«Феномен мультикультуралізму у сучасному світі»: або, у Дрогобичі відбувся перший мультикультурний Форум під ПЕРЕВЕРНУТИМ прапором, що це…

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
30.01.2023


♦️ «Феномен мультикультуралізму у сучасному світі»: або, у Дрогобичі відбувся перший мультикультурний Форум під ПЕРЕВЕРНУТИМ прапором, що це…
🔻 27.01.2023 року, перший мультикультурний форум відбувся саме у нашому мультикультурному Дрогобичі…
🔻 Організатор, Управління культури та розвитку туризму Дрогобицької МР…
🔻 І символічний виступ мера Дрогобича Тараса Кучми на фоні ПЕРЕВЕРНУТОГО Державного прапора України…
❓Випадковість скажете, чи свідомо перевернули…?

🔻 Звісно для цього в пана мера є багато кишенькових експертів, чорноротих писак, ручних цуциків які мали б накинутись і кричати зрада, рука кремля, на форумі ДРГ і п’ята колона працює, зрадники вже в Дрогобичі вже посеред нас, ми знаємо кожного в лице…

 “Але ні, так не буде, усі проковтнули, промовчали а потім тихенько виправили помилку з думкою, що ніхто нічого не бачив і все, Ок…”
 
🔻 Співчуваю Тарасу Кучмі, бо пригадую прикрий випадок, як під час організації нами там нашими близькими та друзями АТОвцями (яких налічувалось на дійстві близько 80чоловік) закладення каменю та пам’ятної табличку майбутнього “Центр психологічної реабілітації воїнів АТО” м. Дрогобич в поспіху організаційних робіт (адже ми не МР з штатом в десятки чоловік) було закріплено так само прапор, але тоді ніхто не хотів нікого та нічого слухати, сказали просто Торський-сєпар…, і давай розганяти зраду, цькувати, ображати, а різного роду дейчі, окуні, тропічні-фрукти, скабеєві, не дуже масні, просто відірвались на даній ситуації…, але бачите земля кругла…
 
P.S.
Тарас Ярославович, чекаємо на спростування,видайте тепер якесь супер наукове обґрунтування даному інциденту, який стався в розпал повномаштабної війни…

Переглядів: 1946

Коментарі (39)
 
Просто рижому таракану треба добряче покакати і втопитися в тій купі лайна. Лікар голко-штрикатєль то вже говорить про початок шарлатанської карєри того вусатого чуда.
Рейтинг: 12+ -1-
 
Кентуха, 10:16 30 січня 2023 р.
 
Хто голосував за кучму той убогий тупіца, їжте гнилу бульбу до скону . Наступний раз голосуйте за мене. :grin
Рейтинг: 11+ -2-
 
Саламаха, 10:18 30 січня 2023 р.
 
2022 рік в країні війна. Кучма розпочинає будівництво розважального центру в громадському парку Новонароджених, перед тим зрізавши третю частину всіх дерев які свого часу садили дрогобичани.  
Без сумнівів одним з беніфіціаром ТЦ є сам Кучма.  
Також Кучма в 2022 році вкладає значні кошти у відкриття кількох ресторанів у Трускавці разом із своїм однопартійцем на пару.  
2023 рік війна продовжується. Кучма проводить форум Мультикультиралізму в розважальному центрі Зефір (розваги для гостей та фуршет включений) на якому кілька разів згадують про доцільність федералізації України.  
Останнім часом Кучма зациклилися на вкладанні нажитого непосильною працею бабла в розважальний бізнес.  
Комусь війна а хтось з жиру біситься і розважається.
Рейтинг: 25+ 0-
 
Дрогобичанин, 10:36 30 січня 2023 р.
 
Цікавить думка дрогобичан щодо участі в корупційному скандалі депутатки від Слуг Народу в дмр Марти Слотило.  
Думаєте підставили чи направду була співучасницею злочину?  
Цікаво також хто спонсорував коштовну рекламу Марти Слотило на протязі останніх трьох років. Всі ключові біл-борди в місті постійно нагадують про Марту Слотило. Викладачка Бориславського коледжу сама не потягла б таких витрат. Схоже на те що хтось готував жінку до наступних виборів до Верховної Ради.  
Відновити репутацію тепер буде важко і чи буде мати змогу спонсор далі проплачувати біл-борджи для Марти.
Рейтинг: 23+ 0-
 
Дрогобичанин, 10:50 30 січня 2023 р.
 
