ДСНС України тестуватиме систему оперативного інформування за допомогою операторів мобільного зв'язку

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
06.09.2022

 

Державна служба з надзвичайних ситуацій проводить на базі мереж операторів мобільного зв’язку заходи щодо реалізації проєкту з оперативного інформування населення про можливі загрози з використанням технології Cell Broadcast. Нова система оповіщення технології Cell Broadcast має значні переваги над SMS-інформуванням: швидше отримання сповіщень, гнучкість у виборі локацій для інформування, наявність звукового сигналу, навіть якщо звук на смартфоні абонента вимкнено.   У період з 07 вересня по 10 жовтня 2022 близько 12:00 кожного понеділка, середи та п’ятниці на території Львівської області на мобільні телефони абонентів мобільного зв’язку «Київстар», «Водафон» та «Лайфселл» будуть відправлятись тестові інформаційні повідомлення.
Зберігайте спокій, тестування не потребує дій з вашої сторони.
 

Переглядів: 1250

Коментарі (12)
 
Ага, отже, можна передбачити, що "оператори" знову самоуправно понавстановлюють користувачам всіляких псевдо-додатків, з прибутку від яких їм достатньо буде відхабарити якийсь відсоток, аби лиш їх не чіпали від одного тестування- до наступного? !
Рейтинг: 3+ -2-
 
?!, 13:24 06 вересня 2022 р.
 
А на Кульпарківській нас будуть інформувати?
Рейтинг: 2+ 0-
 
heer Flunt, 17:01 06 вересня 2022 р.
 
І добре знає вже Тарас,  
Яка то криса – Фантомас,  
І перекачаний качок,  
І податковий мусорок,  
Всі дружно мріють лиш про те,  
Як красти ще, і ще, і ще.  
Та може ще наш мер Тарас,  
У море скинути баласт.  
Можливо, довше пропливе,  
Якщо лайно потопить це.
Рейтинг: 2+ -2-
 
Поет, 11:17 07 вересня 2022 р.
 
Та дістали вже оті слово-дрово-складанко-гралки словами у "вірші": не вмієш писати- то й не штубач, а бодай би- комусь дав перечитати, щоб помилки повиправляв. І чому мовчать Поети, незалежно від кучерявості волосся, розміру міні-максі й творчих олімпів, куди понашпортувалося всіляких "поетів" у стилі "раз-раз-два-раз"- не піаніст? !
Рейтинг: 0+ -1-
 
ПОЕТ- "поетові"!, 15:16 07 вересня 2022 р.
 
Ахтунг- всім: "Народ України і Зеленського номінували на премію Сахарова"- черговий лохотрон для Народу про фінансову допомогу, кожному в Україні, від ООН та іже з ними всіма? Наскільки відомо знаючим, у Сахарова ніколи, і взагалі, не було таких статків, аби він, й через десятки років після смерті, міг роздавати премії. Чи то виглядає, що знову приїде до офісу якийсь лох з Європи- просити грошей у наших лохів, після того, як наші лохи їздять до Європи з такими самими "клянченнями"? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 17:50 07 вересня 2022 р.
 
Як стало відомо з достовірних джерел сьогодні після обіди дрогобицькі поліціянти затримали куму мера таку собі пані Ластовяк, яка зробила завдяки кумівства дуже стрімку кар'єру в освіті. І затримали як раз з мільйоном який пропав у Кучми. Всі хто мав долю в тому мільйоні пригнали за дві хвилини під поліцію і вимагали би їм віддали їхні долі. Готові всі писати заяви на Кучма би хіба забрати свої частки. Пішла жара.
Рейтинг: 5+ 0-
 
Inside PRO, 22:24 07 вересня 2022 р.
 
Отже, всьо прапала! На цьому й амінь!
Рейтинг: 3+ 0-
 
!, 02:01 08 вересня 2022 р.
 
Тарасович працює , але вже не на боці ушльопків. 
Рейтинг: 3+ 0-
 
до інсайда, 09:39 08 вересня 2022 р.
 
Це все- неправда: ніхто нічого не робить, лише Вона- працює! Як-не-як, а Могуть, Сила, Спромога, навіть Перемога, таки- жіночого роду. Яке Вона має прізвище? Україна!
Рейтинг: 0+ 0-
 
Війна- про правду життя., 13:13 08 вересня 2022 р.
 
Які ж проститутки працюють у тій Генеральній прокуратурі: пишу на ім"я новопризначеного Генпрокурора- отримую (далі- таку ж дурню від якоїсь кобили, котра йому цього листа й не показувала: "Ваше звернення відправлено до Київської прокуратури"; тут же ж відписую "А чи читав мого листа Генааральний прокурор? "- негайно отримую відписку "Ваше звернення надійшло без належного оформлення, тому повертаю вас його назад". Оксано Федченко, йди- й повішайся, бо ти- тупориле бидло, котре туди потрапило на роботу через тризду!
Рейтинг: 1+ 0-
 
Громадянин України- УРкаїнцЬОМ, 14:28 09 вересня 2022 р.
 
Пане! Це все комерційно приватні юрструктури з часів початку реформ. Недореформовані одним словом, а друга сторона медалі така : тепер адвокатська монополія аж зашкалює і думаю що коли бачать у тих відомствах звернення , яке писав простий хлопака , а не юристік - рішала , то дають таку відписку навіть не читаючи дальше. Отож треба тепер бути добряче впертим щоб відстояти своє людське право чи свій захист.
Рейтинг: 1+ 0-
 
до коменту вище, 16:18 09 вересня 2022 р.
 
В такому випадку, інститут адвокатури має бути ліквідовано- як, аж понад край, посередницьку структуру у коріпційних діяннях вкрай байдужих до доль людей. Не можуть фабриковані "судові процеси" тривати роками, поки тисячно-доларові корупційні "адвокати" будуть грабувати народ, а коли їх самих, за багатомільйонну корупцію, беруть за жабри- негайно втікають до Канади "любити Україну", й тишком-нишком повертаються, щойно "все затихло". Панують собі й досі, поки ті, кого вони "захищали", не вміючи навіть грамотно укласти свої тексти, роками живуть впроголодь, не маючи ніяких прав. Ну, й всі решта "правозахисних" ФОПів- також. Повивозили на американські гранти своїх "роднєнькіх" до Америк- там вони й виздихали, а ті- перекинулися "захищати" тепер сябрів. В Україні сябри потребують захисту- від кого? ! Від ФОПів імені Америки? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 08:52 10 вересня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)