Винесли на руках: на Дрогобиччині правоохоронці розшукали чоловіка, який заблукав у лісі

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
18.11.2022

 

До поліції надійшло повідомлення від мешканця одного із сіл Дрогобицького району про те, що його брат, 45-річний місцевий житель, три дні тому пішов у ліс та не повернувся. Про це повідомив відділ комунікації поліції Львівської області. Для розшуку зниклого були негайно задіяні співробітники Дрогобицького районного відділу поліції та рятувальники, які день за днем прочісували багатокілометрові лісові масиви, до них також долучилися небайдужі громадяни.
15 листопада чоловіка виявили у лісі неподалік села Брониця, що за 5 кілометрів від місця проживання. Як встановили правоохоронці, у чоловіка були хворі ноги, він не міг рухатися та самостійно дістатися дому. Як уточнює в деталях zaxid.net, 45-річний чоловік вісім днів провів у лісі. Про його зникнення ще 10 листопада повідомив поліцію його родич. Чоловік розповів, що його брат ще три дні тому пішов до лісу і досі не повернувся.
Поліцейські разом з рятувальниками понад пів кілометра пронесли розшуканого на руках до підводи, якою відвезли його до дороги, де й передали медикам.
Зараз чоловік перебуває у лікарні, його життю ніщо не загрожує.
Поліцейські вкотре нагадують: збираючись до лісу, заздалегідь складайте маршрут, майте заряджені засоби зв’язку та мобільний зарядний пристрій, попереджайте рідних та близьких про свої плани та орієнтовне місцеперебування.


 
 

Переглядів: 1366

Коментарі (12)
 
На проїзджу частину дороги в районі Гірки впало дерево . Напевно не одно там дерево підпиляли наші злодюжки під видом обрізання сухостою, щоб хтось з громади не заблукав серед густоти дерев лісу , як отой бідний хлопака якого шукали наші поліціянти зі швидкістю черепахи аж вісім днів. Це не жарт що тиждень часу людина. блукала лісом між населеним пунктом. Уявляю їхню оперативність якби мажор бухий заблукав. ОТГ на вухах би стояло так би шукали свого пацана.
Рейтинг: 1+ -1-
 
не по темі, 13:59 20 листопада 2022 р.
 
Поліцаям ще по 30 тисяч щомісячно премії надають і плюс основна зарплата ось де грошенята платникіа податку а толк який з того? Чи може корупція зникла серед них? Їздять тими тазіками та лохів шукають щоб підзаробити.
Рейтинг: 1+ 0-
 
жах, 14:12 20 листопада 2022 р.
 
Добре що все закінчилося добре. в кого ви тут чудіки звинувачуєте, якщо брат того дядька заявив аж через три доби що пропав його брат? То кіто тут винуватий? Сидіть чудіки тихо і не мурчіть і робіть висновки про родинні звязки в даній ситуаціі! Поліціі віват. молодці! П. С. До того хто заявив до поліціі через три дні про зникнення людини. не пий бо біда стоіть у тебе за спиною
Рейтинг: 1+ -2-
 
снайпер + затетий украінець, 16:21 20 листопада 2022 р.
 
А от на рахунок ти 30тис. для поліцаїв взагалі не зрозуміло. За що? Вони роблять те, що і робили. Якщо поліцая відправляють у зону бойових дій, то тоді нехай і платять премію. Може скоро ще муніципальній варті 30тис. премії дадуть?
Рейтинг: 2+ 0-
 
Ніна, 19:55 20 листопада 2022 р.
 
Дати їм зарплату 2100- і нехай блудять лісом хоч цілодобово!
Рейтинг: 2+ 0-
 
Кнурі!, 19:58 20 листопада 2022 р.
 