скоро буде ще один форум, де грошi вiдмиють-перевернутий герб.
Рейтинг: 10+ 0-
 
з Дрогобича, 11:07 30 січня 2023 р.
 
Цинізм Кучми зашкалює. Провестизахід у святковій атмосфері з випивкою і закусками в День пам’яті жертв Голокосту під час ВІЙНИ це край…
Рейтинг: 25+ 0-
 
!, 11:26 30 січня 2023 р.
 
Нарешті дрогобицька громадськість почала прокидатись і у фейсбуці почали відкрито писати про цей шабаш. Так у рубриці "Політична критика" офіційно заявили, що в Дрогобичі відбулась політична провокація, Марія Кульчицька-Волчко (журналістка і депутат обласної ради) теж висловила своє обурення через " Проект"Україна", діалог з рускімі та федералізацію, а історик Леонід Тимошенко в своїй статті констатує, що ніби-історик Данило Яневський є відомим провокатором!  
Слід зазначити, що в ст. 20 конституції України визначено, що державним символом є Державний Прапор України-стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольорів. Ст. 338 Кримінального кодексу України" Наруга над державними символами", розділ ХV- злочин спрямований проти авторитету влади та об'єднань громадян. Злочин має місце, якщо дії спрямовані на публіку!  
Виникає запитання: теми в обговоренні. які посягають на державну цілісність в час війни ( бо якщо Україна- проект, то пуйло правий- ми без історії і створені лєніним) та ще при перевернутому символі держави. - будуть оцінені структурами, які за це отримують зарплату! ?  
І хто такий кучма ( суто з офійійної інформації ЗМІ): брехун №1, рішеням суду-корупціонер, а тепер ще й перевертень при перевернутому прапорі! ?
Рейтинг: 25+ -1-
 
Аналітик, 11:37 30 січня 2023 р.
 
Тарасу пох… у нього покровитель в СБУ
Рейтинг: 16+ -4-
 
123, 11:44 30 січня 2023 р.
 
Кучма-це і є рука кремля! »Невже ви цього не помічаєте1-знищується освіта 2-не відбудовано жодного підприємства, крім ратуші і ком. господарств не утворено жодних робочих місць 3-оточення 90%це риги, сдпуошники і старі компартійці 4-розбазарювання майна громади (землі, приміщення)5 жодної допомоги УБД окрім прикормлених вафелів як анальний банан, охоронник борьки Дейч і ОРк карікевіч(який зазіхає на то щоб розвалити ДЮСШ , чорт який немає дітей хоче позбавити можливості дрогобицьким дітям розвиватись) 
Кучму його оточуючих орків пора вішати на стовпах , аби руaкіл мір більше тут не процвітав!  
Слава Україні!
Рейтинг: 28+ -2-
 
Очевидець, 11:54 30 січня 2023 р.
 
Треба зазначити, що цей шабаш з шампанським відбувався в день вшанування пам'яті жертв Голокосту.
Рейтинг: 19+ 0-
 
До аналітика, 12:31 30 січня 2023 р.
 
Кажуть що Кучма став таким підорасом бо почав свій зад прикривати анальним бананом.
Рейтинг: 20+ -4-
 
Проктолог, 12:52 30 січня 2023 р.
 
Цей провокаційний захід , для помпезності, за участі депутата Верховної Ради, депутатів міської ради, кількох міських голів, керівництва педуніверситету, представництва відділів ратуші, вибраних директорів шкіл , представників польської, єврейської, ромської, німецької громад ( для приниження корінної нації за участі недо-історика Д. Яневського) відбувся під егідою кучми для розколу суспільства і залучення інших національностей Дрогобича до своєї виборчої кампанії на наступний термін. Дивно, що ця "еліта" не побачила наруги над нашим прапором, за який кладуть своє життя справжні патріоти!  
Здається, що в 2015 році кучма вже виносив на сесії питання щодо створення в Дрогобичі вільної економічної зони в Україні і поза Україною , як тоді жартували- ДМР(Дрогобицька міська республіка), але тоді депутат обласної ради Задорожний, це розкритикував і питання зняли. Але за підписаний проект рішення, внесення його в порядок денний та на розгляд сесії, кучма навіть не був притягнутий до відповідальності. А безкарність породжує вседозволеність, яка вилилась у шабаш в "Зефірі".  
Що ж чекаємо на об'єктивні дії правоохоронних структур і рішення апеляційного суду, де кучма оскаржує визнання його корупціонером дрогобицьким судом.
Рейтинг: 20+ -1-
 
Очевидцю, 15:12 30 січня 2023 р.
 
