КУЧМА НА СЛУЖБІ В ЛАГОДИЧА. ЧАСТИНА 2.

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
17.03.2023


Про залежність міського голови Дрогобича Тараса Кучми від грошей за ради своєї вигоди, на наше переконання, нагадувати читачам не варто. Ця залежність є очевидною та перманентною. Вона проявляється у кожному рішенні прийнятому цією особою в усіх без виключення сферах міської господарки. Залежність змушує бути його безпринципним при прийнятті кадрових рішень, вирішуючи питання адміністрування комунальними ресурсами при формуванні муніципального бюджету тощо. Залежність не дає йому розмежувати такі феномени як правомірне та протиправне, совісне та аморальне, шляхетне та нице. Ця залежність як липке гівно обволікає постать міського керманича, залишаючи за ним хмару смороду.

Смородом гнилі просякнуті корупційні відносини Тараса Кучми та Миколи Лагодича – давніх партнерів у нехтуванні права та інтересів громади, партнерство яких сягає тих часів, коли Кучма депутатствував у міській раді з представницьким мандатом від партії «ПОРА», лідер якої, нагадивши в Україні, уникаючи відповідальності за корупційні дії, шукав сховку в одній із бананових республік Центральної Америки.

 Свого часу саме Кучма активно лобіював в інтересах Лагодича у питанні «приватизації» інформаційно-меморіальної дошки, спорудженої громадськістю на місці, де тепер височить недолуге в архітектурному та естетичному плані одоробло, зване «стікляшкою біля фонтану».  Лобіювання супроводжувалось звиклим для Кучми та Лагодичем скандалом та супротивом національно-демократичних сил, які намагались зберегти ровесницю незалежності України. 
 
Пізніше, вже випробувані справами партнери газували по книгарні «Каменяр». Роль Кучми, вже у статусі міського голови, у цьому герці полягала в банальній здачі усіх виграних міською радою справ, звівши нанівець старання юридичної служби, пустивши на вітер десяток тисяч гривень судового збору та давши змогу пройдисвіту за безцінь заволодіти цінним комунальним об’єктом, що спричинило істотні збитки громаді.
 
З часом партнерство міцніє, набувається досвід в злочинних схемах, відкриваються нові «проекти» для зароблянь. Так, у рамках діяльності по відшкодуванню збитків за незаконне використання земельних ділянок без правовстановлюючих документів, відповідною комісією, очолюваною Володимиром Коцюбою, за вказівкою міського голови було заплющено очі на ухилення землекористувачами від сплати за землю під об’єктами контрольованих Лагодичем: згаданими «стікляшкою» на майдані Шевченка, книгарнею «Каменяр», колишньою харчосмаковою фабрикою на вул. Срийська 32, приміщенням орендованим Приватбанком на площі Замкова Гора, колишнього садочка на вул. Грушевського 9 та низки приміщень на площі Ринок. У такий спосіб громаді міста ненесені мільйонні збитки.
Замість післямови.
 
Свого часу, Владислава Каськіва екс-керівника Державного агентства з питань залучення інвестиції часів президента Януковича, колишнього боса Тараса Кучми у партії «Пора», було оголошено в розшук за нанесені державі збитки у сумі близько 7,5 млн. грн. Судова справа щодо притягнення до відповідальності Каськіва досі блукає між Печерським та Шевченківським районними судами міста Києва. Однак нас турбує інше! Коли правоохоронні органи поставлять край партнерству двох крадунів? Чи встигне Кучма скористатись своїм паспортом бананової республіки та дременути з країни щоб прожирати вкрадені у дрогобичан мільйони?

Переглядів: 3107

Коментарі (64)
 
А от і хід у відповідь від Кулиняка. Але якось слабонько, пишете те, про що і так усі знають. Потрібна сенсація, та така, щоб у Дрогобичі аж загриміло. Бо по ходу дрогобичаи уже звикли до влади і просто не звертають на її дії уваги, у кожного свої проблеми.
Рейтинг: 14+ -3-
 
Андрій, 15:03 17 березня 2023 р.
 
Ми з побратимами вичисляємо всіх коментаторів хто лиє бруд на керівництво міста. Чекайте нас в гості, пожалкуєте.
Рейтинг: 5+ -15-
 
Василь Ананевич, 16:14 17 березня 2023 р.
 
Лагодич то пітух дирявий який за рубель маму рідну продасть, гнида
Рейтинг: 9+ -5-
 
Риля, 16:30 17 березня 2023 р.
 
