f БОЇ БЕЗ ПРАВИЛ, ЧИ УЧНІВСЬКИЙ ФУТБОЛЬНИЙ ТУРНІР…?

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
13.05.2023

 

🔻 Так як Вовківу, окрім організації різних шоу немає чим зайнятись в освіті, то відповідно до наказу відділу освіти № 01-2/61 від 21.04.2023 “Про проведення турніру з міні футболу серед учнівських команд 6-7 та 10-11 класів закладів загальної середньої освіти Дрогобицької міської територіальної громади”.  🔻 11-12 травня в Дрогобичі на футбольному полі Дрогобицької ДЮСШ ім.І. Боберського під час навчального процесу проводився футбольний турнір. Слід зазначити, що організаторами в особі відділу освіти, під час масового заходу, не було забезпечено перебування правоохоронних органів та чергової машини швидкої допомоги. Хоча, як не дивно, в цьому наказі відповідальність за медичний супровід, за дисципліну, правила особистої гігієни та дисципліну покладено на представників команд.
 
(На відео ми можемо побачити побитого учня 8 класу Стебницької гімназії №.7)
 
🔻 За інсайдерською інформацією після викликів у відділ освіти керівників шкіл оперативно підмінили наказ щоб прикрити точку сидіння начальника а підставити директорів шкіл. 
 
🔻 Як наслідок неорганізованості та нефаховості відділу освіти під час нагородження переможця турніру – команди Стебницького ліцею № 7 виникла масова бійка між дрогобицькими вболівальниками та командою зі Стебника. Внаслідок чого дитині зі стебницького ліцею було нанесено важкі тілесні ушкодження, аж до втрати свідомості!
 
P.S.
▪️ Чи буде проведено службове розслідування міським головою щодо свого улюбленця – начальника відділу освіти Віталія Вовківа…?
▪️ Чи буде заставляти відділ освіти директорів - контрактників просити батьків замнути скандал…?
▪️ Чи пропустять факт жорстокого поводження з дітьми правоохоронні органи…?
 
✔️ І врешті – решт доки профани будуть керувати і знущатись над дрогобицькою освітою…!

Переглядів: 3604

Коментарі (63)
 
Голова оргкомітету цього турніру Роман Подоляк зять колишнього голови відділу освіти Петра Шевяка. Шевяк очолив відділ освіту без диплому профільної галузі після митарства різноробочим в Чехії. Кучма таким чином влаштував життя свого давнього приятеля з СДПУ(о) Мертвечука. Випадкові люди заполонили відділ освіти та міську раду вцілому.  
Кумівство в ДМР процвітає. На посади призначаються не кваліфіковані працівники а родичі вельмож, любі друзі або за хабаря.  
Недивно що з такими «фахівцями» місто в повній с. ці як і вся держава.
Рейтинг: 44+ 0-
 
Дрогобичанин, 19:11 13 травня 2023 р.
 
Необхідно терміново провести аудит діяльності всіх відділів злочинної міської ради та комунальних підприємств.  
Всі потрібні для цього повноваження є в Районної Військової Адміністрації. Дивно чому Степан Кулиняк не дуже поспішає з наведенням порядку в злочинній міській раді.  
Під час війни мародерство в тилу це дуже серйозний злочин. Діяльність Кучми і Ко як мародерство по інакше назвати не можна.
Рейтинг: 45+ 0-
 
Важливо, 19:19 13 травня 2023 р.
 
Для того, щоб перевірка КП була ефективною треба залучити представників громадськості. Бо в багатьох депутатів є свої інтереси в КП. А також Шагалу і МАйданюка і керівника КП Комунальник будуть прикривати однопартійці з Наордного руху, Свободи та син з Удару. Пора прикрити цю партійно родинну тусовку. Через цю нечесть потерпають споживачі послуг.
Рейтинг: 36+ 0-
 
123, 19:39 13 травня 2023 р.
 
Кумівство в ДМР працює на повним ходом . Тільки в негідника москалика три куми і кума в обоймі департаменту , плюс кум Пилипів виграє тендери на сипучі матеріали для утримання міста.
Рейтинг: 35+ 0-
 
До Кучми, 19:44 13 травня 2023 р.
 
