ЗЕМЕЛЬНИЙ ДЕРИБАН ДУЕТУ ДРОГОБИЦЬКОГО СУДДІ МЕДВЕДИКА ТА ДВОЮРІДНОГО БРАТА КОЦЮБИ – КЕРУЮЧОГО СПРАВАМИ ДРОГОБИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
06.03.2023


Вже більше року наша Держава перебуває у жорстокій війні з боку рашистів, щоденно гине сотні наших ГЕРОЇВ за волю і незалежність нашої БАТЬКІВЩИНИ. Гинуть та стають інвалідами тисячі наших хлопців, синів, батьків та чоловіків, щоб ми могли спокійно спати та займатися своїми побутовими справами, в тому числі суддя Медведик міг сидіти і парити дупу в теплому кабінеті.
Однак в такий важкий час для всіх нас, у Дрогобичі ненаситний суддя Медведик Лев Орестович не може ніяк вгамувати свої голодні інстинкти до володіння земельними ділянками. За інсайдерською інформацією, під час воєнного стану він у невідомий нікому спосіб (оскільки під час воєнного стану заборонена приватизація земельних ділянок) виготовив на свою матір Медведик Марію, технічну документацію на чергову земельну ділянку площею 0,9га і навіть намагався пропустити через сесію  у березні 2023 року, рішення про передачу земельної ділянки у приватну власність. І де б Ви думали знаходиться дана земельна діляночка??? А знаходиться вона поряд із приміщенням Дрогобицького міськрайонного суду по вул. Війтівська Гора, 39 у м. Дрогобичі. 

 Кілька слів про дану земельну ділянку. Дана земельна ділянка знаходиться по вул.. Війтівська Гора, 37 у м. Дрогобич та межує із приміщенням Дрогобицького міськрайонного суду та будинком №35. На цій земельній ділянці розміщенні нежитлові приміщення, які здаються в оренду адвокатам Коцану, Якиміву… (очевидно наближені люди до Медведика та його брата Коцюби). У тут один нюанс, земельну ділянку Дрогобицька міська рада, напевно за активного сприяння, керуючого справами Дрогобицької міської ради Коцюби Володимира, передає у власність матері судді – Медведик Марії під обслуговування житлових приміщень!!! Питання – коли і яким чином цей горе суддя перевів дані нежитлові приміщення у житлові і якщо ці приміщення житлові, то на якій основі там орендують приміщення під офіси вказані вище адвокати???
 
Під час виготовлення технічної документації на вказану земельну ділянку, не було погоджено межі земельної ділянки із Дрогобицьким міськрайонним судом (Державною судовою адміністрацією), ОСББ будинку №35. Яким чином виготовлялася документація можете тільки здогадатися. 
 
Але суддя Медведик настільки голодний, «мелочиний» і наглий, що розробив документацію на земельну ділянку таким чином, що незаконно забрав частину прибудинкової території будинку №35, дорогу загального користування, яка проходить повз приміщення Дрогобицького міськрайонного суду (№39) та навіть паркову для автомобілів біля суду, яку до речі нещодавно судом було облаштовано. Такими злочинними діями під час війни, родина судді Медведика рейдерським способом намагається приватизувати дорогу загального користування (хоча Земельний Кодекс України чітко забороняє приватизацію доріг, проходів, майданів і ін..). Мало того, суддя Медведик із свої братом Коцюбою подумали яким чином екстрені служби мають під'їжджати до суду, житлових будинків, дитячого садка??? Чи ця шайка гопників думає лише про себе? Яким чином має відбуватися етапування підсудних і де має паркуватися службовий транспорт??? 
 
Під час тимчасового локдауну із електропостачанням, суддя Медведик привіз у приміщення суду на вул. Лесі Українки у м. Дрогобичі потужний генератор і освітлював собі суд,і як він всім заявляв, що це йому надала Дрогобицька міська рада. Питання – чим підтверджується, що Дрогобицька міська рада надала особисто судді Медведику генератор і на якій підставі?? Що суддя Медведик голова суду??? І друге питання – на чиї кошти заправлявся даний генератор??? Пане Медведик, тут аж смердить корупцією!!! Можливо це брат Коцюба посприяв щоб Дрогобицька міська рада надала генератор для свого кишенькового судді Медведика для прийняття «потрібних» рішень???
Пане Хомик, а Ви в курсі, що у адміністративному приміщенні Дрогобицького міськрайонного суду на вул. Л. Українки чиниться повний бардак і тягаються та заправляються генератори невідомо ким і за чиї кошти?
 
