Вдарив ножем та втік: у Бориславі поліцейські затримали зловмисника

Надрукувати
Кримінал
10.07.2023

 

9 липня близько 20.00 до поліції надійшло повідомлення про виявлення тіла чоловіка в одній із квартир по вулиці В’ячеслава Чорновола  у Бориславі. Про це повідомила поліція Львівської області.  На місці події працювали слідчо-оперативна група, кінолог та інші співробітники відділення поліції №1 Дрогобицького районного відділу поліції, а також експерти-криміналісти та співробітники інших служб поліції Львівщини. За вказаною адресою правоохоронці виявили тіло чоловіка зі слідами насильницької смерті. Особу загиблого, 66-річного місцевого мешканця, встановлено.
Також встановлено, що незадовго до того компанія чоловіків розпивала спиртні напої. Між гостями виник конфлікт, в ході якого один із гостей, 37-річний місцевий мешканець, завдав потерпілому  удар ножем у грудну клітину, після чого втік. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.
Кінолог зі службовим собакою встановили напрямок руху зловмисника. Невдовзі оперативники  затримали його під час спроби покинути місто. у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. 
Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили затриманому про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
Досудове розслідування триває. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Переглядів: 892

Коментарі (17)
 
Цікаво чому сайт дрогобицьких новин не розповідає про свавілля, яке чинить фірма ТЦК та СП? Я думаю викрадення людей це тема, про яку треба навіть не говорити, а просто кричати.
Рейтинг: 11+ 0-
 
Ірина, 16:20 10 липня 2023 р.
 
не буду коментувати статтю тут все ясно все виновата ВОДКА пабо як пють кончені алкаші розведений спирт. Шкода просто ту людину загимнув ні за що! . Дякую просто накшим правоохоронцям за супер РОБОТУ, МОЛОДЦІ! Собаці окрема подяка. СУПЕР.
Рейтинг: 2+ -3-
 
снайпер +затєтий украінець, 16:23 10 липня 2023 р.
 
У Дрогінфо (стаття "У випадку теракту на ЗАЕС . " в дописі) озвучено новий корупційний скандал , в який вляпався мер Кучма. він собі дозволив своіми розпорядженнями незаконно преміювати себе та працівників виконавчого комітету міськоі ради, для себе 18700 грн. та 25000 грн. до Дня місцевого самоврядування, про що НАЗК складено протокол про корупцію, бо приватний інтерес домінував над публічним інтересом з метою покращення свого матеріального становища. У 2022 році узаконений корупціонер за надання ділянок спонсору його виборчоі кампаніі, а тепер додається ще одна корупція, нинішній міський голова Кучма, обійшовся дрогобицькій громаді у майже 1 000 000 грн. Чи потрібен громаді кучма, який не представляє ніякого інтересу, неук, хапуга та брехун, доки будемо терпіти цю помилково вибрану площинними виборцями особу, яка хіба дестабілізує громадськість та тільки і думає та дбає про своє власне збагачення, через свою тупість тупо продовжує займатися дерибаном.
Рейтинг: 9+ 0-
 
люба,, 16:55 10 липня 2023 р.
 
за корупцію Рівненсько міського голову за преміі суд відсторонив на рік від роботи.
Рейтинг: 1+ 0-
 
увага,, 17:02 10 липня 2023 р.
 
на моє переконання кучма на посаді мера просто в черговий раз вкрав гроші, то не є корупція, він є расовий клептоман, просто злодійчук, який нагло краде вже сім років і все сходить з рук. Він сам підписував розпорядження про своє додаткове преміювання "За сумлінне виконання службових обовязків".
Рейтинг: 3+ 0-
 
Що значить преміював,, 17:17 10 липня 2023 р.
 
Погоджуюсь з Іриною, пияки побилися і зразу статтю про це написали, а про те, що особи, які незаконно носять військову форму викрадають людей просто на вулиці усі мовчать.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Аня, 17:29 10 липня 2023 р.
 