О, муніципальна варта то сила силенна і "порєдок" тримає на ринку неабиякий. Пильно відстежують селян котрі торгують молочкою . Просто якийсь загін спеців імені таргана це комунальне підприємство. Ще одне таке є під назвою "тарком" молочна продукція якого мала йти для харчування малечі у садках та школах . Хто знає де та продукція? Чи тільки на паперах числиться. Створюють такі прокладки для різного роду фінансових відмивань а також працевлаштування кумів, сватів , коханок та дружин діючих чинуш і депутатів. Хлопчики заробляють , а ви що думали?
Рейтинг: 3+ 0-
 
до Ніни, 21:05 20 листопада 2022 р.
 
Якщо мова зайшла про поліцію, може хтось знає, чому застрелився працівник поліції охорони Дмитро Рунець? Що Дубіль ще одного довів? Знав його особисто, був цілком нормальний хлопець, причин для самогубства у нього не було. Доречі у жодних дрогобицьких новинах про цей інцидент навіть не згадали, от коли зловлять якогось малолітнього засранця з косяком, то місяць поліцію вихваляють, а тут мовчали, як по команді.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Костя, 21:47 20 листопада 2022 р.
 
Пам'ятаю, колись була розмова на цьому сайті про поліцію охорони, так той Рунець вихвалявся, що хороша робота, захищав Дубіля. А я йому писав, Дмитре, не цілуй Дубіля у дупу, він всерівно цього не оцінить, тікай від нього подалі. Таки не послухав мене, ех молоде, зелене, довислужувався.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Колишній ДСОшник, 22:27 20 листопада 2022 р.
 
Псяча робота но добре оплачувана достатньо мати середню освіту і гайда служити у поліцію, а у підсумку бачимо , що там одні неуки та хабарники без честі та совісті.
Рейтинг: 1+ 0-
 
об'єктивно, 23:57 20 листопада 2022 р.
 
Що стосується теми рабовласників- це вже ніяка й не новина. Стиль "роботи" з рабами, особливо - у бугаїв, котрі окупували всю малу економіку ще з часів миттєвого перефарбовування з рекетирів у патріотів- наче національна традиція. Проте, якогось захисту у цих ситуаціях годі й сподіватися, як і вдячності за старання у праці, не кажучи вже про отримання заробленого. Але ж, що найдивніше, навіть після розголосу, вони далі "успішно продовжують будувати Україну". Нема на ті морди Морди )хоча б- Вови). Бо "цивілізовано" вони всунуть раз на рік тугого хабаря у потрібні морди ж, навіть на папір не витрачаючись: схоже, що їм самим привозять вже все, на папері написане, а нахад їдуть з "конвертами".
Рейтинг: 1+ 0-
 
рабовласнЯ украЇни, 08:18 21 листопада 2022 р.
 
З середньою освітою діти отримують золоті медалі на міжнародних конкурсах й змаганнях, а ті- по сто сорок чотири помилки у трьох реченнях штубачать. Яка освіта, про що ви? ! Яким @єм їм, взагалі, клеять погони на рамена, причому- й генералам (генерали? в поліції? вау! бойові фронтовики ще з часів половецького іга? )?
Рейтинг: 1+ 0-
 
:(, 14:40 22 листопада 2022 р.
 
На "кардамоні" з усіма незалежними "европками" таких псів, якщо порівнювати щоденні сотеннотисячні "прибутки лівака"- в рази більше. Їхні "генерали", напевно, ще й плодовиті, як щурі: їх чи не щотижня ловлять, випотрошуючи з кишень награбоване у тих, хто долає кордон (а чи, таки, вони самі й сунуть, й пхають, бо, мабуть, дуже сито "зліва" мають-? ! ), бо, щойно їх беруть- там вже ешелони нових "родичів й любих друзів! . І ані жодна масивно-фортечна приватна тих "людей честі від пуза" "цитаделя" не зруйнована навіть гороб"ячим "чириком". Як воно все мимо них літає? Так жиром ще й вічко стеллсів запливає?
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 19:50 22 листопада 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)