Бескиди під замком: на в’їзді до Нацпарку встановили ворота

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
27.10.2023

 

Активісти ГО «Галицьке братство Єдність» повідомили, що у селі Майдан Східницької ОТГ на комунальній дорозі, яка веде до Національного природного парку «Сколівські Бескиди», невідомими особами незаконно встановлені розсувні металеві ворота та виставлено приватну охорону, що суттєво обмежує можливість відвідувати Національний природний парк, пише Форпост.Львів.  Окрім самих воріт, встановлено табличку із надписом «Приватна власність. Вхід суворо заборонено». Поки дирекція парку ніяк публічно не зреагувала на цю ситуацію, проте журналісти та громадськість обов’язково з’ясують, хто стоїть за цим самоуправством.


Переглядів: 1438

Коментарі (26)
 
Якась підприємлива мерзота з мовчазної згоди місцевих казнокрадів мабуть вирішила прихватизувати та згодом забудувати відпочинковими котеджами для чиновницьких свинособак.
Рейтинг: 13+ 0-
 
Особиста думка, 18:21 27 жовтня 2023 р.
 
за вхiд, я би брала як за секс. зеленими тугриками
Рейтинг: 3+ -2-
 
баба Флюнтиха з Кульпаркiвсько, 18:27 27 жовтня 2023 р.
 
Ганьба !
Рейтинг: 6+ 0-
 
Селянин, 20:35 27 жовтня 2023 р.
 
''самоуправство'' -- якось не по-українськи
Рейтинг: 7+ 0-
 
Начитаний, 20:39 27 жовтня 2023 р.
 
В Камјянці давно касу збивають! Тоже національний парк
Рейтинг: 2+ 0-
 
Макс, 21:06 27 жовтня 2023 р.
 
Ворота встановили з дозволу Піляка, говорять східничани
Рейтинг: 5+ 0-
 
Чи то правда, 00:28 28 жовтня 2023 р.
 
Під час війни коли віддають що найдорожче а це життя в боротьбі з кацапами, та наволоч користається та наживається, бо мітинги заборонені, за яйця казнокрадів не взяти, але казнокрадии пам'ятайте на все Божа воля, але є ще і Божа кара!
Рейтинг: 11+ -1-
 
микола, 05:36 28 жовтня 2023 р.
 
Бо для покидьків з місцевого самоврядування немає нічого святого на Землі що останнім часом ми це бачимо та чуємо з корупційних скандалів по цілій країні і для них війни немає, для них настав  
час крадівництва причому великого крадівництва. Мабуть і справді кінець світу наближається і Господь спопелить всю мерзоту бо не варті святої Землі яка їх носить.
Рейтинг: 10+ 0-
 
До Миколи, 08:49 28 жовтня 2023 р.
 
у нас до такого ще не дойшли, всi парки бесплатнi, пляжi на морi, на озерах, тоже за даром, та багато що бесплатно, а ЧОМУ, бо нема украiнцiв, а були би украiнцi при владi, то було би точно платно. а так хочеш погуляти по парку, йди займися сексом з флюнтихою.
Рейтинг: 2+ -1-
 
з яхти в Амстердамi, 09:38 28 жовтня 2023 р.
 
Особливо тупим неукам, напевно, й не варто повторювати, що їхнє "на все-Божа воля", їхня ж "Божа кара"- чистої води галицька перестрашена зацофаність: Бог- любить, а "ломать, не строить"- то треба кому ставити було перед початком речення, а найкраще- поставити тире. Але ж у них- вишивані трусики в мізках, пропаща нація з такими тупаками? !
Рейтинг: 4+ -2-
 
?!, 09:43 28 жовтня 2023 р.
 
той парк зробили як торт у львовi. кому треба торт вiд Флюнт баби, звертайтесь, спече, але може зварити яйця та зажарити ковбасу, поки буде вам готовити(хлопам звичайно), бо у свiтi, де керуе украiнець, нема нiчого бесплатного, навiть поп дрогобицький божою росою за так вас не покропить.
Рейтинг: 1+ 0-
 
торт баби Флюнтихи, 10:46 28 жовтня 2023 р.
 
