Вбивство у Бориславі – чоловіка засуджено до 7 років тюрми за вчинений злочин

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
27.05.2024

 

За публічного обвинувачення Дрогобицької окружної прокуратури 38-річного чоловіка визнано винним в умисному вбивстві (ч. 1 ст. 115 КК України). Йому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі. Про це повідомив відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.  Прокурор в суді довів, що у липні 2023 року в місті Бориславі обвинувачений вбив свого знайомого. В той день чоловіки розпивали алкогольні напої в орендованій ними квартирі. В ході застілля між товаришами виник конфлікт, під час якого фігурант взяв в руки кухонний ніж та наніс ним кілька ударів в шию та груди потерпілого. Від отриманих травм останній помер на місці.
До набрання вироком законної сили обвинувачений знаходиться під вартою.
Досудове розслідування здійснювали слідчі Дрогобицького районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.
Вирок суду набирає законної сили після закінчення строку апеляційного оскарження.

Переглядів: 563

Коментарі (3)
 
якийсь здичавiлий народ, вбивае один одного, у нас тут також пьють, максимум мордобой, але рiдко коли, ведуть себе мирно, та тихо, як би так було то не було нi одного туриста, а так десятки мiльйонiв, нiкого не бьють, а тим паче не рiжуть та не грабують, хоча барiв, кофешопiв з марiхуаною валом. Всi дружелюбнi та посмiхаються, нема такоi ненавистi, на пустому мiстi як у вас. До чого ви котитесь, на вiйнi гинуть, а ви ще й добиваете один одного.
Рейтинг: 3+ 0-
 
з яхти в Амстердамi, 18:15 27 травня 2024 р.
 
хотів тут щось написати і передумав! А що воно дасть! НУЛЬ! А що тим педарастам що вбили двох продавців в Бориславі? Що з ними? Скоро напевно вийдуть і дальше будуть різати невинних?
Рейтинг: 2+ 0-
 
снайпер +затєтий украінець, 20:09 27 травня 2024 р.
 
Я би хотів щоб сайт ДІ почав писати про наше життя а не хто і кого відправив на той світ. ВІЙНА! Люди гинуть. і немає на то ради. Що будемо далі робити не знати. Кацап не хочу спокою Нато нам не бачити ще купу років. якби НАТОь +Європа ввалили пор кацапах разом з нами ми би давно виграли війну а так маємо те6 що маємо. ВСУ здоровья і перемогиюНизький ВАМ УКЛІН!
Рейтинг: 2+ 0-
 
Поки ми..........., 21:18 27 травня 2024 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5926 днів)