Трьох мешканців Дрогобича затримали за продаж марихуани

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
01.09.2022

 

Поліцейські затримали трьох мешканців Дрогобича, які торгували марихуаною. Наркотики продавали в помешканні, де проживав один із співучасників, - інформує zaxid.net
Як повідомили у четвер, 1 вересня, в прокуратурі Львівщини, затриманими є троє місцевих мешканців віком 19, 29 та 55 років. Вони організували в Дрогобичі продаж наркотичних речовин – марихуани. Наркотики збували за гроші в помешканні одного з членів групи місцевим мешканцям. Правоохоронці під виглядом оперативних закупок задокументували факти збуту та затримали причетних осіб.
Досудове розслідування здійснюється слідчими СВ Дрогобицького РВП ГУ НП у Львівській області. Наразі всім трьом фігурантам обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. У разі доведення вини, підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до 10 років з конфіскацією майна (ч. 2 ст. 307 ККУ).
 
 

Переглядів: 2270

Коментарі (38)
 
Накосили хлопці трави, щоб зробити салат, але зробили це, напевно, на городах їхніх "бариг" з Монако? ! То де "бариги"- і чому вони досі, всім табуном, не "втопились у річці глибокій"? !
Рейтинг: 2+ 0-
 
!, 22:59 01 вересня 2022 р.
 
А тим часом наш уряд дозволив швидку прихватизацію державного майна спростивши процедуру . Тепер з молотка на Львівщині буде продано чимало, до прикладу туристична база "Трембіта" у Сколе попередньо оцінена у 38 000 тисяч грн. Спиртзавод в с. Угерсько на Львівщині ну, і звісно лікарні та поліклініки продадуть . Цікаво те, що деякі об"єкти медичні влада гарно відремонтувала за кошти платників податку , а тепер чинуші собі і придбають ці об'єкти разом з медичним обладнанням, яке навезли з європи під видом гумонітарної допомоги. Коли читаєш законопроекти прийняті під час війни урядом то розумієш , що хлопчики і дівчатка спішать все скупити у народу за безцінь допоки увага народу переключена на війну . Ох як спішать , але є один законопроект , який був поданий на розгляд просто таки "вмер" , коли його "розглядали" в їхніх комітетах думаю тому , що там написано якщо під час війни чинуші будуть спіймані на розкраданні гумонітарки , тощо, то це буде розглядатись як державна зрада. Таке прийняти вони не спішать тому і маємо випадки розкрадань внаглу до прикладу : по Запоріжжю, а там чинуші ОВА накрали гумонітарки на 580 тисяч зелені і не позеленіли мерзоти . Скоро відпустять під заставу думаю десь у 10 тисяч грн. Отакі у нас пироги.
Рейтинг: 7+ 0-
 
ха-ха, 08:41 02 вересня 2022 р.
 
Прости Господи, але над дебільним народом (Народом-! ) творить жахи купка сволоти, а Народ- як німі на панщині? ! Гаратнути по всіх вітчизняних "Монако"- і нехай за одну мить виздихають! А не "та ми повернемося", "та ми наведемо лад". Всеретеся кучками по своїх "громадських (о)ральнях"- і будете далі мамляти кожен у свою "флейточку"! Куди "повернетеся": в могилу, ще не доїхавши до неї? ! Чому не дієте? ! НІ- кімченинству в Україні! Народ вимирає, народ доведений до відчаю, народ- без грошей, без роботи, а "вониповернуться". За що таке Українцям? ! А чи тут такихз вже не залишилося: всі на Монако "релокувалися"? !
Рейтинг: 3+ 0-
 
!, 08:51 02 вересня 2022 р.
 
Переконливо мислю наступне: такий собі "сірожа" недограмотний поц зі Самбірської, мав би носити в кинеші шмаркалку, аби не плювати своїм недососаним ротом всюди, куди талапає своїми човганцями, твої "блядодійники" самі ж і грохнуть тебе, штубака, і зариють попід асфальт. Неи смій, гівнюку, плювати вперед себе, бо наверне тобі волошковими сліпаками у твою ж шмаркату морду, неуку!
Рейтинг: 2+ 0-
 
Кампутіль!, 12:44 02 вересня 2022 р.
 
Киця моя, Аксана-Міністерка, у нас як призначають пенсії: вгаратувати собою 50 років- маєш 2300 плюс 500 "та шоб ви здохли", хвалити половину життя всіляку "патрійотично налаштовану шоблу"- 2100, а постояти два роки на Окружній- то мало не весь цімус в труси понапихати? Ану, марш "заробляти" на 30-річний "стаж" до пенсії! , вкупі зі всіма понастворюваними кублами "забезпечувачок"!
Рейтинг: 3+ 0-
 
До Мінсоцпоц, 12:52 02 вересня 2022 р.
 
