Поліція не хоче займатися мобілізацією без участі військових

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
28.12.2023

 

Роздавати повістки не хочуть. Національна поліція має інші завдання і не хоче займатись мобілізацією без участі військових. Про це заявив голова Національної поліції Іван Вигівський в інтерв'ю «Українським новинам».

 «З одного боку, ми документуємо сотні кримінальних правопорушень серед представників ТЦК і СП, де вони отримують неправомірну вигоду, і через це люди не йдуть служити. Виходить, що ми будемо з одного боку – документувати, а з іншого – ще й повістки роздавати? Тому, я вважаю, що в нас достатньо роботи. Ми й так максимально допомагаємо щодо мобілізації, встановлюємо місця знаходження ухилянтів», – сказав Вигівський.


 

Переглядів: 1560

Коментарі (32)
 
Молодці, не хочуть опускатися до рівня какашників.
Рейтинг: 8+ 0-
 
Світлана, 22:47 28 грудня 2023 р.
 
Бо поліцаї мудріші за тцкашників, розуміють, що те, що зараз робиться є незаконним і рано чи пізно за це доведеться відповідати.
Рейтинг: 9+ 0-
 
Гріцацуєв, 23:08 28 грудня 2023 р.
 
А чули, що у Білій Церкві тцкашники до смерті побили чоловіка?
Рейтинг: 3+ -1-
 
Ігор, 23:39 28 грудня 2023 р.
 
Заберіть Дьорку з третьої лінії оборони. Він в штабі нам всю тушонку з’їв. Нехоче на 0, каже там холодно і голодно. Заберіть дармоїда нехай з вами бігає за ухилянтами. Може жирок свій розтрясе.
Рейтинг: 19+ -1-
 
військовий, 23:39 28 грудня 2023 р.
 
Я не дуже розумію, навіщо людині в якої не було жодних перспектив у житті в цьому корупційному концтаборі до війни, немає перспектив під час війни (крім перспективи здохнуть) і не буде перспектив після війни, ризикувати своїм життям за цю державу? Стаття 3 Конституції України проголошує: "життя — найбільша цінність, якою володіє людина". Тож навіщо відмовлятися від найбільшої цінності заради якоїсь купи лайна? Абстрактне словоблудство про "свою землю" руйнується об дуже просте питання: "Скільки гектарів своєї землі є у пересічного невиїзного українського кріпака якого побоями і катуваннями тцкашники намагаються загнати на фронт? " І навіщо ризикувати своєю найвищою цінністю заради пустопорожніх абстракцій? Чи не краще для порятунку своєї найвищої цінності (тобто життя) просто переїхати до однієї з країн НАТО, де вас будуть захищати високооплачувані професіонали, а не голозаді кріпаки, відловлені і відпизжені тцкашниками? А крім цього, в таких країнах як Канада, США, Німеччина ви ще й будете мати достойний рівень життя, чого ви ніколи не мали і ніколи не будете мати в Україні.
Рейтинг: 7+ -5-
 
Дрогобичанин, 23:50 28 грудня 2023 р.
 
Поліція усунулась від війни, ні ухилянтів не ловить, ні повістки не вручає і ніяких справ в них особливо не має бо злочинність впала максимально до низького рівня окрім, як отримувати з пјяних за рульом і наркоманіів…
Рейтинг: 4+ -2-
 
Тцкашник, 00:29 29 грудня 2023 р.
 
Логічно мислите добродію, жму руку .
Рейтинг: 6+ 0-
 
Дрогобичанину, 03:34 29 грудня 2023 р.
 
Канада це Земля Обітованна для українця. Велика діаспора з більш ніж столітньою історією. Українська мова, віра, традиції, українські школи, церкви, магазини, ресторани - все тут є. Будуймо новий український Єрусалим в Канаді. Тут нам раді. Простому українцю чекати добра в рідному краї годі чекати. Україна добра тільки для злодіїв, різного роду шахраїв і пройдисвітів ( але навіть вони свої сімї давно оселили в Лондоні чи Монако ; Ющенко, Порошенко, Гонтарєва, Луценко чи свіжіоспеченні владарі Зеленський, Єрмак, Данілов, Умєров так само дітей вивезли в кращі світи) Богом забута земля де панує мамона і безкінечна корупція.
Рейтинг: 9+ -2-
 
Не патріот, 06:48 29 грудня 2023 р.
 
Швидше за все правопохоронці образились на Дикого, який у своєму інтерв"ю запропонував відправити на фронт близько 100тисяч поліцаїв. Хоча Вигівський мав би розуміти , що воювати мають ті у яких є військовий вишкіл а не робітники та селяни. Невже очко у поліцаїв стало жим-жим , аякже ж у них роботи в тилу хоч відбавляй і не завадило б ще 100 тисяч дармоїдів у "Пріуси" посадити одягти та накормити і повний соцпакет надати. Таке для них є приємливим чи не так?
Рейтинг: 9+ 0-
 
Думка, 09:35 29 грудня 2023 р.
 
