Поліцейські викрили жінку, яка замальовувала інформаційні таблички у Дрогобичі

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
21.02.2023


Як встановили співробітники Дрогобицького районного управління поліції, були замальовані таблички на церквах, пам’ятних спорудах та мистецьких інсталяціях.
Повідомлення про те, що у Дрогобичі невідома особа замальовує білою фарбою інформаційні таблички на різноманітних об’єктах, надійшло у поліцію 14 лютого.

 21 лютого близько 6.30 оперативники кримінальної поліції викрили 54-річну мешканку району – вона саме замальовувала інформаційну табличку на пам’ятній інсталяції у парку в Дрогобичі.
За фактом дізнавачі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі на строк до п’яти років.
Досудове розслідування триває.
 
Джерело - Відділ комунікації поліції Львівської області

Переглядів: 2145

Коментарі (20)
 
Та поліція останнім часом просто феєрить, алкаш з кабельом, тепер шизофренічка з фарбою, як так далі піде, то ще дійсно доберуться до циганів, тих, що центр обсцикають і до людей чіпляються.
Рейтинг: 18+ -1-
 
Вітя, 17:43 21 лютого 2023 р.
 
Та то наша з Кульпарківської, я її у Голландію запрошував, а вона у Дрогобич поїхала.
Рейтинг: 0+ 0-
 
heer Flunt, 18:39 21 лютого 2023 р.
 
не, не. то не наша з кульпаркiвськоi, бо вона не флюнтиха, тай у Голандiю бiльше флюнтiв не беруть, то мiсцева, таких Флюнтих вже нiкуда дiвати хiба що мiтити знаками де бомбити мають рускi ракетами. Ловiть Флюнтiв вони зараз на москаля роблять, фашисти.
Рейтинг: 0+ -3-
 
з Дрогобича, 19:17 21 лютого 2023 р.
 
Взяти ту шалаву і роздерти як жабу. Чому поліцаї не пишуть навіщо вона то робила ?
Рейтинг: 5+ -2-
 
Робін, 19:25 21 лютого 2023 р.
 
Вона то робила, бо не нормальна, тепер поїде до Флюнта.
Рейтинг: 3+ 0-
 
До Робіна, 19:36 21 лютого 2023 р.
 
Оперативникам дякую молодці розіьратися чого ото тваринне оте все робила? Яка причина? Позороити місто ДРОГОБИЧ? кончене сотворіння. оперативникам віват і завадання поліціі розберіться з тими циганами які вештаються коло бувшого к-ра ПРОМЕТЕЙ!
Рейтинг: 5+ -2-
 
снайпер +за УКРАІНУ, 20:45 21 лютого 2023 р.
 
А відколи то оперативники кримінального розшуку шукають шизіків, які займаються дрібним хуліганством?
Рейтинг: 4+ -2-
 
Ігор, 20:52 21 лютого 2023 р.
 
Може хто знає, коли закінчаться ті військоматовські облави? Бо у нас хлопці місяць не ходять на роботу, мені вже надоїло робити за п'ятьох.
Рейтинг: 9+ 0-
 
Василь, 21:36 21 лютого 2023 р.
 
заскоро взяли, якщо москаль буде наступати, ворога треба дезиінтерувати, по табличка багато що можна взнати, то дрібниця в порівняні з тим, що тут один клієнт виписував і то на цілий світ. Отакоі, видно зав ті таблички хтось не заплатив.
Рейтинг: 0+ 0-
 
циган, 22:12 21 лютого 2023 р.
 
Мабуть панночка закінчила історичний , заочної форми . А тим часом, десь у глибинах таламуса проснувся потяг до мистецтва . Творчість і думка будують нові світи , нові порядки . Добродії подейкують , що то Флюнт Флюнтисі пензля подарував , а розмальовку забув! Ось і пішло - поїхало ! Борщ і Щі в одній каструлі . Історичну місію , так би мовити - традицію , зберігає наш художник .
Рейтинг: 1+ -1-
 
Борис, 02:33 22 лютого 2023 р.
 
Таке міг виписувати хіба що пушкін, коли його нутелла шрайбалася по дантесах. Не фантазуйте: що кому пече- той те і зализує. Німі на панщині- тема вічна, а ви не мовчіть, яко раби. Бо, що за життя, що після, всіх можна закопати: і в одну яму- всіх, і кожного- в окрему. Ще не такі виписувачі десятки років лежали в чужих ямах, поки на них всілякі нагици гребло бабли. Традиція, панімаєш. З-під кришки гробу світ не перевернеш.
Рейтинг: 0+ -3-
 
Поцисугачеві, 06:56 22 лютого 2023 р.
 
