Дилема Кучми!

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
06.09.2022


І добре знає вже Тарас,
Яка то криса – Фантомас,
І перекачаний качок,
І податковий мусорок,
Всі дружно мріють лиш про те,
Як красти ще, і ще, і ще.
Та може ще наш мер Тарас,
У море скинути баласт.
Можливо, довше пропливе,
Якщо лайно потопить це.

 Ми всі ще не забули про минулі двотижневі обшуки у міського голови та його заступників, а також у керівників деяких відділів та управлінь. Для того, щоб переконати мешканців міста, що це все плітки, міський голова не придумав нічого мудрішого, як збирати вчителів та медиків і на зустрічах з ними оправдовуватись, що мільйона не було. 
Після цих пришелепкуватих пояснень і педагоги, і медичні працівники вже просто переконані, що рівно мільйона точно не було. А було або більше, або менше. 
А справа тут в іншому: той, хто порадив міському голові вибрати тактику оправдовуватись, зразу поставив його під удар суцільної недовіри до нього і ще більшого його несприйняття. Недолуге спростування на сайті міської ради звучить, як найпростіший відгук на кримінальну справу, в якій вже визначений як стовідсотково винний.
Тому виникає резонне питання: заступники мера вже готові «злити» Тараса? Бо як ще інакше можна зрозуміти ту випадкову страшну хворобу, на яку одночасно «захворіли» Герман і Коцюба в одній лікарні, в одному відділі і навіть в одній палаті? А потім після такого ж раптового одужання бігом і знову дружно пішли у відпустки… 
Тут одне з двох: або вже «злили» нашого Тараса, або різко і хитро ховаються від правоохоронних органів.
І тут настає дилема у Тараса. У нього ще є сили і підтримка у депутатському корпусі, ще є рівень довіри по партійній лінії, тобто ще може втриматись. Але для цього йому необхідно позбутися баласту, який твердо тягне його на дно. Але баласт приносить регулярні фінансові надходження, з баластом замазаний в спільних темах, баласт пам'ятає скільки і коли заносив.
Свого часу покійний Олексій Радзієвський, будучи дуже порядною людиною, не зміг відчепити баласт в особі Саші Коростельова. Чим це закінчилось для Радзієвського – пам’ятають всі.  Крісло мера буквально роздерли ті, хто ще тиждень перед цим співали йому хвалебні пісні і ті, хто й зараз перебуває в депутатському корпусі або має до нього відношення.
Так що, у нашого Тараса дилема: позбутись баласту і людей, які приносять йому гроші, або остаточно позбутись совісті і продовжувати красти ще, і ще, і ще.
 
 

Переглядів: 3880

Коментарі (86)
 
Сильно про рівень довіри по партійній лінії! Перепрошую - якої партії, він сам собі не вірить. А чубчику за лікарняний сховок двох бройлерів треба очко намилити, якщо тарасьо про це знав, це одна справа. А якщо чубчик мутнув це без нього , то це перший крок до зради. В чому чубатенький професіонал з трускавецьких часів.
Рейтинг: 24+ 0-
 
Джонік, 10:25 06 вересня 2022 р.
 
Ворог держави номер один - це продажний чиновник! Роками чиновницька братія розкрадала все що могла в цій державі.  
Як результат - московський агресор вторгся в ослаблену і майже знищену чиновниками Україну. Якщо не присікти їхнє злодійство і суворо не покарати цих «злодіїв в законі» то майбутнє України сумне і неприглядне.  
Нонсенс це те що під час війни Кучма, Ковч, Герман, Коцюба, Москалик не припинили свого злодійства а лише набрали обертів. Це якийсь сюр реалізм.
Рейтинг: 31+ 0-
 
пенсіонер, 10:27 06 вересня 2022 р.
 
Кучма це і є баласт для Дрогобича. Вважати що основні негідники які впливають на вусатого недомірка це Герман чи Коцюба - помилка. Основним злом є саме Кучма. Ще не забувайте що основним схематозником у вусатого недомірка є Кондзьолка.  
За посереднього мера. Коли Радзієвський дізнався що Кондзьолка за його спиною прихватизував собі втиху приміщення на площі Ринок де згодом відкрив «Комп’ютерний Всесвіт» то викликав «на килим» і без вагань кулаком дав в пику і змусив викласти «котлету».  
Це так для розуміння хто керує містом.
Рейтинг: 31+ 0-
 
…, 10:44 06 вересня 2022 р.
 
Секрет безнаказаності Тараса Ярославовича і Ко:  
Одного разу на святкуванні дня народження керівника місцевого відділку СБУ Пантюхова . За столом сидять: Кучма, Герман, Ковч, Коцюба.  
- Борис Олександрович, ви надзвичайний керівник. Працюєте так як треба. (Кучма)  
- Так, так, підтримуємо ( Герман, Ковч, Коцюба)  
- Якби я працював так як треба, ви би всі зараз сиділи в іншому місці ( Пантюхов)
Рейтинг: 27+ -1-
 
З життя, 10:48 06 вересня 2022 р.
 
І добре знає вже Тарас,  
Яка то криса – Фантомас,  
І перекачаний качок,  
І податковий мусорок,  
Всі дружно мріють лиш про те,  
Як красти ще, і ще, і ще.  
Та може ще наш мер Тарас,  
У море скинути баласт.  
Можливо, довше пропливе,  
Якщо лайно потопить це.
Рейтинг: 25+ 0-
 
Поет, 11:07 06 вересня 2022 р.
 
То що: відтоді так щедро роздає "котлети", що навіть, бодай раз, з вікна не випаде? Бо й такі часи були, та й, навіть, не десь на закапелках, а у самому центрі. Чи не ті тогочасні німці мали, якраз, й будувати оті, хвалені десятиліттями, заводи, які потім успішно обмінювали на дві пари шкарпеток в одні руки? !
Рейтинг: 11+ 0-
 
:(, 13:30 06 вересня 2022 р.
 
Кучмо не тільки оправдовуєьбся при кожній зустрічі, він як можемо бачити дав вказівку Вові-Окуню створити нових ботів і почати активно відмивати Тарасика. Окунь вже давно мріє про нове авто, може хоть цьцого разу наживе, бо якось обідно, Паша-Дейч розсікає по Дрогобичу на своєму біленькому Audi Q7 а постить фоточки ніби служить в ЗСУ.  
Хлопчі, місто маленьке вісі все бачать.  
А вусатий тарган сяде з вами чи без!
Рейтинг: 25+ 0-
 
До СБУ, 13:56 06 вересня 2022 р.
 
