У Дрогобичі 121 порушник отримав повістку у військкомат

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
10.07.2022


За 4 місяці воєнного стану до військкомату направили 121 людину, яка порушувала комендантську годину. 

Про це повідомляє Дрогобицька РВА.

 Правоохоронці продовжують нічні рейди та шукають порушників комендантської години. Їх направляють до військкомату, щоб перевірити, чи не ухиляються вони від мобілізації.
 
Начальник Дрогобицького районного відділу поліції Василь Петрик, повідомив, що за останній період значну кількість випадків порушення комендантської години зафіксовано у Дрогобицькій громаді, зокрема у Дрогобичі.
 
“У Дрогобичі магазини починають підпільно працювати уночі, при цьому продавати алкоголь та не дотримуватись світломаскувального режиму. До порушників застосовують заходи притягнення до відповідальності”, — йдеться у повідомленні.
 
За пияцтво у громадських місцях виписали 185 постанов про адміністративне правопорушення.

Переглядів: 2562

Коментарі (29)
 
121 за чотири місяці, це смішно, прийдіть до нас на Коновальця, за один вечір стільки порушників наловите.
Рейтинг: 15+ -2-
 
Аня, 15:12 10 липня 2022 р.
 
скоро вам за ваші злочини дружини біженки-жебрачки з дрогобича привезуть смуглявих подарунків з промислу :grin
Рейтинг: 6+ 0-
 
дрогобичанин, 22:06 10 липня 2022 р.
 
Дайте нормальну зброю, ане повістки вони роздають, гарматне м'ясо збирають. Буде чим воювати, то і більше бажаючих іти до армії буде.
Рейтинг: 11+ -4-
 
Тарас, 22:33 10 липня 2022 р.
 
Є зброя тільки оборонятись . Наступальної зброї недають, що дивно мяко кажучи, хоча багато людей вже розуміють чому так є.
Рейтинг: 5+ -1-
 
Тарасу, 10:27 11 липня 2022 р.
 
Цілком погоджуюсь із Тарасом. Буде зброя, буде наступ, звільнення українських земель я і повістки чекати не буду, сам піду. А перспектива сидіти у окопі з автоматом проти артилерії і авіації мені якось не дуже подобається. Теперішня мобілізація якось більше схожа на утилізацію населення.
Рейтинг: 9+ -2-
 
Ігор, 10:31 11 липня 2022 р.
 
Вірно пише у коменті Тарас, але якесь зомбоване або коритник йому мінуску вліпило.
Рейтинг: 4+ -4-
 
читач, 10:31 11 липня 2022 р.
 
Як бачите, вже аж двоє "коритників" вліпило Тарасові "мінус". Хоча, можна передбачити, що вони- проти війни взагалі. Було б найкраще, якби, вже і негайно, війна припинилася. Не факт, що одразу настане рай, бо, скільки б поколінь цей рай не створювало, завжди знайдуться "коритники", котрі знищать це все однією гашеткою. Прикро і гірко, що людство, попри намагання опрогресити велетенський всесвіт, так і не позбулося дурнів на маленькій землі.
Рейтинг: 3+ -2-
 
!, 11:07 11 липня 2022 р.
 
з Грушевского з церквы Петра и Павла=а Голяку чого не даете, хай там кадилом помахае на фронтi. а не пивко розпивати по кафе у Львовi, та баб там тиснути.
Рейтинг: 4+ -3-
 
Голяк Михайло(heer Flunt) з Гр, 12:23 11 липня 2022 р.
 
Та ти вже задовбав своїми антиголяками, придурку! Що: ніяк власну морду не нажереш? ! Та вдусися вже, нарешті!
Рейтинг: 3+ 0-
 
!, 13:42 11 липня 2022 р.
 
Ану, панове-громадяни патріоти, відгукніться на все оте- правдою про правду: 
 
"Кому на Львівщині пропонують найбільшу зарплату. А нікому!  
Аналіз бази вакансій Львівського обласного центру зайнятості показав (навіть- цілої "бази"? ! ), що найвища винагорода на Львівщині пропонується: 
водію автотранспортних засобів у Пустомитах – 50 тис. грн.  
45 тис. грн, отримуватиме машиніст крана автомобільного в Мостиськах 
Заробітну плату у розмірі 40 тис. грн готові платити агроному-досліднику в Радехові 
На 30 тис. грн можуть розраховувати декілька претендентів, зокрема машиніст установки самоклейних плівок, менеджер (управитель) із збуту і слюсар-електрик з ремонту електроустаткування (робота у Пустомитах), інженер з транспорту (Радехів), водій автотранспортних засобів (Кам’янка-Бузька), машиніст автогрейдера (Львів); 
машиністу механічного котка гарантується офіційна робота із заробітком 25 тис. грн. у Львові.  
Від 20 до 24 тис. грн зможе заробити у Радехові інженер-програміст, у Львові – головний інженер на виробництві, начальник цеху, машиніст екскаватора або пивовари (без досвіду роботи, вимога – піднімання мішків з солодом вагою 45 кг, організований довіз працівників), у Пустомитах – оператори-термісти на автоматичних лініях або машиніст екскаватора, у Бориславі – соціальний менеджер, у Червонограді – помічник майстра (ткацькі верстати та в’язальні машини), у Буську – тракторист, Бродах і Радехові – інженери з охорони праці, у Кам’янці-Бузькій – директор фінансовий. На таку ж зарплату у Червонограді, Жовкві, Яворові, Буську, Старому Самборі, Кам’янці-Бузькій та Львові заклади охорони здоров’я шукають лікарів різного профілю".
Рейтинг: 1+ 0-
 
