Заступники мера Дрогобича викрали у громади 4 земельні ділянки у парку Хмельницького

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
30.04.2023

 

Місто Дрогобич фактично розграбоване. Є групи людей, які поділили всю комерційно привабливу землю у місті і отримують її у свої руки повністю безоплатно.


 
 Земельних ділянок у місті вже настільки немає, що групи осіб-махінаторів дісталися до парково-заповідних зон. Чотирьом особам виділили земельні ділянки у парку ім. Б. Хмельни́цького, що при вулиці Трускавецькій у Дрогобичі. Кожна ділянка площею 0,1 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
 
Підтвердженням цьому є рішення сесії Дрогобицької міської ради N-521 від 08.07.2021. 
 
 
 
Але річ у тім, що це не просто парк - це парк-пам'ятка садово-паркового мистецтва місцевого значення в Україні. Передавати у власність земельні ділянки на цій території заборонено всіма законодавчими нормами та й етичними. Крім цього порушення, нами було виявлено, що на момент затвердження матеріалів проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передачу у приватну власність, окремі земельні ділянки не були зареєстровані в Державному земельному кадастрі, тобто не мали кадастрового номера. При цьому сесії міської ради це не завадило прийняти такі рішення. 
 
 
 
Юридично ці земельні ділянки виділені громадянам Блажкевич Оксані Теодорівні, Хомішак Лілії Володимирівні, Петріву Володимиру Євгеновичу, Легуцькій Дарії Павлівні. Але не важко здогадатися, що це підставні особи, бо звичайним людям не виділяють землі на території пам’яток мистецтва та надзвичайно красивих місцях. За результатами нашого дослідження, кінцевими власниками цієї землі є заступники міського голови Дрогобича Ігор Герман, Володимир Коцюба та Роман Москалик.
 
 
 
Це відпрацьована махінаторська схема «земельних магнатів». Згідно з законом – стаття 121 Земельного кодексу – кожен громадянин України має право безоплатно отримати у власність від держави або територіальної громади у будь-якому куточку країни 6 ділянок, загальна площа яких може сягати 6 га. 
 
 
 
Тому людей просто використовують для безоплатної приватизації земель. Підставні особи підписують необхідні документи, їх паспорти скуповують по 800-1000 гривень і все. 
 
 
 
Виходить як і в Дрогобичі: в парковій зоні, де не можна було відводити земельні ділянки під будівництво, за вказівкою сірого, уже звільненого, кардинала Ігоря Германа, обдуривши депутатів, особам передають у приватну власність ділянки, які навіть не мають кадастрового номера. А все тому, що це стосується особистої земельної вигоди.

 

Переглядів: 8684

Коментарі (97)
 
чувак якщо ти знав що заступники викрали зем ділянки так якого ти * УЯ сидів на дивані і смоктав? Чого не доложив в сБУ? А зараз паровох пішов вперед так що смокчи і дальше!
Рейтинг: 34+ -32-
 
оці всі Х дописувачі, 10:40 30 квітня 2023 р.
 
Ти і твої зами кінчені гопніки . Сволота ненаситна .
Рейтинг: 40+ -5-
 
До Кучми, 10:44 30 квітня 2023 р.
 
Четверта ділянка була вкрадена для Каракевича і він про це особисто розказував моїм побратимам. Перевірите ще рахунки Ірини Шулак секретарки -шмари там застрягло 20% всіх бюджетних коштів за 8 років! Щоб не прийшлось мені її в Європі виловлювати!
Рейтинг: 49+ -26-
 
Віктор з центру, 10:45 30 квітня 2023 р.
 
До когорти злодіїв - гопніка треба віднести Шагала , П ошивака , Майданюк , Росоху , Суду , Бернандович , КУШЛИКА , ХОМЯКА , САВРАНКУ , Когдзьолка , тобанда Схемщика і аферистів .
Рейтинг: 50+ -1-
 
До автора, 11:01 30 квітня 2023 р.
 
Злочини не мають терміну давності! Земельні ділянки і майно необхідно націоналізувати! А тих всіх байгарів посадити!
Рейтинг: 38+ -1-
 
Пашак, 11:19 30 квітня 2023 р.
 
такі як ти по життю смокчуть, герой відшукався, я би тобі показав том переписки про те, як мешканці однієі вулиці відвойовували своє право щодо ділянок-біля тридцяти сімей, по інстанційно всі погоджуються і так аж до генеральній прокуратурі, яка навіть вказує де є кримінал, але далі згори до низу вертається до першоі інстанціі, де тупо, не хочуть бачити складу злочину і не одного і тоді руки опускаються, бо розумієш, що держава вибудовала по європейським стандартам захист, які у нас розуміють по своєму, аж за дуже з демократичними правами тільки для правоохоронців. Хіба тоді спрацьовує один вихід з цієі ситуаціі, має дати одна особа фас і тоді зір стає гострішим і аналітичне мислення відкривається і тоді прилипає все, но невідомо чи ще до суду дійде, а ти сиди на дивані і далі смокчи -герой з гемероєм.
Рейтинг: 17+ -3-
 
до оці всі х дописувачі,, 11:29 30 квітня 2023 р.
 
так, а в суді засудять і зразу відпустять. Чи я щось розумію не так.
Рейтинг: 9+ 0-
 
питання,, 11:34 30 квітня 2023 р.
 
вул. Паркову, залізли в паркову територію, навіть межі не встановлювали, всі комунікаціі підвели, дорогу зробили за кошт громади, це при цьому, що забудова 22 січня (в кінці) до тепер немає каналізаціі, і кому виділяли, - сіммі германів і ім подібним. Томи вже пишуться про іх управління, гопота, недаром тут писалося, як кучма з шивяком валюту перед війною вивозили в Польщу. Чому РДА не перевірить цей вояж у прикордонників, тут зразу вилізе не один кримінал - походження грошей, чи задекларовані, як здійснювався виізд, - чи табелювалися дні перебування в польщі посадовців, мета та чи мав спецдозволи дані посадовці і т. д.
Рейтинг: 47+ -2-
 
а як забудували, 11:49 30 квітня 2023 р.
 