Ви що там у відділі освіти охиріли зовсім на цілу голову. Знову футбол на 10. 00. А коли діти мають вчитися. Ти Вовків довбанутий повністю. Іди пройди медогляд у психіатра 
Пане Кучма Ви разом з Вовківим завели освіту до повного колапсу
Рейтинг: 45+ 0-
 
Батьки, 19:46 13 травня 2023 р.
 
Той бардак і вседозволеність в усіх комунальних підприємствах / Щагала , Хом'як ,  
Суда , Майданюк. / досяг апогею . Тепер трагедія в освіті з підтасованим наказом .  
Терміново провести державний аудит всіх структур в тому числі фінансового відділу !
Рейтинг: 45+ 0-
 
Дрогобичанин, 19:51 13 травня 2023 р.
 
Шановні депутати доки неук Вовків буде знущатись з освіти в університетському місті , також подібний Вовківу є в управлінні культури .
Рейтинг: 46+ 0-
 
До депутатів, 19:55 13 травня 2023 р.
 
Хто керує освітою? Якийсь долбойоб Вовків про якого вже рік пишуть в інтернеті несусвітні речі і мер депутати не можуть його звільнити? Звідки він взявся? Якийсь пройдисвіт за рік знищив освіту. Та його не на передову треба бо він бо він і там спозорить Дрогобич, а у виправну колонію подалі від людей, а тим більше дітей. Це якісь експерименти над вчителями. Вовків вступися краще сам , бо як увірвуся до тебе то розвалю тобі твою дебільну голову
Рейтинг: 43+ 0-
 
Мама, 20:02 13 травня 2023 р.
 
Виписуєте тут дурниці, а про те шо сьогодні в Модричах хлопа намотало на мотоблок і купа люду його розмотували як шнурівки на капцях не знаєте :eek  
А він верещав бідолаха так шо всі когути в селі замовкли. А як не верещати, город неперкопаний лишився :cry
Рейтинг: 2+ -5-
 
Папіроска, 20:04 13 травня 2023 р.
 
Дрогобицьке отг напевно найгірше а Україні. У нас не має військових дій, але ми живемо на міні сповільненої дії. Терпець нам урветься. Уроки не проводяться, як не дистанційне то замінували школи, токолядуємо, то співаємо гаївки, то ходимо в театр, то зустрічаємо героїв, то п'ять раз на рік граємо футбол , а тепер ще шахи , волейбол. І це все під час навчального процесу. І це все шоу для того, щоб начальник освіти ВОВКІВ продемонстрував видимість роботи і фотосесії у себе на сторінці у Ф Б. Яка бомба має впасти, щоб розірвало цей відділ освіти який не допомагає, а заважає працювати вчителям і дітям.
Рейтинг: 49+ -1-
 
Вчителі, 20:26 13 травня 2023 р.
 
Що ви причепилися до Віталька він крім футболу нічого не знає. З пацана грав. Ледве школу закінчив зі своєю тупорилою Ілонкою, яка вміла пазурі дівкам малювати. Ще вміє рибу ловити і худобу пасти. Добре що його вуйко пристроїв в інститут, а то би далі з нами футбол ганяв по гімняках.  
Він тепер начальник, а Ілонка пузата вчителька. На виборах підробляли бюлетені, виносили на вулицю просили нас аби ми шукали хто не прийде. На брехні збагатився сирота фальшива. За рік так накрав, що стане на все життя. Ремонти робить у хатах, машини возять робочі його, гуманітарки краденої навозив, тещу пристроїв при зарплаті, мачуха завідує садочком , краде продукти, на роботі ніколи немає, тато і вся родина пристроєні у садочку. А якби не підробляв бюлетені, то нічого того би не мав.  
А нас в школі вчили жити чесно. Виявляється що ні -хто бреше і краде той добре живе. Приклад наш Віталька Вовків і вся його родина
Рейтинг: 41+ 0-
 
Однокласник, 20:54 13 травня 2023 р.
 