Миколка зараз не бухає, трішки субіку, трішки амфи і на десерт п‘яточку покурює
Рейтинг: 8+ -1-
 
Самадєлкін, 16:44 17 березня 2023 р.
 
Василь Ананевич, твої побратими, це хто? !  
Кацап Сєргєй Раппортов? Шмара Цвєта Клюй? Мусор Давидов Ігора?  
Беріть тих побратимів й йдіть всі разом нахер ))
Рейтинг: 15+ -1-
 
Кучму Геть, 17:01 17 березня 2023 р.
 
Дійсно якось слабо Кулиняк відповів. Коротче команда "Кучма-Лагодич" з рахунком 1-0 веде у матчі проти "Кулиняк-Танчук". Але вся боротьба попереду, запасаємось пивом, чіпсами і дивимось захоплюючу гру.
Рейтинг: 10+ -4-
 
Роман, 17:03 17 березня 2023 р.
 
кучму держати поки не стане мiльярдером. дайте пацану заробити.
Рейтинг: 1+ -10-
 
з Дрогобича, 17:28 17 березня 2023 р.
 
Хтось там назвав злодійчуків керівництвом міста? Признаний судом КОРУПЦІОНЕР втратив будь-яку довіру у громади що ще не зрозуміло? Діячі блін.
Рейтинг: 7+ 0-
 
цитрусовому, 18:31 17 березня 2023 р.
 
А ви знали що Лагодич бавиться кавалєрки з Світланою Клюй .  
Кажуть що вона до нього в гості не один раз заходила , думаю торгувала теребонькою( коаліція придурків )
Рейтинг: 7+ -1-
 
Хі ха хо, 18:35 17 березня 2023 р.
 
Степан Львович щось дуже погано виглядає останні місяці. Пучеглазий Окунь приніс негатив в хату. Прогнози невтішні.
Рейтинг: 10+ -1-
 
###, 18:48 17 березня 2023 р.
 
Мир в державі настане лише тоді, коли виб’ють українських гнид, які в 100 разів гірші за москаля. Бо москаль нас відверто вбиває зброєю в обличчя, а наші гниди в спину. То наша українська рідкісна сволоч, яких треба поставити в один ряд з москалями і вистріляти
Рейтинг: 19+ 0-
 
Мама, 18:50 17 березня 2023 р.
 
ХІ ха хо, та з ким та Цвєта Клюй тільки не спала, маєш гроші, то хоч з москалем переспить, лиш би заплатив.  
Тільки хто на цю шмару клює, з її метровим носом і потрьопаною сракую, нерозумію.
Рейтинг: 13+ -1-
 
Кучму Геть, 19:02 17 березня 2023 р.
 
Я блюванькаю у ваші пики, смердючі дрогобичани.
Рейтинг: 5+ -2-
 
Лагодич, 19:25 17 березня 2023 р.
 
пора посадок в прмому і переносному слові, будуть посадки і не тільки на городі. А блазень азерівський ьуде без городів але посадять блазня, вихід один. Не є так мало для того наркозалежного стільки земельки в одні руки, так і може грижу заробити в зоні. Думаю цілком логічно ці персонажі заслужено мають там бронювати місця завчасно коло параші.
Рейтинг: 2+ 0-
 
добра пора року,, 19:27 17 березня 2023 р.
 
начав шукати я того Флюнта, по всяким соц. мережам, та ще в Голландii. Потом найшов в Гамерицi,  
Канадi, е навiть в Австралii, найшов пару в Британii, е один в Австрii, та ось найшов я таки Флюнт в Голландii.  
Але тим Флюнтам я так бачу по барабану що там в сраному Дрогобичi твориться, та як його там кошмарить.  
То та легенда роздута, з якогось Флюнта, якому вiд того, не жарко та не холодно.  
Живе такий Флюнт десь за границей тай не знае що вiн на якомусь богом забутому сайтi, богом забутого мiста такий популярний.  
А якийсь дурень, якого батьки вiдкупили вiд вiйни сидить по сайтах та дрочить на слово Флюнт, на слово Кучма, деякi ще попадаються на слово Зеленський,  
а найбiльше то кiнчають на слово Путiн чи кацап. Так й живуть в тому Бичовнику коло дороги, поки не помруть.
Рейтинг: 0+ -3-
 
з Дрогобича, 20:01 17 березня 2023 р.
 
І лиш один поц під нікнеймом "з Дрогобича" - Дартанян.
Рейтинг: 1+ 0-
 
Кучму Геть, 20:04 17 березня 2023 р.
 