10 років перебування Тараса в роZії далися взнаки. Якби СБУ не була продажною структурою то Кучму з Дулібяниками та ін. вивели б уже давно на чисту воду.
Рейтинг: 21+ 0-
 
правда, 15:37 30 січня 2023 р.
 
коли кучма пiде, буде море шампанського, а йому наповнять ванну шампанського й скупають.
Рейтинг: 9+ -1-
 
з Дрогобича, 17:02 30 січня 2023 р.
 
Зажирілий корумпований чинуша скаже що то підстава або політичне переслідування, но виборці, які ще здатні аналізувати та критично мислити на теперішній час, надіюсь що таких більша половина є, скажуть цілком протилежне мяко кажучи. Диму без вогню небуває знає навіть малеча у садках, но ми то дорослі вже, і розуміємо що "нероби " примножують свої статки не тільки встановивши собі захмарні зарплати та премії але ще відкатами та хабарями , бо зараз у них просто жнива. Європа шле підтримку майже на всі напрямки життєдіяльності країни , а наші свинарчуки у більшості ту допомогу використовують для свого збагачення. За освоєння дармового вони просять хабаря, і так далі по накатаній це все працює зверху вниз. Система невмируща тільки помолодшали у віці учасники системи. Отака думка нажаль.
Рейтинг: 16+ 0-
 
дрогобичанину, 18:00 30 січня 2023 р.
 
європейську допомогу також використовують для самопіару. Бігають на перегонки з пакунками і коробочками щоб сфотографуватись ніби які вони добрі.  
А ще наші чинуші взяли за моду піаритись на похоронах загиблих Героїв, кожен чинуша має зробити фото під час процесії з сумним обличчям.
Рейтинг: 18+ 0-
 
До 18:00, 18:50 30 січня 2023 р.
 
Ти напевно забув, що 27. 01 був день пам'яті жертв Голокосту! А ці шоумени піарились і пили шампанське! Цікаво за які гроші проводилось це шоу з перевернутим державним прапором, який його кошторис і хто оплатив? А ще цікавіше, як зреагує міжнародна єврейська спільнота і правоохоронні органи? !
Рейтинг: 17+ 0-
 
Аналітику, 19:13 30 січня 2023 р.
 
Мудра людина саме так все розуміє. Жму руку.
Рейтинг: 12+ 0-
 
до" правди", 19:23 30 січня 2023 р.
 
Зауважте, в кучми навіть повадки як в путіна - наглий, брехливий, злодійкуватий. Манія величі пре з нього. А подібний він більше на гітлера тому і називають його фюрера. І як не дивно по кар’єрі такі прибічники сатани просуваються дуже високо. Цікаво чи хтось зупинить нарешті нашого фюрера…
Рейтинг: 18+ 0-
 
…, 20:38 30 січня 2023 р.
 
Якось мені приснився кучма. Ми лежали голі під ковдрою і гралися в дорослі ігри. Він лоскотав всі мої промежності своїми мохнатими вусами :roll
Рейтинг: 2+ -2-
 
Роман, 22:23 30 січня 2023 р.
 
Треба було моцно перднути коли він лоскотав вусами твою дупу :grin
Рейтинг: 4+ -2-
 
До попереднього, 22:30 30 січня 2023 р.
 
А хто то за покровитель Тараса в СБУ?  
Країна має знати своїх героїв
Рейтинг: 9+ 0-
 
До 123, 07:38 31 січня 2023 р.
 
Скажіть будь-ласка я пожертвував у фонд Марти Слотило вже близько 10 000 гривень, на допомогу військовим. А вчора дізнався , що з цього фонду була внесна застава в суд за якогось мега корупціонера. Як мені тепер дізнатися, чи дійшли мої кошти воїнам, чи сприяли корупції? Буду щиро вдячний за відповідь! Бажано офіційну!
Рейтинг: 13+ 0-
 
Донор, 09:52 31 січня 2023 р.
 