Уважно прочитав пункт V положення затверджене наказом Вовківа : проїзд і харчування учасників за рахунок несуть організації, які відряджають, доречі в наказі вони вже визначені і згоди їх ніхто не питає! Якщо відряджаюча сторона- це школа ( тепер гімназія чи ліцей), то чи були передбачені там на травень відповідні кошти? . І найцікавіше- п. XII "ситуації не передбачені цим положенням будуть розглянуті організаторами змагань". Це що, дитині нанесли важкі тілесні травми, без огляду фахівців відправили додому, вдома вона тричі втратила свідомість, батьки звернулись за допомогою медиків, ще невідомі ( дай Бог щоб все було добре) наслідки, а організатори ситуацію РОЗГЛЯНУТЬ?  
Це точно якийсь , вибачте, дебіл це писав і ще більший підписував! Кого Кучма поставив керувати освітою і що там робиться? !
Рейтинг: 32+ 0-
 
Фінансист, 21:22 13 травня 2023 р.
 
У нас почався конкретний пресинг: відділ освіти ( Вовків і Заблоцький) і староста Городиський тиснуть на директорів, вчителів фізкультури і на батьків щоб захистити свою дупу і зняти явний кримінал. Знайшли батьків дітей учасників цього побоїща , щоб одні одним заплатили і зняли звинувачення.  
Але повідомляємо всіх, в тому числі правоохоронців, що так як Кучма з Вовківим знущались над школами Стебника, ми не дамо замнути цей бардак і безвідповідальність цих профанів!
Рейтинг: 40+ 0-
 
Стебник, 21:36 13 травня 2023 р.
 
Шановні Дрогобичани, Дрогобич вже від правління пахана Кучми став позорищем, на цілу краіну. Внас або дірібан земель, або ставлять на посади придурків, або якесь чепе і відповідальності ніхто не несе. За те що сталося Вовків мав подати у відставку і піти служити так як він офіцер і пройшов вже давно мед комісії і визнаний придатний здоровий як теля. Віталік тобі не стидно що ти так гнобиш місто такими тупими вчинками, наука впала на 0
Рейтинг: 38+ -1-
 
п.Петро, 21:45 13 травня 2023 р.
 
Це що сталось - дійсно неприємно, бо потерпіли діти. Але головний винуватець- міський голова Тарас Кучма, бо його кадрова політика ( про це вже говорять ще виживші старі кадри)- це повна руйнація всіх галузей!  
Добре, що позбулись трьох найдорожчих нероб заступників, але гуманітарна галузь дійсно- дно.  
Тому потрібно щоб депутати заслухали звіти ( не плутати з фотосесіями) щодо особитого внеску в роботу начальників віділів керівників комунальних підприємств і поставили жирну крапку в цьому балагані блюзнірства і сраколизства!
Рейтинг: 37+ 0-
 
Партизан з ратуші, 21:47 13 травня 2023 р.
 
Діти якшо вчитися то онлайн, а м’яча копати то не онлайн, де див та освіта, той Вовків тупий не може заборонити під час війни ігри. Де батьки тих сопляків були, на полі було купа людей і ради не могли дати,
Рейтинг: 7+ -22-
 
Василь, 21:48 13 травня 2023 р.
 
В усьому цивілізованому світі за наявності такого проколу і скандалу ( уже на всю Україну через ЗМІ) керівник установи- Вовків і його підлеглі виконавці-організатори мали б подати у відставку.  
А тепер хочу наголосити вам, що накази , які порушують закон- не виконуються!  
Чому ви жодного разу не заперечили? Чому зриваєте уроки і виконуєте разом з дітьми роль статистів у масовках Кучми? Як такими діями ви виховуєте дітей і їх право бути не рабами мера, а європейською нацією.  
Встаньте з колін і діти та їх батьки вас ще більше поважатимуть.  
Не сумніваюсь, що винуватцями побоїща ця свиноферма буде робити не себе, а директорів і вчителів.
Рейтинг: 38+ 0-
 
До вчителя, 21:59 13 травня 2023 р.
 
Йой, чіпилисі того Вітальки чогось. Він ніц як футболити, слухати бабу, жінку, тещу, красти гуманітарку, хапати добрі гроші і фоткатисі з Кучмов- не вміє. Хтів показати жи шось зробив, а вийшов- пшик.  
То шо му типер всьо лишити і йти до войска як офіциру, чи далі сі відкуповувати?  
Али виглядає жи єго карєрі в оствіті наступив капєц.
Рейтинг: 32+ 0-
 
Нагуєвичі, 22:05 13 травня 2023 р.
 
