Убивство валютника у Трускавці – нападника засуджено до 13 років неволі

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
15.11.2022

 

За публічного обвинувачення прокурорів Львівської обласної прокуратури Стрийський міськрайонний суд визнав винним та засудив до 13 років позбавлення волі 42-річного мешканця Трускавця за фактом вчинення розбійного нападу та вбивства з корисливих мотивів (ч. 4 ст. 187, п. 6 ч. 2 ст. 115 ККУ). Про це повідомив відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури. Досудовим розслідуванням встановлено, що засуджений, працюючи таксистом, неодноразово підвозив потерпілого, який також проживав у Трускавці і співпрацював з багатьма пунктами обміну валюти.
Під надуманим приводом – обміну значної суми в іноземній валюті – засуджений зустрівся із потерпілим. Вони сіли в авто, за кермом якого був нападник і поїхали на вигадану зустріч.
На виїзді із Трускавця автомобіль з’їхав з головної дороги і зупинився у безлюдному місці, де нібито мав і відбутися обмін коштів. Чоловіки вийшли з машини, після чого таксист несподівано завдав потерпілому два удари гострим предметом у грудну клітину та поперек.
Забравши у потерпілого гроші, нападник відтягнув його у лісосмугу, скинув у яму, облив легкозаймистою рідиною та підпалив. Потерпілий на той момент був ще живим та зазнав опіків середньої тяжкості. Згодом засуджений засипав його землею.
Загальна сума награбованого становила майже 2 млн грн.
Суд підтримав принципову позицію прокурорів, визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у виді 13 років позбавлення волі.
Досудове розслідування здійснювали слідчі ГУ НП у Львівській області.

Переглядів: 1561

Коментарі (6)
 
Чому не довічне?
Рейтинг: 7+ 0-
 
Віра, 12:48 15 листопада 2022 р.
 
Думаю тому що прокурор і суддя отримали грошову винагороду в межах кількох десятків американських грошей.
Рейтинг: 9+ 0-
 
До віри, 13:10 15 листопада 2022 р.
 
А коли та трагедія відбулась? Чому не вказуєте?
Рейтинг: 4+ 0-
 
автору, 13:24 15 листопада 2022 р.
 
Якщо судді та прокурори беруть хабарі, то людям треба самим відстрілювати ту кончену блатоту. Наприклад такий тип, як Урал скільком людям зіпсував життя. Мій знайомий талановитий керівник мусив зарити бізнес і їхати за кордон, бо той на нього наклав непідйомну данину. Тепер у Німеччині займається бізнесом, там сьворює робочі місця і платить податки, а бандит, як ні в чому не бувало далі живе у нашої місті.
Рейтинг: 9+ 0-
 
Славік, 13:43 15 листопада 2022 р.
 
Та де там: тепер вже не один бандит- давно не бандит. Тепер. Тепер кожен з нас- президент.
Рейтинг: 4+ 0-
 
:), 13:51 15 листопада 2022 р.
 
А чому досі не застррелився ані один з тих, кому їхні ж міністри так щедро роздавали іменні пістолети? Може, попродали тим, кого ж потім повпихали у їхні смердячі "европейські" зони, а перед тим ще й від них "відкупні" вимагали, котрих ніби-то відпускали. Як в тому реальному анекдоті з життя, який розповідав сам учасник подій: "Щойно стемніло- приїхав до нього, трохи лигнутого й дрібку старшого від малолєтки, додому, "бобик" з мигалками, вкупі з трьома варгатими "шпіцрутенами": "Поїхали, поїдем на баштан, допоможеш помідори загрузити, ми тобі відмітимо контрольку"- Поїхали. Напхали всю машину, аж ще й зверху шнурами поприв"язували. Привезли його додому. Наступного дня приїхали за ним же ж: "Вночі обікрали баштан, ми знаємо, що ти там був. Поїхали". Поїхали, разом з ним- до криміналу. І що, думаєте, що не впомідорили його? Аж на 5 років. Воно, дурне, потім ще й само когось з них рєжиком чірікнуло- то й поїхав ще: на всі чотирнадцять.
Рейтинг: 1+ 0-
 
Спробуй таке сам видумати, 15:14 16 листопада 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5837 днів)