«Ви - путіністи, а церква - шахраї» - Тарас Кучма продовжує принижувати громаду

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
26.05.2023


«Ви - путіністи і п‘ята колона» - саме так міський голова Дрогобича Тарас Кучма сьогодні назвав депутатів міської ради на розгляді одного з питань під час чергового сесійного засідання. Коли голосування проходило не так, як планував Кучма, останній вдався до образ і обзивань.

У відповідь на заперечення депутата від УГП Олега Дьорки, який сказав, щоб мер думав, що говорить, Кучма грубо відповів, а опісля піднявся з крісла, підійшов до Дьорки і взявши його за футболку увесь червоний почав говорити щось образливе на вухо. На відео прослуховується слово «гі…мно». Між міським головою, який дуже агресивно себе поводив, та депутатом ледь не зав’язалася бійка, але депутати їх розірвали. Депутати збунтувалися, що йдеться не лише про образу депутатів, а про образу Олега Дьорки, який служить в лавах Збройних сил і був на передовій. Також це образа усіх військовослужбовців-депутатів, які зараз захищають країну, що неприпустимо у воюючій державі.

 
Також міський голова Тараса Кучма під час сесії назвав Самбірсько-Дрогобицьку Єпархію - шахраями. Коли розглядали питання про надання в користування земельною ділянкою, Кучма вигукував, що ті є шахраями і вони не будуть ставити що і де хочуть. На слова депутатів, що так не личить говорити про церковну структуру, той звинуватив їх у байдужості до долі міста та особистій вигоді, а церква - шахраї.
 
Така поведінка Тараса Кучми повністю порушує всі етичнині норми поведінки посадової особи. В кулуарах міської ради говорять, що справа не в етичних нормах, а Кучма просто втрачає здоровий глузд, користується послугами своїх колег з минулого - шаманів та подає всі ознаки психічних розладів.

Переглядів: 7200

Коментарі (118)
 
Кучма вже поплив повністю. Зараз Олег за нього візьметься.
Рейтинг: 38+ -2-
 
Я такий, 09:54 26 травня 2023 р.
 
призначенням на посади заступників мера наскільки нефахових та скомпроментованих осіб остаточно розвіяло надії дрогобичан на кращі зміни в місті. клан танчуків завдяки грошам і владі зумів нагнути кучму і посадити у владні крісла своїх ставлеників які будуть для них заробляти гроші і сприяти обранню степана наступним мером Дрогобича. так що по факту маємо що на зміну одному корумованому клану іде інший не кращий. тому Дрогобич приречений на подальше розграбування і занепад.
Рейтинг: 43+ -3-
 
байден, 10:04 26 травня 2023 р.
 
Ратушні розбірки досягли апогею. Очільник ще раз продемонстрував свою неадекватність. За всю історію містом не керував такий алабай. Якому місце тільки в вольєрі. Його поведінка можлива завдяки пасивній позиції громади та депутатів. Керівники політ гуртків, які стоять за депутатами своє завдання частково виконали. Розставивши своїх людей на посади. Вони до кінця боялись щоб не кинули один одного. Тому і голосували пакетом. В результаті змін ніяких не буде. Поміняли шило на мило. Ніхто не думає про місто. В крісла всадили далеких від міської господарки людей. Дерибан , розкрадання будуть тільки примножуватись. І все це можливе через споглядатську позицію громади. 40 хитрих людей, які окупували сесійну залу знущаються над більш ніж 100 тисячною громадою, яка цього варта. Байден не прийде і не зробить нам те, що ми повинні зробити самі.
Рейтинг: 35+ -3-
 
Час настав, 11:11 26 травня 2023 р.
 
що ти верзеш недоумку, що шуфляда впала на голову, спеціально дезу пхаєш як завжди. Всі були згуртовані до моменту звільнення заступників, а далі пропхати рішення щодо недовіри та припинення повноважень міського голови вже такоі одностайності не стало, деякі блазні не посміли на царя руку піднести (відмовилися голосувати) - вот і вони спричинили таке половинчате рішення, коли, байгаре, руки опустилися, бо в такій ситуаціі неможливо щось розпочинати, коли у мера виконком як відділ, вовківа зберіг і фактично для громади від такого розкладу нічого не зміниться, а ти олух мав би назвати, хто відмовився голосувати за зняття мера - о то є дійсно подонки, яких треба зараз палити, щоб падлюки знали, що воно зробило, але не на часі, але зараз один вихід, доведення хоча б одноі кримінальноі справи відносно кучми до кінця, або симпатиків кучми перевиховати. Зараз кучма з вовківим далекі від того, що могли придумати колишні заступники і це є маленькою але перемогою, "байден" знайшовся, то ти би мав совість, яка тупість, використовувати таке імя - особа з світовим іменем, яка своіми діями 99. 9 процентів врятувала нашу краіну. Тобі варто так дати, щоб ти взагалі пожалів, що на світ Божий появився.
Рейтинг: 8+ -6-
 
до байдена,, 11:21 26 травня 2023 р.
 
Якщо бачите гівно - не беріть до рота 
Але мера ви обрали - рідкісна мерзота.
Рейтинг: 19+ 0-
 
Бігуняк Ярослав Степанович-про, 11:25 26 травня 2023 р.
 
То всьо Герман, Коцюба і Москалик винен у всьому!  
А Кучма то їх галава!
Рейтинг: 33+ -1-
 
Пошивак, 11:30 26 травня 2023 р.
 
Кучма веде себе так , як вчили його у фсбшній школі в москві! Його робота на Дрогобичені це корупція , інтриги , зменшення допомоги військовим , розпродаж землі і дискредитація влади, а також знищення символів Державності , як перевернутий прапор в цнапі ! Де дивиться контррозвідка?
Рейтинг: 51+ 0-
 
Степан Поясник, 11:32 26 травня 2023 р.
 
Ти злодій у загоні , який х. й украв і в ср. ку спрятав !
Рейтинг: 5+ 0-
 
До Кучми, 11:34 26 травня 2023 р.
 
ви (попередній коментатор) не помилилися, що Президента США Байдена головна заслуга, бо він організував коаліцію і дав допомогу і зброю, думаю, що як би забракло у нас людського ресурсу і ми змогли б самоорганізуватись, то під виглядом добровольців зараз би воювали регулярні частини США . Дійсно стидно та бридко, коли серед нас є такі недорозвинуті особи, які посміли використовувати це імя в такому ракурсі - шкода що хтось таких зробив чи недоробив, чи воно по життю ссучилось.
Рейтинг: 5+ -1-
 
так,, 11:36 26 травня 2023 р.
 
Кучмі слід стишити емоції й остудити голову. Нерви ні до чого доброго не приведуть. Треба було вчитися витримки у покійного Радзієвського, який ворогів робив друзями. Школа! Т. Я. треба було вже звикнути, що владу ніхто не любить і добрим для всіх не будеш. Тому голову - в холод, волю - в кулак, головне - результат. А "диванні підскакуни" завжди були й будуть. Пси гавкають, а караван йде! 8) 8) 8)
Рейтинг: 44+ -11-
 
Дрогобичанин, 11:53 26 травня 2023 р.
 
Я випадково тихенько бздюкнув на цій сесії , але через те що я сиджу коло вікна з Пецюхом , мою бздинку відніс легкий протяг до носу Тараса Ярославовича. І ця неймовірна агресія Кучми до Олега Дьорки можливо і пов’язана з подразненням дихальних шляхів Т. Я від мого ядовитого шептуна. Але це можливо, я не впевнений !
Рейтинг: 6+ -1-
 
Смердюх, 12:13 26 травня 2023 р.
 