Та то якись шмаркачі побились ! От якщоб це був якись волонтер, я би сам з радістю відпиждив , ще б якись гроші мав при собі , то би вооще було вері Гуд Імпасібл !
Рейтинг: 4+ -22-
 
ОРк Карликевич, 22:07 13 травня 2023 р.
 
Обняв тебе! І приласкав! Плюс і Плюс сердечко
Рейтинг: 20+ 0-
 
Цвігун до Карликевича, 22:10 13 травня 2023 р.
 
Безкарність-породжує вседозволеність!  
Не доведені до логічного завершення кримінальні справи з розкрадання земель і майна громади вселили в Кучму віру у вседозволеність. Як наслідок - безглузда кадрова політика з підбором не фахівців , а відданих опричників. А ці "обрані" і дорогооплачувані за кошти платників податків теж , по образу і подобію царя, почали уявляти себе царенятами.  
Ще недавно у фейсбуці була стаття, як недолугий і нефаховий трутень- заступник Вовківа з дошкільної освіти - Марченко з порушенням законодавства, без медогляду, з зйомками дітей, висвітленням адрес установ(місць масового перебування дітей в час війни) проводив відеоекскурсії по садках.  
І що, хтось провів розслідування, когось покарали?  
А скільки було матеріалів про нефаховість, тупість і німоту в розумінні освіти Вовківа?  
І що хтось зробив висновки?  
А події висвітлені в статті- це апофіоз дурості Кучми у кадровій політиці в освітній галузі.  
Якщо депутати , на даний час зробили те, що ще півроку тому ніхто б навіть не подумав, - відправили у відставку одночасно трьох заступників, то зараз мають взяти ситуацію під особистий контроль, а Вовківа- у відставку щоб не позорив місто!  
Не допустіть знову безкарність!
Рейтинг: 35+ -1-
 
Аналітик, 22:55 13 травня 2023 р.
 
Уявіть собі що звичайний вчитель очолив адвокатську колегію Дрогобицької громади, уявили , смішно? а тепер вдумайтесь : юрист очолює освіту громади, смішно? а що ви хотіли? тому питання не до юриста і навіть не до того хто його призначив а до тих хто дає можливість всьому цьому відбуватись, ще раз вдумайтесь -люди добрі, можливо все це завдяки вашій доброті?
Рейтинг: 33+ 0-
 
просто вдумайтесь, 23:22 13 травня 2023 р.
 
Це безпрецедентний випадок. За мого керівництва в ДЮСШ такого ніколи не було. Безглузді призначення у відділ освіти приводять до таких трагедій. Якщо Тарас Ярославович б найшов зі мною спільну мову і ми дійшли до порозуміння і консенсусу я міг б повернутись і навести порядок в освіті міста та району. Досвіду в педагогічному служінні маю достатньо. Прошу донести мою пропозицію до міського голови. Думаю Орест Каракевич підтримає мою кандидатуру.  
Шануймося!  
Все буде Україна!
Рейтинг: 4+ -24-
 
Старух Роман Богданович, 23:45 13 травня 2023 р.
 
Слухай аналітик великий, все, що ти пишеш це маразм повний, ти заздрисник і той хто реально нічого не тямиш а тільки здатний обливати брудом. Тільки ти я бачу самий тут аналітичний(а). Випадок, що трапився з ним розбираються правоохоронні органи, тому закрий свій рот і чекай висновків, хоча маєш я забула свою думку, але якщо ти всіх і всяк то і до тебе можна.
Рейтинг: 4+ -28-
 
Оксана, 23:45 13 травня 2023 р.
 
п. Роман Старух заслуговує аби його багаторічну роботу в спортивній школі, С також волонтерську роботу за кордоном заслужено оцінили і довірили керівну посаду в освіті чи фізвихованні. Знаю п. Романа як порядну людину здатну на самопожертву заради суспільного діла. Я маючи успішний досвід керівництва ансамблем «Верховина» і громадською радою при РДА особисто можу йому допомогти в цій нелегкій роботі. Освіта в місті має бути реформована! І цим мають зайнятись професіонали.
Рейтинг: 2+ -35-
 
Зорян Ацедонський, 00:14 14 травня 2023 р.
 
