Тарасик Кучма, його прихід і діяння у владі

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
14.03.2023

 

Тарасик Кучма вперше став мером Дрогобича на хвилі Майдану. Весь такий герой, який нібито воював і захищав нашу неньку, жертвував собою і лягав під пулі. Ну принаймні він так розповідав і люди вірили. Але він недоговорив, що їздив туди декілька разів забирати поранених військових та доправляти їх в госпіталь. Він надавав медичну допомогу, а не воював як наші хлопці. Зате, коли повернувся у Дрогобич, то забув нагадати про цю деталь. І переміг на виборах виключно на своїх гаслах атовця. Зманіпулюавав. Це була його перша брехня, як мера. З брехні він і почав.
 
Колишнього мера він просто викинув з Ратуші. Влаштовував під Ратушею мітинги і протести. Кричав, що він корупціонер, корупціонер. Він розграбував наше місто! – тоді Кучма кричав про тодішнього мера. Але робив він це лише для того, щоб посісти його місце, а не рятувати місто. Як тільки Тарасик прийшов до влади, він почав красти.
 
Спочатку косив під дурачка. А далі понеслося. Щораз більші і більші суми. Бо є кого забезпечувати. Ті наші з вами податки треба було ділити між всіма жінками та коханками, шлюбними і позашлюбними дітьми. Якщо людина негідник, то негідник у всіх питаннях. Тому крутити жінкам голову і мати троє дітей, але всі від різних жінок, це нормально. Ну для нашого керманича міста нормально. Для порядної людини – ні. Але він голкотерапевт, що є синонімом до слова шарлатан.
 
Найбільше Тарасик його компанія хитрих прилаштуванців накралися на землі і тендерах. Вони не вигадували нового велосипеда. Що було до них, тим і користали. Заніс від 5 тис. доларів – маєш земельну ділянку, якщо центрова – то більше. Пізніше такі суми зросли до 100, а подекуди 200 тисяч доларів, якщо це стосувалося будівництва багатоквартирних будинків або інших забудов. А тендери на ремонти доріг, шкіл, садочків, лікарень, то окрема тема. Перемагає той, хто погодився на відкат. А відкати там, хлопці і дівчата, у мільйонах. Останній скандал з ремонтом вулиці Стрийської тому свідчення.
 
А ви бачите, що у нас щороку латають ямки на одному і тому самому відрізку дороги? А знаєте чому так? – Бо то кожного року свіжі гроші. Так-так, це все махінації, як заробити на нову машину. До речі, про машину. У 2022 році заступник Кучми Герман купив собі 2 новенькі Volkswagen Touareg по 80-90 тисяч доларів кожна. А у однієї з жінок Кучми з’явився дуже дамський Hyundai. Та й в самого Кучми вже третя нова машина. І це лише про машини, а хто і кому добудовував особняки та елітні квартири у Трускавці класу люкс, фармацевтичний бізнес в Києві. Це окрема тема.
 
Новий інвестор не розпочне будівництво у Дрогобичі, поки не дасть відкат. Це всім відомі факти. Хто не дає відкати, йде геть. Саме тому і нас не розвивається економіка, бо головне набити кишеню. І нормальні інвестори не заходять.
 
А ще люди так пишуть про Кучму в соцмережах: «Ніхто не говоре шо Кучма вчився в Москві з 1987-1993р і пройшов школу ФСБ, тому він завжди дескридитує владу українську владу. Пару разів їздив від 2014 р. в Москву, коли почалася війна терміново поїхав в Угорщину. Збіг, не зовсім? Угорщина за Рашку робіть висновки люди добрі».
 
Але найгірше те, що під час війни Кучма і ко почали красти ще більше, бо на деякий час припинився державний контроль. А Коцюбі треба було гроші на новий протеїн.
 
Маючи такі гроші, Кучма не платить кредит у сумі 46 тисяч доларів, який взяв у Укрсиббанку. Через те, що він не вносить внески згідно з графіком, Укрсиббанк звернувся до суду. Без судової тяганини віддати гроші в нього не виходить.
 
З внутрішніх джерел міської ради відомо, що у новому торговому центрі, який будують у Парку Новонароджених на вул. В.Великого, Кучма і всі його заступники вже мають добрі квадратні метри торгових площ. Це площі- відкати, які вони отримали за те, що не перешкоджали зайти бізнесу і без проблем оформили усі дозволи. Це було у 2022, коли в Україні вже проливалася кров наших солдат і невинних людей. Так як проливалася і у 2014-2015, коли Кучма прийшов до влади під маскою Атовця.
 
Але ми з вами все стерпимо, ми ж дрогобичани.
Джерело: Facebook.com

Переглядів: 3907

Коментарі (81)
 
маю проблеми грошів не вижу :cry
Рейтинг: 1+ 0-
 
Кузькіна мать, 16:25 14 березня 2023 р.
 
На останніх виборах відбулись конкретні фальсифікації. Веселий про це знав. Чому не захотів подати до суду ?
Рейтинг: 21+ 0-
 
Дивно., 16:26 14 березня 2023 р.
 
