Суд покарав трьох мешканців Дрогобиччини за крадіжку мазуту із нафтопроводу

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
19.06.2023

 

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області виніс вирок трьом мешканцям Львівщини Ярославу Розлуцькому, Богдану Сабату та Дмитру Антонику, які намагалися вкрасти мазут із нафтопроводу «Укртранснафти». Їм призначили по року іспитового терміну. Про це повідомив zaxid.net.  Як вказано в матеріалах справи, 14 листопада Ярослав Розлуцький, Богдан Сабат та Дмитро Антоник домовились про викрадення нафтопродуктів із нафтопроводу АТ «Укртранснафта». Ввечері вони приїхали на галявину дороги між Дрогобичем і Бориславом, через яку пролягає нафтопровід «Орів – Дрогобич», що належить АТ «Укртранснафта», та з допомогою мотопомпи та генератора викачали нафтопродукти. Незаконно зібрану продукцію вони викачували у бочку, що була в автомобіля Mercedes-Bens 608, на якому вони приїхали. Цього ж вечора їх із викраденим мазутом затримала поліція.
Слідчі з’ясували, що таким чином зловмисники хотіли викрасти 6,8 м куб нафтопродукції загальною масою 5,6 тонн. Їм повідомили про підозру за ч. 2 ст. 15, ч. 4 ст. 185 (замах на таємне викрадення чужого майна за попередньою змовою, вчинене в умовах воєнного стану) ККУ.
У суді Ярослав Розлуцький, Богдан Сабат та Дмитро Антоник свою провину визнали та підтвердили обставини злочину. Вони зазначили, що такий «підробіток» їм запропонував власник ділянки, через яку пролягав нафтопровід, аби здобути мазут. До приїзду поліції, зі слів чоловіків, вони не розуміли, що вчиняють крадіжку.
При винесені вироку суд врахував, що чоловіки жертвують гроші на ЗСУ, одружені та мають малолітніх дітей. 15 червня суддя Дрогобицького міськрайонного суду Зоряна Павлів визнала чоловіків винними у крадіжці та призначила по 5 років позбавлення волі. Однак ув’язнення суд замінив на 1 рік іспитового терміну. Також Ярослав Розлуцький, Богдан Сабат та Дмитро Антоник солідарно мають заплатити понад 39 тис. грн судових витрат. Цей вирок можна оскаржити в апеляційному суді.
 

Переглядів: 2621

Коментарі (75)
 
А могли б сказати, що мають яхту у ДублЕні і поїхали би на Кульпарківську, як я.
Рейтинг: 0+ 0-
 
із Європи, 11:16 19 червня 2023 р.
 
Та то якісь Робін Гуди, крали у багатіїв з " укртранснафти", а гроші жертвували на ЗСУ.
Рейтинг: 13+ 0-
 
Галдін, 11:24 19 червня 2023 р.
 
Такі крадіжки давня схема заробіток серед багатьох крутеликів і посадових клєрків, але ті попались бо немали мабуть "даху" від мусорні чи інших силових структур Дрогобиччини. А ось скільки вкрали у самій "Укртранснафті" по різного роду корумпованим схемам - народу можна тільки здогадуватись. Чи може їхні менеджери напрочуд є "прозорими" , як думаєте ? Уявляю яку суму тим спритним невдахам прийшлось заплотити мантіям щоб не посадили. Часом цей Сабат не є родичем Сабатів колишніх ексментів?
Рейтинг: 14+ 0-
 
не дивно, 11:41 19 червня 2023 р.
 
Класна схема, крадеш, тоді жертвуєш пару гривень на ЗСУ і тебе не садять.
Рейтинг: 18+ 0-
 
Світлана, 12:05 19 червня 2023 р.
 
Всі крадуть хто при владі в тій державі) 30-ть років крадіжок привели до війни. Всю державу розграбували замість того щоб зміцнювати і розвивати.  
Президенти Кучма, Порошенко і Зеленський в першу чергу мають сісти на пожиттєвий термін.  
За ними і злодійня на місцях Кучма з Кулиняком, в першу чергу за злочинні дії під час війни.  
Тоді можна буде сказати що потрібні зміни в державі розпочались
Рейтинг: 15+ 0-
 
!, 14:11 19 червня 2023 р.
 
Скільки місцевих «мєнтів» отримали УБД і нагороди за то що нишпорили по чужих хатах під час зачисток у звільнених ЗСУ населених пунктах?
Рейтинг: 9+ 0-
 
питання, 14:22 19 червня 2023 р.
 
Зам кучми парашутист Васька Качмар вже притянув за собою в Дрогобич золотого батона з Харькова рига Мисака і його МАФи. Чекаємо десант інших регіоналів зі Сходу :roll :(  
Місцеві злодійчуки запийте водою скоро ваші хлібні місця займуть російсько мовні колеги.
Рейтинг: 20+ 0-
 
Дрогобичанин, 15:56 19 червня 2023 р.
 
Ромко Муль засмучений, заїжджі москалі витурять його хлібо-булочні вироби з міста. Теперка всі ключові точки з торгівлі хлібом в ригів.  
Депутатський корпус продався, Кулиняк / Танчук в цю тему непхається бо дана вказівка від Козицького який має зиск від ригівського бізнесу що переїздить на Львівщину.
Рейтинг: 19+ 0-
 
Дрогобичанин, 16:09 19 червня 2023 р.
 
А за бика банана стебницьконо забули ? . він неодноразово крав пальне з нафтопроводу , так само бобер шутко , який керує водними ресурсами в Дрогобичі
Рейтинг: 16+ -2-
 
Степан Поясник-Довбуш, 17:06 19 червня 2023 р.
 
Шутко в свій час сидів на трубі назбирав 50 кусків зелених і за них купив крісло голови РДА. швидко відбив вкладені бабоси. Сьогодні в районі Шутка пригрів коло себе Кулиняк / Танчук . Бувалі казнокради завжди в ціні і потрібні нинішній владі. А ви воюйте…
Рейтинг: 17+ 0-
 
До попереднього, 17:16 19 червня 2023 р.
 
