Декомунізація у Ясениці-Сільній

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
12.10.2022


11 жовтня у Бориславській громаді остаточно звільнилися від російського «спадку». Останній радянський пам’ятник тоталітарного режиму – меморіальний знак радянським воїнам – демонтували у селі Ясениця-Сільна. 
Про це повідомила Бориславська міська рада.

 Нагадаємо, раніше у Бориславі вже демонтували стелу «визволителям» на вул. Весняній, військовий меморіальний комплекс на вул. Данила Галицького та пам’ятник радянському воїну в с. Уріж. Пам’ятний знак радянським воїнам у с. Ясениця-Сільна був останнім «відбитком минулого». 
Роботи з демонтажу провели працівники комунального підприємства «Еко-місто». Кам’яно-бетонні будівельні матеріали, які залишилися після знесення знака, використають для потреб села.

Переглядів: 1889

Коментарі (20)
 
Памятник ухожий, свіжі написи, бракує колорадськоі стрічки та букви "зет", браво, тут попахує русскім міром.
Рейтинг: 2+ 0-
 
василь, 18:27 12 жовтня 2022 р.
 
А чи попахує "прусським шміром", коли самопроголошений директор вимагав 1 мільйон (мільйон, навіть не копійками) хабаря від підприємця за аренду складів під розмитнений товар? ! Чим "попахує"? Двісті тисяч вже дав, на решті його хапнули. А звідки у них (у обидвох) такі грошева- у час, коли шмаркатий чмоня з Харкова ріже молодого львів"янина, бо воно, бачте, поревнувало ревнувати далі од війни, поки наші там гинуть за отаку чмоню, 80-кілометрову від їхнєво міра? ! То вони вже "опірилися" на крові наших героїв? !
Рейтинг: 3+ -1-
 
!, 19:20 12 жовтня 2022 р.
 
Другий чмоня-криворожиця розповсюджував у Львові наркотики- знайшли, мабуть, за один захід, 850 розфасованих пакетів з речовиною, ззовні схожою на солі «PVP». Нащо ви тих чмонь стільки сюди понапускали? !
Рейтинг: 4+ -1-
 
!, 19:27 12 жовтня 2022 р.
 
Коли демонтуєте казнокрадів з ратуші, СБУ, поліції та прокуратури?
Рейтинг: 13+ -1-
 
Ігор, 19:52 12 жовтня 2022 р.
 
От і добре, що скинули оте потворне "чудо мистецтва".
Рейтинг: 7+ -1-
 
Наталія, 22:50 12 жовтня 2022 р.
 
У нас майже кожен чинуша з тої чи іншої структури є казнокрад то як вони самі себе демонтують? Натомість вони міцно родинними кланами засіли на держпостах , ось тепер цікаво чи новий Закон про працю вплине на те "чиновницьке царство", де шестиденний робочий тиждень з зарплатою менше мінімалки і за понаднормові дні не подвійна оплата , а менша за мінімальну. Закон той просто ляля для наших рабовласників приватного права. Отак помаленько притісняють права людини та нехтують Конституцією.
Рейтинг: 6+ 0-
 
до Ігоря, 23:19 12 жовтня 2022 р.
 
Я Гринь
Рейтинг: 0+ 0-
 
Гринь, 23:51 12 жовтня 2022 р.
 
Той "закон" писаний КМУнями під ВРУню, а, може, й не в ній, навіть, а- під нею. Такими тушами так народ привалити- то ними якісь гопніки з америки "урководять"? ! Вони встигнуть бодай перднути, коли гнів людський сягне їхніх держиморд? ОПУшка має бабахнути по бандитах- страшно й невідворотно! Так винищувати людей не смів жоден диктатор світу, навіть- людоїдські.
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 06:39 13 жовтня 2022 р.
 
Ти курво вже здохнеш колись чи нє! ? :( ти гітлер задрипаний а не гринь, скотобазо
Рейтинг: 3+ 0-
 
до гриня, 10:29 13 жовтня 2022 р.
 
