У Дрогобичі поліцейські затримали зловмисника за підозрою у пограбуванні відвідувачки торгівельного центру

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
11.08.2023

 

Як встановили правоохоронці, 9 серпня близько 15.00 в одному з торгівельних центрів у Дрогобичі невідомий чоловік вхопив сумочку, яка належала одній з відвідувачок та втік. Потерпіла переслідувала зловмисника, проте наздогнати його не змогла, тому повідомила про подію на оперативну лінію 102.  За словами заявниці, у сумочці був гаманець з готівкою у сумі півтори тисячі гривень та інше майно. Про це повідомило Головне управління Національної поліції у Львівській області.
До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції та слідчі Дрогобицького районного відділу поліції, а також співробітники управління кримінального аналізу поліції Львівщини. Потерпіла надала детальний опис втікача, тож правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, вивчили записи камер відеоспостереження, розміщених у рамках програми «Безпечна Львівщина», встановили особу та місце перебування зловмисника.
Ним виявився 41-річний житель міста Стебник. Поліцейські затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, коли він повертався додому.
Слідчі територіального підрозділу поліції за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере зловмиснику запобіжний захід.


 

Переглядів: 1469

Коментарі (22)
 
Під час воєного часу розстріляти гада, або на фронт на нульовку!
Рейтинг: 1+ -8-
 
Баба Аня, 18:44 11 серпня 2023 р.
 
покарання коли низи вдаються до таких ганебних крадіжок доволі тяжке , натомість хто накраде мільйони по різного роду схемам отримає "заставу" такий собі свого роду відкуп . Заберуть вкрадені грошенята і вільний як пташок. Не дурний такий собі закончик прийняли ті , де найбільше крадуть у мільйонних сумах.
Рейтинг: 10+ 0-
 
Думка, 19:48 11 серпня 2023 р.
 
Так, тепер воно буде в тилу прожирати наші гроші, а воювати будуть ті хто його ловили. Супер :sigh  
Та обмотайте того гада вибухівкою і киньте на передову, хай біжить до руского міра, наволоч, там вагнер чекає таких як воно :(
Рейтинг: 6+ -4-
 
Папіроска, 19:57 11 серпня 2023 р.
 
Цей чолов’яга звісно хтів би красти безкарно як Кучма, Качмар чи Герман але можливості не ті. Кучма природжений брехун і шарлатан який використав сповна свої таланти. Качмар вдалий Трускавецький Альфонсо якому прострелив кар’єрну дорогу впливовий тесть чиновник. Герман це колишній бармен з Вишеньки. Скоріш за все облишав гаманці випивших клієнтів і в 2015 році шляхи його випадково (а може і не випадково) звели його з Кучмою який був лідером перегонів на мери і ще до виборів розпродував майбутні посади в міськ раді за доволі низькими цінами. Цим і скористався напевно Герман і так став 1-м замом. Гарно вкладені кошти більш ніж сповна окупились, Герман на сьогодні тіньовий доларовий мільйонер однозначно.  
З наркоманського середовища бибитись в люди ( депутати міськради) і красти безкарно вдалось одному ВоВі Окуню. Решту пішли молодими в ґрунт або на зону.
Рейтинг: 11+ -1-
 
Правдиво, 22:33 11 серпня 2023 р.
 
може вiн вкрав грошi аби помогти збройним силам Украiни, може вiн затятий украiнець.
Рейтинг: 2+ 0-
 
з яхти в Брюсселi, 09:10 12 серпня 2023 р.
 
грабіж в білий день! І бику не десять років. добрне що ще не вдарив ножем і таке буває. Причина лише одне оті всі порушники то жертви кримінальних абортів. Немає Шікльгрубера він би то скоро навів порядок!
Рейтинг: 4+ -1-
 
снайпер +затєтий украінець, 11:41 12 серпня 2023 р.
 
Однозначно що поступок цього чоловіка гидкий , але стосовно прожирання наших грошей не погоджусь , бо у тюрьмах не зеки прожирають бабло платників податку , а знахабніле корумповане начальство колоній. Ті що там працюють такі ж самі корумповані як ТЦК. А ще чинуші , які собі захмарні премії виписують також прожирають причому багато з них тих премій не заслуговують. До прикладу чиновниця Садового отримала 170 тис зарплати і левову частину тієї суми становлять кошти на оздоровлення , решта премія і зарплата. Слабо , ні ? Але яку суму з тих отриманих коштів та керуюча справами міськвиконкому "призентувала" слизняку Андруськові невідомо , бо коли мер отримує в рази менше за керуючого справами виникає сумнів у прозорості тих вишиванок. Під час війни чиновники немов з катушок злетіли так збагачуються. Мабуть як перед кінцем людства чи що ? Бо чорти неможуть насититись баблом ніяк.
Рейтинг: 3+ 0-
 
до папіроски, 16:21 12 серпня 2023 р.
 
