У Дрогобичі внаслідок автозіткнення травмована пасажирка «Ауді»

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
30.11.2023

 

Дорожньо-транспортна пригода сталась 29 листопада близько 14.30 на вулиці Івана Франка, повідомила сьогодні поліція Львівської області. Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі «Шкода Фабія» під керуванням 48-річної жительки одного з сіл району та «Ауді 80», за кермом якого перебував житель Борислава віком 56 років. Внаслідок зіткнення 56-річна пасажирка «Ауді» отримала тілесні ушкодження та була доставлена до лікарні.
За фактом слідчі Дрогобицького районного відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – обмеження волі строком до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.
Поліціянти встановлюють обставини події.



Переглядів: 1136

Коментарі (13)
 
Лиса гума і дурні мозги от причина таких дтп
Рейтинг: 7+ 0-
 
Ремба, 11:48 30 листопада 2023 р.
 
Власне кажучи, це і є- ДТП, а не "подія". Автору - "знову двійка". Це якась катастрофа з тими "двійочниками" при погонах, наче тримісячні курси виштубачили.
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 13:52 30 листопада 2023 р.
 
"Як ПриватБанк", вкупі зі своїми "діловими" партнерами «захищає» клієнтів.  
 
Всі, хто мене знає, – студенти, випускники, колеги, сусіди, родичі і просто знайомі – розуміють, що такого роду пости для мене не є нормою!  
Але ситуація вийшла з-під контролю і потребує розголосу. Робіть репости! Для мене це важливо!  
Напочатку місяця виникла потреба «перекрити» фінансові витрати і я згадала про карту Універсальна, яку мені давно видали у відділенні ПриватБанку разом із зарплатною карткою.  
Тоді я спитала: «Навіщо? » 
Відповіли: «Такі правила. Можливо, у вас виникне потреба скористатись нею в майбутньому».  
Я поклала її в гаманець, вдома – в стіл. Пройшло чимало часу…. Окупація, евакуація, повернення, відновлення пошкодженого майна, хвора мама….  
3 жовтня цього року знадобились кошти на пару тижнів. Я згадала про «кредитку», не знайшовши, звернулась в найближче відділення ПриватБанку в Бучі по вул. Нове Шосе з проханням відновити карту. Оскільки у мене була ідеальна фінансова історія, ліміт було збільшено до 75 000 грн. Спитала чи не можна зменшити. Відповіли: «Можливо, буде потреба скористатись ними в майбутньому».  
Не збираючись робити грандіозні покупки, вирішила, що нехай там буде, трішки витрачу, перекрию протягом кредитних канікул і ВСЕ! Але не так сталось як гадалось! Далі звертайте увагу на час і дати!  
В суботу 7 жовтня о 16:45 від ПриватБанку прийшло повідомлення на електронну пошту про підозрілі операції і що не могли зв’язатись зі мною. Зайшовши через Приват24 на свою сторінку, я зрозуміла, що з карти Універсальна о 16:42 (дві операції), 16:43, 16:44 було здійснено чотири трансакції щодо зняття готівки в м. Миколаєві на загальну суму 68 640 грн. Дзвінка щодо підтвердження операцій або збільшення ліміту зняття готівки не було! О 15. 55 карткою Універсальна я розраховувалась в магазині АТБ в Бучі.  
Пізніше побачила повідомлення на електронній пошті, яке надійшло о 16:36, де ПриватБанк «радів», що мені «не потрібно ходити в одному светрі, дивитись один серіал і бачити в гаманці однакову картку», бо «я» активувала Google Pay за картою Універсальна.  
Зрозумівши, що стала жертвою шахрайства, одразу зателефонувала на 3700, заблокувала банківські картки, вхід в Приват24, довго пояснювала боту Яні (вона розуміє тільки те, що хоче ПриватБанк), щоб зв’язала мене з оператором для фіксації випадку шахрайства. Спитала, що робити далі. Порадили звернутись в поліцію, де протягом години мною було надано всі покази і зареєстрована заява.  
Прийшовши додому, побачила на електронній пошті повідомлення, яке надійшло о 17:02 про те, що я зверталася в ПриватБанк із повідомленням про шахрайство, що «співробітники банку рекомендували мені подати заяву в поліцію. Повідомили, що для подачі звернення мені НЕ потрібно йти до відділення поліції, а скористатись посиланням на подачу заяви в електронній формі» до Департаменту кіберполіції.  
