Заборона трансляцій вуличних камер, цілодобові укриття, створення формувань ЦЗ та неналежне зберігання гудронів

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
10.06.2023

 

Упродовж 3 і 4 червня представники ДСНС спільно із поліцією та військовою адміністрацією перевірили стан укриттів Дрогобицького району. Перевірено 175 укриттів, лише 27 з них у придатному стані. У Дрогобицькій громаді з 82 придатні 13, у Бориславській – з 33 придатне 1, у Трускавецькій — з 14 придатні 7, у Меденицькій — з 28 придатні 4, у Східницькій – з 18 придатні 2. Про це повідомила пресслужба Дрогобицької районної військової адміністрації. Про це під час засідання районної комісії ТЕБ та НС, яке відбулось у четвер, 8 червня, під головуванням першого заступника начальника Дрогобицької районної військової адміністрації Романа Шлярпа, повідомив головний фахівець відділу ЦЗ Дрогобицького РУ ГУ ДСНС України у Львівській області Сергій Юхновський.
За наслідками стану укриттів районна комісія ТЕБ та НС прийняла рішення про забезпечення керівниками територіальних громад Дрогобицького району приведення технічного стану об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту у відповідність, встановлення цілодобового режиму роботи укриттів та встановлення спеціальних маркувальних знаків.
З метою усунення загрози витоку інформації про пересування сил оборони, роботу протиповітряної оборони та наслідків ракетних ударів органи місцевого самоврядування спільно з поліцією мають забезпечити блокування загального доступу до трансляцій з вебкамер розміщених на будівлях, уздовж транспортних шляхів, у комунальних, торгівельних та промислових об’єктах, а також забезпечити відключення зовнішніх відеокамер, які не інтегровані в єдину систему відеоспостереження «Безпечна Львівщина» та розміщені на будівлях, уздовж транспортних шляхів, у комунальних, торгівельних та промислових об’єктах.
Для підсилення потужностей цивільного захисту у Дрогобицькому районі створять об’єктові формування цивільного захисту. Підприємства, де є більше 50 працівників та володіють транспортною, будівельною, комунальною, медичною, пожежною та іншою спеціальною технікою і є стратегічно важливими, мають утворити в себе на підприємствах об’єктові формування цивільного захисту. Після цього, згідно з рішенням ТЕБ та НС, органи місцевого самоврядування утворять територіальні формування цивільного захисту громад та направлять відповідні облікові документи Дрогобицькій РВА для утворення територіальних формувань Дрогобицького району.
Керівники підприємств, установ організацій та закладам вищої освіти незалежно від форм власності й підпорядкування мають забезпечити проведення спеціальних об’єктових навчань і тренувань з питань цивільного захисту з дотримання графіку у 2023 році.
ОМС та керівники суб’єктів господарювання, що проводять будівельні та земляні роботи на території Дрогобицького району, а також критичної інфраструктури та об’єктів підвищеної небезпеки мають провести, із залученням представників Дрогобицького РУ ГУ ДСНС України у Львівській області, інформативні лекції щодо ризиків, пов’язаних із виявленням вибухонебезпечних предметів.
Дрогобицьке РУ ГУ ДСНС України у Львівській області та спеціальна комісія проводитиме комісійні виїзди щодо обстеження та встановлення фактичного стану готовності місць масового відпочинку населення на водних об’єктах під час купального сезону.
Дрогобицьке РУ ГУ Держпродспоживслужби у Львівській області проводитиме комісійні перевірки закладів оздоровлення та відпочинку дітей, у т. ч. з відбором та лабораторним дослідженням проб харчових продуктів, змивів з об’єктів навколишнього середовища та води з метою попередження спалахів гострих кишкових інфекцій і харчових отруєнь та забезпечення безпеки дітей під час перебування на оздоровленні. Окремо комісія перевірятиме санкціонованість функціонування дитячих таборів.
Також під час засідання комісії ТЕБ та НС розглянули питання щодо можливого погіршення санітарно-епідеміологічної ситуації внаслідок неналежних умов зберігання (просто неба) гудронів на території одного з підприємств Дрогобиччини.
Відтак рішенням комісії ТЕБ та НС вирішено організувати проведення комісійного обстеження території цього підприємства із залученням представників міської ради, Дрогобицького районного управління ГУ ДСНС у Львівській області, Державної екологічної інспекції у Львівській області, фахівців лабораторії акредитованої на проведення замірів атмосферного повітря, відбору проб ґрунту, води та, при потребі, інших зацікавлених служб та відомств. Окрім цього, при Дрогобицькій районній військовій адміністрації буде створена спеціальна комісія.
 

Переглядів: 1253

Коментарі (17)
 
треба перерахувати ящики з долярами, евро та золотом, перезарити iх ще глибше, просьба дрогобицьку владу не зволiкати та зробити надiйне укриття валютним запасам народу, що тимчасово зберiгають злодii Дрогобича!
Рейтинг: 2+ -1-
 
з Дрогобича, 09:44 10 червня 2023 р.
 
Гудронів ? То шо за зараза така ?
Рейтинг: 1+ 0-
 
Микита, 09:48 10 червня 2023 р.
 