Складається враження, що суддя Медведик взагалі відірвався від реалій і живе своїм казковим життям і не бачить, або не хоче бачити, що за вікном війна і гинуть невинні люди. В той час він не може наїстися земельними ділянками і ними аж ригає. До слова на вул. Грушевського у м. Дрогобичі біля дитячого садочку, яке виділено для приміщення суду, суддя Медведик із своїм братчиком Коцюбою теж понабирали земельок.
 
Пане Медведик може Вам баригою стати, а не суддею? Не позорте цю мантію, яку носите і зневажайте Конституцію України та Закони України. Ви не гідні та не маєте морального права виносити рішення ІМЕНЕМ УКРАЇНИ.!!!!
 
МЕДВЕДИК ЗНІМИ МАНТІЮ І НА ПЕРЕДОВУ І ТАМ ПОБАЧИШ ЦІНУ ПИТАННЯ ЗЕМЛІ!!! ЦЕ ТОБІ НЕ В ТЕПЛОМУ КАБІНЕТІ ПІДРОБЛЯТИ ДОКУМЕНТИ І ПАРИТИ ДУПУ!!! ЗА ТЕБЕ ХЛОПЦІ ГИНУТЬ, А ТИ НЕ МОЖЕШ НАЖЕРТИСЯ ЗЕМЛЕЮ???
 
ПОЗОРИЩЕ!!! ГАНЬБА!!! КОЛАБОРАНТ!!!
 

Переглядів: 3738

Коментарі (59)
 
Шановні Дрогобичани. Царьок Кучма повіджимав земель у людей і у міста, таку кількість що від 1991р всі разом мери так собі не позволили набрати разом взяти навіть 50%кількості того що вкрав царьок пахан Кучма. Він роздав усім своім шистьоркам по куску землі. Візьміть нач водоканалу земельна ділянка новий будинок зарплати точно не реально так заробити, Герман це взагалі кількість ділянок космічна, багато кого можна описувати, але візьмемо свіжих персонажів тупих виконавців Вовківа нач освіти, зарплата 50тис гр в місяць, дві ділянки від Кучми, нова квартира за 2. 5млн гр і це людина при посаді 2. 5р Це так помагає розвивати освіту з Кучмою, дірібанщики. Новий торговий центр на вул. В. Великого власник ділянки Кучма, комплекс Зефір. Співласник Кучма, який звітам не вилазить, всі його шестьорки зним там сидять. Вовків зі своєю дружиною Ілоною яку запхав працювати в корупційну школу 4 Зефіру не вилазять. Цей ухилян від служби в ЗСУ рахується в розшуку, а ходить хвостом за Кучмою. Шановні потрібно деребанщиків міста Дрогобича Кучму і його шестьорок, потрібно вигнати з міста публічно. Кучма з Вовківом Вас чекає НАБУ і кримінальні справи за які ви повинні сісти за грати на довго і публічно.
Рейтинг: 37+ 0-
 
п.Петро, 15:09 06 березня 2023 р.
 
То вусате чудо забрало в мене город за базаром і продало ділянку за 6т$ Вусатий скажи, чи ти не боішся гріха забирати у людей ділянки бізнес закривати, на вул. Самбірській у п. Ярослава сад віджати, ти Ірод Кучма і всі твоі спільники теж. Слава ЗСУ, тюрма корупціонеру Кучмі його спільникам.
Рейтинг: 28+ 0-
 
Ася, 15:14 06 березня 2023 р.
 
А чому коли напитися, то на другий день какахи мають специфічний запах?
Рейтинг: 2+ -3-
 
Афоня, 15:31 06 березня 2023 р.
 
хабарники, злодюги, мародери та інші онаністи хворі на гострі приступи мастурбації - просто здохніть, здохніть і ше раз здохніть. То я вам таке бажаю тричі.
Рейтинг: 8+ 0-
 
мега-мозг, 15:36 06 березня 2023 р.
 