бо маскалупа додумався як зробити, щоб справи зависали до суду, зробив барєр, через який будь-яку справу можна сховати за цим барєром-досудовим врегулюванням і зразу розкриваємість зросла в рази і тому так полізли порушення законодавства посадовцями. Відкритий кримінал треба було доводити до суду, ще й прокуратуру обрізали в правах, це для європейських краінах діє, але не для нас, для Африки є своі ньюанси. Раніше, коли вперто хтось добивався і справи йшли до суду - а зараз вже можна по три терміни тримати ці клопотання про злочини і практично ніхто не несе відповідальності.
Рейтинг: 27+ -2-
 
це від портнова,, 12:16 30 квітня 2023 р.
 
Кучма згадай , як ти разом з Кондзьолкою і його жінкою кидали помідори в Радзієвського , хоча ти і твоя свора ненажерлива йому в підошву негодитесь . Віддайте людям гроші , які брали в людей за вирішення законних прав .  
Покидьки паршиві .
Рейтинг: 66+ -1-
 
До кучми, 12:32 30 квітня 2023 р.
 
Договорняки між депутатами та подонками заступниками діяли на користь і одним, і другим це ж ясно було давно дрогобичанам. Що ж , тепер діло честі для РДА те майно повернути у його попередній статус бо по-іншому ніяк. Бо тепер кожен дрогобичанин звернеться з таким же проханням надати земельну ділянку поряд з земелькою тих подонків , саме так бо іншого слова до них не підшукати. Ст 121 Земельного кодексу про що пише автор статті. Думаю що тих дрогобичан , які немають жодних земельних ділянок у місті є левова частка. Отож панове з РДА ! Тепер вищевказані ділянки у даній статті мають бути повернені, а винуватці підлого систематичного дерибану покарані ось, і це одночасно буде добрим іспитом на встановлення справедливості та повернення хоч трішки довіри до місцевих посадовців.
Рейтинг: 34+ -11-
 
виборець, 12:59 30 квітня 2023 р.
 
Якщо рішення приймала сесія міської ради, то чому питання не задають депутатам, які за це проголусували? Думаю якщо підняти результати даного голосування то питання буде до всіх учасників сесії, які брали участь в цьому, як до звільнених заступників так і до діючих депутатів, не здивуюся якщо ті хто зараз піднімають це питання -голосували за виділення земельних ділянок.
Рейтинг: 58+ 0-
 
Volodymyr, 13:09 30 квітня 2023 р.
 
Я думаю Герману Коцюба і москалику повезло що їх звільнили, бо вони б так само погано закінчили як їх вусатий гуру, а вусатий гуру скоро сяде та в тюремку) 
Порада екс заступникам сидіти в дома і не рипатися, позор що на їхні голови впав це квіточки бо і могло в подальшому статися гірше.
Рейтинг: 32+ -2-
 
Думи мої думи, 13:11 30 квітня 2023 р.
 
Так козелкіни прагнули влади що навіть дружина його у радзіка помідорами кидала то жесть повна. Вони з чоловіком солідарні у таких питаннях як бачимо і особливо по гумонітарці то їхня фішка, але тепер бумеранг і до них прилетів у Ратушню. Отож думаю що радзік у порівнянні з тими гнидами - паїнька чи не так ?
Рейтинг: 50+ -3-
 
до "До кучми", 13:16 30 квітня 2023 р.
 
роздали біля триста ділянок, майже таких депутатів немає, щоб іздили та роздивлялися всі ділянки, то хіба розсоха все знає, для кого дійсно має попасти ця чи інша ділянка, а ще як виясняти, чи законно передається, більшість з них неспроможні в цьому розібратися, а ще маєш голосувати як фракція, або попросить приятель. Тепер оперативно треба звертатися у відповідні органи, а ми повинні в цьому іх підтримувати та бути в курсі подій, хто включився, -це теж немаловажно. Є звичайно і договорняки, Ви напевно пригадуєте, як кучма підключив муніципальну варту, яка вирізала ліс і продала і що далі-хтось видно сховав справу, просто смішно, якщо вивиться, що там вже цілий мікрорайон намалював той облізлий пес.
Рейтинг: 39+ -2-
 
не факт,, 13:32 30 квітня 2023 р.
 
А може повернутися до паркової зони за пам'ятником воїнам-афганцям? Там гарно за рішення "попжржлніков" депутатів вкрали ділянки на підставних осіб для В. Коцюби, О. Хруща, Н. Скотної і скоріш за все найпрозорішого мера. Згідно планів розвитку міста- там мав бути дендропарк, але наш університет мовчки поставив паркан на залишеній території .  
І лише, якщо не помиляюсь, Надкернична знімала відео щодо зрізки дерев в цій парковій зоні.  
Впевнена, що ці ділянки , з метою замести сліди, вже продані-перепродані, оформлені-переоформлені. Але є одне АЛЕ! Так як там нічого не збудовано і не будується, можливий перегляд рішення і той, хто перекупив незаконно виділені ділянки в парковій зоні, може почати думати як в аферистів забрати свої гроші.
Рейтинг: 44+ 0-
 
До виборця, 13:38 30 квітня 2023 р.
 
І ті, хто голосував з Кучмою за дерибан землі, -не можуть претендувати на вакантні посади заступників!
Рейтинг: 43+ -1-
 
Виборцю, 13:44 30 квітня 2023 р.
 
Там де з’являються «волонтери» (типу Світлани Клюй ) на прибирання занедбаних парків і територій, незабаром здійснюється відчуження землі. Парк Новонароджених, Шпихлір, парк Б. Хмельницького.  
Але всьому приходить край, одні злодії з’їдають інших. Тепер «до руля» міста візьметься нова-стара гоп-компанія колишніх ригів які в 2015 році. перефарбувалися в прихильників Порошенка а в 2019 році купили бренд ЗЕ.
Рейтинг: 53+ -1-
 
!, 13:55 30 квітня 2023 р.
 
