На площі Ринок оновлений фасад починає вже «опадати» з будинків

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
24.05.2023

 

Днями з верхньої частини нещодавно оновленого фасаду на площі Ринок у Дрогобичі над магазином «Укрзолото» обвалилася частина пінопласту, покрита бетоном. Брила впала прямісінько біля сходів магазину та кафе «Кабінет». На щастя, людей в цей момент не було, постраждалих немає.  У Дрогобицькій міській раді наразі ще не повідомляли у яку суму для міського бюджету обійшлася така якісна реконструкція фасадів, хоч роботи тривають ще з минулого року. Однак кажуть, що на цей рік у місті заплановані роботи із оновлення фасадів ще однієї частини Площі Ринок. Йдеться про будинки 9, 10 та 11. 
 
 
 
Сподіваємось решту фасадів, які нещодавно зробили, не опадатимуть, як листя осінню.
 
 
 
Фото: МедіаДрогобиччина

Переглядів: 2866

Коментарі (56)
 
Згідно з державними будівельними нормами будівлі класу С 2( масове перебування людей), враховуючи пожежонебезпеку, заборонено утеплювати пінопластом. Для цього є мінеральна вата.  
Чи враховувались ці вимоги при проведенні даного ремонту?
Рейтинг: 15+ 0-
 
А то як?, 09:25 24 травня 2023 р.
 
От так мені колись штукатурка на голову впала, я попав на Кульпарківську і став герром Флюнтом.
Рейтинг: 4+ 0-
 
із Європи, 09:34 24 травня 2023 р.
 
Ми всі розуміємо що враховують замовники департаменту міської господарки , а про те що пишете Ви вони ніколи не враховували. Гроші громади витратили , особистий гаманець поповнили а решта їм до "лямпи". Так же само "відновили" будинок на Ковальській в якому знаходиться хлібний магазин . Під час зливів та мокрого снігу вони усердно працювали а тому невідомо , який час та "красота" витримає. Звичайно , що свої фазенди ті горе - замовники так би не робили а враховували кожну деталь бо це ж свої витрати а не громади.
Рейтинг: 22+ -1-
 
до "А то як?", 10:14 24 травня 2023 р.
 
Я Гринь
Рейтинг: 5+ 0-
 
Гринь, 11:51 24 травня 2023 р.
 
То всьо Герман, Коцюба і Москалик!
Рейтинг: 30+ 0-
 
Пошивак, 12:12 24 травня 2023 р.
 
Будинок ЖЕО , чому не беруть за одне місце хитрожоплго , підступного Майданюка . Він можливо найбільший злодюга . В нього конкурентом по аферах може бути тільки Щагала .
Рейтинг: 44+ -2-
 
До пошивака, 12:21 24 травня 2023 р.
 
А що у Дрогобичі не страшне, окрім захмарних преміальних кожної череватої злодійської сволоти чи не у кожному кабінеті, незалежно від "сфери впливу"? !
Рейтинг: 19+ 0-
 
!, 13:35 24 травня 2023 р.
 
Отого "ахтіра" треба почепити туди- замість відпалих кавалків: коли діти в школі ази буків відали- воно все підряд гаратало в лапки, поняття не маючи ні в чому, окрім оком пляшки з пивом відкулупувати? !
Рейтинг: 0+ -1-
 
?!, 13:41 24 травня 2023 р.
 
Найбільша годівниця для місцевих керманичів - то комунальна сфера міста. До речі так було завжди , одне єдине те, що попередніки немали такого шикарного інструменту для розкрадання як децентралізація, а тому крали набагато меншими розмірами. А теперішні часи то явні жнива для "найпрозоріших" у розумному місті, чи не такі гасла у головного грантоїда ратуші? Тому хто з ним дружбанить той незнає що таке жити на одну зарплату. А жити на одну зарплату для чинуш - це рівносильно прокльону. Якось така думка виникає коли таке читаєш та бачиш навколо.
Рейтинг: 41+ 0-
 
до коменту вище, 15:13 24 травня 2023 р.
 
