У Дрогобичі затримали організатора схеми незаконного виїзду військовозобов’язаних

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
09.09.2023

 

СБУ та поліція викрила канал незаконного виїзду військовозобов’язаних, який організував 47-річний мешканець Львівщини з кримінальним минулим. Він мав ще трьох спільників. Організатора затримали під час отримання грошей від клієнтів 30 серпня у Дрогобичі, однак СБУ та поліція повідомили про це лише 8 вересня, пише zaxid.net.

 «Зловмисники забезпечували незаконний виїзд за межі нашої держави особам призовного віку. Для цього ділки створили фіктивну фірму, яка нібито надавала послуги міжнародних перевезень. А потенційних втікачів оформляли на роботу під виглядом водіїв-далекобійників з метою їхнього подальшого незаконного виїзду за кордон», – повідомили у СБУ Львівської області.
Такі послуги обходились клієнтам у 3500-6000 євро, ціна залежала від терміновості виїзду.
.Організатора схеми затримали під час одержання 1000 євро авансу. Решту він мав отримати після успішного перетину кордону ухилянтом. Затриманому повідомили про підозру за ч.3 ст.332 ККУ (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) та взяли під варту. Під час обшуку у нього виявили й іншу валюту.
У поліції додали, що 47-річний мешканець Дрогобицького району раніше притягувався до кримінальної відповідальності за розбій. Поліція готує підозри й іншим учасникам схеми.

Переглядів: 2362

Коментарі (61)
 
ось подивився по ю-тубе про украiцiв в Голландii, воно мае назву-Что ожидает украинцев в Нидерландах после окончания войны? -, важно декому почитати, вчора всiм райадмiнiстрацiями збiльшити кiлькiсть мiсть для украiнцiв. Так що вже 90 тисяч е, а ще чекають таке саме число. Думаю десь 50 тисяч лишать назавжди, хто буде робити, вчити мову, та молодих.
Рейтинг: 2+ -2-
 
з яхти в Амстердамi, 21:04 09 вересня 2023 р.
 
що там і що то таке але де то ХВАЛЕНЕ СБУ яке не розробляє план щоб з РАШІ привезти ЯНУКОВИЧА то із за нього москалі напали на незалежну УКРАІНУ.
Рейтинг: 1+ -1-
 
Поки ми..........., 22:53 09 вересня 2023 р.
 
Як така рва може існувати. Кляті хабарники. І як це їм з рук тільки сходить, чому так відбувається
Рейтинг: 9+ 0-
 
Назар, 08:27 10 вересня 2023 р.
 
А доя чого тоді то СБУ якщо Іван Якимів Кулиняк Степан і Ромко Шлярп відмазали свого кошелька. Цікаво за скільки питання закрили
Рейтинг: 11+ 0-
 
Василь, 08:30 10 вересня 2023 р.
 
Я думаю що чи не кожен містянин знає ту гниду "вандоляра" . Скотобаза рідкісна і прокльонів в його бік чимало є. Страшні та невиліковні хвороби чекають на таку тварину бо прокльони від незаслужено скривджених людей мимо його убогої душі не пройдуть. Рано чи пізно ця мерзота відчує Божий гнів та Божий суд бо неважливо як живе людина бідно чи жирує на білім світі , а важливо як вона закінчить своє перебування на землі і це вже залежить від кількості зробленого зла та сліз ближньому . Отакий бумеранг справедливості чекає всіх мерзот.
Рейтинг: 9+ -1-
 
До "дрогобицької правди", 08:33 10 вересня 2023 р.
 
Шлярп всі схеми корупційні покриває.  
А по долару Івану то є позор доя сбушників. Нащо той цирк вони робили. Щоб людям в очі плювати. То ті сбушники які продали нічим не кращі за ту шайку корупціонерів з рва
Рейтинг: 12+ 0-
 
Леонід, 08:34 10 вересня 2023 р.
 