Ти і твої побратими то наркомани, рецедивісти і просто сині смердючі бомжі. Я вас скоро всі відстежу і почну трахати по одинці на високій горі так шоб всі люди виділи ваші голі дупи :grin
Рейтинг: 11+ 0-
 
До Василь Ананевич, 20:05 17 березня 2023 р.
 
Вафліст , получиш знову золотий дощ, уринолюб псячий
Рейтинг: 8+ 0-
 
До анала банана, 20:14 17 березня 2023 р.
 
Пошукай ще в себе в дупі, там теж має бути.
Рейтинг: 4+ 0-
 
До з Дрогобича, 20:45 17 березня 2023 р.
 
Я вже трахалась з Тарасом Кучмою , Лагодичем, Мулярчуком, Вовківом, Кондзьолкою і навідь дала лизнути разок Ананевичу. Єдиний хто відмовився , з нашої команди, поласувати моїм доступним тулопом , то є Цвігун. І я йому цього не прощу. Бо тільки кремльовскій агент може так себе поводити з моїм тілом, я так думаю.
Рейтинг: 10+ 0-
 
Швєта Блюй, 20:54 17 березня 2023 р.
 
Ви що не бачите , що Лагодич поправив собі мізки наркотою? Чи поліція не реагує, бо кришує того наркомана?
Рейтинг: 5+ 0-
 
Ескулап, 20:56 17 березня 2023 р.
 
Ану перестаньте використовувати моє чесне імя, справжній Флюнт на Кульпарківській, а решта просто хочуть скористатись моєю популярністю. Я вже звернувся до дільничного з Кульпарківської, щоб він розібрався з тими аферистами.
Рейтинг: 0+ 0-
 
heer Flunt, 20:59 17 березня 2023 р.
 
У час приходу Кучми до влади колектив книгарні мав першочергове право на приватизацію цієї комунальної будівлі. А так як працівники грошей не мали, то аферу прокрутив Лагодич , який заплатив за них і відкупив за мізер у них акції. Суди були на стороні міста, однак Лагодич порішав питання з Кучмою, і той свідомо провалив апеляцію . Тоді на засіданні блоку координаційних сил Байса відкрито звинуватила Кучму у бездіяльності , продажності і що його "інтерес" явно не на користь міста. Але всі цей факт проковтнули, бо ніхто не міг повірити, що такі речі може робити мер патріот, майданівець і атошник! Але, як виявляється, навіть наркотичні гроші Лагодича для нього не пахнуть.
Рейтинг: 7+ 0-
 
"Каменяр", 21:23 17 березня 2023 р.
 
А чому хіба ваша книгарня пройшла поза міськиц бюджет?  
Кучма будучи депутатом міської ради 2006-2010 роки від партії "Пора" (їх було 11 чоловік) свідомо підтримав продажу єдиного в місті кінотеатру "Прометей" Остапу Чайківському за 2, 5 млн. грн, при ринковій вартості на той час 8млн. грн. Думаю, що за голосування фракції його тоді теж не обділили. Так що поняття наживи і продажності було у Кучми з самих початків його політичної кар'єри.
Рейтинг: 5+ 0-
 
До "Каменяра", 21:35 17 березня 2023 р.
 
Дивно, чому коли я пхаю свій вказівний палець собі в дупу, а потім до рота то блювотного рефлексу немає :?  
А ось коли бачу на дворі мешканців нашого міста то блювати хочу так шо аж срачка зачинаєсі :eek
Рейтинг: 5+ -2-
 
Саламаха, 21:48 17 березня 2023 р.
 
У центрі Дія з'явилася нова послуга, де хабарниця Оксана Тішина за гроші може посмоктати кукурудзу кому завгодно і Кучмі, і Лагодичу. Так що Світлана Клюй не одна така, а має ще напарницю в місті. Тільки Кучма з Лагодичем хотять молоде тіло, а не бабу стару.
Рейтинг: 5+ -1-
 
Абдула, 22:17 17 березня 2023 р.
 
прищ зализаний і тупий злодій , от і все , що можна сказати про цю хвойду. Він ще з Лагодичем позмагається кому з них більше сідає Кучма на лице)
Рейтинг: 7+ 0-
 
Про каракевича, 23:15 17 березня 2023 р.
 
Можливо тепер навіть до найтупішого площинного барана дійшло за яких покидьків ходили голосувати.
Рейтинг: 5+ -1-
 
пересічний, 23:21 17 березня 2023 р.
 
