Бориславській громаді передали сучасний апарат УЗД з Іспанії

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
06.07.2022

 

Дрогобицька районна військова адміністрація спільно із Благодійним фондом «Коло» та у співпраці з іспанською партнерською організацією Aga-Ucraina передали дороговартісне УЗД-обладнання для Бориславської громади. Про це інформує портал Дрогобицької РВА.  Сучасний діагностичний медичний пристрій скерували для хірургічного відділення Центральної міської лікарні Борислава. Отриманий апарат УЗД унікальний тим, що завдяки ньому можна буде обстежити різні органи людини та зробити повноцінну діагностику здоров’я. Окрім того, обладнання, яке передали для Центральної  міської лікарні Борислава, є багатофункціональним. Його використовуватимуть для акушерства та гінекології, а також дослідження серця та судин (кардіологія).
Орієнтовна вартість такого обладнання становить 300 тисяч гривень і буде доступним абсолютно для всіх мешканців Бориславської громади, а також для внутрішньо переміщених українців та українок, які зараз мешкають у нашому регіоні. 
«До цього часу у лікарні не було якісного УЗД-апарату. Зараз завдяки співпраці з іноземними партнерами нам спільно вдалося скерувати його для лікарні, де окрім декількох тисяч місцевих жителів, тепер отримують медичні послуги і наші внутрішньо переміщені земляки. І це не перша, і поки не остання така ініціатива. Вже найближчим часом до нас прибуде медична мобільна клініка з Німеччини, яку також скеруємо для однієї з громад району», – зазначив начальник Дрогобицької РВА Степан Кулиняк під час передачі апарату УЗД для Бориславської громади. 



 

Переглядів: 1263

Коментарі (5)
 
Мені не поможе, бо від шизофренії узд не помагає.
Рейтинг: 2+ 0-
 
heer Flunt, 10:00 06 липня 2022 р.
 
зразу треба писати і розцінки а так бажаю всім всім всім ЗДОРОВЯ і скоріше поставити раком всю кацаню
Рейтинг: 3+ 0-
 
юрІй, 22:29 06 липня 2022 р.
 
Я так розумію, що гер Флюнт починає писати під своїм справжнім ім'ям Голяк Михайло. То чого було стільки часу писати під чужим прізвищем Флюнт? Чи може воно у Вас подвійне Голяк-Флюнт? Доречі церква Петра і Павла не на Грушевського, а на Стрийській.
Рейтинг: 1+ 0-
 
Ірина, 23:03 06 липня 2022 р.
 
Ніяких "розцінок" там не буде! Йдете до сімейного лікаря, отримуєте скерування- і нехай котрась "вахтерша" від швабри почне щось "командувати"- копати в шкарабарки! Інакше- всі джипи, "каторжно" зароблені всіма "дохтурами" (аж ніяк не на трускавках у Европі), повідбирати за одну ніч- і нехай шурують гоца-ца! До слова, там ще, на кожному поверсі- чиясь аптека, а то й- по дві.
Рейтинг: 1+ -1-
 
!, 20:03 07 липня 2022 р.
 
Гряде вкотре "шалене скорочення чиновників": прибиральниць, сантехніків і тих, хто не викупить собі право працювати, всунувши якусь тисячку-дві-три "зелених" своєму керівництву. Керівництво, як звично, не чіпатимуть, навіть, якщо їм вже більше тридцяти семи, але не менше сімдесяти восьми. Ну, мусить же ж у кожного пана бути бодай тесть- начальником, а у кожного тестя- зять, як і у кожного генерала- діти й племінники.
Рейтинг: 3+ 0-
 
!, 08:20 08 липня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5828 днів)