Привітання Дрогобицькій громаді з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
23.08.2022

 

Що сказав громаді міський голова Дрогобича Тарас Кучма у вітальному виступі. Дивіться коротке відео.
 

Переглядів: 4462

Коментарі (103)
 
також вітаю вас всіх з днем незалежностІ украІни! з днем нашого рідного синьо-жовтого прапора. всім здоров я, сили духа і перемоги над клятим кацапським ворогом. низький уклін нашим захисникам украІни. опускаю голову! сльози. ви наші героІ! нехай нас всіх береже христос! слава украІнІ! героЯм слава!
Рейтинг: 12+ -2-
 
юрІй петранІвський, 14:23 23 серпня 2022 р.
 
Яке воно Кончене…брехливе і Кончене!  
А всіх істинних Українців з Святом!
Рейтинг: 72+ -8-
 
Пенсіонер, 15:04 23 серпня 2022 р.
 
Кучма вже боїться щось говорити! Бо по старій звичці ллється брехня з писка і тепер щоб не брехати вирішив зіграти на скрипці , але і тут чути що фальшивить :sigh :sigh :sigh
Рейтинг: 66+ -7-
 
Експерт, 15:13 23 серпня 2022 р.
 
Незабаром очікуємо черговий візит оперативників СБУ в міській раді :grin  
 
З хорошого. Це буде третій візит за кілька місяців. Принаймні якщо щура не закриють до клітки то хоча б ще випотрошать мішок з грошима Кучми і Ко  
 
З поганого. Компенсовувати Кучма і Ко свої збитки за рахунок поборів з дрогобичан і мешканців сіл. Бюджет міста буде працювати виключно на харуг а селяни втратять значну частину земель сільськогосподарського призначення.  
 
:cry
Рейтинг: 36+ -7-
 
Інсайдер, 16:14 23 серпня 2022 р.
 
На дрогобиччині два музиканта омелько баяніст і тарасьо скрипаль. Толку з них мало
Рейтинг: 31+ -5-
 
Баяніст, 16:31 23 серпня 2022 р.
 
Ні, троє: ще один з дрогобичан, коли був Міністром, грав на баяні. Ну, й декотрі ще працювали при Міністрах- заступниками. Заступалися за Міністрів, напевно. Але це були такі хороші й талановиті діти, нащо їм здалася та політика й все, що довкола неї? ! Зі святом, Народе, Люди і Державо!
Рейтинг: 8+ -2-
 
:), 16:47 23 серпня 2022 р.
 
Сьогодні урочисто розпочали святкування Дня Прапора і Дня Незалежності два чиновницькі клани Дрогобича ( звісно окремо один від одного) 
1й. У міській раді. Основні фігуранти. Кучма, Герман, Коцюба, Ковч, Москалик, Кондзьолка,  
отець Іван Паньків, Метик, Глубіш( як не дивно його зять Оленич в цей час був з іншим кланом). Як не дивно Задорожний.  
Перераховувати присутнього обслуговуючого персоналу не рахую за потрібне.  
2й. у районній раді. Кулиняк(Танчук), Шевкенич, Шлярп, Шильник, Сушко, Оленич. +Лучків, Дьорка, Петренко від ТРО.  
Це так для розуміння іреальної уяви хто з ким і проти кого.
Рейтинг: 50+ -6-
 
Аналітика, 17:06 23 серпня 2022 р.
 
А Шильник часом не той півень що обісцявся в дмр коли його брали силовики за хабарик , який казали потім знайшли у смітничку тієї "гордої" будівлі?
Рейтинг: 28+ -6-
 
до Аналітика, 17:36 23 серпня 2022 р.
 
Той саме. Тоді міським головою був Олексій Радзієвський. Шильник керував Юр. відділом. На прохання однопартійця Василя Танчука міський голова влаштував Степана Кулиняка до нього юристом. Коли Шильника взяли на хабарі Юр. відділ очолив Кулиняк(Танчук). Скоріш за все це було спец операція щоб змінити керівника на потрібну людину.
Рейтинг: 30+ -7-
 
Аналітика, 17:45 23 серпня 2022 р.
 
Якщо коротко то зібрались ярі корупціонери, які використовуючи свої посади прихватизували всі комунальні об'єкти за копійки чи купони у минулому , капусти нарубали , а тепер можна і на скрипці зіграти. Все для виборців - любий каприз від казнокрадів. Казалось би, що ще треба тій інертній масі тільки мелодію від скрипаля. А скрипаль ще той мастак.
Рейтинг: 29+ -4-
 
Думка до Аналітика, 17:50 23 серпня 2022 р.
 
Дорожівці хитрющі люди . Палії так звуть селян з Дорожова. Кльове поганяло.
Рейтинг: 6+ -6-
 
до Аналітика, 17:54 23 серпня 2022 р.
 
Андрій Лучків ( начальник ТРО, депутат ДМР від «Удару», юрист ДМР за Радзієвського) також колись був фігурантом корупційного скандалу.  
 
Вирізка з журналістського розслідування: 
 
Володимир Качмар, нині суддя Львівського апеляційного адміністративного суду) 
 
На цього суддю із Дрогобича накатав заяву місцевий чолов’яга. Мовляв, суддя і тутешній адвокат Андрій Лучків вимагають хабара за правильне рішення.  
 
Слідчий повірив і відмовив у порушенні кримінальної справи проти судді. Адвоката Лучківа засудили аж на 800 гривень штрафу. І він продовжує плідно працювати у юриспруденції.  
 