Коли корупціонери Кучма, Герман, Коцюба і Москалик щоразу зустрічають полеглих на фронті Героїв в домовині із масками смутку а лиці - це виглядає як наругою над памятю про загиблих. Після цього дійства вони розїжаються хто в Зефір, хто в Тарантіно на «ділові» зустрічі.  
П. С. Зверніть увагу як поспіхом риють траншею по Володимира Великого щоб прокласти електро постачання до розважального центру Кучми. Планується урочисте відкриття цього року.
Рейтинг: 36+ -1-
 
Правда, 15:41 06 березня 2023 р.
 
Пане Петра та Ви дуже гарно кажите, той Вовків то позорище. Для нашого міста, Кучма почті поставив усюди своїх людей кожен зних має земельні ділянки особливо в районі лікарні, Наливайка, район базару. В 2015р Кучма продавав ділянки за базаром по 10тис$ але гроші треба було скинути на благодійний нібито фонд, а тоді тобі виділяли ділянку після оплати. Вовків і той що був алкаш перед ним, то мають і норм зарплати завдяки Кучмі і землі. То чмо навіть в’їзд на цвинтар зробило платний мало вже йому грошей з усього що краде, ну це зрозуміло є три жінки кучя дітей на робив а ми з Вами мусимо це утримувати. Наші діти не отримують до фінансування в освіті, бо таке тупе і німе як Вовків прокладка Кучми лишає наших внуків без нічого. Воно не знає як жити на пенсію маленьку і зарплату щей внукові кожен день до школи давати гроші.
Рейтинг: 31+ -1-
 
До п.Петра., 15:51 06 березня 2023 р.
 
Люди добрі та тоті уроди свої харі повідідали, нажилися страшно, всьо місто під себе під жали і сміються з Дрогобичан, Кучма багато років прожив в Росії, для всіх буде дуже дивно якщо спливе те що це скритий інформатор Рашки. Кучма перші три місяці ходив по місту з людиною автоматчиком бо боявся за своє життя і далі ходе в броніку, значить є чого боятися. НАБУ прокуратуру, відкрила 7справ проти Кучми одну програв офіційно Кучма корупціонер. Слава ЗСУ, тюрма корупціонеру
Рейтинг: 30+ -1-
 
Василь, 15:59 06 березня 2023 р.
 
Таті чиновники читають усі коментарі, і люди тут кажуть правду а вони того не люблять. Як Кучма бив хлопа в міській раді як він сказав що Кучма злодій, а скіки було таких випадків у міській раді я бачила бо там працюю. Кучма поставив охорону при в ході в міську раду пускають не усіх, бояться самосуду людей. Нас заставляють робити так як вигідно їм. Земельна комісія голосує кому дати ділянку хто заплатив від 5тис$ і вище думайте люди тоді хто такі чиновники в Дрогобичі нема наних управи
Рейтинг: 27+ -1-
 
Люда, 16:05 06 березня 2023 р.
 
Доцільно під час війни оптимізувати замісників міського голови.  
Спортсмен Коцюба ще й до того всього має військову кафедру і міг би піти захищати батьківщину і всі ті свої земельні ділянки на які багата його родина. Це було б справедливо. Це також стосується власника дрогобицьких земель і комерційної нерухомості набутої під своєї чиновницької діяльності Москалика з Германом.  
Їхні функції на час війни може успішно виконувати пані Ірина.
Рейтинг: 27+ 0-
 
…, 16:17 06 березня 2023 р.
 
Ті коцюби та медведики мабуть походять з місцевих цибульників які мешкали на вул Стрийській. Ну і наглючі скотиняки . Дякую автору, що невпинно просвітлює нашу інертну масу , яка мешкає у місті. А ті чепушила , що арендують приміщення на " прихватизованій" земельці аферюги ще більші , якщо хтось незнав ще. Отаке сміття панове топче землю, а світлі люди цвіт нації гине щодня на фронті. Лють невимовна до корупціонерів .
Рейтинг: 23+ -1-
 
виборець, 16:19 06 березня 2023 р.
 
За інсайдерською інформацією з міської ради: Кучма готує до приватизації КП «Дрогобицький ринок» з готелем «Тустань» в придачу. Це одне комунальне підприємство яке на даний момент приносить дохід в казну міста. Розпочали з прихватизації амбулаторії та скорочення персоналу. Далі недолугим управлінням доведуть до занепаду, і слідом запропонують доцільний вихід: приватизацію (звісно по заниженій вартості і своїм людям).
Рейтинг: 21+ 0-
 
ІнсайдерДро, 16:32 06 березня 2023 р.
 