Шановні Дрогобичани. Пахан Кучма за роки правління на троні обікрав нас з Вами, поставив на посади своїх щурів злодійських, страх загубили вони давно. Взявши останій час Пахан Кучма вкрав міліони на дорогах, на школах садіках. Святого немають нічого. Пахан Кучма у війде в історію з Вовківом як два злодії які обікрали наших внуків і дітей. Чекаємо СБУ НАБУ щоб наділи наручники На Пахана Кучму, Вовківа і ту всю гоп компанію
Рейтинг: 18+ 0-
 
п.Петро, 17:27 14 березня 2023 р.
 
Чмо Кучма я тобі писав не одноразово, ми чекаємо тебе в 24, 80бригаді. Там над тобою буде самосуд, незабудь взяти свого офіцера в памперсі Вовківа. Бери своїх щурів Германа, Москалика, судів які виносили постанови на твою користь. Слава ЗСУ
Рейтинг: 23+ 0-
 
Аслан, 17:29 14 березня 2023 р.
 
Тато вусате чудо брехливе ходе усюди з тим малокососом Вовківом таке молоде, шо Воно там знає, дивишся нанего воно як теличка під ногами у Кучми. Ганьба тобі вусатий.
Рейтинг: 13+ 0-
 
Ася, 17:32 14 березня 2023 р.
 
Та Ви подивіться як Кучма заліз в усі сфери, щоб так красти в лікарнях, дорогах, освіті , в червоний хрест навіть заліз, і т. д. Щоб мер ставив директорів шкіл 1. , 4, 17 і ше декотрі це капець, все місто знає що за місце директора 10т$ треба дати. За місце вчителя в школі 3т$дати, Кучма з Вовківом та схаменіться, батьки здають гроші на садіки школи, а вони педікі ходять і людям мозги вправляють. Тато Вам треба вправити бо то ви нічого не робите а крадете а ми там за мінімалку робимо. Як каже мені мій директор школи файно прибирай бо прийде мер з освіти, а я кажу чого. Реформу робити, яку. Закривати школу будуть. Та де ся коли пхали мери в освіту, хіба чмо лізе всюди, толку 0, а Ваняє довго
Рейтинг: 21+ 0-
 
Василь, 17:45 14 березня 2023 р.
 
Та вися подивіт, який до мера було Вусате чудо Кучма, худе голодне, не щасне, в светрику 90років, аж скода було вусатого. А тепер чмо вусате привділося ладно, віджерло харю шо вуса аж закрутилися. А біля нього той ситий молокосос Вовків, харя як в бульдога, вдітий в ладні лахи дорожезне, зарплата 50тис гр тато ужас, люди на заробітках за 2місяці то заробляють щей голодні там. А він накрав у дітей з Кучмою тай ходят дальше крадуть тепер щей кондзьолка жирне паця зними до пари.
Рейтинг: 16+ 0-
 
Ася, 17:59 14 березня 2023 р.
 
Кучма вкрав цілий сад на Самбірській у п. Ярослава, верховний суд постановив повернути ділянку пЯрославу так як було, Кучма хир ложив і дальше розпродував ділянки від 6-12тис$
Рейтинг: 15+ 0-
 
Василь, 18:04 14 березня 2023 р.
 
"Царь" і його придворні дупусрати працюють в унісон щодо дерибану в місті. Треба розуміти що все робиться за цілковитою згодою з депутатським корпусом хоча останні мали б захищати інтереси громади (непам'ятаю коли така розкіш для громади була ), тобто виборців які їм надали право через голосування за того чи іншого депутата по округах. Але гроші все ж таки перемогли , і депутати "пливуть" в одній лодці з командою мера, яку підібрали з вулиці та посадили у "теплі крісла" (офіціанти, бармени, качки , тощо).
Рейтинг: 10+ -1-
 
до "Василя", 18:53 14 березня 2023 р.
 
Може дрогобичани хоча б після правління цього ошуста найдуть в собі сміливість провести аудит діяльності цих злодюг і приймуть міри до притягнення його до відповідальності. Адже не наказане зло породжує ще більшу жагу до зловживань і цьому не буде кінця. А всі розмови наступників про людяність і жаль. Тільки для того щоб самим пізніше теж красти. Згадайте, як це чудо блеяло про гідність та порядність.
Рейтинг: 10+ 0-
 
123, 19:24 14 березня 2023 р.
 
Ну ви люди даєте, пишете пишете, а толк то який? Вусачу і його компанії всерівно , вони своє роблять і плюють на нас з високої колокольні, а ще в цій компанії один воїн Каракевич чого вартий. То чудо ніби воює їздить по гарячих точках і фоткається тільки , але придивіться який у нього вилизаний вигляд, там таке враження що з салону вийшов , чистий , зализаний, руки як у піаніста , не кожна баба такий манікюр має як той псевдо Каракевич. Це все фарс і його військові подвиги надумані ним самим, хлопці які воюють так охайно не виглядають і ви розумієте чому( в болоті сплять ). І той Каракевич раз був сказав своїм сусідам по квартирі, що зніміть дзвони з церкви бо йому мішають в неділю спати , то в голові невклалажться, людина Бога не боїться , жити біля церкви і так фарисействувати, то усьо колбо .
Рейтинг: 10+ -1-
 
Ліля, 19:42 14 березня 2023 р.
 
Та тут пишуть самі до себе. Сьогодні знайомий філолог почитав коментарі під кількома статтями і по стилю написання вирахував, що тут постійно пише 3-4 людини під різними ніками, плюс шизіки типу Флюнта і Гриня, ну і деколи хтось випадковий може заскочити. Коротче виходить так, що на цьому сайті крутиться кілька чоловік.
Рейтинг: 6+ -8-
 
До Лілії, 20:04 14 березня 2023 р.
 
