У Стебнику батьки та педагоги проти закриття гімназії №11

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
10.07.2022


У місті Стебнику обговорюють реорганізацію двох шкіл, №11 та №18, шляхом злиття.

За словами батьків учнів 11-ї школи, її можуть закрити для навчання і облаштувати для вимушено переселених осіб.
В освітянському і батьківському колективах вважають, що школа має залишитись для дітей, а переселенцям мають підшукати інші приміщення для проживання.

У своєму зверненні до міського голови Тараса кучми і старости Стебника Тараса Городиського колектив гімназії №11 зазначив:
 
“Відповідно до Стратегії розвитку освіти на території Дрогобицької громади на 2021-2027 роки, Стебницькій ЗОШ №11 надано статус гімназії на підставі рішення сесії №1570 від 24.01.2019 року. На сьогодні впорядковано всі установчі документи гімназії, проведено реєстрацію земельних ділянок.
 
Гімназією забезпечено базові потреби якісного освітнього середовища здобувачам освіти. Стебницька гімназія №11 відповідає усім вимогам Нової української школи: – початкова ланка функціонує в окремому приміщенні з просторими навчальними кабінетами, оснащеними окремими санвузлами, та ігровими кімнатами;
 
– на належному рівні матеріально –технічна база;
 
– молодий педагогічний колектив високого рівня професійної майстерності;
 
– гімназія знаходиться у зручному територіальному, логістичному розміщенні;
 
 
– за моніторингом дистанційного навчання «Вивчення потреб та запитів щодо організації освітнього процесу в умовах воєнного стану», здійсненого відділом освіти ДМР, уроки проводились на належному рівні;
 
– у навчальному закладі, що носить ім’я Народного Героя України Тараса Зозулі, у якому він навчався, створена музейна кімната;
 
– наповнюваність гімназії становить 354 учні (при проектній потужності закладу 650 учнів);
 
– будівлі як початкової ланки, так і базової знаходяться в належному стані: енергозберігаючі, проведено капремонт даху приміщення базової ланки, оновлені та усучаснені санвузли, здійснено поточні ремонти всіх приміщень;
 
– корпуси, і початкової ланки, і основної, оснащені окремими укриттями;
 
– у порівнянні з витратами на енергоносії учбових закладів м.Стебник, гімназія при наявності двох приміщень економічно найменш затратна.
 
 
Педагоги звертаються з проханням залишити Стебницьку гімназію №11 імені Тараса Зозулі у місті калійників на вулиці Куліша, 3.”
 
“Стебницька гімназія 11 імені Тараса Зозулі щороку набирає повні класи учнів, тут ніколи немає недобору. Тут чудовий педагогічний колектив, який впродовж років заслужив повагу мешканців міста. У школі навчалось вже декілька поколінь”, – наголошують батьки учнів.
 
 
 
Підтримала колектив школи Дрогобицька районна адміністрація. Голова району Степан Кулиняк висловив свою стурбованість ситуацією, що склалася, зазначив, що слідкуватиме за розвитком подій і, у випадку порушення інтересів батьків чи вчителів, РВА може подати до суду.
 
 
 

Переглядів: 1720

Коментарі (15)
 
А я проти закриття психлікарні на Кульпарківській.
Рейтинг: 0+ 0-
 
heer Flunt, 15:06 10 липня 2022 р.
 
Ідеї Кучми і Конзьолки при тупому мовчанні старости Городиського і завзятому старанні юного , але відданого меру, заввідділом освіти Вовківим починають реалізовуватись. Вони ж не думають ні про дітей, ні про людей, яких викидають на вулицю в час війни і безробіття, а лише про зекономлені гроші, на яких потім можна буде отримати відкат.  
Цікаво, а як поведуть себе депутати( між іншим стебничан в сесійній залі-10 голів) чи зарубають цей прожект, чи знову, як у випадку із ЗОШ 15, буде "мовчання ягнят"?
Рейтинг: 9+ -1-
 
зош n15, 16:47 10 липня 2022 р.
 
Одні урядники оптимізовують навчальні заклади , а другі урядники до суду звернуться бо підтримують вчителів та батьків (на виборах зарахується цей захист) , а як має далі жити цей народ при таких маніпуляціях з ним. Ясна річ що шкільні заклади, медичні установи та дошкільні заклади закривати НЕМОЖНА бо це є злочин перед громадою отг. А як щодо ОПТИМІЗАЦІЇ неробів з Муніципальної варти , кумів , зятів, невісток і коханок діючих чинуш з кабінетів місцевого самоврядування? Слабо , ні. Бо вже токсичні стали їхні обличчя для громади.
Рейтинг: 7+ -1-
 
думка, 17:49 10 липня 2022 р.
 
