Дорожньо-транспортна пригода за участю автоцистерни

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
30.11.2023

 

Ожеледиця на дорогах підвищила кількість ДТП за добу на дорогах Львівщини. 29 листопада о 21:30 до оперативного чергового 2 Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України надійшло повідомлення від чергового Дрогобицького відділу поліції про те, що на виїзді з міста Борислав Дрогобицького району автоцистерна внаслідок ускладнених погодних умов зʼїхала з дороги біля залізничного переїзду, перекривши частково рух автотранспорту.  Чергове рятувальне відділення 2 СЦШР на місці події виявило, що автоцистерна не може самотужки виїхати, так як між колесами застряг бордюр. За допомогою ручного механізованого інструменту рятувальники роздробили бетонну конструкцію та витягнули фуру спеціалізованою аварійно-рятувальною машиною важкого типу на проїжджу частину автодороги.
Тож рятувальники знову застерігають водіїв бути обережними та дотримуватись правил дорожнього руху, особливо в період ускладнених погодних умов.

Переглядів: 899

Коментарі (7)
 
Дорога складна, водіям тягачів приходиться найважче на такій дорозі. Але де комунальники, де пісок, шо вже навіть пісок поїли чортяки ? ! :(
Рейтинг: 2+ 0-
 
Петро, 14:18 30 листопада 2023 р.
 
Ну, як Ви сам не здогадуєтеся: спочатку пісок "пішов наліво", відтак- його змило "Хвилями Чорного моря" (бо Крим- це Україна, ле у природи- свої погоди), відтак- гроші також розчинилися десь у закордонних банках, але вони, грошолюби, не зможуть ними скористатися, тому що- тому що! Бо там янелохів нема, напевно не лише у кабінетах, ле й у прибудовах до джипівських с@ковозів. Я тими вулицями шрайбати, посплативши такі самашедші комуанальні квитанції, не знають, напевно, навіть у найфешенебельнішому дурдомі. Може, вони тими людськими грішми своїх псів у вольєрах годують, поки найняті раби "літають на поскубаних віниках"
Рейтинг: 0+ 0-
 
Банди- ГЕТЬ!, 17:35 30 листопада 2023 р.
 
"На Дрогобиччині через сказ вкотре вводять карантин"- у якому з численних теплих кабінетів мало не щотижня хтось казиться? ! І скільки той "сказ" коштує" кожному пересічному мешканцеві? !
Рейтинг: 0+ -1-
 
?!, 17:55 30 листопада 2023 р.
 
Дорога складна, особливо коли красти пальне, водіям тягачів приходиться найважче на такій дорозі, але добре пiдробленi папери спасають. Але де комунальники, де пісок вiд корупцiонерiв, шо вже навіть пісок поїли чортяки, нi пiсок тоже загнали ? ! :(
Рейтинг: 0+ 0-
 
з Дрогобича, 21:35 30 листопада 2023 р.
 
Напевно, пісок повезли на мора- разом з усіма "штабними й штатними" коханками? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
?!, 11:30 01 грудня 2023 р.
 
А я от видів голу бабу по телевізорі :eek
Рейтинг: 1+ 0-
 
Мурза, 07:18 02 грудня 2023 р.
 
А я голого хлопа видів на дорозі стояв, сасе тому мою фуру і занесло :cry
Рейтинг: 0+ 0-
 
Щенок, 07:22 02 грудня 2023 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5840 днів)