Так точно все правда. Одні наперсточники.
Рейтинг: 4+ -2-
 
Володимир, 20:38 14 березня 2023 р.
 
Дай рагулю посаду і прозрієте - це якщо коротко сказати за ушльопків. За них тепер хіба цигани проголосують бо їм дуже сподобалась площа всім табором там сидять.
Рейтинг: 10+ 0-
 
до Лілі, 20:59 14 березня 2023 р.
 
Ганьба вусатому Кучмі і його псови ручному Вовківу. Виліт придуркі воювати, ане фоткайтеся як ті педікі. Вовків тися боіш іти воювати, красти не боішся, чи коли прийде СБУ по тебе будеш дивитися як теля і сміятися.
Рейтинг: 9+ 0-
 
Ася, 21:04 14 березня 2023 р.
 
Швидше "ларьочники" з 90-х.
Рейтинг: 2+ 0-
 
до "Володимира", 21:05 14 березня 2023 р.
 
Дай Боже закінчиться війна хлопці повернуться додому живі і здорові. І нехай наведуть тут у Дрогобичі лад із тими баригами, злодіями , які крадуть розкрадають беруть взятки у такий тяжкий час. Без совісті. Нехай тим депутатам покажуть і меру нашому хто достойний зараз таких зарплат, як у них. Нехай усі хлопці , які зараз захищають Україну опиняться на їхніх місцях вони це заслоговують. А не це кобло що зараз тут при владі ніякої справедливості , совісті, страху у них немає. СЛАВА УКРАЇНІ-ГЕРОЯМ СЛАВА . Кучму геть
Рейтинг: 10+ -1-
 
Павло, 21:22 14 березня 2023 р.
 
А від чого вискакують прищі на дупі?
Рейтинг: 0+ 0-
 
Афоня, 21:23 14 березня 2023 р.
 
Напевно через то що дупа давно не була митою або в роботі, з часом вона втрачає упругість і стає прищавою і дряблою, як у тебе :grin
Рейтинг: 2+ 0-
 
До афоні, 21:43 14 березня 2023 р.
 
Каракевич , коли ти мародер поверниш зброю за 25 000 долларів які ти змародерив ? І коли поверниш 100 ділянок громаді по 5000 доларів, ОРк ти єбуч;й
Рейтинг: 11+ 0-
 
Волонтер, 22:02 14 березня 2023 р.
 
Цю фотомодель Орка Каракевича потрібно прибити , за тещо він піариться там, де помирають справжні воїни. Це якою треба бути тварюкою, щоб так проститутствовати
Рейтинг: 7+ 0-
 
До волонтера, 22:10 14 березня 2023 р.
 
Не страшні москальські воші, набагато страшніші українські гниди. А їх розвелося чимало. До прикладу і Дрогобицький військкомат. Для них правила не писані. Заступник Лисака Коцюбинське ще в сто разів нагліший за комісара. Два торгаші людськими життями
Рейтинг: 9+ 0-
 
Марія, 22:31 14 березня 2023 р.
 
Правила московії запанували повністю у міській раді. Раніше волю людей ламали голодоморами, висилкою до Сибіру, нищенням інтелігенції, репресіями і . Тепер методика кацапської імперії продовжується: спочатку неугодним створили "умови" і вони, щоб зберегти гідність пішли, інших відправили на простій( дві третіх посадового окладу без будь-яких доплат, при тому що самі давляться грішми), керівників медицицини, культури, освіти і комунальних підприємств підвісили на контракт, а решта, враховуючи, що в Дрогобичі окрім бюджетної сфери роботи нема, наступили на горло власній самоповазі й гідності , - прогнулися.  
А так як опозиції в сесійній залі немає, бо депутатів Кучма купив землею і майном, як і правоохоронні структури, то безнаказаність породила вседозволеність.  
Методи тотального контролю, щоб не дай Бог не було інакомислія і кривого слова про царя і свиту, привели до того, що в кожному відділі і в ратуші є сексот, який стежить чи є такі, що не "лайкають" під кожним , вибачайте, пуком сайту ратуші. Навіть, якщо цей пук смердить лайном з Таркому.  
А якщо щось не так, то позбавляють премій , надбавок і показують на вихід.  
Дивно, що в 21 столітті, коли цвіт нації за право бути державі кладе своє життя, люди терплять цих гнид за 30 срібняків продаючи свою честь, гідність і совість.  
Дивно і те, що дотепер немає реакції органів на те, що ця паскудь, яку суд визнав корупцвонером, обзивала керівника держави клоуном, виносила на сесію сепаратистське питання про створення в Дрогобичі вільної з від держави зони, виїжджала за кордон з порушенням указу Президента, запрошувала в "Зефір" історика- колаборанта та щей при нарузі над державним прапором, а ще купи питань корупції і відкритих 18 кримінальних справ?
Рейтинг: 20+ 0-
 
Дуже дивно, 22:45 14 березня 2023 р.
 
Чому військомат і поліція нарешті не роздупляться щоб привести цих гнид до призовного пункту? Що слабо? Чи тільки по селах є сміливість їздити?  
Що кучма з щербою порішали питання за , як писалось вище, офіцерів у памперсах?  
Встид і ганьба!
Рейтинг: 10+ 0-
 
Дуже дуже дивно, 22:53 14 березня 2023 р.
 
