На Дрогобиччині продовжується мобілізація громадян для захисту держави

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
11.08.2023

 

У Дрогобицькому районі продовжуються заходи мобілізації населення для захисту української держави. Про це повідомило керівництво Дрогобицького РТЦК та СП на понеділковий нараді, яка відбулась 7 серпня у Дрогобицькій районній військовій адміністрації.  Необхідність поповнювати лави ЗСУ залишається досі актуальною, відтак мобілізація громадян продовжується. Українські військові продовжують запеклу боротьбу з російським ворогом на східних та південних напрямках країни, проте потреба поповнювати лави ЗСУ є важливою для ефективної боротьби й спільної перемоги.
Також за словами керівництва Дрогобицького РТЦК та СП, мобілізованих громадян, які не проходили військової служби, спершу направлятимуть для здійснення відповідної фахової підготовки до навчальних центрів та на полігони, де вони можуть отримати потрібні навички та бойову підготовку для ефективного несення служби в лавах ЗСУ в час російсько-української війни. Також під час наради було обговорено питання необхідності техніки для ЗСУ. Йшлося, зокрема, про доцільність її часткового вилучення у тих підприємствах, у яких на балансі досі залишається техніка чи інші необхідні матеріали для потреб Збройних сил України.


 

Переглядів: 2788

Коментарі (50)
 
Якщо проблема з мобілізацією, можу дати кілька точок, Ш. Алейхема лавочки, біля Прометея лавочки, цілими днями там пияки п'ють сплять, справляють природні потреби, Самбірська під час комендантської години наркомани аж кишить, крики під вікнами спати не дають, але тцк цього не бачить. Складається враження, що у нас зараз проходить якась планова утилізація нормальних чоловіків, котрі працюють, сплачують податки, виховують дітей, схоже на те, що мають залишитися тільки алкоголіки, наркомани і цигани.
Рейтинг: 30+ -4-
 
Оля, 16:14 11 серпня 2023 р.
 
Погоджуюсь з Ольою. Що не кажіть, але москалі зробили мудро, випустили з тюрем різний непотріб і утилізували у Бамуті, цим самим зберегли регулярну армію. У наших все навпаки, у найбільші м'ясорубки кидають найкращі підрозділи, а потім бігають і ловлять чоловіків. Людей довели до того, що у мене недавно поламалась пралка, почала дзвонити майстрам, усі бояться йти, погодився аж третій і то пригнав у шостій ранку, доки тцкашники ще не лазять.
Рейтинг: 25+ 0-
 
Світлана, 17:00 11 серпня 2023 р.
 
Таке враження складається не тільки у Вас бо відбір подекуди дуже дивний і це мяко кажучи насторожує кожну людину . А за результати перевірок по тцк , особливо у плані корупції , говорити якось вже гидко. Хоча неважко було здогадатись що там така шалена системна корупція нажаль.
Рейтинг: 14+ 0-
 
до Олі, 17:29 11 серпня 2023 р.
 
А що Лисака наші сльози і «гарні побажання» таки дістали, що керівництво без керівника сидить? Хоча той нешанований хлопуньо нічим не кращий, невихований, хамовитий, грубий і теж любить підбріхувати…. Нічого і його за те ставлення до людей наздожене карма. Що їм заважає людьми бути, а не посадою і кріслом? Таке вже нездале десь відкопали, так якби спеціально для Дрогобича, який мер, такі і керівники підрозділів. Чого той Дрогобич такий Богом забутий? Невеличка периферія, а зібрала в собі стільки нечисті….
Рейтинг: 19+ 0-
 
Марія, 18:07 11 серпня 2023 р.
 
Взагалі тих, хто офіційно працює і сплачує податки треба звільнити від мобілізації, бо чоловіки масово звільняються з роботи і просто не виходять з дому. На вулиці можна зустріти, або пенсіонерів, або тих, хто вже відкупився.
Рейтинг: 23+ 0-
 
Ірина, 18:49 11 серпня 2023 р.
 