Друзі, коли я обіймав посаду директора ДЮСШ я викладався на всі 100% - підняв з колін школу, залучав інвесторів і меценатів. Побачивши що ДЮСШ почало процвітати мене поборами обклав Василь Качмар який тоді відповідав за гуманітарний напрямок і поставив собі за мету особисте збагачення на галузі освіти і фізичного виховання. Всі відкати по всім ремонтним роботам і закупівлі інвентаря йшли йому. Махінації з нарахуванням зарплат і премій колективу. Цькування окремих працівників з метою звільнення і призначення на їх місце вигідних йому людей.  
Цапом відбувайлом Тарас Кучма вирішив назначити чомусь мене і змусив написати заяву на звільнення.  
 
Чому працівник виконавчої служби Василь Качмар не був призваний по мобілізації на службу як інші прості чоловіки? Здоровий чоловік з наявною військовою кафедрою  
З початком війни Качмар втік з Харькова де збагачувався у виконавчій службі. До тепер крутився в РДА на правах «рішали».  
 
Призначення його замісником міського голови це ганебне рішення депутатського корпусу який продався зацікавленим людям.  
 
Василь Качмар це разом взяті Герман, Москалик і Коцюба.  
 
Інертна маса дрогобичан вкотре проковтнула цю перестановку злодійських сил в місті.
Рейтинг: 43+ -2-
 
Старух Роман Богданович, 12:28 26 травня 2023 р.
 
Поживемо-побачимо. Не думаю, що Бейзик і , особливо, Качмар ляжуть під кучму, бо вони, по відношенню до нього, незалежні особи і не будуть учасниками його схем. Тому , щоб не помилитись, чекаємо на відкритість фінансово-господарської діяльності міста, скасування договору з ремонту вул. Стрийської (сума на 4млн. завищена, згідно київського аудиту) і аудиту роботи попередників.  
Щодо Кушлика і Вовківа, то цей тандем нічого доброго громаді не принесе, бо буде працювати на Кушлика-мера і депутата чи заступника- Вовківа від "Удару" на наступних виборах. Варто було б перед їх призначенням , а ще не пізно, заслухати на сесії їх звіти за роботу в попередній період- одного, як голови комісії з питань оренди і приватизації, а другого, як начальника освіти.  
Але , нарешті, відкрито перед громадою, а не в режимі онлайн з Кваснієм, має прозвітувати міський голова, що передбачає Закон України " Про місцеве самоврядування в Україні". І депутати , які частково втратили страх і відправили у відставку попередніх заступників, матимуть можливість, щоб подолати схеми у місті, відправити його теж за "рускім кораблем"!
Рейтинг: 31+ -6-
 
До дрогобичанина, 12:44 26 травня 2023 р.
 
правда очі коле
Рейтинг: 7+ 0-
 
байден, 13:02 26 травня 2023 р.
 
Чуєш лагодич, пля ти сьраний наркомане, я твюю голову відірву і поставлю у свій холодильник, буду дивитися на неї щодня, придурку ти розмальований
Рейтинг: 4+ -4-
 
Кучма, 13:19 26 травня 2023 р.
 
У Кучми явно виражені ознаки шизофренії і паранойї. Він сприймає те, що хоче почути і тих , хто говорить те, що він хоче почути. А ще в нього виражений діагноз клептоманії ( паталогічне сильне бажання вкрасти що-небудь). тому він бере в оточення тих, хто тупо допомагає йому в цьому. Тому він буде брехати, обманювати, призначати вірнопідданих, щоб лише залишитись при коритті.  
А духовність, релігія і віра- це не його. Хто виступає проти- путіністи, рекетири. рейдери і шахраї!
Рейтинг: 60+ -4-
 
Лікар, 13:30 26 травня 2023 р.
 
Чи після висловлення кучми, що церква- шахраї, хто прийде до нього на сесію?  
І як поведе себе придворний капела о. Іван Паньків?
Рейтинг: 44+ 0-
 
Цікаво, 13:40 26 травня 2023 р.
 
закінчилися, більшість в опозиціі ще на разі є, дві третіх вони не добирали, щоб зняти кучму, а поміняти виконком, заставити при виході з ратуші кучму розписуватися, контроль за піджопними автомобілями і т. д. Роботи не початий край, забрати базар, пасажироперевезення, медицину, освіту, -закочуйте рукава і до роботи, кучма ще не знає що далі має бути, до Васі буде ходити питати дозвіл відлучитися, то повний аут, сам піде, Васмя налаштований по бойовому.
Рейтинг: 19+ -3-
 
договорняки, 14:08 26 травня 2023 р.
 
наш Владика Приріз завжди старався уникати масові міроприємства за участю кучми, йому видно комфортніше і він так виглядає, більше брав участь і не відмовляв керівництву РВА.
Рейтинг: 32+ -12-
 
а дійсно,, 14:14 26 травня 2023 р.
 
А чого статтю про Лагодича видалили? Уже заплатив?
Рейтинг: 12+ 0-
 
Славік, 14:23 26 травня 2023 р.
 
Друзі, підтримайте мене лайками(+) 
Якщо буде більше 50 + я розгляну можливість повернутись і відновити свою громадську діяльність.  
Дрогобич потребує досвідчених управлінців а не різного роду «рішал» типу Василя Качмара.
Рейтинг: 22+ -4-
 
Старух Роман Богданович, 14:55 26 травня 2023 р.
 
Ромчику, звісно приїжай. Такі як ти дієві люди нам завжди потрібні. Пробачу навіть те що ти тут виписуєш всякі нісенітниці про мене. Готовий до конструктивної розмови. Набери мене.  
P. S. Менше Кучму слухай, він вже практично нічого невирішує в міській раді. Його найблище переспективи це лава підсудних з наступною відправкою до місця відбування покарання.
Рейтинг: 10+ -9-
 
Василь Богданович, 15:08 26 травня 2023 р.
 
…і ще Ромчику. Бронь від мобілізації зробимо. Роботи непочатий край.
Рейтинг: 6+ -8-
 
Василь Богданович, 15:12 26 травня 2023 р.
 
Привіт, я тут новенький, давайте знайомитися. Коротко про себе: у мене 22, 5 см.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Ігнат, 15:19 26 травня 2023 р.
 
серед попавших під час появи конфлікту між депутатами та мером, до ратуші я бачу одну тільки особу, яка б навела порядок в ратуші - це є Качмар, який може стати кашмаром для кучми та його молодого не по рокам зрілого, напарника вовківа, бо в них останнім часом, якась підозріпа близькість почала проявлятися і вони іі не скривають на людях, так тягнуться один до одного, взяти на важливу посаду - керуючого справами, молодого хлопця. Дайти Василю повноваження і кучми та цієі молодоі особи в ратуші не буде. Все одно вже злагодженоі роботи між депутатами та мером вже не буде.
Рейтинг: 15+ -13-
 
прогноз,, 15:30 26 травня 2023 р.
 
Ну вас нахєр! Я поїхав на війну в Київ, землі після мене не залишилось, бабки з бюджету на зарплату капають, а кучма то не мій друг і моя хата з краю, тепер вже в Києві. Дякую дрогобицький громаді , що дали мені можливість розпродати останню землю в ОТГ і отримати можливість безбідно проживати на новій квартирі в столиці. А також за валютні рахунки закордоном , яки мені дадуть змогу , як патріоту і воїну, прожити безбідно мені і моїм онукам! Слава Героям!
Рейтинг: 14+ -6-
 
ОРк Карликевич, 15:35 26 травня 2023 р.
 