Щороку виділяють кошти на обновленнябудинків кругом ратуші, в місті більше вулиць не існує? Околиці захаращені, владі пофіг. Відмивання коштів та показуха для знимки. Ще до війни, приїхали знайомі з центральної України, були в шоці, дивувались, чому околиці в жахливому стані, а тому, що роками влада міста дбає хіба про те, як більше заграбастати собі в кишені, тьфу на вас, негідники ненаситні.
Рейтинг: 32+ 0-
 
з околиць, 16:45 24 травня 2023 р.
 
В місті є багато проблем. Основна це КОРУПЦІЯ у владних структурах. Вона руйнує все. Корупцію нам в основному навјязали російські агенти впливу. Цікаво скільки таких ще є у Дрогобичі. У фейсбуці наткнувся про Дулібјяника та його так би мовити покровителя. Цікавий персонаж.
Рейтинг: 32+ -1-
 
Петро, 16:46 24 травня 2023 р.
 
Потрібно факти злодіянь можновладців доводити до судових вироків. Карати нещадно по закону.
Рейтинг: 31+ -1-
 
До мешканця, 17:00 24 травня 2023 р.
 
Цікаво чи перевіряли тих Дулібяників відповідні органи.
Рейтинг: 24+ 0-
 
До Петра, 17:43 24 травня 2023 р.
 
РОСІЙСЬКИЙ СЛІД МИСИКА І НЕ ТІЛЬКИ.  
 
Вже неодноразово суспільство у Львівській області звертало увагу на те, що агент російського впливу харків'янин Мисик оселився на Заході України та намагається сховати там свої активи, які за логікою речей давно вже мали бути конфіскованими та переданими у дохід держави, оскільки підстав для цього занадто багато, хоча правоохоронні органи вже не один десяток років чомусь вперто цього не помічають,  
 
Нещодавно в Дрогобицькому районі Львівської області депутати міської ради викрили оборудки заступників міського голови І. Герамана та Р. Москалика, які з грубими порушеннями норм діючого законодавства допомогли проросійському харків'янину отримати земельні угіддя начебто для втілення благої справи - побудова хлібзаводу (як думають звичайні люди), а насправді ділянки розташовані у самому центрі міста Дрогобич з цільовим призначенням під МАФи, які скоріш за все перетворяться у побудови торгового центру, елітного житла чи ще щось "цікавеньке", як майже завжди відбувається.  
 
Але у Львівській області мало хто знає чим закінчується така блага діяльність цієї особи, яка заволоділа в Харківській області цілим селищем Кулінічі де мала свій хлібзавод.  
 
Як я повідомляла раніше, ініціативна група депутатів Дрогобицької міської ради стала на заваді в реалізації планів Мисика захопити Дрогобицький район та з часом реалізовувати проросійський вплив вже не в Харківській області, а у Львівській.  
 
І що ви думаєте, побороли місцеві депутати проросійського агента впливу?  
 
Все тільки починається.  
 
Одна з депутатів міської ради Світлана Маменька вже замовкла.  
 
Звісно, що не сама, а за вказівкою по партійній лінії з самої столиці нашої країни.  
 
Помічник Юлії Тимошенко по партії Батьківщина Михайло Цимбалюк, колишній працівник МВС з Тернопільщини натиснув на свою так звану підлеглу, яка на даний час є лише керівником фракції цієї партії у міській раді, і вона вже не підтримує тих депутатів, разом з якими розпочала боротьбу.  
 
 
Цимбалюк не особисто тисне на Маменьку, а через так звану прокладку - обласного депутата Андрія Дуліб'яника.  
 
Чим цікавий Дуліб'яник і чому він не проти Мисика, а навпаки вирішив його підтримати, ви зрозумієте, коли дізнаєтесь інформацію про його біографію, яка тісно пов'язана з нафто-доларами країни - агресора.  
 
Брати Дуліб'яники розпочали свій бізнес на Півночі Російської Федерації з ресторану "Україна".  
 
На початку 2000 у братів з'явилась нафтова компанія ТОВ "Надра" з реєстрацією на Самотлорському нафтовому родовищі.  
 
