«Убивати не хотів»: озвучено суму, яку намагався забрати поліцейський в обміннику Рівного

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
22.07.2022

 

Його звати Микола Полюганич. Це доволі дебелий на вигляд чоловік віком 27 років. Відомо, що він проходив службу у батальйоні спецроти ГУНП Львівщини. Родом він із села Сторона Дрогобицького району.  19 липня Микола Полюганич напав на пункт обміну валют в супермаркеті «Наш Край» на вулиці Миколи Карнаухова у місті Рівне. Полісмен з пістолетом Макарова взяв у заручники касирку обмінника, погрожував убивством та вимагав віддати йому 90 тисяч гривень. Однак пограбування не вдалося, адже на допомогу кинувся чоловік власниці магазину Роман Ніколайчук. Він героїчно виштовхав нападника з магазину. Під час боротьби полісмен завдав йому пістолетом три удари в голову, а потім вистрілив у нього. Від отриманих травм 42-річний потерпілий помер на місці події.
За вбивство та розбій в умовах воєнного стану правоохоронцю зі Львова загрожує до 15 років в’язниці чи навіть довічне ув’язнення.
Як повідомив портал «Рівне вечірнє», його відправили на 60 діб в ізолятор тимчасового тримання без права внесення застави. Прокурор Павло Толочик наполягав на такому рішенні, оскільки відомо, що Микола Полюганич має широке коло зв'язків серед поліції Львівщини та Рівненщини. Був ризик, що він міг би переховуватися чи спробувати впливати на слідство.
В суді від сорому обвинувачений приховував обличчя.
 

Переглядів: 2735

Коментарі (19)
 
Значить простих чоловіків ловлять на вулицях, у магазинах, церквах і відправляють на війну, а спецрота гуляє по місті і обмінники грабує. Чи не пора нашому верховному головнокомандувачу зайнятись силовиками, які останнім часом почали лазити по містах України ( особливо західній регіон) у не дуже тверезому стані.
Рейтинг: 21+ -2-
 
Світлана, 10:22 22 липня 2022 р.
 
Довго фантазувала чи лавров тобі платить?
Рейтинг: 2+ -19-
 
до Світлани, 12:11 22 липня 2022 р.
 
Твій комент явно мусорський. Мабуть " корєшан " того ублюдка зі Сторони таке може написати. Бо Світлана права на всі 100 відсотків так і є , що найбільше лайна , корупціонерів та зрадників саме сидить у силових структурах. І це очевидно нажаль.
Рейтинг: 16+ -1-
 
до "до Світлани", 12:38 22 липня 2022 р.
 
А за якими критеріями таких набирають у поліцію? До речі це не поодинокі випадки . Якийсь відстійник для недоносків, чи що? Довічне мєнтярі щоб другим псам було неповадно. Береги попутали , безкарними себе рахують бо велика к-сть привілеїв для псів надано, що в кінцевому результаті пригода у Рівному є НАСЛІДКОМ вседозволеності.
Рейтинг: 11+ 0-
 
питання, 12:55 22 липня 2022 р.
 
То ж бойко з горів)
Рейтинг: 9+ -1-
 
Ayaks, 13:16 22 липня 2022 р.
 
Продовження до коменту Світлани.  
Верховний головнокомандувач прикриваючись війною позакривав усім опонентам роти , бо "неначасі". А сам почав передвиборну президентську кампанію "начасі" . Він же =нелох=. Народ все схаває.  
 
Щодо події. Сумно, бо гинуть найкращі. А швалі вистачає повсюдно.
Рейтинг: 13+ 0-
 
Наталія, 15:10 22 липня 2022 р.
 
Вже тих виборів було й було, що народ вимре весь, а вони далі будуть дерибанити дерибани, тепер ще й- на виборах. То що: світ настільки перевернувся догори дригом, що знову мають залишитися на білому світі лише Адам і Єва? Та й то- на одній, окремо взятій території? І хто з них за кого проголосує?
Рейтинг: 1+ 0-
 
:;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;(, 18:50 22 липня 2022 р.
 