Скільки всього ! Неймовірна картина фарсу , захланності , калейдоскоп відвертого цинізму, і десь розумієш , що частинкою того параду є ти сам . Видається, докторантам - історикам саме життя у цьому сьогоденні , подарувало можливість опрацювати , написати дисертації на тему - " Історія падіння Дрогобицької громади ", " Історія приватизації комунального майна" , " Утворення і розквіт псевдо- партій ". і т. д Десятки тем ! Аспіранти ДДПУ будуть в захваті від такого завдання ! Наслідок - премія , звання , повага і вдячність усієї спільноти міста. ! Ну і звичайно - кооперація ! Синергія МВС - ДДПУ проявлять нові можливості ! Шануймося !
Рейтинг: 4+ 0-
 
Борис, 03:45 18 березня 2023 р.
 
Я сцянькатиму в очі кожному смердючому мешканцю нашого міста поки воно не поїде на заробітки і там не здохне від тяжкої праці. Аж тільки потім я піду на могилу того здохляка і ше насранькаю там :grin
Рейтинг: 4+ -1-
 
Лагодич, 06:24 18 березня 2023 р.
 
На дрогобицькому військкоматі процвітає відверта корупція. Відкласти справу - 500 баксів, залишатися на місці - 10000 гривень щомісяця…. І то в час війни. Немає грошей - навіть трупа викопають і відправлять на війну, бо когось таки треба і він грошей вже не дасть. З документами роблять що хочуть, переписують на коліні. А ми найбільшим страхам вважаємо москаля. Москаль хоч не приховує, що хоче нас вбити, а та сволоч вбиває нас в спину
Рейтинг: 12+ -1-
 
Мама, 07:04 18 березня 2023 р.
 
Колись тих похидьків з воєнкомату все на собі відчують їхні діти, і їхні мами це побачать, але нічого не зможуть зробити.
Рейтинг: 6+ 0-
 
Абдула, 08:31 18 березня 2023 р.
 
Йду я на кульпаркiвську розпочну вiйну з дрогобицькими свинями. я вам устрою бахмут пiд ратушею.
Рейтинг: 0+ 0-
 
з Дрогобича, 09:14 18 березня 2023 р.
 
Нещодавно було опубліковано на Варті буцім-то тих з воєнкоматів будуть відсилати на фронт почергово під час ротації. Принаймі так повідомляє очільник обласної ОВА , але треба тут розуміти друзі , що навіть якщо їх і відправлять то явно не на нульові позиціі. Дивно , чому на нуль у більшості молодь відправляють і кричуще те, що без належної підготовки, як це сказав у своєму інтерв'ю американським журналістам комбат Купол за що отримав пониження у службі. Воюйте мовчки , виходить що якось так хочуть ті , які купують по тендерам їжу військовим отримуючи відкати : яйця за 17 грн та яблука за 52 грн кг. А міністр енергетики також не пасе задніх щодо розкрадання бо вже два державні підприємства викриті на перепродажах вугілля якого так бракувало до підготовки опалювального сезону. Журналіст видання "Наші гроші" пан Ніколов дав інтерв'ю по тих, на мою думку покидьках, які обкрадають країну зсередини під час війни і зауважу вам, що це інтерв'ю не для слабонервних бо жуть , що твориться у міністерствах наших. Одні крадуни там, і на місцях таке свавілля тепер від посадовців , бо риба гниє з голови зазвичай. Чи не так?
Рейтинг: 2+ 0-
 
дрогобичанка, 09:27 18 березня 2023 р.
 
Ви праві, бо саме таке дно ми обирали всі ці роки. Накрались досхочу потвори , але спокою таки немають бо крадене як прийшло так і відійде - це очевидно і мабуть той прийшов час коли клани крадунів один одного "топлять. "
Рейтинг: 2+ 0-
 
до Бориса, 09:45 18 березня 2023 р.
 
! Досить трандіти рагульня всі на захист УКРАІНИ
Рейтинг: 0+ -1-
 
снайпер +за УКРАІНУ, 10:29 18 березня 2023 р.
 
що то добро, яке нажите незаконно, має відійти, бо прийшов вже той час. Тут один з наркозалежних старається своіми примітивними дописами зробити з Дрогінфо помийну яму, щоб потім оперувати тим, щоб посіяти зневіру у порядних людей до цього Дрогінфо. Я не розумію Дулібляників, які на це не реагують. Але тому, якому доробляли вуха у Трускавці, прийдеться розказувати де подів австрійську бруківку разом з мером, яка на зовнішніх ринках перекрили всі витрати в рази, то що спромігся мер. Люди все знають, іх треба залучати більше до цієі писанини , але без наріків і ім подібних.
Рейтинг: 4+ 0-
 
правда,, 10:32 18 березня 2023 р.
 