Більше інформації на порталі Антикор.
Рейтинг: 26+ -9-
 
Аналітика, 18:07 23 серпня 2022 р.
 
Крутяцьке вітання! Слава Україні! Героям слава!
Рейтинг: 10+ -18-
 
Максим, 18:37 23 серпня 2022 р.
 
З вересня піде повним ходом приватизація державних об'єктів бо ВР одобрила внесені зміни до закону про приватизацію чим зменшила кількість заборонених до призватизації об'єктів державної власності, отже що там у нас ще залишилось невкрадене князьками минулих каденцій?
Рейтинг: 12+ 0-
 
дрогобичанка, 18:49 23 серпня 2022 р.
 
Доречі міський голова дійсно обдарована людина, закінчив музичну школу на відмінно, пізніше здобув визнання медецині, як лікар, а на сьогоднішній день найуспішніший мер Дрогобича за 30 років. Всіх зі Святом! Слава Україні
Рейтинг: 14+ -40-
 
Однокласник, 19:18 23 серпня 2022 р.
 
Того сцикливого таргана вже так загнали, що воно вже навіть боїться рота відкрити.  
То кучмо за 7 років вже стільки навиплітало, що місцеві активісти розкладають його спічі та брехливі обіцянки на цитати.  
Сцикливий тарган, доречі що то за чорна футболка була на ньому, що за нашивки якісь сонечка.
Рейтинг: 38+ -5-
 
Дрогобичанин., 19:18 23 серпня 2022 р.
 
Очевидне - неймовірне? Щось таке. :)  
Одні креативники у владі! :) Таке відчуття, що дурдом з банкової завітав і до нас.  
Приєднуюсь до привітань притомних людей. Святкуємо разом . Слава ЗСУ!  
 
Вова путін із ЧК 
Був холуй у собчака.  
Скільки часу вже пройшло,  
Був ХОЛУЙ, а став ХУ&ЛО.
Рейтинг: 24+ -5-
 
Наталія, 20:05 23 серпня 2022 р.
 
Чому Кучма Тарас ще не сидить в тюрмі?
Рейтинг: 43+ -4-
 
Кучму-геть!, 20:07 23 серпня 2022 р.
 
Ви просто молодець! Ви так гарно граєте на скрипці і просто чудово вколюєте голки, що аж так і хочеться сказати , що керувати містом то не Ваше , Тарас Ярославович! Займіться краще чимось корисним, не руйнуйте більше місто , будь-ласка !
Рейтинг: 36+ -5-
 
До мера, 20:08 23 серпня 2022 р.
 
Ой, пане "Однокласнику", якщо Ви з таким самим успіхом виписуєте своїм пацієнтам рИцепти від медЕцини- то нагадуєте одну пані, котра переконувала всіх, що вона- корИспондент. Пані зрозуміла свою "абшибку"- й більше не пише нічого, аби знову не наробити "памілок". Напевно, ви всі навіть букваря не читали, але одразу поставали до великих наук, крісел, поробилися зятями впливових тестів і невістками не менш впливових тещ? ! Аби трішки згладити Ваш ймовірний надутик- треба визнати, що випускники Оксфордського університету ще недавно, приїхавши в Україну, мусили перекваліфіковуватися, бо "у нас такі дипломи (були) недійсні". Це щось таке, наче з патріотів- у патрійоти.
Рейтинг: 23+ -4-
 
:(, 20:32 23 серпня 2022 р.
 
Головне, що ви зрозуміли суть мого коментаря, що теперішній мер дійсно обдарована людина і для розвитку міста йому вдалося зробити значно більше від інших. А щодо моєї грамотності я знаю, що в школі вчився гірше від Тараса Кучми, але здобута мною в школі освіта дозволила чесно прожити 58 років та виховати і вивчити грамотних дітей.
Рейтинг: 7+ -23-
 
Однокласник до :(, 21:35 23 серпня 2022 р.
 
Пройшло 3 роки і я не можу знайти тих хто голосував за Зеленського. Пройшов лише рік, і я не можу знайти тих-хто голосував за Кучму.
Рейтинг: 15+ -13-
 
Бігуняк Ярослав Степанович-про, 22:19 23 серпня 2022 р.
 
Схоже що з розумовими здібностями у вас проблеми. Інакше ви б зрозуміли що Кучма попав всього навсього в потрібне місце в потрібний час. Децентралізація ( започаткована ще за Януковича і впроваджена Порошенком) це виявивилпсь маною небесною для місцевих царьків. Такі можливості корупційні Радзієвському приміром навіть у ві сні не снились. Як краде Кучма з хлопцями не крали разом взяті Радзіки, Глубіші, Гуки і Лужецькі. Тарас в цьому неперевершений. Злодій в законі. Але всьому приходить кінець. Кінець або місцевим злодіям при владі або кінець Україні. Держава невинесе такого тягаря під час війни. А світ не дурний, якщо побачить що в нас немає змін з корупцією просто відвернуться від нас.  
Ваш Кучма це мародер і негідник. Можливо навіть завербований спец службами параші.
Рейтинг: 30+ -4-
 
До однокласника, 22:20 23 серпня 2022 р.
 
Я ніколи в житі не крав і знаю кучму ще зі школи він також не здатний на крадіжки, а щодо народився в потрібний час, я думаю що більшість визначних історичних постатей народились в свій час і зробили свої вкладення у розвиток людства, а якщо б вони родились на два століття раніше, або пізніше то не відомо чи їм вдалося здобути ті визнання які здобули.
Рейтинг: 8+ -16-
 
Однокласник до попереднього, 23:11 23 серпня 2022 р.
 
