У Дрогобичі звели модульний двоповерховий будинок для вимушених переселенців

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
Написав(ла) Дрогобицька РВА   
20.09.2023

 

У Дрогобичі готують до здачі в експлуатацію 12-квартирний будинок для переселенців. Це модульно-каркасний швидкозбірний будинок, на спорудження якого витратили 24 мільйони гривень. Фінансово сюди долучалися як кошти державного, обласного та міського бюджетів, так і благодійників.   Тут є 4 однокімнатних та 8 двокімнатних квартир, які можуть вмістити 80 осіб. Наразі всі комунікації підключені, ремонтні роботи на завершенні. Найближчим часом нові мешканці зможуть отримати ключі від нових домівок. Це перше житло такого типу для евакуйованих із більш небезпечних територій нашої країни у Дрогобицькому районі. Будівельна компанія дає гарантію на такі модульні будинки 20 років.
Це житло є тимчасовим, критерії першочерговості надання житла для вимушено перемішаних осіб визначають у Департаменті міського господарства спільно із соціальними службами міста Дрогобич.
Міжнародна гуманітарна організація «Людина в біді», яка з початку повномасштабного вторгнення допомагає постраждалим від війни українцям, вже скерувала сюди речі першої необхідності. Йдеться про ліжка, матраци та побутову техніку.

Переглядів: 1827

Коментарі (20)
 
Автор допису забув зазначити що дякувати за можливість такого проекту в Дрогобичі потрібно депутату міської ради від партії «Удар» Юрію Кушлику, який має пряме відношення до підприємства яке споруджує такі чудові будиночки.
Рейтинг: 9+ -13-
 
+, 14:20 20 вересня 2023 р.
 
12 одно і двокімнатних квартир в модульному будинку з дерева? По ціні 24 000 000 то виходить у середньому 2 000 000 грн. (або 50 000 євро) за голу квартиру! Так на вторинному ринку нерухомості можна придбати одно або двокімнатну квартиру зі всіма вигодами по ціні віз 20 000 до 35 000 євро.
Рейтинг: 20+ -1-
 
Перехожий, 14:22 20 вересня 2023 р.
 
Згідна з вами 
Банальне відмивання коштів.  
20 років термін експлуатації за 50000 євро 
Ось куди йде ПДФО та військовий збір, а поранені військові без кінцівок здебільшого залишаються без будь-якоі допомоги.  
Ще й повинні відновлювати свої документи, бо командири від них "відхрестилися" (напевно, мають з того зиск) 
Хоча не все так погано. Адже 20-річному недавно полеглому добровольцю повістку видали в Чернівцях, бо в Дрогобичі відмовилися через вік.  
А що робиться в інших місцевостях, так усі грамотні, читають новини.  
Хоча у нас на вулицях у нас погонями в основному займаються вгодовані військові, а для піару на 3 вгодованих (не віриться що на передовій їх тах годують) дають одного з явною інвалідністю (без руки. ока і т. п. ) Кого обманюєте, шановні. І за ким полюєте (це видно по тому, кого привозять з так званими почестями (для піару). А слабо зробити рейди у Трускавці, Східниці? Наші хлопці гинуть, а ті відсиджуються по дорогих санаторіях та базах відпочинку і по елітних барах.  
І дуже дивно: щоб перевіряти обмеженість і непридатність яка виникла під час війни, визнавати придатними дійсно обмежених і непридатних які були визнані до війни. В тому числі і без ніг без рук визнають придатними. Абсурд і позор.
Рейтинг: 12+ 0-
 
До перехожого, 14:50 20 вересня 2023 р.
 
ТЦК СП діяльність яких не регламентується законом як бачимо є відродженням НКВС.  
Нормальна люлина не піде в ТЦК на роботу.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Правда, 15:10 20 вересня 2023 р.
 