Якщо Шлярп відмазав Івана доляра від СБУ то ні рва ні таке СБУ не потрібне
Рейтинг: 12+ 0-
 
Коля, 08:36 10 вересня 2023 р.
 
Якщо людоньки задуматися, то в місті Дрогобичі і Дрогобицькому районі срач. Хабарники рішають питання любі. Кучма офіційно в реєстрі хабарників і при тому всьому він плював на все і на всіх продає землі на ліво на право. На смітті заробив мільйони. І де СБУ? А напевно за сміття взяли в Кучми добрий кеш, земельки набрали.  
А РДА то повний треш. Взяли кума Кулиняка за те що відмазувава від мобілізації і за кордон рішав виїзди також все добре. Напевно Степан або Шлярп відмазав в СБУ.  
Люди в країні війна а тим всім це до лямпочки. Їм основне доляри і влади. Це дно.
Рейтинг: 12+ -1-
 
Тарас, 08:50 10 вересня 2023 р.
 
То з хлопцями з сбу і рва вигідно мати справи. Завжди можна домовитися
Рейтинг: 1+ 0-
 
До Тараса, 09:09 10 вересня 2023 р.
 
Та ні друже ! Ці структури виключно працюють по простим людям, які немають мусорського кришування чи вищестоящих клєрків чиновницького розливу. Досьє цього "шилярпи" відоме багатьом бо колишніх мусорів небуває одним словом у нас велика криза з підбором кадрів на управлінські посади. Основний критерій відбору як ми бачимо - це своя людина в доску має бути до вищестоящого. Тобто кум, сват, брат або подєльник по криміналу. А чому саме так відбувається є зрозуміло кожному громадянину. Нажаль система абсолютно не змінена а тільки її обличчя.
Рейтинг: 12+ -2-
 
До Колі, 09:09 10 вересня 2023 р.
 
коли особа під різними псевдо зарядила чи понесла якусь архінею, СБУ момент тебе вирахує. Ти мрійник, коли ще був маленьким ти мріяв, влітку-щоб корова здохла, а взимку-щоб школа згоріла, а сьогодні, щоб кучму бува не посадили, бо ми знаємо хто ти, підеш до войска зразу ж на другий день. Знаєш, а ти то мусиш знати, щоб корова , яка буває за дуже темпераментна є спеціальний прилад-антибрик, своєрідний костиль, щоб була голова на місці, от зранку треба тобі вдягати, щоб тебе заспокоювати, ти нового нічого не добавив, а такий шаль дістав.
Рейтинг: 1+ -6-
 
смішно,, 09:24 10 вересня 2023 р.
 
В Дрогобичі найкращий мер.  
Голоова дрогогобицької РДА найкращий
Рейтинг: 0+ -17-
 
Вітька, 10:05 10 вересня 2023 р.
 
В Дрогобичі завжди була корупція. От Ромусьо Шлярпусьо колись брали на хабарі Шильникака в міській раді. І шо? Той чоловік в Рда працює і вірний пес свого шефунька.
Рейтинг: 11+ 0-
 
До Колі, 10:09 10 вересня 2023 р.
 
Як там пройшов День міста: пани надудлилися, а раби досі наголодно облизуються? !
Рейтинг: 4+ -1-
 
?!, 10:18 10 вересня 2023 р.
 
завдяки коррупцii в Дрогобичi я виiхав всiею родиною на захiд та получив паспорт ЕС, богу дякувати вам, а тi корупцiонери так й лишились в тому дрогобицькому болотi!
Рейтинг: 5+ 0-
 
з Дрогобича, 10:46 10 вересня 2023 р.
 
