На директорку Дрогобицької гімназії ім. Б.Лепкого наклали 17 тисяч гривень штрафу

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
21.11.2022



Дрогобицький міськрайонний суд визнав директорку Дрогобицького ліцею імені Богдана Лепкого Наталію Ластов’як винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 44-3 КУпАП, та вирішив застосувати до неї стягнення у виді штрафу в розмірі однієї тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 17000 гривень.

Така судова постанова винесена 14 листопада.

Звинуватили Наталію Ластов’як у порушенні правил щодо карантину людей під час пандемії коронавірусу. У тексті судової постанови йдеться про те, що 23.09.2021 та 24.09.2021 в м.Дрогобичі на вул. Б.Лепкого, 19, Наталія Ластов’як, будучи директором ліцею ім. Б.Лепкого Дрогобицької міської ради, продовжила навчання в режимі очного відвідування для учнів 5-11 класів, незважаючи на те, що на даний період часу було вакциновано менше як 80% працівників.
 
Нагадаємо, що наприкінці вересня 2021 року через високий рівень захворюваності на коронавірус у Львівській області було встановлено «жовтий рівень» карантину. Тому продовжувати навчання в очному форматі для учнів 5-11 класів можна було лише за наявності 80% вакцинованих працівників у школі. Дрогобицький районний відділ поліції та Дрогобицька районна державна адміністрація проводили комісійні виїзди щодо дотримання навчальними закладами таких вимог. У Дрогобицькому ліцеї імені Богдана Лепкого спеціальну комісію не допустили до перевірки та не пред’явили документи, які б підтверджували наявність 80% вакцинованих працівників.
 
За цим фактом у Дрогобицькій прокуратурі відкрили кримінальне провадження, за наслідками якого було встановлено, що керівництвом ліцею було вчинено адміністративне правопорушення, після чого поліцією було складено адміністративний протокол про правопорушення, а тепер судовою постановою Наталію Ластов'як визнано винною та притягнуто до відповідальності.

Таким чином всі численні брифінги та публікації у соціальних мережах, які оприлюднювало керівництво ліцею, відділу освіти ДМР та сама Дрогобицька міська рада, виявились чистої води маніпуляцією громадськості та інформаційною атакою
 
Повний текст судового рішення: https://reyestr.court.gov.ua/Review/107322255



Переглядів: 3769

Коментарі (46)
 
маніпуляцією громадськості є те що тарас і степан уже почали боротьбу за крісло мера, а крайніми стають інші люди. Хочеться сказати їм - перестаньте піаритись і займатись підкилимною війною - спочатку спільно треба здолати москалів а потім ділити портфелі.
Рейтинг: 17+ -3-
 
боб, 18:38 21 листопада 2022 р.
 
Якщо вона є злочинець і це доказано постановою суду, може вона є соціально небезпечна і її потрібно усунути з посади.
Рейтинг: 24+ -2-
 
Дрогобичанин., 19:08 21 листопада 2022 р.
 
боб, а щоб ти бобу обівсі, щоб стріляв далі ніж бачиш, то може віддучишся заглядати паскудам в очі за милистинею. з таких долбой-бів як ти, маємо гнилу місцеву владу, портфелі будуть потім, а зараз треба виводити цю нечисть на люди, а ще повинна відповісти за то, що вчинила непокору поліціянтам. є чим пишатися і брати приклад учням, кого то й неук привів в освіту.
Рейтинг: 1+ -2-
 
василь, 19:55 21 листопада 2022 р.
 
Барановірус всіх зробив баранами , постанови та укази санітарів тепер вище за Конституцію. Цікаво коли буде чергова розкрутка бананофікуса від "префесіонала" у санітарії ляшка ? Ох і заробили світові нелюди на тому модному грипі бабла , а скільки людей погирили у лікарнях теперішнім лікуванням по протоколам від баби яги супрун.
Рейтинг: 12+ -1-
 
дрогобичанка, 20:16 21 листопада 2022 р.
 