О 18:23 прийшло повідомлення, що мої банківські карти заблоковані після сумнівних операцій.  
В неділю 8 жовтня вранці я надіслала заяву в Департамент Кіберполіції Національної поліції України, одразу отримавши повідомлення про реєстрацію.  
Увечері зателефонувала слідча, що приймала заяву напередодні, і поцікавилась чи надсилала я заяву до Кіберполіції. Повідомила, що її передали у відділення поліції в Бучі для подальшого розслідування і спитала, коли зможу принести виписку з рахунку з ПриватБанку.  
В понеділок 9 жовтня у відділенні ПриватБанку, що знаходиться в м. Буча по вул. Нове Шосе, я переоформила всі картки, відновила вхід в Приват24, взяла виписку з банківського рахунку, спитала як мені зв’язатись із юридичним відділом та Службою безпеки ПриватБанку для надання показів і що буде з відсотками, які мають нараховуватись на незаконно привласнені шахраями кошти, по завершенню кредитних канікул.  
Отримала відповіді, які приголомшили… 
1. В ПриватБанку нема юридичного відділу, Служби безпеки (у відділенні було багато людей, можна знайти свідків цієї розмови, бо говорила я емоційно).  
2. Всі питання, які виникають, мають вирішуватись через Яну! Так-так! Той самий бот, який розуміє обмежену кількість фраз.  
3. І головне – по завершенню кредитних канікул НАРАХОВУВАТИМУТЬСЯ ВІДСОТКИ НА ВСЮ СУМУ НЕЗАКОННИХ ОПЕРАЦІЙ! Це мені підтвердила людина через зворотній зв'язок, який замовила оператор відділення. Порадою було сплатити всю суму з власної кишені, а потім очікувати результатів розслідування.  
Забрала я виписку, віднесла в поліцію, видали витяг з єдиного реєстру досудового розслідування, занесла у відділення банку.  
Вдома мене очікував сюрприз – зателефонувала представниця з Департаменту кіберполіції і дала декілька хороших порад. Одна з них – написати заяву в ПриватБанк з проханням не нараховувати відсотки протягом досудового розслідування. Чому це не прозвучало від працівників ПриватБанку? Питання! Це я зробила і почала чекать….  
В понеділок 23 жовтня зателефонувала Інна представниця Служби безпеки ПриватБанку (виявляється, вона таки є! ), цікавилась результатом досудового розслідування. Я відповіла, що про його завершення мене не повідомляли.  
Інна озвучила декілька моментів: 
1. Камери спостереження нічого не показали.  
2. В мій Приват24 після 3 жовтня заходили з двох IP-адрес (одна з яких не моя), мені потрібно записати їх і передати в поліцію.  
3. Немає інструментів для відстрочення нарахування відсотків.  
4. Я маю право на відшкодування збитків через суд.  
5. Я маю право на розповсюдження інформації, що склалась, будь-де і будь-кому (цим правом я вирішила скористатись, написавши цей пост! ).  
Забула поцікавитись чи проводили внутрішнє розслідування щодо можливого витоку моєї персональної інформації з ПриватБанку (дивно виглядає, що саме після мого звернення до відділення ПриватБанку з проханням щодо заміни картки, все почалось). Подзвонила на 3700 і попросила з’єднати мене зі Службою безпеки, пояснивши ситуацію. Відповідь «убила» – ми не можемо це зробити, ваша заявка розглянута і закрита, відповідь отримаєте в письмовому вигляді пізніше.  
Коло замкнулось!  
P. S. Сподіваюсь, цей пост убезпечить багатьох моїх знайомих, друзів, колег від пастки ПриватБанку, де клієнт не захищений від слова «взагалі»!  
Вимагаю від Національного банку України розробити правові інструменти захисту клієнтів від неправомірних дій банківських установ, в т. ч. ПриватБанку, або ініціювати прийняття відповідних законів!  
Прошу всіх, хто мене знає, надати розголосу цій справі, оскільки завтра в подібну ситуацію може потрапити будь хто! Зло має бути покараним!  
Разом ми – сила!  
«Улибнуло» віконечко, яке «вилізло» у мене на комп’ютері, - «ПриватБанк завжди гарантує збереження Ваших коштів…».
Рейтинг: 5+ 0-
 