Навести порядок можна одним днем, дивно чому всі так пишуть, на Вовківа, ви оише цому цим і допомагаєте, так справлі він не професіонал, такий самий як і керівник культури тому вихід є звернутись до вілповідних Міністерста освіта та культури, саме вони, а вони мають право вілсторонити від посад за службову недбалість горе керівників культури та освіти, окрім цього треба взагалі викликати Дердавний аудит на усіз керівників відділів та управлінь, радників голови, а радників взагалі не потрібно з них толку мало вони нічого не роблять, вони є шестьорками біля Кучми, повністю перезавантажити працюючий професіонал у міській раді, бо там справді працюють не професійні люди, скоро буде відомі їх прізвище, і розуміємо що час настав їх звільняти із займаних посад, а це можуть одним днем зробити депутати місткої ради, і тоді можна довірити Кучмі продоажити свою діяльністт, або в іншому випадку якщо він їх не по звільняє, то розглянути питання звіт голови міської громади.
Рейтинг: 30+ 0-
 
Аналітик, 05:20 14 травня 2023 р.
 
Керівники відділів органів місцевого самоврядування призначаються розпорядження голови , за резуьтатами проведеного конкурсу. Хоча, враховуючи кишеньковий склад конкурсної комісії міської ради, вони "проводять" тих, кого вже погодив Кучма. Крім цього їхнє положення про конкурси зроблено під будь-кого , бо не вимагає наявності фахової освіти за галузями. Хоча були вийнятки з правил, про що багато писалося і навіть до тепер пилюкою припадає відкрита проти Кучми справа , бо Шев'як був призначений без конкурсу? !  
Тому аудит міністерств тут ні до чого, бо розпорядження про звільнення видає голова. А от депутати, профільні комісії, згідно закону про місцеве самоврядування , можуть вимагати відкритого звіту цих великих фахівців з винесенням рішення про відповідність посаді.  
Щодо аудиту, то треба його провести в бухгалтеріях департаменті міського господарства і в освіті, бо саме в цих галузях відмиваються десятки мільйонів бюджетних коштів.
Рейтинг: 29+ 0-
 
До аналітика, 09:46 14 травня 2023 р.
 
Який звіт може надати начальник ЖЕО Майданюк?  
- привласнив 20 квартир за 2022 рік померлих самотніх людей (квартири яких знаходились на балансі ЖЕО). Як вчив Недбальський.  
- поклав в кишеню еннну суму за невиконанні ремонти і неналежне обслуговування будинків.  
-залучав працівників ЖЕО до робіт на стороні за які клав гроші у свою кишеню. …і т. д.
Рейтинг: 36+ 0-
 
?, 10:15 14 травня 2023 р.
 
Хочу вже пів року попасти додому до дітей і жінки , написав вже 10-ий рапорт і ніяк. За які заслуги Каракевич і Цвігун по два рази в місяць їздять додому? В яких таких військах в нас вільне відвідування? Тобто ти тут друже помирай, а я зараз проїдусь на сесію і повернусь, коли звільнюсь. Дійсно туристи і тіктокери!
Рейтинг: 39+ 0-
 
З Славянска, 10:21 14 травня 2023 р.
 
Випадком є те, що непрофесійна особа назначена керувати освітою і це очевидно. Слуга мера і не більше , той шмаркач без досвіду управлінця , а саме тому не пінься як шампунь і признай очевидне , хвойдо чиясь. У людей міста вже лють невимовна на місцевих коритників- казнокрадів , і цікаво чи їм не гикається коли щогодини їхні брудні справи виносяться на поверхню та шокують вчерговий раз містян. Таких скандалів корупційних при владі Дрогобич не мав ніколи.
Рейтинг: 32+ 0-
 
до "Оксани" від дрогобичанки, 10:40 14 травня 2023 р.
 
Чоловіче, ви себе до еліти не рівняйте. Справедливості шукати в злодійському краї дурна справа.
Рейтинг: 29+ 0-
 
До З Слов’янська, 10:50 14 травня 2023 р.
 
Шановні депутати найвищий час розігнати той сімейний підряд Вовків - Гром . Це верх нахабності , яка твориться в освіті і в середовищі старост в старостинських округах .  
Хамство від старост Нагуєвич та Лішні годі передати .
Рейтинг: 35+ 0-
 
До депутатів, 12:29 14 травня 2023 р.
 
