У селі Солонсько демонтовано ще один пам'ятник радянської доби

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
21.07.2023


На території Меденицької територіальної громади продовжується усунення та демонтаж символіки тоталітарного режиму відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки».
 

20 липня відбувся черговий демонтаж «Пам’ятника загиблим у радянській війні», що є символом радянської доби у селі Солонсько. Акт зносу пам’ятника відбувся з дотриманням Закону України та згідно рішення сесії Меденицької селищної ради і відповідної документації.
Процес демонтажу пам’ятників радянської доби на території Меденицької територіальної громади підходить до завершення і в найближчий час буде знесено решту таких символів тоталітарного режиму. Про це повідомила Меденицька селищна рада у Facebook.

Переглядів: 1223

Коментарі (14)
 
Другим кроком має стати заборона «совкової» традиції в РВА щотижневого роздавання один-одному і всім наближеним і вигідним пристосуванцям різного роду відзнак грамот та сувенірних медальок по рішенню понеділкових нарад в кабінеті Степана Львовича по настанові старого комуняки Шевкенича.  
Смішно бачити як Кулиняк приміром сьогодні урочисто вручає грамоту і медальку за доблесний труд свому першому заму Шлярпу, а завтра навпаки перший зам Шлярп вручає грамоту з медалькою за ненормовану працю на благо краю свому шефу Кулиняку. І все це знимкує придворний фотограф Іванишин а багаточисельна свита забруднює цією 
показухою простір ФБ та інші Інтернет ресурси.
Рейтинг: 9+ 0-
 
Пропозиція, 12:07 21 липня 2023 р.
 
І знимка, і кіно- як профанація: назвати бабу- Декомунізація (лагідно- Муня, Декуня, Дація, Даця, Куня, Іза, Дека і т. п. ).
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 15:32 21 липня 2023 р.
 
Для прикладу- одна з вічних тем: "Майора військового госпіталю у Львові затримали на хабарі від військовослужбовця. 50-річний начальник відділу вимагав 1000 доларів від пораненого захисника за звільнення зі служби". Стало цікаво: а як це коментують читачі. Ось, так би мовити- без купюр: 
 