Перепост: Зак-ка Людмила, 13:59 30 листопада 2023 р.
 
Знову щось перднув, ідіот? Починай читати спочатку. :grin
Рейтинг: 0+ 0-
 
до !, 14:51 30 листопада 2023 р.
 
iхала баба на блятки чи блядок, уточнiть будь ласка?
Рейтинг: 0+ 0-
 
з яхти в Залiссi, 16:01 30 листопада 2023 р.
 
Це- й до теми, як перевели, після декількох відео про щоомісячні вимагання хабарів у підлеглих, якогось "трутня", сьогоднішнього їхнього "ангела": з Волині- на Львівщину. Трутні в погонах злодіїв, не смердіть на нашій території!
Рейтинг: 0+ 0-
 
До 1451, 16:07 30 листопада 2023 р.
 
Тепер модно писати по-модньому": у неї був релакс, напевно, "та скільки там летіти з того Мілану? ! ".
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 17:36 30 листопада 2023 р.
 
Я зараз передам в поліцію (але, не в нашу, вертольотопадучу, а- в Інтерпол) про півторарічні, щомісячні, невиплати міжнародних коштів (ані- "на сім"ю", ані - "кожному члену сім"ї"), бо в тому обкуреному від злодійства дуроногобичі хіба вміють "реєструвати документи" (вони у Львова назлодіїлися так шахраювати? ! )- і дурити наївних памперсами по талончиках і зубними щітками- утридорога (подекуди- "гнати" про якісь лампочки від Укрпошти, надувні кульки з трафаретами Че Ге вари у синьо-жовтій вишиванці, і годувати всіх пшеничними відходами для вуличних котів гвадезалупи, подаючи це як страшенну гамунітарну поміч.
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 17:47 30 листопада 2023 р.
 
Що за слово таке - перепост? Один стоїть на посту, а другий за ним в черзі? І як цю плахту перепостнути у піст? Йой, не доводьте мене до гріха, цьоцю Людмило, бо станемо удвох на пост, і щось ся може приємне статися на п'яну голову! :p
Рейтинг: 0+ -1-
 
до Перепост, 18:40 30 листопада 2023 р.
 
- " У нас немає інструментів для відстрочення нарахування відсотків " ! ? Ну і банк ! Невже так важко просто не включати той , який нараховує , адже ситуація форс-мажорна і просять лише про відстрочку ! Хитросплетіння правил таке , що з задоволенням в ясну погоду дадуть парасольку , лише для того , щоб її забрати, коли почнеться дощ ! Якось так!
Рейтинг: 2+ 0-
 
Борис, 18:46 30 листопада 2023 р.
 
коли будуть давати вiдсотки, за сотку горiвки, випитоi. де наш Hennessy?
Рейтинг: 0+ 0-
 
з Дрогобича, 21:37 30 листопада 2023 р.
 
Ваші безіменні пси ніхто більше поїти х@ннесями не буде, годувати зі своїх кишень- тим паче! Перестаньте дерти з людей "лівак" під видом "на псячі дупи без залупи", дайте їм свою- най лиже й буде сита. Або йдіть обидва на@ух! А нє- то викинем через паркан, за парканом платять в рази більше, бо- чесно!
Рейтинг: 0+ 0-
 
Двом дурогонам!, 01:11 01 грудня 2023 р.
 
Чого ви там двоє стоїте на п"яну голову: цьоці вже вночи знали, що ви будете чекати під дверима на "данину? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 11:34 01 грудня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5841 день)