КЛЕПТОМАНИ АБО ВИХІДНА ДОПОМОГА ЗАСТУПНИКАМ ЗЕМЕЛЬНОЮ ДІЛЯНКОЮ В ЦЕНТРІ МІСТ

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
10.05.2023


 

Звільнення заступників Дрогобицького міського голови, що мало місце після скандальної сесії міської ради 27 квітня 2023 року, здавалось би поставило край численним оборудкам та крадійським схемам із земельними ділянками. Були надії на те, що врешті комунальні ресурси розподілятимуться відповідно до закону, що злодійське угрупування втративши своїх лідерів з владними повноваженнями припинить дерибан.

Шоковою для депутатів міської ради була інформація про видачу 3 травня 2023 року головним спеціалістом відділу містобудування та архітектури Михайлом Комаром мешканці Дрогобича Гриб Вікторії Володимирівні трьох паспортів прив’язок для розміщення тимчасових споруд для здійснення підприємницької діяльності. Зі слів Михайла Комара вказівку видати паспорти прив’язки для пані Гриб дало керівництво міста.

Цікавим для дрогобичан є те, що Вікторія Гриб доводиться племінницею колишньому першому заступнику міського голови Ігорю Герману, а земельна ділянка площею 75 кв.м. з кадастровим номером 4610600000:01:004:0108, що за документами знаходиться на вул. Княгині Ольги, а фактично на Пилипа Орлика, має цільове призначення «для для будівництва індивідуального гаражу» (http://surl.li/gxcdu). Однак, Ігор Герман, прикриваючись підставною власницею земельної ділянки, вирішив збудувати там три тимчасових споруди для здійснення підприємницької діяльності, те що пересічні дрогобичани називають МАФи.
 
Переслідуючи мету набути у власність земельну ділянку комерційного призначення безоплатно та без конкурсних процедур Ігор Герман не видумував «велосипеда», просто повирішував надання земельної ділянки для будівництва гаражу своїй племінниці.
 
Ще цікавішим є те, що Михайло Комар, мабуть заплутуючи сліди протиправної діяльності, видає документ про те, що ділянка знаходиться на вул. Самбірській. Однак вершиною цинізму автора паспортів прив’язок є його висновок, що розміщення тимчасових споруд є можливим за умови дотримання державних будівельних норм, забувши при цьому встановлену Земельним кодексом України та Законом України «Про регулювання містобудівної діяльності» заборону використання земельних ділянок не за цільовим призначенням.
 
З джерел інформації, наближених до керівництва міста, нам стало відомо, що майбутні МАФи з часом планується перетворити на капітальну споруду, призначену для трьох магазинів, власниками яких будуть родина Германів, а в одному з них буде обмінник валют.
 
У цей час, в очікуванні встановлення групи МАФів для очільника міста та його колишніх заступників комунальні служби проводять благоустрій прилеглої території.
 
Як бачимо сподівання дрогобичан, що звільненням заступників вдалось припинити тіньові оборудки та відверті привласнення, не виправдались, Керівництво міста та його оточення, мабуть, є хронічними клептоманами і красти для них все рівно що дихати.
 


Переглядів: 4321

Коментарі (81)
 
Яке воно лайно помішане на грошах. В єврейському парку робити комерцію. Чоловіку час звернутись в психіатричну клініку деградація повна.
Рейтинг: 41+ -1-
 
Володимир, 13:29 10 травня 2023 р.
 
А ми думали, що якщо 30. 06. 2021 року за поданням міського голови першого заступника міського голови Дрогобича Ігора Германа нагородили орденом " За заслуги" перед Україною ІІІ ступеня ( вручається за видатні досягнення в економічній, науковій, соціально-культурній, військовій, державній громадській та інших сферах суспільної діяльності на благо України), то то вже всьо! А ні, ще не отримав вихідної допомоги у вигляді земельки від кучми, щоб не відкривав рота.  
Цікаво. чи буде створена комісія з вивчення подання цієї високої нагороди і подання про її відкликання, бо якось не пасує, коли такі нагороди вручають нашим Героям, на жаль, в більшості посмертно!
Рейтинг: 41+ -1-
 
Партизан з ратуші, 13:37 10 травня 2023 р.
 
Тепер зрозуміло в чому річ :grin «найчесніша» депутати образились що ці ділянки замутили без їх заслуженої долі. Погоджуюсь, могли хоч по пару соток зелених дати депутатам на рило. Але надали через свою жадібність і дурість. Інтригант Дзерин не міг цим не скористатись, щоб не поставити підніжку Тарасові Кучмі і заробити собі вигоду на звільненні замісників міського голови. Посади яких зараз конвертуються в цифри з чотирьма нулями.
Рейтинг: 36+ 0-
 
…, 14:02 10 травня 2023 р.
 
