У Дрогобичі підлітки познущалися з хворого чоловіка: за 50 грн той випив пляшку олії

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
18.09.2023

 

У неділю, 17 вересня, в мережі інстаграм резонансним стало відео, на якому чоловік на площі Ринок у Дрогобичі випиває пляшку олії. На відео підпис (мова оригіналу): «За 50 грн всьо проможний».    А п’є її відомий у місті ром – він працює у центрі на ринку, тож дрогобичани часто там його можуть бачити. Чоловік має проблеми з ментальним та фізичним здоров’ям, тому заманити його за 50 грн на таку «розвагу» було не так вже й важко. Молодий чоловік не свідомлював, що така витівка може мати негативні наслідки для здоров’я.
Все відбувалося під сміх, кпини та нецензурну лексику молодих людей навпроти одного з мережевих магазинів на площі, де постійно вечорами збираються підлітки. Також долинають окремі слова пісні – вона російською мовою.
У коментарях дрогобичани різко засудили таку поведінку молоді. Однак, замість робити висновки, автори відео взялися ще й погрожувати коментаторам, застосовуючи нецензурну лексику.
На цей факт вже відреагував секретар міської ради Дрогобича Орест Каракевич, який несе службу в зоні бойових дій, однак не залишається осторонь подій, що відбуваються в місті. Зокрема посадовець засудив дії підлітків і звернувся до Муніципальної варти, яка мала б слідкувати за дотриманням громадського порядку в центрі міста: «В мене питання до муніципальної варти міста – агов, коли буде наведений порядок, доки це все буде тривати? Для чого вас фінансують з бюджету? Що далі – познущаються з тварини бездомної в центрі, дитину травмують?» – написав на своїй сторінці у фейсбук Орест Каракевич.

Переглядів: 2278

Коментарі (23)
 
Один нормальний циган у Дрогобичі, не краде, не жебракує, працює, як може, а малолітні дибіли вирішили лайків набрати.
Рейтинг: 27+ 0-
 
Світлана, 13:40 19 вересня 2023 р.
 
оті що дали тоу АРТУРУ олію пити то жертви кримінальних аборптів
Рейтинг: 17+ 0-
 
снайпер +затєтий украінець, 13:43 19 вересня 2023 р.
 
Тут просто дибільні діти, яким скучно і нема кому їм добре ременя всипати а тільки що бачила відео, як у самбірському тцк, здоровезний бугай б'є призовника, щей пістолетом погрожує, обіцяє у лісі закопати. І ті тцкашники ще називають себе військовими. Виникає питання, а чи потрібні нам військові, які у формі, зі зброєю знущаються над цивільними?
Рейтинг: 18+ -2-
 
Наталія, 14:17 19 вересня 2023 р.
 
На відео із Самбора тцкашники зовсім оборзіли, за таке у прямому ефірі має вибачатися міністр оборони.
Рейтинг: 11+ 0-
 
До Наталії, 15:11 19 вересня 2023 р.
 
то не флюнт з кульпаркiвськоi? вот гад почав пiд цигана косити, аби уникнути маминоi спiдницi!
Рейтинг: 1+ -5-
 
from USA, 15:53 19 вересня 2023 р.
 
Подивилась теж це відео, просто якась катівня, невже треба було міняти міністра оборони і начальників тцк, щоб беззаконня там стало ще більшим.
Рейтинг: 11+ -1-
 
Ірина, 16:28 19 вересня 2023 р.
 
Якась сісько-масісьта триздося Єлизавета Драбкіна (читай- Ліза Полудурикова) на сайті РБК-УКраїна пише про це так: "Правоохоронці відкрили кримінальне провадження через ймовірне (? ! ? ! ? ! ? ! ) побиття цивільного співробітниками військкомату. Сьогодні у мережі поширили відео, на якому видно, як нібито (? ! ? ! ? ! ? ! ) співробітники військкомату у Львівській області побили цивільного! ". Ти- тупа, а чи- понаприйнята (через скільки разів у постелі? ! ).
Рейтинг: 3+ -2-
 
Про пуцикатів пістольтнутих, 16:34 19 вересня 2023 р.
 
По людськи шкода цього нещасного 
Але як у центрі міста у вихідний день таке могло бути?  
Де муніципали, невже не було людей на площі?  
Виходить, що до таких дебілів нема нікому діла. Адже на площі є камери і, при бажанні, ці рила можна ідентифікувати 
Раз показали потерпілого, то покажіть ті мордяки 
Може якраз ще є кому з ними розібратися,  
не всі ж на фронті або в землі.
Рейтинг: 19+ 0-
 
Ольга, 19:07 19 вересня 2023 р.
 
чому в Дрогобичі стільки купа поліціі гвардіі муніципалів а місто по суті безклнрольне? Немає піших патруліва хоч би в центьрі міста?
Рейтинг: 17+ 0-
 
снайпер +затєтий украінець, 19:45 19 вересня 2023 р.
 
отим опущеним жертвам що таке зробили з тим АРТУРОМ повезло дуже і дуже. якби то смталося на наших очах ми тих долбо*обів поклали би лежати посмертно на віки віків на землі Зброя є і дозволи ми маємо Пройшли перерегістрацію у ЛЬВОВІ! Так що бИКИ мразі вам просто повезло. поки що!
Рейтинг: 7+ 0-
 
ми з украіни, 22:49 19 вересня 2023 р.
 
Слів неможливо добрати до тих Самбірських перевертнів з тцк. Скотобаза та й годі і, колись таки собі голову зломить той чорт з " пістолем" так, як Господь все бачить . Це жах, оскільки вони себе нижче плінтуса опустили такими скотськими діями.
Рейтинг: 9+ -1-
 
До "Наталії", 23:05 19 вересня 2023 р.
 