Якщо Кучма з бюджету міста утримує власну поліцію-муніципалів, роздув штат ратуші до небувалих розмірів щоб повлаштовувати . , платить собі коханому і найближчим опричникам захмарні зарплати, заплатив за програні суди фермеру Бігуняку більше 700 тис. грн. , то невже не має грошей на 11 школу?  
І як бути з його слізливою промовою на сесії, коли школі присвоювали ім'я його загиблого побратима?
Рейтинг: 12+ 0-
 
Друга думка, 18:34 10 липня 2022 р.
 
Так батьки проти.
Рейтинг: 3+ 0-
 
Іра., 19:43 10 липня 2022 р.
 
В нашій 11 школі є 350 учнів і 1клас в якому 26 діток про них хтось подумав?  
Ми проти закриття нашої 11 школи.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Іра., 19:48 10 липня 2022 р.
 
з Грушевского з церквы Петра и Павла=Голяк, що ти будеш робити коли церкву прикриють, будеш вiчки продавати для заднього проходу.
Рейтинг: 1+ 0-
 
Голяк Михайло(heer Flunt) з Гр, 12:21 11 липня 2022 р.
 
Напевно, ще задовго до приходу руських, там, де тепер- церква Петра і Павла, у якій завтра многаялітимуть іменинників та їхніх янголів, має постати, заново, танцювальний клюб імені жінок ахвіцерів у нічних сорочках українок, де вчитимуть "танцювати" халяндру майбутніх правнуків всіх племінників НКВДистів теперішніх поколінь? Бо, схоже, котромусь із їхніх недоносків страшно свербить геморой в мізках, ніби воскреслому Жириновському- помити гузно у водах Індійського океану на пилорамі пір Ріним. Срамотинники, постулюйте си писки! Там- ЦЕРКВА, а при ній- цвинтар вашими шмаркотульниками розстріляних українців, досі- не відданих землі!
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 13:48 11 липня 2022 р.
 
Треба було ставити начальником Марченка, а не Вовківа. Марченко має хоча б педагогічну освіту і досвід роботи вчителя та й краще розуміє проблеми освітян, дітей і батьків. Тоді б не було цієї дурні, що зараз робиться.
Рейтинг: 5+ -4-
 
До ЗОШ 15, 13:55 11 липня 2022 р.
 
Кого насправді треба закривати то Дрогобицьку податкову і найкраще місце для них то на Бергітках в Дрогобицькій колонії, але перед тим відібрати награбоване і роздати малому бізнесу який ті сволочі кошмарять.
Рейтинг: 1+ -1-
 
Ігор, 14:31 11 липня 2022 р.
 
Закривати треба ту сьогоднішню міську раду разом з тими свинорилими керівниками та відправити тих злодіїв на народний суд!
Рейтинг: 5+ 0-
 
Ігор, 14:41 11 липня 2022 р.
 
Закон про самоврядування говорить так, що всі питання вирішуються місцевою владо по питаннях міста на загальних зборах з людьми так що це не нове а там як скаже народ. немає проблем
Рейтинг: 2+ -1-
 
снайпер + затетий украінець, 18:34 11 липня 2022 р.
 
Повістки тим придуркам з міської ради!
Рейтинг: 2+ 0-
 
Інор, 18:47 11 липня 2022 р.
 
Тихо-тихо: щодо "малого бізнесу"- то багатенно хто вже і набачений, і понаобдурюваний отими "вічно бідними" з півториметровими будками й триметровими джипаками на кожне фейсо, плюс пара-трійка маєтків і панчох з долярами.
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 21:15 11 липня 2022 р.
 
Ну, в тотих ОсЬвітах- то все так було: там, кожен другий, наперед поназаписував цілі покоління "своїх", навіть- ще ненароджених. Дивно, задля якої перспективи, кого й чого, всі навчальні заклади, перефарбовані під коледжі й мало не міні-вузи, цілими табунами щороку випускають ешелони безробітних? !
Рейтинг: 2+ -1-
 
..., 10:15 18 липня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5806 днів)