Прошу роздати номер моєї кредитної карточки новим заступникам Тараса. Правила які ми ввели 7 років потому не змінюються. 10% від оборудок з бюджетом перекидайте мені на карту. Це буде іти на розвиток однієї молодої дівчинки , яка росте без тата і постійно потребує фінансових вливань, бо від татка їй передалась дуже гостре захворювання клептоманії до долярів. Не будьте байдужі не забувайте про нашу дитинку!
Рейтинг: 44+ -4-
 
Іра Шулак, 15:43 26 травня 2023 р.
 
Отак гуртівники базарні добрались до владного кабінету і ми розуміємо що бізнес тепер буде на мазі як говориться . Цікаво де тепер гуртівник виділить для себе ділянку на чергове будівництво? Пардон , купить на аукціоні, чи не так? Чесно кажучи від тієї заміни корупція у ДМР не зменшиться ні на йоту, якщо не збільшиться у рази ніж була. Бо апетити у тих "нових -старих" також не хилі.
Рейтинг: 27+ 0-
 
дрогобичанка, 15:52 26 травня 2023 р.
 
Що ви мелете? Звільнили трьох, а призначили чотирьох заступників. Ще ті два тилових щура прилізли на сесію типу з нуля. Дірка збрий бороду! То тільки ті мають носити, хто реально на передку, а не ти штабна фальшивка хитрозроблений! Про яку економію бюджету ви тут думаєте. Тупак Бейзик три слова не міг зліпити. У нього тільки бізнес в башці. Податки каже зменшимо! Чим бюджет наповниш дурень відбитий? І про прозорі сесії мичав як корова. Може він думає, що його на секретара ради обрали? Він навіть не знає своїх обовјязків. Діду шістдесятка мізки пропив, кого ви обрали? Кушлик то вопше злодюга ше та. Герман та Москалик то дітки з ясельноі групи в порівнянні з тими злодюгами в овечих шкірах. Кучма то тепер голий король. Може де йому на сухаря і дадуть. Бгг
Рейтинг: 34+ -2-
 
Міша з 22 Січня, 16:26 26 травня 2023 р.
 
а де шоста колона й пастирi нашоi корумпованоi церкви? Сидять пьють на грошi якi бiднi люди поздавали й пики вiдiдають?
Рейтинг: 9+ -1-
 
з Дрогобича, 17:16 26 травня 2023 р.
 
До тепер думав, що депутати злодіі і рішали. Виявляється, що вони просто паяци.
Рейтинг: 17+ -1-
 
погляд, 17:52 26 травня 2023 р.
 
Необхідно провести грунтовний аудит комунальних підприємств , особливо схеми по розкраданню коштів У водоканалі / шагала / , СМУ / Суда / , Тепломережі / Хомяк / , ЖЕО / Майданюк / , ТАРКОМ . А найкраще звернутись правоохоронних або спеціалізованих аудиторій . Деяким з цієї когорти недопомеже ні Кучма , ні депутатство , прийдеться сісти на бригітки або втікати на фронт
Рейтинг: 92+ -2-
 
Дрогобичанин, 18:04 26 травня 2023 р.
 
Що ж це твориться в НАШОМУ МІСТІ? Нові заступники голови міста---Бейзик, Кушлик, Качмар, Вовків--самі прізвища їхні говорять про неприємне щось. а якщо ознайомитись з їх біографіями""", з їх ділами які вони до тепер робили . , але ж вони всі протаже Кулиняка , з європейської солідарності, а там всі чесні", правильні"трудяги"---дійсно ті зами. , яких брехнею, приниженням звільнили---це діти з ясельної групи в порівнянні з цією групою""""', а ці були люди , які зробили для міста так багато доброго, хорошого----тільки сліпий та дурний не бачить і не розуміє.
Рейтинг: 26+ -2-
 
Дрогобич, 18:16 26 травня 2023 р.
 
розслабся, все нормально, гамерика і то питання закриє, подумаєш, чмо болотне влаштувало зорепад премій, а ти місю мовчав і напевно знав, бо трохи розбираєшся, але дрогобицькоі обєднаноі громади бюджет став гумовий, витримає. Мудрий, чого не скликав громаду, коли планували дострокове звільнення, щоб декого тухлими яйцями приводити до тями, в результаті клептократичні депутати типу всяких кушликів, маменьких та татусиків, на утримання яких фільварки з розрозшими родинами "зашевелилися" і забили цілий цівок на домовленностях і вийшло гібридне обєднання. Головне, щоб кучма був здоровий, бо за неефективне господарювання має відповісти. Якщо не добють кучму, то грош ім ціна, а бейзик красти не буде, скажуть рипати дверми і буде рипати, він живе договорняками, коаліцію задумав робити, надія тільки на качмара, тільки він спроможний кучму посадити і ще той прокуратор з Стебника. Вони мають максимум до двох місяців добити шалалів симпатиків кучми з іх родинними підрядами в ратуші, бо кумовство розвелося, аж зашкалює, що далі столи змушені будуть ставити по барах із-за браку площі в ратуші. Там треба мінімум біля 50 штатних одиниць скорочувати, а в шагали - створив цілу дику дивізію контролерів та додатковий абонентський відділ - він добре знає, що відповідальність за кредитну заборгованість будь якого підприємства завжди лежала на керівнику цього підприємства. Якщо ініціатори почали то треба доводити до кінця, там не початий край роботи, поблажливість, нефаховість та брак знань з боку кучми створило вседозволенність, всі керовніки відділів та структурних підрозділів почали навипередки змагатися у першості по оцінці свого утримання, боясь не здешевити бува, ситуація стала неконтрольована, конзьолка всеціло щоденно займається своіми бізнесовими справами, при цьому безплатно орендуючи престижні площі в ратуші, нехай відчитається скільки реальних коштів за його участі попало до ратуші, де поділися квартири бомжів, хто поза чергу отримав квартити, кому виписувалися допомоги і чи ті кошти знайшли клієнта, де поділили австрійську бруківку та там непочатий край роботи, а ти місю як собі гадав. Як не буде змін, а то громада зразу відчує, то тих вчорашніх і вже нинішніх будемо гнати, зараз місю нове не можна начинати, бо дійсно немає з ким, вся надія на Качмара - його знання треба тільки правильно направити, бо він ще та пташка, яка може добити нашу громаду.
Рейтинг: 10+ -1-
 
Надія з 22 січня до миші,, 18:33 26 травня 2023 р.
 
в мене срачка страшна і дуже нестерпна :cry
Рейтинг: 2+ 0-
 
срачка, 18:50 26 травня 2023 р.
 
давай, своі поради і знання можеш хіба своій тещі розповідати, щоб бува не часом не вигнала. Більше читай і не берися вже зараз когось звинувачувати, Дві третіх голсів від загальноі кількості-26 депутатів, а набиралося 20, треба мати щоб зняти голову, а далі пішли уступки, - винуваті ті депутати, які врятували кучмі мерське крісло. Ніхто не зможе зараз ефективно правити, допоки кучма буде керувати, треба було масово підтримати і вигнати цю гниду, що немає за що, достатньо цього зорепаду премій, (є мера що повертали частково преміі, совість замучила). Ніхто з молодих, розумних, фахівців не спроможний буде керувати в такій ситуаціі, а швидко розібратися можуть хіба дві особи, хоча ненадійні, але є, щоб оперативно добити то кодло, - як не смішно то це Качмар іДзерин, чого вартий шагала, чи той з теплокомуненерго чи ЖЕО та інш. , вони при кучмі багато чого досягли, але то інша тема.
Рейтинг: 5+ -3-
 
до Дрогобича,, 18:56 26 травня 2023 р.
 