Чи не пора вже звернутись у НАБУ та САП бо, як розумію матеріалів на ушльопків у Вас є доволі багато. Тим паче, що вже накінець є призначений директор НАБУ пан Кривонос. Прізвища місцевих корупціонерів вже такі заїзджені но вирок чомусь отримав всього один корупціонер хіба , і ми знаємо хто це , можливо треба вище подавати інформацію про справи нашої ОТГ.
Рейтинг: 23+ -1-
 
до автора, 16:32 06 березня 2023 р.
 
Усі збудовані будинки в м. Дрогобчі паном Танчуком це завдяки чорним схемам з Кучмою, крадіжка садіка на вул. Лесі Укр. Два будинки, Стрийська класна афера де була стоянка, частину квартир там мав Кучма і його заступники.
Рейтинг: 22+ 0-
 
Анонім., 16:48 06 березня 2023 р.
 
Біля лікарні шалена ділянка перейшла також Танчуку, чекаємо багато поверхівку,
Рейтинг: 16+ 0-
 
Анонім, 16:50 06 березня 2023 р.
 
Ото така "еліта" дрогобицька, позорище та гниль смердюча. Автору респект за інформацію.
Рейтинг: 22+ 0-
 
читач, 16:55 06 березня 2023 р.
 
ПАЦАНИ! Хто знає де подівся депутат ВР УКРАІНИ від Дрогобиччини Саламаха? Напишгіть! Бо ні слуху ні духу від даного сАЛАМАХИ!
Рейтинг: 19+ 0-
 
снайпер +затєтий украінець, 17:08 06 березня 2023 р.
 
Запитайте про це у його «проклади» Святослава Базара, через якого Орест Саламаха отримує відкати по будівельних і ремонтних роботах на окрузі. Він точно має знати.
Рейтинг: 13+ -1-
 
До снайпер+, 17:18 06 березня 2023 р.
 
До «виборця» 
Яке смердюче право ти маєш принижувати корінних дрогобичан із Стрийської, називаючи їх місцевими цибульниками?  
Сам мабуть без роду-племені понаїхало
Рейтинг: 2+ -5-
 
Ольга, 17:20 06 березня 2023 р.
 
Коцюба тобі твоєму братові, Кучмі, Герману пасує бути в 24 бригаді з вашими рилами і здоров’ям у вас багато і мозги у вас там би стали на місце і мали би якісь цінності а не хіба гроші і дєрібан. Слава ЗСУ, слава 24, 80бригаді
Рейтинг: 20+ 0-
 
Аслан, 17:23 06 березня 2023 р.
 
Пацани к успєху шлі- і успєх не поділили, неуки!
Рейтинг: 9+ -1-
 
:), 18:09 06 березня 2023 р.
 
Я Гринь
Рейтинг: 0+ -1-
 
Гринь, 18:17 06 березня 2023 р.
 
Така нечисть і привела в дім війну. Особисто ці Медведики і Коцюби грабують державу вже біля 10 років. Запамятайте, на міцну і розвинену державу так просто не нападають. Злодії знищили міць і потенціал України. Корупція це зло.
Рейтинг: 17+ 0-
 
!, 18:31 06 березня 2023 р.
 
Мені на Кульпарківській вкололи нове лікарство і я замість Голландії полетів у Анголу, а там мене місцеві зловили і чпокнули. Ну його в баню, краще най колють старі ліки.
Рейтинг: 0+ 0-
 
heer Flunt, 18:37 06 березня 2023 р.
 
бьються за дрогобицьку землю як за Бахмут-НАСМЕРТЬ!
Рейтинг: 14+ 0-
 
з Дрогобича, 18:38 06 березня 2023 р.
 
Такі кабани як правило дуже сцикливі по своїй природі. Їм тільки в стрінгах ходити а не на фронт. Хоча саме таких і треба відправляти у найзапекліші місця фронту. Можливо життєві цінності тоді переосмислять бо бабло їхні мізки виїло цілком.
Рейтинг: 14+ 0-
 
до" Аслана", 18:57 06 березня 2023 р.
 