Пригадую голосування про виділення цієї ділянки ще в 2019 році. Графічні матеріали, які надавались депутатам для вивчення . стосувались іншої ділянки. далі по вул. Княгині Ольги. Герман ще тоді дурив депутатський корпус і коли ця "лажа" вилізла . то Кучма просив депутатів не піднімати шум. Він прямо говорив, що ця ділянка для племінниці Германа і там не може бути ніякого гаражу, а -магазин. Голова земельної комісії- Олег Балог щосьтам спочатку смикався, але потім здувся ( Надіюсь , що ці матеріали і зараз є у відділі діяльності ради, тим більше, що велись аудіозаписи сесій).  
Поле діяльності для правоохоронців і депутатів- відкрите, працюйте на благо справедливості і громади!
Рейтинг: 41+ -1-
 
Колишній депутат, 14:33 10 травня 2023 р.
 
Будинок в парку новонароджених , магазин у сквері на Пилипа Орлика, квартирка в дендропарку та дача в парку Б. Хмельницького -нічого собі лиса сволота Герман жирує під час війни! Я особисто напишу Зеленському і Кличку на воєнкома, що не забрав цього мародера , разом з щуром Кучмою , на передову -змити цей позор кров’ю ! :( :( :( :( :(
Рейтинг: 48+ 0-
 
Коцюбистий, 14:41 10 травня 2023 р.
 
Не може просто відпустити кучма свої кошельки пустими, можуть злити його прикриміналі, тому і відкуповується. депутатам потрібно добивати всю цю наволоч яку розплодив кучма і його самого. Тих мерзотників дуже багато: Пошивак, Суда, Швацький, Хомяк, Шагала, Майданюк, Щерба, Росоха, Сікора ледве не забув про цього старого партійця і розкрадача освіти району. Добавляйте прізвища мерзотників, їх ще багато!
Рейтинг: 48+ 0-
 
комірник, 15:31 10 травня 2023 р.
 
Перед виборами 2020 року Кучма біля парку Новонароджених подарував "своїм" депутатам одинадцять ділянок по десять соток з фразою-"коли ви вже наїстеся". Тоді за день перед сесією о 15. 00 підставні особи оперативно писали заяви , бо о 16. 00 скликалась земельна комісія щоб внести це питання на сесію.  
Тоді, вже покійний, Тарас Демко на сесії заявив, що громаду обікрали на 4, 5 млн. грн. , бо аналогічні ділянки КП " Управління капітального будівництва", але по шість соток з підведеними комунікаціями офіційно продавали по 316 тис. грн.  
Казали , що на розробленій території для КП "Управління капітального будівництва" Герман без оплати відкусив чотири ділянки. Думаю, що це питання потребує окремого вивчення!
Рейтинг: 41+ 0-
 
Знаючий, 15:54 10 травня 2023 р.
 
прикро що в Дрогобичі боротьба йде не за зміщення злодійської влади, а за зайняття грошовитих посад і впливу на майно міста.  
депутати і степан зняли заступників не для того щоб навести порядок і зняти кучму, а щоб заставити його поділитися коштами і майном громади.  
на місце одних негідників швидше всього прийдуть інші такі ж самі.  
для наведення порядку необхідно перезавантаження всієї влади і депутатського корпусу, чого якраз не буде.  
тому не покладайте надії на депутатів нинішніх - змін на краще не буде.
Рейтинг: 43+ -1-
 
прикро, 16:08 10 травня 2023 р.
 
Реалії такі, що дійсно потрібно перезавантаження всієї влади, в тому числі депутатського корпусу, але в час війни вибори не проводяться. Тому позитивним в даний час є хоча б кроки Степана щодо зміни цієї камарильї і ламання схем. Дальше побачимо чи вдасться їм це довести до логічного завершення і чи нові не будуть такими ж як і старі. Якщо хочуть політичної перспективи і позитивних змін, то будуть працювати для громади. Думаю, що будуть, бо їм в спину дихають хлопці з передової.
Рейтинг: 30+ -1-
 
До прикро, 16:26 10 травня 2023 р.
 
За кого йти воювати :grin  
За тих п-рів 
Германа  
Коцюбу 
Москалика 
?  
Немає дурних))) 
Де воєнком Лисак?  
Нехоче їм повістку виписати ?
Рейтинг: 42+ 0-
 
:), 17:15 10 травня 2023 р.
 
Якщо заступників звільнили то і броні у них не має , а тому нехай йдуть боронити від ворога Бахмут.
Рейтинг: 40+ 0-
 
До воєнкома, 19:42 10 травня 2023 р.
 
Воєнкома Лисака цікавлять тільки бабоси. Кидає щодня своїх зажраних псів на вилов людей а тоді рішає питання через своїх рішал за 1000-1500 зелених. Воєнком Лисак товаришує з Германом, Коцюбою, Москаликом та і взагалі з всіма чинушами. Один одному вони вигідні. Тому очікувати призову кого небуть з них годі чекати.
Рейтинг: 32+ 0-
 
правда, 19:52 10 травня 2023 р.
 