піьска-піпіська, от що саме головне в житті :p
Рейтинг: 1+ 0-
 
Кузька, 17:17 19 червня 2023 р.
 
Ви воюйте а вони будуть красти бо по-іншому ці тварі жити не вміють. Падла народжена жити суто для власних шкурних інтересів . Яка то наволоч гидка просто годі слів добрати до нинішніх корумпованих чинуш.
Рейтинг: 18+ 0-
 
до "до попереднього", 17:47 19 червня 2023 р.
 
Гидко бачити як Стіпашка Кулиняк фоткається роблячи сумне обличчя на фоні домовин з воїнами. Коли Стіпашка з Шлярпом гроші бере за виїзд чоловіків по 5 000 у о то лице в нього зовсім не сумне.  
Фотограф Тарас Іванішин теж совість втратив прислуговуючи Кулиняку
Рейтинг: 21+ 0-
 
123, 18:13 19 червня 2023 р.
 
то на армiю крали, аби леопарди могли iздити й мерседеси влади
Рейтинг: 7+ 0-
 
з Дрогобича, 18:23 19 червня 2023 р.
 
Ігор Антоник він же "Моцний" відмазав свого сина, пару тисяч долярів це не гроші для нього, а Зорянка Павлів всім відома хабарниця, вона за бакси навіть хуйла б відмазала в Гаазі.
Рейтинг: 4+ -2-
 
Унятичі все знають, 20:30 19 червня 2023 р.
 
СЛОВА ПРИДУМАНІ ДЛЯ БРЕХНІ, А ПРАВДУ ГОВОРЯТЬ ВЧИНКИ.  
 
Пам'ятаємо, як в Дрогобичі місцеві депутати обурилися співпраці заступників міського голови з харківським провідником руського миру Мисиком.  
 
Було піднято багато шуму, але чим все скінчилося?  
 
Звичайним популізмом та продовженням співпраці за гроші на українській крові але тепер вже з новими персонажами.  
 
МАФи Мисика вже стоять по місту так само незаконно з юридичної точки зору, як і з точки зору морально-політичної.  
 
І нікого вже не турбує, що особа, яка не один десяток років прокладала шлях ворогу в нашу країну на Сході через свій "хліб", тепер вже годуватиме цим "кривавим хлібом" народ на Заході України.  
 
На прикладі цієї ситуації яскраво видно, як звикли працювати дрогобицькі міські еліти - розмов було багато, заяв і обурень заради політичних балів лунало ще більше, а реальних дій - нуль.  
 
І навіть сміливі заяви представників різних політичних сил швидко закінчились - напевно з кожним проведено відповідну "роботу".  
 
Звісно, що сесією ДМР прийнято рішення щодо анулювання паспортів прив'язки для цих МАФів.  
 
Але це - лише гарний політичний хід, після якого наступила тиша.  
 
Ніхто не поцікавився, чи виконується рішення сесії, ніхто не підняв питання про порушення норм Земельного кодексу навіть за наявності паспортів прив'язки, не звертався до відповідних органів, аби прибрати з дрогобицької землі ці смердючі МАФи.  
 
Правда, таки знайшлася лише одна людина, яка зараз і не перебуває на посаді, але таки відреагувала та почала діяти згідно юридичній процедурі.  
 
І зауважу, що ця людина зовсім не юрист, на відміну від деяких інших учасників подій.  
 
Цікаво в цій ситуації веде себе і відомий "борець " з МАФами депутат Олег Дьорка, який раптом різко активізувався в той час коли знімали старих і призначали нових заступників, а коли стало зрозуміло, що його фракції жодна посада не перепаде, то одразу втратив інтерес до Дрогобицької політики.  
 
Дивина та й годі - людина, яка так багато говорила про честь і гідність, та ідеали Майдану, мовчить, коли ті самі ідеали в Дрогобичі топчуть проросійські члени Партії Регіонів, корупціонери та моральні уроди.  
 
В цьому контексті дуже дивною є поведінка всієї фракції Української Галицької партії так само, як і її голови О. Дьорки, які зазвичай піднімають крик через кожне неправильно зрізане дерево, постійно апелюючи до ідей Майдану та аргументуючи це все відсутністю честі та гідності в міській раді - зараз же повністю засунули язики в одне місце, наче по замовленню.  
 
Місцеві політики та чиновники не подали та не оприлюднили жодної заяви щодо такого наглого порушення всіх законних і моральних норм, жодного звернення.  
 
Чому мовчить місцева Батьківщина, ми давно знаємо.  
 
Тиск зі столиці та з області таки міцно закрив рот голові місцевого осередку партії Світлані Мамєнькє.  
 
Але тепер виникають питання до Народного Руху під керівництвом Романа Курчика та до Самопомічі, якою в Дрогобичі керує Андрій Паутинка: а з вами то що не так?  
 
Місцевий осередок партії Слуга народу в повному складі не голосував за анулювання паспортів прив'язки, хоч і були присутніми на сесії міської ради - Пилипців, Слотило, Кулиняк. чому?  
 
Що завадило?  
 
Руки не піднялися?  
 
Жодної заяви від голови Військової адміністрації Степана Кулиняка по цьому кричущому факту порушення всіх законних та етичних норм - такого плювку на закон не було ще в історії Дрогобича, щоб жодного законного документу, незважаючи на те, що там звикли до махінацій, але щоб аж так!  
 
Також, Степан Кулиняк не підтримав Ореста Каракевича в його офіційному зверненні з вимогою знести МАФи.  
 
Не підтримав, ні як депутат міської ради - секретаря ради.  
 
Не підтримав, ні як голова Військової адміністрації - ветерана АТО, офіцера Іноземного легіону, легендарного Лучника Майдану.  
 
Не підтримав, як громадянин України мешканець Дрогобича - такого ж громадянина України та мешканця цього ж міста.  
 
Офіційну позицію підтримки звернення секретаря міської ради Каракевича зайняла лише партія ЄС.  
 
