НАЗК підозрює Тараса Кучму у корупційних діях з нарахування собі премій під час війни

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
11.07.2023
Міський голова Дрогобича Тарас Кучма сам підписував розпорядження про своє додаткове преміювання «за сумлінне виконання службових обов’язків» у грудні 2021року та грудні 2022 року. При тому, що сесія ради на постійній основі призначила йому щомісячне преміювання у розмірі 150%.  Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) 26 червня склало протокол стосовно міського голови Дрогобича Тараса Кучми. Про це пиши «Варто – Галицькі Новини», посилаючись на особисті джерела у комісії.
 
НАЗК вбачає корупційну складову в діях мера Дрогобича у двох випадках, про що складено відповідний протокол.
 
Надалі факти про вчинення Тарасом Кучмою адміністративних правопорушень, встановлених НАЗК, розглядатиме суд.
 
До слова, за 2022 рік міському голові Дрогобича нарахували майже 1 мільйон гривень заробітної плати. Чистий заробіток склав 750 тисяч 482 гривні, сюди увійшли як матеріальна допомога на оздоровлення, так допомога для вирішення соціально-побутових питань. Такі фінансові показники Дрогобицька міська рада надала у відповідь на інформаційний запит громадських організацій.

Переглядів: 3909

Коментарі (92)
 
Нє, ну, а що ви хочете, хто йому ще випише премію, як не сам?
Рейтинг: 19+ -3-
 
Гріцацуєв, 09:51 11 липня 2023 р.
 
а де той великй борець із корупцією степан і депутати революціонери міської ради які ще місяць тому розказували що виведуть кучму на чисту воду і розказували скільки кримінальних справ є на кучму.  
вони є але вже нихто не хоче правди так як кучма всім найбільшим опозиціонерам з депутатів дав посади, а степан пропхав на грошовиті посади своїх людей.  
тому дрогобичан вчергове розвели - відбувся просто пеперозподіл доступу до державих грошей і можливіст їх красти.  
дрогобицька корупційна мафія вчергове перемогла.  
висновок може бути один - за жодного депутата міської ради не треба голосувати в майбутньому такм як 95% з них гниди.
Рейтинг: 37+ -3-
 
та то таке, 10:10 11 липня 2023 р.
 
Шановний дописувачу, хочу запевнити, що в даній ситуаціі "та то таке" зовсім не є таким, ба більше підходить тут до вашого допису " хіба баба винна, що дівчина пузата", а ви спеціально старалися під дурака вставити "Добрий вислів завжди вчасний". Але ж мова йде, що є вже вдруге законно обрана виборцями, буду більш доступно говорити, на посаду людина, яка виявилася падка до бабла, з порядністю не друже, на рівні "дрібного жуліка", яка тупо прийшла працювати тільки на себе і так вже сім років, і цю особу в першу чергу зберегли на посаді такі собі депутати, як. з ратуші не вилізають, знов таки обрані, які не підпорядковані керівнику РВА. Виходить, тобою названий "той великий борець з корупцією" жодного стосунку при виборі кучми немав, більше того він, як я думаю, підтримував Веселого. Далі, пробували зняти цю особу, депутати не були одностайні, хто зайшов взамін "вигнаних", то іх приймав кучма, якби була можливість щось краще-кандидатури би не пройшли, він не призначав іх і очевидно не несе відповідальності, та вони думаю мають самі за себе відповідати. А тепер по суті, навіть, якщо додати тих нових посадовців, то голова РВА та ті, що як ти казав були ним запхані, теж не мають жодного стосунку, бо корупція вилізла за 2021 та 2022 роки, крім того, чуєш олух, що розпорядження є службовою інформацією, вони не обнародуються і зберігаються в кадрах, а ти дятел взяв і витер ноги, а я би тебе так шпіцував, щоб трохи твій мозок направити в порядне русло, думав осле що так і зійде.
Рейтинг: 5+ -13-
 
лікбез,, 11:37 11 липня 2023 р.
 
Воно неухильно іде до пекла
Рейтинг: 17+ 0-
 
Володимир, 11:50 11 липня 2023 р.
 
Добре, що у нас на Кульпарківській головний лікар порядний і не краде.
Рейтинг: 8+ 0-
 
з яхти в Амстердамі, 12:28 11 липня 2023 р.
 
кучма до пекла, хіба би разом з тобою, а мені шкода, що якби спохватилися раніше, та тих заступників вигнали раніше, то би і того неука вже б небуло, а так маємо те що має, а що насправді маємо. З дня виявлення вчинених кучмою адміністративних порушень тільки за 2021р. , минуло більше шести місяців, а тому відповідно до ст. 38 КУпАП не може бути накладено адміністративне стягнення відповідно до п. 7 ст. 247 КУпАП, провадження в адміністративній справі відносно кучми судом буде закрите, а за грудень 2022 р. очевидно буде відповідати, з чим вже можете наперед вітати двічі орденосного корупціонера кучму як мера з присвоєнням такого титула, в історіі Украіни ще такого не було, він буде першим законним. Щодо його звільнення, то як кажуть карта ляже.
Рейтинг: 12+ 0-
 
та не іде, 12:35 11 липня 2023 р.
 
Підтримую Ваш допис на всі 1000 процентів. То є гірка , але правда, і нащастя так думає левова частина містян. Жодне з діючих не варта навіть тієї пилюки на взутті народу ось яка спадає думка відносно до багатьох, якщо не всіх разом взятих. Чим більше злиденних тим більше наповнюються капіталом гаманці партійної "еліти". Але як виявилось з золотими яйцями до НАТО не беруть нажаль, отже цікаво на чому тепер будуть піаритись політичні негідники?
Рейтинг: 15+ 0-
 
до "та то таке" від виборця, 13:07 11 липня 2023 р.
 