Таке враження , що Кучма , Герман , Коцюба , Москалик , Пошивак , Росоха , Майданюк , Щагала , Суда, Свідовська є на балансі Дрогобицької Громади тобто на бюджетному утримані . Де правоохоронні органи ?
Рейтинг: 40+ -1-
 
До сбу, 20:16 10 травня 2023 р.
 
Це ще тільки початок того лайна , яке викидають сьогодні кожна з сторін, що хоче чи була при владі. Тому правоохоронці отримають хороший матеріал для кримінальних проваджень. А щоб все це не пішло корові під хвіст. Потрібен вплив на ці процеси громади. Вимога перевірки діяльності всіх заступників, а не просто відставка. Перевірка всіх комунальних структур та висвітлення результатів їх роботи. Через них відмиваються значні кошти. Переглянути доцільність існування ТІЦ, Інституту міста, Муніципальної варти і інших структур, які фінансуються з бюджету. Штат міської ради упорядкувати. Всі премії скасувати. І ліквідувати депутатські кошти. Бо дурити громаду своїми подачками її коштом - блюзнірство. Хотіли служити громаді то служіть .
Рейтинг: 37+ 0-
 
Час настав, 20:17 10 травня 2023 р.
 
Як тому Лисому не встидно адже чи не кожен містянин наслуханий , що воно і йому подібні всі решта є без перебільшення падли злодійські , а не" еліта". Як таких мерзот свята Земля тримає?
Рейтинг: 19+ 0-
 
особиста думка, 20:27 10 травня 2023 р.
 
Кажуть гриб закордоном…
Рейтинг: 6+ 0-
 
Сокіл, 20:28 10 травня 2023 р.
 
Яке воно лайно помішане на грошах. В єврейському парку робити комерцію. Чоловіку час звернутись в психіатричну клініку деградація повна. Не вийшло в них в 2019 році зараз тим більше. Смердючий як від вас штином тхне -просто жах.
Рейтинг: 30+ 0-
 
Володимир, 20:38 10 травня 2023 р.
 
Тупий отой Комар і малограмотний. Це велике теля не розуміє, що ставлячи своі підписи під важливими документами з ознаками махінацй і схематозів, підписує сам собі вирок. Як говориться, що коли цими документами зацікавляться спеціальні державні органи, то там інших підписів нема. А мали би бути підписи заступника Кучми та його самого. А третім - Комар. Хитрі бестіі!  
Видається мені, що Кучма випише собі найближчим часом закордонне відрядження , і тільки його і бачили.
Рейтинг: 24+ -7-
 
Наталія, 21:22 10 травня 2023 р.
 
може там мавзолей кучми будуть будувати
Рейтинг: 24+ 0-
 
з Дрогобича, 21:29 10 травня 2023 р.
 
Не тихушника, а крисака! Малого шмаркатого крисака прищавого)
Рейтинг: 23+ -1-
 
До Марса, 22:49 10 травня 2023 р.
 
Видно що та Свидовська досить комусь наступила на мозоль, бо почали приписувати і до списку разом зі всякома взяточниками щоб очирнити, бо нормальні люде знають що вона одна від тих всіх відрізняєся тим що не працює за взятки і нікого не слухає, а це багатьом не подобається бо не виходить порішати те що не дозволяє законом, сильна жінка треба підтримати а ви тут пишете. Приведуть свою людину і знов буде як попередніки все за гроші робити і рішати а ви будете взятки далі носити. Тре більше чесних людий і аж тоді може і щось зміниться, . Аж смішно з тих коментарів деколи але всі то читають і людина невинна страдати буде бо ще можуть ні за що звільнити і взяти дійсно вжяточника на роботу
Рейтинг: 3+ -19-
 
До -До сбу20:16, 22:58 10 травня 2023 р.
 
Подивіться що виписує кучмівський дибіл цвігло павлун .
Рейтинг: 29+ -1-
 
Степан Поясник-Довбуш, 23:19 10 травня 2023 р.
 
Доцільність шарашкиних контор нехай перевіряють силовики, бо, власне, їхні екси-кекси-паперєдніки ті шарашки й понаплоджували без міри. Пасуться круто не один десяток років.
Рейтинг: 14+ 0-
 
:(, 06:42 11 травня 2023 р.
 
Свідовська є автором земельних схем , якими успішно користуватись Кучма , Герман , Цвігун і Каракевич . Якби вона була порядною то відмовилаби присуджувати крисам .
Рейтинг: 31+ 0-
 
До Цвігуна, 07:11 11 травня 2023 р.
 