А от заступник міського голови Юрій Кушлик, навпаки, підтримує встановлення МАФів, навіть незважаючи на те, що це "хліб на крові" та всі кроки щодо його "заходу" на територію Львівської області в Дрогобич на даний час є протизаконними.  
 
Враховуючи той факт, що Кушлик є головою фракції Удар в міській раді, можна зробити висновок, що Удар підтримує спільні корупційні та незаконні дії міського голови та Мисика.  
 
Слід відмітити, що і інші партії та депутати зайняли позицію глибокої мовчанки, однак депутат ДМР Павло Цвігун ще в квітні перший виступив із категоричною заявою проти "хліба на крові".  
 
Можна багато говорити про "подвиги" місцевих політиків, можна іноді навіть і промовчати, але невже вам мало того, що зараз відбувається з нашою країною завдяки тому, що такі, як Мисик десятиліттями переконували Путіна в тому, що Харків - це "руський город з руським населенням"?  
 
Чи ви не усвідомлюєте, що через цей "хліб" Мисика невдовзі і Дрогобич заспіває антимайданівські пісні?  
 
Ви голодні?  
 
Ви готові їсти хліб, замішаний на крові ваших братів українців, які поклали життя заради нашої свободи у боротьбі проти "руського миру", замішаний на крові українських дітей, яких вбив не лише Путін зі своєю мілітарною армією, а й з "армією" своїх агентів впливу в Україні, серед яких і ваш "хлібогодувальник" Мисик?  
 
Де ваші дії?  
 
Чи може "неначасі"?  
 
Завтрашній день на засіданні виконкому покаже чітко - чи готова міська рада до дій, чи справді лягла під ригів.  
 
Чи відреагує завтра виконавчий комітет на звернення Каракевича і прийме відповідне рішення про демонтаж МАФів, чи проігнорує?  
 
Звісно, що про простих мешканців Дрогобича цей склад політичної так званої еліти, як ми всі бачимо, не дуже то й піклується, але де ж згуртованість людей, які наче б і вкладаються у допомогу нашій армії на фронті, а проти захоплення рідного міста провідниками руського миру чомусь мовчать.  
 
Коли були затримки з виплатами медикам та вчителям, сесійна зала була повна простого люду, а тепер ви всі куди поділися?  
 
Може слід таки включатися у політичне та управлінське життя рідного краю, якщо ваші представники в органах місцевого самоврядування бояться виступати проти великих грошей провідника ворога?
Рейтинг: 18+ -4-
 
Міша, 20:48 19 червня 2023 р.
 
за такі твоі дописи, дешеві шпекуляціі, то могла додуматися хіба потвора, а не людина, якою ти є насправді. Я би з задоволенням, якби зустрів таку потвору, зробив би не сумну морду, а мав би с не голову, а другу срак-, бо голови тобі давно вже не треба.
Рейтинг: 4+ -6-
 
до бика,, 22:00 19 червня 2023 р.
 
дайте нам того бика, бульбу пiдгортати, бо нема кому, у нас морда буде вiд смороду така сумна, що заплакати захоче, сраку використаемо йначе.
Рейтинг: 4+ 0-
 
з Броницi, 22:25 19 червня 2023 р.
 
та таких мисаків в місті є ще досить, але чогось комусь мисак дошкуляв, бо реально претендує на частку ринку, яку може втратити родина качкиновичів, які я казав не краще себе повели за часів яника, яких навіть близько не було чути при царюванню януковича, але якщо хліб буде кращий і дешевший, то бізнес щирого націоналіста з хлібопекарні може з часом піти з молотка, хоча ця тема на повістці дня взагалі не стоіть. То називається дурака включив, думав РВА розчулити, занеси хоч пів золотого батона, то звідтам прийдуть ті мафи навіть поскладають перед твоім фільварком. Знаємо і памятаємо як той заводик приватизовувався. Наслухався, як цей пан обшукував жінок на прохідній. Дешевий популізм, тема для руха без капелюха-то іх тема, а не державноі установи, совість би мали, там якийсь олух, дуже добре тут раніше підмітили-реальна гнида (потвора), яка скоро буде сама здихати під плотом, додумалася паплюжити посадовців з РВА, які прийшли на похорони Героя, нічого кращого не родила під заказ.
Рейтинг: 2+ -9-
 
до міиші, 07:19 20 червня 2023 р.
 
чому не включилися сікори, на чолі з Любком (Будулаєм), Один він чого вартий, невже дасть пропасти бізнесу качкиновичів, так скоро можуть втратити і кредитну спілку бойків, негайно його відкликати з Німеччини, де був замічений на спацері з донькою. Комуністіва вигнав з глубішом, що з якимсь мисаком не справиться, він знає як комуністи це робили-зараз останній том лєніна штудіює.
Рейтинг: 12+ -1-
 
михаліна,, 07:31 20 червня 2023 р.
 
І тепер нас будуть годувати вже інші злодії: не даунбасівські, а хряківські? І тепер всі "мєстниє" будуть рабствувати не у Європах, а тутечки, бо рабовласники повиїздять до Канад та Занзібарів інкогніто, аби їх НКВД не тягало? А хто буде клеїти клепссидри "Шукаємо (запрошуємо)" лохів на роботу- із "достойними" зарплатами, яких ніколи не бачили навіть бомжі а Америці, з її внутрішнім боргом- трильярди трильярдів доларів? ! Словом, хряківські вже нас , вкупі з місцевими злодійчуками, лохотронили кексиками й трубочками, щодня "запрошуючи й запрошуючи" інших й інших, тепер конвеєр "запрошень" запрацює без упину- у стилі "якись ніби Сірожа поремонтує ваші труби", але це зовсім не Сірожа, а людина-інкогніто з місць геть не віддалених?
Рейтинг: 3+ 0-
 
:(, 08:30 20 червня 2023 р.
 
то крали наркомани Флюнти, аби си вколоти та й забутись.
Рейтинг: 0+ 0-
 
з яхти в Дубленi, 09:09 20 червня 2023 р.
 