Тут подано довідкову інформація, за що вдячна, але ж мене як і більшість дрогобичан дуже цікавлять зміни в місті, які мали б відбуватися після заміни заступників міського голови кучми. Хочу їм нагадати, що на першому місці має стояти питання життєзабезпечення громади, шляхи зупинення росту вартості комунальних послуг і в який спосіб збирається вирішувати частково оновлена ратуша. Якщо Качмару вдалося уникнути відповідальності від результату його реформування місцевої медицини, коли зараз вчителі за медогляд мають платити біля 9000 грн. , то будь-яке здорожчення без перевірки з залученням громадськості буде неприйнятне, робіть висновки, тут вже питання не до кучми, робіть хоча б як в інших містах вирішували депутати. Мене дивує інертність депутатського корпусу щодо розгляду питання усунення двічі корумпованого Тараса Кучми з посади міського голови, чому не завершено питання премій - кучма впродовж декількох років виписував величезні премії своїм заступникам та секретарці, з якою позаробочі стосунки. Як можна роздавати премії заступникам без звітування, з вас панове-місцеві депутати скоро світ буде сміятися, вже є певні домовленості, що фактаж, навіть з цими коментами, дійде і для нашої діаспори та до конгресменів США. Це ж розтрата коштів в умовах війни, коли прості люди несуть останню копійку на спорядження військовим, які захищають і таких корупціонерів в тилу. Пора зупинити розкрадання Дрогобича протягом семи років правління міським головою ТАРАСОМ КУЧМОЮ та його близьким оточенням. Щомісячне виділення кучмою своїм розпорядженням коштів на премії другові-першому заступнику герману, іншим однопартійцям-заступникам та секретарці, з якою має позаробочі стосунки, ймовірно підпадає під ознаки кримінального правопорушення, яке повинно розслідувати ДБР. Чому не направлено РВА чи громадськими організаціями відповідні звернення для оцінки діянь кучми на протязі семи років та нинішньої міської ради до Президента України, ВРУ, Генеральної прокуратури України та ДБР. А фактажу так багато, що треба додатковий вагон. Громада хоче знати, - суми нанесених збитків кучмою упродовж двох каденцій, чи були створені схеми збагачення, на скільки зменшилася площа парків, ділянки в історичній частині, останні призначення керівників, законність таких призначень тощо.
Рейтинг: 5+ -2-
 
Мирослава,, 11:18 10 вересня 2023 р.
 
Для корупціонерів напевно чекає страшна доля бо судячи з того яка кількість їх тепер наплодилось і всі як один видніються на поверхні тому сподіваюсь що Господь таким чином їх дозбирує до вже існуючої величезної купи того лайна щоб найтяжче покарати по сьоме покоління за їхнє фарисейство на Богом даній Землі.
Рейтинг: 6+ -1-
 
Особиста думка, 11:22 10 вересня 2023 р.
 
Така засрата РАССІЯ поставила всю ЄВРОПУ НАТО і той пенсійний ООН раком і роблять що хочуть за нашою незалежною УКРАІНОЮ. Луплять нас вбивають всіх підряд. а якби то було нормальне НАТО і решта чуваків валупили би технікою по територіі кацапів ми би давно би виграли ту війну. ЧИ НЕ ТАК? Пиши вуйко що ти думаєш?
Рейтинг: 0+ -2-
 
така засрата РАССІЯ і ...., 11:29 10 вересня 2023 р.
 
ти ж сам знаєш, якби було так просто як тут оповідаєш, світ не хоче ядерної війни. А Байден не хоче, щоб за його правління це відбулося. Тому так і дозовано та повільно надається зброя нам, а ми по ряду причинам зовсім не були готові. Чекають коли почнеться масове незадоволення в росії, яке добє цю державу або інші події. А так все нормально, одного, що віддав ядерну зброю, вже немає, другий керманич держави, накравши кошти для сімї-доживає в Монако, третій- розводить бджоли, четвертий з мільярдами втік в росію, але думаю що прийде час і вони мають відповісти а награбоване має забрати держава.
Рейтинг: 0+ -1-
 
до комента,, 12:54 10 вересня 2023 р.
 
То кому так мажорно допомагав цей дядько, що, замість фейса, затейблили його пузача? ! Він тепер має перед ними всіма страх: прапала фсьо?
Рейтинг: 0+ -2-
 
?!, 13:06 10 вересня 2023 р.
 
