Сьогодні, 20 лютого – День пам’яті Героїв Небесної Сотні

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
20.02.2023

 

Сьогодні, 20.02.2023, у Дрогобичі в Сквері Героїв Небесної Сотні має відбутися спільна молитва за душі полеглих на Майдані під час Революції Гідності. Ну, й мабуть не обійдеться, зазвичай, без фарисейського виступу головного "майданівця" Дрогобича "тов. Ку_Чми". Про це пише на своїй сторінці Богдан Гринчишин.  Переглядаючи старі фотографії, я згадав, як воно було минулого року. Тоді теж відбулося традиційне віче біля пам'ятника Героям Небесної Сотні. Але була новинка. Опісля відбулася факельна/смолоскипна хода до площі Ринок у Дрогобичі, де ці факели поскидали в одну купу... мало, що не до ніг місцевому "фюреру". Він був задоволений! Усе так, як свого часу робили у 30-х роках ХХ століття в гітлерівській Німеччині. А через чотири дні розпочалася широкомасштабна війна з росією. Руский фюрер ХХІ ст. путін почав бомбити і громити Україну.
А ще вночі на 20 лютого 2020 року комунальні служби міста Дрогобича, мабуть, виконуючи вказівку місцевого "фюрера", зняли великий банер із зображенням Степана БАНДЕРИ, який більше 10-ти років висів на площі Ринок.
Колишній міський голова Радзієвський його не чіпав. А теперішній мер-корупціонер і псевдомайданівець наважився це зробити!
Мабуть, вказівка з-за "порєбріка" прийшла?!
Р.S. Допоки коректувався цей матеріал, вже й скорботні заходи пройшли. Але вони були якісь "розірвані", бо за 20 хвилин до 12:00, початку панахиди, прозвучала сирена повітряної тривоги і полохливі чиновники з міської ради на чолі з своїм керманичем (а він особливий боягуз!) вирішили відкласти спільну молитву на пізніше. (Тут я уявляю обурення "полохливих" чиновників. Ні-ні, вони дуже "законопослушні" - Б.Г.). А священники відправили панахиду о 12:00.
Після закінчення повітряної тривоги, туди до пам'ятника прийшов мер- корупціонер зі своїм оточенням та всіма чиновниками ДМР. Відмовили молитву зі священниками і поклали свічки, лампадки до пам'ятника та й розійшлися. Не прозвучало "полум'яного" і беззмістовного виступу мера- корупціонера, бо не було озвучки та й сильний вітер промову такого "оратора" відніс би у хмари.
Та й не було смолоскипної ходи!!!
Схоже, що цьому завадив візит Байдена в Україну.
На фото: смолоскипна хода минулого року 20.02.22.

Переглядів: 1394

Коментарі (11)
 
На крові загиблих на Майдані і пафосних патріотичних лозунгах Тарас Кучма дорвався в 2015 році нарешті до влади і очолив Дрогобицьку громаду. Зачуханий светрик Кучма одразу змінив на солідний піджак. З часом «відшив» від себе майданівців типу Олега Дукаса і оточив себе «рішалами» з відповідними мордами Германом, Коцюбою і Москаликом. Забув про Майданівські обіцянки і клятву знищити корупційні схеми провадженні «регіоналами» і розпочав будувати багати життя для себе і своєї Ко.  
Сьогодні Тарас Кучма «тіньовий» доларовий мільйонер що постійно гастролює по Європі з молодою коханкою і власним водієм і свитою, а ще в 2014 році проводив дешеві маніпуляції з голкотерапії за 20 грн з клієнта і солодке життя йому тільки снилось.
Рейтинг: 21+ -1-
 
правда, 13:46 21 лютого 2023 р.
 
Верх цинізму було припертися Кучмі до меморіалу загиблих на Майдані у річницю в супроводі Германа, Коцюби, Москалика, Щерби. Для когось Майдан це сльози і сум а для цих це початок зоряного часу їхнього збагачення. На плювали і пішли.
Рейтинг: 13+ -1-
 
…, 15:31 21 лютого 2023 р.
 
Кучма - герой! Не смійте його очорнювати!  
Прийду, усім пи**ди надаю!  
Гринчишин перший в писок получить!
Рейтинг: 3+ -12-
 
Ананевич Василь(банан), 16:47 21 лютого 2023 р.
 
Ти далі своєю диркою торгуєш на ліво і направо? Очко вже не заживає :grin
Рейтинг: 4+ -1-
 
ананевічу в сраку, 20:16 21 лютого 2023 р.
 
Усім- не вийде, бо вона не у кожного навіть є. А ті, у кого її нема, можуть і самі надавати- вони ж мають чим. Тому, найкраще- як у тому мультику: "Рєбята, давайтє жить дружно! ".
Рейтинг: 0+ -1-
 
:), 06:47 22 лютого 2023 р.
 
Ти коли приймав присягу в церкві на Біблії, розказував легенду, як до госпіталю віз важкопораненого юнака . І , коли, затвоїми словами, він помирав за кілометр до лікарні він сказав:" Док, только штоб ето било не зря"! І ти поклявся , нечисть, у храмі, що ти зробиш все для цього.  
Судячи з твоїх дій і вчинків- все "не зря": і твої машини, будинки, гроші в закордонних банках, забезпечені офіційні і позашлюбні діти, таркоми, зефіри, розграбована гуманітарна дрпомога, твоя зажерлива свита з їхніми нащадками. А не подавитесь, довбані патріоти, коли одні в час війни у темряві, холоді, голоді, без даху над головою, а інші хоронять найближчих кожного дня.  
Запалена вами привселюдно заради піару свічка ніколи не освітить і не очистить вашої темної і підлої душі!
Рейтинг: 11+ 0-
 
До куЧмо, 15:49 22 лютого 2023 р.
 
гринчишин ти вже дістав разом з торським 
баби-підети воювати на сам нуль.
Рейтинг: 1+ -3-
 
Ананевич Василь(банан), 16:07 24 лютого 2023 р.
 
Ти далі на охороняєш консерви і ховаєшся від своєї доньки, яку ти обікрав, вафліст задньопривідний?
Рейтинг: 6+ 0-
 
До Васі анала, 08:28 25 лютого 2023 р.
 
Ну падли, ви вже дістали! Уроди.
Рейтинг: 1+ -1-
 
Ананевич Василь(банан), 00:20 27 лютого 2023 р.
 
Шановні Дрогобичани. Кучма це був і є і буде аферист, номер 1. Деребан міста, і шкіл, садочків, деребан тендерів, платних в’їздів на цвинтар, особливо платять ті хто робе пам’ятники за в’їзд 1500гр, платіжки за сміття в Укр це самий високий тариф, земельні ділянки, незаконнні будови, виділення коштів га муніципальну охорону по 10млн в рік, Львів виділяє 8млн з населенням 1млн 200тис населення, парковки в місті, всі ремонти через одну і ту фірму прокладку, на значення своїх директорів шкіл, начальників різних в тому числі освіти і це все контролює одне ЧМО Кучма корупціонер.
Рейтинг: 1+ 0-
 
Валєра Дрогобицький, 16:03 27 лютого 2023 р.
 
От так брехун і корупціонер кучма продає без конкурсу землю громади. Кучма вважає що це його земля і плювати йому на думку людей. І це під час війни йому потрібен розважальний центр у громадському парку на вул. вВеликогота щей біля церкви. Бюджет недоотримав декілька міліонів, а брехливий корупціонер поповнив награбованим рахунок в польскому банку. Робіть висновки самі.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Петро, 02:37 28 лютого 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5837 днів)