ВОВКів звір німий і голодний. Він другом ніколи не буде. ВОВКІВ -хижак, який завжди дивився з лісу , щоб щось вкрасти. Прибігло з нагуєвицького лісу, там мучать хлопів повістками, а сам не йде ховається за яйця Кучми, офіцер хиров. Бюджет освіти безрозмірний красти, апетит шакала жадібно невгамовний. Коли ще буде така халява, щоб красти хіба при царьку Кучмі разом крадуть разом діляться.
Рейтинг: 11+ 0-
 
Валєра Дрогобицький., 00:18 15 березня 2023 р.
 
Та Ви зайдіть подивіться як харчуються в закладах наші діти. Жах! Антисанітарія страшна контролю немає ніякого таке враження що свиней годують. Потім дитину треба лікувати від хвороби набутої в садіку, школі. Ті педики ходять троє по освітах фото роблять в Інтернеті піаряться, а толку 000, та ти чмо вусате з Вовківом не піарся, ти живеш за наші податки, сволочі Ви такі. Гамно молоде з Нагуєвич стало директором, тати до недавна заяву не вмів писати як був юристом чи гамнистом. А то чмо вусате від їло пащеку і бреше шо може.
Рейтинг: 14+ 0-
 
Леся, 00:29 15 березня 2023 р.
 
Той гамнюк Нагуєвицький Вовків, офіцер хиров. Піаритися вміє, фоточки виставляти з придурком злодійом Кучмою. А піти воювати страшно, хлоп без яєць. Мав би яйця мав би голос, а так німа теличка. Придурок Кучма ти довго будеш красти чи нам тебе за яйця повісити на площі за тошо ти нас так обікрав за 9р правління, ти про школу КГБ яку ти пройшов 87-92р не згадуєш, калоборант ти брехливий. Чи ти думаєш що в тебе є захист десь, ми Путлєра переможемо а тебе за яйця повісимо, злодій. Ти прийшов на піарі майдану, ти відсидів в медпункті 2014, ти хлопцям Атошникам землю не давав а роздавав, Танчукам, Мулям, Хрущам, Германом, і всій пездоті. Брехливому піарщику Каракевичу. Ганьба вам злодіі
Рейтинг: 13+ 0-
 
Панас Мирний., 00:41 15 березня 2023 р.
 
Завтра йдемо в освіту, ведемо Вовківа у воєнкомат, потім в міську раду так то брехливе кодло поженемо воювати. ! Але Царьок поставив охорону, щоб його не торбували, поки він займається секретаркою своєю, все утримання трьох жінок і тих дітей мають чомусь утримувати містяни міста. Царьок твоє місце і Вовківа твого і злодіів твоіх біля параші. ЗСУ повертайся живими, будемо наводити в місті порядок, від гамна чиновників.
Рейтинг: 13+ 0-
 
Вуйко, 00:50 15 березня 2023 р.
 
Та вже нарешті посадіть корупціонерів з ратуші, або якщо не можете, то лишіться іх та дайте спокійно робити те, що вони найкраще вміють. Пропоную, обявити на цьому сайті адрес (номер комірки на новій почті) для отримання інформаціі щодо оборудок та корупційних дій нинішньоі місцевоі влади від початку першоі каденціі станом на сьогодні, які по різним причинам не належним чином не відреагували чи були сховані, для офіційного тут озвучення та направлення у відповідні інстанціі для реагування, бо ця писанина не є ефективною, а в такий спосіб щось, хоч і може з запізненням, і вилізе. Якщо хтось таке здійснить розумно, з дотриманням діючого законодавства, то дехто змушений буде повернути, що прилипло до липких пітних рук. Можемо в цьому експеременті бути першими в Украіні, а нам так треба буде багато віддавати. Може цю процедуру знає як іі провести краще, якщо знаєте, але ця праця вартує того, щоб іі розпочати. Рейтинги у таких активістів зростуть захмарно, вже пора починати в такий спосіб звітування перед громадою, бо вже дехто дійсно вже долеко зайшов, землі вже не чує під ногами.
Рейтинг: 3+ 0-
 
олег, 07:57 15 березня 2023 р.
 
Щурі, віддати людяям все зароблене ними за багато років праці, а не "ділити" пенсії за сталінським стилем- одну на чотирьох, зарплати- також, бо, мовляв, це вам не у Києві і не у Львові. Все, чим маєте забезпечити своїх найманих працівників- вперед, а не коштом дерибану- вирахунків із ще не сплачених зарплат. Он, знову гуде і виє- то за вами ракети плачуть. Не сплять патріоти! Опришки зі шпіцрутенами- тим паче!
Рейтинг: 3+ 0-
 
!, 09:49 15 березня 2023 р.
 
Ані на Новій Пошті, ані на новій почті- ніколи: такі ж аферюги, як і будь-які інші шахраї! Ніяких "комірок", а то там засіки без дна- відкритим списком і з реальними підписами. Не забувайте, хто нашахраював Україні ті "нові пошти"- ті, де гад на гадові сидить (й досі, хіба- по тамтой берег протистояння).
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 09:57 15 березня 2023 р.
 