Нажаль при владі порядних немає і ніколи не було. Порядним туди дорога закрита як то мовиться і так було завжди , і так є тепер. Народ обкрадали при всіх владах , но теперішні чиновники повністю з котушок злетіли у своїх злодійських схемах бо великі можливості отримали від децентралізації? Сукоти закінчені а не управлінці. Фу , мерзота.
Рейтинг: 18+ -7-
 
дрогобичанка, 07:34 11 травня 2023 р.
 
Крали всі дружно разом, а тут на маєш розсварились і пішов сморід на все місто.  
Всі пов’язані в корупції - міський голова, секретар, заступники, виконком, депутати.  
 
ДМР це організоване злочине угрупування яке роками грабує дрогобичан і місто. Це факт який не потребує доведення.  
 
РДА нічим не краща за ДМР, так як складається з колишніх прихвостней Кучми і має наметі лише прибрати собі повноваження міскої ради заради своїх амбіцій і звісно збагачення себе прекрасних .
Рейтинг: 25+ 0-
 
……., 09:37 11 травня 2023 р.
 
Бажаю здоровья і успіхів нашій дрогобицькій владі МОЛОДЦІ! Так тримати до ПЕРЕМОГИ над кацапами. Одне ви упустили те що не проводили ГРОМАДСЬКІ слухання хоч би раз в півроку Ото ваше упущення. Треба радитися з народом . СЛАВА УКРАІНІ і і ЗСУ!
Рейтинг: 2+ -18-
 
снайпер +затєтий украінець, 09:40 11 травня 2023 р.
 
Чи будуть притягнуті до відповідальності всі фігуранти корупційного скандалу земельних оборудок? Думаю що то вже на часі , чи ще ні ?
Рейтинг: 21+ 0-
 
є питання?, 09:56 11 травня 2023 р.
 
Стовідсотково Ви праві бо таку думку має чи не кожен дрогобичанин. Крали всі в унісон то є факт судячи з теперішніх скандалів.
Рейтинг: 20+ 0-
 
до .......,, 10:00 11 травня 2023 р.
 
Ти один з тих площинних баранів та лохів яких постриг нікчемний бармен з обслюненим вусатим ушльопком та його злочинним оточенням. Лікуйся чуча.
Рейтинг: 21+ -2-
 
до снайпера, 10:05 11 травня 2023 р.
 
кучма якби мав щось від чоловіка то пішов би гонорово з посади, але ні, ця хвойда буде до останнього триматись за владу. Цим він нагадує путіна, з якого напевно брав приклад коли жив в московії.
Рейтинг: 27+ 0-
 
Дрогобичанин, 10:38 11 травня 2023 р.
 
Чуєте, шахермети: ви або будьте Українцями, або перепишіть на карті "УРКАЇНА"- і не пуцуйте з людей варіятів. Не вийде! Нехай народу й мало, але люди таки є!
Рейтинг: 5+ -1-
 
!, 11:56 11 травня 2023 р.
 
чого ви чiпились кучми, хай краде, нема го ким замiнити, прийде такий самий й знов буде красти, що то було для народа оту сволоту на фронт перше треба вiдправити.
Рейтинг: 6+ -13-
 
з Дрогобича, 13:51 11 травня 2023 р.
 
Як краде. це ганьба. Треба всю цю челядь пересадити так щоб наступна влада мала приклад. Вони крадуть наше майбутнє. Вони вбивці майбутньої України. Іншого рішення бути не може.
Рейтинг: 19+ 0-
 
Володимир, 16:39 11 травня 2023 р.
 
Чому про всі мої здобутки по мародерству Дрогобича пропадають? Я що не заслужив щоб про мене знав кожен дрогобичанин? 1-ше місце по продажу землі в Дрогобичі за всю історію Незалежності!
Рейтинг: 19+ -1-
 
ОРк Карликевич, 18:26 11 травня 2023 р.
 
Ви бачили що ця дибільна недоросль Каракевич наговорив в фейсбуці? По-перше , він признав що перший заступник -це найближча людина до кучми, значить вусатий щур знав про всі корупційні схеми що творили заступники!  
По-друге , карлик знає що при зустрічі з ним його прийдеться забити як серливого кота бєрцами, за мародерство і крисячі дії по відношенню до військових, ця мразота знає про що я пишу! Але діло в тім , що йому би хотілось щоб так все вирішилось, щоб він написав заяву за побиття і зняв побої, а потім виставляв сентиментальні пости з лікарні чим би набивав собі політичних балів. Але все буде по іншому і ця псюра відповість за мародерство по закону воєнного часу і ніхто з нацгвардії йому не поможе. Якщо виживу приїду з побратимами і накажу цю СУКУ БАРИЖНУ!
Рейтинг: 22+ -3-
 
Вітька з центру, 19:11 11 травня 2023 р.
 
