У Бориславі виявлено факт розтікання нафти на ґрунтовий покрив

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
12.04.2024

 

Спеціалісти Державної екологічної інспекції у Львівській області на підставі постанови про залучення в рамках кримінального провадження взяли участь у проведенні огляду місця події на території Дрогобицького району у місті Бориславі. В ході обстеження прибережної захисної смуги річки Тисмениця державними інспекторами виявлено розтікання нафти на ґрунт внаслідок прориву нафтопроводу та витоку її з резервуару.   З метою встановлення можливого негативного впливу на земельні ресурси фахівці відділу інструментально-лабораторного контролю Інспекції відібрали проби ґрунту для проведення досліджень на вміст забруднюючих речовин. 
У зв’язку із проведенням досудового розслідування у кримінальному провадженні по вищевказаному факту деталі не розголошуються. Процесуальне керівництво здійснює Львівська обласна прокуратура.



 

Переглядів: 508

Коментарі (7)
 
продайте Европi, а то засрете все кругом, бездарна влада
Рейтинг: 4+ 0-
 
з Дрогобича, 17:35 12 квітня 2024 р.
 
Хай ше поїдуть в Новий кропивник там каналізація прямо в річку тече
Рейтинг: 2+ 0-
 
Макс, 09:25 13 квітня 2024 р.
 
А кому ти продався, Шаріков?
Рейтинг: 0+ 0-
 
До з Дрогобича, 09:34 13 квітня 2024 р.
 
Вкотре теревеньками "розтеклися", щонайменше, три поци, вічні у кабінетах, здається, ще з пеленок, - про безкоштовні перевезення пільгових категорій пасажирів усіх категорій. Пільга у межах міжміських маршрутів та й- в межах чи не кожної ОТГ, "не прецює"- працюють (? ! ) лише три поци, коли стають до фотографії й біжать до банкоматів отримувати, повірте, чималі зарплати? Чому ж не працює пільга, бо треба заносити у валізах, чи- завозити багажниками? Шкода, що існує якась, з дозволу сказати, самопроголошена вибірковість, особливо- окремих вічно злих на руль, за яким кермують, перевозячи пасажирів, може означати лише одне: або вони мало друть з пасажирів, або з них- забагато друть і їхні рабовласники, і ті, до кого рабовласники "наближені". Правда, одні до одних шрайбаються, як не дивно, не маршрутками, а танкоподібними "всічотириколеса"ми. Ніяких ООНівських виплат ніхто, окрім по телевізору, не отримує, про якісь інші повернення коштів, гарантованих державою, навіть не намагайтеся дізнатися- все зжерли "поци"? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 08:46 14 квітня 2024 р.
 
Що мовчите, падлюки і скотиняки: поци почали їздити утобусами, а чи- ровберами? І не попадали з них?
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 09:11 17 квітня 2024 р.
 
Слухай, ти, сволото теплоенергівська, тобі, черевачеві пуцькатому й безмозглому, сказано, що ніякого теплозабезпечення в будинку немає давним-давно, на якого ти хрюнделя тероризуєз мешканців своїми дебільно-висмоктаними з пальця квитанціями про якесь "обслуговування", щоб тебе, скотино, трахнуло разом з твоїм комп"ютерником!
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 09:50 17 квітня 2024 р.
 
Якась "Труха" у відосиках шепелявить "Всім постраждалим від прильотів сьогодні у Чернігові Труха допоможе матеріально". Звідки у "трухи" стільки грошей, щоб аж: хто накрав- для них й разом з ними? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
?!, 09:13 18 квітня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5838 днів)