Таких обдарованих тьма тьмуща но чомусь вони змушені полуницю у поляка збирати бо корупціонери на посадах до скону сидять або передають у спадок своїм дітям чи внучаткам. Велика частина дрогобичан вже ніколи за того маестро не проголосує і крапка. Хіба що переселенці і він на них розраховує. Це ж ясно всім.
Рейтинг: 28+ -2-
 
до однокласника, 23:28 23 серпня 2022 р.
 
Порядна та чесна людина себе оточує такими ж людьми . А твій однокласник одних корупціонерів та гопніків навколо себе назбирав. Це про щось говорить чи ні?
Рейтинг: 29+ 0-
 
до однокласника, 23:36 23 серпня 2022 р.
 
Під ніком «однокласник» напевно тут строчить Герман. Йому є за що вихваляти Кучму. Але це вже не допоможе. Кучма наробив криміналу стільки що йому до своєї робової дошки прийдеться годувати СБУшників.
Рейтинг: 21+ -6-
 
Правда, 23:40 23 серпня 2022 р.
 
Хворий перед введенням наркозу для проведення операції з видалення апендикса питає лікаря: 
-Пане доктор, а після операції я буду грати на скрипці?  
-Ну звичайно будеш!  
-Дивно, ніколи в житті не грав, а тепер буду! ?  
Може і цей голковколюючий анестезіолог став скрипачем після наркозу, в який опустив всю громаду щоб розкрадати її майно? !
Рейтинг: 29+ -2-
 
Музикант, 23:51 23 серпня 2022 р.
 
Кучма ше думає підзаробити , на новий Мерседес!
Рейтинг: 13+ -5-
 
Макс, 23:55 23 серпня 2022 р.
 
"Дуже талановиті та хитрі" всі юристи , що пройшли вишкіл в стінах Ратуші. Їх постійне вміння завжди гарно очиститись від своїх витівок є проявом того , що дрогобичани не здатні вказати їм на місце біля параші. А цим театром вміло керує суддівська мафія, через яку вони вирішують всі питання. Мільйонні зарплати та вагома доплата через адвокатів та юристів дає їм змогу в даний час похизуватись своєю благодійність. Котик какає серед кімнати бо господарі йому на це дозволяють . Слухаймо зачаровані мелодії талановитих скрипалів. Це наша принципова позиція.
Рейтинг: 24+ -1-
 
123, 08:27 24 серпня 2022 р.
 
Чим Вам всім Кучма недогодив? Людина на своєму місці, працює, нікуди не втікає, а те що краде - хай краде але і зробив багато для міста ніж ті всі попередні мери в "". Люди відкрийте очі, підніміть голову і подивіться навкруги на іншим мерів. Всіх з Днем Незалежності ™›! І перестаньте бути такими жорстокими в такий складний для України час.
Рейтинг: 8+ -31-
 
Ілля, 08:29 24 серпня 2022 р.
 
До виборів залишилось трохи більше року. Інтуїція мені підказує, що від учора ми будемо ще не один раз слухати гру новоспеченого скрипаля. :)  
У нього свій *дугін*. Омріяне крісло у ВРУ надійно захистить його від казенних нар. Така сумна для нас реальність.
Рейтинг: 25+ 0-
 
Наталія, 08:42 24 серпня 2022 р.
 
З розумом дружиш? Подивись яким доглянутим і сучасним є історичне місто Перемишль в Польщі. Це зовсім недалеко.  
Ось на кого треба рівнятись. А не на наших злодіїв. Може під час війни варто зрозуміти що корупція знищує Україну. Завдяки таким дурням і війна в державі. На міцну державу не нападають. Якби не корупція ми давно були б в НАТО і ЄС.
Рейтинг: 31+ 0-
 
До Ілля, 09:08 24 серпня 2022 р.
 
Дякую тобі, Україно, за те, що в День твоєї незалежності від нас всіх, у мене в кишені- 6 гривень 60 копійок. Та нічого: я тебе також переживу! А політичним шльондрам і шльондракам, котрі розповідають, які ж ви, народ, у нас "красіві та сильні"- нехай ідуть навздогін руському кораблю, може- не раз і не за одним! Слава Україні? !
Рейтинг: 22+ 0-
 
Слава Україні- в УРкаїні?!, 09:11 24 серпня 2022 р.
 
Перестати бути жорстокими- це для таких дебілів, як Ви (а то й- злодіїв, скоріш за все). Ніколи! Не радьте Українцям відкрити очі- роззуйте свої!
Рейтинг: 22+ 0-
 
ПсевдоІллі, 09:18 24 серпня 2022 р.
 
8) … ще ся той не вродив, хто б усім догодив… не помиляється лише той, хто нічого не робить, а тільки критикує… якось так… а на загал вітання з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України!
Рейтинг: 7+ -20-
 
Дрогобичанин, 09:23 24 серпня 2022 р.
 
Чия акторська гра вам більш до вподоби, хто грає роль патріота і щирого добродія більш правдоподібна: 
Тараса Кучми чи Степана Кулиняка(Танчука) 
І чи зможе молодий Степан вийти на велику сцену ( ВР чи голова ОТГ) лише за рахунок акторскої гри без спонсорства тестя.
Рейтинг: 25+ -10-
 
?, 09:29 24 серпня 2022 р.
 