І шо то сі робит в ті Дрогобичи? На найчиснішого мера плюют, єго заступників звільньиют, пишут жи всі вони злодії, так скоро і начальників відлілів дойдут. А наш Віталік Вовків хиба що жити почєв.  
Там тій сесії єго теща за руку тримала аби з переживанє не гигнув, бо тожи має і файну роботу, і добру зарплату, і землю, і дорогу кватиру, і мер го любит- фоткаютсі всюди. А ще кажут, жи керовніки воєнкоматів підут воювати, і типер Віталіка тиж можут хапнути, бо вже і блату ни буди, і доляри пропадут, і найгирши- з ким сі лишит Кучма в тій осьвіті без него?
Рейтинг: 36+ -4-
 
Нагуєвичі, 13:55 30 квітня 2023 р.
 
Я готовий зробити корисну справу
Рейтинг: 9+ 0-
 
Кіллер, 13:57 30 квітня 2023 р.
 
До депутатів які голосували ЗА рішення по виділенню землі питань немає?  
Це Кушлик, Лучків, Дзерин, Цвігун, Маменька, Грицай, Паутинка, Рупняк, Андрухів та інші. Іменно ці депутати возвеличували Кучму і до тепер підтримували політику вусатого щура а тепер як запахло смаженим перескочили до конкуруючого табору і поливають його цинічно брудом хтось відкрито а хтось з під тишка.
Рейтинг: 58+ -1-
 
?, 14:13 30 квітня 2023 р.
 
беріть ще ширше, як вони розрекламували, що для дрогобичан і озеро почали відновлювати. Ще би, всі умови для себе, скромні теремки у парку, вирізали дуби, які сушаться для столярки, пташки цвірінькають, чисте здорове повітря, озерце, яке планували в першу чергу виходить відновлювали для себе, може в планах готове озерце взяти в оренду, ресторан рядом, от молодці, так вас, площинних треба кидати як олухів, то якась голота дорвалася до місцевоі влади, вони дійсно вже твердо стали на ноги, до того ще й гідно себе оцінили з преміями під час війни, яке ж має бути таке виховання, щоб міри не знати, ну є чим дивуватися, як вони один одного знайшли, терміново іх треба викидувати з ратуші , життя ім вдалося, для себе на подвірях вони Украіну вже побудували. З іх здобутками треба ознайомити Президента, а то по дорозі ще дійде, що вони стали жертвами, а вони недосипали так переймалися дрогобичанами, ну хіба трохи незабули і про себе. Шкода, а може вони так спланували, спочатку для себе блага, а далі планували дрогобичанам, але ми вже не дізнаємося, бо трохи з запізненням, але зупинили.
Рейтинг: 32+ -2-
 
лідка,, 14:13 30 квітня 2023 р.
 
Звертаюся до всіх дрогобичан з питанням якщо КУЧМА все таки подасть у відставкуц кого би ви всі хотіли бачити в кріслі голови оТГ в ДРОГОБИЧІ? Пишітьь чесно і відверто. СЛАВА ЗСУ;!
Рейтинг: 13+ 0-
 
снайпер +за УКРАІНУ, 15:10 30 квітня 2023 р.
 
Кучма у відставку? Ха-ха-ха.
Рейтинг: 11+ 0-
 
Ляля, 15:31 30 квітня 2023 р.
 
Ляля, а це хто?
Рейтинг: 1+ 0-
 
Ха-ха!, 15:37 30 квітня 2023 р.
 
Як казав древній філософ Конфуцій "Якщо людина добряче в туалеті потиснеться то купка получится велика аж до стелі".  
То дуже глибока думка.
Рейтинг: 0+ -5-
 
Льолік, 15:59 30 квітня 2023 р.
 
Вчора бачили у Львові Орка каракевича , приїхав підтримати друзів корупціонерів Кучму і Германа. Буде бігати перебіжу а ми по Дрогобичу, або викине печальний пост в ФБ що їде на ротацію, або у відпустку. Йbanий турист. Шкода що я на нулях , був би вже битий карликовий корупціонер!
Рейтинг: 31+ -22-
 
Вітька з центру, 17:20 30 квітня 2023 р.
 
А дзюрка з ЦНАПу Тішина Оксана також відноситься до кагорти банди, аферистів і схемщиків. Любу справу зааферить, переробить за названу нею суму і відпестить чоловічий орган, а без грошей каже що боїться, камери всюди, замужом - до автора 30. 04. 2023р. 11. 01.
Рейтинг: 18+ -3-
 
Світлана, 17:54 30 квітня 2023 р.
 
З першого травня набирає чинності Закон про одноразову виплату у розмірі 200 тисяч для осіб, які постраждали за час війни : працівники критичних інфраструктур, держслужбовці, посадові особи місцевого самоврядування. Останні категорії осіб чесно кажучи дивують. Тому думаю не один коритник використає цей момент для себе підробивши медичні довідки , а ті хто дійсно постраждав то навряд чи отримає цю допомогу. Бо чи не раз таке вже було тому віри у справедливість вже немає.
Рейтинг: 13+ 0-
 
гість, 18:06 30 квітня 2023 р.
 
КОВЧА немає він як не як мобілізований, не те що наш Віталька офіцер у памперсі. Усю списану гуманітарку шукайте у нього у підвалах та у тещі старостихи Леськи. То така захланна родина, возили від літа державними машинами з освіти, не встидалися ні Бога, ні людей. Хай повістку затю принесе яку заховала
Рейтинг: 36+ -2-
 
До Нагуєвич, 18:30 30 квітня 2023 р.
 
Мені шкода тільки Свідовську Мар‘яну, вона ні вчому не винна і копійки не взяла, а підлі заступники її підставили!
Рейтинг: 4+ -16-
 
Педро, 19:46 30 квітня 2023 р.
 
Але касу справно брала і від долі не відмовлялась.
Рейтинг: 19+ 0-
 
До педро, 19:48 30 квітня 2023 р.
 
Я обіцяю , що посаджу особисто Кучму і ту всю шайку. Ми з правоохоронцями вже працюємо над цим.
Рейтинг: 20+ 0-
 
Роман Владика, 20:53 30 квітня 2023 р.
 
