За збиту на смерть 11-річну дівчинку в Нагуєвичах водій отримав умовний термін

Надрукувати
Останні новини Дрогобича
12.09.2022

 

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області визнав винним 65-річного мешканця Дрогобича Лева Яніва у смертельній ДТП в Нагуєвичах, у якій загинула 11-річна дівчинка. Суд призначив водієві Mercedes три роки іспитового терміну. Про це повідомив zaxid.net.  Аварія трапилась зранку 18 червня у селі Нагуєвичі Дрогобицького району. 65-річний мешканець Дрогобича Лев Янів, який був за кермом автомобіля Mercedes-Benz 308D, наїхав на 11-річну мешканку Вінниці, яка йшла узбіччям. Від отриманих травм дівчинка померла на місці.
У суді Лев Янів свою провину визнав та пояснив, що того дня повертався з роботи. На дорозі побачив дітей і намагався їх об’їхати. Як дівчинка потрапила під колеса – він не бачив. Родичам загиблої дівчинки відшкодував 90 тис. грн моральної компенсації.
Враховуючи обставини справи, 6 вересня суддя Дрогобицького районного суду Лев Медведик визнав водія Mercedes винним за ч. 2 ст. 286 ККУ та призначив йому 5 років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортом на 3 роки. Однак від відбування покарання його звільнили, обмежившись іспитовим терміном на 3 роки.
Крім цього, він має заплатити 17,5 тис. грн судових витрат. Цей вирок можна оскаржити в апеляційному суді.
 

Переглядів: 1494

Коментарі (9)
 
Завдяки таким рішеням вбивста на дорозі продовжуватимуться. Суддя - вбивця наших дітей.
Рейтинг: 22+ -3-
 
Дрогобичанин, 12:35 12 вересня 2022 р.
 
Одіозний цей суддя сказати більш нічого. Якби то якогось депутата чи посадовця дитина була , то думаю вирок був би суворіший набагато для діда . Якось навіть не поєднюється у голові такі рішення де за смерть людини можна отримати іспитовий термін. Жах. Доляри порішали бо інше навіть на думку людям зі здоровим глуздом не приходить. Невже родичі тієї дівчинки з таким рішенням погодились? Сумно і моторошно від такого сьогодення.
Рейтинг: 14+ -1-
 
дрогобичанка, 13:51 12 вересня 2022 р.
 
Хто знає чим керуються у винесенні подібних рішень наші "справедливі" судді?
Рейтинг: 10+ 0-
 
читач, 13:56 12 вересня 2022 р.
 
Не буду тут коментувати даний страшний випадок. Жуть. Іхав кент по дорозі і всліп не побачив дитини. ? 11 років! То страшне! Співчуття родині загиблоі дитинки! Горе страшне! Часом, пацани, справу можна вирішити за бабло і навіть за велике бабло. 17. 5 тисяч судових витрат як тут написано! А що вони оті судді робили що так багато тих витрат? Ще раз співчуття батькам загиблоі невинноі дитини!
Рейтинг: 5+ 0-
 
ми з УКРАІНИ, 15:02 12 вересня 2022 р.
 
Суддя Медведик виправдає любого злочинця і закриє любу кримінальну справу. Звісно не за красиві очі. $€Ј. Головне що від воєнної мобілізації вся корумпована влада України має бронь. Цвіт нації покладе здоров’я і життя на фронті а ці негідники і їхні нащадки і далі пануватимуть на цій землі гноблячи простого українця.
Рейтинг: 21+ -1-
 
гірка правда, 15:34 12 вересня 2022 р.
 
Ви праві такі молоді гинуть щодня на фронті а негідне топче землю мало того, воно ще зло приносить у цивілізацію. Чому так?
Рейтинг: 14+ 0-
 
гіркій правді, 16:11 12 вересня 2022 р.
 
Сицилійській мафії є чого навчитись у Дрогобицької владної мафії. Де все купується та продається і боязні ніякої. Бувший голова суду покочегарив на зоні і успішно зараз веде бізнес. Нинішній ще проворніший, решту не зробили висновків. Тут все переплелось. Ратушні чинуші, родичі в судах , правоохоронці. Проста людина для них ніхто. У них своє сите життя. І нажаль право " Іменем України" знущатись над Законом. А що для них життя дитини і при цьому немісцевої.
Рейтинг: 8+ 0-
 
дрогобичанин, 19:14 12 вересня 2022 р.
 
Люди, йдіть- й грабуйте банки! Аби третю добу в голоді чекати на срану дрібку пенсії, виплата якої щоразу призначена на сьогодні, й досі- ані звука, то вже взагалі ні в які ворота не влазить. А за ту ж картку сплатити- то мало душу не вмотують. А напихати людям кредитки- то ціла схема мафіозників. Де пенсія? !
Рейтинг: 1+ 0-
 
!, 19:18 12 вересня 2022 р.
 
Це просто дикунство. оцінити життя дитини в ці копійки? Медведик - це мразота, і якщо не помиляюсь родич керуючого справами виконкому дрогобицької міської ради коцюби володимира. Громадяни - скажіть чи довго ми будемо терпіти знущання над нами! ? Звичайно шофера шкода - але? Кожен вирок суду залишається як практика з якої наступний суддя корумпований суддя «черпає» інфу для своєї справи і зсилається на на подібний прецендент. Свавілля клану суддів це наруга над державою і над її громадянами, а під час війни - тюрма.
Рейтинг: 2+ -1-
 
Місцевий, 08:57 24 вересня 2022 р.
Додати коментар
Ім’я:
Коментар:

 
© 2008-2024 Дрогобич Інфо → (сайт працює 5837 днів)