Нафтова компанія "Надра" має 47 бригад поточного та капітального ремонту свердловин та 64 мобільні бригади сервісного обслуговування, парк власної техніки – понад 300 одиниць, штат – понад 1000 осіб, що вже становить цілий розсип однойменних компаній - СК "Надра", ТСК "Надра" та просто "Надра".  
 
Серед замовників послуг братів Дуліб'яників були такі гіганти Росії – Роснафта, Газпром нафта, Руснафта, ЛУКОЙЛ.  
 
Ще можна додати, що начальником охорони цієї компанії був колишній співробітник ФСБ (а ми знаємо, що колишніх не буває).  
 
Звісно, що у цих братів є і паспорти громадян країни - агресора.  
 
Офіційно брати Дуліб'яники лише кілька років тому, як позбулися права власності на ці російські нафтові компанії шляхом перереєстрації їх на інших осіб, але чи відбулося це фактично?  
 
І податки сплачували до бюджету країни-агресора навіть після подій 2014 року.  
 
Цікаві співпадіння?  
 
Тиск відбувається не лише на Маменьку, а й на інших учасників ініціативної групи з числа дрогобицьких депутатів.  
 
Про всіх на даний час писати не буду, але зазначу, що ми спостерігаємо за цією цікавою "історією".  
 
А тепер питання: 
 
Ті, хто виступив проти легалізації проросійських активів у незаконний спосіб через побудову хлібзаводу на незаконно виділеній землі, зіткнулись не з підтримкою з боку своїх колег по політичним силам, а навпаки, з тиском.  
 
Один учасник вже вибитий з обійми.  
 
Згідно інсайдерській інформації тиск йде і на голову військової адміністрації.  
 
Інші учасники ініціативної групи, ви наслідуєте приклад Маменьки та схилите голови перед агентом впливу ворога нашої країни чи продемонструєте свою чітку позицію у цій боротьбі та підтримку Степану Львовичу Кулиняку - голові Військової адміністрації?
Рейтинг: 24+ -2-
 
З ФБ сторінки Nadin Neffa, 18:17 24 травня 2023 р.
 
А куди дивилося місцеве сбу коли Дулібяники пішли в політику та впливають на процеси?
Рейтинг: 20+ 0-
 
Патріот, 18:52 24 травня 2023 р.
 
Голова місцевого Дрогобицького СБУ старої савдепівської закалки з російським прізвищем Пантюхов в той час сотих бабло з Кучмою на фіктивній утилізації сміття у Франківській області та рішав питання щоб вусатий щур безкарно займався корупцією.
Рейтинг: 16+ 0-
 
До патріота, 19:06 24 травня 2023 р.
 
Кому перднути до рота і нас. ати на рило рідкого гівна ? :?
Рейтинг: 6+ -2-
 
Памперс, 19:14 24 травня 2023 р.
 
Можу обісцяти всім бажаючим хлєбальник за 1 гривню. Пишіть у вуцап, приїду обісцяю, якість рідини найвищого гатунку. :grin
Рейтинг: 6+ -1-
 
Роман, 19:28 24 травня 2023 р.
 
Я васал цих псевдопатріотів Пантюхова, Кучми, Дулібяників, Дагодича, Мулярчук. Всі брали фсбшні нафторублі! Брали, беруть і будуть брати :grin :grin :grin  
Це мною куплені раби!
Рейтинг: 8+ 0-
 
Вексельберг, 19:36 24 травня 2023 р.
 
Місцевий ф рік Микола Лагодич обнюхався наркоти і випустив двох озвірілих алабаїв на вулиці Дрогобича. За цей тиждень ці собаки роздерли кількох невеликих песиків.  
Пишуть зоо-захисники.  
Правохохоронці чекають коли пси розірвуть якусь дитину?  
Для чого в місті поліція, нац гвардія і муніципальна варта?
Рейтинг: 11+ -1-
 
!!!, 19:53 24 травня 2023 р.
 
Зараз прибіжить Цвєта Блюй-Клюй і скаже, що то громада винна, що ця херня обвалилась. А Тарасик і його холуї не винні, адже вони так хотіли потішити своє око й при можливості попилити бабло на цьому псевдопокращенню.  
Які професіонали, такі й роботи.
Рейтинг: 20+ 0-
 
Користувач, 20:50 24 травня 2023 р.
 