скоріше б здохло то "ху---ло", буде на цю потвору що списати і навіть його оточення вже інакше заговорить.
Рейтинг: 0+ 0-
 
А я думаю,, 13:24 10 вересня 2023 р.
 
до Мирослави-в дрогобицькому борделi вiд перемiни проституток, та iх заступникiв, та навiть вивiску помiняти з борделю на вар''ете, рiвним рахунком нiчого не змiнить, як займались можновладцi блядством корупцiйним так й будуть займатись. таке вже природа. такий менталiтет. , правда все вирiшуе ''стiнка'' й тотальна конфiскацiя, а решту то-БЛА-БЛА(ПУСТI БАЛАЧКИ ТА ЖАЛОБИ), ну на рахунок НАТО, нiхто не хоче вiйни, та ще не знати чи вона буде ядерна, тому Украiнi будуть давати щоб менше того непотрiбу було яке хоче воювати. А Украiну вiдстроять, не зразу й не украiнськi кучмiсти, а пiд контролем заходу.
Рейтинг: 4+ -1-
 
from USA, 13:41 10 вересня 2023 р.
 
в університетах відбирати хороших айтішників, дати потужну апаратуру і ціленаправлено дозувати маскалям з глубінки панічний страх, який на підсвідомому рівні має призвести до наростання незадоволення політикою плєшивого, повністю державу зробити ізгоєм, доводити, що через психа вони будуть скоро голодувати і т. д.
Рейтинг: 0+ -1-
 
павло,, 13:44 10 вересня 2023 р.
 
по Дрогобичу лазять молоді аферисти з м. СТРИЙ які розклеюють обяви по будинках коло будинків і навіть по стовпах які пишуть таке "Купимо квартиру в вашому будинку"! Народ ім звонить а воно каже що воно не кукпує а допоможу вам продати квартиру. будьте уважними.
Рейтинг: 2+ -1-
 
ахтунг увага, 13:49 10 вересня 2023 р.
 
Гасло "Корупціонера Кучму геть! " останнім часом все частіше можна почути на ринках Дрогобича. Чують його і корупціонер кучма та місцеві депутати. Однако, попри те, що таке неприємно слухати кучмі, мер далі себе вважає міським головою Дрогобича і не видно, щоб збирався покидати ратушу, розуміючи, що його підлеглі також подивовані, що ними буде керувати людина двічі корупціонер, скоріше "світ мав би стати дригом". Очевидно, що кучма не є незамінимим чи необхідним, а тим більше, якби тільки цього гріха, а то ще його діяльність скурпульозно не перевірялась під мікроскопом відповідними службами, а там можуть ще й не такі гріхи понаходити. Якось Президент Франції Шарль де Голь висловився: "Цвинтарі переповнені незамінними людьми". То кінець, навіть без судових рішень, кучма не справився і як попередник треба гарно піти. Зараз чи трохи пізніше, що не бажано, бо нариють, обовязково нариють - це аксіома. А так ще можна перетворитися знову, але вже далеко не бідного лікаря. Ну є в США традиція, коли видатні люди увічнюють свої імена, президенти відкривають бібліотеки, які носять їхні імена, артисти по іншому, добре що ми ще цього не запровадили, бо кучмі прийшдося б добре попотіти, бо зараз хочуть всіх собак на нього повісити. Якщо коротко, кучма вже не відремонтує то й туалетний бачок, через який витікає вода, за яку мають додатково платити дрогобичани, пізно, вже і не обуздає він розгул корупції в ратуші, яка за нього вона сягнула іще вищої позначки. Я знаю одне, що дрогобичани давно вже розлюбили кучму як мера і треба змиритися і піти. Тут має спрацювати елементарна культура психології особистості, якщо тобі дали суди двічі під зад, то це кінець, не треба переходити на погану расійську звичку, чим далі в ліс, тим більше наламаєш дров.
Рейтинг: 6+ 0-
 
Говорить "Спорчене радіо"., 16:06 10 вересня 2023 р.
 