То просто пестня а не лиця - одне одного варте, видко шо збідовані
Рейтинг: 15+ 0-
 
Павлун, 20:27 21 листопада 2022 р.
 
Поліцаї наші далеко від зразковості якщо хочете знати пане. А у тій ситуації треба дивитись глибше і розуміти що то все є не більше ніж майбутні виборчі процеси між місцевими злодійчуками.
Рейтинг: 6+ 0-
 
до "Василя", 20:28 21 листопада 2022 р.
 
одна дуже дорога мені людина , яка пройшла концтабір "равенсбрук" з 1942 по 1945 роки, казала мені так "юра! не роби нікому зла".
Рейтинг: 2+ 0-
 
юрІй петрашевский, 20:47 21 листопада 2022 р.
 
Ластов‘як на базарна аферистка яка просто не то щоб директором гімназії бути вона не заслуговує прибиральницею бути в школі. І тільки такий злодій як кучма міг її прищначити директоркою школи. Позор
Рейтинг: 22+ -3-
 
Крайчик, 21:06 21 листопада 2022 р.
 
Стид позор. Кули котиться освіта в Дрогобичі
Рейтинг: 13+ 0-
 
Лепкий, 21:07 21 листопада 2022 р.
 
Ластов‘ячка це чудо в пір‘ях, пощорища олним словом підставила весь колектив гімназії боехати ращом з нею а брехня то вилізла і ні ковч ні герман ні коцюба ні кучма ніхто не поміг! Ось так майте наувазі ці свині вас хіба потоплять і підставлять, а потім ще зроблять винуватими бо там ні совісті ні честі це нелюди в людській подобі!
Рейтинг: 19+ -2-
 
Петро, 21:10 21 листопада 2022 р.
 
А що ви хочете, - це ж Дрогобич! Докотились до: 
- мер- недолікар-недоатошник 
- начальник поліції - котрого брали за взятки неодноразово 
- судді - бувші вчительки укр мови та літератури 
 
І так далі. встид! Це правда.
Рейтинг: 16+ -1-
 
Марійка, 00:39 22 листопада 2022 р.
 
Що таке "бувші", "вчителько укр. мови"? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
Турбойовбачки!, 08:41 22 листопада 2022 р.
 
Цілком вірно всі шибануті тепер, як бачим Біблійні писання збуваються як не крути. То не новий світовий порядок , а очевидний кінець грішному світу. Війни, голод, епідемії таке прогнозує ота мерзотна массонська верхівка в обличчі ВООЗ . Щоб вони перші горіли у пеклі мерзоти сатаністські.
Рейтинг: 3+ -1-
 
до "Васі", 09:22 22 листопада 2022 р.
 
Таке враження, що там в ратуші зібралися такі, що не будуть не то реагувати а навіть звільняти з освіти кумів, які вже будуть закриті, б зможуть працювати в режимі онлайн. То є наслідки відповідного запровадженого стилю роботи та підбір кадрів того неука в ратуші, який мало того що сам є корупціонер і таку команду зібрав, і це, маючи наглядний приклад, коли порядна людина полишає крісло премєра із-за простоі вечірки, як відбулося в Англіі. А тут просто тупо перепутали порядність та людські цінності з цінностями, які навіть в злодійському світі не прийняті, щось тут в Дрогобичі не так, прийшли, які сповідують підлабузництво, аморальність, нечесність та просто жлобство.
Рейтинг: 10+ 0-
 
петро, 11:39 22 листопада 2022 р.
 