То дійсно офіцери в памперсах керують міським самоврядуванням. Дуже влучно підмічено одним з дописувачів . Скоробагатьки та капіталісти місцевого розливу мають гостре відчуття до самозбереження і до збагачення так як решта людських якостей їм не притаманна нажаль. Тому на майбутнє з їхнього кола кандидатіа у владу обирати не потрібно бо це вже буде утопія для міста . Як бачимо що за дві каденції нинішні упирі прикриваючись різного роду корупційними схемами обікрали громаду в десятеро більше ніж створили сприятливий та комфортний "клімат" у нашому славному місті , в т. ч і економічний. Одні розливайки та розважальні центри і нечисленна кількість чинуш - дармоїдів таке маємо надбання при ушльопках.
Рейтинг: 7+ 0-
 
ха-ха, 10:17 15 березня 2023 р.
 
Багато хто боїться писати відкрито про Кучму , Германа і Каракевича бо Василь Петрик (начальник поліції) і стукач банан(Ананевич) дзвонять особисто до кожного хто висловлюється проти корумпованої верхівки Дрогобича і погрожують поліцейською розправою. Тому дякуєм цьому сайту , що можна вільно висловитись про цю нечисть!
Рейтинг: 13+ -1-
 
Байден, 10:57 15 березня 2023 р.
 
Вчора говорила з Тарасом Ярославовичем і він мені особисто говорив , що все що пишеться в Дрогінфо то брехня! Значить читає …все читає :p :p :p
Рейтинг: 14+ 0-
 
Економіка Дрогобича, 11:01 15 березня 2023 р.
 
Мій кум воює в штурмовій бригаді під Бахмутом, в нього нема двох пальців на правій руці і проблеми з печінкою. Але він воює і каже що там кожен другий має проблеми з здоров’ям . Так скажіть мені чому той Федевич(юрист діючої партії ригіонів в Трускавці) чи той Каракевич(охоронець Епіцентру Гереги-рига) чи той Ананевич (що обікрав власну доньку) кажуть що в них щитовидка, цукровий діабет і маленький ріст не дає їм змоги повоювати! Чи то є справедливо?
Рейтинг: 17+ 0-
 
Стебник, 11:11 15 березня 2023 р.
 
Ше й як читає, негідник такий.
Рейтинг: 2+ 0-
 
до 11.01, 12:06 15 березня 2023 р.
 
Чого ви тут дошпортуєте народ тими землями- та кожного, хто купив (кого купили) землею і майном, а радше за все- купюрами у конвертах, зарити в ту землю- і оголосити, що це- приватний цвинтар (яко- приватна територія). Нехай там морально дозрівають, вкупі з тими, котрі шахрайствують на шматках землі, які люди отримали давним-давно, а то повидумували: "червоні" паспорти, "зелені" паспорти, приватні оформлювачі, державні оформлювачі. Люди вже за отримане сплатили- тоді, коли отримували, де це все поподілося? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 12:39 15 березня 2023 р.
 
Дурний народ що вибирає брехливу владу місцеву, а потім нарікає. Булаби норм влада і норм всі жили би. Понаберають ушльопків До влади, всяких педіків посталять на посади таке як наприклад освіти, ну телятко яке стоіть між яйцями у Кучми блядуна. Блядун Вусатий тобі не стидно за свої вчинки, за те що ти добиваєш простих людей. Покайся Кучма.
Рейтинг: 9+ 0-
 
Цьоці і Вуйко, 12:49 15 березня 2023 р.
 
Шановний вельми нешановний пане-добродію (ось яка вам рекляма! ) Василю Барилюк, ваша хвамілія абсолютно відповідає вашій брехні, тому "Йдіть у сраку! " вже й негайно, а то задовбали обманювати людей, вкупі зі всіма аферистами, котрі подають на ваші служби "запердолення на роботу"!  
 
У Львівському обласному центрі зайнятості станом на березень у базі вільних робочих місць і вакантних посад було 4 тисячі пропозицій працевлаштування. Найбільша кількість для представників робітничих професій.  
 
«Найбільше пропозицій працевлаштування – 65% – для робітників, 27% – для службовців, і тільки 8% – для тих, хто не має професії та спеціальної підготовки. Четвертина всіх вакансій зосереджена на підприємствах переробної промисловості, де середня заробітна плата – 11337 грн», – каже директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк.  
 
За його словами, на другому місці за кількістю вакансій (13, 6%) – заклади оптової та роздрібної торгівлі, а також ремонту автотранспортних засобів. Працедавці готові в середньому платити потенційним працівникам 9190 грн. На третьому місці – транспортні підприємства, складське господарство, а також установи, що ведуть поштову та кур’єрську діяльність. Їхні вакансії склали 11, 1%, а пропонований середній заробіток становить – 10 314 грн.  
 
Зарплатню 14 650 грн в області пропонують фірми і компанії, що відносяться до сільського, лісового та рибного господарства. 13 473 грн можуть отримувати співробітники підприємства, що займаються водопостачанням, каналізацією та поводженням з відходами. Компанії галузі постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря готові платити – 12 512 грн.  
 