наркота то хреново то кончені бачу як вони оті наркомани ходять по місту як привиди То є страшне! мені іх шкода як людей але якщо він ловить так званий кайф. ? то що тут можна зробити! То все розпущеність немає кому набити добре рило щоб не займався такоє хреновою справою і сам на вживав
Рейтинг: 2+ -1-
 
ми з УКРАІНИ, 13:47 02 вересня 2022 р.
 
В Канаді марися то лікувальна трава, а в Дрогобичі то страшний наркотик. Може то з канадою чи польщою щось не те? ДНОгобич.
Рейтинг: 12+ -2-
 
Вася, 15:08 02 вересня 2022 р.
 
Повірте, що жоден наркоман цього ані читає, ані коментує. Бо таких, перейнятих всіма, окрім- самих себе, штубаків, котрі, крім всього іншого, ще й самопроголошують себе "вершителями" доль, немає, напевно ж, навіть серед наркоманів. Ви тут друкуйте їхні наштубачені "прОтоколи"- пам"ятаєте історію з першою міністеркою ОсЬвіти останньої молодої команди? ! Добре, що у президента зараз, нарешті, з"явився доволі непоганий спічрайтер, проте, закрадається думка, що, окрім того, що вони там довго не засиджуються, там же ж вони й жирно "пасуться". Це ж не голодні й містечкові "якісь там" письменнички й редакторки (останні, правда, не у всіх "канцеляріях" "пасуться" власними стараннями- мають державну бюджетну гарантію). І- про погоду: виженіть зі свідомості українців село, а до Монако вони вже самі "догонолюлять" (можна, навіть, підписатися якось так: "Ткач "Байрактар"Непереможний", нехай вже пробачить реальний). У нас, "на селах", такими "байрактарами" нікому бути не дозволять, навіть, якби до, наприклад, ратуші, чи- до прибудов, несподівано приїхав якийсь, майже "перший демократичний", але- далеко не найпосадовіший, генерал міліції: він так буде шльопати обчасами від мікрофона й камери владними коридорами, наче само його єство- страшна державна таємниця. Доведеться потім, для "зняття стресу", тими ж коридорами бігати з буханцем хліба й півлітрою- саме так (було) демократично. Пхех: "а було колись, а було".
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 16:41 02 вересня 2022 р.
 
Конопля корисна. Звісно якщо зловживати будь чим то воно буде шкодити. А покурити хорошої трави після роботи , чи перед прогулянкою, чи перед обідом чи сніданком дуже навіть приємно!
Рейтинг: 6+ -4-
 
Дрогобичанин, 16:44 02 вересня 2022 р.
 
Гмммм, то вони "курнули" до роботи, після роботи, на роботі- і саме за це їхній "барига" не хотів їм виплатити "зароблене"- й гукнув "опришків" з мигалками? Недаремно зараз, цілими поколіннями, стверджують, що світ пішов здвигом по головах нових поколінь.
Рейтинг: 1+ 0-
 
:(, 16:48 02 вересня 2022 р.
 
Ага, а я то думаю чому у нас такі нелогічні і подекуди цілковито дебільні законопроекти і тепер розумію, що у верхах мабуть накурюються тією "хорошою" травою бо якщо відтворити кар'єрний шлях нинішніх високопосадовців то ми побачим що вони всі однакові як під копірку маючи на меті одні прибутки зі всього незаконного а також прихватизація того що їм не належить.
Рейтинг: 2+ 0-
 
дрогобичанину, 17:52 02 вересня 2022 р.
 
А той тютюн чи спиртяру шмурдяк контрабандний що купляють у магазинах така ж наркота , але курять та бухають і щодня купуючи цю "отруту" збагачують місцевих царьків. Мабуть відсутня клепка у голові що так своє здоров'я знищують.
Рейтинг: 5+ 0-
 
думка, 18:06 02 вересня 2022 р.
 
А хіба ні? ! Всім цим безпечно, напевно, лише натиратися, а не пірнати туди безголово.
Рейтинг: 0+ 0-
 
?!, 20:14 02 вересня 2022 р.
 
Коли отим всіляким аферюгам, чиїх "пропозицій про роботу"- жодної у центрах зайнятості, але ними пообклеювані всі стовпи, захаращені будівлі й мало не унітази в громадських вбиральнях, повідривають голови (а, найперше- їхнім екс-, а то й псевдомусорським мафіозникам)? На ваше копійчане рабство з похабно- кримінальними "правилами" не ведуться вже й котячі какашки на тротуарах, ви гадаєте собі, що це все вам так просто минеться, бо ваші череваті варги ніяк не перестануть бути невпихуєвими "ліваком"? А на джавеліни не пробували клеїти, аби по вас одразу й шандарахало? ! Яка сволота у місті покриває всю оту бредятину? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 19:48 03 вересня 2022 р.
 