вмiю красти , так що ви мене пять рокiв не помiтете. Вибирайте!
Рейтинг: 0+ -1-
 
iз Європи, 11:43 18 березня 2023 р.
 
Метою та завданням Дрогінфо, з чим я зараз не можу погоджуватися, допоки місцева влада не хоче бачити і належно реагувати на те, що іі діі та прийняті рішення далеко не співпадають з інтересами населених пунктів, які увійшли до новоствореноі громади з адміністративним центром м. Дрогобич, очевидно залишилося визначити, зрозуміти і показати, яким чином ця влада функціонує відповідно до законодавства, в який спосіб відбулася розстановка кадрів на щаблях влади, чи пожинає новостворена дрогобицька громада якесь покращення від обєднання, а якщо цього не відбулося, то ж хто насправді виграв. Чи зможе нинішня влада в ратуші взяти на себе більший обсяг прав та відповідно відповідальність внаслідок цього обєднання. Дуже важливо розібратися та напевно згадати, як і чому зявилася саме така кучмівська модель місцевоі влади, яка нині ще існує, хто ж насправді винуватий і що слід зробити, щоб іі виправити чи взагалі відмовитися від неі і не робити помилок в майбутньому. Я дійсно подивований з того, що мер дозволив собі не звільнити першого заступника, коли п. 3 част першоі ст. 26 ЗУ "Про місцеве самоврядування в Украіні" утворення виконкому, визначення його чисельності, затвердження персонального складу, внесення змін до складу виконкому та його розпуск є виключною компетенцією міських рад. Звідси, звільнення особи з посади заступника міського голови може мати місце у разі сформування нового складу виконкому, в якому зазначена особа відсутня. Отже, з вищевикладеного слідує, що звільння з виборноі посади першого заступника міського голови попередньоі каденціі не входить до повноважень Дрогобицького міського голови Т. Кучми, а належить до виключноі компетенціі Дрогобицькоі міськоі ради та у відповідності до п. 3 част. 1 ст. 26 ЗУ "Про місцеве самоврядування в Украіні". Таким чином можна вважати, міський голова Т. Кучма, перевищуючи владні повноваження, одноосібно, привласнивши повноваження Дрогобицькоі міськоі ради, незаконно не звільнив І. Германа з посади першого заступника міського голови на підставі рішення Дрогобицькоі міськоі ради восьмого скликання від 10 грудня 2020 р. , №17, "Про утворення виконавчого комітету Дрогобицькоі міськоі ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу". На виконання цього рішення, звільнення з посади першого заступника міського голови І. Германа мало відбутися розпорядженням мера Кучми про звільнення І. Германа, оскільки строк повноважень міськоі ради сьомого скликання та іі виконавчого комітету до складу якого входив Герман І. М. припинився. У разі закінчення строку повноважень у трудовій книжці першого заступника робиться запис: "Звілдьнений у звязку із закінченням строку повноважень, п. 1 ст. 56 Закону №280 з зазначенням дати звільнення та порядкового номера запису. А щодо рішення, коли кучма особисто подав Германа на затвердження, який продовжував виконувати своі обовязки на посаді за законом , як і Коцюбу, то це рішення прийнято неправомірно та передчасно і не може братися до уваги. Отже, першого заступника міського голови мав Кучма звільнити в день сформування нового персонального складу виконавчого комітету, до якого останній не ввійшов. Зазвичай утворення виконкому, визначення його чисельності та затвердження персонального складу відбувається в один день, як і було зроблено. Не звільнення І. Германа, вважаю таким, що не відповідає вимогам законодавства Украіни та свідчить про можливе вчинення Дрогобицьким міським головою Т. Кучмою кримінального правопорушення, передбаченого статтями 172 "Грубе порушення законодавства про працю", 364 "Зловживання владою або службовим становищем". Слід нагадати Т. Кучмі, що місцева політика має бути націлена на питаннях, повязаних із якістю життя людини-надання належних житлово-комунальних послуг, дошкільна та шкільна освіта, первинна медицина, благоустрій та наповнення місцевого бюджету, а не виведенням ВРХ. Не треба такого світла, якого мер обіцяв на початках як мрійник, що я запамятав, чи при свічці навіть близько, шановні дрогобичани, цього не знайти в іфх діях та починаннях. Моя порада менеджерам "Дрогінфо", старайтеся триматися того, що було досягнуто Максом, бо залишитися з всякими покидьками та наркозалежними, хоча для них напевно треба виділити окрему сторінку, бо ми маємо бути гуманними до них, що не можна сказати про них до нас. Ім що плюнути, за "дурман" і рідну маму иожуть "обгадити".
Рейтинг: 7+ 0-
 
Ліберман, 13:35 18 березня 2023 р.
 