Каракевич Бахмут - брав :zzz :zzz :zzz  
:zzz  
Цей Орк таки кончене!
Рейтинг: 9+ -19-
 
Кучму Геть! Кулиняка Геть! Цві, 21:21 30 квітня 2023 р.
 
На офіційному сайті ДМР виставили оголошення про вакансії: у "Комунальне підприємство" потрібно робітника -озеленювача , зарплата 8-9 тис грн / це така зарплата у тих хто фізично працює / бо ті , що за період життя у руках тримали тільки ручку та свій пісюн - отримують по 50-60 тис грн , а то і в рази більше на кшталт наших горе заступників. Також на озеро Богдана Хмельницького потрібен плавець -рятувальник , отож Лисий нехай працевлаштовується озеленювачем, ну а качок протеїновий - рятувальником на озеро , поближче до вкраденої земельної ділянки. Зарплата по домовленості но не така як у нього тепер є. Слабо , ні?
Рейтинг: 25+ 0-
 
дрогобичанка, 22:09 30 квітня 2023 р.
 
А хто входить в земельну комісію, яка рекомендувала сесії ці земельні ділянки? Можна пофамільно цих велитнів махинацій !
Рейтинг: 25+ 0-
 
Палач, 22:13 30 квітня 2023 р.
 
Постійна комісія ради з питань регулювання земельних відносин 
 
Слотило Марта Ігорівна 
Кулиняк Степан Львович 
Мицак Ольга Ярославівна 
Бичков’як Олена Вікторівна 
Рупняк Микола Ярославович 
Петруняк Андрій Мирославович 
Андрухів Андрій Васильович 
 
Положення засідань починаючи з 2015 року і по сьогодні на сайті ДМР чомусь не відображаються: сторінку не знайдено 404
Рейтинг: 26+ -1-
 
!!!, 22:29 30 квітня 2023 р.
 
Марта Слотило фігурує у кримінальній справі про хабарництво свого спонсора Зам. міністра з розвитку регіонів Лозинського. Лозинський перебуває в СІЗО. Це найгучніший корупційний скандал з хабарем в Україні з 1991 року в якому фігурує топ чиновник найвищого рангу.
Рейтинг: 35+ -3-
 
…., 22:37 30 квітня 2023 р.
 
Заступники мера Дрогобича не могли викрасти у громади 4 земельні ділянки у парку Хмельницького без участі в цьому постійної земельної комісії в раді.
Рейтинг: 39+ 0-
 
!, 22:41 30 квітня 2023 р.
 
Всі положення засідань земельної комісії ДМР з 2015-2023рр видалено :grin
Рейтинг: 17+ -1-
 
:), 23:11 30 квітня 2023 р.
 
Видалено з сайту ДМР щоб ніхто хто не в темі носа не запхав :grin
Рейтинг: 17+ -3-
 
:), 23:13 30 квітня 2023 р.
 
може то вони собi приватний цвинтар хочуть зробити?
Рейтинг: 18+ 0-
 
з Дрогобича, 08:06 01 травня 2023 р.
 
І таке можливо . Від великих можливостей у них дах поїхав по-серйозному бо такі речі навіть не кожен мерзотник буде робити.
Рейтинг: 18+ 0-
 
до "з Дрогобича", 08:27 01 травня 2023 р.
 
Хто б сумнівався що вони всі в одному човні пливли доти , поки між ними не виникли суперечки , хтось щось комусь не додав чи у когось з'явились амбіції на місце корупційного таргана . Ясно що земельна комісія знала і вирішувала це питання бо для того вона і обрана . Отож всі вони так би мовити" ДЗЮРАХИ" і вірити посадовцям нині то просто себе не поважати . Ущербні люди завжди прагнуть влади якось таке спадає на думку на тлі цих земельних подій.
Рейтинг: 20+ 0-
 
до !,, 08:54 01 травня 2023 р.
 
хлопці якщо маєте ділянкт там по вул Трускавецькій МОЛОДЦІ будуйте магазини для народа МОЛОДЦІ або маленьки кафе так тримати . нєх жиє польско-украінська ВІВАТ!
Рейтинг: 0+ -16-
 
снайпер +затєтий украінець, 09:30 01 травня 2023 р.
 
Постійна комісія з питань регулювання земельних відносин - сама ця назва гласить , що члени тієї комісії як ніхто інший мали б зупинити наглий дерибан земельних наділів , але як бачимо у них також якийсь зиск з того був що так все рівно проходило всі ці роки . Схиляюсь до сумної думки , що вони всі разом взяті там працюють тільки для свого блага но далеко не на благо громади , чи окремо кожного дрогобичанина з тих чи інших потреб . Питання пересічних дрогобичан та їх добробут абсолютно не хвилює жодного депутата чи посадовця ОТГ. А ми їх обирали , а що отримали в кінцевому результаті ? Фактаж на лице, як то говориться. ГАНЬБА.
Рейтинг: 17+ 0-
 
дрогобичанка, 09:30 01 травня 2023 р.
 
Жартуєш хлопе чи справді якийсь барановитий? А Ти ділянку маєш хоча б одну , як це прописано у Конституції та Земельному кодексі ст 121. ? Вони за кого себе мають кінець кінцем? Гниди смердючі.
Рейтинг: 14+ 0-
 
до снайпера, 09:36 01 травня 2023 р.
 
Я ЗЕМЕЛЬНА КОМІСІЯ , Я рішаю по всій землі , яка залишилась ! Мій особистий рекорд , який за 30 років ніхто ще не побив , 154 ділянки за 5 000 $ на одній сесії. Це КРУТО я натякнув Дрогобич)? !
Рейтинг: 12+ -7-
 
Орк Карликевич, 11:36 01 травня 2023 р.
 
Депутати-фарисеї цькують Кучму хоча у самих рильце в пушку. Мразі кінчені. За якийсь час побачимо як ті самі депутати-фарисеї будуть розпинати Кулиняка.
Рейтинг: 21+ -4-
 
100%, 11:55 01 травня 2023 р.
 