ви краще помiняйте плитку на площi, та вiдремонтуйте фасади там, перекрасьте вiкна в русский прапор, бо не буде тодiурочистого параду русських мучителiв, просьба багатьом заказати труни й поставити на горище, аби добре висохли, та викупити блатнui мiсця на цвинтарях у мера Дрогобича й його прорусськоi влади. Дiвчат зразу насилуйте та привчайте ставати проститутками для русских, а дiтей учiть балакати по москальски, хлопи мають себе перестрiляти ще дома, щоб не замучили по концлагерях. От тодi свою мiсiю виконаете як народ, iнакше усьо! I не думайте що всi втечуть, коли назбираеться масса втiкачiв на кордонi з золотом, брилiками та долярами, поляки пустять по вас кулиметну очирiдь. ПРОСТА ПОРАДА-або воюете, або закопуете себе живим ще дома, або подохните всi в Сибiрах!
Рейтинг: 5+ -5-
 
з Дрогобича, 10:26 29 грудня 2023 р.
 
Та по них, наче, луплять: по телевізору. А хто там кому потім багажники з долярами завозить- стратегічно таємна інформація, га? !
Рейтинг: 0+ -1-
 
Не патрійоту, 10:29 29 грудня 2023 р.
 
Боже на словах менти білі , і пушисті, а самі розводять людей , возять по тцк , розводять на наркотичне спјяніння, штрафують , замахують, не допомагають , не рослідують злочини,
Рейтинг: 7+ 0-
 
Макс, 19:32 29 грудня 2023 р.
 
Та наша мобілізація, то взагалі цирк безкоштовний. Одних ловлять і ніколи не відпускають, а іншим можна все, і за кордон, і Буковель, і каток, і розваги. Абсолютно всі чоловіки, які працюють на будівництві Дрогобича і Трускавця мають 3 групу. А як чоловік з 3 групою може виконувати фізично важку роботу на будівництві і не може бути в окопі? Різниці по навантаженню не бачу. Хтось спеціально робить 3 дітей щоб змагатися за кордон. Закон про мобілізацію прорекламували дише для того щоб всі з 3 групою і 3 дітьми і всі супер західники старих змастили удочки за кордон. Якщо і надалі так буде, то хлопці на передовій просто відмовляться воювати. А чим вони відрізняються від тих, хто купив групу, зробив 3 дітей чи заходить якусь бабку, яку в очі не бачив? Досить робити різницю, бо отримають у ВЛК та ТЦК та всі місцеві мсеки те ж саме, що і на Закарпатті! Набридла вже Ц несправедливість! За що діти гинуть? За що воюють? Щоб всі решта ухилянти мали можливість змахатися за кордон? Та гранату їм в руки без чеки
Рейтинг: 5+ -1-
 
Марія, 20:49 29 грудня 2023 р.
 
Якщо на цей раз не буде чесної мобілізації, то і вже призвані на тих самих засадах воювати не будуть по одній лише причині- дістало
Рейтинг: 3+ 0-
 
Марія, 21:10 29 грудня 2023 р.
 
Перевертні , якщо коротко сказати.
Рейтинг: 5+ 0-
 
До Макса, 21:16 29 грудня 2023 р.
 
По рейтингу за 2023 рік Львівщину визнано найбільш корумпованою за підрахунками кількості корупційних справ. Судячи які "прозорі" голови отг разом зі старостами сільськими та враховуючи корумпований до зубів силовий блок , а ще "найгуманніші" суди оце все разом на медальку "завзятий корупціонер" таки й заслуговують .
Рейтинг: 4+ 0-
 
Читач, 23:30 29 грудня 2023 р.
 
Переглянув сторінку Розвадівської селищної ради . І дійсно в центрі уваги такий маселко - масненький вгодований бичок , якого й краном не витягнеш з непосильно зароблених маєтків. Вам нічого не нагадує?
Рейтинг: 4+ 0-
 
Борис, 07:57 30 грудня 2023 р.
 
То зрозуміло. Усі місцеві, відомо де живуть, хто дружина та діти. Навіщо накликати на себе гнів народу. А ТЦК - це як перевтілення Беркуту з Майдану. Коли впаде режим - ніяка зелена хунта їх не захистить.
Рейтинг: 7+ 0-
 
Девіант, 10:19 30 грудня 2023 р.
 