Цибульники -то ті що торгували цибулею тому таку назву отримали. Не бачу в цьому жодної образи а ти мабуть з тих що "понаїло" чи ні?
Рейтинг: 10+ -2-
 
до "Ольги", 19:01 06 березня 2023 р.
 
А якщо тебе жіночко послати то буде образливо як думаєш ?
Рейтинг: 4+ 0-
 
Ользі, 19:03 06 березня 2023 р.
 
Ось такі недалекі як пані Ольга створюють ці "теплі ванни" корупціонерам при владі. Хіба що може то родичка когось з тих одіозних персон даної статті? Однак всерівно неграмотне якесь.
Рейтинг: 4+ -1-
 
думка, 19:13 06 березня 2023 р.
 
Позорище Кучма, Коцюба, Шагала, Герман, Москалик, Вовк, Головний бугалтер міста, та багато інших чиновників корупціонерів міста Дрогобича. Шановні ідіть у відставку не позортися бо Ви як простетутки Вам люди плюють в очі за Вашу брехню, а Смієтеся і оправдовуєтесь всюди.
Рейтинг: 12+ 0-
 
Алла Мазур., 19:18 06 березня 2023 р.
 
Вірно підмітив Аноні. Діє схема дерибану землі під забудову і просто під захоплення. Значна кількість земельних ділянок чомусь знаходилась в ЖЕО і ось декілька прикладів, як їх прихопили спритники. Ділянки бувших садків на вул. Л. Українки, Грушевського на одній збудували будинок , а частину другої захопили герої статті. І судова адміністрація будівлю та землю. Тому судді завжди допомагають вирішувати проблеми міській раді та Жеку. Такий наш дуже чесний суд. Але все хороше для цих аферистів скоро знайде трагічне закінчення.
Рейтинг: 12+ 0-
 
дрогобичанин, 19:40 06 березня 2023 р.
 
Так, я зі Стрийської з діда прадіда 
Але ніякого відношення до одіозних персон не маю і ніколи до них (дякувати Богу) не зверталася.  
Але яке відношення має приналежність (чи ні) до конкретного місця походження?  
В кожному болоті свої свині є.  
Це стосується і коментаторів мого допису 
Що ви конкретно зробили для викорінення цієї системи?  
Вибачте, у мене немає часу на суперечки з недалекими людьми.
Рейтинг: 2+ -2-
 
Ольга, 19:56 06 березня 2023 р.
 
Цибульники - це про Миколу Лукянченка. Він сидів на стакані і продавав цибулю на ринку і тому получив кличку «Цибуля»Такого обісцяного його знайшла Тетьяна Надімянова дочка ректора ДДПУ. Жинила на собі і тесть зробив зятьку подарунок - фізкультурний факультет, бо той до того як забухав займався акробатикою і футболом. І пішло поїхало СДПУо, професорство, деканство, хабарництво, депутатство в ДМР.  
Основний здобуток Лукянченка це привласнений стадіон кооперативного училища де він побудував 5-и поверховий будинок.
Рейтинг: 13+ 0-
 
До Ольги, 21:12 06 березня 2023 р.
 
Остання фотка то викапаний кагебіст. Корупція вбрана у мантію.
Рейтинг: 9+ 0-
 
Нормальний чувак, 21:39 06 березня 2023 р.
 
Корупція у Дрогобичі всюди. І на військкоматі також. Заробляють на війні хто як може. На людину дивляться з двох боків, або як на гарматне м’ясо, або як на долари. Третього, на жаль, немає. Для них люди як засіб торгівлі. Сидять як годовані сутенери, получають немалу зарплату і тільки думають скільки з того чи іншого призовника здерти. Позорники. Таке в армії не допустиме і має бути покаране президентом. Торгувати людськими життями в 21 столітті? Цивілізована держава? Як з такими гнидами державу побудувати? Чим воно краще москаля?
Рейтинг: 15+ 0-
 
Мама, 21:54 06 березня 2023 р.
 
Тільки останній покидьок вчиняє під час війни щось подібне користуючись посадою. Люди гинуть щодня а воно землею не нажреться ніяк падаль така.
Рейтинг: 9+ 0-
 
дрогобичанка, 22:04 06 березня 2023 р.
 
