Закинутий палац культури в Трускавці купила за 46 млн грн підприємиця з Хмельниччини

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
13.03.2023


Будівлю палацу культури «Мир» на околиці Трускавця продали на аукціоні за 46 млн грн. Це у 46 разів дорожче за стартову ціну. Підприємиця, що придбала споруду, Галина Самкова зареєстрована у Хмельницькій області в селі Судилків Шепетівського району. Її підприємницька діяльність пов’язана з будівництвом та гуртовою торгівлею. 


Про це інформує ZAXID.NET.

 Нагадаємо, приміщення колишнього палацу культури “Мир” у Трускавці по вул.Бориславській, що належить ТзОВ “Культурно-мистецький центр “Трускавець”, 21 лютого виставили на аукціон зі стартовою ціною 990 тис. грн. Площа будівлі становить понад 7,7 тис.кв.м, стан – вкрай занедбаний, місцями будівля зруйнована. Справа про банкрутство ТзОВ «Культурно-мистецький центр “Трускавець”», якому належить палац культури, перебуває в Господарському суді Львівської області.
 
 
 
У 2021 році закинуту будівлю палацу культури в Трускавці намагалися продати щонайменше тричі. Тоді початкова вартість становила від 39,8 млн грн до 23,9 млн грн. Однак усі три рази на аукціон не подався жоден учасник.
 
Палац культури «Мир» був побудований у 1986 році, тут проводили концерти для відпочивальників.
 
 
 
Після цього приміщення кілька разів горіло, зараз воно має жахливий вигляд. А свого часу це був один із найкращих палаців культури у Трускавці і навіть Львівської області, тут проходили музичні фестивалі і конкурси.
 
Палац працював упродовж 10 років, після чого у приміщенні кілька разів виникали пожежі. Згодом будівля перестала функціонувати і занепала.

Переглядів: 1371

Коментарі (7)
 
Ясна річ що ця будівля нікому не потрібна , а земельна ділянка під нею ще як потрібна. Тому треба писати правду, а то описують тут цю занедбану будівлю і наголос саме на будівлю ставлять чмирі. Свідомо доводять до банкрутства щоб відчужити комусь зі своєї свори місцевих царьків прикриваючись підставними особами чи фірмами. Це давня всім відома схема 90-х. Цікаво яку сферу життєдіяльності у Трускавці покращать за ті отримані 46 млн. ?
Рейтинг: 2+ 0-
 
думка, 17:29 13 березня 2023 р.
 
може зроблять другу кульпаркiвську?
Рейтинг: 0+ 0-
 
з Дрогобича, 18:25 13 березня 2023 р.
 
Непередбачувана інвестиція , небагато охочих в такий час вкладати солідний капітал у довгостроковий портфель . Як на мене , з огляду на загальну динаміку розвитку регіону її потенціал , розуміючи тенденції руху в мінусову синусоїду, вважаю цю покупку на ближню перспективу невдалою . У нас не вся інформація , можливо якийсь супер - пупер інноваційний проект розроблено . У тому селищі Судилків звідки ця підприємлива пані , е величезний , глибокий кар"єр . Можливо, щось буде на кшталт рукотворної термальної водойми! Нове Косино ! :)
Рейтинг: 0+ 0-
 
Борис, 05:58 14 березня 2023 р.
 
Краще б адресно ці гроші роздали неімущим- і Хмельниччини, зокрема, й тим, котрі зосталися без нічого в Україні, й тим, котрих дурять то "покращеннями", то "підвищеннями", а самі, вкупі з "підприємливими" шахраями виморюють й без того нещасний народ.
Рейтинг: 0+ 0-
 
..., 09:07 14 березня 2023 р.
 
напевно бордель зробить в курортi, аби люди iхали.
Рейтинг: 2+ 0-
 
iз Європи, 10:13 14 березня 2023 р.
 
А ви вважаєте, що в умовах війни, коли небезпечно інвестувати, хтось міг би запропонувати більше за фактично зруйновану будівлю. Земельна ділянка так. Але спочатку її треба очистити, а потім щось будувати.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Borysfen, 18:35 14 березня 2023 р.
 
"Ми вважаємо" міг, колись давно, казати тільки Ніколай ІІ, дуже сумнівно, аби він за струхнявілі руїни захотів платити такі гроші. А це, погодьтеся, не цілодобова зарплата-мінімалка, а забезпечення не одного раптом згорілого безрозмірного складу, навіть під Києвами.
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 09:54 15 березня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5835 днів)