Найвищий заробіток – 52 тис. грн зафіксований у Червоноградській філії ЛОЦЗ. Така винагорода очікує на агронома, котрий буде вести повний цикл вирощування сільськогосподарських культур (від посіву до збору врожаю), брати участь у розробці та обстеженні карт сільськогосподарських угідь, організовувати заходи для підвищення врожайності та ін. 40 тисяч грн платитимуть інженеру з експлуатації машинно-тракторного цеху, котрий проводитиме аналіз витрат на ремонт, вирішуватиме організаційні питання щодо експлуатації та технічного обслуговування парку машин. Крім цього, зараз є вільні три вакансії для водіїв автотранспортних засобів із заробітком у 30-40 тис. грн. Зокрема, у Львові потрібний шофер для перевезення худоби, у Червоноградському районі – водій для здійснення міжнародних перевезень країнами Європейського Союзу, у Золочівському районі – перевізник (у тому числі й за межами країни) солоду, ячменю, концентрату квасного сусла на машині DAF.  
 
Загалом, середній розмір пропонованого заробітку у вакансіях становить 10 493 грн, що в 1, 6 рази більше за встановлений законодавством мінімум (6700 грн). Більше варіантів працевлаштування можна переглянути тут. ("тут"- це на стовпах і парканах).
Рейтинг: 0+ -1-
 
Пердолюкам, 12:51 15 березня 2023 р.
 
У вашому коментарі саме і є відповідь на своє здивування це по-перше відсутня опозиція , колись тією опозицією був покійний депутат Демко Тарас, людина високої моралі та честі і гідності , а по-друге ми всі розуміємо наскільки прошиті корупцією правоохоронні органи на місцевому рівні і тому так все йде рівно у казнокрадів і всі вони в долі і хапають чим по-більше бо ще коли такі можливості їх накриють, як не тепер. Прикро що світлі люди завчасно відходять зі святої Землі , а нечесть Господь не забирає . Гіркі часи настали панове.
Рейтинг: 8+ 0-
 
до "Дуже дивно", 13:07 15 березня 2023 р.
 
Я какунька бо я люблю какунькати :roll
Рейтинг: 3+ 0-
 
Какунька, 13:41 15 березня 2023 р.
 
який зміст тут вкидувати чергову інформацію про цього голкофельдшера ? усі й так знають що це таке, от як з цим боротись- це зовсім інше пиитання , потрібен дієвий та законний механізм боротьби з цим злодієм та його гаремом , краще створювати якійсь громадські організації контролю з залучення юристів та активістів , що здатні побороте це лайно .
Рейтинг: 13+ 0-
 
ігор, 16:13 15 березня 2023 р.
 
Бачили шо то гівно, нащо брать до рота. Але мера ви обрали, рідкісна мерзота.
Рейтинг: 12+ -1-
 
Бігуняк Ярослав Степанович-про, 16:44 15 березня 2023 р.
 
Мені тут герр Флюнт розказав які злодії при владі у Дрогобичі, але нічого, скоро я до вас приїду і наведу порядок.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Дільничний з Кульпарківської, 19:08 15 березня 2023 р.
 
Слава Україні!
Рейтинг: 0+ 0-
 
Степан Корито, 19:21 15 березня 2023 р.
 
Чи можна виїхати за кордон по ШЛЯХУ, і скільки то коштує?
Рейтинг: 1+ 0-
 
Степан Корито, 19:22 15 березня 2023 р.
 
Комісуватись зі зняттям з військового обліку 5000$.
Рейтинг: 5+ -1-
 
До Корита, 19:30 15 березня 2023 р.
 
виiзжайте як флюнт, а як хочете поiхати як heer Flunt, то вас хер пустять, у нас тут на кульпаркiвськiй переход кордону тоже коштуе, але за жувальну гумку, пропускають.
Рейтинг: 0+ 0-
 
iз Європи, 19:43 15 березня 2023 р.
 
За зняття з обліку більше ніж 5 тис.  
Навіть на пряму Бачинському, без посередників, не менш як 7 заламують. Торг не умісний
Рейтинг: 5+ 0-
 
Знаючий, 19:47 15 березня 2023 р.
 
А попасти у тилову частину скільки коштує?
Рейтинг: 1+ 0-
 
До Знаючий, 19:53 15 березня 2023 р.
 
Революцію роблять романтики а користають мерзотники -класика. Нам при Україні не щастить на голову міста останній Дацюк Юрій Якович - це людина з великої букви. Шкода що вулицю не назвали його іменем.
Рейтинг: 10+ 0-
 
Володимир, 20:03 15 березня 2023 р.
 
Звертаюся до мудрих дрогобичан і не лише до них. Будьте дуже уважними, бо в Дрогобичі і інших містах можуть бути\під марку так званих біженців\замасковані ФСБешники які можуть шкодити нам тут в місті. В Польщі вони були недавно знешкоджені а ми проживаємо тут рядом П, С, І по темі. Отих всіх які постійно незадоволені владою. коли закінчиться каденція нинішнього Голови ОТГ Т. КУЧМИ не сидіти на дивані, а висувати своі кандидатури на дане крісло голови ОТГ. ви ж всі такі вумні тут на сайті а на ділі НУЛЬ! СЛАВА ЗБРОЙНИМ СИЛАМ УКРАІНИ!
Рейтинг: 4+ -1-
 
будьте уважними, 21:21 15 березня 2023 р.
 
Як дістала та кучмівська гей команда 
Особливо притрушена Цвєта Клюй, яка бігає по фейсбуці та телеграму, розповідаючи який Тарасік файнезний хлоп, а всі хто його не підтримують, ті зрадники Дрогобича.  
І в кінці додає смайлик кулачка )) 
Огидна бабіна. Шо Кучма гуляка, шо вона. Виховує свого огризка сама, бо хлоп втік від такої кінченої, але бабіна не здається, заробляє місце під сонцем ратуші й не лише ротом :eek
Рейтинг: 15+ 0-
 
Кучму Геть, 21:58 15 березня 2023 р.
 