Президент їх не покарає бо якби існувало покарання то повірте такого б не чинили ті воєнкоми. Якщо у нас нагороджують медалями екскортниць на кшталт Ксюші Манекен то про що можна далі говорити. Тут не знаєш чи сміятись чи плакати якийсь дурдом повний тепер . Яйця по 17 грн за кілограм від резнікова ви таке чули щоб яйця на кг важили ? І що покараний той міністр ? Це все вже на голову не налазить як говориться.
Рейтинг: 6+ 0-
 
до Мами, 22:22 06 березня 2023 р.
 
Я тут собі намедні мастурбунькаю як завжди по понеділкам бо ібо нєхєр дєлать, аж тут БАЦ ! :eek зелені человечки мені у мої шикарні двері сту стук стук! Я такий навалив три купи (штири відра у народі) шоб збросити баласт і випригнув на волю через комин як дєрзкий чорт :( Зелені человечки обшукали хату, а я після того обратно через комин попер спати :upset
Рейтинг: 1+ -1-
 
Саламаха, 01:15 07 березня 2023 р.
 
Все чудово написано , все обговорено. А чому ми всі знаєм злочинців і нічого не робимо . Може все це лайно треба на вили і з міста , а вкрадене повернути до міського бюджету ? !
Рейтинг: 10+ 0-
 
Віктор, 04:12 07 березня 2023 р.
 
Все , як завжди . Приближені адвокатики і судді в темі . З поважним виглядом уміло запускають свої пальчики в гаманці простолюдина . Уявіть собі, скільки митарств повинна пройти людина, аби достукатись до правди . Думаю цей розголос , повинен вплинути на Війтівську Гору загалом і поставити крапку у цій справі . Сподіваюсь , розум візьме вверх над зухвалістю в противному - драбинка , що вела вгору змінить свій напрямок . У захисників -героїв є всі підстави вправити мізки цим негідникам , час все розставить на свої місця . Шануймося !
Рейтинг: 7+ 0-
 
Борис, 04:20 07 березня 2023 р.
 
Безнаказаність породжує вседозволеність. Поки такі як суддя Медведик з Коцюбою не понесуть реальне покарання нічого не зміниться і вони далі будуть промишляти злодійством. Коли не діє законне правосуддя народ має право на самосуд.
Рейтинг: 9+ 0-
 
Дрогобичанин, 05:15 07 березня 2023 р.
 
Все: ставим крапку- уквікмнаєм кнопку. Як вона шандарахне- то будуть суцільні бризки шанпамського. А що ж тоді буде в шоколаді- дідова будьонівка зі слоганом "Оп"ять власть міняється"? ! А хто буде спонсором шоколаду? А індпошиву будьонівок? Та й на спирт, аби кнопку протирати, теж, напевно, немалі баблосики вижіляють. І куди це все вивітрюється такими темпами й кількісно?
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 08:55 07 березня 2023 р.
 
Погоджуюсь з Вашим коментарем цілковито. Більше розголосу щодо тих одіозних корупціонерів даної статті бо тільки розголос ще на ту наволоч і впливає. Є таке ще поняття як етика судді чи етика адвоката щоб притягнути принаймі на початок до дисциплінарного покарання, а дальше сподіваюсь автор статті доведе цю справу до логічного кінця. Залучити ще те, ОСББ яке межує з тими "житловими" приміщеннями у яких зі слів автора статті теж вкрали частину прибудинкової території . ОСББ має мати план забудови будинку і межі їхньої прибудинкової території для обслуговування їхнього будинку тому не мовчіть люди бо гниди навіть під час війни не збавляють свої хижацькі апетити до власності громади міста.
Рейтинг: 5+ 0-
 
до Бориса, 09:10 07 березня 2023 р.
 
Ну і що з того, що пишуть про розкрадені землі, про Тарком, про призначення без конкурсів, про знищені парки і сквери, про розкрадену гуманітарку, про корупцію, про незаконний перетин кордону, про ухилення від призову наближених осіб, про оплату мільйонів за програні справи Бігуняку, про відсутність більше півроку харчування дітей в школах, про оплату закордонних вояжів, про захмарні премії і зарплати в час війни, про відсутність доріг в селах, про тотальне безробіття , про відсутність робочих місць і багато багато іншого.  
А де реакція правоохоронних органів, чи все куплено? Де реакція і винесення на сесію питання про недовіру меру від дупутатів?  
І чи нарешті в Дрогобичі буде діяти ЗАКОН і ПОРЯДОК?
Рейтинг: 16+ 0-
 
Ну і що?, 10:14 07 березня 2023 р.
 