тільки так можна констатувати факт, коли деякі особистості через шкурні інтереси включають такі методи боротьби. Мені шкода, що люди без інтелекту, які неспроможні від природи очевидно адекватно аналізувати та реагувати, започаткували благородні наміри, шукаючи масло в жіночих потаємних місцях, уявили собі, що всі, депутати, місцева та державна влада зобовязана опікуватися бізнесом та приватним майном сумнівного походження, при цьому стараються у всіх бідах ці вищеперераховані установи. Логіка проста, що якщо завезений хліб може конкурувати, то на скільки ж ми переплачуємо за дрогобицький, а так як зменшувати не намірені, то почали палити всіх, звинувачуючи у підтримці ригів. На скільки мені відомо, що Радзік дозволив, не побоявся та відпустив на Майдан біля десяти місцевих чиновників, до складу яких входив і Кулиняк, які знаходилися біля двох неділь на Майдані, а зараз якийсь подонок хоче тут навязати якусь другу думку, а де воно було, коли був Майдан, разом качкамовичами, ось де свиня зарити.
Рейтинг: 3+ -9-
 
брак інтелекту,, 09:28 20 червня 2023 р.
 
А де був кожен "подонок" за дев"ять місяців до того, як його лише збиралися запліднювати страшенним "інтелектом", який потім виявився масовим шкурним і вузьконаближеним до "патронів" пограбуванням і країни, і її народу?
Рейтинг: 9+ 0-
 
Брак культури, 09:43 20 червня 2023 р.
 
замість голови, виходиш хіба вночі, бо з яким лицем підеш в люди, взагалі клямка чи кльопка впала, не з твоім свинячим рилом фоткатися, думаєш , що заліз в штани поцу качкановичу, який в трусах масло шукав, останній подонок не додумався, а той лрох додумався, ходиш та вилизуєш, пісунь поганий.
Рейтинг: 0+ -1-
 
до срак-,, 10:29 20 червня 2023 р.
 
в США була мавпа на ймення "Коко", не людина, яка вміла говорити, але не мала інтелекту, бо тварина не може мати інтелекту, вона має інстинкти. Але иожуть бути помилки природи, коли в людей проявляються тварині інстинкти і тоді культура тут безсила, такі люди стають тварями, а ти себе до кого відносиш культурний.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Ліда, 10:50 20 червня 2023 р.
 
Радзік відправляв Кулиняка на майдан 
:grin нагадаю, Радзік, Лукянченко, Танчук, Кулиняк були осередком «Партії ригів»в Дрогобичі під маскою «Сильної України» Тігіпка.  
Коли розстрілювали Небесну Сотню ці негідники проводили сесійне засідання на якому дерибанили землю ( це все задокументовано і легко провірити).  
КулинякТанчук після 2014 року перескочили до Блоку Петра Порошенка але ніхто з сімї Танчуків не пройшов до міської ради бо люди знають що то за одні.  
В 2019 році Танчук купив філіал партії Слуга Народу в місті і посаду голови РДА для зятя.
Рейтинг: 19+ 0-
 
До 9:28, 14:12 20 червня 2023 р.
 
Якщо мій побратим Тарас Кучма захищає Партію Регіонів -значить в цьому є якись потаємний зміст , який ми дізнаємось перед наступними виборами ! А я як стрілочнік майдану можу і проти ригів бути , а можу і за . Пан Герега може підтвердити кожне моє слово .
Рейтинг: 12+ -1-
 
Орк карликевич, 16:12 20 червня 2023 р.
 
Кулиняк / Танчук, Шевкенич, Кучма, Кондзьолка, Качмар та інші прихвостні - це все одна банда що періодично між собою свариться через нерівномірний розподіл поміж собою землі, комунальної нерухомості та бюджетних коштів.  
Партійні прапорці ці хвойди міняють від виборів до виборів.  
Одні ті самі лиця десятиріччями грабують місто.  
Війна як не дивно тільки збільшила їхні злодійські замашки.
Рейтинг: 13+ -1-
 
правда, 18:21 20 червня 2023 р.
 
Немаю ніякої поваги до партійних повій , а тим більше до колишніх ригів. У них всіх мотивація єдина - шкурні інтереси та піар і їм вірити то себе не поважати. Жоден , повторюю жоден у мене не викликає довіри. Мерзота та й годі.
Рейтинг: 11+ 0-
 
особиста думка, 18:52 20 червня 2023 р.
 
Так, Радзік дозволив посадовцям міськоі ради за бажанням іхати на Майдан і вони там були. чуєш гнида. пархата, вони там були не для того, щоб під музику скакати і автобусом, відскакавши, іхали додому, а вони виходили на ніч, і так виходили дві неділі, А Радзік табелював, то я бачив на власні очі, а якісь бики, яким хтось засцяв очі, тут намагаються перечити. А ти де був, всіх злодіями обзиваєш, та я тебе як розшукаю, то за таку брехню треба тільки за пяту точку підвішувати головою донизу.
Рейтинг: 5+ -9-
 
бики рулять,, 19:15 20 червня 2023 р.
 
прогцес іде, ми за ним давно спостерігаємо, то х- єсос.
Рейтинг: 1+ 0-
 
Юра,, 19:17 20 червня 2023 р.
 
треба завжди думати. бо якщо тут хтось намагається записати до ригів тих, хто дійсно був на Майдані, то за таке можна такий харч отримати, що буде все життя жаліти, бо є за що, таке не прощається і завжди памятається, а знайти для них, що два пальці обіссцяти, дехто вже переходить за червоні лініі, чи вартує така відробка бабла, щоб потім на ліки витратити.
Рейтинг: 2+ -7-
 
Богдан, 19:29 20 червня 2023 р.
 
Кулиняк майданівець :grin :grin :grin
Рейтинг: 11+ -3-
 
:), 20:13 20 червня 2023 р.
 