А найбільше скотство з їх сторони, це зі сумними мордами приходити на похорон до дих, кого отак силою заганяють на війну.
Рейтинг: 8+ -1-
 
До попереднього, 00:03 20 вересня 2023 р.
 
А дрогобицька поліція нічим і не допоможе ! Там не ліпші. Я пройшов через жорстокі знущання і насмішки від них бо маю розлади психіки . Понабирали сопливих недолюдків. Що хочуть то й роблять.
Рейтинг: 4+ -1-
 
Людина, 11:27 20 вересня 2023 р.
 
Ще "краще"- з отими череватими, у котрих досі якесь чмоньо стричить, яе не з-під светра, то- з ширінки, але було повигнане з усіх звань й посад через пиятику й хабарі. Лізе одне варгате (великий нашальніка), й оповідає своєму находу, собутильникові, мовляв "У мене з ними церемонії нема: не хочеш так робити, як я кажу (читй-ай: так стулити собі писок, аби не посміти навіть перднути у зажерливу морду страшенного "цабе"), - нахер-захер". Ти, сволотнику один з другим, скільки своїх працівників кинув нахер на захерплату з нічними й подобовими переробітками годин, за який ще при сталіні сам би зубами сибірський ліс пиляв? !
Рейтинг: 4+ 0-
 
?!, 14:00 20 вересня 2023 р.
 
дрогобич як той циган, виживае як може, й корупцiю, й обiцянки й безробiття й все що можна придумати аби вимер народ, а от за пляшку олii, пакет гречки або що щось нове видумане владою, залюбки проголосуе, хоча знае що вибирае циганiв при владi якi будуть красти безбожно.
Рейтинг: 4+ -2-
 
з яхти в Дубленi, 14:05 20 вересня 2023 р.
 
Так, це циган. Але по-перше: 
- це хвора людина; 
- яка працює а не краде 
А ти (це моя суб’єктивна думка) судиш сам по собі.  
Ще раз: людина працює а не краде 
І та злощасна олія у його свідомості, мабуть, це оплата за роботу (випиту олію).  
А може це ти або твої діти приймали в тому участь?  
Адже влада тут тільки при тому, що фінансує муніципалітет і т. п.  
А над людиною познущалися наші «славні дрогобичани, які слухали окупантську музику. Каструвати б таких
Рейтинг: 3+ 0-
 
До яхти в Дублені, 20:09 20 вересня 2023 р.
 
Не звертайте уваги, то пише шизік Флюнт із Кульпарківської. Коли його пропускає він сам визнає, що психічнохворий і лікується. Він Вам ще може написати, як у Голландії пиляє алмази болгаркою і що там усе безкоштовно. Просто не звертайте уваги.
Рейтинг: 3+ 0-
 
До попереднього, 21:20 20 вересня 2023 р.
 
у нас хворих людей тримае держава, вони получають грошi-600 евро в мiсяць, iздять куди хотят, мают спец житло, та все в ньому бесплатно й медобслуговування. За таке як iзмиватися над хворим у нас судят, як мiнiмум 10 рокiв за таке як в Дрогобичi, по друге цигани у нас живут окремо в маленьких гетто, але вони всi працюють, а як мають хворих психiчно дiтей получають грошi за догляд батьки. Як би у нас крали цигани то у нас iх досить бистро садят, тому всi учаться й роблять, правда вдiвають й живуть чисто по европейски. тАК ЩО ЗНУЩАЮТЬСЯ ВАШI ДIТИ ЯКИХ ВИ ВОДИТИ ПО ЦЕРКВАХ НА СПОВIДЬ ВIД НАРОблених грiхiв за тиждень. Так що Флюнт на яхтi сидить та смiеться з дрогобицьких байгарiв та байгарок!
Рейтинг: 0+ 0-
 
з яхти в Дубленi, 10:13 21 вересня 2023 р.
 
Не правда, я на Кульпарківській, а тут моря нема і яхт теж.
Рейтинг: 0+ 0-
 
heer Flunt, 12:17 21 вересня 2023 р.
 
Сучасні підлітки - гірше звірів! Їхня жорстокість зашкалює! А все тому, що дуже розпещені, ніхто їх не виховує ремінем по сраці! За таке треба було їм такої піzди наваляти!  
 
Та головне: чому не покарані ті відомі синки, які кілька років тому проломили Артурові голову, через що він таким став?
Рейтинг: 3+ 0-
 
Партизан, 13:20 21 вересня 2023 р.
 
А інстаграм не квапиться блокувати відео. :roll :roll :roll . Затійники - моральні дегенерати та вриордки.
Рейтинг: 1+ 0-
 
Девіант, 19:38 21 вересня 2023 р.
 
Що поробиш коли все перевернуто з ніг на голову тепер. Діти виховання від батьків немають бо батьки по заробітках щоб вижити , адже місцева влада економікою міста абсолютно не займалась і не займається до тепер, місто перейменували на "туристичне" з промислового , крадуть безбожно у тій ратушні . Одним словом вони живуть заможно та весело і все це завдяки лохам які їх туди завели , а ви їдьте підкоряти європу своїми горбами. Якось то все так виглядає на теперішній час, бо корупціонери при владі - то такі ж самі вороги нажаль іншого не скажеш.
Рейтинг: 4+ 0-
 
Дрогобичанка, 08:21 22 вересня 2023 р.
 
Там шарашок- табунами понастворювано, і в кожній працюють половина- раби, решта- мертві душі, на яких дерибанять зарплати тих рабів, котрих половина від всього ними заробленого, але не отримуваного!
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 09:04 22 вересня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)