Як кнурі-рабовласники вміють б, 14:08 11 липня 2022 р.
 
Дрогобицька податкова це казнокради! Скажіть будь-ласка де дивиться прокуратура, СБУ, та наша доблесна поліція, чи вони всі разом обкрадають Українців!
Рейтинг: 1+ 0-
 
Ігор, 14:23 11 липня 2022 р.
 
Тобто ти хочеш, щоб тобі дали повістку і хвалишся, що сидиш у кафе і попиваєш пиво? Та не обов'язково чекати повістку, йдеш у військомат, кажеш, що я Голяк Михайло хочу служити і все.
Рейтинг: 3+ 0-
 
До Голяк Михайло, 14:35 11 липня 2022 р.
 
Мобілізованих відбирати треба більш ретельно, якщо подивитися кого нам привозять, то стає трохи не по собі. Звичайно, що є порядні, патріотично налаштовані хлопці, є з певною військовою та спортивною підготовкою, але дуже багато з різними хворобами, морально не готові до війни( доречі у цю категорію попадають цілком нормальні люди, хороші спеціалісти у різних галузях і у цивільному житті з них користі буде набагато більше, ніж у армії), а ще останнім часом почали мобілізовувати багато алкоголіків, не просто любителів випити ( я сам такий :) ), а людей, котрі реально жити без цього не можуть. Я розумію, що військомату треба виконати план, але трохи думайте і про тих, хто воює, коли відправляєте нам таке поповнення.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Семен, 15:45 11 липня 2022 р.
 
з Грушевского з церквы Петра и Павла=морда вiдiджена не позволяе в армiю йти, кроме ковбаси, кави та горiвки з пивом, та ще кадило й свiчку не держав, та й потом за що доляри давав , аби не взяли.
Рейтинг: 2+ -1-
 
Голяк Михайло(heer Flunt) з Гр, 16:28 11 липня 2022 р.
 
Останнім часом в Дрогобичі масово роздають повістки і це факт.  
Але більшість з них анульовується за 300-500$. Ще є каста недоторканих з чиновників і заможних дрогобичан яким повістка ніколи не буде вручена хоч би що.  
пс. гарне авто в одного з працівників воєнкомату Вольцваген Туарек останної моделі)
Рейтинг: 10+ 0-
 
p@g, 18:41 11 липня 2022 р.
 
Повістку можна анолювати але якщо вам її повторно вручать треба знову заплатити. Так можна доїти на гроші до безкінечності.
Рейтинг: 7+ 0-
 
., 18:46 11 липня 2022 р.
 
Першому повістку корупціонеру воєнкому, прокурорам, СБУ, і мусорам. Місто буде чистішим від тої сволоти!
Рейтинг: 9+ -1-
 
Ігор, 18:54 11 липня 2022 р.
 
Центр укомплектування мабуть зареєстрований десь у сша так як поліція після реформи , оскільки про ці факти давно рясніє ютуб. Але люди якось то мимо вух пропускають а це серйозні речі які в корні міняють їхню відповідальність перед народом . Чи не тому вони всі такі безкарні за порушення прав людини чи за корупційні схеми. Мобілізовують навіть алкашів як пише дописувач зверху Семен , тоді яка користь з хворої людини? Хіба що гарматне м'ясо. Скільки молодих та юних хлопців загинуло, люди добрі це жахіття . Багатії відкуповуються а бідні хоронять своїх діточок бо немає коштів відкосити так як відкошують чинуші і решта корупціонерів при владі. Слів просто вже нема тому всьому.
Рейтинг: 5+ 0-
 
дрогобичанка, 19:14 11 липня 2022 р.
 
Жму руку . Вони дійсно смердять КОРУПЦІЄЮ! А такі гонорові ходять по місту хоч куди. Недотуркані. Турка-турка.
Рейтинг: 4+ 0-
 
до Ігоря, 19:20 11 липня 2022 р.
 
Дебіла Кучму, Германа, Москалика, Щербу та всю міську раду разом з прокурорами, СБУ, та мусорами, навчилися захищати корів за земельки то вже наповерхні мають навики захищати Україну. Слава Україні, смерть тим ворогам Українського народу.
Рейтинг: 5+ 0-
 
Ігор, 19:43 11 липня 2022 р.
 