А я казав що Кучма ган…don . стільки бабла вкрав …. без мене ! А я воїн і вишиватник і мені можна такі премії) Українців краще грабувати ніж орків , вони здачі не дадуть!
Рейтинг: 17+ -2-
 
ОРк Карликевич, 13:09 11 липня 2023 р.
 
На виборах дамо кожній коритній свині "гідну" неї самої оцінку і крапка. Без будь-якого успіху тут сперечатись пишучи коментарі.
Рейтинг: 10+ -1-
 
дрогобичанка, 13:14 11 липня 2023 р.
 
Степана вистарчає тіко на дешевий піар. По 100 фотознимок щодня, які посіпаки розкидають по групах роблячи передвиборчу рекламу цьому прохіндею.  
Посаду голови РДА Степанові купив тесть а щоб попасти до ВР чи стати головою ОТГ потрібна значна підтримка людей. Потрібно щоб за тебе проголосували, і звісно треба купити місце в президентській партії. Хоча свого часу в 2015 році Степанові і його тестю з донькою не допомогло навіть членство в партії Порошенка пройти до міської ради як депутати.  
Біографія в цього «дєятєля» дуже цікава. Тому на зміну клептоману Кучмі дрогобичанам готують рівнозначну заміну з іншого злодійського клану.
Рейтинг: 26+ -3-
 
До та то таке,, 14:41 11 липня 2023 р.
 
А слабо написати допис про голову РВА Кулиняка? Про роздутий в тричі штат РВА який утримується за кошти платників податків і з якого громаді користі нуль і який виконує лише роботу по рекламі Кулиняка і його восхвалянню.  
Аудит діяльності РВА буде набагато шокуючим за діяльність злодія Кучми. Але хто буде провірити перевірку поки є заступництво Єрмака?
Рейтинг: 30+ -3-
 
?!, 14:46 11 липня 2023 р.
 
я би запропонував нашому мерові Кучмі почати друкувати викривальні розслідування щодо Кулиняка так само як Кулиняк замовляє журналістські розслідування про Кучму.  
Цікаво буде подивитися на то всьо. Як вони будуть жертися поміж собою.  
П. С. Кучми прихвосні недопрацьовують тому Кулиняк виглядає білим і пухнастим а Кучма найбільшим злом. А може бути навпаки. Вся повнота влади під час воєнного стану є в голови РВА Кулиняка. Але його робота як пишуть вище це тільки показуха.  
Кучма ти дав крісло начальника КП дрогобичтеплоенерго Дзерину то натрави тепер цього мерзотника на свого опонента. Нехай відпрацьовує. Він то вміє.
Рейтинг: 22+ -6-
 
——-, 15:03 11 липня 2023 р.
 
Все думав що сірим кардиналом в міськраді є древній пристосуванець Володя Кондзьолка в насправді це Володя Дзерин :eek З вигляду недуже такий а кажуть воно ляльководить не тільки головою міста а ще й головою РДА 8) дивовижно :)
Рейтинг: 12+ -4-
 
Гріцацуєв, 15:25 11 липня 2023 р.
 
Що тут обговорювати коли очевидне лежить на поверхні - протистояння між кланами йде на користь тим же кланам. Виборчі технології ще ніхто не відмінив тому скиньте шори з бельок і побачите що різниці між ними двома немає жодної лишень у віковій категорії. Яке їхало таке й здибало. Люди системи не більше.
Рейтинг: 14+ -1-
 
думка, 16:30 11 липня 2023 р.
 
Прикро , що на посади лізуть одні непотреби. Для культупних, фахових , скромних людей сьогодні дорога у владу закрита. Тому дрогобичанам потрібно гуртуватися, пропонувати свої кандидатури, і від громадських організацій , просувати їх у владу. В іншому випадку на місто чекає депресія, знищення економіки, масове безробіття, , брак фахівців, і т. д
Рейтинг: 16+ -1-
 
Іван Іванович, 17:20 11 липня 2023 р.
 
Агов бики. ви ще далеко не дрогобичсани, а просто бики, не тобі потворо судити по сто знімків, я тобім по сто бубенів по голові надавав, а ну бики вилазьте на поверхню, от шмельц-ти видно герой біля свині строчити, далеко паскуди ще недрогобичани, бо як вилізити пвісля війни, будемо вааплити за то, що паскуцди повтікали від обовязку в першу себе потвори захищати.
Рейтинг: 1+ -10-
 
до биків,, 17:29 11 липня 2023 р.
 
тільки в патовій (критичній0 ситуаціі можна визнати, хто як себе поведе, так і тут жменька паскуд задумала щось виписувати, а сама шваль нічого путнього ще ні для себе, н для суспільства не зробила - бики поховалися і від страху стараються щось тут дописувати, бики, за кожну букву і слово маєш відповісти, чуєш гнидо, так по мужськи будеш відповідати, бо є за що. Таких паскуд давно треба пускати в розхід, бо то хіба буде завжди чимось незадоволене і користі від таких не буде мати суспільство, воно є просто природою обіжене. І ті. про кого пишеш не тобі падла, теж відчитаються.
Рейтинг: 1+ -8-
 
пришельці, а не люди,, 17:44 11 липня 2023 р.
 
пане, та я знаю хто тут виписує, мені достатньо вичитати, хто розумно та іадекватно описує про що хотів донести, а решта то дійсно сміття, яке ніхто не читає, а самі своі коменти і підписують. А взагалі ті, що конструктивно критикували-вони давно вже перстали писати, а для кого, спочатку засіли наркомани, зараз строчать ухилянти, яких вилапують і вони всіх звинувачують у всіх бідах, бо воно ще хотіло під час війни прогулюватися. Я бачу, так є такі держиморди і не в арміі, але ж нехай скажуть, що воно хоче, робити воно точно не хоче, але ж обсирати теж не вихід, а якщо хтось злопамятний, а воно тут чуда виписувало, просто випадково може впасти цегла і вже буде по писанині.
Рейтинг: 0+ -7-
 
віра,, 18:05 11 липня 2023 р.
 