Ось так почитаєш деяких "праххффессорів"і диву дивуєшся. Ратушою керує мафія? На Стрийській 22 сидять всі кримінальні авторитети. ? прокурор продажний? судді капут. Вам що деяким тут під час війни з кацапами щось пороблено? А де ти було коли КУЧМА і ВЕСЕЛИЙ балотувалися на крісло мера ДРОГОБИЧА? Чому не виставляв свою кандидатуру керувати містом на благо дрогобичан? Що тебе защемило? Так що сиди тихо на унітазі і не кипішуй! П. С. основне питання вибити кацапами мозги і спасати наших людей. СЛАВА УКРАІНІ і іі ЗСУ!
Рейтинг: 3+ -12-
 
снайпер + затетий украінець, 12:54 22 листопада 2022 р.
 
ти в корні не прав, бо під час війни і після війни, окрім війни, освітою мають керувати порядні люди, бо там випускають не продукт, чуєш бовдуре, а формують нашу заміну. Що міг дати п. Шевяк-заправщик, який напивався, обсикався і ночував у відділі освіти, чи нинішний керовнік освіти, пацан-юрист без стажу, чи директорка-базарна баба, яка намагалася керувати поліціянтами, бо уявила себе кумою самого мера, який очолив в прямому того слова корупцію в ратуші. А гроші на зарплати, які вони беруть, яких так бракує зараз. Нарешті, хоча з запізненням, ВРУ у першому читанні трохи применшили самооцінку проходимців, які продовжують лізти до казни місцевого самоврядування. Зараз навпаки треба втричі підвищувати контроль і негайно реагувати правоохоронні органи.
Рейтинг: 13+ 0-
 
Віра, 14:00 22 листопада 2022 р.
 
Снайпер+, а де ти був, коли? . Ви так "мочите", аж сам сі пісяєте!
Рейтинг: 6+ 0-
 
Задовбав!, 14:36 22 листопада 2022 р.
 
Тепер там будуть "збирати на штори" ще й знадвору?
Рейтинг: 9+ -1-
 
!, 14:50 22 листопада 2022 р.
 
Якогось там "Люлю", і ще молодшого від нього "Власю" чи не щомісяця штрафують на десятки тисяч гривень, а у них після цього стає ще більше- долярів. Партія "Свобода" стала спонсорами НКВД? Альо, "садівники", ану, "шляпи" в зуби- й драг нах остен з України!
Рейтинг: 1+ -2-
 
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, 15:16 22 листопада 2022 р.
 
А нинішньому царку і його молодій команді не потрібні фахівці, а опричники, базарники і німі холопи, які за мізер з міської казни мають лайкати і восхваляти найчеснішого, найпрозорішого, найсправедливішого, най-най. і його свиту.  
Цікаво, чи буде, за вказівкою мера, брифінг Вовківа в неорендованому центрі "Дія" з вибаченнями щодо правоохоронців, чи вибачиться Кучма за несанкціоноване та ще й під час тривоги пікетування поліції?  
Скоріш за все дадуть Ластов'ячці премію у розмірі штрафу, щоб заплатила і надалі виконувала тупі і незаконні вказівки вождя!
Рейтинг: 12+ -1-
 
До Віри, 15:38 22 листопада 2022 р.
 
ото почитаю зранку дописи "щирих" вукранчів, деяки, маю заряд гумору на цілий день! Молодці! Так і продовжуйте. Але всеодно думаю що в нашому супер місті ДРОГОБИЧІ проживає більше нормальних людей а не тих хто спустився з горів і тут розмахує . не знати чим! Чао какао!
Рейтинг: 1+ -4-
 
юрІй петрашевский, 15:40 22 листопада 2022 р.
 
Кучма дасть наказ Вовківу виписати Ластовяк премію в 17 тис грн.  
Знову дрогобичани в лохах як завжди.  
Царьок оберігає і шанує своїх вірних пропагандистів з відділу освіти.  
 