А всеж таки куканькати не пісюнькати, а друцькати не каламуцькати :upset
Рейтинг: 2+ -1-
 
Медик, 16:31 10 вересня 2023 р.
 
Та невже ? :eek а я думав то синоніми :sigh
Рейтинг: 1+ 0-
 
Бібіка, 16:55 10 вересня 2023 р.
 
Я видів якось цицьку, вона була гарна і дуже округла, а потім я придивися ближче і виявилося шо то облізла голова мого знайомого, жодної волосинки, курча :eek
Рейтинг: 1+ -2-
 
Танчук, 21:37 10 вересня 2023 р.
 
Я знаю твого знайомого, воно колись було волосате, а потім облисіло і стало як коліно. То всьо радіація і хронічний мастурбізм роблять таке, а ше кажуть то заразне, остерігайся того лисого парня :upset
Рейтинг: 1+ -1-
 
Льолек, 21:41 10 вересня 2023 р.
 
Замінусував всіх хто пише багато букв. Пиши коротко і виразно, вилупку один з другим, сцучаро :(
Рейтинг: 5+ -1-
 
Олег, 21:46 10 вересня 2023 р.
 
Я ригати хочу :x кому наригати до писка ? Кажіть швидко бо зара ригну смердючим блювотинням, густим таким і ванючим як рідке гумно :upset
Рейтинг: 1+ -4-
 
Петро Іванців, 21:59 10 вересня 2023 р.
 
Це ви на себе і ригаєте і какунькаєте і пісюнькаєте коли забалакуєте невигідні вам коментарі своїми висерами. Шила в мішку не сховати а тим більше якщо це шило хочуть сховати публічні персони. Стидоба .
Рейтинг: 3+ -1-
 
Ущербним какунькам, 22:20 10 вересня 2023 р.
 
Хто діє самостійно без належної "підтримки" певних владних чинуш того і ловлять це вже всім ясно як білий день, а тому подібною новиною не здивовані абсолютно. Бо на тлі яйцевих чи курткових відкатах при закупівлях у Міноборони ця подія не вартує жодної уваги для логічно мислячих людей. Думаю , що тому горе "бізнесмену" буде невеликий термін за ухилянтів, або й нічого як заплатить феміді бо така тенденція не є вже секретом , і поставлена на конвеєр давно, а ось гнидам "яйцевого ланцюжка " з Міноборони мало б бути довічне за зраду. Ключове "мало б бути" но явно так небуде бо ми розуміємо чому саме. І це явно є ганебно на весь цивілізований світ но верхи тим не переймаються і вперто імітують, пардон продовжують "боротьбу з корупцією" бо яке за порахунком десятиліття ми, це гасло чуємо від тих кого обираємо на виборах.
Рейтинг: 3+ 0-
 
Ха-ха, 08:33 11 вересня 2023 р.
 
Шо хочите в мене ? :cry
Рейтинг: 3+ 0-
 
Ущербна какунька, 14:43 11 вересня 2023 р.
 
як же ті гниди з міської ради і рда у вишиванках нагороджують солдатів , а обернувшись продають майбутнє країни через відкати і хабарі.  
Бридко що вони є частиною української влади.  
і бридко що країна не реагує на цих покидьків.
Рейтинг: 9+ 0-
 
прикро, 14:51 11 вересня 2023 р.
 
А ми дивувалися, що Львівська область перша в списку корупціонерів. Та то Дрогобич допомагає займати лідируючі позиції. Ото дно, ото опозорилися. Ну в де той НАЗК і де то СБУ? Хіба даремно наші податки прожирають
Рейтинг: 5+ 0-
 
Марія, 17:01 11 вересня 2023 р.
 
Якими треба бути бевзями А то й, скоріш за все, злодіями), аби ворочити мільйонами- і "не мати грошей" на вчасну виплату тих нещасних мінімалок найманим, добово-нічним, працівникам, та й чи тільки їм? ! Ану, оті всі КП-ООО-МММ, коли чекаєте наїзду з Києва? ! А чи також "не хочете мати справу з Києвом", курвото рекетирська, замаскована під всі оті ваші шарашки? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
?!, 17:49 11 вересня 2023 р.
 