А чому так швидко забули про злодіїв Дрогобича та Дрогобицької громади фіскала Москалика, бармена Германа, Недоробленого адвоката Коцюбу, де ті тварини, та чому до тепер не конфісковано награбоване , та щей під час війни, запитання? для чого така реформована поліція, С Б У, та прокуратура, коли наведені факти тої злодійні а вони на волі, та шукають де би за крадене купити посаду чиновничка та продовжувати красти!
Рейтинг: 15+ -1-
 
Ігор, 20:16 20 червня 2023 р.
 
Про наркоманів при владі мовчу, бо про що говорити якщо президента Америки діти наркомани, а Америка нам допомагає та вчить жити!
Рейтинг: 4+ -1-
 
Ігор, 20:21 20 червня 2023 р.
 
Погоджуюсь, Василь Танчук бик З биків 
Його б бажання всьо б забудував багатоповерхівками нерахубчись з людьми. Рагуль
Рейтинг: 14+ -2-
 
100%, 20:41 20 червня 2023 р.
 
добре що багатi наркоманят, а то крiпакам би не було що випити, як би тi пики ще й пили, випили би все , навiть мертвому з вуха.
Рейтинг: 3+ -1-
 
з Броницi, 21:18 20 червня 2023 р.
 
Час від часу зазираю на Дрогінфо і хочу відзначити, що дуже тут розвелося писак, які стараються себе переконати в першу чергу, що іх хтось постійно обкрадає і тому вони заледве виживають, почалася шаблоннна "критика", що й критикою не назовеш. Але писати, то не мішки носити, так звані писаки, то різношерсна публіка, більшість з якоі, я би відніс до голодранців, які не хочуть робити, але вимагають, що хтось має ними опікуватися, вони за пару долярів здатні будь-кого спаплюжити і за брехню очевидно щось і перепадає, але це не вихід і люди гублять своє людське лице, вони будуть вісіх звіинувачувати тільки не себе. Зароджується на моє переконання майбутні соціалісти-клас неробів і обіжених, які закликають чуть не почати ділити забрати чуже і поділити, бо свого немає, появилася гопота по блатному а по господарськи голота чи босяки. Тут таких, де я перебуваю, маю нормальну роботу, бо хочу доробитися, називають-це тих дописувачів що коментують своє бачення, це "з Брониців", "100 проц"всякі"Ігори" та ім подібні, як колись казали на таких за Польщі: Що має, та ніц немає, а чому, бо не хоче робити, люди без стажу, освіти, люди без майбутнього - "Трохи праце. трохи срачки. решта криміналом".
Рейтинг: 2+ -8-
 
виходець з Львівщини, 03:29 21 червня 2023 р.
 
дуже підходить іх так би мовити стиль життя-"Трохи праце. трохи срачки решта криміналом". "Б-бб-е", от воно що, воно тут виписує всякі небелиці, в які самі не вірять, робити не хоче, ім постійно привиджується що іх хтось обкрадає, взагалі мозгами поіхали а ну до роборти босяки, я не буду на ті бичі срак- робити.
Рейтинг: 1+ -3-
 
до босяків, танчуки, 08:31 21 червня 2023 р.
 
ану марш до роботи, бо тут сі не доробиш, хіба можеш схуднути, якщо візьмуть твою срак- в обороти, от бик, що ти тут несеш. Марш до роботи, або ідь на заробітки іншим дупи мити. Босяки, перестаньте бичувати, бариги нещасні, розвелося тут всякого непотрібу та й виписують всякі бздури.
Рейтинг: 0+ -4-
 
до сракатого ігора, 08:39 21 червня 2023 р.
 
злодiв дрогобиЧа не трогайте, то потом пiде все конфiсковане на вiдбудову, хай крадут та складають
Рейтинг: 5+ 0-
 
з яхти в Дубленi, 08:49 21 червня 2023 р.
 
що з зробив-трохи праце, трохи срачки, решта криміналом. Вдарся головою тричі об асфальт, бику тут праце не знайдеш, я на твою срак- не буду роботи, урод, йди робити, ніхто за тебе і на тебе не буде робити, чуєш-так і танчуки сказали, йди , шуфлю і йди робити, а не тут розповідати байки, що в тебе хтось щось вкрав, чобіт черевику не пара.
Рейтинг: 0+ -1-
 
бику,, 09:17 21 червня 2023 р.
 
навіть тих биків треба просити, щоб йшли робити, та хто схоче на ті грубі дупи робити. Воно навіть не розуміє, що ми будуємо не комуну і дійсно "Чобіт ходаку не пара", та що можна в бика вкрасти, який нічого не доробився, вже зовсім забрехалися, та гнати тих биків поганою мітлою, бик і в Африці бик.
Рейтинг: 0+ -1-
 
віра,, 09:42 21 червня 2023 р.
 
Тобі, одному з другим, і третій з четвертою, що: вчора перед аналоєм коліна натерло в мозгах, що обсираєтеся тут, ніби, замість пацєр пащекували- перед бичими флячками писок відкривали? !
Рейтинг: 0+ -1-
 
:(, 10:19 21 червня 2023 р.
 
Перший мільйон завжди крадений саме так піднімались бариги з 90-х . Місто невелике і корінні містяни добре пам'ятають хто ким був і як заробляв . Хтось сидів на нафтотрубах, другий барижив спиртярою маючи кришування мусорське , третє намахувало народ на квартири даючи позики, а четверте пристосувалось до міського корита будучи десятиліттями у депутатстві. Тепер це каста князьків та місцева "еліта".
Рейтинг: 9+ 0-
 
дрогобичанка, 10:24 21 червня 2023 р.
 
та яке має моральне право щось тут описувати і всіх за те, щовинувачуватит у крадіжка, яке в своєму житті нвчого доброго не зробив, трохи праце, трохи срачки, решта-криміналу, то він оху=в, та хто згодиться на грубу с-аку робити, йди, йди будеш архінею розповідати таким як ти, ідіот, та що в тебе можна взяти, як ти босяк голий босий, чого тукт х-йню всяку пишеш, йди олухе і щось зроби в свому житті.
Рейтинг: 0+ -6-
 
богдан,, 11:09 21 червня 2023 р.
 