Так, так все пізнається у порівнянні тому все частіше тепер згадується нині вже покійний мер Радзієвський. Це була людина волі та честі , людина з еліти. А після його правління нажаль була обрана байгарня без честі та совісті. Дно днище , до прикладу пан козелкін який розвернувся на повні груди тепер при таргані. Вони працюють, і тим все сказано та тільки дурні у їхню порядність тепер вірять. Жодного голосу ушльопкам - все частіше приходиться чути від дрогобичан. Прозріли люди мабуть, але як тут не прозріти як все є очевидним.
Рейтинг: 17+ -1-
 
виборець, 16:17 06 вересня 2022 р.
 
Біда Олексія Радзієвського в тому, що той повівся на вплив Користильова з Танчуком. Часті відвідини ресторану на Заліссі дались в знаки. Особисто Радзієвський нічого в міста для себе не привласнив. Наживались виключно Користельов, Танчук і Лукянченко.  
Ситуацією скористався манкурт Кучма який дуже хотів стати паном. Коли Олексій Радзієвський був молодшим, в силі і з характером Кучма боявся і блисько підійти до нього і крутився як шакал на віддалі від нього. Відважився накинутись шакал лише коли Радзієвський був вже не той. Зауважте Кучма ніколи не насмілювався протистояти справжнім лиходіям. В яких їв з руки.
Рейтинг: 24+ 0-
 
……, 16:50 06 вересня 2022 р.
 
Треба негайно почали возити їх всіх на "Залісся": там- купа лісу, напевно, активно ходять повстанці з крісами, може, навіть, й криївок нарито- для "кротів", а для "до столу подають", може, й "дюймовочок" привозять. Але, це все- таке собі: начитаєшся коментарів- й хочеться лежать в гробу і посміхаться. Аби ви, гади й гадини, навіть близько не підступали- робити вигляд скривленими писками, що над покійним пацєр мовите, "йдіть у сраку! ". Возіться довкола цвинтаря на своїх білих "мерсах"- й приглядайте собі місце, таке тихеньке й затишне, аби вас, бодай там, ніхто не діставав, навіть не згадував. Й нехай вам, під фонограму, вмикають "Алілуя", а, замість чіп-чпока заїждженої платівки з грамофонів, неначе з графинів, "ллється" "Амінь".
Рейтинг: 9+ 0-
 
УкрКазНарки, 17:23 06 вересня 2022 р.
 
Залісся опустилося на дно. Там приходиш в будь-яку з кнайп і мусиш довго чекати, поки тебе обслужать, і то абияк. Можуть навіть не спитати, чого тут сидиш, навіть увагу не звернуть незалежно від того, чи ти тут сам чи з компанією. Попросиш келих вина на 50 г, то поставлять умову брати не менше 100, або йди в сусідній бар на Заліссі, бо в їхньому завєдєнії інші закони, мля. Дурістіка, власник один, а поробили різницю між кнайпами.  
Колись так чекав і кажу дівулі / офіціантці / , аби прийняла замовлення, а воно дурне мені меле, що, мовляв, не бачиш, яка вона зайнята, носить брудний посуд з інших столів і не має часу, аби нам подати меню. Ми тоді з хлопцями подивилися на той відстій, сіли в машину і поїхали в нормальний ресторан в Дрогобичі. Туди якщо йти, то наперед все замовляти, бронювати місця для гулянки, а так зайти як в ресторан то даремно тратити час.
Рейтинг: 12+ -4-
 
до УкрКазНарки, 17:53 06 вересня 2022 р.
 
Тарас Ярославович зовсім о звірів при моїй каденції , як голови ДЮСШ, вони з Ігором Германом відмивали 20% від бюджету на спорт, а зараз , як каже мій тесть, 60% -я змушений був покинути терени Незалежної бо мій сідничний нерв почав відчувати незапокоєння! Я гадаю , що в одному з вояжів з Верховиною , наш махінатор Кучма, випаде з вагону десь в Європі і його зачистять в безвісти пропавші мученики, яког вкрало фсб хуйла заради помсти Зеленському)))От пригадаєте моє слово!
Рейтинг: 13+ -3-
 
Старух, 18:03 06 вересня 2022 р.
 
Я поняття не маю, де воно, навіть, є, оте "залісся" (о, напевно, тепер його назвисько писатимутьь з маленької букви, як крейсера на дні), тому, хто там які підкопи робить по під озерами, аби потрапити на територію, не знаю, напевно- також якісь "кроти". Там же ж завше були цілі табуни охорони, котрі справно отримували зарплату і (! ) з котрих за жоден місяць роботи, не кажучи вже- за три-п"ять-сім-рік-чотири, не знімали ані копійки "за форму", "за злив солярки", "за шашлики", "за погони", "за прописне"- і прочая, прочая, прочая решта. Якщо вже й там позбулися сторожів- то, напевно, перекваліфікують на цвинтар- тим самим, станеться історичне призначення цього місця, майже звідки, власне, й починався Дрогобич. Схоже, що все у нас починається як не з виходка, то з цвинтаря (ай, ні: ще- з продавчинь "там є тілько жіночки, бо хлопи мают збирати тілько курічки)", інакше- не була б в Україні Україна, навіть- на яких 22 см межі. Ну, й далі, й далі, аж по за всі еміграції.
Рейтинг: 1+ -4-
 
Ніби до самого себе-2, 18:19 06 вересня 2022 р.
 
Дилема не у Кучми , а у виборців міста, як привели до влади всю цю нечисть і чому дальше її терплять. А він вибрав хитру стратегію. Роботу в місті можна отримати тільки за хорошу " котлету" в бюджетній сфері. Де регулярно виплачують зарплату. І вони бояться її втратити. Хоча в душі вони не навидять цю злодійську компанію, але їсти хочеться. Зверніть увагу скільки бунтарських коментарів під ніками, а коли треба зібрати підписи під необхідними петиціями чи зверненнями все тихо. Але вже на сьогодні зрозуміло, що дуже серйозно запахло смаженим на пательні команди мера. Тому, що кухарі з центру взялись за справу. А вони вміють якісно смажити по команді.
Рейтинг: 13+ 0-
 
123, 18:41 06 вересня 2022 р.
 
Вітаю Івана Івановича Торського з днем народження і як першу в історії людину на яку голова Дрогобицької ОТГ настучавnыBспочатку в СБУ і дістав відмовний матеріал, а потім і в поліцію-'Дно …днище, тарасе …ой той Іваську тебе жарит і то не по дитячому!  
 
«Закон про стукачів»  
законопроєкт №1010 
українці матимуть можливість безкарно «стукати» і випробувати фортуну: а раптом вдасться «завалити» людину, на яку маєш зуб, і при цьому ще й збагатитися?
Рейтинг: 17+ -2-
 
!!!!!!!’n, 18:42 06 вересня 2022 р.
 