Так, дійсно щось в тому є, клептоманія - нездоровий потяг здійснювати спонтанно крадіжки. Це є психологічним розладом, який починається не зразу, звісно на іголках можна було хіба виживати, а хотілося багато і зразу, хоча я в то не вірю, але могло починатися таке періодично. У "правильних" клептоманів згодом таке переростає в неконтрольований потяг до крадіжок, від чого отримує задоволення, не мені судити, хворий може і не знати про свій стан, але зявляється відчуття тривоги, виникає дратівливість, в чомусь хворий розуміє що вкрав і навіть відчуває провину за скоєне, але з часом все повторюється. Якщо не впевнені в своій хворобі, то треба показати хоча терапевту або лікарю загальноі практики для уточнення діагнозу.
Рейтинг: 2+ 0-
 
підозріла привичка,, 17:45 10 липня 2023 р.
 
Як це загинув ні за що"- вмер у боротьбі за стакан, ганчак йому пам"ятником. Більше нема що й виписувати.
Рейтинг: 1+ 0-
 
:(, 17:51 10 липня 2023 р.
 
Якогось наркомана, котрий щось вкрав у домі молитви в Миколаєві, розписали аж з ПІПом й мало не з податковим номером й кольором квартири в його халабуді, проте- начальник патрульки, котрий вимагав 1300 доларів від водія, плюс- щомісяця ще 300 "зелених"- засекретили мало не на державному рівні. Де там, посеред вас, більше Бога? ! А ніде!
Рейтинг: 4+ 0-
 
Щось, схоже на долари, 18:04 10 липня 2023 р.
 
Бориславчину відвідав Блаженніший Епіфаній Митрополит Київський і всієї України, розпивав горiвку, й ось результат, не подiлили касу намолених грошей, хтось когось зарiзав ножем для вiдрiзання крайньоi плотi / .
Рейтинг: 1+ 0-
 
з Броницi, 18:10 10 липня 2023 р.
 
Не напишуть за злочинців какашників на цьому сайті і забутьте про то , очевидно "господарі" цього сайту дружбани з тією приватною фірмою , яка не являється правонаступником колишніх військоматів оскільки реформа не відбулась , а це основне , тому маємо просто отаке собі приватне підприємство яке займається подекуди скотством по відношенню до народу. Ютуб рясніє від відео за участі тих какашників але нікого не карають за викрадення людей на вулицях . Отож, розуміємо хто цю свору так би мовити "кришує" бо по-іншому не скажеш коли чиниться явний перебор у діях "інтелектуалів" з тієї фірмочки.
Рейтинг: 4+ 0-
 
до "Ірини" / "особиста думка", 19:00 10 липня 2023 р.
 
А тепер уявіть, що буде, коли повернуться чоловіки, яких какашники силою на війну затягли. Ті придурки не думають про те, що війна закінчиться і більшість з них звільнять, і тоді вони не будуть потрібні, ні ЗСУ, ні поліції, вони просто залишаться один на один з тими, кого відловлювали.
Рейтинг: 7+ 0-
 
До 19:00, 19:19 10 липня 2023 р.
 
Ви ж бачите яких "інтелектуалів" туди набирають, позорище не більше . Посвідчень немають значить і повноважень немає на певні дії. Військовий квиток це не є посвідчення посадової особи а вони його пред'являють отож цирк та й годі.
Рейтинг: 5+ 0-
 
до коменту вище, 21:16 10 липня 2023 р.
 
Аби олігархи і депутати не грабували нашу країну, то люди нікуда не виїзжали. Мізерні зарплати і пенсії, корупція, ніяка медицина, лікарі, які працюють на аптеки, судді вбивці, перелічити ще? А ще гірко те, що для них законів не існує, що хочуть те і роблять. Для таких як вони покарання не існує, крадуть мільярди, їхні діти жирують, а простий народ кінці з кінцями скласти не може.
Рейтинг: 1+ 0-
 
:(, 02:35 11 липня 2023 р.
 
В Нiдерландах пересварились на мiгрантах, в тому числi й на украiнських, нема грошей та житла iх тримати, уряд рухнув, й осеню новi вибори, бiженцiв хочуть тримати тимчасово, лишати на зовсiм бiльше не будуть. Президент зовсiм виходить з полiтики, так що у нас цирк з всякими обвинуваченнями, один одного.
Рейтинг: 1+ 0-
 
з яхти в Амстердамi, 08:44 11 липня 2023 р.
 
Вдзвоніть оту сволоту так, щоб йому самому в землю заригалося! +380730476692
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 09:43 11 липня 2023 р.
 
Чий то номер?
Рейтинг: 1+ 0-
 
До попереднього, 09:49 11 липня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)