Як це не боляче, але Дрогобичани самі в цьому винні. Пустили свиней ( Кучму, Кулиняка з Танчуком) ПІД стіл-логічно, що вони вилізуть НА стіл. А в рагуля , закладено генетично-йому все МАЛО, відчуття самозбереження і совість, відсутні повністю!
Рейтинг: 11+ -1-
 
…, 12:24 21 червня 2023 р.
 
Неуку якийсь ! Спершу навчись грамоти, а потім пиши висери свої. Твої мізки не до діалогу як бачимо з написаного.
Рейтинг: 4+ 0-
 
до богдана, 16:02 21 червня 2023 р.
 
"Сидіти " та нафтотрубі -це по твоєму "щось робити" ? . Ну і дегенерати просто вже слів недобрати до того сміття, яке живе за рахунок злодійства та афер. Ще і рявкає скотиняка бо коменти не сподобались і правда бельки зрізала мабуть?
Рейтинг: 4+ 0-
 
богдану, 16:09 21 червня 2023 р.
 
хлопаки, та ви точно охриніли, сра-и від-ли, одна срачка віиходить, що уявили себе месією, бики срачку штовхайте десь там серед биків, як ти смрід можеш когось обсирати, а притому ні спереді, ні ззаді холуі ніц для себе, я вже не говорю про державу не зробили, та як звернуся там, де нададукть трохи більше, то я гадьониші будете озвучені, а через суди хіба лишаться срак-. Тоже месія біснувати, ханиги ви є і ханеигами здохнете, знайшли де на хлід заробити, значить так бики по ранжиру і до праце, не доводіть мене, бо я то зроблю, от ізгоі, босяки нещасні.
Рейтинг: 0+ -4-
 
нейтральний, 16:48 21 червня 2023 р.
 
звідки тут взялися бики, труба якась приснилася, всі злодіі, а бики вирішили тут на сайті на хліб заробити, бику не маєш що істи, йди до карітасу, займися чимось корисним. Бики, вас навіть давно не читають, вже всі сміються, а бики знову то саме, та бики, ці поважні особи як вас вирахують, та ви пожалієте, що на той світ випадково попали, ліпше там би сіділи там в утробі та вилазили, бо з вас як з козлів молоко, що з один з одним зробив доброго, я вже не говорю, чого бику не йдеш вювати, от наволоч.
Рейтинг: 0+ -5-
 
таня,, 17:00 21 червня 2023 р.
 
Звісно що владні мужі і їхні хвойди тані мають дрогобичан за тупих биків. Це не дивно, впарюють що завгодно. Навіть ригівські МАФи.  
Пора дрогобичанам зрозуміти і необирати до влади різного рода танчуків з кулиняками.
Рейтинг: 7+ 0-
 
До попереднього, 17:36 21 червня 2023 р.
 
Коли суд покарає злодіїв Дрогобича та Дрогобицької громади гниду Германа, Коцюбу та того фіскала Москалика?
Рейтинг: 11+ 0-
 
Ігор, 18:14 21 червня 2023 р.
 
Читаю твій допис і розумію що ті коменти зверху від Ігора та Міші просто в яблочко . Заділо за живе , отакої жіночко буває. А ще почитай закон хто першим призивається на фронт під час військового стану , а саме ті , що при пагонах та мають закінчені військові кафедри першими повинні бути призвані на фронт. А вони сидять по кабінетах і жирку набирають та бабло рубають.
Рейтинг: 6+ 0-
 
до Тані від дрогобичанки, 19:44 21 червня 2023 р.
 
бику ти точно оху-в, ти себе відносиш до дрогобичан, що маєш помутніння, бику , чуєш, а що ти для міста зробив, та падла сидиш десь у хліві, не йдеш боронити Укрпаіну, ти що дійсно зійшов з тормозів, гнида ще нічого не зробила для міста не хоче робити і думає тут писаниною щось заробити і буде ще від дрогобичан щось виписувати, та я тебе бику так огрію, що падла забудиш назавжди наше місто, от паскуда, від силу троє биків тут уявили собі, що мають так поступати, бику начувайся, не доходе, то скоро дійде.
Рейтинг: 0+ -4-
 
до "до поперпеднього",, 19:44 21 червня 2023 р.
 
ще одна бичара не хоче робити, ти тут не доробишся, хіба ті вуйки зроблять з тебе вертушку, яке ти право маєш під псевдо падла будь-яких порядених людей обсирати, та вони терплячі, дивись бис горбатою не стала, бо вартуєш хвойдо.
Рейтинг: 0+ -4-
 
до яблочка, запхаєш собі то яб, 19:49 21 червня 2023 р.
 
а дійсно, тут дехто думає, що він закритий, то далеко не правда.
Рейтинг: 1+ -1-
 
іван, 19:53 21 червня 2023 р.
 
Мисляча людина хлібні вироби по смердючим антисанітарним будкам купувати не буде , і тим більше у ригівському виходку. Для цього є спеціалізовані магазини, і сподіваюсь що не такі вже і голодні Богу дякувати щоб у рига купувати та ще місцевих князьків збагачувати які з ним злигались. Ось така моя особиста думка пане.
Рейтинг: 6+ 0-
 
до Міші, 20:02 21 червня 2023 р.
 
то Ваша думка, в мене є трохи інша думка, бо тут більше виглядає, що хтось старається схилити певні органи вмішуватися до ринку послуг з продажу хлібобулочних виробів з вигодою третьоі сторони, а це можна рахувати корупційним діянням, тому дехто утримався, але це зовсім не означає в тому звинувачувати когсь в подвійних стандартах. Така моя особиста думка.
Рейтинг: 0+ 0-
 
до "до Міші",, 20:16 21 червня 2023 р.
 
Думаю що найбільше різного роду хвойд є серед політикуму а не серед пересічних містян. Це так на замітку неврастенікам які істерять у коментарях. На чергових виборах середній палець а не голос нинішнім свинарчукам.
Рейтинг: 2+ -1-
 
виборець, 20:17 21 червня 2023 р.
 
