Готель «Бескид» у Трускавці досі належить російському власникові

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
02.08.2023

 

Станом на сьогодні власником готелю «Бескид» у Трускавці залишається російський алюмінієвий завод, який не потрапив під санкції РНБО. Про це йдеться у звіті за шість місяців діяльності Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування можливих фактів порушення законодавства під час відчуження об’єктів державної власності України, розташованих за кордоном, створеної у лютому цього року, повідомляє Варіанти. Львів.

 Тимчасова слідча комісія ВРУ, вивчивши матеріали, надані Фондом державного майна України, виявила, що станом на сьогодні на території України продовжують працювати підприємства, які є власністю Російської Федерації.
Зокрема, серед них є:
- готель «Бескид» (в складі ПрАТ «Санаторно-готельний комплекс «Дніпро-Бескид») у м. Трускавець та приналежністю Богословському алюмінієвому заводу (м. Красноярськ, російська федерація);
- Коростень-Щорсівське кар'єроуправління у м. Коростень Житомирської області та приналежністю підприємству «Курськавтодор» (м. Курськ, російська федерація);
- пансіонат «Гута» у с. Гута Богородчанського району Івано-Франківської області та приналежністю ВО «Юганскнафтогаз» (Тюменська область, м. Нефтеюганськ, російська федерація);
- санаторій-профілакторій «Нефтяник» у смт Затока Білгород-Дністровського району Одеської області та приналежністю ВО «Північно-Західні магістральні нафтопроводи» (російська федерація).
У звіті наголошується, що в Україні санкції на ці російські підприємства з невідомих причин не поширюються.
«Як відомо, за час збройної агресії Російської Федерації в Україну рішенням Ради національної безпеки України були запроваджені спеціальні економічні й інші санкції та обмежувальні заходи стосовно сотень громадян і юридичних осіб рф, які, зокрема, передбачають блокування активів рф та заборону на виведення капіталів з України, зупинення виконання економічних та фінансових зобов'язань, анулювання дії спеціальних дозволів на користування природними ресурсами і надрами, заборону участі в оренді державного майна, заборону здійснення публічних закупівель товарів, робіт і послуг у цих компаній і тому подібне.
До підприємств, що належать російській федерації та функціонують на
території України і які були виявлені Тимчасовою слідчою комісією Верховної
Ради України, подібні санкції та обмеження, у тому числі конфіскація активів,
з невідомих причин не запроваджені», – йдеться у документі.
Через це комісія ВРУ направила звернення до голови Верховної Ради для внесення цих підприємств до санкційного списку РНБО.
Зазначимо, ПрАТ «Санаторно-готельний комплекс «Дніпро-Бескид» налічує санаторій «Дніпро» і готель «Бескид». Головним лікарем «Санаторно-готельного комплексу «Дніпро-Бескид» є Олександр Чебаненко, який на виборах у 2015 році пройшов до Львівської облради у складі ВО Батьківщина.


 

Переглядів: 1487

Коментарі (12)
 
куди не кинь обiсраними трусами на Львiвщенi попадеш у зрадника, запроданця, корупцiонера й у бiльшостi з русським паспортом, а ще скiльки спить й мае пiд подушкою паспорт з двуголовою куркою, один бог знае та дух Бандери. ви так нiколи вiйну не виграете як у вас такий гнилий тил, Европа та Америка то все бачить, й кине вас русському звiру на поталу, в живих не лишать вони то точно нiкого. то всьо подякуете своiм рiдним в вишиванках сидячим на мiшках з валютою.
Рейтинг: 8+ 0-
 
з яхти в Сiднеi, 21:53 02 серпня 2023 р.
 
На території колонії #40 (в народі сороківка) регулярно, опісля 16. 00 щодня починають палити відходи медзакладів (шприци, маски, памперси ті інше) , а далі вся та отрута стелиться з гори ПО ВСЬОМУ ДРОГОБИЧУ, далі маємо такі хвороби як рак, астма та ін.  
Таке відбувається щодня, готуємо листа др НАбУ і до особисто нашого президента
Рейтинг: 6+ 0-
 
Віктор, 07:07 03 серпня 2023 р.
 