думав від вас почути, чи варто взагалі захищатися, коту під хвіст потрібен буде бізнес, якщо всі раптом захочуть , щоб іх зеки захищали-круто, доволі таки круто.
Рейтинг: 2+ -5-
 
дивно,, 19:05 11 серпня 2023 р.
 
Те тцк мого сусіда до суїциду довело, в останню ніч перед відправкою ледве встигли з петлі витягти. Він просив, плакав, пояснював, що не готовий воювати ні фізично, ні психологічно, але там всім насрати, ну ладно, якби направили його хоч у якусь тилову частину, ато у дшв призначили, от він і вирішив, що краще з цим не затягувати, а померти швидко і дома. Тепер скажіть, який з нього буде солдат, якщо він від однієї думки про армію вішається.
Рейтинг: 23+ 0-
 
Андрій, 19:46 11 серпня 2023 р.
 
Який буде з нього солдат запитуєте ? Як бачимо по багатьох випадках для тцк це неважливо , особливо коли інвалідів які заледве ходять признають придатними ці ганебнІ ВЛК , а корумповані тцк мобілізовують. Тому якось спадає на думку що їм важлива кількість щоб покрити відкуплений відсоток ухилянтів мажорів .
Рейтинг: 17+ 0-
 
до Андрія, 20:04 11 серпня 2023 р.
 
Увага ! Нацики возять людей у Віськомат підвечер лапають , і везуть будьте обережні! Менти це кришують.
Рейтинг: 12+ -5-
 
Макс, 20:38 11 серпня 2023 р.
 
Хотів влаштуватись у ДСНС не беруть, кажуть, що застарий, по віку не прохожу, а от на фронт все підходить, якісь подвійні стандарти. Тепер принципово не піду в армію, нехай шукають молодих.
Рейтинг: 16+ 0-
 
Денис, 21:38 11 серпня 2023 р.
 
Я коли побачила документи сина, взагалі в шоці була. Всюди стояло придатний і психологічна стійкість на вищому рівні, стояв підпис і печатка Лисака. Мені стало цікаво і я спитала чи знає він як виглядає нешанований полковник Лисак і відповідь була негативна. Дитина в очі його не бачила, а три підписи щодо придатності є. Як можна розпоряджатися життям 27 річної дитини, в очі його не бачивши і розмовляти з ним? Після цього мене осуджують і питають звідки в мене стільки злості і ненависті до того зовсім нелюда! А чим він такий зайнятий, що не міг з дитиною поспілкуватися, хоча б заспокоїти? Чи й справедливо це все взагалі відбувається? Що так важко поговорити, оглянути, розрадити? Думаю, що ні. І після цього справедливо побажаю йому щоб йому вручили такий самісінький ордер, як він рідним вручає. А що? Око за око, зуб за зуб…. Так навіть у Біблії пише. Нічого лишнього, лише все за справедливість
Рейтинг: 16+ -1-
 
Марія, 22:00 11 серпня 2023 р.
 
А чого ті тцкашники так шарахаються, коли їх знімаєш? Якщо вони роблять все законно, то і нема чого боятися. Значить щось таки не те у їхній діяльності.
Рейтинг: 18+ -1-
 
Світлана, 22:56 11 серпня 2023 р.
 
Чула, що всіх обласних керівників ТЦК звільняють, а Лисака вже десь приховали. Щось тут не чисто. Хіба не пишіть, що у відрядженні чи десь поїхав. Він взагалі розлізлий, от таке ні до чого. Ні до війни, ні до жінки, ні хлоп, ні баба. Видно щось чує його дупа
Рейтинг: 18+ 0-
 
Марія, 23:31 11 серпня 2023 р.
 
Блогера Маряна Чаву запроторили до вязниці щоб правду до людей не доносив. Чоловік дійде колись до Європейського Суду з прав людини і виграє справу проти свавілля української влади і тоді недоумки що його обзивали і гнітили зрозуміють може що нічим не кращі за москаля. Влада на закони і на Конституцію поклала великий …. Сомалі на задвірках Європейського Союзу. 30 років старались вельможі місцевого і державного рівня щоб Україну привести до прірви.
Рейтинг: 15+ -10-
 
…, 02:27 12 серпня 2023 р.
 