Я наказую всім какунькам піти в кущі і покакати і не виписувати тут дурниці. А як не зробите шо я наказав то всіх до армії на передову, падли і бидли :(
Рейтинг: 2+ 0-
 
Ярош, 18:37 11 вересня 2023 р.
 
Хі-хі-хіі-хіі :grin а ти веселий парень, вуйку :grin а я ось хочу какати і шо далі де написано в законі шо какати і пісяти незаконно. Ми пісяли і какали бо ми пісуньки какуньки :grin
Рейтинг: 2+ -2-
 
Какуньки, 18:40 11 вересня 2023 р.
 
Так ! Я пісала і буду пісати в трусішки бо мені так нравиця :roll
Рейтинг: 2+ -1-
 
Пісунька, 18:42 11 вересня 2023 р.
 
Мені напевно не одному здається шо тут хтось пробує вдавати дурека шоб не піти до войська.  
Пісуньки і какуньки, я всерівно вас знайду, відкосити не получиться !
Рейтинг: 2+ 0-
 
тцк, 18:44 11 вересня 2023 р.
 
А мене тоже заберете до войська, вуйку ? :)
Рейтинг: 1+ 0-
 
Ригунька, 18:46 11 вересня 2023 р.
 
З тебе обриганого і смердючого і почнемо. Будеш воювати як дрон-ригачка.  
Страшна зброя нашої армії !
Рейтинг: 2+ 0-
 
Тцк, 18:49 11 вересня 2023 р.
 
Не буду :sigh
Рейтинг: 0+ -1-
 
Ригунька, 18:50 11 вересня 2023 р.
 
Будеш воювати гадина обригана як дурне ! Ригуньки, какуньки і пісуньки - люта бригада на передовій нашої країни !
Рейтинг: 2+ 0-
 
Тцк, 19:07 11 вересня 2023 р.
 
Заберіть всіх на війну тіки мене не чіпайте бо я пацифіст, гуманіст і бабтист. Я люблю мир і не хочу шоб мені підстрелили мою симпатишну дупу :)
Рейтинг: 1+ 0-
 
Іван, 19:21 11 вересня 2023 р.
 
Іване, дай свою адресу шоб я міг викреслити тебе зі списку кандидатів на передову ;)
Рейтинг: 1+ 0-
 
Тцк, 19:22 11 вересня 2023 р.
 
Записуйте, вул. Стрийська, буд. 22 :p
Рейтинг: 1+ 0-
 
Іван, 19:23 11 вересня 2023 р.
 
Ти сцука ми тебе знайдемо :(
Рейтинг: 1+ -1-
 
Тцк, 19:25 11 вересня 2023 р.
 
Слуги шлярпа і Кулиняка підчищаютт коментарі.
Рейтинг: 6+ -2-
 
Тарас, 00:51 12 вересня 2023 р.
 
Привіііт ! А от і я ! :grin разом нач багата, нас не подолати ! :grin
Рейтинг: 0+ 0-
 
Пердунька, 08:16 12 вересня 2023 р.
 
Ти курво тоже до войська підеш :(
Рейтинг: 0+ -1-
 
Тцк, 08:17 12 вересня 2023 р.
 
Бачу що "тцкакашні" вже оговтались від перевірок і знову кукурікають хабарюги. У нас і справді рай для корумпованих гнид і не тільки у тій конторі - це роками накатана схема для благополуччя хапуг , ой пардон посадовців. Слово "посадовець" навіть їм не личить бо вони вже давно стали "бізнесменами" при державному кориті і це очевидно тепер як ніколи раніше.
Рейтинг: 3+ 0-
 
Дрогобичанка, 08:54 12 вересня 2023 р.
 
А мене до войська візьмете ? :)
Рейтинг: 0+ 0-
 
Ригунька, 10:59 12 вересня 2023 р.
 