Справжні воїне не ховають назви підрозділів і частин в яких вони служать, а пишаються відношенням до них ! Тільки аватари , такі як Каракевич і Цвігун приховують! Справжні воїни не мають вільного відвідування на передовій! Є наказ поїхав ! Купили аватари графіки відпусток, а хлопці по року сидять без ротації! Цей відій Цвігун вступав в Дрогобицьке ТРО, яким чином цей шут опинився водієм в Дніпрі у Філатова? Що в Дрогобицькому ТЦК набирають водіїв в штат дніпропетровської ТРО ? А в якому підрозділі цей Каракевич, що він вільно пересувається по різних військових підрозділах під час військових дій? Є наказ його підрозділу їздити і знімати фотосесії наших військ і викидати в соцмережі? Мій брат так оцінив останнє відео Каракевича з Бахмута-, Це повний аматор, який засвітив ворогу своє місце знаходження з явними орєнтирами свойого перебування, типу димовідвід! Це явний профан , який не має нічого спільного з бойовими зіткненнями!
Рейтинг: 28+ -3-
 
Марія, 20:07 11 травня 2023 р.
 
Звісно! Ігора кожен тиждень підставляють з тією землею! Я говорив йому не бери ту землю! Це підстава! . А він мене не слухав і все брав і брав :cry
Рейтинг: 14+ 0-
 
Кучма, 21:20 11 травня 2023 р.
 
Вам респект за цікаві дописи. Людям треба знати всіх місцевих гнид поіменно бо вони вже охаміли вкрай . Ганьба пристосуванцям та партійним хвойдам .
Рейтинг: 15+ -1-
 
до Марії, 22:02 11 травня 2023 р.
 
Іди в дупло шушера!
Рейтинг: 1+ -8-
 
До Марії, 22:05 11 травня 2023 р.
 
То в тебе син, то в тебе брат. Шизофреник довбаний. Оприділись собако, хто ти і де! Будеш лягати спатки не забудь анальну пробку з дупи витягти!
Рейтинг: 2+ -7-
 
До цьоці Марії, 22:08 11 травня 2023 р.
 
Моя анальна пробка зараз переховується в Стебнику у сестри. Я часто сідала на лице ананевичу який любив поласувати гіменцем, але зараз вона переховується і лиже вже інші …вусаті дупи) :grin :grin :grin :grin :grin :grin :grin
Рейтинг: 14+ 0-
 
До поперднього, 22:11 11 травня 2023 р.
 
Увага! В Дро зјявилась нова бородата хвойда Марія Кончіта Вюрст! Невідомо, що можна очікувати від гермофрадита в стадії весняного загострення! Хто побачить Кончітку давайте їй з ноги! Вона то любе!
Рейтинг: 1+ -8-
 
До бородатої Марії Вюрст, 22:36 11 травня 2023 р.
 
Коли буде звіт старостів, начальника освіти, культури, медицини, віддлу юристів, архітектури та економіки, а також радників міського голови.  
Беруть великі зарплати, цікаво за що, за наші з вами податків.  
Пропоную скоротити працівників міської ради до 50 чоловік і це буде аж дуже достатньо.
Рейтинг: 28+ 0-
 
Пропоную, 22:42 11 травня 2023 р.
 
Шлюха яка сидить вже на четвертому члені!  
Член партії регіонів 
Член партії зелених 
Член партії пропозиція 
Член Кучми  
На який слідуючий член запригне ця блд?
Рейтинг: 21+ -1-
 
До гундяєвської політхвойди ц, 22:53 11 травня 2023 р.
 
Герман з Коцюбою сім років грабували Дрогобич. Невже їх так просто відпустять з награбованим? Це мільйони доларів! Не робіть цього !
Рейтинг: 24+ 0-
 
В шоці, 23:05 11 травня 2023 р.
 
У районі так грабував Сікора і по нинька не несе відповідальності, а пора відповідати час настав, пограбував в освіті разом зі святим Іваном Стецком, а тепер розводить корів у Таркомі та у міській раді.
Рейтинг: 22+ -1-
 
Освіта, 23:30 11 травня 2023 р.
 
Кучма готує собі прийомника) маленького брехливого повторюху карликевича
Рейтинг: 21+ 0-
 
Дуплєт, 23:38 11 травня 2023 р.
 
Шановні Дрогобичани, ми стали опять свідками того як пахан Кучма і його стадо баранів обікрадає нас з Вами, пару днів тому пахан Кучма дав земельні ділянки гамнюку з партії регіонів землі. Згадаємо як пахан кричав біля ратуші за справедливість проти партііі регіонів, але ми вже не одноразово ловимо його на брехні крадіжці, Кучма це брехливий пес за яким плаче тюрма, а Вовків тупий баран обікрадає наших дітей і внуків в школах садочках, Давайте може наведемо лад в місті з тими паханами і баранами при владі.
Рейтинг: 20+ -1-
 
п.Петро, 08:52 12 травня 2023 р.
 