Кажуть що доїльна корова Українського народу це податкова, спочатку незаконно нараховує податок на приміщення сільськогосподарського призначчення а потім за пів ціни відмазує, є там такий рагуль Олег Романович думаю що то з Турки!
Рейтинг: 3+ 0-
 
Ігор, 19:52 11 липня 2022 р.
 
А то геру Флюнту на Кульпарківській щось не те вкололи і він став Голяком Михайлом? На дрогінфо шиза процвітає.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Світлана, 21:59 11 липня 2022 р.
 
Лапати людей своїх на вулиці !  
Це позор!  
Їдьте бойовиків лапайте!
Рейтинг: 8+ -1-
 
Макс, 22:30 11 липня 2022 р.
 
У Києві комусь, таки, міцно @рма лупить в голову: у такий каторжно важкий час вони додумалися влаштовувати феєричні шоу з музичними фонтанами. Роззуйте мізки, ідіоти: народ гине, народ вимирає, пенсії- мізерні, оголошувані зарплати- вщент брехливі, роботи "37+" годі сподіватися, а там- прям трям-трям. Може, саме у Києві котримсь із "патрійотів" та війна й досі грає в кишені?
Рейтинг: 3+ 0-
 
!, 07:57 12 липня 2022 р.
 
Де в Дрогобичі можна купити ліки від плоскоумія? Терміново треба.
Рейтинг: 1+ -1-
 
Кубаса, 20:43 12 липня 2022 р.
 
Ліки від " плоскоумія" , не повірите, безплатні: різка з лози по голій дупі. Голова світліє моментально. :)
Рейтинг: 2+ 0-
 
Наталія, 07:21 13 липня 2022 р.
 
ІРИНА МАМРИГА, Gazeta. ua 
Життя таке 
 
–Здавай гроші й не парся. Толку з тих недоспаних ночей, якщо без бабла твою курсову вона й дивитися не захоче, – радив подрузі староста групи 15 років тому.  
 
Одна викладачка без хабаря не приймала жодної студентської роботи. Але подруга вперто вирішила здавати курсову чесно. Коли викладачка не знайшла її прізвища у списку тих, хто здав гроші, без пояснень повернула роботу на "доопрацювання". Подруга спробувала обуритися, але педагогиня різко завершила розмову: "Не я такая – жизнь такая". Тоді цей вислів часто виправдовував корупцію.  
 
Коли працювала в центрі розвитку дітей, бачила, як колега делікатно за трохи нудною, але ефективною методикою вчила учня з особливими потребами читати англійською. Батьки хлопчика попросили позайматися з ним індивідуально. Це було непросто, але невдовзі дитина наздогнала однокласників. Вирішила похвалити колегу. Сказала, що в неї янгольське терпіння.  
 
–Не я така – життя таке, – відповіла. Виявилося, що вона мала чималий досвід роботи з такими дітьми.  
 
Олександр – успішний підприємець. З 2014 року возить на передову допомогу для наших воїнів. Проривається в найгарячіші точки. А коли йому дякують і кажуть, що він сміливець і відчайдух, лише усміхається: "Не я такий – життя таке". Пізніше це ж саме казала жінка, яка три тижні жила в підвалі в окупованому селищі Київщини й підгодовувала покинутих тварин.  
 
Недавно стала свідком, як на базарі пенсіонерка підійшла до ятки з крупами й попросила зважити їй кілограм гречки.  
 
– 120 гривень, – мовила продавчиня. Жінка мовчки похитала головою, дала гроші й забрала крупу. – Оце вам і незалежність. Раніше жили й горя не знали. А зараз докотилися. Зате вільні та незалежні.  
 
–Як ви можете таке говорити, коли наші хлопці воюють? – обурилася пенсіонерка.  
 
–То хай не воюють. Ніхто їх не посилає, – ніяк не заспокоювалася продавчиня. На це літня жінка спокійно витягла гречку з торби й попросила віддати гроші. Чоловік, який стояв поряд, почав аплодувати.  
 
–Оце ви принципова. Поважаю, – сказав він.  
 
А пенсіонерка тихо мовила: "Не я така – життя таке".
Рейтинг: 2+ 0-
 
Феєрично сильно!, 09:06 14 липня 2022 р.
 
Захищати батьківщину це почесно, а не привід для покарання.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Олег, 11:58 17 липня 2022 р.
 
То прошу: лязьте си в гріб, але- посміхайтеся, а всі інші, довкола вас, нехай плачуть над вами. А чи, таки, над самими собою? ! Може (може-) вам за це ще й сто тисяч покладуть під подушку- як заначку, а- на всілякий сипадок.
Рейтинг: 0+ 0-
 
..., 10:12 18 липня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5825 днів)