Не знаю як вас - чергове шоу із звільненням всіх воєнкомів мене особисто не дуже вразило.  
Експресії малувато, сценарій такий собі, актори вже не ті, тему не розкрито.  
«Не вірю! »
Рейтинг: 15+ 0-
 
Макс, 03:12 12 серпня 2023 р.
 
голланцi в новинах написали що навчання украiнцiв на лiтаках f-16 затЯгуетьсЯ, всЯ справа в тому що Язиковий барер великий, дали хлопцiв Якi навiть проЧитати по англiйски не можуть, ото довели учителювання в школах.
Рейтинг: 4+ -2-
 
з яхти в Амстердамi, 09:13 12 серпня 2023 р.
 
Народ по трішки розуміє
Рейтинг: 4+ 0-
 
Вася, 12:08 12 серпня 2023 р.
 
зеленобобік пообіцяв замінити всю тцкашну керівну шваль. Ви думаєте вони будуть в окопі сидіти зі своїми званнями полковників . звичайно що ні, будуть в штабах колупатись в носі і давати тупарилі накази бойовим підрозділам . це просто ппц .
Рейтинг: 26+ 0-
 
кожен з нас президент, 12:25 12 серпня 2023 р.
 
наш полковник звичайно буде при штабі, а до нього по три ухилянти, папки носити-денщиками зробити. Так, є дійсно діти, яких не можна на передову, але не можна і лишати, щоб тут в принципі бздури виписували контру, а може іх приєднати до паші мерседеса, а то комусь вже націки приснилися, а в нас вже всі нацики в прямому розумінню слова, бо ми всі і діти вже давно вітаємося як наш батько Бандера і це обєднало всіх, які за Украіну. Від пяного маскаля світ відвернувся, значить правильною дорогою йдемо, а корупція буде обовязково подолана.
Рейтинг: 1+ -29-
 
договорилися,, 13:46 12 серпня 2023 р.
 
вилучіт ьавтопарк Степана кулиняка, його тестя, вуйків і цьотків, і жінки. і буде окрема воєєнна частина. а по прееду поставте автопарк з ратуші і чиновників.
Рейтинг: 13+ 0-
 
Машини Кулиняка, 14:11 12 серпня 2023 р.
 
4 роки боритесь з корупацією, вже так доборолись що очолили
Рейтинг: 30+ 0-
 
до договорилися, 14:20 12 серпня 2023 р.
 
В Україні зростають продажі автомобілів преміум-сегменту. Чому попит на елітні іномарки виріс навіть порівняно з довоєнним періодом?
Рейтинг: 24+ 0-
 
борці з корупцією з@срані, 14:29 12 серпня 2023 р.
 
Мудрі люди розуміють і бачать що твориться , а недоумки , як Ви їх називаєте для того і існують, щоб недумати бо немає чим думати.
Рейтинг: 4+ 0-
 
до ...,, 16:34 12 серпня 2023 р.
 
То пердуй сам на фронт, а зеки, наркомани, алкоголіки та цигани най розкошують далі?  
Так по твоєму?  
А за які гроші ( тобто податки) ти живеш?  
А якщо ти бізнесмен, то відповідь у твоєму дописі. Закривай бізнес і вперед. А то циганів-наркоманів / алкоголіків мобілізують.  
А ти їх захищаєш.  
Може якраз там їм би мізки вправили
Рейтинг: 2+ -1-
 
До «круто», 17:40 12 серпня 2023 р.
 