не зрозумів, які дрогобичани мають гуртуватися, біля кого, ти що не видиш, що тут зараз пишуть і є ті, яких обділила природа, так буває, що природа може пожартувати. Оть візьмемо, пише придурок, що втричі роздутий штат, ну з чим він порівнював, зрозумів, побавився кишеньковим більярдом і написав, та то не є самоврядування, та якщо, допустимо хтось виліз за межі РВА, то може хіба утримувати за власний кошт. От пише бик за протистояння між кланами, які клани дурню, громадська організація виявила корупцію, де тут клан, і є допис, до речі юридично нормально написано про корупційний факт, а далі просто понос-набір слів, що в голові, а в голові виявляється прірва, пустота, а чому пустота, бо була буба і все, ніякі не дрогобичани, а просто пара биків від своєі дурості залізли на сайт, то навіть не відробка, бо за таку архінею ніхто не заплатить. Але є різні люди. є колеги чи просто адекватні люди і кажуть, що просто так може не зійти, бо яке ти маєш право не критикувати а обсирати, бо то не критика і погрози посипалися а далі хтось і піде далі, був биком і треба було змиритися, а раптом став заслужено горбатим биком.
Рейтинг: 0+ -8-
 
Хто,, 18:37 11 липня 2023 р.
 
мудро хтось придумав, спеціально тримає, щоб більше зібрати хто постійно тут сидить, а хто щось дописав випадково, буде чим оперувати, не піддавйтеся на провокаціі, то Лисака робота, а тут самі ухилянти, сиділи би по норах, а то тепер вночі будуть витягувати.
Рейтинг: 0+ -6-
 
Антон,, 18:44 11 липня 2023 р.
 
закликав на бiй з ратушi, що було чути аж у Бахмутi-за таке ще медаль дати, не то що премii,
Рейтинг: 3+ -2-
 
з яхти в Гамбургу, 19:07 11 липня 2023 р.
 
солідно відрекомендувався і поніс, з газети, що для виходка вичитало розумні речі, не ним вигаданні, папір ручка і писанина (взяв на замітку), злив воду використав газету за призначенням і пішов писати, боже, та то тягне на дисертацію цілу, для кого, для биків написав, ой Іване та ще раз Іване, та ліпше було брати нормальний папір, а не газету, бики далекі, вони так і не зрозуміли що то було. Ну ж треба, чому у виходку, негайно до кучми, місто може врятуєш.
Рейтинг: 2+ -4-
 
ще один бик,, 19:47 11 липня 2023 р.
 
Кульпарків відпочиває. Ну і сленг у тих неБиків.
Рейтинг: 5+ -1-
 
до коменту зверху, 20:42 11 липня 2023 р.
 
Мені гірко від того що передбачив це, що збулось, і навіть оспівав у пісні "Не той Тарас" на Ютубі . Але народ не хоче ні чути , ні бачити, а саме страшне - думати. Живем так як обираєм, що обрали те і маєм.
Рейтинг: 11+ -1-
 
Бігуняк Ярослав Степанович-про, 22:20 11 липня 2023 р.
 
Все не хватає ?  
Хай їде на заробітки клубніку збирає!
Рейтинг: 8+ 0-
 
Макс, 22:39 11 липня 2023 р.
 
Шановний, ви самі ж і привели до влади Кучму з вашим «народним контролем». То чого скиглити. І далі біля вас ошиваються незрозумілі люди.
Рейтинг: 12+ -1-
 
До Бігуняк Ярослав Степанови, 23:21 11 липня 2023 р.
 
Так, так адже на протязі всієї Незалежності ми приводимо одну наволоч до корита свинського так, як любимо дармову гречку та голімий піар ущербних злодійчуків ? Отож і пожинаємо гіркі плоди їхньої "творчості".
Рейтинг: 9+ 0-
 
до допису вище, 09:01 12 липня 2023 р.
 
Я багато не буду говорити, але станом на сьогодні можна тільки привітати керівника Дрогобицькоі РВА С. Кулиняка з церковною відзнакою за особистий вклад , перебуваючи на такій відповідальній посаді, у перемогу над агресором РФ, якою був нагороджений Предстоятелом Православноі Церкви Украіни, Митрополитом Епіфанієм з нагоди візиту у Дрогобич. А це заслуга колективу РВА та всієі дрогобицькоі громади.
Рейтинг: 8+ -13-
 
шановний читачу,, 09:15 12 липня 2023 р.
 
Черговий корупційний скандал у ВР. Депутатці від слуг Людмилі Марченко вручили підозру по справі "заробітки на ухилянтах" так би мовити. І як пишуть журналісти там ще замішане жирне рило з Київської військової адміністрації . Отака собі етика у тієї залупосратки . Отже висновок напрошується один : політичні тварини рамси попутали вкрай вже. Селян та робітників мобілізовують натомість мажорчики на кшталт синка Дубневича переховуються в Європі. У них Конституційного обов'язку немає як бачимо зі всіх корупційних скандалів про перетин кордону по системі Шлях. Свій до свого по своє - це про співпрацю різного роду мажорів з владними щурами задля власного шкурного інтересу . ГАНЬБА та ДНО.
Рейтинг: 6+ 0-
 
містянка, 09:26 12 липня 2023 р.
 