В Дрогобичі є поширеною така цікава схема. Окремі люди(бо так щастить не всім! ) отримують від держави згідно Земельного кодексу БЕЗКОШТОВНО земельну ділянку під садівництво(не більше, ніж 12 сот в одні руки). Далі ці земельні ділянки чарівним чином по документах нібито продаються в одні руки , змінюється власником призначення землі і будуються багатоквартирні будинки, ставляться мафи …тобто використовується не для висадки груш і яблук, а для комерційної діяльності. Для такої діяльності отримати безкоштовно землю не можливо . Її можна лише купити , сплативши кошти в бюджет міста. Але Закон дозволяє власнику змінити призначення землі. Така схема ідеальна для законного обходу витрат на покупку землі для комерції. І в принципі , складно довести, що кінцевий власник землі не вчиняв купівлі , а це були його люди , завдяки яким він отримав безоплатно кавалок землі. А бюджет міста як наслідок отримує цілий 0! .  
_______________________________________ 
Мою увагу привернула земельна ділянка 4610600000:01:030:0052, яка розташована на вул. Шептицького. Вона знаходиться навпроти самої котельні Дрогобицької міської лікарні. Поруч з пологовим будинком. Цільове призначення- за яким особа чи особи отримали наділ - для ведення садівництва.  
Увага 23, 13 ! сотих землі для саду ! Як власник отримав її теж викликає питання … 23. 13 сот отримати він не міг по закону , але реєстратор вказує чомусь (напевне хороший знайомий власника) лише витяг з ДЗК і заяву, а мав би вказати договір купівлі чи інший документ, який би пояснював підставу виникнення права власності ще на 12 сот… але не вказує!  
Хто ж він , цей садівник Дрогобича, що буде вирощувати нам а може для себе райські яблука?  
Садівником є Петречко Василь Ігорович, житель Стрийщини. Відомий забудовник і партнер дрогобицького бізнесмена Василя Танчука(тестя Кулиняка Степана). Відверто , я не вірю, що пан Петречко там буде яблуні садити … але час покаже.  
Петречко Василь відомий ще за публікаціями щодо порушення проти нього Львівською обласною прокуратурою кримінальної справи через будівництво ним разом з родиною Танчуків готелю та укріплення берегів річки біля водоспаду Кам’янка, що входить до природного національного парку «Сколiвських бескидів».  
Як вказано в публікації: «Загалом біля річок Кам’янка та Лужки родини Танчуків і Петречко володіють понад десятьма наділами різної площі і призначення – від індивідуального дачного будівництва до будівництва готельно-ресторанного комплексу. Загальна площа ділянок становить майже 10 гектарів. » Тепер, напевне, Петречко і в Дрогобичі хоче стати земельним магнатом чи точніше садівником .  
Як пишуть місцеві блогери: «без котлети в Дрогобичі землю не отримаєш» , як пощастило пану Петречку отримати - питання цікаве…За інсайдерською інформацією відношення до допомоги мають Герман , Тарас Ярославович та пан Росаха? Чи відповідає це дійсності , хотілося б почути це від них… а можливо і прочитати коментар.  
Скільки ще садоводів тягне на собі бюджет міста - уявити важко.  
Я розумію , що громадянин України може за заявою отримати будь-де в Україні один раз безкоштовно земельну ділянку певного виду передбаченого законодавством. Але хіба не дивно, коли простий житель Дрогобича пише заяву на отримання землі, йому відмовляють , але чомусь погоджують жителю Стрия ?  
 
А можливо, там дійсно буде райський сад , як думаєте…? — разом з Ігором Петревим та 44 іншими особами.
Рейтинг: 7+ 0-
 
дрогобичанин, 20:34 21 червня 2023 р.
 
а якщо для прикладу, то й бувший риг зараз надає постійно посильну допомогу нашим ЗСУ, не можна так однобоко підходити до цього, а може дрогобицька пекарня взагалі не допомагає ЗСУ, все треба враховувати, половина бувших ригів зараз воюють, а в націоналіста глубіша зять з бувших ригів, а зараз є обласним депутатом. Такі питання вважаю не можна рубати, а може комусь та щось прилипло, все може бути, є підозра, звичайно треба реагувати.
Рейтинг: 2+ -6-
 
Богдан,, 20:38 21 червня 2023 р.
 
За інсайдерською інформацією Кучма взяв за кожен паспорт прив’язку для МАФів по 10 тис. $ з колишньогочлена партії регіонів.  
За Олексія Радзієвського за таку ціну торгував паспорт прив’язку під МАФи по вул. Грушевського біля Нафтового коледжу тодішній ще голова юридичного відділу дмр Степан Кулиняк. Тоді виторг теж був загалом біля 1000 тис $ 
Роки йдуть а у владі міста нічого не змінюється. Як були бариги так вони і залишилися.
Рейтинг: 8+ 0-
 
По факту, 20:43 21 червня 2023 р.
 
Той наркоман здохне від передозування як і всі наркомани!
Рейтинг: 1+ 0-
 
микола, 21:23 21 червня 2023 р.
 
та не буде там саду, бо рядом є лікарня, яка вже функціонує понад сорока років, від якоі повітрям розносяться бактеріі, які ті яблука разом з гризунами зробили б розносчиками всяких хворіб та епідемій. Я не розумію, чому тут хтось далі проводить якісь паралелі з Танчуками чи Кулиняком, що хтось хоче показати свою обізнаність. В місті очевидно земельку безоплатно отримують вибрані, але Танчуки не біля корита, вони як всі забудівельники знають як це зробити, але ж Кулиняк ніколи не був в приятельських відносинах з Кучмою. Завдяки таким Танчукам і місто розвивається, але комусь видно жаба давить. На Заліссі деколи жителі цілого міста відпочиває, та таких забудівельників на руках треба носити, халяви вже не буде. Тут для мене все зрозуміло, Якби всі були злодіями як Танчуки, які рахую доробилися, що вартує брати за приклад, звичайно там не все законно робилося, але контробандою не займалися, до влади не пхалися, один термін у одного-це є ніщо. Відбивати руки треба таким, які залізли у вже існуючу паркову зону, а містичкові інтереси завжди можна блокувати інтересами цілого міста. Як для мене, там вже ведеться будівництво і буде продовжуватися забудова, квартири беруть як пиріжки, і місто отримує і звичайно Танчуки. Та на обіздній скоро все вже забудують і то фільварками з прибудинковими територіями втричі більшими за норму в одні руки. Я говорю від себе і знаю багато таких, які зі мною рогоджуються, мені просто дико теж коли хтось сміє не вмотивовано обзивати злодія-- якби такого зустрів, ніколи би руки не подав.
Рейтинг: 0+ -8-
 
щодо яблук,, 21:27 21 червня 2023 р.
 