Звичайно, для кожної мами син залишається дитиною, скільки би йому не було років. Але 27 років- це не 18-20. Людина вже сформована і сама знає чого хоче. Не думаєте, що надмірна опіка його пригнічує? .  
Але складається враження, що вами керує не любов до сина і чоловіка, а злоба і ненависть до всіх. Не хотіла б мати такої свекрухи.  
Щодо Лисака. Особисто він не спілкується з усіма мобілізованими. Тим більше з тими, що не «відмазалися» У нього є ціла банда, яка виконує план, щоб самим не стати «гарматним м’ясом», і ви це знаєте.  
Якщо хочете щось змінити, так організовуйте щось, а не бризкайте слиною і злобою.
Рейтинг: 2+ -10-
 
До Марії, 18:20 12 серпня 2023 р.
 
У мене питання. Чому в першу очередь не мобілізують на фронт вояк тероборони, Дрогобицьких військових частин. Вони ходять вольяжно по місту, охороняють мости іт. п. і це вже два роки. Вони вже мають відповідний досвід, а на їх місце новобранців. І це булоб справедливо. Захищати країну всерівно треба, але щоб була справедливість.
Рейтинг: 12+ 0-
 
снайпер, 22:36 12 серпня 2023 р.
 
Бачу, що в нас людей щоб підтримати і поспівчувати в лапках є дуже багато. Ви самі прочитали те, що написали. Лисак ставить свій підпис і печатку щодо придатності, але з людиною особисто не спілкується! Це ж як без мене мене одружили. То ж різне буває, можливо людина панічно боїться, а він підписує ідеальну стесостійкість. По якому ж такому закону чи праву? Це ж просто не по людськи і я просто одного не розумію, якби вашу дитину просто відправили на війну, бо хтось так хоче і нічого більше, чи ви б написали те ж саме. Звичайно, я ним пишаюся, бо не ухилянт і не боягуз і воює від кінця лютого. Але коли порушують закон, прикривають одних, беруть кошти за залишення на місцях, то хочеться тим недолюдям побажати лише одного: «А шляк би їх трафив, ось таких нелюдів, корупціонерів і хабарників». Нехай отримають лише те, що заслужили і випјють кожну сльозу і хай повернеться їм то все сторицею. Хіба якщо б це все було чесно і справедливо і згідно закону, я би так злилася і бажала їм того всього? Думаю, що ні. Нехай відповідають за свої підлі вчинки і нехай судить їх Бог, а їх діти отримають те, що і наші, хіба в рази більше
Рейтинг: 11+ 0-
 
Марія до попереднього допису, 22:44 12 серпня 2023 р.
 
Та й зрештою, сидять люди в залі військової спеціальності, у формі, підготовлені, навчені, все мають і думають кого б зловити на вулиці і відправити на війну. Кому б нахамити в коментарях, кого б образити! А самим слабо відправитися на передову? Не дертися з ображеними мамами і дружинами в коментах та на Фейсбуку, а спробувати піти повоювати! Чи кишка тонка? Краще бруд лити, принижувати і на вулицях дітей ловити! А й справді, що самим йти?
Рейтинг: 12+ 0-
 
Марія, 23:00 12 серпня 2023 р.
 
Ваше питання правильне, але відповідь на те заздалегідь відома всім - корупція у ТЦК та ВЛК. Отож мабуть "купили " собі службу у тилу. Ви ж бачите скільки вже наловили тих корумпованих комісарів з обласних тцк. Понад сотню кримінальних справ відкрито і це ще не кінець як бачимо.
Рейтинг: 8+ -1-
 
до Снайпера, 23:58 12 серпня 2023 р.
 
Коли бачиш на численних відео ютуба які вони у своїх діях, і подекуди дійсно виловлюють чоловіків особливо з бідних верств населення , то людьми нажаль їх важко назвати. А чому так діють ? Одні заради наживи, а другі щоб самому не йти на фронт показують які вони "успішні" виконавці наказів у тилу . А коли читаєш їхнє "Положення про діяльність тцк" затверджене постановою кму то розумієш , що у багатьох випадках вони перевищують свої повноваження , особливо коли застосовують силові методи на вулиці до цивільних чоловіків.
Рейтинг: 13+ -1-
 
до Марії, 09:17 13 серпня 2023 р.
 