Живемо в час великих подій та маленьких людців. Які будь-яку найскладнішу ситуацію намагаються використати на свою користь. І навіть військовий стан не зупиняє їх жадобу до влади та наживи. Сформована групка кумів, родичів та коханок живуть тільки своїми шкурними інтересами. Немає влади доброї чи поганої - є влада контрольована громадою і не контрольована. Про що дебати? . Що мер краде гроші в вигляді премій з бюджету. А хто дав йому таке право? . Законодавчо визначено йому рівень зарплати і які тут премії. Що перевиконав норму по прополці буряка в два рази. ? А все це тому, що ми дозволили їм так жити , а вони влаштували показовий переворот. Захопили хлібні місця і вже розподіляють на наступні часи місця в Ратуші, РДА та навіть ВР. А ми дальше тішимо себе думкою , що змінювати щось не на часі. А ситуація така , що час давно настав.
Рейтинг: 16+ 0-
 
дрогобичанин, 09:56 12 липня 2023 р.
 
в Кучми вже такi великi рахунки що може купити весь сраний Дрогобич до ср в та порваних шкарпеток, хлоп знае що робить, може й вам що перепаде з його столу, яка дуля, пiдзатильник чи копняка пiд сраку. Красти треба вмiти, а не вмiете, то сидiть й бухтiть.
Рейтинг: 8+ -6-
 
iз Європи, 11:07 12 липня 2023 р.
 
Дрогобич не сране місто а сраний ти народжений в 7 місяців так що сиди тихо жертва кримінального аборту і не мурчи а то получиш мешто по рилу . ДРОГОБИЧ супер місто і люди тут супер
Рейтинг: 6+ -11-
 
до із ЄВРОПИ ніби то, 12:24 12 липня 2023 р.
 
Чинуші з попами завжди були заодно. То такі самі хитро жопі. Використовують ім’я Боже заради особистої наживи. РДА прихисток для різного шмельцу. Зібібралисбькучмівські перебіщики та дітки місцевих паничів.
Рейтинг: 13+ -3-
 
До шановний читачу, 12:37 12 липня 2023 р.
 
Ущербний сральник, ане супер-місто! Злодії й мародери кабінетні!
Рейтинг: 12+ -1-
 
моз, 13:02 12 липня 2023 р.
 
Ви дивіться, що воно пише, відступник, та він має чорта, звідки такий людиноненавісник, от фрукт, не такі гойраки були, і я бачили таких, які перед не хотіли з чортом , як вони випрошували прощення, а ти бідна не тільки, а душею нікчемна особа, а я то думала, що таких вже немає, і комуни давно вже немає, памянеш мене, ти видно випадкову серед людей, тобі там, до маскалів, там таких багато, але все так просто не зникає, на дітях відбивається, нікчемна в тебе єство.
Рейтинг: 1+ 0-
 
Марія, 13:32 12 липня 2023 р.
 
Коли батя чиновник тоді маєш преференції і спокійно під час коменданської години можеш заливати стяжку під черговий торговий клюзет - ось що являється маркером для того чи іншого чиновника. Таке не забувається бо це явний совок коли одному навіть перднути під будинком у коменданський час неможна бо відразу намалюється патруль, а у тій ситуаціїї всі оглухли і осліпли ненароком.
Рейтинг: 10+ 0-
 
роздуми, 13:32 12 липня 2023 р.
 
В Кулиняка хресний Шевкенич тесть Танчук. Вони пропихають його всю дорогу. Партії міняються як шкарпетки лиш би при кориті бути «Сильна Україна» (Тігіпка, супутник «ПР»), з 2014 «Солідарність» Петра Порошенка а в 2019 році «Слуги народу».  
З цим всім мотлохом ви хочете щоб в Україні добро було?
Рейтинг: 20+ -2-
 
правда, 13:48 12 липня 2023 р.
 
Боже, чого воно таке сволотне: без хлопа спати лягає, а чи щоночі її голова болить? А яке є святе ім"я має, проте, наче у паспорт- зашміроване, а не вписане.
Рейтинг: 0+ -1-
 
Про якусь слабу кобилу, 14:36 12 липня 2023 р.
 
він вже серед нас, загибель світу розпочнеться зі знищенням інших і сам загине. Далеко до приходу, зявляться такі, які будуть сіяти зло і викорінювати добро. Антихрест вже серед нас, але на них чекає анафема, вони себе будуть вести, що ім все дозволено, воно буде насміхатися з церкви, священослужителів, але так просто ім то не буде проходити, іх чи в родині може раптово скрутити, багато отримують чорну хворобу чи збиває машина. Особливо це було видно, коли маскаль тут панував, багато з тих, хто здавав людей, писав доноси, заздрив потім відбивалося, появлялися діти каліки, чи вчиняли самогубство. Ось, маєте допис вилупка, який за те, що йому звернула увагу жінка, що має чорта, ховає за пазухою, бо тільки так себе вони ведуть, то щоб прислухатися і змиритися, воно далі повів себе не християнськи, хтось, колись заклав грицька і воно сидить там, але ніколи не є пізно вернутися до Бога. Моліться за ту людину, щоб навернулася добро робити людям. , бо буде горіти в пеклі.
Рейтинг: 0+ 0-
 
прихід звіра,, 15:30 12 липня 2023 р.
 
Адекватним людям це давно очевидно і зрозуміло ну а решта у нас , як решта завжди. Були ж площинні барани і напевно й надалі залишились тими ж. Нехай вірять, бо що поробиш коли є і такі, збіднілі на логічне мислення та аналітику.
Рейтинг: 8+ 0-
 
до "Правди", 15:47 12 липня 2023 р.
 
кожний другий бик, який тут заліз і вирішив з церви насміхатися, то мама або пиячка, або таке вилупилося, воно вже Богом обділене, а ще трохи буде здихати під плотом, то портвори. Буде горіти в пеклі.
Рейтинг: 2+ -7-
 
прощення не буде,, 17:00 12 липня 2023 р.
 