Про "зажарену ковбасу" і місцеву дурепноту: мільйони гривень виділено для допомоги соціально-незахищеним верствам населення лише з бюджету ДМР- лише для ВПО, плюс всіляко-різі інші види підтримки. Соціально ж незахищені місцеві довбні не отримали ані копійки за весь період від часу проголошення грошових виплат (напевно ж, тому що- розкрадено ці кошти). Натомість, місцеві затурканці й затурканиці міндзяються за пачкою гречки, жменею манки, пляшкою прозорої олії, кавалком мила й пачкою порошку, продовжуючи рахувати нещасні копійки своїх пенсій і зарплат, які по-барськи (чи по-царськи) їм благодійно виділяють. То де всі ті мільярди грошей, що належало було виплатити кожному українцеві ще від самого початку проголошення міжнародної фінінсової підтримки населення, і чому досі не відрубали руки ані одній сволоті в кабінетах всіх рівнів, аж до "найєвропейськіших" Києвів, котрі ці гроші розіпхали по багажниках власних джипів- аж по самі Мальдіви, Монако й решту Інкогніто? ! Ще один рік завершується ж.
Рейтинг: 2+ 0-
 
?!, 11:30 28 жовтня 2023 р.
 
Я супер-пупер, ось так 8)
Рейтинг: 2+ -4-
 
Супер-пупер, 16:16 28 жовтня 2023 р.
 
Цікаво, чи присвоєний кадастровий номер ділянці і нормою якого рішення надано право на закриття експлуатації даної дільниці дороги ? Нема пояснень , посилайте охорону за російським кораблем ! Підуть у хід методи " тітушок" -викликайте поліцію , фіксуючи звісно все на камеру ! Ще ніколи національний парк не був приватним ! Нісенітниця якась!
Рейтинг: 5+ 0-
 
Борис, 17:44 28 жовтня 2023 р.
 
Та то якісь загарбники
Рейтинг: 3+ 0-
 
Семен, 09:12 29 жовтня 2023 р.
 
ну вот якраз випадок на вашу тему, вчора жiнка була в столицi провiнцii, й до неi на англiйскiй звернулись чи рядом парк з озером, коло вокзалу(можна по gogle мап найти-платний, ну так як у нас зразу по акценту, та по одежi узнають чужих iноземцiв-моя фрау на украiнському iм й сказала-в Нiдерландах-всi парки, пляжi та решту бесплатне, хiба що замки з парками платнi, але там не тiльки походиш по замку, хоч цiлий день, але й по внутрiшньому парку, а замкiв у Голландii, як того гною, куча. ВСЕ БЕСПЛАТНЕ, е правда один , чи навiть два дня в рiк день музеiв, то тодi всiм бесплатно можна. Правда один парк квiтiв, де я рядом живу, це свiтовий парк, то вiн платний, але там зi всього свi народ iде. А ВСЕ РЕШТУ-БЕСПЛАТНЕ!
Рейтинг: 0+ 0-
 
з яхти в Амстердамi, 09:29 29 жовтня 2023 р.
 
А що в Дрогобичі інакше? Кучма в центральній частині міста на старому асфальті намалював сині лінії і почтавив паркомати щоб заробляти гроші на парковці. Правда на квитанціях пише, що гроші перераховуються в Київ на приватний рахунок? ! А його опричники з муніципальної варти бігають з фотоапаратами і ліплять квитанції з штрафами якщо їм не сподобалось як припапкована машина. Раніше, в час тривоги, шлагбауми піднімали, щоб водії могли оперативно заїзати і виїхати, а потім порахували , що втрачають гроші і це відмінили.  
Можна погодитись з платною стоянкою, якщо вона збудована з нуля, але не такою "приватизацією" вулиць міста.  
Складається враження , що кучма і К скоро введуть податок на повітря і ходіння тротуарами. Ганьба!
Рейтинг: 11+ -1-
 
До Семена, 15:08 29 жовтня 2023 р.
 