В такий важкий час Чигрина жінка що через день виставляє фото з відпочинків, у нових вбйорах, та з макіяжем і зачіскою. То факт - кому війна, а кому мама рідна. На відпочинок є, а зарплату ніколи вчасно не платить. А тій ЗВІЗДІ хіба ще корони з дешевого металу бракує. То жах, хтось дітей хоронить, а хтось ціни собі не складе і не переїздить по всіх курортах!
Рейтинг: 7+ 0-
 
Дрогобичанка, 14:52 30 грудня 2023 р.
 
То напишіть до Байдена, нехай їй заборонить виїзд із курорту інкогніто, і в"їзд до України. Хоча, звідтам вам також відписки відшрайбають, бо їм там в носі та Україна і все, що у ній витворяється.
Рейтинг: 0+ -1-
 
:(, 15:01 30 грудня 2023 р.
 
вчора прийшла газета, вони тут три бесплатнi раз на тиждень кидають в почтовий ящик, написали про страшну коррупцiюв Украiнi, написали що половина тих сотень мiльярдiв вернулась в iх банки в видi приватних вкладiв, до вiйни взагалi нiхто не ставив грошi тут по Европi по банках. Ябачу ви кучеряво там живете коли вiйна йде, не хило так. ну продовжуйте в тому дусi, подивимось що ви тим накеруете.
Рейтинг: 0+ 0-
 
з яхти в Амстердамi, 18:04 30 грудня 2023 р.
 
Як правило у яких людей вік недовгий на білім світі то вони так будуть насичуватись всім як в останній раз , і в тому числі курортами. Тому нехай засмагають та перо їм у смердючу дупу як мовиться.
Рейтинг: 2+ 0-
 
До дрогобичанки, 18:46 30 грудня 2023 р.
 
Юра і Таня Чигрини молодці! Насолоджуються життям! Володарі своєї долі а не безправні раби-холопи що ведуться на дрібні подачки і дешеву патріотичну пропаганду. Всі хочуть з ними приятелювати а негатив на них можуть писати тільки анонімно із заздрості.  
Повідомити адміна
Рейтинг: 3+ -6-
 
Читач, 20:26 30 грудня 2023 р.
 
А Юра Чигрин-молодець , часом не хоче на передову служити? Там приятелів - побратимів буде багато і ніхто заздрити не буде. Чи він не громадянин України і обовјязку в нього немає? На передовій також можна насолоджуватися життям! Чи ж він інвалід? Чи має причини не служити? Що це за поділ людей? Як має гроші, то в Буковель, а як немає, то на війну? Від Бога не відкупиться і від чорта також!
Рейтинг: 5+ -1-
 
До читача, 20:32 30 грудня 2023 р.
 
Та чому тут заздрити? Жадний жлобі штучна як фальшива 100 доларова купюра жінка, штучно накачана силіконом! Мені цікаво хто про них добре слово скаже, окрім сраколизів, звичайно. Лижіть їм дупу і може за 3 місяці кинуть вам копійку з барського плеча. А друзів таких в житті не хотіла б мати. Там лише дешеві понти. Село, яке злізло з гори і наїстися не може
Рейтинг: 4+ 0-
 
І ще до читача, 20:41 30 грудня 2023 р.
 
Я все казав шо піська то не піпіська, а срачка - не ригачка. Тому запишіть десь собі ті мої хворі думки бо прийду до вас вночі і напісяю в тапки :(
Рейтинг: 2+ -1-
 
Ментяра пазорний, 21:09 30 грудня 2023 р.
 
Швидше "володарі сатани" . Кому нафіг вони цікаві селюки немиті пардон дупусрат і манекен. Дупусрат у нас працює виключно на свої шкурні інтереси а якийсь баран під ніком "читач" вигодонабувачів називає "володарями долі". То що він завжди в долях це зрозуміло особливо з ушльопком .
Рейтинг: 2+ 0-
 
Читачу, 23:11 30 грудня 2023 р.
 
А я видів вчора голу бабу в інтернеті :eek
Рейтинг: 3+ 0-
 
Льолік, 06:02 31 грудня 2023 р.
 
Я видів голого хлопа, передавав тобі привіт, казав шо якось сі ше здибаєте в новому році :)
Рейтинг: 3+ 0-
 
Болік, 06:03 31 грудня 2023 р.
 
Спершу мобілізувати мабуть потрібно всю звіздоту, яка зветься депутати та свинорилі казнокради бо ті ухилянти найперше мали б йти на фронт разом з силовиками. Що слабо такий варіант?
Рейтинг: 5+ 0-
 
Справедливість, 16:18 31 грудня 2023 р.
 
А шо то таке сифілісокон? То коли вона зі всіма переспала у єгипту?
Рейтинг: 0+ 0-
 
?!, 15:09 01 січня 2024 р.
 
Льоліку і Болєку- гіп-гіп ги-ги!
Рейтинг: 0+ 0-
 
., 20:14 01 січня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5840 днів)