Ні в "сильній Украіні", ні в "Слугах народу" не перебував і не перебуває, це перевірено, ну а бикам видно наснилося, якби підписався то мав би вже відповісти, бо бик збрехав, ось добре написано для таких "прощення немає бути", бо воно вже готове здавати, анонімки писати, воно вихованоне не для нормальних людей, за ланц і в Миколаів, чого не переношу, це хитро зроблених, воно на брехні далеко не заіде, бо воно атеіст, а я думав що вони виздихали як мамонти, а воно є.
Рейтинг: 2+ -9-
 
до адекватного,, 17:13 12 липня 2023 р.
 
Ну та треба бути хитро зробленим щоб балатуватись від Слуг Народу і не бути членом партії :roll ще Стіпашка може розкаже шо він самодостатній і без Танчука з Шевкеничом :grin
Рейтинг: 9+ -1-
 
До попереднього, 23:10 12 липня 2023 р.
 
Це все так ницо звучить. Думають, підозрюють, корупційні дії. Щось більше схоже на плітки базарної баби. Це все вирішується за пів години. Є наказ, є запит. Взяли за дупу і посадили. А то тут розглаголствують брав- не брав, преміював чи ні. Для чого ці балачки без толку? Посадити і все. А наші чинуші ой чого варті! Через їх корупцію і захланність нас не беруть до НАТО. Пора вже ту бидлоту або садити, або гранату в руки і бігом на передову. Чесно, вони вже так дістали зі своєю ницістю, тупістю і захланністю, що хочеться взяти автомат і виставити під стінку. Пора припинити плітки переливати, вже треба діяти. І якнайшвидше
Рейтинг: 8+ 0-
 
Марія, 23:52 12 липня 2023 р.
 
Депутатка від зелених "людмила марченко" це і є черговий показник" обліку моралі " тих "слуг". Ото чуча , ото сучара бо ще кримінальні рекомендації надавала тому ухилянту стосовно перетину кордону. Це панове така "етика" у сопливих та голодних до бабла не поодиноких слуг, і не тільки їх, такі вони всі там під куполом зібрались завдяки паталогічній наївності виборців. На ютуб каналі журналістка Трибушна у програмі "Є? Питання" чудово роз'яснила чому слуги не хочуть повернення оприлюднення декларацій про майно та статки посилаючись , що там є їхні адреси у відкритому доступі. Брехня повна бо швидше вони бояться показати що нагребли за час війни на кшталт лозинського з його продажами гумонітарних генераторів чи Запорізьких "елітних" "злат " - крадіїв гумонітарки, тощо , і з таким корупційним багажем хочуть у НАТО стидоба, бо цирк відпочиває як говориться . Лють невимовна від тих корумпованих гнид.
Рейтинг: 3+ 0-
 
позорище, 08:13 13 липня 2023 р.
 
Пані Марія до цього дійде якщо держава не зможе. Звичайна революційна ситуація все по класиці максизму-ленінізму. Низи не хочуть жити по-старому, верхи не можуть управляти по новому. Прийдеться роботи відстріл як скажених псів. Воїни герої не будуть терпіти. Тут проста логіка все крапка. Все придумали до нас. Ситуація розрулиться коли верхи зрозуміють що таких як Кучма тре садити і то пачками. Вони гірші за москалів тому що вбивають наше майбутнє.
Рейтинг: 4+ 0-
 
Володимир, 08:30 13 липня 2023 р.
 
Та бидлоту на фронт не треба воно і там підведе. Воїни не потребують моральних уродів. Садити довічно без права амністії як за найтяжчий злочин.
Рейтинг: 4+ 0-
 
Володимир, 08:34 13 липня 2023 р.
 
Звіринець, чого ви тут пугалки теревенькаєте, а дві літери не вмієте грамотно написати? ! Вас, штубаків, вже й тути вигідно понапихалося? !
Рейтинг: 0+ -3-
 
153-муму, 08:46 13 липня 2023 р.
 
Володимире, вилікуйте сказ моралі ініціативою посадити всіх мільярдерів з мільйонерами, а то Ви, скоріш за все, не є власником навіть собачої буди, не кажучи вже про заводи і теплоходи, вкупі з персональними космічними літачками з картону.
Рейтинг: 0+ -4-
 
Дурню ти, дурню!, 08:48 13 липня 2023 р.
 
ти хто, урод, на тобі фронт, чи може ти чимось допомагаєш, та падла спиш і тримаєшся за жіночі майтки, би раптом не прийшли на війну відправити, от людський урод, уявив себе ким. ухилянт поганий, ще бик намалювався. не тобі вирішувати, бо не доріс ще до людини.
Рейтинг: 1+ -5-
 
до урода володимира, 09:16 13 липня 2023 р.
 
в Амстердамi дрогобицьких мiльйонних рахункiв бiльше нiж по всiй Украiнi, треба збирати грошi для голланцiв, не встидайтесь, возiть кожен день, пачками, народ Украiни вас пiдтримае!
Рейтинг: 2+ -1-
 
iз Європи, 09:18 13 липня 2023 р.
 
Ліквідувати всі закордонні статки батальйонів "Монако": в Україні народ бідує цілими поколіннями, а з нього й так ще шіру здирають! Що: НАТО мимо пролітало- й не пошкрібалося вже аж там, попри річища накраденого? !
Рейтинг: 2+ 0-
 
!, 10:08 13 липня 2023 р.
 