Якби вусатий тарган кучорт не брав відкат з кожного будівництва в місті то фірмам би хватало і на клей і на грибки. А кучмо не будує, а обкрадає місто! Сєпар тюменський
Рейтинг: 16+ 0-
 
Пошивак, 21:25 24 травня 2023 р.
 
А кучма такий молодець і прапор в руки-буде далі правити, депутатський корпус виявився не монолітним, дехто дав "задню", причина очевидна, чи кіт, чи стара баба з відром перейшла дорогу і кучма в статусі головного корупціонера продовжить в кріслі мера дурити громаду. Не будемо загадувати наперед, але дві третіх голосів від загальноі кількості немає, щоб проголосувати за недовіру та дострокове припинення повноважень міського голови кучми. Дійсно дехто не витримав перевірку на вшивість, думаю ми скоро будемо знати тих обранців. Що то було, шкода крівника РВА, якого підписали і зараз кинули, а ви як рахуєте.
Рейтинг: 9+ -1-
 
дунька,,, 23:06 24 травня 2023 р.
 
А що то у Лагодичів якась нова забава, спускати псів на людей?
Рейтинг: 7+ -1-
 
Світлана, 23:07 24 травня 2023 р.
 
Запитайте наших правоохоронців хто дозволив тим Дулібляникам вішати українські номера на лексус москальського походження та не розмитнений в Україні, а то що Юлія наробила посадивши в крісло Львівської обл. Ради, Неука Дулібляника Андрійка з москальським паспортом, то вже нонсенс у Львівській області!
Рейтинг: 13+ 0-
 
Ігор, 23:16 24 травня 2023 р.
 
Не хвилюйтесь, нас врятує спецпідрозділ " муніципальна варта ".
Рейтинг: 2+ -2-
 
До Світлани, 23:22 24 травня 2023 р.
 
Треба зловити Лагодича, зняти портки і щоб той песьо зробив йому за яйкі клац-клац.
Рейтинг: 8+ -1-
 
Гріцацуєв, 23:45 24 травня 2023 р.
 
Юля Московська зозуля коли була примєркою передала москалям більше 1000 балістичних ракет в обмін на постачання дешевого газу на підприємства олігархів. Тепер ці ракети вбивають українців. Юля має бути у в’язниці а не відпочивати у Дубаях.  
БЮТ це розплідник московських запроданців. Подивіться на протоколи голосування бютівців Маменьки і Грицая за дерибан дрогобицької землі кожної сесії. Грицай буде землю прибирати собі а ви прості хлопці будете життя віддавати за його земельні наділи.
Рейтинг: 16+ 0-
 
До Ігора, 00:06 25 травня 2023 р.
 
Ясно погано що так сталося впала там з висоти типа штукатурки. а якби на голову людині? ото була би біда то ясно як в білий день. Видно хлопці які проводили ремонт даного фасаду щось там не доробили. але читаючи коментарі різні не лише по даній темі, роблю сибі висновок скільки в Дрогобичі проживає грамиотнєйших людей одні "праххффесора" знають все. Вже і про СБУ будемо знати хто то єсть. Я наприклад не знав що то таке. маю інші справи. то те то се! Думаю що то питання вирішиться а дрогобичанам здоровья і миру. СЛАВА УКРАІНІ!
Рейтинг: 2+ -4-
 
снайпер +затєтий украінець, 01:04 25 травня 2023 р.
 
Не чіпайте мої яйкі бо я у них ввожу іньєкції для хорошого настроєнія. Процедура болюча але дуже допомагає мені ходити по життю з широко роздертим писком від усмішки як у дурека з кульпарківської :)
Рейтинг: 2+ -1-
 
Лагодич, 07:15 25 травня 2023 р.
 
Якщо робити клац-клац, то молодшому, доки придурків не наплодив.
Рейтинг: 1+ 0-
 
До Гріцацуєва, 08:32 25 травня 2023 р.
 
то всьо флюнт чудить
Рейтинг: 0+ 0-
 
iз Європи, 08:39 25 травня 2023 р.
 