Вчора ввечері та всю ніч сморід був такий, що неможливо було відчинити вікна. На території виправної колонії справді щось спалюють, вранці о 6 год, далі сморід. Звернулись на гарячу лінію міста, відповідь- але ж диму нема. Влада міста добре знає, що там улилізовують, Кучмі начхати на мешканців міста, тут і маскаля не треба, свої ж щирі патріоти свій народ струюють.
Рейтинг: 7+ 0-
 
мешканці Холмської, 09:17 03 серпня 2023 р.
 
Кажуть мудрі люди що світ поставили на вуха ті що сидять в чиновницьких кріслах і що саме дивне що іх слухакть мільйони того народу? І сміх і гріх! ? Вчорапоновинах наших йшла розмова що кацапи мають план вбити нашого ЗЕЛЕНСЬКОГО! І тепер вони всі думають якщо так станеться хто буде керувати УКРАІНОЮ? П. С. Оті хату БЕСКИД якщо захочуть заберуть у кацапа думаю проблем немає, але вони видно думають як то об*бати народ ще і бабла наварити?
Рейтинг: 4+ 0-
 
світ став на вуха, 10:52 03 серпня 2023 р.
 
На територію колонію #40 прийшли так звані підприємці, які під виглядом випалювання деревного вугілля спалюють медичні відходи. Тих підприємців вже одного разу зі скандалом вигнали з однієї територіальної громади на Львівщині, а тепер ті сцучари прийшли дрогобичан труїти. :(
Рейтинг: 6+ 0-
 
Ігор, 13:48 03 серпня 2023 р.
 
А тах хіба можна, займатись якоюсь діяльністю на території закритого закладу ? :eek То значить начальник колонії покриває кримінальну групу, певно має з того чималий прибуток :x
Рейтинг: 4+ 0-
 
Маряна, 13:53 03 серпня 2023 р.
 
Ну і хто кришує тих підприємців? Запах паленого пластику щоночі. Чий це задум спалювати на закритому об'єкті? можна палити хоч дідька лисого, ніхто ж не провірить. Начальнику колонії далеко десь, шо тим дихають працівники колонії, мешканці прилеглих вулиць, ув'язнені. Чий це задум? Гірші за маскалів всі ті які тим займаються.
Рейтинг: 4+ 0-
 
геніально придумали, 14:14 03 серпня 2023 р.
 
Так викличте пару екіпажів тих дармоїдів у формах нехай протоколюють. Викличте журналістів - розслідувачів злочинів, екологів , прокурорів та решту срані яка протирає штани по кабінетах та паразитує на коштах платників податку. Нехай журналісти покажуть пару ефірів за нашу сороківку і вмить все стане на місце. Молюскіни мерзоти бабло тиряють , те що їм виділяють на утилізацію , а "утилізовують" на хлопський розум . Виходить якось так ? Або на території створили підпільний бізнес по спалюванню медичного сміття?
Рейтинг: 4+ 0-
 
до "геніально придумали", 17:44 03 серпня 2023 р.
 
Якщо на території колоніїї дійсно щось спалюють і труять дрогобичан то треба негайно мешканцям звертатись у всі контролюючі екологічні структури області та Києва. До кучмоїда йти на прийом та до голови РВА з письмовими зверненнями , а не в усній формі скаржитись. Розголос якнайбільший має бути .
Рейтинг: 3+ 0-
 
дрогобичанка, 17:55 03 серпня 2023 р.
 
якщо в колоніі 40 ка щось не те так якого *уя сидять дрогобицька прокуратура разом з СБУ? Треба щось робити! Думакю що машини у вас є під*ідте туда і розберіться на місці візьміть з собор фахівців з СЕС!
Рейтинг: 4+ 0-
 
снайпер +затєтий украінець, 18:32 03 серпня 2023 р.
 
Вони мабуть в курсі всього що там робиться. Бзда мабуть велика за такий "бізнес".
Рейтинг: 4+ 0-
 
до" снайпера", 21:34 03 серпня 2023 р.
 
Ага, а медичні відходи звідки? От шо робиться в місті яким керує двічі корупціонер якому все сходить з рук
Рейтинг: 4+ 0-
 
шо там не ясно, 21:53 03 серпня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5837 днів)