Пан Володимир просто не встиг "прихватизувати " заводи та параходи як це зробили покидьки , які зайшовши у владу , знову ж таки завдяки наївного народу" обікрали той же народ . Політичні тварини , як їх називає у своїй програмі "Вишневий садок" аналітик Анатолій Якименко , отож вони навіть будку собачу вкрали у Людини Володимира. Якось таке спадає на думку коли читаєш твій висер. Відбілитись замазаним не світить бо занадто велику ціну плотить народ за свою довіру.
Рейтинг: 1+ -3-
 
до "дурню ти дурню", 10:46 13 липня 2023 р.
 
Ті що купляли по тендерах яйця за 17 грн причому на кг. -це так допомагати фронту ? Навчись вести діалог бо той Володимир більш грамотніший у своїх думках. Примітивщина.
Рейтинг: 2+ -1-
 
до " до урода Володимира", 10:53 13 липня 2023 р.
 
бики, дружньо поговорили, ще сьогодні в теплому ліжку, є команда і завтра всіх без винятку добровільно запрошую до себе, нарешті вже будемо знати на що ви здатні, бо писаною нічого не змінемо, почнемо з власного прикладу, а то бачу ще й мене захотіли покритикувати - здорову критику приймаю, але для теж дещо знайшов.
Рейтинг: 0+ -4-
 
Лисак, 10:54 13 липня 2023 р.
 
розслабся, трохи подбай за своі яйця, бачиш всі читають і намвіть воєнком.
Рейтинг: 2+ -2-
 
до володі, 11:19 13 липня 2023 р.
 
По Конституції народ є власником всього багатства але і тут підмінили поняття реченням "надали право власності народу". Все перевернуто з ніг на голову виходить.
Рейтинг: 2+ 0-
 
отакої............., 11:39 13 липня 2023 р.
 
Якщо тут на вашу думку пишуть одні бики то я розумію що істерять до биків одні КОБИЛИ. Чи не так?
Рейтинг: 4+ 0-
 
дрогобичанка, 11:43 13 липня 2023 р.
 
Воєнкомам корисно читати бо якби Одеський воєнком трішки читав то мабуть втратив би апетит збагачуватись під час війни. Це так для роздумів щоб розуміли дехто що люди все ж таки вміють аналізувати і дурнів стає дедалі менше . Для багатьох зомбоящик вже вмер.
Рейтинг: 2+ -1-
 
до "до Володі" від дрогобичанк, 11:53 13 липня 2023 р.
 
Куку-руку всім в руку громадяни блохери і блохерші. Як настрій, чи вже подолали корупцію в нашому місті ?
Рейтинг: 1+ 0-
 
Піпка, 14:20 13 липня 2023 р.
 
Уявив себе великим полководцем, головою війська. Але насправді, різниця є велика. Голова завжди на чолі свого війська, тобто попереду. А в цьому випадку він конкретна дупа, бо завжди лише позаду ховається за спинами наших дітей. Боягуз з амбіціями Наполеона. Якби таким не був, то з нашими дітьми був би на передовій. А це все лише відсиджування у тилу і використання службового становища для залякування. От сам і шуруй, покажи приклад. А то як баба плаксива
Рейтинг: 9+ -1-
 
До Лисака, 14:36 13 липня 2023 р.
 
Ви, що думаєте, що то дійсно Лисак писав? Лисаку глибоко до задниці, що пишуть на цьому недосайтику, можливо він про нього і не знає. Судячи зі стилю написання тут сидить кілька чоловік і строчать під різними ніками, деколи хтось випадково заскакує, ну і шизіки типу європейця-амстердамця, Гриня, какуна-пердуна і т. д. , яких взагалі не треба брати до уваги.
Рейтинг: 2+ 0-
 
До попереднього, 14:55 13 липня 2023 р.
 
У мережі гуляє відео як вчора у Львові вручення повістки чоловіку спричинило велику бійку між людьми і горе- тцкашниками. Як видно з відео одному кікашнику таки набили мордяку чудово за перевищення вказівок бо немаючи посвідчень вони автоматично немають повноважень, а діють по вказівкам та внутрішнім наказам. Незнають ні Законів ні статей Конституції навіть багато хто з них не читав Указу Президента. Комісар сказав і вони пішли виконувати якось так це виглядає на багатьох відео. Чесно кажучи це повний маразм з тією конторою.
Рейтинг: 4+ -1-
 
чудасія, 17:25 13 липня 2023 р.
 
Таке враження, що тут усі висеряться, перебуваючи у "батальйонах "Монако", "Монако-1", "Монако-2", "Монако-3", вже навіть не запікуючи свої висери. Роззуйте очі: дощі навіть гівно позмивали, а ви далі оддні на одних серете.
Рейтинг: 0+ -3-
 
:(, 17:40 13 липня 2023 р.
 
Шановні дрогобичани, чи не корупційна складова, що Федишин чоловік сестри Зеновія Кваснія працює під керівництвом свого родича?  
Відповідно до частини 1 статті 27 Закону України «Про запобігання корупції» особи, зазначені у пункті 1 частини першої статті 3 цього Закону, не можуть мати у прямому підпорядкуванні близьких їм осіб або бути прямо підпорядкованими у зв’язку з виконанням повноважень близьким їм особам.
Рейтинг: 11+ 0-
 
Дрогобичанка, 20:04 13 липня 2023 р.
 
Що: вже, оперативно, аж два "батальйони "Монако" змінусували? Чи Ви їм допомагаєте ділити надерибанені мільярди?
Рейтинг: 1+ -1-
 
Мінусральнику, 20:14 13 липня 2023 р.
 
А сестра Кваснія у водоканалі на телєфоні сидит. Всюди позапихав родичів гарбузових Тьфу!
Рейтинг: 11+ 0-
 
До дрогобичанки, 20:14 13 липня 2023 р.
 
Ти диви, такийво Зеньо невзрячний, а мало того, що сам пристроївся, ще і всіх родичів порозпихав. А таке, ні бе, ні ме, ні кукуріку
Рейтинг: 13+ 0-
 
Марія, 21:12 13 липня 2023 р.
 