Боже де справедливість , чому всі лишаються ненаказаними. Україно ти ніколи небудеш вільна-квітуча держава, через таких хабарників.  
Навіщо морди хабарників приховуєте, падлюки? Хероїв маємо бачити чітко.  
Це наш Львів. Яким милуються народи. А я дістаю відразу і алергію знаючи схеми продажні.  
Яке відношення архітектура і краса міста має до бидла, яке чинить злочин? (Бо це бидло табунами живе серед цієї краси й архітектури- і водить щовечора своїх коханок у нічних сорочках до оперного театру- ая? ! ).  
Такого бидла пів України і війні не скоро кінець. А краса для чого щоб мали що ракети трощит чи у вас в голові війни немає. Закінчиться війна і робіть красу. Люди лишилися без будинків на це грошей немає, а на красу є. Де правда? У чиновників війни немає. Ви послухайте людей у яких війна на тереторії і вони вам скажуть усе. Добре кажуть половина населення плаче, а половина гуляє і у них війни немає.  
Страшне місто, людей не любить. Влада місцева тільки шкодить. Подивіться на ремонти доріг. Не було корків, зарегулювали - і з'явились. Продаж узбіч вулиць паркувальникам. А пропозиції з переносу пам'ятника Мицкевичу? Доки зупинились, бо поляків бояться. А нова ідея зробити пішохідну зону за пам'ятником? Бо власнику новозбудованого готелю треба? Немає господаря у Львові. На відміну від близьких Тернополя та Франківська.  
Намішали всякого гівна до кучі. мудрагельки. та і в інших містах, звичайно ж, немає кишенькових злодіїв), і хабарів в інших містах, звичайно ж, не беруть. Свою особисту безпечність відносьте тільки на свій рахунок. Поїдьте на місце поховання загиблих львів'ян і тоді будете дорікати їм, відчувають вони війну чи ні. Я - не чиновник, і львів'яни такі ж українці як і в інших містах. Але ж то колоди в своєму оці не видно. І ще: як аи відноситесь до людей, так і вони до вас! Те, що ви думаєте, будуть трощити ракетами, збудовано ще в позаминулих і минулих віках. Зразу видно, судять про те, чого в очі не бачили.  
Їх не тільки затримувати, їх потрібно закривати до в'язниці! І надовго!  
А потім ще маємо їх утримувати? Рядовим в окопи на самий передок а Бог знає як з такими поступити.  
Розстріл на вулиці війна 
Пора вже розстрілювати за таке.  
Як ті хабарники дістали! Згадую, мій тато з 35 річним підземним стажем силікоз не міг тут у Львові встановити. 300 дол хотіли і це в 90ті. А поїхав у Донецьк (там починав трудову діяльність) все без проблем. До слова, після того помер за 5 років. А тепер10 років у шахті і вже пенсія за хабар. Я не кажу, що шахтарська праця легка, але щось дуже швидко все робиться як є гроші.  
Згідний з вами на всі 100. Власне з свідомої Галичини походить ота корупція , хабарництво, кумівство. Я, як галичанин впевнено це говорю. Це зло процвітало ще за часів совка. Ніде такого не було, а в Галичині це було. А вже за незалежності воно стало законним явищем. За все треба платити, в кишеню. І то прямо називається сума. Роди, операції різного роду, просто лікування---на все є розцінки. Наводжу один приклад : моя сусідка першу дитину народжувала в Франківську. За те , щоб народити, заплатила 3 тис. гривень. Це було ще до 2000року. Другу дитину поїхала народжувати в Донецьк, на батьківщину чоловіка. і коли вона в знак подяки дала лікарям коробку конфеті бутилку коньяку, то лікарі були на сьомому небі від такого подарунка. Бо там таке було неприйнятне. А тепер можна і задуматись чого Донбас не хоче бути в складі України.  
Ви спочатку спитайте а звідки майор родом а потім пишіть всяку срань про Львів- а що: із Занзібару, чи з Владивостока?  
Майор сам того не робить, знайшли стрілочника.  
Звідки би не був родом, а у Львові робиться лвівянином.  
А то він один! Щоб почали трусити та в тюрму садити, то ніяких тюрем не вистачило б! І то, що військовий наважився здати щура-- щоб так робили всі, не було б хабарників, помаленьку вивели б цю заразу,  
Ой система, як то кажуть "зашибісь", здоровий з грошима, не придатний до служби, а дійсно хворий, але без грошей - придатний, коли вже ті "паразити" наїдяться тих грошей.  
Отаких судити, а то взялися за монахів, які моляться за наш грішний світ 
монахи також добрі зрадники 
Треба його на війну і конфіскувати все.  
Коли будуть працювати закони для людей! Чолов'яга в супермаркеті поцюпав пляшку спиртного, відкрили кримінальну справу та й ще у розслідуванні приймає 9-ті учасника слідчих, а за три пачки кави всадили 5 років. (В супермаркетах крадуть, насамперед, ті, у кого віжки в браздах, інші, одне попри друге, лише трішки потягують: на них й так спишуть все накрадене).  
Та він не один такий, з тих бідних хлопців тягнуть хто тільки може. Таких лікарів давно потрібно гнати, а їх більшість.  
а ви думаєте, що інші прийдуть не такі 
я нічого не думаю, пишу що знаю і бачу.  
взялися за працівників військкоматів, треба перевірити і статки таких медиків.  
Щось дуже часто Львів бере хабарі. Недавно в інституті когось піймали.  
су-и коли ви нажеретеся ? невже на чужій біді збагачуючись, ви буде щачливі . карма вас наздожене. як не вас , то ваших дітей !  
Ще пару десятків таких закрийте, тоді поаплодуємо 
ДА РОЗСРІЛЯЙТЕ, ХОЧ ОДНОГО ХАБАРНИКА, ЩОБ І ІНШИМ БУЛО ПОВАДНО.  
Куди ми котимся! ?  
Під трибунал. А потім до НАТО їх не беруть. (Там також треба "донатити"? ).  
Та кругом на вищих ешелонах влади процвітає корупція. А у Львові особливо. перевертні хрєнові. таких падлюка на каталажку з конфіскацією майна.  
Він не винний його жінка заставила . Відпустіть 
Майор без прізвища ймовірно поповнить ряди корупційного вищого командування. Якби було прізвище, цікаво було б спостерігати за кілька років про його кар'єру 
Там де мала бути в людей совість, виріс великий Х. !  
І де береться така сволота. ! ? (ну, звідтам, де виріс великий Х! ).  
Дайте премію 
Відповідна сума і вирішить всі питання. Знаю що ти теж це знаєш.
Рейтинг: 2+ 0-
 
Довкола теми, 16:22 21 липня 2023 р.
 
ЛЬВІВСЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ ЗБИРАЄ (! ) КОШТИ НА ВІДНОВЛЕННЯ ПОШКОДЖЕНИХ РАКЕТАМИ ГУРТОЖИТКІВ- потрібно 12 мільйонів. О, Господи: та перейтися мешканнями самих лише їхніх адмінокорпуснутх - там можна таких гуртожитків наремонтувати й наремонтувати, будуть не гірше позолочених конюшень арабських шейхів, особливо- зазирнути в автопаркінги.
Рейтинг: 2+ -1-
 
:(, 17:01 21 липня 2023 р.
 
Скільки списується під час війни чинушами на декомунізацію грошей з бюджету ОТГ, області, держави?  
Мільйони? Сотні мільйонів?
Рейтинг: 6+ -1-
 
?, 17:13 21 липня 2023 р.
 
Хочу секрет. Розкажіть секрет люди !
Рейтинг: 0+ 0-
 
Пуцька, 18:05 21 липня 2023 р.
 
потом пiсля вiйни рокiв через 10-ть найдуть ще з сотню не знесених обелiскiв комунiстiв, бо ще багатьом подобаеться кланятися комунiстичному божку, придуманою безбожниками.
Рейтинг: 1+ -1-
 
з яхти в Амстердамi, 18:08 21 липня 2023 р.
 
А правда: нехай всі, ще не знесені, видко повдягають у вишиванки, замалюють синім- серп, а жовтим- молот, І все буде, як та надута рукавичка на постаменті, дк колись перед Бесарабкою ленін махав привіт. Для перефарбування перефарбованих вишиванок, щоразу й заново, також потрібні будуть великі гроші. Звісно ж, з бюджету. Вашингтон у Вашингтоні, напевно, з коня впаде.
Рейтинг: 1+ -2-
 
:(, 18:31 21 липня 2023 р.
 
А мені бридко дивитись на рило Качмара, який в'їхав на горбі депутатів на посаду заступника голови, а тепер пробує пиляти бюджет разом з Кучмою. Чи не скотиняка?
Рейтинг: 4+ 0-
 
Селюшка, 18:34 21 липня 2023 р.
 
Якщо це дійсно так , ну тоді це явно ущербні вилупки. А коли вручають нагороди часом не цілуються? Дах поїхав остаточно від. великих но тимчасових можливостей, чи що?
Рейтинг: 3+ 0-
 
до "Пропозиції", 18:37 21 липня 2023 р.
 
Що може купити собі працівник Макдональдса у США, отримавши 100 доларів за один день роботи: 
 
18 яєць- 10 доларів 
риба- 5 доларів 
4 літри молока- 5 доларів 
1 кг бананів- 2 долари 
хліб- 3 долари,  
сир- 4 долари 
мішок картоплі- 5 доларів 
мішок моркви- 3 долари 
12 упаковок туалетного паперу- 4 долари 
сир Філадельфія- 3. 50 долара 
відмінний стейк- 9 доларів 
куряче філе- 6 доларів 
ягоди, 2 пачки- 4 долари 
ананас- 3 долари 
мішок рису- 5 доларів 
24 пляшки води- 3. 50 долара 
баночка горошку- 4. 60 долара 
сметана- 2. 99 долара 
1 пакет соку- 3. 29 долара 
пральний порошок- 10 доларів 
сир- 4. 14 долара 
1 кг бананів- 2 долари 
мило- 2. 90 доларів 
 
Ось так. А не- країна в смартфоні і дуля в кишені.
Рейтинг: 3+ 0-
 
Декомунізація- в дії, 22:08 21 липня 2023 р.
 
На території колонії #40 (в народі сороківка) регулярно, опісля 16. 00 щодня починають палити відходи медзакладів (шприци, маски, памперси ті інше)  
Таке аідбувається щодня, готуємо листа др НАбУ і до особисто нашого президента
Рейтинг: 1+ 0-
 
Петро, 17:21 23 липня 2023 р.
 
Прекрасне відео! Щоб і духу не було комуняцького на нашій Дрогобиччині.
Рейтинг: 1+ 0-
 
Наталія, 23:10 25 липня 2023 р.
 
Примітивна й дурна, як самбірські гачі (тепер- замість сибірських валянків): що від цього змінюється у простого народу?
Рейтинг: 0+ -1-
 
Канталії, 15:23 26 липня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)