Кучма чмо обікрав всіх і там спалив дві машини, то кончіне. Вовків це точно від тебе твоя Ілона вагітна чи це Кучма постарався він може. То блядун ше той
Рейтинг: 18+ -2-
 
Лагодич, 08:54 12 травня 2023 р.
 
Як це так виходить, що за 40-50 років трудового стажу людей відправляли на мінімальні пенсії? Все життя вони сплачували у пенсійний фонд! Хто це все "нараховував" і у чиїх череватих черевах сісцевих штубаків у кабінетах осідали гроші людей? !
Рейтинг: 15+ 0-
 
?!, 08:58 12 травня 2023 р.
 
Кучма давно колєгує з ригами ! Його радник Цвігун колишній помічник сепаратиста рига Бориса Дейча і його шнирь Кіндратів також антиМайданівець! А Каракевич…перші три місяця повномаштабної війни охороняв Епіцентр рига Гереги за 30срібла продав свою честь! А тепер ці ділянки роздаються ригам, замість дитячих майданчиків! Це рішення давно прийнято Кучмою і його підлеглими, але вилізло тільки зараз коли Цвігун вкотре зраджує своїх ХОЗЯІВ :cry
Рейтинг: 21+ 0-
 
До пана Петра, 09:35 12 травня 2023 р.
 
Комар ще той шарлатан.
Рейтинг: 6+ -6-
 
шеф, 11:49 12 травня 2023 р.
 
Павло Цвігун хоча б не побоявся вступити в лави ЗСУ перебуває в зоні бойових дій. А натомість депутат Володимир Дзерин вступив весною 2022 в ТРО, пройшов навчання, склав присягу а коли взнав що ТРО будуть відправляти на війну наклав в штани ломанувся проситись в РДА на яку небуть посаду з бронею від мобілізації. За цю посаду Дзерин здав з потрохами свого хазяїна Кучму і розкрив всі корупційні схеми. Тепер він ходить по дворі і кожньому встрічному каже що Кучма злодій і брехун. Де б ти Володьку був якби Кучма тебе не підібрав і не влаштував до себе після того коли тебе вигнали з прокуратури?
Рейтинг: 20+ -4-
 
Важливо, 12:04 12 травня 2023 р.
 
дивився як Каракевич дає інтервю. Пітух, я інших слів не підберу. Пацани пробивали інформацію де він служить. Так знайте, ніде. Мутить козлик своєю службою. за службу нараховують грошове забезпечення, а йому не нараховують. Він крутиться біля воєнних, а не служить.  
Він не знає ні номера військової частини, ні номера військово-польової пошти.  
Брехунець неповносправний
Рейтинг: 20+ -2-
 
З під Курдюмівки, 12:57 12 травня 2023 р.
 
Цвігун воює на папері в ЗСУ, його часто видно комплексі Зефір, де на сходку приіжає Цвігун, Кучма, Герман, Коцюба, Москалик, ВОВків, Шагала, і аферистка нач. екомічного віділу, рішають питання завжди про тендери, які виграє Цвігун і липові фірми. Вовків гарно обчишчає школи і садіки. Як Вовків міг чесно заробити 2. 5млн. гр на квартиру і на ремонт 700-800тис це за два роки він і його дружина ходять з телефонами айфон вартість які по 42тис гр, завдяки тьощі він став начальником, та відьма почті все село відправила воювати. А Вовків який є офіцером і пройшов мед комісію визнаний здоровим сидить в памперсі біля Кучми, щоб він не пішов на фронт Кучма Лисаку дав ділянку 10сот, от який прозорий Дрогобич, це для дурачків Наталка Зелена пише в фейзбуку як все класно. Не здивуємось якщо і Вона спить з смердючим псом Кучмою, бо ті баби як подуріли лягати під Кучму блядуна.
Рейтинг: 21+ 0-
 
п.Петро, 13:01 12 травня 2023 р.
 
О, а сидів би тихо в прокуратурі- мав би собі пенсію сто тисяч, а не як ті, поколіннями, раби, котрих їхнє нквд катрупило. Ото допатріотилисьте собі, народоньку! А не будьте дурні і задуже сильно сясясьтусьні!
Рейтинг: 10+ -1-
 
:(, 13:50 12 травня 2023 р.
 
Молодець жіночко що даєте жару під шкіру тим гнидам внутрішнім. Як бачимо вже дві гниди реагують на Ваші коментарі . Перша гнида під ніком "до цьоці Марії" і друга гнида під ніком "до Марії" . Тому шановна пані Вам респект! Побільше б таких тверезо мислячих людей і гниди б сиділи та сопіли в дві дирки під зашмарканою носярою їхньою.
Рейтинг: 19+ 0-
 
Марії від дрогобичанки, 15:30 12 травня 2023 р.
 