А у нас на Кульпарківській нормальне укриття. Я пробував головою пробити стіну, не пробивається, міцна.
Рейтинг: 0+ 0-
 
із Європи, 13:01 10 червня 2023 р.
 
просив би кончених не писати всяку херню у нас війна і гинуть люди.
Рейтинг: 2+ -1-
 
снайпер +затєтий украінець, 16:53 10 червня 2023 р.
 
У Запоріжжі ДБР затримало самого генерала служби ДСНС за розкрадання пального і як пишуть журналісти про цю подію, що цей покидьок вкрав таку кількість пального виділеного на ДСНС , що на подвір'ї свого елітного маєтку встановив приватну міні заправочну станцію. Отакої , наші корупціонери чудять крадуть аж чуби спітніли і чим більше перевірок тим більше бабла зароблять бо на одну зарплату чинуші жити не в змозі як бачимо.
Рейтинг: 2+ 0-
 
до снайпера, 18:42 10 червня 2023 р.
 
Військовий стан! , до стіни ту гниду і йому подібним які роздавали на ліво на право гуманітарні спальні мішки а наші воїни мерзли в окопах!
Рейтинг: 4+ 0-
 
Ігор, 19:13 10 червня 2023 р.
 
Якщо подивитись суботнє інтерв'ю журналіста розслідувача Юрія Ніколова то розумієш що корупція на державних закупівлях зашкалює. Він прокоментував недавні обшуки у посадових клєрків Укрзалізниці і там повний треш бо все закуповується через посередників , які присмоктались до державних годівниць через корумпованих посадових нікчем. Тому і отримуємо до прикладу на кшталт яєць міноборони по 17 грн. , тощо. Тилові щурі ніяк не нажруться , ну і виродки. І хто їх повироджував таких падлюк?
Рейтинг: 3+ 0-
 
до Ігора, 22:55 10 червня 2023 р.
 
Я Гринь
Рейтинг: 0+ 0-
 
Гринь, 23:24 10 червня 2023 р.
 
А давайте дружню попердимо.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Афоня, 23:52 10 червня 2023 р.
 
Або поплаваємо в калабані та шо утворилася після дощу
Рейтинг: 1+ 0-
 
Бабайка, 06:11 11 червня 2023 р.
 
Повідбирати всі авта у всіх начальників- і крапка. Не захоче віддавати- на шибеницю! Нехай іде- й окопи риє!
Рейтинг: 2+ 0-
 
:(, 10:35 11 червня 2023 р.
 
Всі авта в них на батьках, тещах, дорослих дітях або за довіреністю, бо за доходами в декларації вони б такі авта ніколи не заробили. А якщо порахувати обслуговування, колеса і заправку, то їм з їх офіційними доходами прийшлось би ще сидіти під церквою з простягнутою рукою.  
Саме тому Байден заявив, що на відновлення Каховської ГЕС США дадуть 1 млрд. $, але керувати грішми і роботами будуть амеиканці!
Рейтинг: 3+ 0-
 
До;(, 13:06 11 червня 2023 р.
 
До;(, 13:06 11 червня 2023 р. -ну й слава богу, а то щирi в вишиванках все покрадуть
Рейтинг: 2+ 0-
 
з Дрогобича, 17:42 11 червня 2023 р.
 
Невже, всі примажорені тещі, коханки, бвтьки, діди і діти, й ветерани ще куликовської битви- страшна державна таємниця? Повідбирати і в них, разом із "задовіреностями". І купити кожному квиток за 200 доларів (а не за 200 тисяч)- і нехай летять в Канаду "любити Україну", а то їхня любов тут, в Україні, все змиває цілими морями лісів, полів і рік. Заодно, й всім, у кожній родині, аферисткам, котрі позагрібали все під себе, бо деякі віри в кабінетах свого часу дуже любили гроші. Що, така черевата ВРУня не в силі прийняти відповідний закон- у них, там, те грошева, це миттєво виходить, як і колись: натиснули зелену кнопочку- і бацман!
Рейтинг: 3+ 0-
 
!, 20:30 11 червня 2023 р.
 
Чому в школі 4 всі говорять, що кожного місяця з працівників із зарплати збирають 1% , а тепер з батьків на ремонт школи- 2000 грн. ? Чому це "Мовчання ягнят" озвучили у фейсбуці тепер, коли пішов Вовків (доречі його дружина працює в цій школі)? Чому з цим бардаком в час війни після "призначення" директорки має розбиратись новий начальник освіти?  
Чому в школі 17 за програш незаконного рішення директора щодо продовження контракту вчителя має платити бюджет і чому з вчителів за послуги приватного адвоката збирали по 1200 грн. ?
Рейтинг: 5+ -1-
 
До !, 14:29 12 червня 2023 р.
 
Якщо вчителька школи 17 за переведення на безстроковий договір виграла суд, то чому Ластов'як звільняє всіх строковиків? Що закон не однаковий для всіх, чи наближеним до мера все можна?  
І ще питання, а за які кошти буде відшкодування за програні суди- директора чи бюджету установи?
Рейтинг: 2+ 0-
 
Ліцей Лепкого, 22:11 12 червня 2023 р.
 
Будуть знову й знову "збирати на штори": канікули, треба батьківськими пулярисами марафет мільйонерити.
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 08:56 15 червня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)