Саме так , людям час від часу потрібне нагадування , так би мовити скласти таблицю порівнянь " Було- стало" , адже завдяки такому аналізу є можливість подати змістовний , коректний висновок . Дякую , що редакція зуміла побачити запит громади . Можливо є сенс створити серіал на кшталт " Санта - Барбара" в розрізі стрічки " Згадати все" . Пригадаймо , як і ким викуплялись приміщення торгівлі в околиці ратуші , хто банкрутував свідомо райспоживспілку, викупляв за безцінь підвальні приміщення , торгував спиртом, талонами тех . огляду авто ,  
багаторічні судові тяганини І т. д Як мешкають вони і їх нащадки тепер . Впевнений є над чим працювати .
Рейтинг: 3+ 0-
 
Борис, 05:30 16 березня 2023 р.
 
Але , окремий наголос хочу поставити на перманентну людську сутність . На превеликий жаль майже кожен, хто кричить; - " Кучму геть", " Кучма злодій" ! , сам зайнявши крісло голови громади, буде діяти в аналогічному руслі. Згадайте, що кричали Лужецькому, Глубішу , Радзієвському , як пінились чорні ротики викриваючи недолугу політику " Папередніків". Надія є , люди міняються , ніщо не є сталим . Розум в союзі з серцем віднайдуть себе ! Шануймося! .
Рейтинг: 4+ -3-
 
Борис, 06:03 16 березня 2023 р.
 
Я вчора йшов йшов і раптом побачив Шрека зелений такий, з тими дивними вухами як антени :eek :eek :eek  
Потім я втратив свідомість і опинився в лікарні. Там мене попередили шоб я більше не яккупував чебуреки на базарі
Рейтинг: 4+ -1-
 
Пісюнька, 06:41 16 березня 2023 р.
 
Корупціонера ловити треба тільки під час одержання хабаря отож, а всі пишуть про хабарників тільки після того, як отримає омріяну послугу від злочинця - коритника. Самі ж плодите ту корупційну нечесть бо по-перше , більшість незнає своїх конституційних прав і взагалі не цікавиться законами маючи легший спосіб - це дати хабаря і далі гарувати десь за кордоном щоб справи вирішувати виключно хабарями, а по -друге треба визнати що звичка жити оминаючи закони присутня багатьом ще. Не будете давати хабарі не буде тої гнилі корупційної на кожному кроці. До прикладу ще можна взяти наше корумповане МРЕО . Екзамени здають всі виключно за хабарі бо останнім часом це чую від кожного хто отримував права. Невже такі безстрашні у своїх корупційних діяннях ті мусорилі з МРЕО ? Думаю що ні, просто самі люди їх привчили до свинського даючи за здачу екзамену встановлену свиньми таксу . Там чи неук , чи той, що все знає та вміє всеріано встановлену таксу заносить у кабінет головняку тих свиней. Фу, як то гидко і принизливо .
Рейтинг: 3+ 0-
 
до "Знаючого", 07:53 16 березня 2023 р.
 
Борис ви праві.
Рейтинг: 1+ 0-
 
Володимир, 08:20 16 березня 2023 р.
 
на вiйнi стануть долларовими мультимiльойонерами всi хто у корита.
Рейтинг: 5+ 0-
 
з Дрогобича, 08:33 16 березня 2023 р.
 
Я Гринь
Рейтинг: 0+ 0-
 
Гринь, 08:34 16 березня 2023 р.
 
Наша медична галузь досягла успіху за що нещодавно отримав грамоту від обласних чинуш наш найголовніший дохтор з медуправи. Цікаво, а як вони визначають успішність і які критеріїї для них важливі для тієї успішності на їхню думку , бо пацієнти мають цілком протилежне бачення "успішності", а більш схиляються до думки що медреформа з медичної галузі "зліпила" цілком бізнесову приватну структуру. Бізнес на здоров'ї пацієнта і лікування по тупих супрунських протоколах . Це пряма дорога на той світ або плати і тоді будуть уважніше назначати лікування зважаючи на супутні хвороби того чи іншого пацієнта. Жах, самі себе хвалять та нагороджують але хіба сліпий і глухий не бачить чи не чує очевидних речей у медицині.
Рейтинг: 6+ 0-
 
чи це так насправді?, 12:34 16 березня 2023 р.
 
Відміняйте ті придуркуваті реформи, поки і "реформаторів" шляк не трафив. Нєхрин "молитися" на доляр імпортозаміщений.
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 12:46 16 березня 2023 р.
 
Кому тут нас. ати до кишені або до тарельки з борщем ? :grin
Рейтинг: 3+ -2-
 
Кучма, 13:26 16 березня 2023 р.
 
Для чого ЗСУ передали "лівих" електронних сигарет аж на 14 мільйонів гривень- аби, кілограмами, "викурювали" картоплю за 27 гривень? Чи- аби курили, замість поїсти? Чи, може, "лівий" товар, ліквідований на митниці, перестає бути "лівим", якщо ним торгуватимуть помежи солдат? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 13:54 16 березня 2023 р.
 