Тут у коментах уся історія Дрогобича 
Хто з ким і за скільки)))
Рейтинг: 12+ 0-
 
Галя, 18:57 26 травня 2023 р.
 
У ФБ Суда розповідає як вони очистили парк Б. Хмельницького , то правда , так очистили , що вирізали більше 100 дерев породи дуб і рідкісну породу модрини . активно вирубкою дерев у парку займався чоловік с умнозвісної Н. ПИЛИПІВ / КУМ МОСКАЛИКА / . ЦІЙ фальші нема ради . Суда май вже хоч трошка совісті , бо такого злодія ще світ небачив.
Рейтинг: 111+ -3-
 
Мешканець, 19:26 26 травня 2023 р.
 
Необхідно терміново зупинити Суду , бо він разом Пилипівка і кумом Москаликом за сприяння Пошивака вщент виріжуть дерева в парку Б. Хмельницького. таких мародерів дійсно за 30 років в Дрогобичі ще небуло . То цинічна сволота .
Рейтинг: 114+ -3-
 
До кучми, 19:36 26 травня 2023 р.
 
Суда то знаний злодій , він ефективно крав у " Райагробуді " потім краща будівельні матеріали в Ямельницького , а тепер краде все підряд від дерев , фарби , щебню, піску , асфальту. До арматури, електродів . Особливо в Суди налагодилась співпраця з Пошиваком і Савранкою у розкраданні бюджетних грошей
Рейтинг: 111+ -1-
 
Громада, 19:47 26 травня 2023 р.
 
Продажну дирку -дьорку анітрохи не жаль, гімно є гімно!
Рейтинг: 100+ -4-
 
Тарас, 19:58 26 травня 2023 р.
 
Сподіваюсь депутату Дзерену начальство РДА виписало премію в 30 срібряників за зраду свого шефа Кучми :roll
Рейтинг: 54+ -2-
 
?, 20:29 26 травня 2023 р.
 
Обрані заступники не менш токсичні попередніх і таку думку мають доволі багато виборців. Хто їхні кандидатури вносив значить він таке саме , як ті заступники. Клани коритних злодійчуків місцевого гатунку вже набридли вкрай виборцям. Щоб ви мерзоти жили на одну зарплату , якщо виразитись культурно.
Рейтинг: 52+ 0-
 
отакої .........., 20:49 26 травня 2023 р.
 
ризик великий, але виглядає, що не дурно придумано, качмар ніколи не простить свого звільнення, особливо до звільнення долучився лисий, який постійно сідав на вуха кучми і палив качмара, він навіть нашіптував одній поважній особі зі служби, яка вже Качмаром почала займатися, але хтось включився. Ще не одне г-вно спливе, а де діваються кошти, які отримують на розвиток інфраструктури, пів міста за часів шагали не каналізовано, мається на увазі забудову приватного сектору, люди за своі кошти протягують воду, електрику, а нечистоти змушені направляти, забруднюючи водяні горизонти, такого ніколи не було, а зараз на все закривають очі, чому водоканал не займається цією темою, це вже глобальна проблема, виходить ми завалюємо земельку зверху та знизу відходами. Потоки нечистот з новобудов вздовж 22 січня роками випускаються, забруднюючи землю в сторону старого села. Вони масово роздавали ділянки, бо то живі гроші на руки, забуваючи закладати кошти під інфраструктуру на іі розвиток, але не забули для лисого сконцетрувати кошти для підведення інфраструктуру. А куди дівається зрізана деревина, яка взагалі не оприходується, а це тонни пічного палива. Ми ще довго будемо згадувати таке управління, бо кучма уявив собі, що може робити все, що тільки йому має бути вигідно, він плював на першочерговість вирішення проблем, він тільки старався вкладати кошти в центральну частину міста, створював картинку змін під час свого управління.
Рейтинг: 26+ -1-
 
ромко, 20:57 26 травня 2023 р.
 
З цьою Україною все ясно. Жаль тільки людей, що повірили брехливим політикам і чиновникам, померли за їх інтереси під виглядом зовнішнього ворога, а розібратися треба було перше з внутрішніми. Немає сенсу боронити фортецю коли вороги вже всередині.
Рейтинг: 28+ -2-
 
!, 21:00 26 травня 2023 р.
 
Дірка збрий бороду штабний щур. Ти з Лучківим два серуна. Ми вас тут не бачили. Виживемо - чекайте на зустріч. Відповідатимете куди наші передачі крисили. Вже по сесіям почали лазити. До нас на спшку. Тут буде вам свято , козли.
Рейтинг: 50+ -3-
 
Купянськ, 21:46 26 травня 2023 р.
 
Лучків на яких напрямках воював? Хто знає?
Рейтинг: 51+ 0-
 
?, 21:59 26 травня 2023 р.
 
шановне не доброякісне паньство всі ваші рухи, це цирк "лицедії" тож запрошую  
авторитетів на спаринг у зеленій зоні МЕДВЕЖІ . Місце та час прошу узгодити з ЧП Товариство ставте ставки !
Рейтинг: 7+ 0-
 
місько з лісу, 22:56 26 травня 2023 р.
 
Вибач Тарас що не можу зараз тебе підтримати ! Я зараз сиджу на самому передку…. у пантюхова :cry :grin :grin :grin
Рейтинг: 21+ 0-
 
Ананевич, 00:27 27 травня 2023 р.
 
всі КП в Дрогобичі збиткові і дотуються за кошти громади. Торгівля в місті процвітає але чомусь останні кілька років КП Дрогобицький ринок показує є збитковим. Це тому що до керівництва допущені невігласи. Потрібно повернути Віталія Моєсеєнка на посаду директора ринку і провести незалежний аудит роботи підприємства за останні кілька років. За часи керівництва Віталієм Моєсеєнком КП Дрогобицький ринок процвітав і приносив в бюджет значні кошти.
Рейтинг: 31+ -5-
 
о.ф., 06:54 27 травня 2023 р.
 
Владика пожертвував джипа на ЗСУ
Рейтинг: 7+ 0-
 
Володимир Конзьолка-пенсіонер, 07:23 27 травня 2023 р.
 
Владика Ярослав Приріз Самбірського-Дрогобицької Єпархії постійно благословляє діяльність Дрогобицької РВА тому Кучма біснується і обмовляє церкву.  
Хочеться почути думку отця Івана Паньківа на те все.
Рейтинг: 24+ 0-
 
приходанин, 07:41 27 травня 2023 р.
 
Дивує один з головних щурів міськради Козелкін. Грубась вперто сидить і не тікає з кучмівського корабля який йде на дно. Криша видать в нього не пробиваєма як і у місцевого фріка Лагодича.
Рейтинг: 36+ 0-
 
—-, 08:02 27 травня 2023 р.
 
Він добре розуміє що зі своїми грантоїдськими здібностями пригодиться всім злодійчукам які б зміни не були у тому "підприємстві" під назвою дмр. Совковим традиціям міняти злодія на такого ж самого негідника не зраджують наші перевертні у вишиванках. У тому болоті змін немає то якась утопія з казнокрадами в країні вцілому. Для казнокрадів мала б бути вища міра покарання а не "застава" бо обкрадують вони народ вже не по-дитячому, як бачимо з журналістських статтей.
Рейтинг: 28+ 0-
 
до --,, 08:36 27 травня 2023 р.
 