Будьте уважні всі дрогобичани. В Дрогобичі появилися так звані РІЄлтери по продажу квартир -нерухомості! Ходять по вулицях і обклеюють будинки обявами приблизно такими ТЕРМІНОВО КУПИМО КВАРТИРУ В ВАШОМУ БУДИНКУ! Ви наприклад маєте квартиру і хочете іі продати звоните до них а воно вам к5аже МИ НЕ КУПУЄМО КВАРТИРИ А ПОМОЖЕМО ВАМІІ ПРОДАТИ! То аферисти з м. СТРИЙ. Навіть відкрили нібит офіс напроти паспортного смтола по вул СТРИЙСЬКІЙ мю. ДРОГОБИЧ
Рейтинг: 9+ 0-
 
ми з УКРАІНИ, 15:27 20 вересня 2023 р.
 
Як мотивують йти на фронт у Самбірському "ТЦ-КАКАШНИКУ побачили чи не всі українці , а також і європейці. Відео де кати з Самбірської " контори" "соціальної підтримки"( тож треба ще таку назву їм надати) гамселять, ой пардон , "мотивують" чоловіка з Харькова йти на фронт. Це вже як говориться невпихуєме, і ні на яку голову не налазить бо одні відмивають бабло мільярдне на військових закупівлях а другі "мотивують" мобілізованих. А ключовим є те, що всі ті злочини є безкарними нажаль. Якби було неминуче жорстке покарання за такі перевищення службових повноважень то подібні тварини, які нажаль є ще у наших тцк, не катували б мобілізованих чоловіків.
Рейтинг: 7+ 0-
 
До "до перехожого", 15:44 20 вересня 2023 р.
 
Загиблиг тому і багато бо виловлюють і без підготовки на нуль. Контрнаступ без авіації це самогубство. ще й по мінних полях. Не цінує наша влада людей.
Рейтинг: 13+ 0-
 
….., 15:54 20 вересня 2023 р.
 
Неустанні відношення, «дідівщина», бидло командири - це все наші реалії. Тому розумний чоловік ухиляється від цього кріпацтва. І так потім як виживеш їхати на заробітки до Польщі.
Рейтинг: 7+ 0-
 
……, 15:58 20 вересня 2023 р.
 
Поясніть , як так може Юрцьо мати пряме відношення до підприємства коли він в даний час займає посаду заступника мера з гумонітарних питань? Якщо це виборчий піар , то навіть не витрачайте свій час на такі льстиві дописи . Виборці вже наситились "сумлінною" працею своїх обранців.
Рейтинг: 10+ 0-
 
До першого коменту, 15:59 20 вересня 2023 р.
 
по крiпацькому, тепер до смертi вiдробляти
Рейтинг: 4+ 0-
 
from USA, 16:22 20 вересня 2023 р.
 
А який критерій відбору серед постраждалих людей по заселенню у ті модульки ? Переваги для бідніших верств серед переселенців ? Чи як завжди , тим у кого є можливість купити своє їм ще надають дармове . Ну не цілком дармове бо ми розуміємо , що у нас все робиться по домовленостям та підкилимно , але напрочуд "прозоро".
Рейтинг: 5+ 0-
 
Дрогобичанка, 20:03 20 вересня 2023 р.
 
Згідна з дрогобичанкою 
І скільки серед кандидатів на поселення сімей військовозобов’язаних, які дійсно воюють на передовій а не десь пригрілося у тилу? Скільки вдів?  
Бо може бути і таке: чоловік воює, але в тилу або (не дай Боже) на стороні окупантів, а сім’ї виділяють у нас житло.  
Або переїхали бабусі з дідусями з внуками, а де батьки? Переглянула чергу на сайті міської ради і переконалася що не все так прозоро.  
Пріоритетні бали мають пенсіонери. Для чого одному пенсіонеру окреме житло (нехай і однокімнатна)?  
Можна і по 2-3 поселити. А якщо похилого віку, то помістити у відповідний заклад, а не роздувати чергу
Рейтинг: 5+ 0-
 
До попередньої дописувачки, 20:54 20 вересня 2023 р.
 
той клоун так званий Президент Зеленський при виступі на ООН посварива Украіну і Польщу з-за пшениців! ? Осб такі херові новини. Тепер дУДА Президент Польщі сказав щоби Украіна повернула бабло яке Польща давала Украіні. то біда Тепекр треба КЛОУНУ іхати до ДУДИ і падати на коліна просити вибачення!
Рейтинг: 7+ -6-
 
Поки ми..........., 12:00 21 вересня 2023 р.
 