Аналіз коментарів показує, що Макс однозначно працює на росію. Якщо він не сидить за поребоиком, то спожівсь, що буде там, де і чава. Адміністратор сайту швидше за все також агент. Це прослідковуваллсь давно. Сподіваюсь, що СБУ хоча і запізно, але зробить свою роботу.
Рейтинг: 5+ -7-
 
Петро, 12:33 13 серпня 2023 р.
 
Право на власну думку відмінити неможливо особливо коли речі є очевидними з приводу шаленої корупції в тцк. Я розумію що хотілось би відбілитись а тому дехто вдається до спекуляцій , але результати перевірок по тцк є фактажем системної корупції.
Рейтинг: 8+ -2-
 
маніпулятору педру, 13:26 13 серпня 2023 р.
 
- " вони можуть отримати потрібні навички та бойову підготовку для ефективного несення служби в лавах ЗСУ" . Курям на сміх. Відстріляли по 2 рожка ( 60 патронів ) в навчальному центрі , і ти солдат. Бардак та марна розтрата особового складу.
Рейтинг: 10+ -1-
 
Девіант, 13:28 13 серпня 2023 р.
 
Останні два коментарі, одна й та ж московська гнида
Рейтинг: 3+ -9-
 
Петро, 17:52 13 серпня 2023 р.
 
Пан Петро мабуть так відволікає увагу від своєї персони коментуючи якісь бздури . Переважно хто кричить тримайте злодія , у подальшому виявиться сам злодієм, чи не так говорить народне прислів'я? Отож думай рагулику що виписуєш бо насміх себе виставляєш своїми висерами.
Рейтинг: 9+ -1-
 
дрогобичанка, 18:25 13 серпня 2023 р.
 
а армiя на кульпаркiвськiй з флюнтами уже укомплектована? Кажут забита як консерва одними Флюнтами, iвсi то Наполеони то Кутузови, А от Бандери там нi одного нема.
Рейтинг: 0+ 0-
 
з яхти в Сiднеi, 20:24 13 серпня 2023 р.
 
Чомусь у немитих вистачило розуму кидати на перемелювання своїх зеків, тоді як ми розтрачаємо на них наші кращі бойові частини з особовим складом. Чому наші сидять? Потрібно когось вбити / пограбувати і в тебе білий білет? :roll
Рейтинг: 6+ 0-
 
Федик, 00:12 14 серпня 2023 р.
 
А в нас кого кидають? Тих, хто не має грошей і статусу. Бо всі інші інваліди, купили собі групи, броні, догляд! Десь по середині, саме тих, на кого є надія і які можуть працювати. Бо наріків і зеків нема сенсу відправляти, а вище перерахованих дівчат, депутатів і багатіїв ще більше нема сенсу. Воно ж піськи не має і сере в штани від одних лише слів. Хто ж дітей робитиме, нація пропадатиме, бо ті мажорчики в спідничках ні на що не здатні? Хай манікюр собі зроблять і дав би так Бог, щоб ті групи куплені за гроші стали дійсними і реальними, бо хто що просить, тому то і дається, так щоб просто папір не червонів
Рейтинг: 4+ 0-
 
Марія до Федика, 15:56 15 серпня 2023 р.
 
То ви пропонуєте, аби туди на своїх рендж-роверах їхали прибиральниці з Кабміну? Вони там здатні будуть займатися лише "половими вопросами". Тепер, напевно, після звільнення всіх "зоряних" підписувачів побільшає продавців роверів на базарі- вартістю двох трубок і трьох коліщаток цілу президентську зарплату.
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 19:30 15 серпня 2023 р.
 
Я пропоную Лисаку, Коцюбі, Кучмі, Кулиняку згадати, що у них мали б бути яйця, зняти спіднички і йти воювати разом з поліцією, суддями, депутатами і мажорчиками. Бо вони гонять манікюр робити по салонах. Баби блін
Рейтинг: 17+ 0-
 
Марія, 20:04 15 серпня 2023 р.
 