обiкрали дрогобич, а крадене в цеквi посвятили як паску, сидят й двi мафii церковна та владна грошi всього мiста дiлять, сволочi. бога на вас нема й степана бандери
Рейтинг: 6+ -1-
 
з Дрогобича, 09:41 27 травня 2023 р.
 
І знову проєкт у таргана на цей раз тематика цього "поліцейський проєкт". Напевно ще нехватає бездарів по охороні правопорядку у громаді ? Муніципальна алкашня , хабарна поліція та нацгвардія і державна охорона виходить що не досягли тієї мети яку хоче вусатий. Тоді за що отримують такі захмарні зарплати ті при пагонах? Чи то чергова комунальна прокладка для пиляння бюджету громади? Якось незрозуміло чи не так панове?
Рейтинг: 17+ 0-
 
жесть, 11:52 27 травня 2023 р.
 
Смеркалось, я брів рідним містом у пошуках гастроному з горівкою який працює під час комендантської години, трохи був випивший, шліпаки наполовину відкриті чи то на половину закриті, іду такий, в карманах найшов 123 грн. залізними гривнями, штані почті злізли, десь так між колінами і талією, якшо так можна виразитись.  
Аж тут оппа :eek два чумочечих дрюкают друг дружку на лавочці біля головного корпусу ДДПУ ім. І. Франка, в парку, паразити занімались сєкасом і оба чоловічої статі :eek :eek :eek  
Думаю тре вирішити то питання бо може колабуранти якісь звихнені паплюжать наш парк і лавочку. Підхожу і заявляю "Інспектор Петренко, предявіть громадяни ваші документи"  
Один витягує зі штанів, які лежали під лавочкою, а другий витягує прямісінько із дупи. Читаю - один з гомиків Кучма, другий Лагодич :x  
Я сі бистро вибачив, мовляв продовжуйте громадяни -колаборанто-наркомани і пішов жалі шукати нічну розливайку.  
Ох і ніченька була :upset
Рейтинг: 6+ -1-
 
Свідок проішенствія, 12:56 27 травня 2023 р.
 
в наш такий скрутний час ми ЛЮДИ всі повминні бути дружними і допомагати один одному. оті хто порушує закони. вбивства грабежі поізки алкашів на машинах і наізди на людей і так далі ВІЙСЬКОВИЙЧАС треба карати так яке має бути. кров за кров! Здоровья нашим воінам вернутися живими кацапами зламати хребет СЛАВА НАРОДУ УКРАІНИ! СЛАВА ЗСУ! ВІЧНА память полеглим за свобоу і незалежність незалежноі УКРАІНИ!
Рейтинг: 5+ 0-
 
снайпер +затєтий украінець, 13:05 27 травня 2023 р.
 
Що за нафуй, який той дьорка херой-вояка? Воно штабне теля, яке ніде не було. Ще потім буде УБД махати, але ми знаємо де воно було! Штабний пацюк. Хіба ше більшу дупу наїв у війську завдяки нашим посилкам, які крав разом з Лучом та Щудлою. Вояки плять…
Рейтинг: 23+ -1-
 
ТРО з позицій, 13:51 27 травня 2023 р.
 
Читав у ФБ, а потім знайомі підтвердили, що Кучма дійсно систематично їздить за благословенням у монастир в село Посіч, що на Франківщині. Погуглив, виявилось, що це екзорцисти позбавленні священства в УГКЦ і відлучені від церкви Папою.  
Напевно звідти в нього така "любов" до нашої церкви, що він обзиває шахраями? !
Рейтинг: 34+ -1-
 
До прихожанина, 15:59 27 травня 2023 р.
 
Кучма періодично їздить до екзорцистіа з думкою позбутись внутрішнього чорта, але як його позбудешся якщо ти і є чорт :roll і вся рать що навколо теж нечисть.  
Від нормальних священослужителів в Кучми судороги та істерика. Тому Кучма тяготіє до «отця» Івана Паньківа який служить не Господу а мамоні.
Рейтинг: 38+ 0-
 
До 15:59, 17:05 27 травня 2023 р.
 
Запрошую всіх 1 червня на вулицю Гайдамацьку . Де я і мої побратими Кучма , Щерба, Янів і Жирний будем презентувати новий сміттєпереробний завод від наших партнерів з Латвії. Цей проект це моя особиста заслуга і я тепер буду щотижня піарити цей іноваційний проект у всіх доступних мені соцмережах!
Рейтинг: 8+ -42-
 
ОРк Карликевич, 17:25 27 травня 2023 р.
 
Дибіл , ти що в грушку вдарився , бо виплітаєш бздури . Проспись і неуподоблюйся до під . са Дьорка.
Рейтинг: 43+ -4-
 
До попереднього, 18:07 27 травня 2023 р.
 
Я особисто пам’ятаю як Орест Каракевич піарив , на офіційних сторінках міської ради , другий крок по вирішенню сміттєвої кризи! Це , з його слів, сміттєпереробний завод від його литовських чи латвійських партнерів. А також міліон доларів на сміттєві баки і сортувальну лінію. Орест відрізняється від всіх місцевих чинуш і вміє тримати слово! Якщо пообіцяв значить виконає!  
Мені , доречі, дуже цікаво, я прийду на презентацію 1 числа, обов’язково .
Рейтинг: 14+ -20-
 
Міраі, 18:46 27 травня 2023 р.
 
Зара пердну так шо в ратуші штукатурка посипиця
Рейтинг: 2+ 0-
 
Кучма, 06:09 28 травня 2023 р.
 
Якщо кращого кандидата в заступники за Кушлика не знайшлось то тій сьогоднішній владі разом з депутатами немає до робити в міській раді, всім відомо кого обслуговує той барикад!
Рейтинг: 22+ 0-
 
микола, 08:11 28 травня 2023 р.
 
Який Вовків? Він в освіті дати ради не міг, не те, що в місті. Телятко без мозгів, як Кучма каже, так він і робить. Сам ні бе, ні ме, ні ку ку ріку. Таке враження, що у Дрогобичі, щоб добратися до влади треба бути рідкісним тупаком і лизати Кучмі яйця
Рейтинг: 30+ 0-
 
Марія, 08:27 28 травня 2023 р.
 
пiду в цекву помолюся за дрогобицьких шахраiв, попи-пiдарасти якраз вiдправлять добру службу божу щоб то накрадене добре зберiглося та примножилось ще в декiлька раз. Добре що нашi попи-голубчики всi грiхи вiдмолять, та можна стати навiть святим в славному селi Дрогобич. Слава Украiнi та злодiям при владi!
Рейтинг: 6+ 0-
 
з Дрогобича, 08:58 28 травня 2023 р.
 
Не угодив "депутатам" КУчма. Знаю, що таке депутатський корпус. І не потрібно слухати ти хто лише очорнює мера. Так він не святий, але свора депутатів, які ненажруться, так як їх багато і кожен хоче собі відірвати ласий шматок. То це ще гірше.  
Краще б їх взагалі не було. Зрозуміло, що одному важко справитися з цілою сворою, потрібно домовлятися, щось пропонувати. Ось вам і земельні ділянки і деякі поступки мера в домовленостях особисто з кожним.
Рейтинг: 6+ -4-
 
снайпер, 09:17 28 травня 2023 р.
 