Кожного українця врятують лише три мільйони доларів на дивані, а не ваша дурня, тут виписувана. Якщо кожен з нас- президент, то, тим паче, кожен спокійно має отримати три мільйони доларів. І не у верховний диван аферюг-судіячів- з багажника, а на картку, зі сплатою всіх належних податків. Друга комісія з Америки вже не купиться на ваші печерні цяцянки.
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 09:17 25 травня 2023 р.
 
В общем, понаприймалі алкашей на отвєтствєнниє посади- і людям рєдьку втірают, наввіпєрєдок. Посмотрім, как тут будуть злодєйов і злодєйок на дорогіх автівках позбавлять всєго накрадєнного, а то- тіпа ВПО, ага. З лічнимі простітуткамі й простітутамі? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 09:36 25 травня 2023 р.
 
Дурибляників разом з їхнім кумом в Броницький ліс, воно їздить тим москальським лексусом з затемненим лобовим стіклом щоб не прокляли Українці, бо боїться народного суду який незабаром прийде та поставить крапку тим баригам!
Рейтинг: 7+ 0-
 
ігор, 10:04 25 травня 2023 р.
 
Під час війни з людей по гривні, а самі казнокради торгові центри відкривають, так тримати до Європи пхати, голубців Європа нам наробила, каблучки наших хлопців носити у вухах навчила, маємо то що маємо, бо так вибираємо, а це означає що клепки не маємо, найбільше шкода тих хлопчиків які віддали життя за тих казнокрадів, Вічна їм Память, муки казнокрадам горіти вам в пеклі віки вічні!
Рейтинг: 9+ 0-
 
ігор, 12:04 25 травня 2023 р.
 
Хто переступить поріг того нового торгового центру під час війни, під час коли ми провожаємо в послідню дорогу наших героїв а ті гниди дають вигляд що співчувають але своїх Чад ховають на війну не відпускають, тож нехай ті казнокради самі себе обслуговують в тому проклятому батьками загиблих героїв торговому центрі! Слава Україні! , Муки казнокрадам, внутрішнім та зовнішнім!
Рейтинг: 6+ 0-
 
ігор, 12:18 25 травня 2023 р.
 
Хто знає скільки Дурибляники заплатили мусору Цимбалюку М , що той продав їм з москальським паспортом місце у Львівській обласній раді, ганьба БЮТ та всім її членам, а Дурибляників як і Москаля на гілкяку!
Рейтинг: 8+ 0-
 
ігор, 12:50 25 травня 2023 р.
 
Згідна з Світланою (щодо псів Лагодича) 
Чому поліцаї їх не застрілили (поки- що іде мова про псів)?  
А то наша доблесна поліція за роботягами ганяє з вгодованими військовими, а таких ніхто не чіпає.  
Може в цієї старшої жіночки нікого крім того песика не було, нелюди.  
Бажаю щоб колись така доля чекала і господарів таких псів.  
А воно з коханкою (судячи з відео) розібратися не може 
Зробило бабу винною.
Рейтинг: 4+ -1-
 
Ольга, 15:18 25 травня 2023 р.
 
До вболівальників ф к Галичина, скільки ви ще намірені терпіти позор, злодіїв які очолюють фК Галичина, того корупціонера Кушлика, Сосюка який висасує грошенята з клубу до кишені а не футболістам того бездарна тренера Ільчишина, ви позорите Дрогобич не перший рік поспіль може досить вже того позору та валіть у відставку поки ДБР не взялися за вас!
Рейтинг: 12+ 0-
 
ігор, 16:13 25 травня 2023 р.
 
Я наркоман лютий бо в мене давно но стоїть, а мій син артурка звичайний уєбанок, бо робив я його по бухій і то не з жінкою, а зі псом своїм алабаєм. О такі ми лагодичі закінчені деграданти з кишенями повними наркоти
Рейтинг: 3+ 0-
 
Лагодич, 18:36 25 травня 2023 р.
 
Сьогодні на сесії міської ради ще один схожий на алабая дибіл - Дьорка показав свою нікчемність до колег депутатів і міського голови . Як таких голубаріків -уродів обирають в депутати ?
Рейтинг: 21+ -3-
 
До сесії, 19:56 25 травня 2023 р.
 