вiйна йде а начальство бавиться в форуми, моруми, пьють гуляють та iдять за рахунок держави , та грошей що дае захiд. непогано iм там живеться, один перед одним видумують що би таке вчудити та на тому грошi заробити. позор тому дрогобичу, з тими вишиванками, портретами всяких деятелей, людям та воiнам треба помагати кожен день, а не забави устраювати.
Рейтинг: 11+ 0-
 
з Дрогобича, 11:18 31 січня 2023 р.
 
Тут Марта Слотило дуже спростовувала своє відношення до цього корупціонера та всім погрожувала судовими позовами, але вчинок співзасновниці БО «БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД СЛОТИЛО М. І. » Код ЄДРПОУ 43958076 Кісери Ірини підтвердив інше, що Марта придумає зараз.  
 
Фонд - Слотило - Кісера - Лозаннський= КОРУПЦІЯ
Рейтинг: 15+ 0-
 
До Донор., 11:25 31 січня 2023 р.
 
Весняним посадкам бути
Рейтинг: 7+ -5-
 
Катерина Романівна, 12:42 31 січня 2023 р.
 
Чинуші придумали прикривати свою корупційну діяльність різними благочинними фондами і волонтерством.  
Марта Слотило придумала собі фішку: «прикормила» добровольчий батальйон «Сонечко» щоб ті кидались з погрозами на людей і захищали Марту Слотило.  
Хлопці одумайтесь вона з Лозинським мільйони крала з бюджету України а вам купила джип і ви радієте як малі діти.  
Завдячуючи таким Мартам Україна стоїть з простягнутою рукою.
Рейтинг: 17+ 0-
 
правда, 12:44 31 січня 2023 р.
 
Я довіряю таким фондам, які чітко вказують потребу в коштах, мету(тобто для чого) і систематично подаюють звіти. Такими , що звітують є: фонд Сергія Притули( йому найбільше довіряють в Україні) , а на Дрогобиччині- це Микола Походжай, фонд Веселого і Дмитруша та Дрогобицька РВА(Кулиняк). Аналіз взято з офіційних сторінок і ЗМІ. Щодо інших благочинників, як Слотило, Кучма і інших пристосуванців, то їм вже навіть не вірять не те, що в Україні, а й за кордоном. Але саме через останніх з їх схемами падає дрвіра до держави!
Рейтинг: 6+ -9-
 
До донора, 14:16 31 січня 2023 р.
 
Недовіряю нікому бо такий час настав брехливий. У яйценюка пуля в лоб також є фондік видно мало сволота на побудові стіни заробила. Як створюються та функціонують фонди багато розповідей від людей які ті теми вивчають та доводять людям до вух. Але нажаль вуха у деяких накриті лапшою тому не чують або просто ліниві щось читати чи слухати. Зомбаки сидять біля ящика і вірять олігархічним каналам.
Рейтинг: 7+ 0-
 
дрогобичанка, 15:42 31 січня 2023 р.
 
Тепер така фішка у багатьох . Враження складається , що створюють приватні охоронні структури на майбутні свої виборчі компанії і їм потрібен захист від лютого виборця. Мало у нас логічно мислячих людей тому і ведуться на різного роду лохотрони від "благодійних"бо ще не навчились розгортати красиві обгортки на цукерках і придивлятись , а що зсередини там , якось так образно кажучи.
Рейтинг: 8+ 0-
 
до "правди", 16:14 31 січня 2023 р.
 
Ніхера ви не докажете бо ви малі смердюхи, а вас кидали на гроші і будуть кидати. Ідіть краще на роботу бо ше якомусь корольку тре нову машину за ваші гроші. Може смердюча тимошенчиха від батьківщини ще раз в дубаї за ті гроші поїде. А ви смердюхи ідіть і працюйте.
Рейтинг: 8+ -1-
 
Ніхера, 17:14 31 січня 2023 р.
 