Ну а про попів , це окрема тема. Це не слуги божі. Ці тварюки наперед знають куди ідуть і для чого. Це просто бізнесмени, які зараз на всьому заробляють кошти.
Рейтинг: 9+ -2-
 
снайпер, 09:21 28 травня 2023 р.
 
ти своі комуняцькі погляди тримай біля себе, бо завтра як будеш "дуже хворенький", то будеш ксьондза облизувати, лиш би не покидати завчасно цей світ. З такими, як в тебе єретичними поглядами, не один перед тим як відійти, шепотів прощення, щоб йому там було легше, у священника, якого ти зараз поносиш. Критикувати на загал я б не посмів, бо ця тема є не для розголосу, не можна паплюжити тих, які мають надлюдські повноваження, навіть якщо десь і є не щире відношення священослужителя. Щодо твого вислову "не угодив мер депутатам", маю зовсім протилежну думку, але думаю обгрунтовану, надаю свіжу інформацію, з 1-го червня 2023 дрогобичани вже за воду будуть платити удвічі більше , пошукай нижче комент, в якому більш ширше описано про подорожчення, далі, чи може ти підтримуєш, що мер кучма з Дрогобича хоче зробити поліцейську казарму за наші кошти, то знайди в фейсбуці, де описано, що твій мер, проявивши особисту ініціативу, підписав Меморандум про співпрацю з обласним комісаром. Хвалиться, що поліцейські будуть проживати на територіі громади, допомога наша в облаштуванні, і до них ти зможеш звернутися цілодобово, тобто я так зрозумів на хлопський розум, ти, я і решта дрогобичан тепер будемо перевірятися цілодобово, частіше, бо постів буде більше. Ми вже мали підрозділ галюльківців, може ти не маєш авта, то поцікався. Таке рішення не погоджувалося ні з депутатами, ні з дрогобичанами, це при тому, що на мою думку у нас є добре розвинута, обладнана трансопортом розгалужена на дрогобиччині мережа поліцейських дільниць і навіть відбулася оптимізація плюс муніципальна варта. Для кого запросив наш мер додатково ще правоохоронців, чому так зробив, питання риторичне, він що, збирається утримувати іх за власний кошт, ми що територіально межуємо з ворогом, чи в нас кримінальні показники зросли, має бути обєктивне обгрунтування і не особисте його рішення. Це моя особиста думка, я не претендую на правоту, в чомусь агітувати чи переконувати, але вважаю, що такі рішення мер не вправі сам вирішувати, навіть якщо є така потреба, чи може навіть часткова допомога у фінансувані.
Рейтинг: 7+ -3-
 
до снайпера,, 11:01 28 травня 2023 р.
 
але таке рішення зачіпає всі територіальні громади, що утворилися в Дрогобицькому районі, бо магістралі районного чи державного значення пересікають іх територіі, а це вже більше підходить запрошувати чи не запрошувати в район додатково правоохоронців для РВА, яка б мала взнати думку у влади та громадян всього району. кучма знову прийняв рішення тільки з вигодою для себе і тільки для себе, він в такий спосіб спробував загнати депутатів у стойло та й активну громадськість, щоб бува не "викинули того таваріща через вікно разом з кріслом". Половинчаті рішення з кучмою до чого привели, маєте маленький але "сюрприз", та він вас всіх нагне, якщо ви йому будете уступати, терміново сесію, звітування, заставити відкликати Меморандум, перед тим взнайте думку (рішеннями) інших територіальних громад.
Рейтинг: 12+ 0-
 
моя думка,, 11:52 28 травня 2023 р.
 
Повний зал здорових мужиків, а нам втирають, що нема на кого поміняти хлопців на передовій, які на межі виснаження. Бачу, що і енергії мають багатенько, на передових позиціях вона так необхідна. Альо, Дрогобицький ТЦК, ви де? Чого по селах гоните? Перейдіться пару метрів, беріть тих здоровані під ручки і разом - на схід. Там для таких енергійних і здорових роботи чимало. Чи кишка тонка? Дівчатка плаксиві, як в ТЦК так і в міській раді!
Рейтинг: 18+ -1-
 
Марія, 13:51 28 травня 2023 р.
 
на скільки я запамятив, що до тебе звернувся один добродій, який хотів тебе озолотити з умою, що ти маєш відповісти на одне питання, але ти так довго думаєш. Я не один чекаю, що ти думаєш, твоя думка, - умовно уявляємо, що хтось тебе рухає, що то є-робота чи задоволення, не перемайся, перестань писати і добре подумай.
Рейтинг: 0+ -6-
 
до Маріі,, 15:09 28 травня 2023 р.
 
Просто супер як коритних мерзотників чехвостить ця жіночка Марія , респект Вам пані за слушні і логічні дописи. Дійсно "плаксиві дівчатка" той весь зброд спаплюжений на все місто. Що , не до снаги смердам злодійським коментарі пані Марії ?
Рейтинг: 13+ 0-
 
до "до Марії" від "особиста д, 15:35 28 травня 2023 р.
 
не п-зди, перли виписуєш, - теж мені до неснаги, зроби з нею те що просять до на снаги, Робін Гуд в Дрогівнфо.
Рейтинг: 0+ -4-
 
василь, 18:41 28 травня 2023 р.
 
в нашому селi всiх ебут, одних церква, а других влада, то що не встигла здоiти влада, то здоiть церква, та так йде по кругу ратушi. люди зомбованi, хто церквою, хто вишиванкою. а життя украдено тими лихварями
Рейтинг: 4+ 0-
 
з Дрогобича, 19:16 28 травня 2023 р.
 
На злодію шапка горить! Якби мої дописи тебе, дибіле, не зачіпали і ти б не був одним із тих гавнюхів до яких я пишу, то не відзивався би. А ті небелиці, які пишеш є просто захисною реакцією на правду, яку не можеш витримати. Бо вона відверта
Рейтинг: 9+ -1-
 
Марія до Василя, 19:19 28 травня 2023 р.
 
Це не повний зал здоровенних мужиків, це повний зал злодіїв і нахаб, ненаситних бугаїв, бридких нікчем, а там на війні їм робити нічого, бо якщо вони в тилу мерзенні ненажерливі нахаби, то там вони просто будуть зрадниками, це нікчеми, здатні лише дурити та грабувати.
Рейтинг: 15+ 0-
 
підтриую Марію., 19:44 28 травня 2023 р.
 
Непотреби і ярмо на шиї України на мою думку це - депутати менти і попи. Дякую.
Рейтинг: 9+ -1-
 
снайпер, 20:55 28 травня 2023 р.
 
Пантюхов ти кремлівська нишпорка . Скоро про тебе взнає вся Україна. Уйобуй бо підеш на обмін :roll
Рейтинг: 8+ 0-
 
До сміття, 22:59 28 травня 2023 р.
 
Картина маслом-поцілунок іуди
Рейтинг: 4+ 0-
 
Естет, 02:13 29 травня 2023 р.
 
Депутати неспроможні відправити корупціонера Кучму , і ту нову злодійську свиту Бейзика, Кушлика, Качмара  
, Вовківа, у відставку бо самі такі, треба самим то повиносити з тої ратуші разом з депутатами!
Рейтинг: 15+ 0-
 
микиола, 05:19 29 травня 2023 р.
 
Без жодного сумніву розуміємо що серед депутатів жодного порядного , сумлінного та гідного апріорі немає. Цьому яскравий приклад корупційні скандали по одіозній Дзюрашці та Слотило і такий список можна продовжити по кожному окремо бо є за що, лишень питання часу до слідуючого корупційного шкандалю . Їхні корупційні схеми лежать так би мовити на поверхні але біда в тому, що правоохоронна система нажаль така ж сама корумпована і " ліниво " ці поверхні очищає від хабарного болота.
Рейтинг: 14+ 0-
 
до Миколи, 09:01 29 травня 2023 р.
 