Можна бути жиробасом- й танцювати мудрі гопацульки, а можна тижнями ходити без копійки в кишені- й бути сильним! Махалки стрічечками й скачки під фонограму- це все до жомової ями. Ну, або- туди, куди вас закопають. А там нікому слави не потрібно. Там кожен- сам, на персональнім одрі. Навіть не у підвалах маєтків, а просто- в ямі. А таки- У Господа на руках! А то й- у Бога на каркошах! А ви собі плачте, можете, навіть- під фонограму.
Рейтинг: 13+ 0-
 
Між рядками, 11:18 24 серпня 2022 р.
 
Та то він показує як грає на нервах усіх дрогобичан. ))))) Насправді готується грати по весілєх , після обшуків сбу хлоп ся лишить без роботи :grin :grin :grin :grin
Рейтинг: 21+ 0-
 
Цвай-гон, 12:22 24 серпня 2022 р.
 
Я маленький пастушок,  
по колінця - кожушок,  
я на скрипочці граю 
з Днем Незалежності вітаю! :)
Рейтинг: 16+ 0-
 
Скрип пальчик, 12:28 24 серпня 2022 р.
 
В той час, на День Незалежності, коли Кучма показує так би мовити "свою обдарованність, прояку піде мова ще далі, С. Кулиняк та його команда спільно із БФ "Коло" знову на фронт до наших захисників відправили ще 4 позашляховики, а від початку вторгнення москалів передановже біля сотні автомобілів на фронт, що дає підстави на іх таке волонтерство відзначення на державному рівні. Дійсно, хто би що не казав, але таким волонтерством можна і треба піаритись, бо ц3е реально вражає і заслуговує подяки.
Рейтинг: 10+ -25-
 
пенсіонер, 14:49 24 серпня 2022 р.
 
Голова Кулиняк тільки фотографується біля автомобілів які придбали волонтери на зібрані людьми гроші. Чистої води показуха голови РДА. Дуже хоче стати депутатом ВР.
Рейтинг: 31+ -4-
 
До пенсіонера, 15:28 24 серпня 2022 р.
 
Ти напевно вважаєш, що він би мав сам зіздити до Польщі, знайти позашляховик, загрузити власноруч його броніками, тепловізорами і медикаментами та самому перевезти авто на передову, ну це ж в таких масштабах не реально, навіть тобі, якщо ти в цьому варишся. Щоб відправити хіба один автомобіль, він концентрує на собі тисячу дзвінків, що б розрулити всі перепони, які не спроможні вирішити волонтери, там все крутиться біля одноі особи, бо інакше ніяк, а ти може знаєш інший спосіб, то поділися, а не пиши всякі несенітниці, бо то вже занадто. Бажаю як волонтеру хоча б ровер провезти через границю і відправити в зону бойових дій, а хлопці перевезли біля сотні авто. Як я знаю, що кулиняк побував з зоні бойових дій, окрім того ще привіз меморандуми з містами, які під обстрілами але це не для тебе.
Рейтинг: 6+ -18-
 
до до пенсіонера,, 16:34 24 серпня 2022 р.
 
Легка форма роздвоєння особистості, коли особа робить такі вчинки, які не характерні для неі. Такий стан може проявитися в алкоголіка, або в наркомана, складніше, а саме шизофренічне роздвоєння-треба лікувати. Ознаками роздвоєння особистості є: -втрата звязку з навколішням світом;-відсутність логіки;-різка зміна настрою та інш. Причиною "роз0двоєння" може бути серйозне психологічне потрясіння. Відбувається таке собі самонавіювання, що немає проблем, людина втрачає простір і не відчуває реальності. Якщо робота призвела до "роздвоєнності", то від такоі роботи треба позбуватися.
Рейтинг: 17+ -2-
 
Роздвоєння та симптони., 17:20 24 серпня 2022 р.
 
Зате Кулиняк(Танчук) встигає відвідати Валенсію і позасмагати там на пляжі 8)
Рейтинг: 28+ -7-
 
До 16:34, 17:28 24 серпня 2022 р.
 
Я то думаю всі підприємці стали волонтерами і постійно їздять за кордон. Хто мав владу і гроші той жив і живе собі без обмежень і проблем в цій державі. А бідний мотлох нехай виживає як хоче і їде на війну. Кріпосне право в дії.
Рейтинг: 20+ -2-
 
:(, 17:47 24 серпня 2022 р.
 
Звертаюся до кончених які проживають в ДРОГОБИЧІ і своіми дописами підігрують москалям + кацапні . обпльовуючи всіх і всьо. Краще закрий РИЛО і сиди тихо і не мурчи! Нинішна влада зробила багато для ДРОГОБИЧА, одне лише мінус нп розпочалося будівництво смттєпереробного заводу тому що війна з недобитими мроскалями ще в 1943 році ГІТЛЕРОМ!
Рейтинг: 5+ -19-
 
Вчора, 18:51 24 серпня 2022 р.
 
Дичино! Багатьом мислячим людям збрид той скрипаль після низки корупційних шкандалів , що ще не ясно.
Рейтинг: 21+ -4-
 
вчорашньому, 19:01 24 серпня 2022 р.
 
Наш очільник молодець.  
Йому успіху заздрять лузери.
Рейтинг: 11+ -18-
 
Борис, 19:04 24 серпня 2022 р.
 
Він певно на президента хоче балотуватись чи я помиляюсь?
Рейтинг: 12+ -1-
 
до "до пенсіонера", 19:09 24 серпня 2022 р.
 