Візьміть Шильника він форму вже має. Або нехай мобілізірує 40 вку. Буде ВПК"Шиломило"
Рейтинг: 3+ 0-
 
Петренко, 22:52 15 серпня 2023 р.
 
А в якому переході її продають, і чи одночасно з усіма шістьма дипломами?
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 09:48 17 серпня 2023 р.
 
Страшне щось тут виписуєте, наче знову впилися- і прохиріли, вкотре, всю роботу, але першим побігли до каси- брати зарплату, навіть, якщо вона й так- наче стипендія, проте- стільки ж, як і тим, котрі працюють. Схоже на те, що алкашам на всіх фірмах і в організаціях треба, таки, насилу вшприцьовувати корвалол- інакше від алкоголізму їх вже й могила не вилікує. Добре, що хоч не обісцяним через ціле місто п"яними ногами теребонькаєте, бо ті вже самі повтікали геть.
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 18:25 18 серпня 2023 р.
 
І все таки, як я мрію, щоб то чмо, яке сидить за столом просто здохло. Бо іншого не вартує
Рейтинг: 9+ 0-
 
Марія, 22:58 19 серпня 2023 р.
 
А я б хотіла, щоб ці мордяки окремою ротою відправили на нульовку під Оріхів чи Роботино, щоб відчули це пекло на своїй шкурі. На них уже не треба тратити кошти на навчання 
А позаду них загороджувальний загін із ними ж насильно мобілізованих.  
Бажати смерті і проклинати - це гріх, який спокутувати вашим дітям, Маріє . Схаменіться, нарешті. І просіть у Бога за здоров’я і життя чоловіка та сина. Бо ваші прокльони і на їхню голову впадуть.  
А боротись з незаконною мобілізацією хворих чоловіка та сина треба з холодною головою. Хоча переважно таких і мобілізують: без підготовки, відповідальних, незаможних, з серйозними захворюваннями і т. п.
Рейтинг: 4+ 0-
 
До Маріі, 20:08 21 серпня 2023 р.
 
А якщо б до вашої дитини сказали: «Я здам тебе на мјясо і твої рідні навіть не знатимуть де його пси порозтягають», лише за те, що просив додаткового ВЛК , ви б побажали їм кращого. І всі ці слова були сказані при мені, в присутності ще 10 таких хлопців. Тому, все таки думаю, мій біль іноді оправданий
Рейтинг: 6+ 0-
 
Марія, 21:26 21 серпня 2023 р.
 
Вірю, що ваш біль оправданий.  
Конкретно пишіть прізвище тої гниди, що так говорила, а не в загальному. Адже після того що ви пишете, вам боятись немає чого. Жаль, що неможливо записати їхні слова.  
Все-таки надіюся що вони відчують на своїй шкурі усе те, на що посилають замість себе непідготовлених хлопців 
Хоча великої довіри щодо результату від повної заміни воєнкомів як і на обласному, так і районному рівні немає 
Шило на мило поміняють.
Рейтинг: 2+ 0-
 
До Марії, 21:56 21 серпня 2023 р.
 
Я не розумію чому воєнкоми не пройдуться по будовах, де працюють фізично здорові чоловіки, які можуть служити. І не пишіть, що мають групи чи західники, бо людина з групою на будові фізично не зможе працювати і заходити діда чи бабу не матиме часу. Чи то все проплачено? Бо офіційно вони не сплачують податки, бо жоден з них не оформлений. Чого хіба гонять по зупинках і по під магазини за чоловіками, які вийшли хліба купити. Вже корупція всюди, навіть на будові
Рейтинг: 3+ 0-
 
З Трускавця, 16:20 22 серпня 2023 р.
 
То дійсно чмо яке наситившись гумонітарними харчами проперджує кабінети.
Рейтинг: 3+ 0-
 
До Марії, 00:24 23 серпня 2023 р.
 
Кожен день по свічці і карма наздожене того покидька за його вислів.
Рейтинг: 2+ 0-
 
До Марії, 00:30 23 серпня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5837 днів)