шо нарешті вже Зозулю закрили?
Рейтинг: 5+ -2-
 
знаю все, 21:29 03 вересня 2022 р.
 
Ще років 6 тому на цьому сайті хтось писав: "Будьте мудрі. Це не боротьба з корупцією а вибіркове правосуддя. Практично ким не зацікався з державних службовців - всі корупціонери. Можливо це не в людях справа, а в системі? Чи може людина за 3000 грн. (100 долларів США) не бути хабарником? Можливо така ситуація в Україні комусь вигідна?  
Не людей потрібно міняти а систему. Чим швидше ми це зрозумієм тим краще.  
 
Колись знайомий "старий прокурор" на лекції з Кримінального процесу правильно говорив: "Вкрадеш 1000 доллларів посадять, вкрадеш 1000000, частину віддаш, а з рештою влаштуєш собі гарне життя".  
Що робити тим, котрі отримують чесно зароблені 2100? Щомісяця клянчити матеріальну допомогу- до досягнення мінімального прожиткового рівня? Нести хабарі на "Леоні", бо ніяк "анкета не проходить" (навіть - стояти на шухері, при перезмінці? Нести хабарі в АТБ, Сільпо, Епіцентр, Белукко, в охиренні шарашки, де з тебе кожних півроку будуть знімати половину зарплати у три етапи- "за форму"? Чи, пся крев би вас всіх вполокала, по зальоту стати зятем Міністра? ! Навіть не за те, що до конвеєра і не пустять, і сам не підеш, бо не знаєш цієї роботи, але ж: "анкета не проходить", бо ніколи там нікого за шкварки не трясли? ! У нас- що: приватні володіння- суцільна безпредєльщина?
Рейтинг: 3+ 0-
 
Хто у місті-головний хабарник?, 22:44 03 вересня 2022 р.
 
А Герман тоже почав курити марихуану!
Рейтинг: 6+ -1-
 
Куцопей, 13:10 04 вересня 2022 р.
 
КУЦОПЕЙ! Ти тут мелеш щось проти ГЕРМАНА? але люди мовлять що ти ПЕДЕРАСТ:Але я не думаю? так то істимна чи брехня?
Рейтинг: 2+ -3-
 
ми з ...УКРАІНИ!, 13:15 04 вересня 2022 р.
 
ТОП - 3 вживачів марихуани у міські раді: 
1. Андрій Ковч; 
2. Володимир Дзерен; 
3. Ігор Герман.
Рейтинг: 9+ -3-
 
Тарасович, 13:31 04 вересня 2022 р.
 
Очкан пітух!
Рейтинг: 4+ -3-
 
До тарасовича, 16:35 04 вересня 2022 р.
 
А в тебе що: вже не встає? Геть ні на кого? Навіть- на дзеркало?
Рейтинг: 1+ 0-
 
1635-муму, 16:42 04 вересня 2022 р.
 
Врот візьмеш ? Чи сто доларів дати )))
Рейтинг: 3+ -1-
 
До до тарасовича, 20:37 04 вересня 2022 р.
 
Не займайте окуня він врот бере хіба мочу Дейла і чисто для лікувальних цілей !
Рейтинг: 5+ -2-
 
До попереднього, 20:41 04 вересня 2022 р.
 
Ви всі тут казли і тупіци. Тіки я нормальный парень.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Незлоб, 20:53 04 вересня 2022 р.
 
Ти галімий чорт? Або оприділись ти активіст-гомосексуаліст чи біля людей! :zzz
Рейтинг: 2+ -5-
 
До очкана, 22:38 04 вересня 2022 р.
 
Купляйте інвалідки поки ходите, мусора !
Рейтинг: 6+ 0-
 
До окуня і іже з ним сук, 22:52 04 вересня 2022 р.
 
Не тобі тухлятина питатись в порядний людей хто вони, ти пітушина далі строчи заяви , твоя робота оціниться скоро травматологами а може і паталогаанатомами -це залежить чия ти сучка була))) може повезе , отписатьєш просто піз@юліну біля під’їзду ))))))))))))))))))))))))
Рейтинг: 3+ -6-
 
До мусора, 23:00 04 вересня 2022 р.
 