А ти ще зроби аналіз скільки тих "броньованих" тунеядців на високих зарплатах сидить в ратуші і її відділах, до речі за інформацією з міськради там ніхто немає офіційної "броні"- ні Герман, ні Коцюба, ні Чуба, ні Вовків, ні Зеник, ні взагалі. Скільком дали повістки , скількох відмазав Щерба(відділ оборони і мобілізації міської ради) і хто, окрім Ковча ( правда невідомо де він є) і Цвігуна (сидить в обороні Філатова в Дніпрі) пішли служити, як діти рядових дрогобичан?  
Можливо, заради соціальної справедливості, військомат перестане слухати кучму і відмазувати його челядь!
Рейтинг: 12+ 0-
 
До аналітика, 17:48 31 січня 2023 р.
 
Почергово можна всіх місцевих керманичів на фронт призивати а то жиром запливли на сидячій роботі. Вони ж також патріоти чи як? Чи хіба дерибанити комунальне майно в них спритність напрацьована ?
Рейтинг: 11+ 0-
 
Думка, 18:39 31 січня 2023 р.
 
Ви мабуть, писаки, з передку пишите про мобілізацію? А то враження, що тут одні військові та їх родичі невдоволені сидять і думають за Дрогобич. Чи може ті, що фонди рахують самі зреалізовані в житті та збирають, а також віддають свої кровні, на армію? Тут сидить купка нероб та ухилянтів, які нічого більше, аніж займатись словоблудством, не вміють! Якби відкрили ваші акаунти в ФБ, то було б дуже весело місцевим подивитись на вас красенів))). А так можна сидіти в теплому кріслі або на унітазі і виписувати свої недовольні коментарі)! Чорти кінчені!
Рейтинг: 12+ -10-
 
Голос з окопа, 20:49 31 січня 2023 р.
 
Кожна добра справа завершується якимось позитивним результатом. А який результат від даного заходу? Послухали-побалакали, і що?  
Особисто я не сприймаю Д. Яневського, і чомусь нема у мене до нього довіри. А Кучма як був ушльопком ( це слово прозвучало саме від нього самого вперше ще в не так далекому 2016 році на зустрічі із виборцями), ним і зостався. Грошенята кишені не тиснуть.
Рейтинг: 15+ 0-
 
Наталія, 23:34 31 січня 2023 р.
 
Кучма постарався і його вірний опричник щерба(нач. відділу мобілізації) виписав повістки всім депутатам, що не голосують як каже дон мафії. А тепер, очевидно , всі ці інакомислячі побіжать поцілувати перстень дона, щоб відмазав.
Рейтинг: 6+ 0-
 
До думки, 13:11 01 лютого 2023 р.
 
Кожен має свою думку за ті благодійні організації , фонди, тощо. Мудрі люди розуміють як це все працює , а наївні думають що очільники фондів віддають свої кровні . Біда велика коли відсутня логіка та здорове мислення а нечисті на руку такими і маніпулюють .
Рейтинг: 3+ 0-
 
дрогобичанка, 20:56 01 лютого 2023 р.
 
Кожен культурний захід - це відмивання бабла. Грантоїд навчив вусатого "культурно" заробляти через проведення семінарів, тренінгів та вищезгаданих у даній публікації "заходів". "Альфа самець" хворіє на піар допоки має таку можливість сидіти у "теплій ванні" яку йому створили тупорилі зомбаки.
Рейтинг: 8+ 0-
 
до "Наталії", 08:53 02 лютого 2023 р.
 
Кажуть, що проти головного "благодійного хабіста" міської ради- конзьолки відкрили кримінальну справу за гуманітарну допомогу. На початку війни кучма дав вказівку щоб на рахунок КУ " Інститут міста"(конзьолка) відділи міської ради скидали 3-х денний заробіток, а інші бюджетні установи - одноденний заробіток (за добровільно- примусовими заявами). Кажуть, що через цю гуманітаркуи ковч зіскочив, а липові накладні заднім числом хочуть пропхати через Вовкіа, Чубу і Терлецького. Іде процес " нагинання " керівників структурних підрозділів, однак туго, бо люди не хочуть підставлятися. Думаю, що кошти витратили на себе, на новорічно-різдв'яні подачки малозабезпеченим і частково у передвиборчий общак!
Рейтинг: 8+ 0-
 
До "до донора", 10:52 02 лютого 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)