Це називається "А що буде робити син генерала, якщо, раптом, його нанашко, або тесть нагло вмруть? ": буде ходити по Канадах- й вимахувати з Оттави гвавт про те, як він там любить Україну? Чи заникається у маєтку на якомусь острові по обидва береги Києва- й сидітиме ані мур-мур?
Рейтинг: 1+ 0-
 
:(, 22:42 13 липня 2023 р.
 
Злодійська влада повинна сидіти в тюрмі. В розвинутих країнах Європи таких як Фінляндія не прийнято хизуватись статками тут це вважається поганою манерою. Влада має бути чесна та підконтрольна. Якщо ми хочемо в ЄС та НАТО то повинні виконувати ці умови які існують в розвинутих країнах. Але Кучму вибрали дрогобичани тобто такі які підтримують його аморальність. Соціум формує владу адже вибори були демократичні. Якщо впершій каденції ми помилилися то в другій це вже наша пряма відповідальність. Тому вину за знищену освіту земельні оборудки платний в'їзд на цвинтар сміттєва афера знищена медицина та багато інших видимих та невидимих злодіянь проти громади лежить частково і на нас. А те що Кучма нашу церкву називає шарлатанами це вже бачу що гроші вже так голову забили що адекватним називати його важко. Щодо закидів в мою сторону що не побудував собачої будки це правда. Будучи на керівних посадах 16 років я бачив багато керівників. Так ось я так думаю що там де мій скарб нам буде моя душа. А собачу будку на той світ я не зможу забрати. Кому вона потрібна хай мається. Щастя не полягає чи маєш ти фабрики та заводи. Те що цих покидьків при владі знесуть після війни це доконаний факт. Не можна ввійти в річку двічі. Тому країна не буде жити як до війни ми уже інші. До влади у нашій громаді треба вибирати побільше жінок більше порядку буде. Чоловіки у нас виявились імпортерами. На майбутніх виборах на голову громади я голосуватиму за кандидата жінку. У нас є дуже багато розумних жінок. Це доречі тренд скандинавських країн.
Рейтинг: 6+ 0-
 
Володимир, 08:35 14 липня 2023 р.
 
Тобто, я був 16 років при владі, але всі, хто не я- покидьки? Тобто, рабовласники перестали бути рабовласниками, раби- рабами, пияки перестали бухати, наркомани- шмалитися, злодії- перестали красти, а бідні раптом поставали мільйонерами, поклавши все своє життя на працю, отримуючи мізерні пенсії ( а то й- якісь "соціанальні виплати", замість повноцінної пенсії)? ! То скільки років треба було їм всім "бути при владі" (о)?
Рейтинг: 0+ -3-
 
:(, 09:38 14 липня 2023 р.
 
А чи знайдеться така сила після війни щоб вичистила смердючі стайні від корупційної мерзоти?
Рейтинг: 6+ 0-
 
до "Володимира", 09:58 14 липня 2023 р.
 
Це дуже боляче питання. Вся надія на Бога. За
Рейтинг: 2+ 0-
 
Володимир, 10:47 14 липня 2023 р.
 
Дуже болюче питання то є то, чому коли мер має мільони премії наше місто топить якись трохгодинний дощ :cry  
Ти кучма рижа, йоп твою мать, та бери бику йоржика і йди чіхрай каналізації, шоб тебе перім влупив по твоїй дурній голові і по сраці, гумно ти вусате :( :( :(
Рейтинг: 10+ 0-
 
Пуцька, 12:30 14 липня 2023 р.
 
Пропоную хабарника кучму спалити на дереві і шоб той кусок гуми висів там поки то дерево не всохне і само не впаде :grin
Рейтинг: 5+ 0-
 
Дмитро, 12:32 14 липня 2023 р.
 
А чо Кличко приїде до Дрогобича: це два "міста-побратими", котрі, тиждень через тиждень, "пливуть" до Європи, хіба лиш порскне дощем? А чи вони один другому гроші "позичають" (багажниками), поки й там, і тут простий народ вимирає? ! Дивно, як та вся прокуратура, вкупі зі всіма своїми льокалями, не втекла у засвіти (напевно, бо мають сотеннотисячні пенсії, не те, що простий раб: мінімалка мінус ще й мінус ще- і ти, виявляється, ще й винен державі: за те, що вона тебе ціле життя в сраці мала й лише гнобила)? !
Рейтинг: 4+ 0-
 
:(, 14:36 14 липня 2023 р.
 
Дрогобич перевтілюється в Авгієві стайні, які 30 років не чистили від нечистот. Цікаво, чи хоч комусь вдасться вичистити ту нечисть і вигнати її з ратуші
Рейтинг: 11+ 0-
 
Марія, 15:25 14 липня 2023 р.
 
Вибачте, не знаю в які стайні перетворюєця ваш дрогобич, але я так страшно хочу какати шо якшо зара пукну то забризьгаю весь передній фасад вашої ратуші і буде еко лихо з новинами по всіх ТВ каналах :upset
Рейтинг: 1+ 0-
 
Турунтій Галицький, 17:50 14 липня 2023 р.
 
засрали той дрогобич бойками так що смердить по всiй европi ви хоч сраку витирайте долярами аби вiд вас не смердiло, а то в европi вiд вас так смердить як вiдl москаля воняе.
Рейтинг: 2+ 0-
 
iз Європи, 18:51 14 липня 2023 р.
 