круг один не бардак, все не процвiтае, люди ходять не сумнi, грошей як кури не клюють, привалило не щастя, всей той не замiс, вiд не домера й не додепутатiв, не гниль й не болото затягнуло Дрогобич, по самi не вуха. всi ще ходять в не корумповану церкву до не допопiв, й не до священникiв, в надii получити грамоту вiд gjgf rflbkjv gj rjgxbre? DCT PYBKJ? ;jlyjuj yjhvfkmyjuj dljdjktyjuj ;bnnzv zr yt ljvthf nfr q yt lbgenfnшd, бiльше нема хiба дещо не вдоволенi рискають по дрогобичу недонаркомани.
Рейтинг: 0+ 0-
 
from USA, 11:42 12 вересня 2023 р.
 
Вони не були б рискано-невдоволеними, якби їх забезпечили роботою, але- не шарашками з тупими рабовласниками злодійського штибу під блискучими синьо-жовтими таблицями при кожних дверях і воротах, надутими ( а то й- надудленими) мордами, а із виплатами всього заробленого і вчасними виплатами. Не заплатив працівникам- марш на лісоповал, затримав на три дні- марш на шибеницю, вкрав пенсію на хабарі, аби довічно сидіти в кріслі й показувати зі себе великих цабе- поголити й копати геть шпіцрутенами по клебенях. В країні, де відверто пишутиь, що 1 грам якоїсь шмурдячої "пахкалки" коштує не менше 100 доларів, а зарплати - мало не такі ж, можуть і покійники повстати, не кажучи вже про сущих і живущих.
Рейтинг: 1+ 0-
 
Довкола теми, 16:05 12 вересня 2023 р.
 
Рецидивістів Львівводоканалу Львівтеплоенерго трясе Нацполіція. У Дрогобичі якісь ефемерні "доставки" коштують половину від вартості спожитої води. Що за кримінальний дурдом цих родинно-вічних кланів імені живодерів всіх часів і народів? Те ж- стосовно всієї комунальної сфери кінця світу в одному окремо взятому закапелкові. Ви там що: дрова на розпал теж з Єгипту возите: по 22 гривні за яйце?
Рейтинг: 3+ 0-
 
!, 16:40 12 вересня 2023 р.
 
Зауважте! Пачка сигарет, запальничка , телефон - копійчані! Як і бар " Десертний " де відбувалось дійство - того самого покрою! Костюмчик у клієнта з секонду ! Зрештою, який дурень буде брати хабар де десятки прихованих і не зовсім камер відеоспостереження ! Видається , швидше любителя паленої горілки взяли , а не справжню рибу . Щось не те, багато взаємовиключних позицій !
Рейтинг: 2+ 0-
 
Борис, 23:09 12 вересня 2023 р.
 
Багато у кого з підпільних дрогобицьких мільйонрів не лише костюмчик і шортики з секонду, а й, навіть, телефони- ще чассів першого "Пентіума". "Підпільні" раби у их, як не прикро, стали ще більшими жебраками, незважаючи на вічну працю - кишені всілякомастих мордоворотів, самопроголошено позаховуваних під патріотичні гасла і джигунисті скачки на площі.
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 10:15 13 вересня 2023 р.
 
І шо то сі таке робит? Малисьмо у тому виконкомі двох з нашого села- Вовківа і єго тещу-старосту Гром, а типер шо ни буди жадного? Ми то пережиєм, а як вони бідацтво то пережиют?
Рейтинг: 0+ 0-
 
Нагуєвичі, 18:09 13 вересня 2023 р.
 
За які такі статки з "чесно" заробленого, верховні депутанники понакупляли собі (а по за ними- ще й міністри всіх кордонів) палаци за кордоном- вартістю десятки мільйонів євро? ! І чиїми літаками, під офіційно-візитаційними шмарклями, ті мільйрди, цілком можливо, вивозяться- з кожним новим рейсом? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
?!, 10:16 22 вересня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5837 днів)