Суд конфіскував у дрогобичанина собаку за напад на перехожу

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
Написав(ла) zaxid.net   
02.02.2024

 

Дрогобицький міськрайонний суд визнав винним у неналежному утриманні собаки місцевого мешканця Зоряна Кушніра, чий стаффордширський тер'єр покусав жінку на вулиці. Суд оштрафував власника тварини на 2550 грн з конфіскацією собаки. Як вказано у постанові суду, яку винесли у січні 2024 року, Зорян Кушнір 1 грудня 2023 року гуляв зі своїм собакою породи стаффордширський тер'єр на вул. Війтівська Гора у Дрогобичі. Тварина була без намордника та повідка. Собака вкусив перехожу жінку, після чого вона звернулась за медичною допомогою. У постанові суду не вказано, які саме травми отримала жінка.
Щодо власника собаки поліція склала протокол про адміністративне правопорушення через неналежне утримання тварини. На розгляд справи у суді Зорян Кушнір не прийшов.
Справу розглянула суддя Олеся Нагірна, яка дослідила усі матеріали та призначила власнику стаффордширського тер'єра 2550 грн штрафу з конфіскацією собаки. На постанову ще може бути подана апеляція.
Зазначимо, що конфіскацією тварин займається виконавча служба, хоча досі після схожих рішень судів власникам собак вдавалось уникати конфіскації тварин.
 

Переглядів: 790

Коментарі (1)
 
вона матюкнулася по русски. он собака й подумала, не наша, чужа, а може й шпiонка. а взагалi у нас в королiвствi, собаку забирають та усипляють.
Рейтинг: 1+ -1-
 
heer Flunt, 10:37 02 лютого 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5838 днів)