До Василя. Облави будуть, доки буде воєнний стан, тільки чомусь далеко не всі попадають під ті облави. Мій чоловік вже майже рік служить, а половина села вільно їздить за кордон, бо їх комісували. Ніколи не думала, що у нас стільки інвалідів. Як п'ють горілку біля магазину, то і не скажеш, що вони слабі.
Рейтинг: 5+ -1-
 
Іванка, 08:06 22 лютого 2023 р.
 
може вона замазувала дорогу аби не знали як втекти, як флюнт в Голландiю. а то багато хто хоче втекти, а куда iхати не знае, а тут така патрiотка все зробила. нема чого по заграницям шастати.
Рейтинг: 0+ -2-
 
iз Європи, 09:13 22 лютого 2023 р.
 
А коли поліція займеться і оголосить продійсно важливі та резонансні події? Починаючи з Слотилихи, яка вивозила хабарницькі гроші за кордон під прикриттям благодійного фонду. Мала того вона ще й обікрала цей фонд сплативши гроші, які пожертвували українці у цей корупційний квартет. Вона скоро ще й за Лозинського заплптить 50 мільйонів заставу, а що їй, гроші і так крадені)  
Взялись би за розкрадання у педагогічному університеті, до ректора Бодак Валентини є багато питань. Тут читають місцеві викладачі з цього універу цей сайт, підтвердіть чи спростуйте дану інформацію про обшуки у універі. Коли вилучили хмару документації. Йде мова про 15 мільйонів гривень, які на папері освоїла пані ректор за один місяць) Поясню: підписала угоду на роботи, роботи не зробили, а акти виконаних робіт вона підписала і гроші виконавцю перерахувала - і звичайно отримала відкат, десять відсотків, а це на хвилинку 1, 5 мільйона) ось такий у нас ректор корупціонер. Хоча за нею иягнться шлейф ще з Трускавецької міської ради коли вона працювала заступником у мера Козара. Потім мала там кримінал по хабару який звкрила за велику суму.  
Так от і питання, поліція! Може щось серйозне покажете? А не парочку убогих) Я вже мовчу про корупціонера , визнаного судом, Кучму.
Рейтинг: 7+ -1-
 
комірник, 09:26 22 лютого 2023 р.
 
Так вони і відловлюють для того, щоб гроші брати, зараз як, один іде служити, а п'ятеро платять. От чим більше наловлять, тим більше зароблять. Люди не будьте дурні, не беріть повістки виписані на коліні, вас просто хочуть розвести на гроші.
Рейтинг: 1+ -1-
 
До Іванки, 09:49 22 лютого 2023 р.
 
і навіть злочинно, коли на вигляд добре вгодовані і світяться здоровям морди у війну у к-чми ходять і слідкують за парковкою, коли кращі сини нашоі націі зі зброєю в руках захищають і тих бугаів від московіі. Просто бридко і смердить чимось нездоровим, задовбав той вже "щирий украінець".
Рейтинг: 4+ -1-
 
ну ж то не серйозно,, 10:27 22 лютого 2023 р.
 
а фарбу то кучма то з Бельгії привіз !
Рейтинг: 0+ 0-
 
club77, 10:45 22 лютого 2023 р.
 
Правильні питання ставите силовикам но нажаль на місцевому рівні вони таке тупо "гасять" за хабарі. Тут на місцях всі взаємозв'язані корупцією тому думаю що не буде результату по тих хабарниках. Має бути більший розголос від журналістів , до прикладу, як по тендерних закупівлях від Міноборони. Золоті яйця називається такий прикол у викривальній статті пана Ніколова. Журналіст пан Ніколов думаю також гарно написав би за корупцію по-дрогобицьки . Отож побільше розголосу тим ганебним скандалам.
Рейтинг: 1+ 0-
 
до "комірника", 12:12 22 лютого 2023 р.
 
вся фарба в белгii, то голландська, бо всякi фарби виробляе , всю хiмш. ? nj ujkkfylwш? f , tkmuшz gbdj nf ijrjkfl? jn zr , b djyf ijrjkfljv pfvfkmjdedfkf f, j gbdjv , tkmuшqcrbv j, kbdf? nj , ekj , zcyj? nj rexvf шш yfcnhjшd
Рейтинг: 0+ 0-
 
iз Європи, 18:03 22 лютого 2023 р.
 
Тре взяти ту бабу і залити їй оліфу до горлянки, зашити то хавало нитками і хай так ходе
Рейтинг: 1+ -1-
 
Петруся, 23:18 22 лютого 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5837 днів)