Як треба було їхати і в якому стані, щоб вчинити таке ДТП?

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
Написав(ла) Всевидяче Око   
11.08.2023

 

10 серпня у Дрогобичі на вул. А. Шептицького водій лексуса протаранив 5 автівок поблизу приймального покою Дрогобицької міської лікарні. Запитання: як треба було їхати і в якому стані, щоб на такому короткому відрізку дороги, де навіть немає змоги розігнатись, вчинити таке ДТП? 

 Кажуть, в крові при обстеженні алкотест негативний, а от з наркотиками – проблеми! 
 
 

Переглядів: 1904

Коментарі (5)
 
Зажрались багатії вкрай на Лексусах їздять злодії корупціонери та наркоші жестяк просто . Ось приклад безкарності та масштаб корумпованих контролюючих структур та суду , де за хабарі багатії відкупляться від самого чорта мабуть. Тому така поведінка невігласів на дорогах , при владі , у силових відомствах і т. д
Рейтинг: 13+ 0-
 
дрогобичанка, 13:39 11 серпня 2023 р.
 
То мій сусід по палаті, ми мали разом плисти у ДублЕн, але йому вкололи не те лікарство і він поїхав на Лексусі.
Рейтинг: 1+ -1-
 
з яхти в Амстердамі, 14:10 11 серпня 2023 р.
 
у нас таких просто садят, штафують вiд суми машини в 10 раз плюс всякi збитки, й забороняють продавати алкоголь, ну звiсно в палатi мiста Дрогобич ганяють як на фронтi, на повнiй скоростi вiд рiзних таблеток, ну нiчого зараз мажорiв добавлять Нiмеччина вирiшила хто з центральноi Украiни та з Захiдноi всiх додому, от прибавлять iздакiв якi тiкали за 5000 баксiв в Европу, не одного ще задавлять. то такий внутрiшнiй фронт.
Рейтинг: 4+ -1-
 
з яхти в Женевi, 14:51 11 серпня 2023 р.
 
Той лексус не сильно так поцямканий, як ті постраждалі. Який то мав бути маневр шоб таке наробити ? :eek
Рейтинг: 0+ 0-
 
Кузька, 16:56 11 серпня 2023 р.
 
Шкодую, що не мав чим записати номери авт трьох київських насерматерщиків на пішоходів, котрі були вже на середині переходу": одне гнало Самбірською, інше перлося мало не в самий пам"ятник Шевченкові, третє, фукало старе на білому мерсі, - біля "Катірасу". Але ще більше шкода, що торбинка з паперами навіть лобове скло цих виродків не шкрібнула б. Рекомендувати встановити по місту електронні датчики- тоді, взагалі, срєдствамі будут обєспєчєни только кармільци всєх пакалєній на джипах, мерсах і приватних літачках, що розповзлися, як саранча, всією країною.
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 19:37 15 серпня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)