Чи пасує вам моя ось така державницька позиція- на противагу галицькій зацофаності (не перечте: нею дорікнув, свого часу, кардинал Гузар одну всемолебну "пані", котра посеред святої неділі, бештала свого чоловіка за те, що той посмів взяти до рук голку, аби пришити гудзика до єдиної чистої сорочки, бо "пані" до того часу, не випрала жодної іншої, а хлоп весь час був на роботі; але "пані" захотіла в неділю йти на гостину).  
От, дивіться: приїхали на наші терени нащадки козаків із Запорожчини, Дніпровщини, Харківщини, Сумщини й іже з ними. Ані стверджую, ані заперечую, чи такі ж вони тепер козаки, якими були їхні нащадки (бо ж, минули вже століття, й покоління минулися, та й тепер, навіть, ніде такої медовухи не варять й, тим паче, ані не наливають, ані не купиш, та й кулеші такої не варять). Проте: їхні діди й прадіди у ті часи таки боронили Україну від москалів і всіляких інших загарбницьких зайд. А що, у ті ж часи, робили галичани й довколишні: мили й цілували дупи всіляким панам-зайдам-полякам-австріякам, бо ті дадуть якийсь гріш, й ховалися по горах, аби, посеред ночі, прибігати на любасики до своїх коханок? ! То, сам перепрошую свою святу наївність: хто з нас більше- Українці? ! Не тутешні й тамтешні, не худі чи товсті, не жінки чи чоловіки, а- Українці! Завше історія панувала над поколіннями, хоча всіх, таки, зводила в одну могилу, назва якій- земля. Не суть в тому, що кожен окремий хрест й камінні плити над кожним окремим горбиком, є правдивим пошануванням, як і не не таємниця- те, що перед тим, як привалити пам"ять про похоронених камінним гранітом, їх таки довго доводили до гробу, також- роками. Сучасна історія теж багата на приклади, коли тепер загиблих поробили Героями й обдаровують медальками, а за життя їх тягали прокураторіями, поліціянтними пастерунками, шили чи клепали їм кримінали, не платили зарплати, від чого ті мусили їздити в найми до тих же ж "цивілізованих" ще недавно- загарбників, бо там, таки, дадуть трішки більший гріш за підмиті дупи й пострижені кущі, аніж тут- вкрадуть над кожним, як і крадуть, а ні- то однаково принизять самопроголошеними "правилами гри", підфастриговуючи свої "благодіяння" війною, важким становищем, неприбутковістю бізнесу (бізнес не може бути неприбутковим, такою здатна бути лише примітивна спекуляція! ). Відтак, оті шалені черги до військоматів, особливо- у перші тижні війни, були ніяким не страшенно "масово патріотичним поривом", а- втечею від безробіття й безвиході, від начхання українців на українців вже й не тут навіть, в Україні, а й там- у "цивілізованих Европах". І- про погоду: як би не звучала молитва, "Отче Наш, іже єси. ", а чи "Бісмілля хір рахман, ір рахман", а то й "Ахша-хала-мала-бахалла", суть Людини буде не у її вмінні артистично зводити ручки до купки, чи оченятка- до неба, й, тим паче, не тирле-мирклності-ахалай-махалайкності веретенити язиком й кривити писочком, не у скачках гопацульок під махалки древками, які потім поскидають на купу, наче дрова, не у "зборі підписів" на дверях виходків чи- поржавілих будах "шансів", не у знімалках вдосиків про те, хто голосніше гавкає, а хто- лише дзяпотить, а у вічному, хоча й не надто давно вголос сказаному й на папері написаному: "Знаєш, що ти- Людина? ! Знаєш про це, чи ні? ! ".
Рейтинг: 4+ -3-
 
Я (не) йду в президенти!, 19:59 06 вересня 2022 р.
 
Ви праві у тому, що місце праці у бюджетній сфері зав'язано особисто на таргані вусатому. Неодноразово про це говорили ті, кого вже влаштували за "котлєту". Це просто жах бо люди які дали хабаря за своє місце тепер розказують , що тарган особливо контролює будь-яке влаштування у бюджетній сфері міста. Отож виявився наш дохтор неабияким хапугою . Чи змінились чинуші після Майдану Гідності ? Маю думку що стали ще більш нахабніші та корумповані , а війна як бачимо для них немов мама рідна. Крадуть безбожно . Бідота воює , а царьки жирком запасаються думають, що два віки проживуть . Вони явні посланці від темних сил бо як подуріли рубають капусту.
Рейтинг: 12+ 0-
 
до "123", 20:35 06 вересня 2022 р.
 
Ну для чого так зараз вихваляти радзіка. Там тільки на фейс було глянути і всьо було видно як на лодоні-злодій махровий і по життю брехун, це тип успішного ленінця вже під завершення до розвалу комуни, який завжди вмів говорити з будь-ким на різні теми, навіть спросоння, а маргінал кучма виглядав тупеньким від природи, він навіть хотів щось на початках зробити, але просто далі був куплений своіми ж з потрохами, віідчув смак бабла і побачивши що треба все брати в своі руки, бо дурять і його, але довго так не продовжувалося, може навіть вася качмар обіжений чи інний достукалися, а зараз вже почалися проблеми, які поки вдається обходити, бо всі знають, що групове карається ще раз так. Для нього це дзіночки, але попереду ще будуть дзвони, він так нагло посмів кинути прихожан церви по вул. В. Великого, додумався всунути ім розважальних центр, а церква по вул. Самбірській, через будівництво Епіцентрул скільки втратила прихожан, бо надіялися що буде житловий масив, як згідно генплану, не послухав. А це вже серйозні промахи, які не забуваються. Так, це початок краху, місто проснулося і всі вже голосно заговорили на вулиці, в автобусі і навіть в "сортірі", вряд чи це йому так просто минеться.
Рейтинг: 12+ -3-
 
бодя, 21:06 06 вересня 2022 р.
 
Так, кучма вже токсичний, всі потроху почнуть його уникати, будуть боятися навіть щось вирішувати, бо невідомо хто його пасе, неприємне відчуття, і зараз почнуть писати про те, що раніше не давалося ходу. Це і видно як Дрогінфо через день озвучує про управління кучми, зараз дехто починає почитувати Дрогінфо, бо тут можна почерпнути багато такого, що вартує перепровірки.
Рейтинг: 15+ 0-
 
атаназ, 21:19 06 вересня 2022 р.
 
Кажете Кучма токсичний 8)  
Коли вам на вибір поставлять двох токсичних кандидатів в мери - Кучму і Кулиняка(Танчука). Меньше зло з цих двох це самособою Кучма. В Кучми всі шанси є в третє стати мером в 2025 році.
Рейтинг: 10+ -16-
 
:), 21:30 06 вересня 2022 р.
 