Чи будуть відкриті кримінальні справи з боку правоохоронних органів по тих земельних "клептоманах" ? Якщо ні, і все закінчиться лиш на етапі звільнення то навіщо тоді міняти шило на мило? Чи наступні "чесніші" на руку ?
Рейтинг: 17+ 0-
 
?????????, 18:21 12 травня 2023 р.
 
Дуже цікаво було б почитати і дізнатись хто є власником цього сайту. Герман і все керівництво йому видно добряче кісткою у горлі стоять
Рейтинг: 13+ -3-
 
Хм, 19:19 12 травня 2023 р.
 
Власником сайту є Андрій Швацький, який ще купив його 8 років тому коли балотувався від партії Укроп на міського голову! Коломойский тоді дав йому за сайт 12000$ з яких він 10 000 $ заплатив за сайт Максу Федису з москви, а два зкрисив(що і робить його одним з команди Кучми , крисюком)
Рейтинг: 17+ -1-
 
До хм, 19:33 12 травня 2023 р.
 
Тепер зрозуміло звідки іде втеча інформації про корупційні схеми ДМР !
Рейтинг: 11+ -2-
 
До попереднього, 19:50 12 травня 2023 р.
 
Що ти плетеш один з другим. Який до дідька швацький? Вова Пучеглазий Окунь головний адмін
Рейтинг: 7+ -7-
 
@, 21:40 12 травня 2023 р.
 
Не знаю хто більше завдав шкоди Дрогобичу - війна і окупанти, чи місцеві бояри :( :( :(
Рейтинг: 19+ 0-
 
Пашак, 21:58 12 травня 2023 р.
 
Після того як кирил гундяєв вручив грамоту за сприяння розвитку руського міру шефу Цвігуна , Філатова, з того часу і почались дивні співпадіння в Дніпрі…. чомусь найбільші бомбардування Дніпра приходяться на той час , коли колишній риг Цвігун перебуває в черговій відпустці в Дрогобичі? ! А я нагадую , що цей зрадник має повну інформацію про місцезнаходження протиповітряної оборони Дніпра. Потрібно цього псевдовоїна перевірити СБУ , бо він якимось невідомим чином з’явився , замість Дрогобицького ТРО, в Дніпровський ППО! І так як він часто підставляє своїх власників, можна зробити висновок про його зрадницьку натуру!
Рейтинг: 17+ -2-
 
Факт, 22:15 12 травня 2023 р.
 
То що Сікора обкрадав район і освіту- факт! Але обкрадати освіту без головної бухгалтерки Оксани Вовканич він би ніяк не зміг. Ця аферистка добре нажилася, бо лише через два роки на посаді за 60 000$ купила хату і зробила в ній перфект ремонт.  
Саме за відданість Сікора із Щербою пропхали її на аналогічну посаду в освіті міста. Спочатку ця профура , щоб взяти все в свої руки, як раніше в районі, споїла Шев'яка і підсунула йому своїх з району дєвок, а тепер керує всім , захищаючи Вовківа від армії .  
Так що Сікора і його районні кадри і далі рулюють і обкрадають громаду.
Рейтинг: 22+ 0-
 
До освіти, 22:38 12 травня 2023 р.
 
Мешканці вулиць П. Орлика та Кн. Ольги, ми мусимо завадити цьому будівництву, при перших же початках будівельних робід збираємось усі і блокуємо, разом з телебаченням та журналістами.  
 
Якщо прогавимо це то парку не будемо мати. Будуть діти наші бавитись на мафах.  
 
Слава Україні!
Рейтинг: 25+ 0-
 
Ігор, 07:04 13 травня 2023 р.
 
Перш за все треба переконати пані Гриб відмовитись від цих МАФів.  
Адресу цієї підставної, чи то підкладної, особи подам згодом.  
Якщо не відмовиться, то коктейль молотова вже готується
Рейтинг: 18+ -1-
 
Катерина, 08:15 13 травня 2023 р.
 
колективно не звернутися до правохоронних органів в усі інстанціі, що посадовцями здійснено підробку документів та перевищення службових повноважень, чим нанесено значноі шкоди громаді-писати до Львівських обласних інстанцій - до прокуратури та поліціі.
Рейтинг: 16+ 0-
 
а чому, 08:25 13 травня 2023 р.
 
ще пару рокiв й виявиться що весь дрогобич скупили хлопи з ратушi
Рейтинг: 10+ -7-
 
iз Європи, 08:48 13 травня 2023 р.
 