Цікаво, для чого цей клоун носить бронежилет?  
Кому ця паскуда потрібна в глибокому тилу? !  
Мер Запоріжжя, Миколаєва, нічого навіть схожого не роблять, а цей обісраний робить.  
Схоже, що Тарасик справді думає, що він самий топовий мер у світі, а може й навіть в галактиці :D
Рейтинг: 13+ 0-
 
Кучму Геть, 14:13 16 березня 2023 р.
 
Згідна з попереднім дописувачем 
Краще б той бронежилет якомусь біднішому солдатику з Дрогобиччини на передову віддав (такому як учора привезли, 25 років). Адже впевнена що цей бронижилет не з дешевих і куплений не за «злиденну» зарплату мера 
Може якраз тій дитині би життя зберіг
Рейтинг: 7+ 0-
 
Ольга, 15:31 16 березня 2023 р.
 
не розумію, як пенсіонер, власник заправки на П. Орлика, щирий украінець, перший всіма вибраний міський голова, відомий громадський діяч п. Мирослав Глубіж попав у списки симпатиків мера, на базарі кажуть що навіть керує якоюсь теробороною. Дуже цікавий тандем, допоможіть в цьому розібратися.
Рейтинг: 6+ -1-
 
ніна,, 15:38 16 березня 2023 р.
 
Насрунькати би вам усім до рота, гади ви дрогобицькі :(
Рейтинг: 4+ -4-
 
Каракевич, 16:50 16 березня 2023 р.
 
Каракевич, собі насри чи свому Тарасіку, фуфлижник ганебний.
Рейтинг: 5+ 0-
 
Кучму Геть, 17:28 16 березня 2023 р.
 
Бачу що декому стає прикро від такого шквалу критики та огиди з боку містян і вони чи їхні боти пишуть одне і те саме (какунькати чи срунькати) бо очко видно вже жим- жим у кожного з них. Скоро клапан цілком попустить і какунькати будуть без зупину. Ото смороду буде навкруги.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Місцевий, 17:46 16 березня 2023 р.
 
фуфлометизація міста каналізиціонується з робленою видимістю перемінних успіхів?
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 19:09 16 березня 2023 р.
 
Наригунькаю всім дрогобичанам на білу сорочку хай потім сокочут руками в тазіку :grin
Рейтинг: 1+ -2-
 
Кучма, 21:01 16 березня 2023 р.
 
Ви бачили як той недомірок Каракевич зализується і вдівається? Зразу видно що має пунктик по своїй зовнішності. Він хоче виглядати серйозним і страшним , щоб ніхто не взнав , що він маленька перепугана прищава дівчинка з комплексом щурика)!
Рейтинг: 9+ 0-
 
Барбер, 21:02 16 березня 2023 р.
 
Я планую з Тарасом всіх вас обєбунькати і втекти в голандію до флюнта. А ви тут сидіть і їжте гнилу бульбу і хробачливі бураки, коні горбаті :grin
Рейтинг: 4+ 0-
 
Каракевич, 21:10 16 березня 2023 р.
 
Тут містечкові бабломети какунькають одні на одних, їх треба трахати і грати. І, взагалі, синдром вінницьких гросів, котрі обіцяли, що "бюджетників ми забезпечимо", а на всіх решта- нас рать, триває, тепер, як пишуть, в межах окремо взятої Вінничини. Їхні "бюджетники"- це власники й клієнти "масажних салонів" на всіх узбіччях трас, чи- лише корабельні сосни у всіх дубових київських кабінетах? Де видно те "дбання" про народ, хто його відчуває, окрім лише- в "дебаях" інкогніто (ну, й ще десь трішки інкогніто)? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 06:21 17 березня 2023 р.
 
Нешановні какуньки- сракуньки-єбуньки 
Самим (чи самому) не гидко такі дурниці писати?  
Зверніться до хера Флюнта, може якогось дохтора з Кульпарківськоі порадить. Але не до того, що його «лікує»….
Рейтинг: 2+ 0-
 
Ольга, 10:00 17 березня 2023 р.
 
Пані дорога, та то все- серун на серунові, таких боятися- самому смердіти буде. Вони "какунькають" доти, поки на халявних (або- накрадених) грошах пальці віялять й труси парусять. А так- чмоні чмоньовичі. Дупаки, "короновані" мандаринами.
Рейтинг: 0+ 0-
 
..., 10:12 17 березня 2023 р.
 
Обох мерзотників нафіг із влади!
Рейтинг: 4+ 0-
 
Кучму Геть! Кулиняка Геть!, 19:30 21 березня 2023 р.
 
Чому у Дрогобичі й довкола, за всіх часів- благословлених найпатріотичнішими владами, процвітають корупція, кумівство, наркота і всіляке інше вау? Може, ті, котрі найгусніше верещать про злодіїв- найбільше узаконені злодії? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 08:59 22 березня 2023 р.
 
Ая, першого- геть, другого- геть, дайош третього, котрому треба подарувати відріз сукна на нічні кальсони і пакетик мокрих памперсів, щоб, щойно щось вкраде, мав чим руки повитирати.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Довкола ідіотизму, 20:45 27 березня 2023 р.
 
Обох мерзотників з їх заступниками, братками, дуполизами- нафіг із влади!
Рейтинг: 1+ 0-
 
Кучму Геть! Кулиняка Геть!, 02:02 31 березня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)