Дрогобич інфо перетворюється в брудну газетку. Адміністратор фільтруй коменти а то відчуваєш себе як в стайні. Штином тхне.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Володимир, 14:43 18 березня 2023 р.
 
мені стало дуже цікаво, і що, будуть вертати кошти, якщо кучмівського поддєльника незаконно утритмували за кошт громади, чи міська рада своім рішенням зможе ім це подарувати. Щось виглядає на правду, хто ж той дописувач-це хіба юристи на таке здатні, промоніфторили і виявили таке собі порушення, а ковбасюк не доглядів.
Рейтинг: 0+ 0-
 
нейтральний,, 15:15 18 березня 2023 р.
 
бо посада заступників, які входили до складу виконкому сьомого скликання за своєю суттю є виборною, то строк перебування на ній обмежується строком повноважень ради, міського голови, і тому перший заступник І. Герман, який обіймає виборну посаду, його призначення чи звільнення має здійснюватися відповідно до положення статті 51 Закону №280, що в даному випадку є спеціальним по відношенню до трудового законодавства. Правова позиція аналогічного змісту щодо подібних правовідносин викладена у постанові ВСУ від 28. 04. 2021р. у справі №356 / 1163-а та у листі Головдержслужба Украіни від 06 лютого 2002 року, №42 / 621, додаток №2, "Методичні рекомендаціі щодо особливостей звільнення посадових осіб з органів місцевого самоврядування". Окрім того, згідно з абзацом третім ст. 3 ЗУ від 07 червня 2001р. , №249-3 "Про службу в органах місцевого самоврядування", посадами в органах місцевого самоврядування є виборні посади, на які особи обираються або затверджуються відповідною радою. Отже, здійснюючи громадський контроль за діяльністю Дрогобицькоі міськоі радита міським головою Т. Кучмою, один з допаисувачів повідомив про те, що ряд рішень, які стосуються кадрових питань, використання коштів дрогобицькоі територіальноі громади, з огляду на вимоги чинного законодавства, суперечать ЗУ "Про місцеве самоврядування в Украіні", ЗУ "Про службу в органах місцевого самоврядування", КЗпП Украіни та направлені на нецільове використання коштів територіальноі громади та іі платників податків, чим опосередковано порушено, в т. ч. наші права та законні інтереси, як членів субєкта територіальноі громади, і тому громадяни можуть навіть самі звертатися до суду, якщо правохоронні органи відмовляться відкривати провадження. На період перевірки кучму обовязково буде відсторонено.
Рейтинг: 4+ 0-
 
утримання лисого є незаконним,, 16:52 18 березня 2023 р.
 
Якщо всі ці порушення лежать прямо таки на поверхні то чому все це тільки обговорюється тут у коментах. Пенсіонер чи простий роботяга явно не піде до суду з такою пред'явою , а де наші активні грамотні місцеві активісти? Чому ще не подано позов у суд ? Думаю що варто ще за Статут незабувати , яким керується місцеве самоврядування можливо там якийсь підводний камінь прописаний , а ще чи може вплинути той факт, що ДМР зареєстровано як підприємство яке має податковий код , а власник цього підприємства є мер. Тому Конституцію також треба примінити по цьому питанні бо це Закон прямої дії. Є ще і така думка чи не простіше буде звернутись до журналістів "Наші гроші" нехай перевірять на законність таких дій з боку голови. Може ще щось цікавіше нариють бо як бачимо хлопчики загрались у царя та його придурків , ой пардон, придворних.
Рейтинг: 3+ 0-
 
до "коменту вище", 17:26 18 березня 2023 р.
 
Ну є варіант звернутися до Дрогобицькоі районноі військовоі адміністраціі, або без неі, звернутися з дотриманням видно нових вимог, коли вони будуть змушені зробити таку перевірку, до новоствореного Західного міжрегіонального управління Держслужби з питань праці. В принципі саме звернення вже тут озвучено. Часу немає, бо вони можуть вдатися до фальсифікаціі.
Рейтинг: 2+ -1-
 
василь, 19:35 18 березня 2023 р.
 