А що платний в'їзд на кладовище інакше? ! Старші люди, які мають проблеми зі здоров'ям, в тому числі родичі загиблих на війні Героїв, замовляють таксі і змушені оплачувати не тільки вартість проїзду, а й заїзд на кладовище.  
Це що не знущання і крохоборство?  
Менше б фоткалися і одягали вишиванки, бо вони -не патріоти , а вишиватники! Дійсно ГАНЬБА!
Рейтинг: 10+ 0-
 
До до Семена, 15:16 29 жовтня 2023 р.
 
Встановіть ворота і поставте, нарешті, автоматників з відеофіксацією на Самбірській, де, від "Ромашки" - пішохідний перехід до автобусів: оскаженіла від безкарності сволота на своїх блискучих чорних "мерседесах", як, наприклад, сбогодні о 14. 30, жене прямо на люди посередині переходу. В кінці кінців- розрийте ту ділянку дороги бульдозерами так, як на виїзді з унітицького лісу, де й пішки перейти- стопитися можна.
Рейтинг: 3+ -1-
 
!, 15:38 29 жовтня 2023 р.
 
Заждіть , а як то гроші можуть йти на приватний київській рахунок ? Це так спокійно без напрягу бриють громаду а всі водії мовчать і чемно плотять за проїзд? Що в місті немає активістів щоб уяснити що там насправді і на чий рахунок йде ця оплата?
Рейтинг: 6+ 0-
 
До "до Семена", 18:11 29 жовтня 2023 р.
 
У нас не те що "можуть йти", а аж орхають до тих києвів цілими мільйонами мільярдів: моєна грати на пам"яті свого безголосого батька-метра (якраз голосу там було на метр, не більше), але "викупити" права на одну-дві пісні, до створення яких й півтори боком не стояла- й, понастворювавши всіляких одноразових "фондів" верещати про те, що у неї вкрали татові труси (бо інакше це й не виглядає)- і розводити молодих співаків на десятки тисяч грошей ніби на "дрони" (наче ті молоді хлопці мало сотень тисяч заробили, вгаратуючи собою і фінансуючи військові потреби, даючи концерти чи не щодня в іншому місті). Але ні- то ненажерна (прикро, що- дочасно упокоєна, бо татові таланти ще створили б не один шедевр, навіть і тепер ніким не співаний, але ж, поця- цабиха столична) безголовість головного мозку столичної лабутенихи. київської пані, іу, бридко!
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 12:51 30 жовтня 2023 р.
 
А ви заїдьте на платну парківку в центрі міста. візьміть квитанцію і прочитаєте всі дані - куди і кому йдуть гроші. Цікавим є і те, що ті "фотографи з паркування" отримують зарплату теж з Києва.
Рейтинг: 3+ 0-
 
До "до Семена", 15:03 30 жовтня 2023 р.
 
Якщо громада "хаває " такий парковочний "бізнес" то чому б спритникам не заробляти. Такі парковки з київськими рахунками мабуть у всіх містах наставили?
Рейтинг: 4+ 0-
 
Дрогобичанка, 18:11 30 жовтня 2023 р.
 
Ні, не у всіх містах. Це спільний ударівський бізнес тандему Кличко-Кучма: паркомати-, Кличка, лінії на асфальті (парковки)- Кучми, а гроші спільні.  
До речі, вже кілька разів ЗМІ писали про цю аферу, але жодних спростувань з ратуші, чи реакції правоохоронців не було.
Рейтинг: 1+ 0-
 
До дро6обичанки, 22:27 31 жовтня 2023 р.
 
А що: у них зарплата- також поголовно мінімальна? Тобто, поки з Києва, через довкола, дійде до Дрогобича- залишається "кожен з нас- президент"? !
Рейтинг: 2+ 0-
 
?!, 10:07 01 листопада 2023 р.
 
А, може, вони купили тим правоохоронцям одне пластмасове авто за мільйон- і нехай катаються хоч полонинами, поки вони там собі багатомільярдні дерибани дерибанять?
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 00:20 06 листопада 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)