Ніби нічого такого не сталось, мер привітав з Днем Незалежності, це було у кожному місті, але на дрогіфо знов понеслось гімно по трубах. Які ви тут недолугі і нещасні, мені вас шкода.
Рейтинг: 8+ -14-
 
Стах, 19:39 24 серпня 2022 р.
 
Всіх нормальних дрогобичан хочу привітати з днем Незалежності України! Слава Україні! Слава ЗСУ!  
А всім незадоволеним коментаторам діями нашогл мера чи головою РВА щоб ішли в сраку!
Рейтинг: 7+ -11-
 
До нормальних дрогобичан, 19:40 24 серпня 2022 р.
 
До дрогобичанина.  
Шановний. Зелена влада про@бала (то биш помилилась) Херсон та Запоріжжя. Зелена влада тільки вчора про@бала ( так сказав міністр культури , а швидше міністр безкультур'я) жестовий знак ТРИЗУБА.  
Питання до Вас: Ви теж їхні дії вважаєте банальними помилками? Якщо відповідь ствердна, то Ви нічим не відрізняєтесь від отих неуків та дурнів.
Рейтинг: 12+ -8-
 
Наталія, 20:02 24 серпня 2022 р.
 
Перестаньте жертися дебіли на Дрогінфо і лити бруд один на одного я давно не заходив на цей сайт, а зайшовши офігів, що стільки бруду лиєте на своїх земляків і це в той час коли країна воює і нам щоб перемогти потрібно об'єднуватись та разом перемогти Орків.
Рейтинг: 9+ -11-
 
До дебілів з Дрогінфо, 20:32 24 серпня 2022 р.
 
Тут просто сидить купка нереалізованих в житті дрочерів, які можуть писати своє лайно поза спинами, а в житті сраки зализують до блиску! Іванко перший сраколиз та любитель солоних пиріжків! Сидять в дупі і один одного вихваляють)))! Бидло незреалізоване!
Рейтинг: 14+ -15-
 
До попереднього, 21:30 24 серпня 2022 р.
 
Лучків точно не можна відносити до клану Кулиняка, він надійний багнет Кучми спільно зв своїм Кушликом
Рейтинг: 18+ -5-
 
До Аналітика, 21:33 24 серпня 2022 р.
 
Я Гринь
Рейтинг: 1+ -1-
 
Гринь, 21:42 24 серпня 2022 р.
 
2032-й, а ти чого сиромудренно дрочиш десь в Монако, приїзди в Україну- й дрочи тут. Заодно, прихопи звідтам все, що тут накрав у Народу!
Рейтинг: 11+ 0-
 
(Вже, ще) не дебілові, 22:22 24 серпня 2022 р.
 
А ти, 2130-й, яку руку людям подаєш, а якою- кулачок із запасними яйцями стискаєш? ! Шміровози ви пластилінові.
Рейтинг: 8+ -1-
 
Тьху на вас!, 22:24 24 серпня 2022 р.
 
То що то чмо вусате брехливе то зрозуміло! Але прикро одне що більшість коментів під статею це робота двох , бороданів,
Рейтинг: 12+ -3-
 
123…, 22:35 24 серпня 2022 р.
 
А реалізовані дрочери себе реалізували шляхом відкатів від тендерів та прихватизацією комунальної землі отг. Якось так бачиться . На одну чиновницьку зарплату жити ті "реалізовані" не хочуть , а мали б , якщо лізли у владу служити громаді .
Рейтинг: 11+ 0-
 
містянка до "до попереднього", 22:48 24 серпня 2022 р.
 
Нелюблять нашого обдарованого вже доволі багато виборців бо виявився обдарований звичайним брехунцем якщо мяко кажучи.
Рейтинг: 17+ -3-
 
до Стаха, 22:54 24 серпня 2022 р.
 
Брехунцем і крадунцем виявився 8)
Рейтинг: 14+ -4-
 
Про вусате ЧМО, 23:07 24 серпня 2022 р.
 
Шизофренік скрипаль:)))
Рейтинг: 17+ -4-
 
Паращак Надія, 23:28 24 серпня 2022 р.
 
У команді Кучми є тільки одна притомна людина - це Ромко Москалик. Всі інші починаючи від Германа закінчуючи Щербою є породистими Долбойобами!
Рейтинг: 5+ -16-
 
Петруняк, 23:31 24 серпня 2022 р.
 
А де подівся Герман щось його не видно?
Рейтинг: 15+ 0-
 
Аріель, 23:32 24 серпня 2022 р.
 
Ля-ля-ля-баляля "нікому то не треба", давайте ось як: виходить на арену Президент, кличе до себе весь отой мурлодерський сходняк- і за 24 години всі награбовані мільярди, де б, у яких Европах чи Америках, вони їх не переховували, вкупі- зі самими собою, за 24 години повернути в Україну. Тоді народ визнає, що влада- слуга народу. А то, знаєте, рабам якось до фрикадельки, про що ви там, наввипередки, будете відосикати котрий раз: розстріляв з десяток гадів посеред кожного обікраденого ними міста- ось і весь теревеньк. А тоді собі хоч засідайте, хоч просідайте, хоч попандопультеся одні з одними. Бо витримувати весь цей бардебельдос народові несила було ще тридцять років тому, як ми, люди, ще ноги тягаємо. Вже он, "укравчучки" знову почали клеїти на стовпах: гойрайте "попити кави у Відні", а хоч- до самих, до окраїн. Іншого варіанту- нема, й нічого ліпити лісапеда! Хто зі всіх "шести сміливих" папіків мафії попреться "барижити" першим: на джипах, чи- на персональних яхтах, не забувши взяти зі собою особистих кухарів, табун коханок і хоча б одного цирульника з "менеджером з ландшафту території"? !
Рейтинг: 5+ 0-
 
!, 06:43 25 серпня 2022 р.
 