Та можна ж зі всіх отих поназведених "торгових центрів", які й так ніколи не мають належної виручки, бо- затратні в експлуатації, а ще й (напевно ж), не будучи власністю місцевих, не приносять в казну ОТГ жодних податків, поробити недорогі хостели- скільком людям здалося б бодай мінімально можливе житло. Якщо тема- на часі, але мурги- в обчасі, то треба вибирати те, що реально практичне й прибуткове, а не дешево-одноразово-понтове.
Рейтинг: 6+ 0-
 
..., 21:35 06 вересня 2022 р.
 
Ти Кучмосос!
Рейтинг: 10+ -3-
 
До :), 21:52 06 вересня 2022 р.
 
Третьої каденції вусатого щура і його злодійкуватої команди Дрогобич не витримає:(((
Рейтинг: 19+ 0-
 
Ботам Кучми, 21:53 06 вересня 2022 р.
 
А про заступника Ковча автор статті ні словом не обомовився! ? ! ? ! Дивно це якось Вам не здається? Чи можливо автором даної статті є і сам Андрій Ковч? Він чоловік розумний, володіє хорошим талантом оратора, вміє сказати, володіє авдиторією!
Рейтинг: 10+ -5-
 
Аналітик, 22:06 06 вересня 2022 р.
 
Все вірно- Кучма і є найбільшим схематозником. Коли прийшов у 2015 році, то був тупий у всіх питаннях, особливо бюджетних і земельних. Але завдяки Васі Качмару і Оксані Савран швидко почав опановувати ази відкатів. Потім зрозумів, що ділитись з Васею - забагато втрачати і його посунув. А всі питання , що навіть здалека пахнуть грішми, підімнув під себе, хоча чорнову роботу з збору бабла повісив на цей "баласт" з липкими рученятами. А щоб легше керувалось, з подачі Козелкіна , почав робити кадрові зміни( майже як Йосиф Сталін- прибрав старі кадри, які не дивлячись на його гниле і підле нутро привели його до влади). Доречі , кадри розставляись хоч і не фахові, але вірні і готові підписати будь-які фінансові афери за усною вказівкою. Так появився спочатку в освіті, а потім ненадовго в Таркомі алкаш Шивяк, тепер освітою керує 28 річний юрист, а культурою 24 річний айтішник, по ратуші ходять юні в мініспідничках і топіках бройлерки. Премії і зарплати по повній платяться найближчому оточенню і відданим, а інші, якщо не йдуть за власним бажанням, сидять на простої. В число особливо привілейованих входить і секретарка-дружина Іра та радниця - кума -Ліда, кажуть що вагітна від Тарасика.  
Схеми Кучми прості: розпродаж землі і майна( доречі під приватизацію вже планують водоканал з ймовірними покупцями через підставних осіб -Кучма і тато губернатора), відкати на ремонтах з єдиним виконавцем Іваном Демком , щомісячна мзда від комунальних підприємств та перевізників, працевлаштування у всі бюджетні галузі, прибутки з базару і з найбільшої афери століття-вивезення сміття на Гайдамацьку і в Броницю за ціною доставки в Івано-Франківську область. Тут дійсно мільйонні недекларовані доходи, з якими можна відкупитись від контролюючих органів, але не від неба і обкрадених під час війни людей!
Рейтинг: 19+ -1-
 
До ...,, 23:25 06 вересня 2022 р.
 
Читаючи такі коментарі, коментаторів в вишиванках, роблю висновок, ? що РАТУШ захопили, як колись мовив кровавий диктатор СТАЛІН. "врагі народа"? Чомусь впевнений, що якби зараз мером міста був ВЕСЕЛИЙ, другий кандидат на крісло мера, ви б його також чехвостили на всі сторони, бо пан вЕСЕЛИЙ підприємець - кажуть виготовляє бруківку для народа. Він би був перший злодій ? на всю Украіну! Ніхто з вас не пропонував себе на дане крісло з гаслом "виберіть лише мене і я зроблю все для покращення життя жителів нашого міста"? Де ви всі були в той період виборів? Дрогобич покращав на нині. то не є секретом. Є ще багато проблем. але нам багато шкоди робить війна з кацапами. ! . П. С. Всім здоров я, дружності і підготовки місця в Мавзолеі для "Х*ЙЛА"! . СЛАВА УКРАІНІ і іі ЗСУ!
Рейтинг: 5+ -13-
 
ми з УКРАІНИ, 23:30 06 вересня 2022 р.
 
Чим покращав Дрогобич? Площею за 23 млн. грн ( 19млн. дала держава), яку робив Жирний і відкатали з Кучмою 3 млн.  
Чи може платними парковками, не облаштованими, а намальованими на старому асфальті?  
Може зниклими з міста заводами і неможливістю знайти роботу, через що місто старіє, бо молодь масово виїжджає?  
Чи сміттєзвалищем в межах міста- на Гайдамацькій?  
Чи може не властивим для міста фермерством в Таркомі, під яке з сіл громади прихопили більше 300га землі?  
Чи може через тупість мера програними і сплаченими майже на мільйон судовими справами?  
Чи аварійними будинками, як на Грушевського, які і надалі не обстежуються , і в яких живуть люди?  
Чи хабарництвом на кожному кроці і у всіх сферах: від послуг чиновників до освіти і медицини?  
Може щомісячними вояжами мера і компанії по закордонах за гроші платників податків?  
Чи найвищими (навіть за Кличка і Садового) зарплатами мера і мерської свити?  
Чи купленим і перекупленим Кучмою глухонімим депутатським корпусом?  
Чи постійними обшуками з вилученням правоохоронцями документів і рішень про дерибан землі? Правда чомусь дрвго опрацьовують.  
Чи постійними концертами- шоу на площі в час війни?  
Чи будівництвом житла для внутрішньопереміщених вартістю на 300$ дорожче за квадратний метр ніж на ринку?  
Чи проведенням липових конкурсів на директорів шкіл і головних лікарів?  
І ще багато таких ЧИ.  
Тому складається враження, що ратушу дійсно окупували КуЧмо і К і збиткуються над людьми.
Рейтинг: 26+ -5-
 
До ми з України, 01:16 07 вересня 2022 р.
 
що таким особам не передбачено законодавством 40 і більше років тюрьми, що б такі чиновники, які довели нашу державу до такого краху у всіх напрямках, ще на тому світі відбувавали покарання.
Рейтинг: 12+ 0-
 
шкода,, 07:15 07 вересня 2022 р.
 
Глухонімий депутатський корпус :grin кучмівські маріонетки
Рейтинг: 17+ 0-
 
:), 08:50 07 вересня 2022 р.
 
Децентралізація то коли кошти акумулюються у казні ДМР. Раніше податки йшли до Кийова і навіть при таких розкладах Радзієвський спромігся зробити багато доброго для міста бо думаю що не крав так як ушльопки. Отож заслуги кучмізму не треба перебільшувати бо їхні заслуги це- безліч кримінальних справ, як тепер ми побачили та начитались коментів від його оточення, яке його і зливає бо пишуть такі речі про які , може знати лишень людина з їхньої корумпованої свори.
Рейтинг: 13+ 0-
 
до "ми з України", 10:37 07 вересня 2022 р.
 