Це називається обмовка по Фрейду, коли людина випадково обмовляється, говорячи те, що є правдою, а не те, що хоче видати за правду.  
 
Наприкінці другого відео Кучма чітко сказав - "я ЗА шахрайство" !  
 
Що тут ще скажеш? Він сам все сказав. Коментарі тут зайві
Рейтинг: 13+ 0-
 
по темі, 09:25 29 травня 2023 р.
 
Наша вся влада це болото де живуть негідники та вороги України. Вони такі як орки різниця в одному що говорять по українськи. Все це чужі люди
Рейтинг: 9+ 0-
 
Володимир, 09:54 29 травня 2023 р.
 
Нєхрин було своїм приватизованим шісткам встановлювати захмарні багатодесяттисячні зарплати, аби під тими прокладками раби гарували з невеликими перервами. Екс-голова Верховного суду- розстріл, екс-голова нацбанку- розстріл, мільярдерам-загарбникам всіх стратегічних галузей- шибениця. До кінця тижня- цілком реально дати народові те, чого у нього ніколи не було, а не раз на 30 років громогласно трибздіти, що, мовляв, зловили найбільшого злодія у верховному кабінеті- щодня годував свій службовий диван зеленими мільярдами.
Рейтинг: 5+ 0-
 
:(, 13:50 29 травня 2023 р.
 
Якщо верховна влада не почне реально саджати корупціонерів їх почнуть відстрілювати як куропаток, В'єтнамскій синдром вдарить гостро миттєво безжально буде бити як москалів можливо ще з більшою люттю, Корупціонери відбирають наше майбутнє,
Рейтинг: 4+ 0-
 
Володимир, 14:11 29 травня 2023 р.
 
Кучма все робить по чернеткам путіна. Вбив освіту, підбирає керівників не по рівні фаховасті а по відданості та підлості, землю роздеребанює для свого кооперативу, ігнорує думку громади. Такий собі Адольф зарплати захмарні, гуманітарку розікрав, всіх хто не поділяє його погляди - вороги. А саме головне принижує та обзиває церкву нашу це означає що воно перешло межу людяності спалив всі мости. Відчуваю що це погано закінчиться. Як говориться - згорів на роботі. Найкращий вихід сісти в тюрму самому бо недоживе. Бог все бачить що бідолага запутався і головою запорочений йому позеленіло в очах від долларів.
Рейтинг: 13+ 0-
 
володимир, 14:24 29 травня 2023 р.
 
Якщо ми не знищемо корупцію росія нас захопить. У нас ііншого шляху не існує чим стати сильною європейською державою. Ми дуже жорстко повинні відноситись до злодіїв в державі це аксіома. Корупція розвалила Римську імперію. Зараз знищує останню імперію світу. Я хочу запитати депутатів чому вони не ставлять питання на сесії про недовіру Кучмі-корупціонеру. Адже в них є на руках рішення суду. Це питання мало бути винесено на позачергову сесію та проголосовано одностайно. Виходить депутати не згодні з рішенням Феміди. Питання тоді вже до них.
Рейтинг: 13+ -1-
 
Володимир, 15:42 29 травня 2023 р.
 
Поліцейський офіцер громади - це той же самий дільничий . Навіщо створювати те , що вже існує давним давно , чи комусь дуже хочеться подерибанити місцеву казну бо по -іншому таке зрозуміти неможливо. Ось на фото тієї статті який офіцер поліцейський гладенький василько позує на камеру, а який у нього великий штат таких же гладеньких, то навіщо відбирати у них хліб. Оце такий погляд дохтора на розвиток економіки міста , слабо ні?
Рейтинг: 9+ 0-
 
думка, 17:18 29 травня 2023 р.
 
от дурепа, та з тим дебілом я ходжу до бані, тобі навіть у сні ніколи не присниться а то наяву, там таке, що "мама не горюй". Трохи по легче з тим дибілом, може тут і ти права але.
Рейтинг: 0+ -4-
 
марія нарвалася,, 17:51 29 травня 2023 р.
 
Тема звільнення заступників мера без головного корупціонера-міського голови Кучми Т. Я. набула жвавого обговорення дрогобичанами і як завжди дуже гостро в Дрогінфо. Якщо незадоволення роботою депутатського корпусу ще терпимо, бо як видно більшість схаменулася і пробують трохи охолодити неконтрольований, нефаховий та неефективний стиль роботи мера, який вже було видно ще за першоі каденціі, то він не змінився і став ще більш агресивний. Відстоювати молодого юриста Вовківа і ставити на керуючого - ну це зовсім не розумно, попередник Коцюба пройшов хороший вишкіл працюючи в судах, але через раз програвав у судах, бо випади кучми завжди розходилися з законом, а що можна взяти з молодого юриста, але ж якою ціною обійдеться таке його стажування як юриста, програшні справи - це ж втрачені кошти громади, а ще з тим Меморандумом, ще не розібралися з преміями, дехто з мерів совісно частину премій перерахували на ЗСУ, а кучма вважає, що заслуговує на таке утримання. Не можна зупинятися, місто має нормально функціонувати. Єдиний вихід в даній ситуаціі-це імпічмент Т. Кучмі. Негайно ініціювати громадські слухання з одним питанням, - " Про ефективність роботи міського голови Т. Кучми".
Рейтинг: 14+ 0-
 
стратег, 18:55 29 травня 2023 р.
 
До пана Великого патріота та злодія Шевкенича Андрійка, чому твій синочок шлюбний та позашлюбний, зятьок не захищають Батьківщину, бо ти то відмазав за крадені гроші в медицині, Райдержадміністрації, а тепер в районній раді, ти гнида злодійська твоє місце на зоні бо ти внутрішній ворог та твої друзі, зробили для України більше шкоди а ніж той москаль проклятий!
Рейтинг: 15+ 0-
 
микола, 19:46 29 травня 2023 р.
 
Та їм плюй в писок- дощ паде, вони повбирались у вишиванки, вдають великих патріотів, а в їхніх захланних душах - де би ше трохи стирити, бо все мало, мало.
Рейтинг: 14+ 0-
 
до Миколи, 20:24 29 травня 2023 р.
 
Та той алконавт Шевкенич їздить п'яним що дня на тій Ауді!
Рейтинг: 7+ 0-
 
Степан, 22:39 29 травня 2023 р.
 
Висловлення недовіри кучмі-це вже назріла необхідність. Але для цього необхідно дві третіх з 38 депутатів, тобто не менше 26 підписів і голосів.  
Судячи, що депутати звільняли заступників щоб сісти в їх крісла, а ще охопити інші крісла за партійними квотами, важко повірити, що вони підуть на цей крок.  
Єдине, що може кардинально все змінити, це реальний розгляд із справедливим завершенням всіх кримінальних справ мера.  
А поки що чекаєм, чи нові заступники і начальники відділів відріжуть мера від схем у своїх галузях.
Рейтинг: 12+ 0-
 
До стратега, 23:03 29 травня 2023 р.
 
Не судіть так строго пана Кучму. У людини клімактеричний період. Цим і пояснюється неадекватна поведінка цього пана.  :grin
Рейтинг: 7+ 0-
 
Наталія, 23:47 29 травня 2023 р.
 
