Мешканців Східницької громади закликають поки що не споживати воду з криниць

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
15.06.2023


Вода в криницях та відкритих водоймах на території Східницької громади, яка зазнала підтоплення, є небезпечною.


Про це інформують у Дрогобицькому районному управлінні Держпродспоживслужби. Наразі фахівці проводять лабораторні дослідження щодо якості води.

Рекомендації:
 
 
- відмовтеся від вживання води з криниць та каптажів;
 
 
- використовуйте для приготування їжі, господарських та гігієнічних потреб тільки безпечну воду. Безпечною може бути придбана у пляшках або привозна питна вода, а також очищена спеціальними засобами;
 
 
- використовуйте лише таку воду, яка постачається через централізовану систему водопостачання – вона підлягає постійному моніторингу якості.
 
 
Пам’ятайте: кип’ятіння води і знезараження її спеціальними засобами (таблетками для очищення) не позбавляє її від хімічного забруднення. Якщо ви помітили у себе чи своїх близьких ознаки інфекційних захворювань чи отруєння, то терміново зверніться до лікаря.
 
 
Джерело - Дрогобицька РВА

Переглядів: 588

Коментарі (5)
 
в бювет, пити нафтусю. з неi кажуть для гурманiв борщ особливий виходить
Рейтинг: 0+ 0-
 
з Дрогобича, 17:10 15 червня 2023 р.
 
Зі Східниці до Нового Кропивника встановили тимчасовий переїзд- якусь коцурбалку з фейсами пару дураків, котрі за сто грам ті блоки повстановлювали. Краще б гнали звідтам всю москальнотську сволоту, катра прієхала перєпатусовацца в Карпатах, пака оні там нас зачіщают.
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 18:53 15 червня 2023 р.
 
А чому виключили коментарі до попередньої теми про Стьпу Кулиняка? Може хтось хотів похвалити начальника рда, а нема як.
Рейтинг: 1+ 0-
 
Стах, 10:19 16 червня 2023 р.
 
Думаю що людям і без коментарів ясно за чий рахунок жирують чиновники , оскільки все лежить на поверхні лишень немає у влади волі щоб очиститись від ганебної корупції. Князіви та й годі.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Стаху, 14:42 16 червня 2023 р.
 
Там, на печерних столичних "олімпах", страшна "рехворма" всіх бдрівців, то що: вони досі не мають списків злодіїв-мільярдерів? А чи мають: для потусуватися у всіх телевізорах?
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 15:36 16 червня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5837 днів)