Те що наш президент не завжди коректно себе веде, це факт 
Щодо пшениці - у Польщі теж процвітає корупція. Чому не забезпечили проїзд через свою територію (запломбовані вагони і т. п. ) без доступу до цих вагонів своїх?  
І не забувайте, що ми в свій час теж були під окупацією Польщі, а тепер вони хочуть щоб Україна визнала геноцидом волинські події.  
Але тоді постраждали і українці на своїй землі, а не ними ж окуповані.  
Тому й тягнеться той розбрат.  
Щодо допомоги Україні - прекрасно розуміють що їх чекає, як маскаль піде далі.
Рейтинг: 3+ 0-
 
Ольга, 13:55 21 вересня 2023 р.
 
Хто дає бабло той і музику замовляє чи не так? Приказка в сам раз говорить, що коли обрали шлях простягнутої руки то потрібно слідкувати за язиком , або самим накінець розпочати виготовляти зброю. Невже хтось думає що наші донори не бачать , чи не чують як розкрадається їхня допомога але мовчазно стримуються, натомість який позор що наші чини так дерибанять все що приходить з європи. А за корупцію й годі вже говорити це виходить вже нормальне явище для нас. Лють невимовна коли покажуть чергового злодія, а потім відпустять суди під заставу. Там вже цілі батальйони корупціонерів під заставою живуть і не горюють. Отака гірка реальність.
Рейтинг: 8+ 0-
 
До Ольги, 15:48 21 вересня 2023 р.
 
Кушлик взявся знищити ДЮСШ з футболу, бо сподобалося на дітях заробляти гроші, як це робиться в 17 школі, в 2 школі, Модричах, ні стида ні совісті, МФК Галичина яким він керує тільки позорить наше місто, там навіть фани не витримали та пішли геть, ДЮСШ з давен давен існувало та тренували безкоштовно юних футболістів, там тренера які бачили великий футбол та підготували багато футболістів які сьогодні грають в першості України, у тренерів Галичини досвіду такого не має, приклад Пігут який за гроші вчить в 17 школі футболу та сам його не бачив бо грав в запасі за Галичину яка сьогодні тільки позорить наше місто, а на змаганнях наймає підставних гравців з професійної академії бо своїх вихованців не має бо навчити нездатний навіть за гроші, хто любить справжній футбол давайте підтримаємо професіоналів з ДЮСШ які віддають свої знання та енергію щоб навчити майбутніх Дрогобицьких футболістів, та гнати в шию аферистів які на дітях заробляють гроші!
Рейтинг: 6+ 0-
 
Ігор, 11:47 23 вересня 2023 р.
 
Чуєте, до кожної школи на роботу "оформлені" вже пачки ще ненароджених, які школи, якщо там тупі тупих ще більше затупорилюють? ! Воно ж все- діти свого часу: за гроші, за великі гроші, й за неймовірно великі долари, інакше ніхто ні з ким й говорити не хоче? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
?!, 17:35 23 вересня 2023 р.
 
На вторинному ринку у цешляних будинках квартири дешевші. Скільки можна відмивати гроші, скільки часу дрогобичан будуть тримати за дурнів?  
Де правоохоронці?
Рейтинг: 3+ 0-
 
Саня, 14:54 24 вересня 2023 р.
 
Мене недавно пригостили булочками, то я їв і плакав, бо після безконечної мівіни така смакота- ніби мед, намащений поверз кавалків шоколаду.
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 18:32 28 вересня 2023 р.
 
У "відповідний заклад" тебе самого треба помістити, і не одного, і не по-одному, аби не пропагували геноцид й без того вже- геноциду. Ти, скотино, доживи хоча б до пенсійного віку- то будеш знати, що таке старість, немічність, хворість і бідося. У місті досі- купа неповідновлюваних будівель, які на чиїхось балансах рахуються, напевно, ще й на "обслуговування" руїн і заброшок гроші виписують, аби по парижах пошрайбатися- і здохнути, бо це- мрія кожного тупого ідіота.
Рейтинг: 0+ -1-
 
?!, 03:23 03 жовтня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)