Скільки у Дрогобичі тих шарашок, що ще літо не настало, а вже на кожному стовпі, паркані й довкола "запрошують на роботу" нових лохів? ! І, звичайно, понаднормовогодинно, за мінімальні зарплати- про інше на цьому хуторі навіть й мріяти не доводиться.
Рейтинг: 4+ 0-
 
:(, 09:34 30 травня 2023 р.
 
не даром слово КУЧМА означае безлад, непорядок нагромадження барахла, ото все й вилилось на дрогобич, виправдав свое прiзвище, по повнiй програмi.
Рейтинг: 9+ 0-
 
з Дрогобича, 10:00 30 травня 2023 р.
 
Доброго ранку, Миколо! А зараз проведемо урок украінськоі мови. Сьогодні поговоримо, яка різниця між словами презерватив і г-ндон. Це слова, які однакові за своім значенням, але різні за звучанням. Отже, презерватив це контрацептив, який зазвичай використовують украінські жінки та чоловіки. А г-ндон це теж аналогічний засіб, яким видно користувався твій батько. Тобто, в свій час, якби у твого батька був під руками презерватив, то б не народиася б такий гонд-н Микола. Друзі, говоримо украінською мовою грамотно, а матюкаємося правильно. Хоча кажуть, г. Миколо, що в украінській мові не було матюків. Завчасно дякую, в першу тобі, гон--не Миколо.
Рейтинг: 2+ -2-
 
Андрій,, 11:46 30 травня 2023 р.
 
У пана Миколи коментар в саме яблочко тому невідомо кому треба було пісюн у мішочок запихати щоб корупціонерів не плодити. Думаю що той Микола гідніший за тих багатьох , які вважають що розмовляють чисто солов'їною . Нажаль їхні діла не такі ж чисті як мова.
Рейтинг: 5+ -1-
 
до Андрія, 14:01 30 травня 2023 р.
 
що ти написав, не зрозуміла.
Рейтинг: 0+ 0-
 
анна, 15:19 30 травня 2023 р.
 
пан найшовся, а тут кажуть що пан микола вроджений г-ндон. Люди знають, якщо говорять.
Рейтинг: 0+ 0-
 
тоже мені, 21:27 30 травня 2023 р.
 
Та до одного місця мені ваша думка і ваші погрози. Я звикла говорити правду і надалі її говоритиму. А ваші погрози маю далеко в одному місці. Я не боюся. Лише зачепіть мене і я вас порву, як Тузік грілку. Не боюся всяких дибілів, чмошників і порушників закону. І завжди говоритиму правду і вона переможе. А ви шавки можете гарчати і кусатися, нічого у вас не вийде.
Рейтинг: 6+ 0-
 
Марія до того, що думає, що я , 22:05 30 травня 2023 р.
 
не спіши, ти такого як в того дибіла не бачили, мені страшно було, а ти видно не з лякливих.
Рейтинг: 0+ 0-
 
до маріі,, 10:22 31 травня 2023 р.
 
Ви чого тут серете одні на одних, це вам що: публічний виходок? !
Рейтинг: 1+ -2-
 
:(, 11:21 31 травня 2023 р.
 
Не лякай Вовка лісом. В тебе є один вихід, або прикинутися дурником, що ти і робиш, або дивитися на небо через кліточку. Багато звуку від твого пуку і більше нічого
Рейтинг: 1+ 0-
 
Марія, 18:00 31 травня 2023 р.
 
Кучма назвав речі своїми іменами! Істоти наслужили на ще більшу ганьбу і зневагу!
Рейтинг: 1+ 0-
 
Дрогобичанин, 00:56 02 червня 2023 р.
 
Дьорка-дуполиз.
Рейтинг: 3+ 0-
 
Дрогобичанин, 00:57 02 червня 2023 р.
 
Священство-жульйо!
Рейтинг: 1+ 0-
 
Дрогобичанин, 00:58 02 червня 2023 р.
 
боже яке кончене той кучмо
Рейтинг: 2+ 0-
 
Ігор, 03:11 02 червня 2023 р.
 
В єпархії відреагували на образливі висловлювання Тараса Кучми щодо служителів церкви Прес Служба Самбірсько-Дрогобицької єпархії дала відповідь на запит ЗМІ прокоментувати образливі закиди міського голови Дрогобича Тараса Кучми у бік Церкви, висловлені під час сесії Дрогобицької міської ради 25 травня 2023 р, на якій розглядалось питання цвинтаря у с. Почаєвичі.  
“Вважаємо звинувачення п. Т. Кучми неправдивими і недопустимими для очільника місцевого самоврядування. Сподіваємось, що міський голова критично оцінить свій емоційний випад та знайде бажання і спосіб виправити свою помилку, а також у майбутньому не допускатиметься подібних дій, які б могли негативно позначитись на його репутації.  
Управління Самбірсько-Дрогобицької єпархії УГКЦ завжди відкрите на конструктивний діалог з усіма, хто працює для добра Дрогобицької громади та відкидає будь-які спроби втягнути Церкву в меркантильні інтриги та групові інтереси.  
Нехай Господь дарує нам усім мудрість і єдність у цей відповідальний, важкий час війни, щоб чесно і віддано працювати для перемоги України! ”, – йдеться у повідомленні пресслужби.
Рейтинг: 5+ 0-
 
Єпархіальний вісник, 05:31 02 червня 2023 р.
 
Цікаво, чи буде стояти першим біля Патріарха? Сам раз поставити чорта на місце, взяти і не запросити. А що? Як такий порядний мер буде разом з шахраями стояти. Гигиги!
Рейтинг: 5+ 0-
 
Микола, 10:06 02 червня 2023 р.
 
мова йде про людину з ратуші, яка хоче ближче пізнати марію, що пише правду.
Рейтинг: 0+ 0-
 
а може,, 05:46 03 червня 2023 р.
 
Подейкують, що новопризначений заступник міського голови Василь Качмар намагався перепросити владику Ярослава Приріза за хамські висловлювання Кучми. Але той в коректній формі послав Камара з Кучмою нахрєн, сказавши що ні бачити таргана, ні чути про нього не хоче. Дізнавшись про це, Кучма спакував валізу готівки і подався до Польщі.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Партизанка з ратуші, 07:12 04 червня 2023 р.
 
Качмар попав в своє рідне середовище. Це "рішала", який наживається на тому, що проникає у владу і де немічні виконавці та стає сірим кардиналом. Який на своїх посадах у виконавчих службах навчився вичавлювати з людей і підприємств кошти. За що вилітав з цих посад. А Дрогобич для нього золоте дно. Він буде рулити підупавшим Кучмою, ніяким Бейзиком і стане головним. А комуналка де найбільші крутяться буде йому серйозним гаманцем. Керівники КП які мають багато гріхів будуть загнані в стойло і стояти в черзі щоб батько прийняли і не наказали. І ті, що пропхали його до влади теж скоро пожалкують. А друга серія розбірок за владу буде набагато цікавішою . І плачевною для всіх аматорів при владі.
Рейтинг: 6+ 0-
 
дрогобичанин, 10:12 04 червня 2023 р.
 
Партизанка, робіть це виключно рідною мовою, інакше ніякі патріотизми нічого не варті. Хоча, в нашого народу є така собі негласна національна традиція: погавкалися-обматюкалися-обнялися-поцілувалися. Здебільшого, навіть після цього кожен робить все на свою вигоду, інакше любити Україну до глибини власної кишені- якось ніби й непатріотично.
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 09:24 07 червня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5839 днів)