то це було офіційна зустріч по запрошенню влади міста Валенсіі та інших населених пунктів. Делегацію мав очолити львівський губернатор, але його не відпустив Президент. Трохи маєш неповну інформацію, бо зустрічі відбулися з владою трьох іспанських міст. Це міроприємство анансовано та погоджено на державному рівні за участю іспанського консула. Результати поіздки перевершили сподівання, був зроблений звіт щодо співпраці в різних напрямках, звичайно була і культурна програма, що завжди робиться. Більш детально цей добродій, який виложив про засмагання, тим піддав сумніву роботу, яка не дуже афішується, бо це не була приватна поіздка, може звертатись до області, але не факт, що це може комусь здатися дуже підозрілим, краще помовч, а то ще накличеш на себе біду. Не переходи межу.
Рейтинг: 7+ -4-
 
щодо засмагання на пляжі,, 08:33 25 серпня 2022 р.
 
Зважаючи на стиль формулювання, "будівництво смттєпереробного заводу" почалося ще у 1943 році - Гітлером? А мільйони тонн золота вмерли разом з ним, позаколупувані у тайниках? Блін, "один лише мінус", зате- який! Жирний- як РИЛО. Страшенна "культура" європейської нації. Може, Ви ще й матюкаєтеся хоча б українською, бо сучасних матюків у нашого народу ніколи не було- ніколи, а всіляка пся крев курва і йклмннах- це пришельці, зайди. То кому служите, самого себе вводячи в оману?
Рейтинг: 9+ 0-
 
Вашому Вчорайшеству, 08:38 25 серпня 2022 р.
 
А от я відсвяткував так відсвяткував. У десертному барі познайомився з двома такими пустунками, що вони цілю ніч витворяли, ви би бачили. Щей хотіли продовження, тільки що ледве впровадив, бо має жінка зі села приїхати.
Рейтинг: 6+ 0-
 
Гріцацуєв, 08:44 25 серпня 2022 р.
 
Аж сьогодні переглянув віде, люди та він дійсно хворий, з ним треба щось робити.
Рейтинг: 19+ -2-
 
Дрогобичанин., 09:41 25 серпня 2022 р.
 
Та нехай і вусатий так попіаритися як Кулиняк, чому не видно такого піару? Нехай би всі так піарились і хлопцям легше буде на передовій, а на скрипці грати то вже криза жанру, треба йому гнати в шию таких недолугих радників, що таке нарадили
Рейтинг: 10+ -9-
 
Бич, 10:34 25 серпня 2022 р.
 
Замість нього Ковч піариться, голова міста не піаритись повинен, а працювати.  
А привітання мешканців громади з святами це нормальна практика так само нормально коли голова РДА мешканців району.
Рейтинг: 9+ -10-
 
До Бича, 11:02 25 серпня 2022 р.
 
Кулиняк таємно з’їздив по державних справах до Валенції :grin  
Думаю він б не упустив можливості попіаритись на такій важливій державній зустрічі 8)
Рейтинг: 13+ -4-
 
:), 11:55 25 серпня 2022 р.
 
Ще й таємно по засмагав на пляжі :grin Молодець який))
Рейтинг: 12+ -4-
 
:), 11:56 25 серпня 2022 р.
 
Кучма теж робить добрі справи просто не піариться 8)
Рейтинг: 10+ -10-
 
:), 11:58 25 серпня 2022 р.
 
Та не вийде об'єднуватись, бо пів країни воює , а пів бабло далі колотить і пофіг, шо війна. Очі роздупли
Рейтинг: 14+ 0-
 
до 2032, 13:18 25 серпня 2022 р.
 
Ти часом не з рашки друг? Шо це означає-хай краде? Ти хлопче в сосну вдарився?
Рейтинг: 9+ 0-
 
Іллюшці, 13:38 25 серпня 2022 р.
 
Важливо як вони розпоряджаються майном громади та коштами платників податків . Якщо, образно чистоплотний у своїй роботі посадовець тоді з задоволенням приймаєш його вітання бо розумієш що це щиро та від душі. Просто вже край, як набридли подвійні стандарти у всьому та наша невмируща корупція серед чинуш.
Рейтинг: 11+ 0-
 
до "до Бича", 14:43 25 серпня 2022 р.
 
Ще такої кількості масових гулянь, концертів та скупчення людей як зараз під час війни Дрогобич не бачив.  
То вже кучмо піариться під благим ділом, збір коштів для ЗСУ.
Рейтинг: 19+ 0-
 
До :), 14:56 25 серпня 2022 р.
 
Кулиняк не жаліє грошей на зйомки професійних піар роликів і щоденні фотосесії. Для цього він навіть в штат РДА ввів посаду оператора і фотографа. Мріє про велике політичне майбутнє.
Рейтинг: 16+ -3-
 
правда, 15:14 25 серпня 2022 р.
 
Він з Кімом змагається мабуть.
Рейтинг: 11+ 0-
 
до правди, 16:40 25 серпня 2022 р.
 
Сірожа, йди- і ліпи пірожена з пісочку, а то, куди не глянь, всюди- Сірожа всіх знімає. Ну, прям- на панелі під червоними лямпками, яко десь на стометрівці у Нідерляндах.
Рейтинг: 2+ 0-
 
:(, 17:25 25 серпня 2022 р.
 