Сайт таких же самих "чеснот" як і ті фігуранти скандальних статтей. Тепер кожен заробляє статки любими шляхами одні викривають злодюг владних , а другі тупо крадуть бабло платників податку та майно громади. Так і живемо у тому болоті багато років поспіль. Людські якості як чесність та гідність коритним свиням не притаманні. Їм тільке одне : "нажертись " бабла побільше що стало вже очевидно кожному виборцю і думаю що площинним баранам також.
Рейтинг: 15+ 0-
 
до "до хм", 12:43 13 травня 2023 р.
 
Ну вкрав то вкрав. Ви тоже не байдикуйте, а йдіть і крадіть, хто вам мішає ? А не вмієте красти то підіть до ратуші і там запитайте, там навчать.
Рейтинг: 4+ -7-
 
Кент, 16:55 13 травня 2023 р.
 
Ну а як красти, якшо вже нема шо красти бо всьо покрали інші ? ! Шо робити в такому випадку, га ? ! :(
Рейтинг: 3+ -6-
 
до "Кент", 16:58 13 травня 2023 р.
 
В такому випадку можна красти у тих хто всьо вкрав раніше за тебе :grin
Рейтинг: 4+ -6-
 
Кент, 17:03 13 травня 2023 р.
 
Перевірку КП не можна надати на відкуп депутатів. Адже за їх безпосередньої участі твориться цей бардак. І хто заважав їм організовувати реальний контроль за діяльністю КП. ЦЕ їх безпосередній обов'язок. Але все було добре до часу , коли почали ділити владу. В депутатському корпусі відсутні фахові спеціалісти і керівники КП теж депутати і родичі. Громадськість повинна настояти щоб перевірку провели профільні контролюючі структури . І тоді побачите скільки споживачі переплачують КП і хто на цьому наживається. Розкриються секрети з вивозом сміття , дорогою водою в місті, а про ЖЕО взагалі буде цілий детектив. Муніципалів треба розпустити це структура для працевлаштування родичів. І інститут міста треба добряче потрясти. Його керівник один з основних ініціаторів брудних махінації. Реальна перевірка та скорочення непотрібних структур дасть можливість отримати значні кошти для фінансування необхідних і реальних заходів в місті. Тепер всі учасники діючих події мають можливість довести , що вони є реальними представниками інтересів громади.
Рейтинг: 14+ 0-
 
123, 10:30 14 травня 2023 р.
 
Ваша правда, і тільки громада міста саме так має ставити завдання по перевірках всіх комунальних структур. Контроль за тими перевірками також має бути зі сторони громади бо вони всі поєднані між собою схемами для власних заробітків. Заробітки -це найбільша мотивація у місцевих чиновників , а решта їхніх обіцянок чи гаслів не більше ніж ширма. Думаю , що вже чи не кожен містянин то зрозумів накінець. Жорсткий контроль з боку дрогобичан а не підлабузництво до кожного чинуші з тих чи інших питань .
Рейтинг: 14+ 0-
 
до 123, 11:38 14 травня 2023 р.
 
Їх треба за грати. Ііншого немає.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Володимир, 12:51 15 травня 2023 р.
 
Та боронь Боже, аби їх перевіряли, та у нас вже 32-й рік телевізійного комунізму довкола, та потьомкінських магазинів - тьма, правда- зі сумашедшими цінами, та, та, та. бідному ніродові нічого іншого, окрім- знімати щоденні відосики, й не залишається.
Рейтинг: 3+ 0-
 
:(, 17:31 15 травня 2023 р.
 
Перша частина місцевого перевороту закінчилась вдало для ініціаторів. Хлібні місця звільнено. Розпочався другий етап. По захопленню реальної влади. Кучма буде сидіти тихо і спасати свою шкуру. Ось і почались торги. ЄС хоче встромити в крісло першого зама Бейзика. Цей домовляється за підтримку з Свободою. Сьогодні зустрічався з Майданюком. І цей дав добро, але щоб не рухали його. І таких домовленостей є багато. Таким чином все залишається як і було. Громаді в чергове навішали локшини на вуха. А керувати містом на заміну барменам і поліцаям прийдуть "фахові"торгаші борошном. Чекайте разючих змін.
Рейтинг: 9+ 0-
 
123, 17:54 15 травня 2023 р.
 
Бейзик відмовився. Зрозумів бідодаха, що це не мішки носити.  
Кучма в повній жопі. Ідальний варіант -піти добровільно, не чекати військових з фронту. Заступники пішли і це їм за щастя. Тюрма попереду.
Рейтинг: 3+ 0-
 
Володимир, 23:57 18 травня 2023 р.
 
Ви їх всіх, може й "не рухайте", але лише тоді, коли зможуть довести, що численні маєтки й склади з джипами попри кожен багацький паркан зароблено чесною працею, драними віниками й безконечними "реформами": від часів їхньої мажорної юності- й аж дотепер.
Рейтинг: 3+ 0-
 
!, 16:33 19 травня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5838 днів)