Оправдуєте корупцію? А лопатою бабло заробляти слабо? Чи ті що пів алфавіта картавлять лопатою не працюють вони відразу в губернатори та міністри чи дупусрати ? Такі багатії, а до логопеда в дитинстві не сходили бо знають , що то невиправиме , що то назавжди так як невиправиме і те, щоб чинуша працював чесно і не прихватизовував чужого по різного роду корупційним схемам. Перед Господом постануть всі рано чи пізно, і гроші їм не дадуть вічного життя. Нажаль таке їм не дано втямити.
Рейтинг: 9+ 0-
 
до /ми з України/ від виборця, 11:09 07 вересня 2022 р.
 
КуЧмо дійсно тримає цей БАЛАСТ, бо він приносить живе бабло і ними можна буде пожертвувати в кризовий момент, бо попри гуру нахапали собі земельку, і набудували офіси й котеджі з трьохметровими парканами , використовуючи техніку і працівників комунальних підприємств, і будуть мовчати. Це все схеми, які Кучма освоїв навчаючись в московії , де здобув вишкіл розвалу демократичних засад самоврядування. вибудови авторитарного стилю керівництва і довіри до державних структур.
Рейтинг: 19+ 0-
 
автору, 12:46 07 вересня 2022 р.
 
Не "купуються" на дзвінки від населення лише "міністри" й "міністерки", інакше доведеться визнати, що всі оті "реєстри"- профанація: чиї "ліві" номери там повписувано- джавелінів та джавелінок з Америки?
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 15:19 07 вересня 2022 р.
 
Ну тут вже починають обливати брудом всіх з дурними обгрунтуваннями. Не треба перебору, добре розуміюся в людях, звичайно можу відрізняти всякий понос слів від того, що намагався бездара пояснити. Отже, візьмемо нашого губернатора, слідкую за його виваженими виступами, достатньо житєвого досвіду, далеко не хапуга, картавість не є ознакою неосвіченості і вада вимови не є підставою звинувачувати, що ця людина не на місці, просто так не можна порядну людину в чомусь звинувачувати. Я би сказав, що всікі синютки-маріонетки, які своєю брехливістю та постійними звеличенням свого партійного вождя не рівня нринішньому губернатору. А тепер, хтось намагається щось зліпити що не ліпиться на місцевому рівні. Якщо взяти нинішнього керівника РДА, то ніяки танчуки йому в рості не допомагали, бо в ратушу він попав не через танчуків, на начальника відділу ставив Т. Метик, навіть кумпель радзік свою думку, що за рано ніби. Кучма тримав, бо чуть не всі справи проти кучми і міськоі ради були виграні, пішов в РДА, бо не танчук просив, а шевкенич запропонував, бо знав його можливості, далі проходив ліфт, який він став переможцем, але не був призначений з першого разу. Далі проходило заслуховування в офісі Президента, де танчуки не знають взагалі навіть швейцара на дверях ОП. А там, як ніде в інших РДА набралося аж чотири кандидати, навіть був кандидат, що хотів другий раз увійти в ці двері. Тобі очевидно приснилося танчукові гроші, або ти просто гнида, яка намагається щось зліпити. У Кулиняка три вищі освіти та юридичний ліцей, у своі молоді роки має понад дванадцять років управлінського стажу. До нього ніхто в ліфті не був, просто брали з вулиці, о там можна гадати як брали.
Рейтинг: 3+ -12-
 
толік, 16:34 07 вересня 2022 р.
 
Толік розслабся всьо місто знає хто такий Кулиняк-Танчук. Куда він раньше стримився. З ким по хатах лазив і на що підсів.
Рейтинг: 11+ -2-
 
До Толіка, 17:04 07 вересня 2022 р.
 
Чому ж нема "червоних ліхтарів"- по всій дорозі, ген- аж попри цвинтар, а в кожнім склі- портретів граюнів, і тих, кого там кожен з них "пердинтрив"? !
Рейтинг: 1+ -1-
 
:(, 17:09 07 вересня 2022 р.
 
Ліпше вже Кучма за Кулиняка. Це 100%. До Кучми є багато питань але тут вибір простий.
Рейтинг: 8+ -12-
 
@, 17:25 07 вересня 2022 р.
 
Я на такі дописи можу хіба добавити, всі хоча трохи освічені люди знають, що по Дарвіну людина завдяки еволюційному процесу походить від мавпи, а якщо Кулиняк щось "робив в молодості, що всі знають, " як ти тут зарядив, то він ще більше заслуговує на повагу, що з віком переріс та став такий успішний, думаю що то для нього не межа. Всі ми колись пройшли вулицю, хтось завис на цьому рівні, еволюція іх не зачепила, і іх життя продовжується постійно чи аперіодично в місцях позбавлення волі. Ти далі пишеш через риску Танчук, то якщо б ти був більше поінформований, то Танчуки думаю, не знають як зайти в ОДА, а тим більше киівські урядові кабінети можуть хіба приснитися, бо то не іх рівень.
Рейтинг: 4+ -12-
 
ветлікар, 17:47 07 вересня 2022 р.
 
Там дуже цікава інформація проскочила щодо тісних звязків з шевкеничом. Думаю, що ця інформація буде мати продовження, не завидую ій, а може йому. Якщо ця особа зараз не спростує, то я не завидую.
Рейтинг: 7+ -4-
 
іра, 18:06 07 вересня 2022 р.
 
Тссс, а то люди дізнаються, хто кому в райбдомі "зарядив" тисячу баксів мінімум, аби залишитися у теплому кабінеті- пиляти нігті пилочкою.
Рейтинг: 7+ 0-
 
:(, 18:22 07 вересня 2022 р.
 
Бариги вчаться писати, видно на небі так склалися зірки, ще поки що мичать, але пробують.
Рейтинг: 3+ -3-
 
читач, 18:26 07 вересня 2022 р.
 
Степан Львович найкращий керівник! Порядний і далекоглядний. Брехню про нього пишуть з міської ради заздрісники.
Рейтинг: 8+ -9-
 
Мар‘яна, 18:30 07 вересня 2022 р.
 
шептуни кажуть, що таке відбувається, коли одна півкуля відмовляє повністю, а в другій півкулі бракує сіроі маси. Але далі стане зовсім легко в іншому вимірі.
Рейтинг: 5+ -3-
 
то не бариги., 18:30 07 вересня 2022 р.
 
Дуже цікава ситуація, яка обовязково повинна мати продовження, зачепили честь і гідність зразу трьох державних посадовців, які мають всі можливості та ресурси дізнатися про сьогоднішніх дописувачів. Чуєш дирибянику, москва тобі вже не допоможе. Шановні, ви перепутали самоврядування, в яких немає таких можливостей з посадовцями державного рівня.
Рейтинг: 3+ -4-
 
василь, 18:42 07 вересня 2022 р.
 
