У Дрогобицькій РВА відбулася нарада з керівниками підприємств-боржників

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
10.02.2023
У четвер, 9 лютого, у Дрогобицькій РВА під головуванням першого заступника Романа Шлярпа відбулося засідання районної комісії з питань погашення заборгованості з виплат заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.
Станом на 1 січня 2023 року заборгованість економічно-активних підприємств-боржників Дрогобицького району становить 21,5 мільйонів гривень.
 Зокрема, борг зі сплати єдиного соціального внеску у найбільших економічно-активних боржників – фізичних  осіб підприємців становить 420 тис. грн, борг зі сплати єдиного соціального внеску у юридичних осіб району відсутній, борг з платежів до Пенсійного фонду України підприємств району становить 21,102 млн. грн.
Борг до Пенсійного фонду України утворився двома підприємствами: ПрАТ «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал» та ТзОВ «Бориславський експериментальний ливарно-механічний завод».
Як зазначив директор ПрАТ «Стебницьке гірничо-хімічне підприємство «Полімінерал» Зенон Хевпа, борг перед Пенсійним фондом утворився через збільшення розміру пенсій, яке відбулось в результаті прийняття закону про престижність шахтарської професії. Підприємство зобов’язане компенсовувати різницю за доставку цих пільгових пенсій. Акціонер підприємства через об’єктивні фінансові труднощі не має змоги фінансувати додаткові фінансові навантаження в повному обсязі. Погашення існуючої заборгованості відбувається за рахунок коштів, які надходять від господарської діяльності підприємства і за рахунок коштів, які надходять від відчуження майна підприємства через аукціони виконавчою службою.
У  ТзОВ «Бориславський експериментальний ливарно-механічний завод» дав такі ж пояснення щодо причин виникнення боргу та зазначив про заходи з реалізації майна підприємства виконавчою службою для поетапного погашення заборгованості.
У межах засідання комісії боржникам повідомлено про необхідність вжиття заходів для ліквідації заборгованості та інформування щодо графіків її погашення.



 

Переглядів: 1743

Коментарі (5)
 
Знову то збіговисько упирів. Я вам казав шо то нахір нікому нінада. Шо ви там ходите і ходите, йоп вашумать :cry
Рейтинг: 7+ -2-
 
Каракевич, 09:41 10 лютого 2023 р.
 
Дівчата, а давайте знайомитись у Фейсбук і будемо одне одному у приват кидати фото пісьок.
Рейтинг: 0+ -1-
 
Афоня, 12:25 10 лютого 2023 р.
 
Я піськи не кину може хіба цицьку, в мене їх дві
Рейтинг: 0+ 0-
 
Кент, 15:42 10 лютого 2023 р.
 
Я можу кінути хіба фото анальгого отвору. Піде ?
Рейтинг: 1+ 0-
 
Мега, 22:23 10 лютого 2023 р.
 
Найкращий анал в банано-анала!
Рейтинг: 3+ 0-
 
Кучму геть!, 22:35 14 лютого 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)