Бо такий мер влаштовує наших місцевих депутатів як ми бачимо . Жодної реакції від них. З їхньої мовчазної згоди йде такий дерибан комунального майна громади. Ми повинні розуміти що вся ця свора є одним цілим і кожен на гачку . Рила в пушку у всіх вже мабуть.
Рейтинг: 9+ 0-
 
до "Ну і що?,", 11:57 07 березня 2023 р.
 
дрогобицька влада окуповуе мiсто та район як русскi загарбники, де ж вони стiльки грошей набрали аби все скупити. невже путiн iм пересилае.
Рейтинг: 6+ 0-
 
з Дрогобича, 13:30 07 березня 2023 р.
 
Чому місцеві мешканці саме більше що можуть, то тут пишуть, а не пікетують міську раду щодо недовіри меру, так як Радзієвському. А, чекайте, той мітинг проти Радзіка, Кучмо і організувало, прикриваючись своїми атошніками
Рейтинг: 9+ 0-
 
До мешканців, 16:45 07 березня 2023 р.
 
А мені пофіг, я там хату для Кучми і Ірки побудую на тій землі і всіх взую ге ге га га
Рейтинг: 2+ 0-
 
Демко, 16:47 07 березня 2023 р.
 
Я можу комусь зробити приятно, але кому саме незнаю :?
Рейтинг: 2+ -1-
 
Кунілінгус Дрогобицький, 17:36 07 березня 2023 р.
 
Ну і кнуряка той протеїнщик на фото .
Рейтинг: 4+ 0-
 
ха-ха, 18:03 07 березня 2023 р.
 
Ніхто не знає де він живе? хочу кадик йому вирвати
Рейтинг: 2+ 0-
 
Антон, 19:10 07 березня 2023 р.
 
Какати ніхто не хоче. ?
Рейтинг: 1+ 0-
 
Ясмк, 20:00 07 березня 2023 р.
 
Я хочу ! Треба довідку, як на кордоні з польщою ? Маю три такі ксіви. Там пише шо лютий інвалід і комісованийй бо я капець як ссучивсЯ :( видів голу бабу хіба по телевізорі ґ :eek
Рейтинг: 1+ 0-
 
Саламаха, 08:33 08 березня 2023 р.
 
Пердну всім попереднім дописувачам до писка, а також всім дописувачам, які напишуть після мене
Рейтинг: 1+ -1-
 
Флюнт, 12:13 08 березня 2023 р.
 
Підозрюю що какаючі і пердячі недоноски є ті ж самі фігуранти даної статті або їхні боти. Тому так забалакують коментарі щоб менше писали або читали. Марно дебілоїди стараєтесь бо вже як кажуть "пізно Іване до школи".
Рейтинг: 3+ 0-
 
до пердячих і какаючих, 16:13 08 березня 2023 р.
 
Створіть для них ГМО "Патрія ваїрятів"
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 10:53 09 березня 2023 р.
 
Такі як суддя Медведик по всій Україні, на Війтівській Горі на Лесі Українки на чолі з їхнім головою суду. Приміщення суду валиться а вони деребанять, як можуть заробляють а адвокати навколо них.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Абдула, 20:29 09 березня 2023 р.
 
Пхех, ця вся піпіськанина нічого не змінить: світом рулять багажники з валютою.
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 20:30 09 березня 2023 р.
 
Цілком вірно підмітили. Куди не плюнь всюди токсичні заїзджені кабінетні гниди одурманені від щоденних хабарів як наріки від наркоти. Це свого роду також наркомани бо хабарник як не отримає хабаря значить день пропав така у них позиція .
Рейтинг: 2+ -1-
 
до Абдули, 23:17 09 березня 2023 р.
 
А я хочу такий шикарний плащ з бобриком довкола шиї, як на стебницькій церемонії кроплення під зйомками двома дорожезними телефонами- напевно, для тік-току. Для чого всю оту дурню сотворяти і ще й викладати на публіку, якщо потім кулуарно пропили решту від виданої здачі?
Рейтинг: 0+ 0-
 
..., 19:55 11 березня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5837 днів)