Скажіть а хто бачив за 3 роки нашу старосту села, навіть незнаю як вона виглядає, вона чи проводить прийом громадян і де в якому приміщенні, бо сусідка говорила що бачила її у магазині і купляла там не хліб чи інші продукти, а горілку. Цікаво а для чого її купляла, мабуть як дезинфектор для рук.
Рейтинг: 27+ 0-
 
Місцева жителька, 13:04 14 травня 2023 р.
 
Шановний п. Герман політика політикою , але Ви віддайте хоч частину хабаря , який дав мій чоловік , бо я ще не встигла відбити повну суму . Вас погнали сраною мітлою , а я що тепер маю робити ? Вчителі ліцею - 4 недуже хочуть давати взятки , Тай на ремонтах дуже нерозженешся . Краще віддайте частину хабаря і ми будемо квиті .
Рейтинг: 35+ 0-
 
Директор ліцею - 4, 14:00 14 травня 2023 р.
 
Окрім аудиту закупівель, ремонтів і премій потрібно провести ще й аналіз штатних розписів та скоротити чисельність бюрократичного апарату. Понастворювали замість відділів управління і тепер начальник управління, заступник начальника управління начальники , як мінімум, двох відділів у складі управління, а над ними ще й профільний заступник. І всі на немалих зарплатах за кошти бюджету.  
Щодо відділу освіти, то його штат і озиме покоління не відповідає Типовому положенню- заступник з дошкільної освіти та спеціаліст- юрист взагалі не повинні бути в структурі апарату відділу.  
Не говорячи вже про найбільших махінаторів О. Вовканич та інженера без інженерної освіти П. Токара.  
Тому і освіта з такими "профі" перетворилась в структуру з відмивання коштів, не продуманих мультикультуральних реклам та спортивних заходів під час навчального процесу.
Рейтинг: 34+ 0-
 
До до аналітика, 14:04 14 травня 2023 р.
 
Я , що лиса , я в гімназії ім. Б. Лепкого тоже ще не встигла відбити хабар , між іншим хабар був розрахований і на Кучму і на Ковча . Хлопці частина тих грошей належить підприємцям , які в мене на Грушевського біля "Бадьорості" оренд 
ують приміщеня бо я їх кинула через . й . Віддайте хоч частину
Рейтинг: 29+ 0-
 
Директор гімназії, 14:11 14 травня 2023 р.
 
Той інженер Петро Токар тями немає ні в чому , хіба кліпає очима коли його швагро приносить процентовки на підпис з завищеними об'ємами або взагалі нічого не зроблено , але відкати бере сумлінно .
Рейтинг: 30+ 0-
 
До Кучми, 14:19 14 травня 2023 р.
 
Петро Токар в будні розкрадає бюджетні гроші а в неділю біжить замолювати до «отця» Івана Паньківа.
Рейтинг: 27+ 0-
 
^, 14:27 14 травня 2023 р.
 
Чому тих хто снікерс вкрав на початку війни прив’язувати до стовпа?  
А мародерів що мільйонами крадуть Токара, Кучму Германа не чіпають?  
:( :eek :upset
Рейтинг: 25+ 0-
 
:(, 15:10 14 травня 2023 р.
 
Наші рідні по місяцю без зв’язку, а Каракевич щодня знімає відео. Де він воює? Не у Бахмуті точно! Бо там зв’язку взагалі нема. Ті циркачі-піарщики людям лапшу на вуха вішають. Про зв’язок знаю точно, чоловік за три місяці дзвонив два рази, а той карлик щодня відосики. І тут несправедливість
Рейтинг: 29+ 0-
 
Марія, 16:29 14 травня 2023 р.
 
Приїзди. Відчуєш та побачиш собако.
Рейтинг: 0+ -22-
 
До Марії Вюрст бородатої сучки, 16:39 14 травня 2023 р.
 
Хлопці які на справді воюють не мають часу і можливостей на тік токи. Лише пройдисвіти цим займаються, які далеко від зони бойових дій.  
Каракевич, номер частини газових. Чухан довбаний
Рейтинг: 21+ 0-
 
тро, 17:58 14 травня 2023 р.
 
До невихованого дурака. Моя сім’я це все на собі відчуває. Дай Боже і тобі це відчути, а не образливі коментар тут дрочити. А якби можна було, то я б з задоволенням приїхала. Сам собака, придурок!
Рейтинг: 19+ -2-
 
Марія, 19:13 14 травня 2023 р.
 