Ну хто хоче лизнути мій вказівний палець, який щойно побував у дупі кучми ? 8)
Рейтинг: 6+ 0-
 
Саламаха, 21:01 18 березня 2023 р.
 
Як я розумію, хочуть здійснити дуплет-одним пострілом вбити двох зайців, тобто позбутися двох посадовців одночасно і бачу, що є дуже велика вирогідність тому статися. Оскільки станом на час прийняття рішення про затвердження І. Германа на посаду першого заступника та В. Коцюбу на заступника виконавчих органів, виконавчий комітет Дрогобицькоі міськоі ради сьомого скликання продовжував діяти, рішення про його формування та затвердження персонального складу чинність не втратило, тому передбачені законом підстави для затвердження Германа та Коцюби не настали, що є підставою для визнання протиправними та скасування цього рішення та відповідно розпорядження про іх передчасного призначення. Щодо звільнення Германа, то вище вже було озвучено. За вимогами ч. 5 ст. 651 ЗУ "Про запобігання корупціі", особа, (в даному випадку міського голви Т. Кучми) якій повідомлено про підозру у вчиненні нею кримінального правопорушення у сфері службовоі діяльності, підлягає відстороненню від виконання повноважень на посаді в порядку, визначеному законом. Згідно із ч. 2 ст. 154 КПКУ відсторонення від посади здійснюється на підставі суду на строк не більше двох місяць. Для цього треба звернутися з клопотанням про відсторонення підозрюваного в межах досудового розслідування для узабезпечення підлеглих працівників від впливу міського голови на організацію діловодства на час досудового розслідування, запобігання знищенню, спотворенню, підробленню, переховуванню документів про службову діяльність міського голови за період до якого відноситься час подій злочину а також унеможливить вчинення ним нового кримінального правопорушення з використанням службового становища. Навіть якщо не так піде, бо наші суди можуть трактувати інакше, повертатися Кучми вже не буде помпезним, він вже буде неспроможним повернути свій стиль роботи.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Володимир, 21:14 18 березня 2023 р.
 
Лагодич походу відсосав Петрику , без варіантів!
Рейтинг: 3+ -2-
 
Свічка, 21:46 18 березня 2023 р.
 
Шановний адмін може хватить вже блокувати коментарі. Чи ти захищаєш Кучму і його друзів дебілів.
Рейтинг: 3+ 0-
 
п.Петро, 23:04 18 березня 2023 р.
 
Мені багато теж заблокували коментарів, ганьба адмін.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Василь, 23:05 18 березня 2023 р.
 
Якщо тобі під силу розв'язати цей юридичний вузол, то успіхів, наснаги. Пиши позов та чимчикуй до адміністративного суду.
Рейтинг: 0+ 0-
 
До Володимира, 05:22 19 березня 2023 р.
 
Що ж далі відбувається? Вчепилися людей у селах. Гонять продажні мазанці Лисака і Коцюби по селах роздавати повістки. В той час як в Зефірі хмара здорових бугайків відпочиває, музика лунає незважаючи на піст. Але їх чіпати не можна, то всі вже відмазані. По селах треба проїхатися, там не такі круті. Позор українським гнидам, а ми собі думаємо, що москаля треба вибити. Дууууже треба, але разом з українськими гнидами, які стріляють в спину
Рейтинг: 5+ 0-
 
Мама, 07:27 19 березня 2023 р.
 
Лагодич відомий як неуспішний бізнесмен і успішний наркоман. Як може людина контролювати автомобіль під час руху коли водій не може себе контролювати. Респект поліції!
Рейтинг: 6+ 0-
 
Марія, 08:14 19 березня 2023 р.
 
Саме найтупіші йдуть у поліцію тому у. спілкуванні з тим бізнесменом вони отримують поразку у плані знань законодавства. А якщо виконати якийсь замовний злочинний наказ , то поліцейські радо таке виконають бо це не потребує знань законодавства. Позорище а не поліція якось так.
Рейтинг: 1+ -2-
 
Марії, 10:31 19 березня 2023 р.
 
Ті що тусують по Зефірі ніколи не підуть захищати країну. То є сміття жіночого характеру яке любить виключно комфортне життя .
Рейтинг: 6+ 0-
 
до мами, 10:47 19 березня 2023 р.
 