Може цікаво дрогобичанам як там живеться хабарниці спійманій на гарячому Ірині Дзюрах? Так от, Дзюрах далі не з’являється на судові засідання. І чомусь суддя не вимагає приводу її до суду. Дзюрах занесла хабаря куда слід і тепер справу затягують щоб вийшов термін давності.  
Якщо порахувати скільки землі розбазарила Дзюрах за час свого головування в коміссії і зрівняти з ринковою вартістю то цифра буде не мала. Тому кілька десятків тис баксів Дзюрах може спокійно виділити на підкуп судді та прокурора. Тому і тиша повна по справі хабарниці і місцеві журналюшки набрали в рота води.
Рейтинг: 11+ 0-
 
Дрогобицька Правда, 16:14 22 листопада 2022 р.
 
Ось вам і "дзюрах" така собі благодійниця прям сама невинність і напевно поклони у церкві чолом товче аж купола на церковнім даху гнуться. Наркоконтроль задрипаний розпався но ганьба залишиться назавжди, бо "дзюрах" ганебно ввійшла в історію тієї партєйки.
Рейтинг: 6+ -1-
 
до коменту зверху, 19:16 22 листопада 2022 р.
 
Наталя Ластов‘к хотіла як краще, бо онлайн це не освіта, а видуманий коронавірус кудись подівся як запустили ракети орки, може ті прокляті москалі забрали на москальщину та поздихають разом з тим Путіним.
Рейтинг: 3+ -7-
 
Ігор, 19:28 22 листопада 2022 р.
 
Йой, та що ви сі всі туткай, при життю, переймаєте тимиво всякими дурниціма: та й ви вмрете, й вни- тиж, то будете на тамтім сьвітови ходили єдні до других- та й си тамкай про всьо повогорите. Тоти ваши "перейми"- ги в тотий пісьни: "нікому то не треба". Ну нє? ! Ну, та вже с те- великі, а то й- постарілі.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Новітний Блудославенець, 20:22 22 листопада 2022 р.
 
Бараном є ти, недорозвинене і неосвічене чудо в пір'ях. Якби ти здихав так як інші важко хворіли і вмирали від коронавірусу, тоді б мовчав, бараноігорко ти інфантильне.
Рейтинг: 2+ -3-
 
До Ігора, 21:47 22 листопада 2022 р.
 
Найбільше вмирали ті яких госпіталізували , чому б це? Не задавали собі таке запитання ? А даремно. Менше зомбоящик включайте здоровіші будете принаймі на голову.
Рейтинг: 3+ -1-
 
логіка, 22:57 22 листопада 2022 р.
 
А де ті пітушари, що її тоді підтримували і не пускали комісію з поліцією в приміщення. Де той ухилянт Вова Окунь-Дзерин де захисник «Епіцентру» Вася Банан-Ананевич та де Паша Дейч-Цвігун втікач з Дрогобицького ТРО який пристроївся в Дніпрі біля РИГа Філатова в його приватній. ТРО.  
Десь ті всі херої затихли бо закон пішов проти них та КуЧма
Рейтинг: 8+ -2-
 
Дрогобичанин., 07:08 23 листопада 2022 р.
 
Інтересно, а що скажуть найкращі юристи ратуші : Швацький, Ковч, Щерба, Вовків та іже з ними Цвігун, які за вказівкою мера так розпинались у правоті цієї дами? Може теж організують брифінг?  
Доречі, міська рада останнім часом програє всі суди: Кучма- корупціонер, Бігуняку- за незаконно забрану землю, а тепер ще й Ластов'як.  
Далі будуть справи за завищені тарифи за сміття , незаконне його складування на Гайдамацькій і Броницьке сміттєзвалище, за розбазарену землю, за незаконні ( без конкурсів) призначення на посади і багато інших.  
Піраміда мерської корупційної влади починає давати серйозні тріщини !
Рейтинг: 14+ -1-
 
Юрист, 09:46 23 листопада 2022 р.
 
торский вротский залупенець
Рейтинг: 20+ -9-
 
До дрогобичанина, 10:55 23 листопада 2022 р.
 
