Як комунальне підприємство Дрогобича знищує житловий фонд міста

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
27.01.2023

 

Керівництво КП напевно забуло, що комунальне майно є власністю громади і створено з метою надання послуг мешканцям і, однозначно, з дотриманням  вимог діючого законодавства.     Крім цього, воно підконтрольне та підзвітне керівництву міської ради. І коли керівники КП діють з порушенням законів та не отримують належної оцінки, виникає думка про сформовану корупційну схему.


Переглядів: 1456

Коментарі (15)
 
І це в такому стані 60-70% старого житлового фонду, які КП знищило за десятки років.  
Кучма чекає на обвал нового будинку.
Рейтинг: 4+ 0-
 
Дрогобичанин., 12:33 27 січня 2023 р.
 
Напевно що білбордів по всьому місту із зображенням Марти Слотило ми більше не побачимо.  
Спонсор Марти - зам. міністра Лозинський погорів на хабарі. До речі в справі про хабар фігурують дрогобичани - сама Марта Слотило і її співмешканець підприємець Роман Кітнер.  
Амбітні плани про ВР Марти Слотило накрились мідним тазом. А такі були надії. Стільки грошей вкладено в розкрутку недалекої дівки і її трансформацію в одного з найвідомішим політиків Дрогобичини.
Рейтинг: 9+ -1-
 
007, 13:21 27 січня 2023 р.
 
Ну давайте вже всі разом покакаємо. :cry
Рейтинг: 2+ -2-
 
Оріс, 13:54 27 січня 2023 р.
 
За що тоді начальники КП виписують самі собі премії? ) і ті премії в рази можуть бути вищими за саму ставку. Держава дурнів якась і дурні це ми получається а вони розумні і багаті. І ще нас простий нарід на війну женуть в примусовому порядку.
Рейтинг: 6+ 0-
 
!?, 14:08 27 січня 2023 р.
 
Ото така є "еліта"принаймі у їхньому розумінні. Навіть свинею не назвеш бо не хочеться ображати свійське поголів'я, а просто убоге створіння.
Рейтинг: 4+ 0-
 
до "007", 16:15 27 січня 2023 р.
 
Я Гринь
Рейтинг: 2+ -2-
 
Гринь, 17:26 27 січня 2023 р.
 
Вже давно настав час перевірити діяльність КП. Сьогодні завдяки їх діяльності значна кількість житлового фонду міста в аварійному стані. Після обвалу будинку на Грушевського Президент дав завдання обстежити всі будинки міста. І що зроблено - нуль. Замість ремонтувати будинки вони фарбують фасади на площі. А все тому , що мешканці, як телята покірно платять КП. А ці не проводять жодних робіт. Це кантора для дерибану землі і комунальних приміщень. Погляньте , що нахапали керівники ЖЕО, а які маєтки вибудував Майданюк. Все прикриває Кучма і Герман Москалик. Завязані в їх прикритті і дрогобицькі судді.
Рейтинг: 9+ 0-
 
123, 17:54 27 січня 2023 р.
 
Ну, що тамо далеко, що тута при взорі: жоден замковоподібний маєток навіть не полоскотала ані одна, таки- потужна, ворожа ракета, ані один маєток жодного злодія не порскнула ані одна вітчизняна відстрілялка. То хто там з ким- у змові, якщо вони всі- у дерибані?
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 07:26 28 січня 2023 р.
 
А з якого хера з бюджету фінансують політичні партії- аби їхні лотри й лотриці тижняями каталися по Дубаях і Таїландах?
Рейтинг: 3+ 0-
 
!, 07:42 28 січня 2023 р.
 
Дуже наглядно показані здобутки місцевоі влади. Але я би назвав таке господарювання, що це є наслідком та чистим мавпуванням і продовженням ведення стилю господарювання московіі, я спочатку подумав, що будинок знаходиться десь на далекому сході московііі, там маскалі терпеливі живуть в таких бараках-це є настоящий барак для зеків на поселенні. Ми навіть свята хочемо святкувати по григорянському календарю, що б не з маскальом, а тут-в комунальній сфері повний застій і безлад, бо в нас чомусь взято мислити глобально чи навіть стратегічно по державному, а то все дрібниці з тим, що то й жлоб з податковоі, який керує господаркою, створює додатково відділ безпеки, а той по воді, зі знаннями та досвідом вже давно переріс цю посаду, мінімум треба забирати на підвищення до Києва, просто роздуває штат абонентського напевно управління, а керовнік ЖЕО купує форму європейського взірця і нові піджопні автомобілі, як в Європі, а на цвитар призначають цілого директора на чотирьох гробарів, а по місту ходить ціла зграя муніципалів-за парковкою дивляться, точно як не в Європі, бо там спочатку навели лад у всіх сферах життя, а вже після розширювали сервіс обслуговування, а тут хтось мозгами поіхав і думає, що у нього державне мислення, дати пенсіонерам 2000-3000 грн. пенсіі, а потім тримати іх в страху за несплату комунальних всякими дзвінками, наіздами-а такому якомусь "проходимцю" давати на утримання поза 100 тис. грн. , піджопну машину і купу коханок. Є один вихід, зараз Байден відкрив три гарячі лініі на украінській мові-посилайте ці відосики, щоб ширше знали про краіну так сказати починаючи як довели ці будинки і хто до сибірських бараків
Рейтинг: 5+ -1-
 
цікаве фото, 08:49 28 січня 2023 р.
 
Згода з вашим коментом цілковита тому кожен має відстоювати своє право і допомогти іншому відстояти справедливість. Закони працюють тільки треба їх правильно застосовувати при своєму захисті. Не вірити жодному слову чинуш бо ті хіба вводять людину в оман а більше читати законодавство. Тепер це реальна річ просто гугліть в інтернеті потрібний закон чи постанову або судову практику з того чи іншого питання і вуаля .
Рейтинг: 4+ 0-
 
до" цікаве фото", 11:47 28 січня 2023 р.
 
Хочу с. ати аж в голові гуде. Дайте горщик і туалетну бумагу або газету "Зоря"
Рейтинг: 1+ -1-
 
Ромасік, 13:37 28 січня 2023 р.
 
Може тобі анальгіну дати ?
Рейтинг: 0+ 0-
 
Хєр, 10:57 29 січня 2023 р.
 
Дуже вірно підмічено в попередніх дописах. США взяли під контроль використання наданих коштів на допомогу Україні. Сьогодні світова спільнота на 30% фінансує бюджет держави. І ці поступлення направляються також і на фінансування субсидій для населення. А вони в свою чергу зростають через незаконні завищені тарифи міськими злодюгами по квартплаті , вивозу сміття. І тому вони будують собі хороми, купують машини. Тому є сенс звернутись на гарячу лінію контролерів США. А ці швидко поставлять цю нечисть на місце. Їх не купиш.
Рейтинг: 4+ -1-
 
Теодор, 11:37 29 січня 2023 р.
 
Зарплати бюджетних щурів також фінансує міжнародний фонд , а їх чимала чисельність наплоджена у владі тому якось дивно, що міжнародні донори не ставлять питання про оптимізацію тих дармоїдів по кожній структурі. Багато непотрібу сидить по кабінетам яке абсолютно далеке від знань по займаній посаді , просто тупо рило сидить і за то отримує щомісячну оплату. Слабо , ні?
Рейтинг: 3+ 0-
 
до Теодора, 15:56 29 січня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)