У Трускавці чоловік погрожував гранатою під час конфлікту на АЗС

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
09.03.2023

 

Сьогодні, 9 березня близько 00.30 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на одній з автозаправних станцій у місті Трускавець Дрогобицького району між клієнтами виник конфлікт, під час якого один з учасників погрожував іншим гранатою. Про це повідомило Головне управління Національної поліції у Львівській області.
На місце події негайно виїхала група сектору реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділення поліції №2 Дрогобицького районного відділу поліції, а також спеціалісти Управління вибухотехнічної служби поліції Львівщини.
Коли зловмисник побачив правоохоронців, то викрутив з гранати запал та викинув їх. Співробітники поліції затримали чоловіка в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. В подальшому вибухотехніки вилучили гранату, ймовірно РГД-5, та запал, які скерували на експертне дослідження.
Особу затриманого встановлено – ним виявився 34-річний житель Борислава, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.
Вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років.
Досудове розслідування триває, правоохоронці встановлюють походження гранати.

Переглядів: 1070

Коментарі (7)
 
В мене питання чому дебіл з гранатою у трускавці, а не на фронті ?
Рейтинг: 6+ 0-
 
Дідо, 13:47 09 березня 2023 р.
 
Та то він з моєї палати втік. От тільки де взяв гранату? Привезуть назад запитаю.
Рейтинг: 3+ 0-
 
heer Flunt, 13:56 09 березня 2023 р.
 
гранатометчик
Рейтинг: 1+ 0-
 
з Дрогобича, 15:10 09 березня 2023 р.
 
Перед сексом на п"яну голову примушувати всіх виконувати, попередньо завірені нотаріально, умови сімейного контракту- й натягати на прутні презервативи, а то мало того, що понаплоджували, зоп"яну, шизиків, то ще й їм гуманітарні гранати пороздавали. Напевно, один зі світових лідерів непросто так шпортається при кожному літакові- подумки він вже давно послав одну, окремо взяту, територію, разом з рештою, 90 відсотків, світових залишків населення, здвигнених мізками. Але, поки сидить у кабінеті й рахує багажники з валютою- доти всюди, як кажуть в народі, "у кожного генерала є свої діти". А нічого було кульки з аптеки застососувати не за призначенням, вони не надувні, а розкатувально-натягувальні!
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 17:32 09 березня 2023 р.
 
А скільки ще може бути гранат, коли з війни повернуться злі чоловіки, яких силою до військомату затягнули. На місці тих хлопців, що служать в тцк я би задумався. Що ви робите? Війна закінчиться, багатьох з вас демобілізують і тоді міноборони, поліції, сбу на вас буде просто насрати, ви зараз потрібні для брудної роботи. А вам і вашим сім'ям ще тут жити. Хочете служити, йдіть у нормальну частину і служіть, як воїни, ане, як скаженні собаки, що кидаються на людей на вулиці.
Рейтинг: 5+ -1-
 
Сергій, 17:59 09 березня 2023 р.
 
То певно Кучма дав йому ту гранату.
Рейтинг: 3+ 0-
 
Стах, 19:35 09 березня 2023 р.
 
А що комендантську годину вже відмінили?
Рейтинг: 0+ 0-
 
Я, 19:00 11 березня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)