У липні 2007 року мене звільнили від любові до України (я це так і називаю- не дуйтеся). Бандитів вочевидь, аж надто високопоставлених), звісно, ані до, ані- після, ані- дотепер, ніхто й не збирався шукати, а незаконно засудженому (а чи мені одному? )- виплачувати матеріальну компенсацію. Таке відчуття, що всі на імені простої людини (як і- на іменах простих людей) просто дерибан дерибанили і свої гешефти крутили. А потім головні фабрикувальники (напевно ж, якась частина з них, вже самоліквідувалися, бо минуло чимало літ), почали скиглити, що їхній "бамбас (імені Віктора Кравченка) долбілі". Чому стільки часу так неефективно "далбілі"? Всі ці роки, після звільнення, я продовжую любити Україну, але, тепер вже- мовчки, і- з порожніми кишенями (за рідкісним винятком, коли вдається, бодай на якийсь час, працевлаштуватися (бо ж, неприхована політика у рабовласників: "37+ вже застарий"), а частіше- хоч щось виклянчити (а соромно ж) яко гамунітарну поміч, чи- матеріальну допомогу. Тепер таких потребувальників- тьменно в рази, тому сподіватися на екстаз любові до України вже й не сподіваєшся, а- реально спостерігаєш. І як жити тим, у кого нема дядька в Канаді, чи, бодай би, швейцара з лямпасами? ! Самозаписатися дванадцятим "апостолом" до позбавлених громадянства? Українців же ж у цілому світі ще є і є, не пропаду. Відписки з верхів вже й не складаю у валізи- резону від цього- нуль. Коментувати нічого не потрібно: я вже нікому не вірю.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Про любов- аж до ненависті, 19:29 22 липня 2022 р.
 
ось так почитаєш, або подивишся новини всякі і думаєш собі скільки ще кончених проживає між нами? Є такі навіть які самі собі шукають на задницю всяких пригод?
Рейтинг: 6+ -2-
 
снайпер + затетий украінець, 22:36 22 липня 2022 р.
 
Ну, що тут сказати, мєнт-грабіжник дибіл кончений, захиснику не треба було геройствувати, впевнений, що на місці була тривожна кнопка і камери спостереження за кілька годин грабіжника би найшли, а навіть якщо і ні, то ті гроші життя не коштують.
Рейтинг: 6+ 0-
 
Міша, 23:11 22 липня 2022 р.
 
29 червня серед ночі Полюганич затримувався поліцією за несанкціоноване пілотування дрона над територією військової частини. Ось такі справи малята
Рейтинг: 5+ 0-
 
Військовий, 15:56 23 липня 2022 р.
 
А все тому, що коли беруть на роботу у поліцію нікого не перевіряють, головне гроші і щоб хтось замовив слово за тебе. Мій родич влаштовувався, то казав, що усі перевірки, медогляди, навчання, іспити виключно за гроші чи могорич. От і маємо результат.
Рейтинг: 6+ 0-
 
Віка, 18:23 23 липня 2022 р.
 
Очевидно, що "спробувати влаштуватися" без "могорича, валюти, замовленого слова" й на новопередислоковані підприємства- нонсенс, але хто це перевіряє. таке враження, що рабовласники в Україні чогось бояться (мають чого-? )6 самих себе?
Рейтинг: 0+ 0-
 
..., 19:38 23 липня 2022 р.
 
ганьба :( :x :(
Рейтинг: 0+ 0-
 
Вася, 23:19 25 липня 2022 р.
 
Якесь таке відчуття, що всю Україну перетворили в банду "Чорна кішка"- і її членами мусять (інакше вимруть) ставати всі, крім, очевидно, бідних пенсіонерів і малоімущих інвалідів, у котрих нема ані грошей, ані статків, ані багатих родичів (котрі, у кого вони є, також, хто громогласно, хто- негласно) поставали тими ж чорнокішенцями. Одні з одних, наввипередки, грають варіята, а ті, хто цю "гру затіяли, лише потирають руки й набивають кишені. Тепер он, придумали новий "закон", згідно якого рабовласники можуть спокійно мати за ніщо рабів, конірувати ними як заманеться- і їм, прикиньте, нічого за це не буде. Які структури треба або розігнати к бісу, й- копняками з димовими шашками, або ж- перейменувати її у "Коза Ностру", інакше, взагалі, "всьо прапало"? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
?!, 05:23 26 липня 2022 р.
 
От, лапають, наприклад, розповсюджувачів наркоти- з пакетиком зілля вагою 20 грамів, 50 грамів. А що курять у ВРУні найвисокодостойніші, котрі вгаратали собі зарплати мало не удвічі в той час, коли мільйони людей заледве ви(ми-, жи-)вають на пенсії 2100? Чи там вся вага питання- у президії?
Рейтинг: 0+ 0-
 
:*, 22:15 26 липня 2022 р.
 
Віка, то Ваш родич там таки працює, а чи- бореться з корупцією?
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 06:32 27 липня 2022 р.
 
Працює, каже, що стільки грошей відвалив, тепер треба відробляти.
Рейтинг: 0+ 0-
 
Віка, 08:51 27 липня 2022 р.
 
А в яких кущах він полосатий патичок лоскоче?
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 19:04 27 липня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5828 днів)