Під. ас Дьорка зніми військову форму, непозор наших Героїв , які захищають Батьківщину .
Рейтинг: 22+ -2-
 
Військовий, 20:20 25 травня 2023 р.
 
Новообрані заступники то приміром такі самі , що і були . Змінились нажаль тільки прізвища, як завжди на ті ж граблі . Одна одіозність нажаль.
Рейтинг: 14+ 0-
 
дрогобичанка, 21:18 25 травня 2023 р.
 
Нинішня заміна- це, як кажуть в народі , поміняли шило на мило: 
бізнесмена-схематозника Германа на бізнесмена Бейзика,  
одіозного Москалика з Пошиваком на не менш одіозного Качмар,  
при ще живому і здравствуючому Ковчу ввели посаду заступника для токсичного і причетного до дерибану майна міста ( як депутат очолює комісію з питань оренди і приватизації комунального майна)- Кушлика. До речі останній ще відомий тим, що в 2014 році, як справжній патріот щоб не бути призваним в армію, розлучився з дружиною, позбавив її батьківських прав і став одиноким батьком, правда дружину працевлаштував у ЦНАП, а вже дорослого сина на ринок.  
Щодо призначення Вовківа на посаду керівника апарату, то це вже не влізає в ніякі рамки. Розуміємо, що за вступ в "Удар", службу і підтасування голосів за Кучму в Нагуєвичах, пішов різкий кар'єрний ріст: спочатку з юриста став спеціалістом(держслужбовцем), а теща - старостою села, потім під нього змінили положення про відділ освіти (забрали необхідність педагогічної освіти) і призначили начальником. Рік його перебування на посаді- це суцільне невігластво з постійним зриванням дітей з уроків для мерських шоу, яке закінчилось побиттям дітей на стадіоні. А ще запам'ятався як офіцер в памперсах-ухилянт.  
Шевченко -вічно правий і пророчий: 
"От бачите, які у нас на небі! "
Рейтинг: 12+ -1-
 
До дрогобичанки, 22:32 25 травня 2023 р.
 
Кушлику нари за дерибан землі та за позор ФК Галичина, на віки вічні!
Рейтинг: 12+ 0-
 
Ігор, 00:03 26 травня 2023 р.
 
Той кордуплик неабиякий кар'єрист отож життя пішло у правильне заможне русло як став депутатом. А до депутатства таких привілеїв немав і дружина у ЦНАПІ не працювала хоча той ЦНАП існував ще при Радзіку. Отож бачимо панове де саме прибуткова галузь у нашій неньці - то є всі владні посади від малого клєрка до вищих посадових клєрків. Якщо коротко сказати - паразити на тілі роботяг комфортно живуть нажаль іншого на думку не спадає пересічній людині.
Рейтинг: 12+ 0-
 
до Ігоря, 09:18 26 травня 2023 р.
 
а знаєте що болото у владі затягує людей. які мають "АМБІЦІЮ" влади та грошей 
і тому ми сьогодні платимо дорого за всі їхні "витребеньки" хоча частина нашої 
громади "на всіх язиках благоденствує" і тому раджу усім депутатам дрогбицької міської громади згадати про честь своїх родин. ТОЖ шановні п. маменька та бейзик роман дослухайтесь до моїх пропозицій! А питання честі бути людиною 
одне з основ, тому що колись згадають не злим тихим словом. ЧП
Рейтинг: 6+ 0-
 
місько з лісу, 00:19 27 травня 2023 р.
 
Вас, всіх від усіх, захистить новопризначений головний судіяч- як "захистив" вже вбитого Гонгадзе, випустивши зі суду його вбивцю Пукача. Скільки ще вбивць тусуються Україною за всі роки її незалежності від народу?
Рейтинг: 2+ 0-
 
:(, 10:30 27 травня 2023 р.
 
Я видів голу гумову бабу в магазині секс-шоп к Трускавці. Купив, приніс додому, надув, а вона сцука трісла :cry  
В тому Трускавці продають неякісну кітайську гуму, не купуйте там нічого. Краще стругайте голих бабів із деревени, як то зробив якось Папа Карло. Правда в нього получився мальчик бо забув дирку зробити в нужному місці :roll
Рейтинг: 0+ -1-
 
Саламаха, 13:03 27 травня 2023 р.
 