Ну, як це "Кучма не піариться"? ! А він на скрипці грав під фонограму і за кадром, а на монітори- діти співали? Ну, зрозуміло ж, що це піар- як одна зі складових роботи влади. Ну, так є. АЛЕ! Якщо з Києва ще коли всім сказали "Йдіть у сраку! "- то ви, хлопці, бодай ставте перед собою який футляр від тої скрипки: люди трохи грошей накидають- та й буде вам і казна- в бюджеті, а не бюджет- казна що. А то ж стільки нових людей наїхало, вони там, коли звозили автобусами "для картінкі", й не знали, що в Україні є Україна, а не лише- пропаганда України.
Рейтинг: 9+ -4-
 
Вже ж... А все ж!, 17:32 25 серпня 2022 р.
 
Я як колишній працівник інноваційної розбудови міста при Дублінському університеті , можу сказати лише одне , - цей ваш Кучма дебіл і недолуге чмо , яке тільки своєю тупістю руйнує майбутнє України!
Рейтинг: 14+ -2-
 
Експерт, 19:18 25 серпня 2022 р.
 
З 1 квітня 2021 року прив’язки до районної чи міської лікарні більше немає. І гроші за надану медичну послугу НСЗУ заплатить тій лікарні, яку обере пацієнт. Вимога купити ліки чи заплатити за аналізи, обстеження тощо – НЕЗАКОННА!  
Запам’ятайте номер – 16-77. Це гаряча лінія НСЗУ, яка збирає такі скарги і вживає відповідні заходи. Вона має право призупинити оплату і навіть розірвати договір з такою лікарнею.  
З 1 квітня 2021 року в Україні стартував другий етап медичної реформи, в який були включені медичні заклади, які надають спеціалізовану (районні, міські) та високоспеціалізовану (обласні лікарні і центри) медичну допомогу. Між ними буде шалена конкуренція, боротьба за пацієнта, адже пацієнт зможе вільно обрати ту лікарню і спеціаліста, в якій хоче проконсультуватися чи прооперуватися. Прив’язки до районної чи міської лікарні більше нема. І гроші за надану медичну послугу НСЗУ заплатить тій лікарні, яку обере пацієнт.  
Що варто знати пацієнтам?  
1. НСЗУ оплачує медпослуги лише за скеруванням сімейного лікаря. Тож ті, хто ще не обрав свого сімейного лікаря і не підписав з ним декларацію, можуть це зробити й зараз. Чому це важливо? Якщо вам потрібно буде проконсультуватися у вузькопрофільного спеціаліста (кардіолога, невролога, уролога тощо), чи лягти в лікарню на планову операцію, то потрібно буде скерування від сімейного лікаря. У такому випадку лікарні за лікування буде платити не пацієнт, а НСЗУ відповідно до затверджених тарифів.  
Якщо ви прийдете на прийом до спеціаліста без скерування, то за медпослугу заплатите з власної кишені.  
Виняток. З квітня 2021 року без скерування сімейного лікаря безоплатно можна звертатися лише до акушера-гінеколога, стоматолога, педіатра, психіатра, нарколога. Усім, без винятку, безкоштовно нададуть екстрену медичну допомогу у всіх лікарнях.  
2. Скерування до спеціаліста і медична карта пацієнта тепер- електронні. Скерування до вузьких спеціалістів- в електронному вигляді, як і медична картка пацієнта. На телефон пацієнта, якого сімейний лікар скеровує на консультацію до вузького спеціаліста, прийде відповідний код. Для літніх пацієнтів, яким непросто користуватися телефоном, код можуть роздрукувати. Пацієнт приходить, скажімо, до кардіолога- і називає йому свій код. Кардіолог заходить в його електронну карту і бачить, з якими проблемами до нього сімейний лікар скерував пацієнта.  
3. Прив’язки до міських чи районних лікарень більше не буде. Пацієнт має право обрати лікаря і лікарню, в якій хоче поправити своє здоров’я. Якщо раніше мешканця села будь-якого району скеровували до кардіолога, що працював в районній поліклініці чи лікарні, то зараз такого нема. Кожна людина може обрати для консультації чи планового лікування того лікаря і ту лікарню, яким довіряє, в яких ту чи іншу медпослугу надають краще, мають сучаснішу діагностичну апаратуру тощо. Тобто, кожен громадянин може сам вирішити, де йому проконсультуватися. Він може поїхати в лікарню сусіднього району, може приїхати в лікарню до Харкова чи Києва. І гроші за його лікування отримає та лікарня, яку вибрав пацієнт. Але потрібно мати скерування сімейного лікаря.  
4. Вимога купити ліки чи заплатити за аналізи, обстеження тощо – НЕЗАКОННА! Кожна медична послуга має свій тариф, згідно з яким НСЗУ платить лікарням за надані послуги. Скажімо, пологи коштують – 8136 грн, лікування інсульту – 19332 грн, інфаркту – 16001 грн тощо.  
До тарифів за медичні послуги не включено вартість лікарських засобів, медичних виробів та витратних матеріалів. Ними будуть забезпечувати централізовано за рахунок інших програм державного бюджету.  
То ж, якщо ви потрапите до лікарні чи на прийом до лікаря, і вам скажуть купити ліки чи заплатити за обстеження, то ці вимоги – НЕЗАКОННІ! Запам’ятайте номер – 16-77. Це гаряча лінія НСЗУ, яка збирає такі скарги і вживає відповідні заходи. Вона має право призупинити оплату і навіть розірвати договір з такою лікарнею.
Рейтинг: 6+ 0-
 
Анти-джипінг медікал!, 19:23 25 серпня 2022 р.
 