Все, що зароблене нечесним шляхом, тим і закінчується, там де гроші (дармові) там миру нема. Так було, є і буде. А на що вони надіялись? Це стосується абсолютно всіх.
Рейтинг: 17+ 0-
 
до 100%, 14:13 01 травня 2023 р.
 
Цинізму і підлості в Дрогобичі немає меж --заст мера вкрали землю хмельн. озера. А цю підлу, брудну, страшну кампанію з страшними звинуваченням і відставкою заст. голови організував чесний""правильний""". кулиняк----це голова Дрог. райдержадміністрації, він же депутат міської ради, він має УВАГА! 4вищі освіти, він має декілька багатоповерхових будинків, він має 4дітей. а йому УВАГА! 34 роки---а ще він зятько дрогобицького мільярдера Танчука--такий собі дрогобицький вундеркінд. А де був той правильний"""депутат, як заст. землю і все інше крали, там же дупутат голосувати мали. , а де землю брав кулиняк, коли свої хатки будував? АЗаст. працювали для громади, сліпий ідурний не бачить, що зроблено. Хочуть більшої влади кулиняк! вперед! але це дуже підлий шлях!
Рейтинг: 34+ -4-
 
Дрогобич, 14:55 01 травня 2023 р.
 
Те, що містом керує банда злодіїв, це так, а тепер давайте пригадаєм березень 2022р, Кулиняк один з найперших під час війни в країні підняв вартість проїзду для селян, в той час коли селяни одні з найперших згуртовано ділились усім чим могли, грошима, харчами, їм підняли вартість проїзду чи не вдвічі ? В той час коли по всій країні запровадили безкоштовний проїзд в громадському транспорті, який тривав чи не до літа, наші щирі патріоти скористались і на тому. За тиждень вартість проїзду підняв і кучма.
Рейтинг: 25+ -1-
 
для тих,хто забув, 16:31 01 травня 2023 р.
 
стукнисі в голову, що ти несеш, звідки, витягни палець-селяни ціни на базарі піднімають щодня, сир вже золотий, які селянеи, які патріоти, опять запив, похмнлися, ти село в очі не видів, бабки з бабиного приізжають, бульба дешевша, ніж в старому селі. який ринок, в кожному селі селяни мають по три машини, біде в кожній кімнаті-всі роками кують бабки в Італіі, Польщі-по всій Європі цілими сімями на заробітках, ти може знову щось низькопробне вкурив.
Рейтинг: 5+ -7-
 
аня,, 16:50 01 травня 2023 р.
 
Аня, ви видиш з тотого батальону, щирих українців"
Рейтинг: 6+ 0-
 
до того,шо типу Аня, 16:57 01 травня 2023 р.
 
В більшості випадків сир-сметану продають на базарі перекупщики, а справжні селяни не мають часу стовбичити цілими днями. І ціни на молочку явно завищені.  
Але і в магазинах молоко по 30 грн / літр, так що все у відносному порівнянні.  
Але на проїзд дійсно дуже різко підняли ціни під час війни, а як повернуть назад 20% ПДВ то ще більше будуть дерти.  
А ще людям на роботу за мінімальну зарплату подекуди треба їздити.  
Ще й індексацію зарплати з нового року відмінили. Виживай як хочеш.  
Кому війна а кому мати рідна
Рейтинг: 10+ 0-
 
Ольга, 18:22 01 травня 2023 р.
 
Селяни заробляють копійку важкою працею, ящо не в селі то на тих заробітках, а ви злодії звикли лише грабити, убогі ви створіння, вас навіть жаба дусить, що селяни щось там мають, де ваша совість, честь та гідність? ви корито ділите між собою, коли ви вже насититесь.
Рейтинг: 17+ 0-
 
Ані, 18:29 01 травня 2023 р.
 
отямся, ну що ти написала, та хто тебе збирається грабити, добре що не написала що хочуть зграндувати, та кому ти потрібна.
Рейтинг: 2+ -2-
 
до дури,, 20:23 01 травня 2023 р.
 
Сьогодні бачили Орка в центрі Дрогобича . Такий малий брехливий прищавий орк , працює на фронті фотомоделлю і в Кучми секретарьом-шнирьом!
Рейтинг: 17+ -7-
 
Вітька з центру, 20:50 01 травня 2023 р.
 
Ну то треба було підійти до Ореста раз ти такий герой і йому то сказати, і отримати по хліборізці. А тут про нього поза очі писати може тільки останнє перестрашене сцикло
Рейтинг: 8+ -11-
 
До Вітька шлюшка, 21:05 01 травня 2023 р.
 
Я як приїду з війни обов’язково підійду до Орка і до тебе окулярна хвойда і буду бити по рашулячій пасті вас всіх бичар неумитих. ви до Дрогобича нічого не маєте і не можете мати …бо ви є мотлох і непотріб і ми будем вас пиз. ти як пиз…ли все життя ! Тому ви і ненавидите місто бо в ньому ви ніхто і звати вас ніяк, а запам’ятають вас як мародерів рагулів))))))
Рейтинг: 15+ -4-
 
До пітуха щитовидки, 21:36 01 травня 2023 р.
 
Коли наші люди будуть думати "головоньков" а не "задницев" тоді оці вибрикоси 
"миколиків " та іже зними , стануть останньою крапкою довіри до "шобла" , яке сьогодні прикриваючись війною, хоче і надалі ділити "шкіру не вбитого медведя" 
ХЛОПЦІ ГОТУЙТЕ ЯЙЦЯ!
Рейтинг: 8+ -1-
 
мІсько злІсу, 22:10 01 травня 2023 р.
 
Ці ділянки не самі кращі . Поряд з ними у лісі є досить глибокий яр , куди свого часу зсипали небезпечні відходи . Як гадаєте , чому вони нікого не зацікавили з " папередніківї.
Рейтинг: 2+ -2-
 
Борис, 07:14 02 травня 2023 р.
 
А хіба ці рагулі чимось цікавляться? Тупорилі істоти заточені лишень на крадівництві , це якщо коротко сказати за них. Гидота безсоромна та й годі.
Рейтинг: 9+ 0-
 
до Бориса, 08:27 02 травня 2023 р.
 