хочу тебе заспокоіти, не знаю, що в тебе мило чи мильниця, а з 01 червня 2023 року завдяки кучми - бовдура, який далекий у фінансах та повний нуль в економіці, назло громаді, підмахнув своєму симпатику, спритному посадовцю, керівнику з величезним стажем, який очолює КП "Водоканал", далі обидва просувають вчергове розрахунки до НКРЕП для підвищення тарифу на послуги і тепер, чуєш мило чи шило, будеш вже платити за водопостачання - 34, 04 грн. за 1 куб. м. (безПДВ), водовідведення - 14, 15 грн. за 1 куб. м. , Разом (без ПДВ)-48, 19 грн. (було 28, 62 грн. за 1 куб. м. ); При цьому не всі міста звернулися про підвищення, а серед міст, що звернулися, назву для порівняння пару чисел, але вже разом збитих, так от, Вінниця-33, 96 грн. (без ПДВ), м. Луцьк-26, 87 грн. , в Краматорську будуть платити - 32, 61 грн. , в Запоріжжі - 30, 1 грн. і т. д. А тепер будеш ходити з милом, бо ми далі бємо всі рекорди за цього бидлюка, а при Радзієвськолму ми завжди пасли задніх, а ті гниди ніяк не угомоняться, а саме цікаве є в тому, що окремою графою в Постанові НКРЕП прописано, що можуть надлишкові кошти направляти на збільшення фонду оплати праці. З милом тебе вітаю, будеш міняти шило на мило десь там, а може в Австріі.
Рейтинг: 6+ 0-
 
до до Дрогобича,, 16:32 27 травня 2023 р.
 
В фейсбуці на сторінці місько ради, що кучма підписав меморандум про співпрацю з обласним комісаром для нашоі з вами безпеки, взамін звичайно фінансування. Але ж він мав би радитися з депутатським корпусом, мова йде про виділення коштів з місцевого бюджету, але цього не було зроблено.
Рейтинг: 5+ 0-
 
Ще одна новинка,, 17:27 27 травня 2023 р.
 
Щоб зникли всі застороги, потрібно: 
1. За рекомендацією київського аудиту розірвати договір (завищений на 4 млн. ) з ремонту вул. Стрийської; 
2. Провести аудит з ремонту фасаду, де впала штукатурка, та закупівлі піскосуміші на 0, 5млн. дорожче від пропозиції учасників.  
3. Зупинити схеми з виконавців робіт , які узгоджені Кучмою.  
4. Провести нараду за участі всіх підприємців Дрогобича( не лише один Іван Демко має мати всі грошові підряди), які до речі платять податки в бюджет громади, щодо прозорої їх участі у виконанні ремонтно-будівельних робіт у всіх галузях ратуші.  
Якщо так буде, то ще є надія, що в цьому місті ще щось може змінитись!
Рейтинг: 10+ -2-
 
До В.Качмара, 21:08 27 травня 2023 р.
 
З Вами цілком згідна, але спочатку терміново організувати обговорення щодо особистоі ініціативи нашого мера щодо ним підписаного Меморандуму для розміщення в районі додатково правохоронних органів для безпеки і створити комісію щодо чергового підвищення вартості послуг на воду.
Рейтинг: 6+ 0-
 
Маруся, 15:20 28 травня 2023 р.
 
Для того, аби встановити нову годівницю для дармоїдів, треба було удвічі підвищувати ціни на воду? Їм не зарплату будуть платити, а хлебтатимуть хліб з водою? ! Чи, може, кримінальна ситуація в регіоні така, що ніби рік тому всі найбільші злодії, під виглядом біженців не повимерседесилися на Мальдіви, Канади й всілякі решта гвадезалупи? !
Рейтинг: 1+ -1-
 
?!, 13:54 29 травня 2023 р.
 
Якби там знову висів Бандера на портреті- фасад було б врятовано, а так- хляп-таляп за чвертку й пару копійок на бутерброди, ото й маєте "ваша старанносте".
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 09:00 01 червня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5840 днів)