А приватні живодери, котрі 4 години дриндають у кабінеті державної лікарні, відтак- виписують скерування до самих себе, але вже- до приватного кабінету? Може, Міністрові цих монстрів з монстрицями не по курортах фоткатися, а працювати? ! А ні- то метати гній на фермі у котрогось зі спонсорів-мурлодерів? !
Рейтинг: 4+ 0-
 
!, 19:31 25 серпня 2022 р.
 
На всіх активних коментаторів вже заведено досьє. Чекайте нас з побратимами в гості
Рейтинг: 3+ -13-
 
Василь Ананевич, 19:50 25 серпня 2022 р.
 
Я Вернусь!
Рейтинг: 8+ -1-
 
Ігор Чава, 19:56 25 серпня 2022 р.
 
Ніяк не збагну: якщо депутат-слуга народу, то яка може бути у слуги недоторканність? А ще більше дивуюся: де це бачено, щоб слуги заробляли більше від господарів?
Рейтинг: 19+ 0-
 
Бананас, 21:11 25 серпня 2022 р.
 
самий кращий допис то бананас від 25 серпня . так тримати! маладЄц! Істину глаголіш так воно і є.
Рейтинг: 5+ -1-
 
снайпер + затетий украінець, 21:39 25 серпня 2022 р.
 
Цікаво на чому Лисий чмошнік грає?
Рейтинг: 16+ 0-
 
Микита, 23:54 25 серпня 2022 р.
 
Маєш логічне мислення друже. Щоб "закохати" у себе виборців ті СКотиняки готові будь-як себе назвати лиш би до влади припетляти. Їхні назви та гасла голімий лохотрон а метафізичні потреби у них єдині - збагатити свій добробут . Бо політика у нас - це шлях до збагачення і далеко не для добробуту простого народу . Отака тепер думка у виборця нажаль.
Рейтинг: 11+ -1-
 
до" Бананаса" 25 серпня, 08:38 26 серпня 2022 р.
 
Лисий може тільки грати на дутці-волосянці Кучми, щоб загравати свої афере про які той навіть не догадується
Рейтинг: 14+ 0-
 
До Микити, 12:51 26 серпня 2022 р.
 
Ну, якщо це все- правда, то над входом треба почепити червоний ліхтар, а у вікнах- поробити прозорі вітрини, бодай- з портретами "моделей" і "моделів". А що: ідея абсолютно европейська, і відвідувачів з валютою стане в рази більше. Для таких ніякий курс долара не страшний.
Рейтинг: 5+ 0-
 
:(, 19:18 26 серпня 2022 р.
 
Новоспеченого скрипаля-віртуоза можна слухати безконечно , але чогось бурчить (незадоволений) мій голодний шлунок. :) Одна радість - не тільки мій. :) У багатьох.
Рейтинг: 12+ -1-
 
Наталія, 23:49 26 серпня 2022 р.
 
Коли кучма знімав апартаменти по іглотерапії в гуртожитку кранового заводу,  
то вся шизглонгова рать приходила на процедури. бо власне ці дури хотіли бути модшими за свої роки. А зараз вони підтримують таракана який через своє самолюбування втратив довіру громади, а власне "тарасику " готуй камізельку!
Рейтинг: 9+ 0-
 
місько з лісу, 15:04 27 серпня 2022 р.
 
В чому проблема, що міський голова не так як всі привітав громаду зі святами?
Рейтинг: 1+ -4-
 
Дрогобичанин, 09:40 29 серпня 2022 р.
 
Повинен розуміти що після такої кількості корупційних шкандалів для багатьох виборців він став токсичним зрештою вся його команда викликає огиду. Але де там, він вирішив ще інші свої таланти висвітлити ото впертюк з Ластівок. Таких скрипалів хоть греблею гати кожен рік музучилище їх табунами випускає тільки роботи для них немає такої як у нього, але як зуміють так брехати як наше "обдароване" то кар'єра посадовця неминуче буде.
Рейтинг: 3+ 0-
 
дрогобичанину, 22:10 29 серпня 2022 р.
 
І як привітав Кучма? Одним реченням? Хотів похвалитися, що на скрипці вміє грати? :grin То нехай би свій відосик для своєї сім'ї робив, а не для всієї громади. Гімно по трубах, кажеш - це думки всіх, кому не дає слова жоден сайт регіону? Хто тобі дав право обзивати коментаторів? Це так по-кучмівськи: закрити всім неугодним рота? Шмата ти така сама, як і той ушльопок!
Рейтинг: 9+ 0-
 
до Стаха, 13:12 30 серпня 2022 р.
 
Та вже ціхо- всі, бо "заїхалисьте аж на 101-й кілометр коментаторства. Яко якісь вислані зі засланих.
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 16:39 30 серпня 2022 р.
 
Йовбік тупомозглий
Рейтинг: 0+ 0-
 
2222, 18:50 30 серпня 2022 р.
 
Ви, аж 2222 рази, настільки самокритичний, а ще й, дуже мабуть, страшний "боротьбіст" за рідну мову, що два слова написали, але жодного- українською навіть сплентати не зуміли? !
Рейтинг: 0+ 0-
 
Курси ідіоматики, 20:39 30 серпня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)