Цеж до якого маразму треба дожититися , щоб сказати, що заступники щей землі біля озера вкрали. , а озеро непану кулиняку лишили? Чотири ВУЗИ має той пан-непан кулиняк, а зв'язати логічно три слова не може. , а цеж не важливо. От трохи неугодних прибрав, будуть тепер чесні""" свої заступники, з чесними"""" депутатами новіХАТКИ будувати і з тестом танчуком новий міліард складати
Рейтинг: 7+ -4-
 
Ми зДрогобича, 08:55 02 травня 2023 р.
 
тюрма по ним плаче. Суд конфіскація майна тюрма
Рейтинг: 10+ 0-
 
Володимир, 09:33 02 травня 2023 р.
 
то ще раз підкреслює, що кучмоботи з ратуші вже дістають істеричні конвульсійні зриви, бо як розумію тюрьма вже за ними не може дочекатися. В принципі різниці як для мене немає, хотіли в парковій зоні доживати, а прийдеться в закладі навпроти з одним вікном, з якого кожного дня будуть бачити нарізані пляци, які наглючі планували вкрасти у громади і парк зможуть бачити, але не зможуть по ньому гуляти, недалеко через дорогу, щодня - для тебе зичу приготуватися для іх відвідування як лакей по інерціі, як ти далі дуєш злодійні. Щодо сміття, яке, як вказуєш, що не давало такий подарок зробити для своіх сімей, то хочу це прояснити, в історіі дрогобиччини, а це понад триста років не було (не народжувалося бидлота) таких проходимців, які б посміли для себе і своіх родин будувати фільварки на халяву в громадському парку. Яке ж має мати іх піднебіння, а це стосується і тих підставних профур, щоб на таке вдатися, мінімум мало би зразу мову і щось ще писати назавжди відняти, а ти ще пишеш, дивно, людське завжди боком вилізе, це не прокльони, але так стає.
Рейтинг: 9+ -1-
 
то що ти пишеш,, 09:45 02 травня 2023 р.
 
Розбомбити до вечора усіх злодіїв України- та й крапка, а то й далі будете, як німі на панщині. Чим багатщий пунтель- тим більший злодій, навіть не сумнівайтеся.
Рейтинг: 6+ 0-
 
!, 10:09 02 травня 2023 р.
 
дійсно мене це дуже дивує, Радзік-східняк (тут маю на увазі, що не родак звідси) не посмів, а то й вічно потний кацюба та інші, причетні до оборудки (про що вони думали), та люди би прокляли, порахували видно, що дрогобичани ще будуть ім дякувати, - це немислено, чи може воно жило в проголодь, так деколи буває, що через скруту ідуть на крайні міри, зараз дійсно не легке життя, але ж в кожного були чи є батьки, то яке вони виховання ім дали, це не пропустимо, а ще більше бридко, низько та підло, коли появляються дописи якоісь нелюдськоі заздрості, викривлення фактів та безпідставне критикування депутатського корпусу, які своіми діями зупинили ту шваль-доста збагачуватися за рахунок громади, ім всім моі гратуляціі, добийте ту свору, все мають повернути і відповісти.
Рейтинг: 10+ -2-
 
ромко,, 10:09 02 травня 2023 р.
 
Той Коцюба такий гидкий хлоп, вічно слина з рота тече, щоки як яблуко налите, але саме смішніше що він любить носити стрінги , не дивно що його так і називають Володя СТРІНГИ .  
Хай Володя стрінги землі вкрадені поверне , в центрі міста такий шмат заграбастав )
Рейтинг: 15+ 0-
 
Галя, 10:39 02 травня 2023 р.
 
Дивно: коли просили у них про реальну допомогу, то казали, що "в нашому хвойді хіба нас дві дівчини і ще один помічник", ми дуже бідуємо і допомагати (крім блядоморди щоразу вивішувати) не маємо чим, а виявляється, і втрьох дерибан колотилити було незле- менше помітно? То є така "блядодійність": в три пуза, в одне черево, і "шо наше- те не ваше"? !
Рейтинг: 3+ 0-
 
!, 15:19 02 травня 2023 р.
 
Звучить гімн , усі тримають руку на серці , деякі на пульсі. Отець дає настанови, іноді кропить усю ратушну рать . Голосування ! В залі піднімається градус , жужики пітніють , телефони розриваються , підпільні погляди підозріло споглядають сусіда . Авжеж на кону декілька лямів! Аксіос! О чудо! Кроплення водицею дає свої плоди ! Табло показало відмінний результат! Манна небесна пролилась на обраних! Дика , некерована енергія перейшла в благу усмішку . Здійснилось!
Рейтинг: 7+ 0-
 
Борис, 20:28 02 травня 2023 р.
 
Так розпочинаються пленарні засідання депутатів різних рівнів а фарисеї отці кроплять цю нечесть бо такі ж самі "заробітчани" по духу. Бізнес і тільки бізнес та нічого святого.
Рейтинг: 9+ 0-
 
до Бориса, 07:36 03 травня 2023 р.
 
Борисе, Америку відкрили понад пів століття тому, що відбувається зараз по за її межами- всі бачать наживо.
Рейтинг: 2+ 0-
 
:(, 09:04 03 травня 2023 р.
 
Зразу видно, що вам Свідовська відмовила якісь махінації провести, бо тільки тим вона не вигідна, що хочуть щось незаконно оборудувати. Якраз вона і працює чесно, але це багатьом не вигідно, не можна порішати, бо та баба боїться щось лишнє підписати чи зробити. Таких дурних зараз взагалі мало, що нічого не беруть. А вона не бере гроші, і це всі знають. А якщо тут пишуть значить хотять на її місце вигідну людину поставити щоб справи рішала за гроші. Думайте!
Рейтинг: 4+ -5-
 
До До педро, 12:19 03 травня 2023 р.
 
А що сталось? У Кучми що з яйцями? Де відставка. ! Честь офіцера медичної служби загубилась. Чи може це страус бив себе в груди казав що піду добровільно. Бачу одне якщо в третє прийде СБУ то його виведуть у наручниках. Держава я вірю має право та обов'язок корупціонера посадити в тюрму.
Рейтинг: 11+ 0-
 
Володимир, 12:43 03 травня 2023 р.
 