Апеляція на скотобазу: льокально-кабінетні дбальники про народ так багатосотенно й чималотисячно гребуть щомісячних зарплат, премій і відрядженних, що та Львівська область мала б вже взяти під патронат цілий Оман з усіма їхніми мільярдерами. Та ще й медальки одні одним вручають- "за подвиги", у кабінетах. Може, ті чмоні столично-обласні, разом й шмаль щмаляють, адже мають повні кишені дармівщини? ! А ви кажете "хлопці повернуться", ая: чмоні в кабінетах вже їм посмертні медальки повиписували, аби ніхто й з того світу не смів проти них щось пікнути. Інші чмоні- по тамтой бік берегів, далеко від Дніпра, але там, напевно, їх набагато більше, бо навіть вже грошей на медальки не мають.
Рейтинг: 0+ -1-
 
!, 13:40 13 жовтня 2022 р.
 
Ось вам ще один приклад "патріотично настроєної" дечмонізації: "Ми вийшли з закладу- і я просто сказав: "Попрошу розмовляти не російською, а українською"- і вони дали нам п@зди". Пробачте, юний "патрійоте", а оте "трипі@ди"- якою мовою Ви розмовляєте: російською, чи українською? І чи не сказав Вам хтось таку правду? Про решту ідіоматичних "закликів", мабуть, не варто й казати, бо й ті, кому "дали", й ті, кому "не дали" прекрасно порозумілися б, сказати б, у словесній баталії, навіть- без перекладу. То ху іх ху у цьому всьому хуху?
Рейтинг: 0+ 0-
 
Цитатами по-львівськи, 14:18 13 жовтня 2022 р.
 
За такими пам’ятниками може тільки плакати Цвігло Павлун, бо він співає оди «Никто не забыт, ничто не забыто» в пам’ять за своїм дєдом НКВДстом який мордував наших патріотів та бандерівців.  
От кого треба декомунізувати, таки червоних депутатів а він щей радник Кучми.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Декомунізувати, 18:04 13 жовтня 2022 р.
 
Те , що Цвігун кдбіський нащадок всім відомо , але як така чернь липне до Кучми ( Москалик, Пошивак , Щерба , Артимович , Ковч ) .
Рейтинг: 7+ 0-
 
До кучми, 19:17 13 жовтня 2022 р.
 
Ше Кучму Декомунізуйте!
Рейтинг: 4+ 0-
 
Макс, 23:40 13 жовтня 2022 р.
 
Напердолили були на мільярди народних грошей пам"ятників, понаставляли ідолів- тепер валять тих, аби, знову- за народні гроші, понавстановлювати новиї. Мракобіси, та хоч подробіть тих бетонних- й дороги позасипайте, а нові вам- для чого: аби мракобісити, поки народ вимирає й вимирає? ! Люди задихаються від безвиході, а вони- пам"ятниками мракобісяться.
Рейтинг: 1+ -1-
 
!, 08:05 14 жовтня 2022 р.
 
Декомунізацію Дрогобицькій податковій, внутрішньому ворогу України, на нари тих казнокрадів!
Рейтинг: 4+ 0-
 
Ігор, 08:24 14 жовтня 2022 р.
 
Не треба! В купі магазинів-кнайпок мають прекрасний навар: або позбудьтеся білих копійок, або- добачайте, коли решту видаєте. Те ж- про "та на роботу можна буде влаштуватися, але най сі війна кінчит". Перепрошую, не вашим сподіватися на те, що Франція зі Швецією воювали 116 років, а перемогла дружба. Якщо рай настане "після війни", то якого мракобісся ви там черева пасете поміж прилавками- шуруй наближати перемогу? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
Про, т.б.м., "земляцтва", 18:49 15 жовтня 2022 р.
 
Лице ратуші тепер виглядає як лице Дзерина Володимира ;випуклі очі від страху, але великий писок -який постійно хоче жерти і посмішка така дебільна , ніби тільки що навалив собі в штани. Тому добре подивіться на його портрет , перед тим як заходити до ратуші, щоб потім ви вночі не зривались від жаху після побаченого і не жалкували про втрачені на корупцію кошти.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Експерт, 13:06 16 жовтня 2022 р.
 
патріоти, не гавкайтеся з патрійотами, бо прикривати свою срамоту патріотично настроєними вишиванками- гріх для обох сторін. Любите Україну- любіть мовчки, а не як варвари!
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 17:41 18 жовтня 2022 р.
 
І куди сплавили отой щебінь з-під постаменту? ! "Ліваком" пішов- на панські шутри попри дачі? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 17:26 23 жовтня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)