Масяня, а як Ви пишете свої юридичні прОтоколи, якщо Ви- така тьменно неграмотна?
Рейтинг: 4+ -1-
 
:::(((((((((((((((((((((((((((, 18:42 07 вересня 2022 р.
 
Шукайте підвердження тут озвученого. Я сам напрошуся на прийом до Кулиняка і Козицького щоб бути першим. Чекайте повісток до суду, а там почуємо хто, за що і чому так принизили посадових осіб, яких вже не буде цікавити спростування, все буде очевидно оцінюватися в грошовому вимірі. Бапжаю вам здоровя, що б дотягнули до суду.
Рейтинг: 3+ -3-
 
Шановні дописувачі,, 18:50 07 вересня 2022 р.
 
буде тобі масяна і до масяни, давай, от молодець, більше пиши, можеш ще раз за мамку згадати і ще татка згадай.
Рейтинг: 3+ -3-
 
давай ще,, 18:54 07 вересня 2022 р.
 
Всіх дописувачів притягнути до строгої відповідальності :grin сайт дрог інфо закрити і заборонити.
Рейтинг: 7+ -4-
 
Негайно!, 18:55 07 вересня 2022 р.
 
Прям як пісня твій комент , але розчарую тебе бо коменти знизу більш правдиві . Щодо шевкенича то навіть не старайся відбілити того лиса-ловіласа бо знаєм його ще з 90-х по району. Щодо танчуків то також не треба зменшувати їхню впливовість і обізнаність у потрібних кабінетах. Якось так хлопче.
Рейтинг: 10+ -2-
 
до "Толіка", 18:56 07 вересня 2022 р.
 
Поки ви тут кусаєтесь Москалик вже будує нову нерухомість по вул. Чорновола. Час війни для когось час можливостей. Беріть приклад.
Рейтинг: 13+ 0-
 
!, 19:07 07 вересня 2022 р.
 
Але ж ця писанина спрямована на формування іміджу і ставлення до державних керівників, яких призначив Президент Украіни обласного та районного штибу. Такими діями завдано моральноі шкоди, яка виражається в приниженні честі, гідності та діловоі репутаціі. Тут особистим оціночним судженням і не пахне.
Рейтинг: 2+ -6-
 
юрист, 19:38 07 вересня 2022 р.
 
Чиновники із Запорізької ОВА на всю країну показали яку має нині честь та гідність державний чинуша . Розкрадали під час війни гумонітарку і їм було мяко кажучи нас@рати на біду народу отож тепер цікаво, як їх за це мародерство покарають. Чи де не ЗАСТАВОЮ у рази меншою за суму ними вкрадену?
Рейтинг: 7+ 0-
 
до коменту зверху, 20:04 07 вересня 2022 р.
 
Розкрадачів гумонітарки у Запорізькій ОВА також призначав президент . Риба гниє не з хвоста, а з голови чи не так? Отож недовіра тепер до всіх , а як по -іншому. Багатства та розкоші чинуш у більшості нажиті кримінальним шляхом і це не новина якась то очевидні речі нажаль.
Рейтинг: 8+ 0-
 
до юриста, 20:20 07 вересня 2022 р.
 
Пльоткарка Ірка-дірка хай про свої подвиги розкаже , як за вусатим бігала і дитину родила, а тепер колега Лідунця від вусача ківна ходить , от вміє хлоп ( мер ), дітей робити , то в нього добре получається
Рейтинг: 8+ -3-
 
До іра, 21:41 07 вересня 2022 р.
 
Вираження своіх поглядів і переконань відповідає обовязок не поширювати про особу недостовірнну інформацію та таку, що ганьбить іі гідність чи ділову репутацію. Тут мова йде не про сатиру, а про наклеп. Подіі в Запоріжжі ми ж не розглядаємо, а за слова треба відповідати. Я особисто знаю Кулиняка старшого, не думаю, що він спокійно буде реагувати про таке приниження його сімі, та він ще сьогодні є робочим, яйця у таких квадратними ставали. Як я знаю, що вони дружили сімями, мали спільний бізнес, доктор постійно давав службову машину, допоки не появилася Мазда. Як організатор, доктор контролював, з його боку була задіяна донька. Я особисто бачив, як голови літали у тих, хто дозволив собі не то сказати. Це реально і на сьогодні ще може біди наробити, бо деколи йому вже перемикає.
Рейтинг: 3+ -5-
 
до попереднього коменту,, 22:03 07 вересня 2022 р.
 
Як стало відомо з достовірних джерел сьогодні після обіди дрогобицькі поліціянти затримали куму мера таку собі пані Ластовяк, яка зробила завдяки кумівства дуже стрімку кар'єру в освіті. І затримали як раз з мільйоном який пропав у Кучми. Всі хто мав долю в тому мільйоні пригнали за дві хвилини під поліцію і вимагали би їм віддали їхні долі. Готові всі писати заяви на Кучма би хіба забрати свої частки. Пішла жара.
Рейтинг: 9+ 0-
 
Inside PRO, 22:22 07 вересня 2022 р.
 
Усі собі новопризначені директора спокійно працюють хіба ця базарниця Ластовяк має вічні проблеми, Кучма кум і що з того, йому всерівно , що з не буде , він касу здер за посаду, а ти собі бабонько варися в каструлі , от не розумію чого там директора прийшли під нашу поліцію , ви що люди геть поваги до себе не маєте , чи був клич і ви як собаки на ковбасу ?
Рейтинг: 9+ -4-
 
Дурдом, 22:44 07 вересня 2022 р.
 
Дурні у нас триває війна і ворог не зміг реалізувати першочергові плани по окупації нашої країни військовим вторгненням і зрозумів, що захопити Україну військовими йому не вийде, а тому почав використовувати внутрішню агентуру, щоб роз'єднати нашу єдність і за допомогою дурнів послабити нашу обороноздатність.  
Кулиняка і Кучму знаю особисто і можу сказати, що Кучма вигравши вибори став мером, а Кулиняк маючи хороші професійні завдакти був призначений на посаду Президентом України. Я знаю, що у них зараз напружені стосунки які підігріваються сторонніми особами, але ні війна і Вони заради нашої перемоги повинні об'єднатися, або як мінімум не показувати, що вони єдині і разом хочуть і працюють, щоб здобути перемогу над ворогом. Сьогодні мав розмову з Шлярпомі і зрозумів, що Він також прихильник щоб не загострювати ситуацію і щоб люди не розвивали цю тему, а долучались корисними діями для скорішої перемоги
Рейтинг: 6+ -7-
 
До дурнів), 01:08 08 вересня 2022 р.
 