Пане! Думаю що більше сбу не завітає до ратуші бо на місце звільнених хапуг земельних посядуть такі ж самі, но з іншого клану. Все буде збалансовано між ними і надалі. Єдине що вусатий трішки зіб'ється у своїх апетитах бо нічого основного вирішувати не буде. Отак до чергових виборів. А Ви розмріялись пане!
Рейтинг: 8+ 0-
 
Володимиру, 14:42 03 травня 2023 р.
 
Якщо все буде як ви написали нас чекає руїна. Я гадаю що Бог нам дав волю не для того щоб ці виродки бичували
Рейтинг: 6+ 0-
 
Володимир, 15:55 03 травня 2023 р.
 
Опублікуйте прізвищ голви і членів Земельної комісії Дрогобицької ТГ - громада повинна знати цих "дзюпахів" поіменно!
Рейтинг: 5+ -1-
 
Кучму, Кулиняка, Цвігуна-ГЕТЬ!, 21:21 03 травня 2023 р.
 
Будьте уважні. Вище в коментарі це все написано
Рейтинг: 2+ 0-
 
До попереднього, 22:58 03 травня 2023 р.
 
Якби в Україні за останні 30 років була ВЛАДА, а не шмельц- то кожен злодій, від малого до великого, сам би застрелився. Цього не стається лише тому, що при владі завжди були лише злодії- інших туди й не підпускали! Це, напевно, одна з ознак світового хаосу, тому вже й не дуже дивують спроби цих "лідерів" та їхніх прихльобувачів втекти на якісь Марси з Венерами, а то й ще кудись- не до Ростова ж, там всі вони просто не помістяться.
Рейтинг: 5+ 0-
 
:(, 04:48 04 травня 2023 р.
 
Скільки молодих людей віддало життя скільки без ніг рук сиріт вдів за ради України віддали своє життя. А ці покидьки будуть спокійно жити та сміятись. Цього не буде всі хто вкрав мають сидіти в тюрмах як вороги держави. Іншого для нас виходу немає. Тоді для столу ці жертви. СПРАВЕДЛИВІСТЬ МАЄ БУТИ. Щоб була сильна Україна. Крапка.
Рейтинг: 5+ 0-
 
Володимир, 07:13 04 травня 2023 р.
 
зупинився на одному гаслі, всіх геть, от бовдур, йому і такому як він, пора добавити нарешті, що після них і я піду геть, бо простий, дурний та рівний як та дошка, в тій голові вже назбиралося так багато, що вона вже неможе всього переварювіавти, ти навіть не здогадуєшся, що тим навпаки піднімаєш іх та можливість іх знову повернутися-гасло має бути стратегічного напрямку, пятирічку виконаємо за два роки, але без кучми та інш. , що є тормозом мого розвитку в т. ч.
Рейтинг: 0+ 0-
 
хто то такий рішучий,, 08:46 04 травня 2023 р.
 
що дехто пише те, як, хтось так відноситься до нього і ставить його в стойло, може дружина, але мав пес хату, чи теща, прийму на місце, -геть мені з моі хати, щоб моі очі тебе не бачили, знову напився і так постійно, тільки так думаєш когось дістати, як тебе дістають, але тут трохи ширше треба розуміти, але ти неспроможний.
Рейтинг: 0+ 0-
 
ну буває,, 08:56 04 травня 2023 р.
 
Незабаром нас "приємно" здивують новими не менш одіозними персонами, яких назначать заступниками "царя".
Рейтинг: 5+ -1-
 
особиста думка, 10:23 04 травня 2023 р.
 
Адміністратор а мій коментар?
Рейтинг: 0+ 0-
 
Володимир, 16:36 04 травня 2023 р.
 
В Ізраїлі корупціонери прирівнюються до зрадників.
Рейтинг: 5+ -1-
 
Володимир, 16:38 04 травня 2023 р.
 
Трохи несподівано, але прогнозовано, аргументовано та вчасно появилася ініціатива депутатського корпусу та керівника РВА, депутата С. Кулиняка щодо звільнення першого та заступників міського голови Т. Кучми. Цьому передувала нищівна критика нинішньоі місцевоі влади, збір колишніх симпатиків Кучми, яких по різним причинам позбувся мер, що позитивно зіграло у цих змаганнях, серед яких немаловажну роль була відведена депутату В. Дзерину, який очолює комісію законності, без якоі було б проблематично досягнути такого результату, враховуючи судові звернення. Опалювальний сезон завершився, відсутність профільних заступників не відобразилася на роботі влади і ніхто не посміє депутатів-опозиціонерів звинувачувати в зриві робочого процесу виконавчоі влади. Звичайно на півдорозі не слід зупинятися і від правильних послідовних дій та прийнятих рішень буде залежати в подальшому відновлення довіри дрогобичан до влади а також і шанс знову попасти до ратуші. С. Кулиняк повинен розуміти, що тільки він як організатор, а до тоі думки схиляється і мер Кучма, повинен брати на себе відповідальність за доля міста, окрім того, переконати депутатів, що треба створити такі умови, щоб починати вирішувати проблеми міста і на посади ставити нових людей по критеріям профільноі освіти з відповідною кваліфікацією та стажем, провести заслуховування прогамних напрямків реформ, оперативно включитись щодо повернення незаконно привласнеого майна громади тощо. Звичайно в першу чергу треба вирішити політичне питання - заслухати звіт про роботу виконавчого комітету та його розпуску. Виконком перетворився у відділ міського голови Т. КУчми, любе його шкурне рішення завжди буде прийматися одноголосно. Це вдалося йому через включення до складу виконкому службовців ради, одних старост там 9 осіб і які там мають бути за законом, отже понад 10 членів треба від опозиціі. В один день необхідно розпустити виконком, затвердити заступників і утворити новий виконком, щоб не залишати місто без такого важливого органу влади, який забезпечує життєдіяльність міста. Як відомо, заступники мера затверджуються міською радою, жодних вимог при виборі щодо відповідності професійно-кваліфікаційним характеристикам не передбачено, але якщо цього не робити, то ви будете неспроможні зупинити ціни на комунальні послуги, а коли нарешті комісійно і з ким робити аудити, тільки реформування комунального господарства, створення просторового генплану дасть можливість розвиватися територіальній громаді. А якщо зможете дослухатися до порад першочерговості вирішення проблем від мешканців кожного населекного пункту, що входить до територіальноі громади - буде вилика подяка. З повагою, Е. Ліберман.
Рейтинг: 5+ -3-
 
Поради., 01:07 05 травня 2023 р.
 
