У Дрогобичі трирічний хлопчик випав з вікна третього поверху

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
15.06.2023

 

14 червня близько 20:15 до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Івана Франка у Дрогобичі малолітня дитина випала з вікна. Про це повідомила поліція Львівської області.  На місці працювали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб Дрогобицького районного відділу поліції. Як встановили правоохоронці, поки дорослих не було у кімнаті, 3-річний малюк виліз на підвіконня та випав разом з москітною сіткою з третього поверху. У помешканні на той час перебували його матір, а також бабуся та ще троє дітей. Внаслідок падіння хлопчик отримав політравми та був госпіталізований до  лікарні.
Слідчі територіального підрозділу поліції  відкрили кримінальне провадження за ст.166 (Злісне невиконання обов'язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк від двох до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.
Досудове розслідування триває. 
Поліцейські Львівщини вкотре закликають: не залишайте малолітніх дітей без нагляду навіть на короткий час. Навіть якщо вікна обладнані москітними сітками, вони не утримають дитину. Виходячи з кімнати, де є дитина,  обов’язково зачиняйте вікна та балконні двері. Відсуньте від вікон предмети, якими може скористатися дитина, щоб залізти на підвіконня: столи, стільці, тумбочки, різноманітні ящики тощо. Також встановіть на вікна та балконні двері спеціальні захисні замки, щоб дитина не могла відчинити їх самостійно.
 

Переглядів: 1721

Коментарі (10)
 
Прикро. Нехай одужує дитина.
Рейтинг: 4+ 0-
 
Дрогобичанин, 15:55 15 червня 2023 р.
 
мама напевно за заробитками в европi, недавно зустрiв в магазинi дрогобичан, маму й дорослу доньку, вони тут на заробiтках, все додому, а там лишаеться дуля, вони самi з грушiва, так калими дай участковому, попу, мiськiй конторi, ходить як по святу воду та банда кожен мiсяць, а тепер нова напасть военкоми придумали брати оплату кожен мiсяць. от й платять баби за чоловiка, зятя й сина. а ще ж треба iсти пити, от малi дiти й шастають без батькiв. Баби мучаються, чуть не плачуть, тут на нелегалi, роблять на поляка, ще й йому платять. от таке твориться.
Рейтинг: 0+ -2-
 
з яхти в Дубленi, 17:17 15 червня 2023 р.
 
Тим часом, COSMOLOT- шобла ігорвих автоматів, стає генеральним спонсором шарашки "Проект “Українська пісня”. Це що: збіговисько безголосих з колишньої обслуги на Окружній? ! І все стає зрозуміло: Окружну з печерних пагорбів перенесли у Львів? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
:(, 18:23 15 червня 2023 р.
 
Тим часом, "Рівненська АЕС оголосила тендер майже на 20 тисяч гривень: планує закупити сотні літрів пива"- вони там що будуть гасити у випадку чогось: штучний інтелект безмохглих злодіїв імені всіх полелих? !
Рейтинг: 0+ -1-
 
!, 19:13 15 червня 2023 р.
 
Пиз-ож, нетреба нічого воєнкомату платити, силою мобілізувати можуть тільки повного лошару, чоловік, який хоч трохи знає закони легко ставить на місце фірму тцк та сп.
Рейтинг: 2+ -2-
 
До ДублЕна, 10:29 16 червня 2023 р.
 
Підтвердженням вашого допису є нещодавнє відео від Мар'яна Чави де бугаї приватної фірми "тцк" біля СІЛЬПО намагались вручити повістку перехожому чоловіку. Повний треш доповнився ще тим що у "тцкакашника" виявився військовий білет ще з зіркою ссср. І він цей "білет" показав, як ніби-то його повноваження вчиняти певні дії , тобто вручати повістки. Шокував тцккашник не тільки своїм неохайним виглядом але і його паталогічною тупістю . Чому їм не замінили військові квитки? Адже вони не дійсні бо присягу він давав "совку" , а не нашій неньці. Що то за зброд такий ця ТЦК?
Рейтинг: 4+ -2-
 
до "До ДублЕна", 11:41 16 червня 2023 р.
 
Тцкашник попав дійсно тупий, а от військові квитки не міняються. У військовому квитку є записи, печатки, підписи командирів усіх підрозділів, де він колись служив, можливо тих частин вже давно нема і як будете це все вносити у новий військовий квиток, а присягу на вірність неньці він швидше за все прийняв і запис про це зробили у тому самому квитку. Доречі мій брат служив після розпаду совка уже в українській армії і у нього теж квиток із зіркою ссср, бо на той час нового зразка просто не було.
Рейтинг: 3+ 0-
 
До попереднього, 12:04 16 червня 2023 р.
 
У тцк працівники розумом взагалі не вирізняються, до прикладу і Івано-Франківській області самодур начальник тцк видав наказ усім військовозобов'язаним в десятиденний термін з'явитись до тцк. Цікаво, що буде, якщо не з'являться? Мабуть тоді він голосно пукне.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Гріцацуєв, 14:35 16 червня 2023 р.
 
Пробачте, будь ласка, а ви можете його закатати в асфальт під воротами їхнього ПуЦиКа- у Києвах такий приклад вже був, ще- за часів Макароновича, там могилка й досі на тротуарі? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 15:34 16 червня 2023 р.
 
Взагалі про керівників місцевого ТЦК навіть говорити бридко Лисак та Коцюба дуже ниці, підлі та грошолюбиві створіння, які навіть людьми називати не хочу. Нехай їх судить Бог і за кожну свою підлість і за кожну нашу сльозу їм віддасться сторицею. Щодня не забуваю просити про це. Людські сльози на землю не падають і вони будуть відповідати за свої вчинки з часом. Те, що вони зробили конкретно в моєму випадку немає ні оправдань, ні розуміння, ні прощення. Доки буду жити їм цього не забуду
Рейтинг: 4+ 0-
 
Марія, 08:43 17 червня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5837 днів)