У Дрогобичі чоловік побив вагітну дружину та уникнув покарання

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
05.08.2023

 

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області 3 серпня звільнив від кримінальної відповідальності мешканця Дрогобича Тараса Д., який побив свою вагітну дружину. Причиною стало примирення з потерпілою. Про це повідомив zaxid.net.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що 30 червня 2023 року, приблизно о 22:00 Тарас Д. був п'яним та почав сваритися з дружиною. «Підійшов до своєї вагітної дружини і, скориставшись фізичною перевагою, схопив її за плечі та повалив на диван на спину. Після цього кулаками та долонями почергово завдав приблизно десять ударів по голові та обличчі. Коли жінка піднялась з дивану, чоловік наздогнав її у коридорі, схопив рукою за шию та штовхнув. Потерпіла упала на спину. Коли жінка лежала на підлозі, чоловік умисно кулаками та долонями завдав приблизно десять ударів по голові та обличчі», – йдеться в ухвалі суду.
Згодом, як йдеться у матеріалах справи, чоловік ногою завдав п'ять ударів по передпліччі та попереку. Жінка отримала множинні забійні садна по всьому тілу. У суді зазначили, що травми належать до легкого ступеня тяжкості. Проте Тарас Д. подав клопотання про звільнення його від кримінальної відповідальності, оскільки він помирився з дружиною.
Суд не заперечує, що чоловік вчинив злочин. Однак згідно зі ст. 46 Кримінального кодексу, людину, яка вперше вчинила злочин невеликої тяжкості, можуть звільнити від відповідальності, якщо вона помирилась з потерпілим. «Потерпіла клопотання підтримала, оскільки примирилась з обвинуваченим. Вона також просила закрити справу», – зазначили в ухвалі суду.
Додамо, що справу розглядав суддя Андрій Хомик. Впродовж семи днів з оголошення ухвали можна подати апеляційну скаргу до Львівського апеляційного суду.


Переглядів: 1362

Коментарі (15)
 
Ну що тут можна написати! Чекаємо тебе недоношений в воєнкоматі в каб 5 в понеділок підеш до войска захищати УКРАІНУ!
Рейтинг: 6+ -3-
 
снайпер +за УКРАІНУ, 21:45 05 серпня 2023 р.
 
Якась цікава кобіта, для чого ту подію виносити на публіку, а потім іти на примирення?
Рейтинг: 7+ -2-
 
Гріцацуєв, 23:41 05 серпня 2023 р.
 
Короче тій бабі троха не повезло, троха получила троха по-за вуха :)
Рейтинг: 0+ 0-
 
Пападос, 06:57 06 серпня 2023 р.
 
Ви не думаєте що її заставили сказати про примирення: той покидьок, його дорога родина чи хтось інший шантажував.  
А заступитися нема кому
Рейтинг: 2+ -2-
 
До Гріцацуєва, 07:24 06 серпня 2023 р.
 
Глупа баба, тепер він її буде бити, доки не вб'є.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Світлана, 07:55 06 серпня 2023 р.
 
В дечому згідна з Світланою 
Садист завжди буле садистом 
Але, можливо, ця жінка дійсно потребує допомоги: нема куди іти, підтримати морально фінансово і фізично дати відсіч цьому садисту.  
Але бачили очі що купували: не може людина кардинально змінитися після одруженння.  
На мою думку, ніяк задоволення у ліжку не може замінити страх перед майбутнім власних дітей )залишитися напівсиротами, жити з мамою-інвалідом або, не дай Боже, самим стати інвалідами) 
А раз примирення, значить не все так, як виглядає.
Рейтинг: 8+ 0-
 
Ольга, 09:54 06 серпня 2023 р.
 
Тутечки, вже з самісінького ранку, котрийсь ходив із заклеєним під оком фінгалом- чи не з ним вже провели "профілактичну бесіду"? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
?!, 10:00 06 серпня 2023 р.
 
оцей пацан що тут вігурує воно жертва кримінального абррту він нам відомимй мамця його народила в 7 місяців і толку з нього ніякого так ось такі херові новості
Рейтинг: 1+ 0-
 
ну і що, 10:01 06 серпня 2023 р.
 
не було де грошi дiвати, от й прийшлось дядям подарувати аби уникнути правосуддя, в США 20-30 рокiв, без права зменшення, або й довiчно. а Украiна то дерьмокраитiя корупцiонерiв. , ще й медальку дасть.
Рейтинг: 0+ 0-
 
iз Європи, 10:02 06 серпня 2023 р.
 
Цікаво щоб сказав суддя Хомик , як би його хтось добряче відгамселив а за його багато "дуже чесних " він на це заслуговує. Чи погодився б він з таким рішеннням суду .
Рейтинг: 3+ 0-
 
феміда, 10:32 06 серпня 2023 р.
 
Ще раз перечитала статтю 
Як можна такі побої, ще вагітної (а це і великий ризик для дитини) зарахувати як легкий ступінь.  
На мою думку, побої ще якось можна простити, але ризик для дитини - ніяк. Уже видно як він хотів цієї дитини і що її чекає у майбутньому.  
Я б такого позбавила здатності у майбутньому стати батьком дітям, в першу чергу фізіологічно.  
Хоча мама, яка прощатиме таке, теж не мама.  
Звичайно, хіба якщо це не була якась провокація (не обов’язково зі сторони дружини). А випившому неврівноваженому психу багато не треба.
Рейтинг: 4+ 0-
 
Ольга, 11:08 06 серпня 2023 р.
 
Хто знає прізвище цього покидька, напишіть 
Може ТЦК зверне увагу 
І до плану пригодиться, і на маскалів на передову не шкода відправити без витрат на навчання. «Досвід» уже має. Решта хлопці навчать і вправлять мізки, якщо треба.  
Х
Рейтинг: 2+ -6-
 
Ольга, 11:16 06 серпня 2023 р.
 
Фізичне насилля дуже важко виправдати, але найперше треба знати і розуміти, що було причиною цього. А можливо, це жертва, яку постійно принижували і доводили, внаслідок випитого, "дістала крила" і вирішила підняти голову? Не завжди фізичне насилля гірше морального.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Всі розумні, 00:20 09 серпня 2023 р.
 
Ага, там, де вже три баби без хлопа, бідному ще радять женитися: аби, вже- при чотирьох, щодня брав шапку- й втікав з хати? ! Тепер, взагалі- суцільний сказ сумасшествія: ті, хто в чорному - сумні, а ті, котрі з хлопами- надуті, як мегери. Котрі котрим заздрять?
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 14:19 16 серпня 2023 р.
 
Дідух Тарас Богданович
Рейтинг: 0+ 0-
 
., 21:28 01 вересня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)