Все , що у своєму інтерв'ю для американського видання сказав комбат Анатолій , (позивний" КУПОЛ" ) думаю є правдою . Відправляють хлопців на фронт після двох трьох днів навчання, а в кращому випадку тиждень чи два тижні мотивуючи тим , що часу немає на навчання. Як бачимо що гниди на місцях у тих навчальних центрах дуже халатно виконують свої посадові обов'язки бо це не їхні діти йдуть на фронт , тому маємо такі великі втрати цвіту нації . І таке не може не хвилювати кожну мислячу людину чи не так?
Рейтинг: 2+ 0-
 
до мами, 11:08 19 березня 2023 р.
 
знайшли чим перейматися, був тут активний дописувач, перейшов людську межу, роками ламав молодь, збуваючи наркотики, і вуха азерівські не допомогли, але так виглядає, що кучма в понеділок прийде на стрийську рятувати борця за правду, який мухи не обідив. Він мусить рятувати свого поддєльніка, бо той здасть його з потрохами. От булк хохма, то моє судження. А твоі Стерли, думаю, що чимось хотів здивувати, тебе придурку рятували, бо вже шукають активних дописувачів, треба факти, які зможеш доказувати, а не на приклад, якийсь зазирнув в автомобіль і видів таке, що не замітиш, як може лопати опинитися на голові. А той дурак у Львові викрикував привет порох, охорона як му так дала, що до тепер сниться. А ти видно про комісара ще щось хотів заявити, а він поки що тільки фоткає а потім спробує реально збагатися на тобі, я так для прикладу, може хоч трохи дійде.
Рейтинг: 1+ -1-
 
бодя, 11:09 19 березня 2023 р.
 
Як ж то не вистачає часу на навчання? А ті, що вже рік навчаються по дрогобицьких частинах? Їх мають час рік вчити і нікуди не відправляти? Кожне єдине слово наших дрогобицьких військових - брехня! Вони в рази гірші москаля. Москаль хоч не бреше, що хоче нас вбити, а наші суки - щодня
Рейтинг: 3+ 0-
 
Мама, 12:34 19 березня 2023 р.
 
На вїзді в Дрогобич, на Вигоді зустрічають загиблих наших Героїв, і там часто своєю хизою присутністю є присутнім наш міський голова. І не олна мати чи батько не попоосили їх маротратів покинути похорон та її процесію 
Якби хоч одна сімя таке зробила, то явно Кучма робив би висновки, але ви самі дозволяєте щоб він над вами насміховувався.
Рейтинг: 10+ 0-
 
Мати АТО, 12:46 19 березня 2023 р.
 
Бодя , бодя , богдасю! та за того комісара вже всі у місті наслухані отож нехай фоткає й надалі.
Рейтинг: 0+ 0-
 
боді, 19:05 19 березня 2023 р.
 
що говорять я знаю, але знаю, що потім можуть бути проблеми. Я би дав тобі зайти, де є рішеня суду, як одна громадська організація дописалася на кругленьку суму, але тобі того не треба, а слухи є слухи. Я б ніколи не повірив, все було по факти критика, хіба трохи перебільшували і напорилися на суддю, яка іх конкретно взула.
Рейтинг: 0+ 0-
 
бодя,, 20:52 19 березня 2023 р.
 
Для чого на квитанціях про вивезення гівна, сміття, доставку повітря і т. п. обов"язково пишуть "Слава Україні! "? ! Це- те ж саме, що всіх зобов"язали б синьо-жовтими трусами прикривати причинні місця, а двоколірними половинками ліфчиків- голі циці на всі буйні ночі. Патріотизм-патріотизмом, демократія-демократією, америка- Америкою, але ж мізками вже не дурійте і ззаду, і спереду, га? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 12:31 20 березня 2023 р.
 
Сайт дрогінфо йменується як сайт новин, пліток та оголошень . Сайт вільних людей - заголовок чи не такий? Що ще не ясно ? Хто мріє про публічність та владу має розуміти і критику бо скільки людей , стільки ж думок та вподобань. Ти дивись які цензори намалювались що навіть заголовку цього сайту не читає.
Рейтинг: 1+ 0-
 
до Боді, 15:28 20 березня 2023 р.
 
Вони читати не вміють, а їх поставили провадити керунки громадою. Мудрість і повтікала, і повиїздила, залишилися самі псевдо-патріотичні чмоні. Гірко так не було б, якби то чужинецькі, бо ті, здебільшого, як прийшли- так і підуть, а то ж "свої", гірші від зайд.
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 18:20 20 березня 2023 р.
 
Кулиняк-слабенько.  
Кучма тебе нагне, готуся!
Рейтинг: 2+ 0-
 
Кучму геть!, 19:46 21 березня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)