Поліція задіює всіх своїх шестаків щоб спровокувати порядних людей -це вже факт ! Але мало хто знає , що поліція несправедливо сплачує своїм шісткам мізерну зарплатню , близько 1200 гривень в місяць ! Я не можу зрозуміти наскільки можна бути низькоморальною людиною , щоб наслідувати сиксотів часів сталінського режиму, які ради задоволення і за мінімальні блага стучали на людей! Як вам не стидно;ананевич, кушнір, мулярчук, дзерин, Зорян? , надкренична, росоха, корягіна, юзефів, кіндратів, цвігун, василькив, шуфрич і всяка інша мерзота !
Рейтинг: 5+ 0-
 
До попереднього, 23:13 04 вересня 2022 р.
 
Ти чорт і інтрегант! А тепер тепер починай рахувати дні! Раніше я думав, що це не ти, але все таки це ти!
Рейтинг: 1+ -1-
 
До очкана, 23:19 04 вересня 2022 р.
 
Ти думав чи не думав , а на травматологію потратитись прийдеться Угагага-га-га(жмури! )
Рейтинг: 3+ 0-
 
Пантюхову, 23:29 04 вересня 2022 р.
 
Не піжди а іди на гуй
Рейтинг: 2+ -2-
 
Тирському, 23:35 04 вересня 2022 р.
 
Активістка, що ти мелеш? Всьо, що ти можеш то до брата побігати і плакатись щоб допміг ;)
Рейтинг: 2+ -1-
 
До очкана, 00:23 05 вересня 2022 р.
 
От, чому так є: у котрихось є наче все, крім розуму, а в інших- є розум, але немає більш нічого. А, в підсумку, світом правлять трієчники. Дурніші мудрих бояться, тим часом- самих себе жеруть? Може, вони й самих себе бояться? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
?!, 00:38 05 вересня 2022 р.
 
Пересічні містяни наслухані за місцеву "поліцію" та за її начальника , отож думка така , що клейма ніде поставити на них . Тай взагалі місто невеличке і майже кожен містянин стикався з місцевими посадовими корупціонерами з тих чи інших питань та їхніми кришувальниками з силових структур. Отаке смердюче болото тепер у нашому славному місті солі. І самі ми то розплодили нажаль, віддаючи на виборах голоси за гречку. Тому тепер кожен має знати свої права бути юридично грамотним не дивитись зомбоящик , а мислити головою і аналізувати все , бо по-іншому ніяк. На дурнях завжди воду возили образно кажучи.
Рейтинг: 2+ 0-
 
до " до попереднього", 09:49 05 вересня 2022 р.
 
Ага, якраз Ви вгадали: вкотре, від самісінького ранку, вже й не ходжу- лажу, по отих "рабовласниках" у пошуках роботи. І, гадаєте, бодай котресь хоче говорити на цю тему, тим паче- хоча б запропонувати вже той проклятий всіма "випробувальний період" (хоча, ніхто мудрий на цю аферу й не поведеться). Остання відповідь? "А ви на біржі стоїте? То яку ми вам можемо допомогу надати? "- і в сраці йому, куркулеві, що і від біржі, і сам, ноги сходив, і до них просишся (вже сам просишся, тим самим, береш на себе подвійні зобов"язання на оте теперішнє добровільне рабство)- нуль результату. Чи то й справді так "тепер всім важко", що аж півтори кілометра автівок требе пропустити, щоб дорогу перейти. То що: нація брехунів на цілий світ- така "жеброта", що навіть нікого вистріляти? ! "Молодих вам потрібно"? ! Лохів більше нема! До всіляких, штучно наплоджених, "інспекцій з праці" навіть нема чого звертатися. Це не Україна, це- прокляття якесь, мабуть- й не на одне покоління 45+!
Рейтинг: 3+ 0-
 
!, 14:28 05 вересня 2022 р.
 
І добре знає вже Тарас,  
Яка то криса – Фантомас,  
І перекачаний качок,  
І податковий мусорок,  
Всі дружно мріють лиш про те,  
Як красти ще, і ще, і ще.  
Та може ще наш мер Тарас,  
У море скинути баласт.  
Можливо, довше пропливе,  
Якщо лайно потопить це.
Рейтинг: 3+ 0-
 
Поет, 10:50 07 вересня 2022 р.
 
Як стало відомо з достовірних джерел сьогодні після обіди дрогобицькі поліціянти затримали куму мера таку собі пані Ластовяк, яка зробила завдяки кумівства дуже стрімку кар'єру в освіті. І затримали як раз з мільйоном який пропав у Кучми. Всі хто мав долю в тому мільйоні пригнали за дві хвилини під поліцію і вимагали би їм віддали їхні долі. Готові всі писати заяви на Кучма би хіба забрати свої частки. Пішла жара.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Inside PRO, 22:26 07 вересня 2022 р.
 
Ех, яка гарна ж дивчина. Кажете- була? !
Рейтинг: 2+ 0-
 
:(, 14:32 09 вересня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5837 днів)