знову бик виліз, якмй всьо знає, хіба не знає що його дружину хором грають, а бик тоді в машину підглядав, в якій сусфід сусідку грав, от оповідки, які бик може знати, бику пильнуй жінку, яку я знаю вже давно хороводять. Бику, чуєш, та з тебе не то сміються а регочуть, ти в то сам віриш, що жінку пустив твій колега в хоровад, вона давно хвойди, ти живеш біля неі і цього не знаєш, а тут ти, бику, навіть не пишеш, що я чув, а знаєш. Тут бику багато про биків писано, але від себе ще хочу вам, бикам, дещо сказати, як я биків відрізняю віфд нормальноі лидину. Падкістьь, жлогбство і вічна звичка наговорювати (обсирати) будь-кого, такі бикі не раз мені за пару долярів, після того, як я випорожнювався, ширінку заправляли.
Рейтинг: 0+ -6-
 
до "по факту", 21:44 21 червня 2023 р.
 
В Тараса Кучми Степан Кулиняк працював начальником юридичного відділу. За Тараса Кучми Василь Танчук звів дві багатоповерхівки в порушенні всіх норм, це будинок на території дит садку по вул. Л. Українки і на автостоянці по вул. Стрийській.  
Танчук з Кулиняком вигідно співпрацювали поки не поділили частки виторгу з віджатої у громади землі.
Рейтинг: 7+ 0-
 
…, 22:04 21 червня 2023 р.
 
ти забув добавити, чуєш твердолобий, що біля пятидесяти щасливих сімей справили новосілля та дякують всім, хто долучився до того, а я чув, що біля кучми вже ходить бик з віфдбитими квадратними яічками, бику тут ти точно не доробишся, а за слова можеш відповісти, розузнай, чи комфортно мати відбиті яйці. По доброму раджу, ти ще ніц не зробив, якщо будеш далі комусь вказувати і доноси писати, чуєш ол=х, не доробишся, трохи праце, трохи срачки, а решта криміналу, то є не вихід. Тобі тут добре радять, йди щось робити, дивися, вот іф микола пише, що здихає, були такі мудрі, ти в доносах не є перший, були доноси і раніше, за пару долярів вже давно пішли, дехто по своій волі, декого спровадили, а зараз діти відповідальні за ті доноси, брехню, то маскальський метод доносити, оббріхувати, то люди дійшли до межі, не бикуй, бо все одно будеш вілповідати, тут ти не доробишся, більше схиляюсі, що можеш заробити за таку брехню тільки квадратні яйці, чого ти вартуєш.
Рейтинг: 1+ -2-
 
до бика, 22:04, 05:48 22 червня 2023 р.
 
Село завжди брало горлом , так і тут якась особь строче коменти на мові діалекту певного села. Знали б , яку лють має громада на тих вшивих корупціонерів але ні, вони ще себе відбілити мріють бо хочуть зросту на політичній ниві ці "роботяги".
Рейтинг: 3+ -1-
 
до ...,, 07:20 22 червня 2023 р.
 
а до особи, яка залучила биків як на червоне, які взялися звинувачувати певне коло посадовців в корупційних проявах. Не треба великоі освіченності чи володіти дедуктивним методом, щоб не відчути, звідки вітер подув. Хочу підкреслити, що це моя власна думка і я не претендую на правоту, в даній ситуаціі звичайно я б відреагував, думаю так зроблять вищеназвані посадовці, яких старалися очорнити бики, негайно звернутися у відповідності до компетентності до відповідних органів з вимогою перевірити цю особу, його родину на предмет доходів та можливих кримінальних порушень, роль кредитів , законність взятих кредитів та на предмет корупційноі складовоі, враховуючи родинні відносини, .
Рейтинг: 0+ 0-
 
вже не до биків,, 09:11 22 червня 2023 р.
 
Працюйте для України- як для самих себе! Живіть для України, любіть Україну! А злодіям в Україні не місце! Ніяким, тим паче- високопосадовим!
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 13:51 22 червня 2023 р.
 
Якщо по справедливому, то землі під будинки Танчукам- Дорошевичам були виділені при Радзіку. Вася запіхнув доню в юрвідділ, там вона зустріла Стьопу і до декрету налупали земельки. Якщо перевірити останні сесіїї Радзіка, там багато знайдете цікавого. А може й не знайдете. Ьула одна непані бюрократа, яка дуже гарно вміла все це " згубити" в архівах.  
Так що дурний Кучма все це зхавав . І не тому що геть дурний, а тому що більшість в раді треба мати. Свою. Бюджет ділити.
Рейтинг: 1+ 0-
 
Якщо по- чесному, 17:11 23 червня 2023 р.
 
Чи задумуються багатії що на тій Землі всі ми в гостях , а вічність попереду і там буде справедливий Божий суд і не буде там жодних земних маєтків та привілеїв. А ділянка земельна для всіх однакова по метражу що для бомжів що для багатія . Доляри також залишаться на Землі разом з лихою славою на покоління. Жадібність до маєтків найогидніші людські якості.
Рейтинг: 3+ 0-
 
об'єктивно, 18:23 23 червня 2023 р.
 
Оті ваші сюсюкання мають бути загратовані в окопи- і ніякого відкупного! А то- скіглите, як їхній переносчик багажників з валютами.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Сракоктивному, 16:39 24 червня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5837 днів)