В час, коли наші рідні величезною ціною стримують загарбника, воюючи за кожен метр землі, в Дрогобичі влаштували цирк з поділом влади. Чи потрібна нам така влада? Гнати поганою мітлою в всіх керівників і з кожного крісла, бо цей позор вже всі межі перейшов. І то нам розказують про обов’язки, про закон. Собі би розказали. Хабарі процвітають, чудо робиться в тому Дроообичі. Раділи би, що до нас ще війна не прийшла, а вони, придурки….
Рейтинг: 9+ -1-
 
Марія, 06:49 05 травня 2023 р.
 
для чого тобі політика, ти повинна думати, щоб кожний день тебе хтось рухав, може щось та почнеш розуміти. Тебе точно сьогодні ніхто не рухав. Особисто до тебе маю делікатне, надто просте як для тебе, і не політичне питання, якщо правильно відповіси, то маю для тебе дуже цінний подарок, але то потім, навіть якщо ховаєшся під жіночим псевдо, все одно подарок буде при правильній відповіді: Якщо тебе хтось рухає, як ти гадаєш, ну розумієш про що мова, то є робота чи задоволення ? Чекаю на відповідь, не спіши, добре обдумай, не подумай що тут якась вульгарщина прихована.
Рейтинг: 0+ -5-
 
до Маріі,, 09:04 05 травня 2023 р.
 
я вже собі уявляю тебе, люди з такими прямолінійними задатками, на моє переконання мають мати хороший бюст, чим більші груди, тим жінка стає трохи дурненькою, так говорить офіційна наука, хоча для мене це великий позитив, пишеш і далі пиши все як розумієш-якщо вибрала політику і так сталося-пиши коментарі про політичне життя в місті, але не забувай, чим природа наділила не ховай вдома, виходь на люди, весна вже бере своє, коти вже вкотре марцюються, а там ще трохи і той путін здохне, життя продовжується.
Рейтинг: 0+ -5-
 
Віктор,, 09:48 05 травня 2023 р.
 
Хлопцям під Бахмутом потрібне підсилення, а ви тут дурниці пишете і владу ділите. А на сексуально - стурбованих, як два дописи вище уваги не звертаю. Одні воюють, а іншим сварки і х… і п… в голові. Дибіли
Рейтинг: 6+ -1-
 
Марія, 10:56 05 травня 2023 р.
 
всі будуть задоволені, якщо зможете провести відкрите обговорення осіб кандидатів та поданих ними пропозицій, через газету запросити всіх кандидатів, а Марію до складу комісіі з правом голосування, авона інтуітивно вибере заступників. А то ще вибирете гірших ніж були.
Рейтинг: 2+ 0-
 
до поради,, 18:00 05 травня 2023 р.
 
Вони вже немають що писати на Ваші аргументовані коменти тому вирішили включити свій рагулізм, а у рагулів жарти на одну тему бо на більше мізків нехватає. Респект Вам пані за дописи про місцевого комісара.
Рейтинг: 2+ 0-
 
до Марії, 21:14 05 травня 2023 р.
 
Поради слушні , але сумніваюсь що зацікавлять організаторів звільнень одіозних заступників. В них інші види та плани і добробут громади там не розглядається так же само як і у кучмоботів . Нікому віри тепер немає і крапка.
Рейтинг: 1+ 0-
 
до поради, 21:23 05 травня 2023 р.
 
Щиро дякую за підтримку! Вона мені зараз просто необхідна. А пишу я правду і не боюся її, бо маю документальне підтвердження свого кожного слова. А ставлення працівників ТЦК до родини воїна ви бачите самі у дописах їх працівників, бо правда в очі коле і на злодію шапка горить. Замість їх лінивих дуп, наші хлопці воюють, а вони безкінечно мене ображають і таке щодня. Вже потрібно писати до президента. Досить нашого терпіння і так довго терпіла тим нахабам
Рейтинг: 4+ 0-
 
Марія, 22:39 05 травня 2023 р.
 
Досить вірно окреслює ситуацію Порадник , але мабуть він не знає , що існує орган- придаток чи додаток , замаскований під " Інститут розвитку міста" - мета якого окреслена в його засадничих положеннях . Думаю , " інститут" також має нести певний вантаж і звітувати про свої здобутки . Громада бачить , що всі без виключення "папередники" владних кабінетів і коридорів за численні , вагомі , порушення жодної відповідальності не несуть , мало того ще й досі впливають на деякі вельми цікаві рішення ! Тому, основа - основ - реформи ! Згадаймо " пісочницю" за 50 млн , добудову до поліклініки , як видавались дозволи на від" єднання від тепломережі ! Забули ! І це тільки один момент , а таких і значно серйозніших тисячі! Корито має бути на відстані його запаху !
Рейтинг: 8+ 0-
 
Борис, 07:33 06 травня 2023 р.
 
А для чого тим байгарам у шкіряних фуфайках за 30-градусної спеки аж по чотири машини на кожнім подвір"ю: на одній - на поле бульбу вивозити, на іншій- привозити, а у решта дві- складати доляри на супутник сірожі маска, аби потім вишивати сільськими ямами, типу "о, які ми перекручені", нас ніхто не нагне? Напевно, по чотири машини на подвір"ї мають аж ніяк не заробітчани по Європах- лише всі місцеві злодії і шахраї.
Рейтинг: 2+ 0-
 
БезМізків, 13:09 07 травня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)