Який отець Іван Паньків Петру Токару вже папа Римський не поможе відпустити його гріхи за злодійство що він обкрадає дітей по садочках. Ну вже капці не якісні продає у своїй Марічці але зроби якісно ремонт для дітей. Як небудь з Демком зроблять, ще й матеріал заберуть який лишився проплачений. В день проплати так чекає відсоток, вдавиться тими грошима. Такса що раз вища, каже що Вовків вимагає. А воно дурне зелене і не знає скільки йому Токар відстьогує
Рейтинг: 19+ 0-
 
Підприємець, 19:32 14 травня 2023 р.
 
А хто з пересічних людей насмілиться прив'язати якогось владного злодія до стовпа ганьби так , як біля АТБ прив'язали якогось невдаху за вкрадений шоколад? . Той невдаха до суду не подасть позов , а владний чмошник піде до суду , а там таке ж саме злодійкувате у мантії сидить і хто тоді стане на захист простої людини. ? Адвокати, у більшості - це звичайні рішали , які заносять хабаря і отримують бажане рішення. Немає згуртованості серед простих людей щоб владних злодійчуків до стовпа ганьби приставляти ось тому , і виходить що за плитку шоколаду невдаху до стовпа , а за накрадені мільйони та земельні ділянки традиційно звільняють з одного теплого місця щоб через деякий час то гівно спливло в іншій не менш "теплій ванні". Така гірка наша правда нажаль.
Рейтинг: 18+ 0-
 
до :(,, 19:34 14 травня 2023 р.
 
Токару можна і треба красти. Де йому ще взяти як магазин з калошами прибутку не дає. Держава не збідніє, вже третій рік в освіті краде і нічого йому за це не світить. Яку аферу з дровами провернув.  
Син закінчує11клас треба на випускний, на інститут, квартиру у Львові сину вже купив. Так що готуйся освіта доки син не закінчить будеш ти гола й боса бо Токар тебе обдере як липку.
Рейтинг: 23+ 0-
 
сш 2, 20:11 14 травня 2023 р.
 
Токар без головної бухгалтерки не може нічого пропхати, бо вона підписує платіжки. І працює схема: Токар і його швагер Демко - з одного боку вхожі до Кучми, як одні із спонсорів його виборів, а Вовканич через Щербу і Сікору - теж з Кучмою зблизилась. І все це на відмиванні бюджетних грошей, які крадуть на ремонтах в освіті.  
Щодо Вовківа, то ці акули , з поділеного після частки вождя, кидають йому , як недорослю, пару копійок щоб тішився. І він так ввійшов в раж зарплатами, преміями, відкатами , гуманітаркою і фотками біля Кучми, що забув проте в чому тупий- про освітню галузь. І саме через це злодійство , недолугість і некомпетентність влади терплять діти.
Рейтинг: 21+ 0-
 
До сш2, 21:26 14 травня 2023 р.
 
хоч би вчили в школi як красти, як стати корупцiонером, як продати Украiну. то було набагато що пригодилось в життi.
Рейтинг: 0+ -11-
 
з Дрогобича, 21:50 14 травня 2023 р.
 
А я от зара просто пердну моцно примоцно і зроблю велику купку, а може і дві :roll
Рейтинг: 0+ 0-
 
Пердунька, 06:01 15 травня 2023 р.
 
Каракевич вступив в міжнародний легіон , щоб сєбатись закордон . Цей недомірок вже стільки вкрав з Кучмою і Германом , що приховати на теренах України це не можливо і небезпечно ! Через заборону виїзду чинушам закордон цим щурам довелось видумувати нові схеми з вивозу награбованого капіталу , одна з цих схем це волонтерський проїз кордону як представника міжнародного легіону!
Рейтинг: 18+ 0-
 
Знаючий, 08:34 15 травня 2023 р.
 
Напевно до Ізраїлю йому дорога стелиться ? А там казнокрадів не виносять на дух.
Рейтинг: 15+ 0-
 
Знаючому, 09:17 15 травня 2023 р.
 
У них магазин з дуже неприємною аурою і тепер розумію чому, бо підприємці неприємні люди як виявилось. Ой Марічко , Марічко і не соромно вам за таку гидку публічність?
Рейтинг: 17+ 0-
 
до "сш 2", 09:28 15 травня 2023 р.
 