Таке лайно по цілій країні. Чого вартують одні тцкашники на відео ютуба , які бігають за чоловіками та погрожують , а подекуди б'ють і балончиками пирскають у лице мужчинам, як це відбулось у місті Лева та стріляють так як у Дніпрі , бігли по лісовому масиві за хлопчиною і стріляли по ногах. То вже не налазить на голову що ті уроди чудять , і який чортяка їм дає вказівки так проводити мобілізацію. То позорище на всю європу не менше , ніж позор за тотальну корупцію у владних кабінетах.
Рейтинг: 5+ 0-
 
до Марії від "особистої думки, 19:21 14 липня 2023 р.
 
Зеновій мого пропихала всьо життя його мамаша в університеті бігала, потьім по ратушах. Сестра Зеновій Застоя- шлюха ше та була в університеті її тягав хто хотів, коли хотів і де хотів. Тому ходила вічно помята, страшно поморщена і витлумена. Братові стидно за неї було. і віддав у водоканал ближче до води, щоб відмочилася. Такі самі курви є в Кулиняка, але вони живуть в Трускавці або Східници. Дві старі курви ше біля нього ходять.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Квасній старший, 07:23 15 липня 2023 р.
 
Але, заради справедливости, мусите визнати, що спровадили їх обидвох на світ Ви. То куди Ви "наліво" ходили, коли з ними таке мутили, а тепер кажете, що гівно пахне фіялками, якщо його дустом попорскати.
Рейтинг: 1+ 0-
 
Фе, як негарно!, 08:46 15 липня 2023 р.
 
Про ТЦК навіть мені не говоріть. Якби за це не посадили і це не було гріхом, я би кинула гранату в кожного з них. Як же я їх ненавиджу, чортів поганих. І ніхто їх не примушує бути нелюдами, вони самі такими є. Особливо Лисак і його заступник Коцюба. Це лихота і нелюди, нехай будуть прокляті вони і їх всі покоління. Так мене і мою сімјю обоюразили, що маю повне право побажати їм того всього. А вони як і всі лише на роботі і можуть бути людьми, але такими вони не є. Просто лихота в пагонах
Рейтинг: 5+ 0-
 
Марія, 21:06 15 липня 2023 р.
 
То той протеїнщик у стрінгах заступник шамана корупціонера ? Як воно туди залізло ? Чому не покараний за дерибан земельних ділянок ? А як помпезно їх звільняли то жесть. Крук круку око не видзьобає щоб вони горіли ясним вогнем паразити на тілі народу.
Рейтинг: 3+ 0-
 
до Марії, 00:16 16 липня 2023 р.
 
власника, пильнуй свою доцю, бо є що розповісти.
Рейтинг: 1+ 0-
 
до вічно пяного, 09:28 16 липня 2023 р.
 
Вартість розміщення (читай- розбещення) реклами на екранах київського Гулівера — ~800$ / доба. Здогадуєтеся, про яку, ще безпаспортну, "зірку естради" з фефектом мовлення йдеться? Напевно, ще один "дідусьо" на п"яну голову двічі застрелиться в одне й те ж підборіддя, бо такої наглого насміхання з народу не знає, напевно, жодна країна світу. Чи, може, ДБР збереже йому життя- заради смайликів і сердечок юного непотреба, обвішпанюченого сумками лакшері, поки бідним талановитим дітям всунуть картонну грамотку і цвітуйочок- як пам"ять про батька чи брата, що загинули, захищаючи "дідусевих масьок".
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 15:16 17 липня 2023 р.
 
Кучма це відрижка нашого суспільства покидьок аморальний та байдужий до України сотворіння. Я це пишу з жалем не маю ненавісті та злості. Бог все бачить Тай воздасть. Це нам урок на день виборів щоб не думали що вибори прирівнюється до спортлото. Ми всі йому заплатили з нашої кишені. Тільки що подивився як найуспішніший міністр соціальної політики Йохансон на пероні вокзалу їсть гамбургер до речі жінка за що я ратую. Кучма і його підлеглі повинні сидіти в тюрмі таких по всіх громадах повно від старости села до депутатів та міністрів. Довічно сидіти щоб їх наступники дивились та пам'ятали що з народом так не можна.
Рейтинг: 6+ 0-
 
Володимир, 10:55 19 липня 2023 р.
 
чому бичарам дали тут займатися брехнею, чому вони не в арміі, хто іх кришує, чому іх не чіпають.
Рейтинг: 1+ -1-
 
надя, 07:53 20 липня 2023 р.
 
Під ніком Правда ховається шахрайка Карпин (Тарасович) Марта Михайлівна!  
 
Серед активних коментаторів також є Аліменщик і шахрай Торський Іван!
Рейтинг: 2+ -1-
 
До Читачів, 01:30 21 липня 2023 р.
 
хто ж його посадить? він уже навіть не памятник а ікона корупції
Рейтинг: 1+ 0-
 
Ігор, 09:30 21 липня 2023 р.
 
Надю, заведіть си хлопа- і не дуйте писки на інших, що не Ваші. Триздуй намотувати ватку на патички- хоч більше користі буде. А то- "діячка", прям штангу кидає на відстань, яко культуристка.
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 16:31 21 липня 2023 р.
 
Зараз прослухав щоденний виступ президента. Всіх корупціонерів він назвав ворогами України. Кучма на вихід. Ваше місце в сороківці. Це не є радикалізм. Щоб нам бути поруч з Англією США Молодою Країнами Балтії Фінляндії і тд. такі як він повинні сидіти в тюрмі. Якщо невдасця це зробити тоді нас чекають руїни та вже 25-та війна з москалями. Все просто своїми діями ці злочинці вбивають наше майбутнє. Враховуючи що воно має російський слід. СБУ вже давно мало перевірити цього казнокрада на детекторі брехні. Це має відбутися обов'язково. Тому що Україна та українці кожного для ховають наших воїнів героїв. Ми не повинні зраджувати їх, наш фронт проходить тут в Ратуші.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Володимир, 08:05 27 липня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)