в мене до нього немає питань. Але призначення на такі посади, як керівник освіти чи директора успішного ліцею, має відбуватися, окрім особистого бажання бачити для прикладу директором п. Ластовяк, відповідність цієі особи такій посаді. Будь-яка урівноважена людина згодиться, що при заповненні вакансіі, а тим більше через конкурс, необхідно, навіть іглотерапевту, хоча брати до уваги : - кваліфікацію, розум (інтелект), особливі схильності, інтереси, характер, мотивацію. При цьому по кожному з цих пунктів потрібно вирішити, що є: істотним, тим мінімумом, без якого на посаду дана особа не досягне задовільного рівня в роботі. До речі, в перекладі базарний дослівно означає - грубо зроблений, з-під сокири зроблений, грубоі роботи, а базарна- баба - криклива жінка. ІІ місце та рівень-бути на базарі і нехай вона мене простить за відвертість, така правда. Шкода іі, бо повелася і було використані іі задатки, які не можна сховати.
Рейтинг: 8+ -1-
 
Кучма не винен,, 11:07 23 листопада 2022 р.
 
О, страшне, зато всіх юристів, банкірів і, навіть, тих, хто пообіруч них, клацає кнопками по компутельови (гейби траскав по рояльови), повбирали у камуфляжі. Така чуйка, що у камуфляжі вбирали лише тих, хто мав гроші, бо всі решта в черзі казали, що, як будуть вас питати "Що вмієте робити? "- то кажіть, що хіба можете копати ями (ну, ще троха- траншеї)- прости їм, Господи, а, попри них- кожному. А я не маю коштів на камуфляж- то не можу стояти навіть, цілим табуном, тамо- при вокзалі й попід міст. А я си цудую, чого то тоті банкіри з коханками видзвонюють помежи бідні люди, таке, ніби їм по одному хлопови- мало. Ви ж бідним, крім багатих, гроші й так не даєте- вам також всім на камуфляж не вистачає? А чи- повираховували з половину кожної зарплати? То їдьте в Монако: там багатше бідувати!
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 11:32 23 листопада 2022 р.
 
Можна подумати, що кучма не знав, що шевяк просто пиячок, а рівень інтелекту трохи вищий за мерський, бо там в голові ніц не тримається, звідки взятися, багажу знань бракує, а тріпатися, то не мішки носити.
Рейтинг: 13+ 0-
 
таня, 12:42 23 листопада 2022 р.
 
Недавно йде містом мій знайомий- без шапки, а вже холодно. Кажу йому: "Шануй голову, бо він у нас один". Спочатку ніхто нічого не зрозумів. А далі- пляскотерки рукодланні.
Рейтинг: 2+ 0-
 
..., 13:49 23 листопада 2022 р.
 
А попільничка також базарниця тобто грубо зроблена , ой як влучно кимось підмічено вислів "базарниця". А" блюй" звідки намалювалась у тій сворі? Вони що всі разом провели своє дитинство в одній пісочниці на Кгягині Ольги?
Рейтинг: 7+ 0-
 
до "куч мо не винен", 16:09 23 листопада 2022 р.
 
Громада міста іншої думки нащастя, бо саме Торський пролив світло на шалену корупцію у дмр . Площинних баранів в рожевих ркулярах стає дедалі менше а ушльопки бісяться.
Рейтинг: 12+ 0-
 
до "до дрогобичанина", 16:22 23 листопада 2022 р.
 
То дайте їм всім зарплату 2100- та й не будуть біситися: заплатять комунальні, накуплять собі ліків, рису-м"яса-консервів-хліба-печеньок з канахветами, мешти-гачі-черевики-пальта, три коперти, аби писати президентові (насер їхнім муттерам ту писанину, він її , як і всі там, ніхто не читає) вам й так, нікому, люди не потрібні. Й обов"язково, замість графіка вимкнення світла в мікрорайонах, понаписуйте на всіх під"їздах "Чи будемо ставити йолку, а то у вас, люди, нема грошей- то, може, сосну, корабельну? ". І завтра на сесії затвердьте, як у якійсь рекламі "Кожному- сосну"- нехай укладають списки, котрий з них там буде кого йолкати. Ага: ще по роверові, аби мали на чому їздити на роботу, бо від тих джипів народ вже перестав по "зебрі" ходити, валить напряму (а нащо, якщо й так джопасті навіть не гальмують; заторможені, напевно, хто їм права на руль попродав? ! ).
Рейтинг: 3+ 0-
 
Задовбали вже!, 17:20 23 листопада 2022 р.
 