Захороніться у всіх, кожен злодій і бандит бандит одержавлений, у всіх чотирьох поверхах своїх мурованих підземелль, та ще й обгородіть ці гроби кованими парканами з мурованими фундаментами, а ніхто з порядних та гідних людей вас не бояться! Будете дзяпати на народ, який обікрали- то люди вам ще не таке побажають!
Рейтинг: 6+ 0-
 
!, 01:54 08 вересня 2022 р.
 
Як себе зарекомендували таке і ставлення. Єрмаковщина та татаровщина чи ти думаєш що народ і надалі в рожевих окулярах ходить. Якщо у нас висувають підозри таким героям як генерал Сергій Кривонос, якого поважає чи не кожен українець то постає питання у виборців , а хто є хто там наверху?
Рейтинг: 5+ -4-
 
юристу, 09:35 08 вересня 2022 р.
 
Колосальний рівень недовіри до наших високих урядовців вже навіть є з боку США. Думаю що і зброю саме тому не спішать у більшій кількості давати бо бояться що її розкрадуть та продадуть так як відбулось у Запорізькій ОВА. Там розкрадали гумонітарку у промислових масштабах і продукти і військову техніку та амуніцію то просто жахіття коли читаєш публікації на шпальтах наших та європейських виданнях. Лідери суспільної думки у своїх блогах також дають роз'яснення тому мародерству під час війни, коли щодня гинуть наші захисники молоді хлопці, а такі наволочі у високих кабінетах тим часом багатіють на крові українців з бідніших верств.
Рейтинг: 5+ -1-
 
підсумок, 10:27 08 вересня 2022 р.
 
Ви так собі міркуєте, наче Америка- вже п"ятдесят третій штат України, але- мало не найголовніший. То де ж ті їхні "Вашингтони"? І чи дадуть вони собі ради, бо ж- як чужинці, якщо навіть, значно бойовитіші від сучасників, опришки нічому не зараджували- лише клали голови. Держава має вміти себе захищати, але ж- не від самої себе й, тим паче, не від власного народу, а то- й не захищається, а наче- позбувається. Гріх таке передбачати, але цей "п"ятдесят третій штат" Америки ризикує стати найбільшою пустинею посеред Європи.
Рейтинг: 1+ 0-
 
Від протилежного, 13:10 08 вересня 2022 р.
 
Освіжимо пам'ять та згадаймо такого собі Баканова , котрий понавлаштовував у відомство зрадників "кулінічів" то є у множині, оскільки народ може тільки здогадуватись про їхню кількість у всіх відомствах країни. А дехто тут про честь та гідність чеше людям по вухах.
Рейтинг: 3+ 0-
 
ха-ха, 16:03 08 вересня 2022 р.
 
Чуєш. друже, ти що мелеш, що ти ще запятав своіми ізвілінами, до чого ти тут хотів склонити. Ти напевно заікаєшся і тому таке виходить. Яке маєш моральне право щось тут по "фені". Якісь звуки і всьо, та вийди з виходка, віддихайся і добре згадай, що ти у свому короткому житті зробив, бери лопату і почни парк чистити, бо другий раз ще щось вродиш нове, хуйембало. Де такі уроди беруться, якби зарядив, то бис на місяці опинивсі.
Рейтинг: 0+ -2-
 
до ха-ха, 17:00 08 вересня 2022 р.
 
Ніхто нічого одне одному, чи- одне з одним, не "повинен", будь-який примус в політиці- прерогатива профанів: якщо дві найвищих посадових особи не об"єднають свої зусилля на користь громади- то так все і залишиться: лебідь-рак-щука, де щука (народ) загризе обидвох. Треба єднатися, а не один перед одним пальці розчепірювати.
Рейтинг: 2+ -1-
 
!, 17:36 08 вересня 2022 р.
 
Ти з якого села походиш з таким чітким правописом ? А парки мають чистити ті, кого найняла громада і саме чистити , а не прихватизовувати, відчуваєш різницю?
Рейтинг: 4+ -1-
 
дрогобичанка до /до ха-ха/, 20:26 08 вересня 2022 р.
 
Вуйку ! Розшифруй свій допис якщо зможеш , але без випитої чарки, Ок?
Рейтинг: 2+ -1-
 
до "до ха-ха " 17.00 08 09 202, 20:36 08 вересня 2022 р.
 
Це, напевно, якийсь безпробудний алкаш з Кульпаркова, настільки тупий, що нездатний бодай придумати собі нік- лише вміє плюватися, матюкатися й х@ємбалитися. От, тупа примітивщина. Колись про таких казали "Ти чого такий тупий, а такий наглий? ! ". Та ж- слабе на голову. Треба, напевно, натовкти. Біда з тими алкашами- витверезник потрібен.
Рейтинг: 1+ -2-
 
:(, 07:27 09 вересня 2022 р.
 
А що тут не зрозуміло, ти сам все розставив по полочкам, навіть визначив типаж таких дописувачів, які спілкуються тільки на іхньому сленгу і тому так спеціально було відписано цій збудженій неврівноваженій особі "крейзі" (по простому не повністю дурний)і. Тут видно окремо звертаються та пишуть для розумово відсталих, які перебувають чи мають перебувати за тобою названою адресою, яку точно ти визначив. Як я бачу, тут не один він, вже хтось раніше писав про дописувачів з "бубою" в голові. Ну що тут добавити, видно хтось за кошт громади закупив партію компютерів і завіз на цю адресу, яку ти назвав. А тепер, ще трохи лікбезу, як можна визначити таких дописувачів. Як визначати таких дописувачів, а дуже просто, вони намагаються занадто розумно добирати складні слова чи слова з підтекстом, займаютьсі ніби зашифрувати свою думку, речення будують таким чином, що в кінці речення губиться те що хотів сказати, тобто до суті вже не доходить. Я повністю погоджуюся, що іх треба встановити і вчасно зупинити грошима , вони дійсно заслужили на повістку в суд.
Рейтинг: 2+ -4-
 
психіатр зі стажем., 08:45 09 вересня 2022 р.
 
Чим більше у ліс тим більше дрів як говориться . Тупість або дупулизство виливаєте у своєму дописі. Ви самі перепрошую недалекі від тих кого лікуєте якщо воно так є насправді.
Рейтинг: 5+ -1-
 
до коменту вище, 10:23 09 вересня 2022 р.
 
Всіх "психіатрів зі стажем"- відправити на Кульпарків! На "Гірку"- там предостатньо місця! І дуже навіть надовго! Можна, навіть, дати їм якусь пісочну лопатку- нехай самим собі й підкоп вириють, а то- й цілу яму, з метою економії- одну на всіх!
Рейтинг: 2+ -1-
 
!, 14:06 09 вересня 2022 р.
 