Може вкрав щоб сім‘ї кусок хліба принести, а ви судите як злодія казнокрада, судіть справжніх злодіїв казнокрадів Москалика, Германа, Коцюбу, тих гнид судіть які мільйони вкрали, та приготувались вкрадене в Українців та Дрогобичан вивезти до Канади, бо Канада тій злодійні зробила спрощений візовий режим лиш би накрадене везли до Канади, та збагатили накраденим в Українців Канаду, Москалик зробив собі таку дорогу вивезти награбоване в Українців до Канади ще три роки тому, бо відчував що такого фіскала, та керуючого комунальною службою Дрогобича доля одна встигнути втекти з награбованим!
Рейтинг: 8+ -4-
 
Ігор, 20:14 12 серпня 2023 р.
 
слухай чмошний то не кража а грабіж вчи карний кодекс і більше не роби тупих дописів
Рейтинг: 3+ -1-
 
оці всі Х дописувачі, 23:28 12 серпня 2023 р.
 
Подібні грабіжі роблять наші казнокради но чомусь ніхто з них не поніс по тій тяжкій статті покарання? Дивно чи не так?
Рейтинг: 6+ -2-
 
тому" Х дописувачу", 23:37 12 серпня 2023 р.
 
Вирвав сумочку жестоко і був пійманий ніпадєцкі, невдаха стебницький :grin
Рейтинг: 0+ 0-
 
Бубельгум, 17:59 13 серпня 2023 р.
 
я пiдозрюю що й якор вiн в Женевi поцупив, й герб союзу в Киевi, чка захладна людина, напевно украiнець, такого й мером не жалко поставити.
Рейтинг: 0+ 0-
 
з яхти в Женевi, 20:26 13 серпня 2023 р.
 
ігори , Х дописувачі від 12серпня---вам вигоріла кора головного мозку , чи горілка ПОГРАБУВАЛА ваші мізки--скільки ви будете ще дописувати""""той брехливий бруд?
Рейтинг: 1+ 0-
 
з Канади..., 18:06 14 серпня 2023 р.
 
Схаменіться, зупиніться, чимось добрим, корисним займіться!
Рейтинг: 1+ 0-
 
З дрогобича, 18:16 14 серпня 2023 р.
 
Займаюся корисними речами, підоймаю свій вогарок силою мислі :) Це ж просто чудо ! Само сі підоймає, дивіця 8====>
Рейтинг: 0+ 0-
 
Додік, 20:21 14 серпня 2023 р.
 
Дебілізм зашкалює.
Рейтинг: 1+ 0-
 
14 .0 8., 22:35 14 серпня 2023 р.
 
в мене довший 8========>. :)
Рейтинг: 0+ 0-
 
Петро, 18:24 15 серпня 2023 р.
 
У Дрогобичі- найменші в Україні зарплати у комунальних структурах- при шаленому переробітку годин. СБУ спить, а чи їм возять данину в багажниками? Чи вони, може, "нічого не в курсі"? ! Набдудувати пент-хауз й встановити непробивні ворота, аби жодне "не в курсі" туди не приникало!
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 19:25 15 серпня 2023 р.
 
Всіх чортів, котрі крадуть платню простих працівників, всіх чортиць, котрі грабують пенсіонерів недопонараховуваними пенсіями- гнати на відбудови: нехай віниками гній розкидають! Зібрати їх всіх докупи- і "коефіцієнтно" заборонити розмножуватися, природа й фізіологія проти не будуть.
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 21:17 15 серпня 2023 р.
 
Тутво, по Дрогобичу, вже оповідають, жи будут садили Кучму. Але він же ж- в Монако, то куди його запруть: у Бастилію? Бо до України, схоже, вже не довезуть, навіть, якщо нестимуть на скандинавських паличках. Його радники-соратники вже самі повмирали (а чи й виздихали, самостріляні у кожне підборіддя мінімум двічі і прісно).
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 13:28 16 серпня 2023 р.
 
Якесь чмо нещасне. На руці наколка храму, а само грабежем займається. Я би йому цю наколку вивела у примусовому порядку. Будь-яким (гуманним чи не дуже) способом.  
До тих що його захищає.  
Про який кусок хліба йдеться?  
А працювати не пробував?  
Зараз це не проблема. Пропозиція перевищує попит.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Ольга, 19:42 16 серпня 2023 р.
 
Їх вперто на роботу ніде не беруть, тому що бояться, що їх тим куполом привалить. Навіть тих, у кого на бидвох аменах виколото великі "маршальські" звізди.
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 09:34 17 серпня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5837 днів)