Недавно відбулось віче-реквієм в сквері " Небесної сотні " , ВИ неповірите , біля майданівця Кучми гордо стояв мордатий ярий антимайданівець Москалик , який закладував своїх колег з податкової хто був проти банди яника і підтримував Євромайдан . Це вже повне дно . Наші земляки віддали своє життя за волю народу а воно красується . Жах.
Рейтинг: 14+ 0-
 
До громади, 18:28 23 листопада 2022 р.
 
Суддя і так поступив по людськи, а треба було викликати всіх вчителів, які чомусь дружньо почали проходити тести, очевидно без черги, а лікарі як завжди по команді зробили ці тести. Все це виглядає на мій погляд дуже підозріло, треба було під присягою щоб суд побачив, що робиться, чи бува не здійснено зазвичай спроба приховання правопорушення, тут так спішили, що поліціянтів мало би зацікавити, чи не приховано щось, чи бува не фіктивні довідки принесли до суду? Кумовя могли піти на любі діі, лиш би врятувати куму мера від штрафу-не всі вчителі, а може і всі засуджують то й позор, в який вліз мер та юрист без стажу, як тут назвали нового головного освітянина.
Рейтинг: 5+ 0-
 
юрист, 19:50 23 листопада 2022 р.
 
На апеляціі буде піддано сумніву всі наявні офіційні документи, які представлені стороною як докази-обовязково будемо вимагати у проведенні судовоі експертизи на іх достовірність. Туть ще може запахнути криміналом, як іти, то іти до кінця.
Рейтинг: 5+ -1-
 
Петро, 20:26 23 листопада 2022 р.
 
Подивіться на ці три йобла…-ось так виглядають тварини що наживаються на дітях! Бля так і хочеться крикнути-, Номер 245 …на вихід, прибирати парашу, !
Рейтинг: 8+ -1-
 
Бендер, 05:18 24 листопада 2022 р.
 
тии такий БЕНДЕР як з мого Х*Я пістолет
Рейтинг: 0+ -3-
 
юрІй .............., 08:22 24 листопада 2022 р.
 
Плєшива пика у того мусорка податківця в минулому. Видно що по життю воно просто сміття а які цінності у його башці можна здогадатись з першого разу - особисте збагачення , добре пожерти, поспати та навалити повний унітаз лайна. Місцевий "насіров" бракує лишень подібного коцу щоб прикритись від ганьби містян.
Рейтинг: 7+ 0-
 
до "до громади", 08:53 24 листопада 2022 р.
 
Це тільки три тварини з місцевої команди зауважте, які отримують захмарну зарплатню за щоденну ху@йню яку виносять на осуд людський.
Рейтинг: 8+ 0-
 
Бендеру, 09:02 24 листопада 2022 р.
 
І що: вже чмоня цьоци виписав доляри? І вбоє ходє-- й триздов трісут: він- єйно. вона- ййойною? Ов-ва: а біднота має гроші, а чи- вони всьо в труси понапихали? ! Шобли!
Рейтинг: 0+ 0-
 
Шобли: замінувати й висрати!, 18:33 27 листопада 2022 р.
 
Бендер, ти вже, якщо сам десь сереш, то й бери шуфельку- й прибирай за собою. А то: безрукий, чи що? Чи так вже пальці розчепірював, що аж їх поскручавало? То спусти з трусів вітер, а то надуває, аж му на них гумка траскає.
Рейтинг: 0+ -1-
 
:(, 10:44 01 грудня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5837 днів)