люди мають терпіти того неука, який валить освіту, а що вони зробили з місцевою медициною, та зараз в місті медичний огляд та надання першоі допомоги для тварин кращий, ніж то чмо зробило умови для пенсіонерів, наволоч послідня, та воно хіба береться ділити.
Рейтинг: 22+ 0-
 
доки,, 13:57 15 травня 2023 р.
 
Ці неуки дали нашій школі 10% щорічної винагороди, потім півроку мордували Стебник з об'єднанням шкіл, а тепер ще й намагаються прикрити побиття стебницьких дітей щоб прикрити свою дупу.
Рейтинг: 18+ 0-
 
Гімназія №6, 14:03 15 травня 2023 р.
 
Вартує подивитись, чи буде підняте питання побиття стебницьких дітей завтра на сесії старостою -Городиським, як представником громади?  
Чи за захмарну зарплату від Кучми буде мовчати?
Рейтинг: 21+ 0-
 
До гімназії №6, 14:51 15 травня 2023 р.
 
А ситуація, як у відомій пісні: Десь тут була Подоляночка. Хтось десь когось. Всі там що глухі, сліпі чи дурні? Чи загашені були до кінця матчу? Камери є, вчителі, судді, відділ освіти, вболівальники…. І ніхто нічого не бачив…. Десь хтось когось! Цирк
Рейтинг: 13+ 0-
 
Мама, 18:39 15 травня 2023 р.
 
Депутати, якщо у вас є ще трішки совісті, почуйте виборців громади, заслухайте завтра звіти усіх керівників відділів та радників міського голови, дайте їм оцінку та звільніть тих бездарів з роботи, нехай поповнюють ряди безробітних, їм не місце займати такі високі посади
Рейтинг: 13+ -1-
 
Марія, 21:59 15 травня 2023 р.
 
А потім звіти всіх старост- нероб, які теж отримують немалі зарплати.  
Та вивести їх з членів ручного виконкому і замінити представниками громадськості .
Рейтинг: 14+ -1-
 
До Марії, 22:26 15 травня 2023 р.
 
Доки під час уроків будуть продовжуватися турніри, майндґейми, фестини, концерти, посвяти, прес-клуби і т. д. , доти ця країна не матиме майбутнього. А потім ще будуть робити "заміри освітніх втрат", сміх і годі!
Рейтинг: 15+ -1-
 
Студент, 00:55 16 травня 2023 р.
 
Прикро, але Вовків зі свитою натиснули на котрактників -директорів, а ті на батьків. Батьки винуватців башлянули побитим і ті забрали заяви. Усі вийшли задоволені- ті що били відчули, що можна і надалі так діяти, ті кого побили, що можна заробити гроші, ті , що відділ освіти-, що справи не буде.  
Встидно, що батьки постраждалих дітей замінили їх здоров'я, честь і гідність на гроші!  
Виховний момент в країні, яка воює за європейські цінності, - на висоті!  
Якщо такий рівень освіти у вашому місті, то не дивно, що у вас хочуть скортити школи.
Рейтинг: 8+ 0-
 
До Стебника, 23:22 21 травня 2023 р.
 
А якщо вони тепер увійдуть у смак- і будуть щоразу писати заяви, аби їх знову побили за гроші- то це буде фарс, трагікомедія, чи- абсолютна залупа? ! Може, й квитки продаватимуть на такі флеш-моби?
Рейтинг: 5+ -1-
 
!, 10:10 22 травня 2023 р.
 
Оскільки факт мав місце, то правоохоронні органи зобов'язані завершити розслідування із відповідним скеруванням результатів до суду.  
Дивно, що батьки постраждалих дітей погодились на "договорняк". Адже якщо не буде складено акту про вказаний випадок, то при погіршенні, як наслідок, стану здоров'я дітей уже ніхто на ніщо не зможе претендувати.
Рейтинг: 3+ 0-
 
До до Стебника, 11:42 22 травня 2023 р.
 
Це не батьки, це- дешевпо-продажні чмоні, таких, на свою голову й виростять. Тепер треба взути ще й усіх тих чмонь патрійотичного штибу! Причому, і потерпілих, і нападників- утричі!
Рейтинг: 5+ 0-
 
!, 17:16 22 травня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5838 днів)