Кожен має право на свою позицію, але істина одна і я тут вбачаю дуже розумно та професійно розкрито прояви легкоі шизофреніі. Але я думаю, що тут пишуть не шизіки, але очевидні випадки, коли деякі дописувачі намагаються за цими ознаками сховатися. В судах звичайно зможуть розрізнити шизофреніка з легким перебігом хвороби від симулянта. Саме основне, що шизік ніколи не може знати, що в нього вже перші ознаки цієі хвороби, -це до коменту вище.
Рейтинг: 3+ 0-
 
Петро, 14:38 09 вересня 2022 р.
 
Зганяй на Мальдіви, вкотре- інкогніто!
Рейтинг: 0+ 0-
 
!, 15:27 09 вересня 2022 р.
 
Я розумію стан шизіка і подібних до шизіків, що опиняться на лаві підсудних, коли дехто з них може залишитися в одних калісонах просто за своі коменти. А ще коли іх побачить громада, а особливо ті, яких обсирали. Я не уявляю, що можуть з ними постражлі, просто порвуть. Вже дуже близько до моменту, коли ми зможемо кожного назвати пофамільно-готуйтеся, вам недопоможе ходьба боком чи задом на перед, будеш мати настоящі Мальдіви скоро тут в Дрогобичі. Процес пішов, відлік часу запущено.
Рейтинг: 2+ -1-
 
петро, 20:04 09 вересня 2022 р.
 
Йовбаку хабарницький, як казала колись Ліна Костенко одному такому ж у Києві: "Хочете зробити добру справу для України, то йдіть- і повішайтеся! ". Адиви, як опірився, когут нескубаний.
Рейтинг: 2+ -1-
 
!, 21:02 09 вересня 2022 р.
 
Ти змушуєш мене ще раз так би мовити по свіжим твоім дописам повернутися знову про наступне, де я постараюся надати більш ширшу інформацію тобі для роздумів і щоб ти поглянув за тим що робиш та на себе ніби збоку. Шизофренія-це не спалах неадекватноі поведінки, яка трапляється раптово і проходить без видимого сліду для психіки людини. Це періодичні психотичні стани, які призводять до наростання агресіі, дратійливості, повляється апатія. коло інтересів з роками звужується і в результаті людина може стати інвалідом. Читай уважно, або перечитуй декілька раз цю безплатну інформацію. Єдиною можливістю для існування стає систематичне перебування в психіатричній лікарні. Гостю! Мені дійсно по людськи тебе шкода і моя порада, негайно звернутися до названого складу, якщо ти там ще не на обліку. А зараз зосередься і спокійно своіми словами спробуй ще раз написати, що ти хотів нам донести, завчасно буду вдячний тобі.
Рейтинг: 1+ 0-
 
психіатр зі стажем., 10:24 10 вересня 2022 р.
 
А я чула, що такі симптоми можуть появитися у людей, чиі кровні родичі страждали психічними розладами. Поки не пізно цю особу треба знайти та ізолювати.
Рейтинг: 1+ 0-
 
таня, 10:40 10 вересня 2022 р.
 
Дуже цікавий персонаж. Я так зрозуміла, що хтось з освіти, або колись працював там. Ну не могли заставити економіста чи фінансиста брати участь тут в дописах. Невже такий рівень знань, щось хочуть донести, а потім згадали Л. Костенко, когось обізвав, хто опірився. Я в шоці.
Рейтинг: 1+ 0-
 
нейтральний, 11:40 10 вересня 2022 р.
 
Ваша позиція дуже схожа на "спочатку треба закопати, а потім на могилі дискотеку влаштувати". А кого більше любите: вже мертвих, чи- ще живих? ! А чи, взагалі, нікого? ! Жаль, жаль, аж прикро. Нема про що більше ані дискутувати, ані сперечатися, ані переконувати. Майтеся, бодай якось, напевно, вам це- в кайф.
Рейтинг: 0+ 0-
 
:(, 11:59 10 вересня 2022 р.
 
так може хіба Петро Сушко познущатися. Нічого, скоро вже буде змушений залишити державну роботу через граничний вік роботи як пенсіонер.
Рейтинг: 5+ -7-
 
ластовяк, 12:01 10 вересня 2022 р.
 
Через граничний вік не тільки один зміг би залишити посаду, а таких в ОТГ тьма тьмуща . І то було б дуже справедливо і громада накінець позбулась би деяких заїзджених ну мяко кажучи корупціонерчиків . Як такий варіант? Думаю що таке нереально вони там до скону бо то вже "хворі" люди посада бабло впливовість та безбідне життя у вкрайї бідній країні.
Рейтинг: 6+ 0-
 
до коменту зверху, 13:07 10 вересня 2022 р.
 
Багато вузькопрофільних зі стажем психіатрів подекуди і самі хворіють на цю професійну хворобу. Тому неправильно так однобоко писати коменти якомусь пану бо думаю , що в нього крик душі від сьогодення , а сьогодення простих людей гірке і це очевидно. Менше в зомбоящики заглядайте тоді буде все Ок . Логічне мислення якщо воно є то великий скарб у нинішній час для людини.
Рейтинг: 6+ -1-
 
нажаль, 13:26 10 вересня 2022 р.
 
Дякую вам Петро Сушко за то що Ластовячку поставили на місце!
Рейтинг: 13+ 0-
 
Гімназисти, 18:09 10 вересня 2022 р.
 
Правильно би було обовязково п. Ластовяк усунути від будь-якоі роботи з дітьми, навіть завгоспом. ІІ місце тільки на базарі, там з такими задатками вона би мала стати успішною.
Рейтинг: 11+ -1-
 
тарас, 18:41 10 вересня 2022 р.
 
Не лижіть тут одне одному: має яйця, має язик- то вперед, самовдосконалюватися. Бо найбільшими падлюками якраз є ті, котрі всім, без розбору, лижуть. Ненавидьте ворогів, не робіться добрими, але й самі не будьте добренькими. Тому що будете лише одні до одних на похорони ходити, якщо так безберего одні одних зжиратимете! Ну, так, так: найбільші жеруни й жерунихи- також не безсмертні.
Рейтинг: 4+ -1-
 
Під хрестом на цвинтарі, 20:40 10 вересня 2022 р.
 
Якщо бюджет Дрогобицької ТГ по податках виконали більше ніж на 200%, то чому собі керівна кліка бере премії по 200%, нас або на простій, або по мінімуму та ще й техперсоналу бюджетних установ затримали і так мінімальну зарплату.  
Наші віддані і підлеглі керівники сказали, що премію будуть давати за аналізом підтримки і восхвалення влади у соцмережах. То вже навіть не 1932-1933 рік, а гірше, бо моральне знищення і приниження набагато гірше фізичного.
Рейтинг: 4+ 0-
 
Ратуша, 11:59 12 вересня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5836 днів)